#محبت
🌸 برای آن که محبت شخص مقابل زیاد گردد این آیات را سه《3》 مرتبه بر خوراکی خوانده به او بدهد تا بخورد مسخر او خواهد شد.🌸
{{بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ بِسْمِ اللهِ الذی يُحِبُّونَهُمْ كَحُبِّ اللّهِ لَقُلُوبَهُمْ لَیْلٌ وَ نَّهارٌ وَ فِی ساعَةٍ وَ شَهْرٍ عَلی حُبِّهِمْ أَشَدُّ حُبًّا وَلَوْ يَرَى الَّذِينَ ظَلَمُواْ إِذْ يَرَوْنَ الْعَذَابَ أَنَّ الْقُوَّةَ لِلّهِ جَمِيعًا.
[سپس اسم محبوب و پدرش را بگوید] (مثلا مریم بنت حسین) عَلی حُبِّ [و در آخر اسم خود و پدرش را بگوید] (مثلا حسن بن محمد}}🌼
📚 مخزن تعویذات 122
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
داروخانه معنوی
#تشرف #تشرفات (قسمت سوم) #امام_زمان ناگاه دیدم آن حیوان ها دست ها را بلند کردند و مولایم را گرفتند
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
داروخانه معنوی
#تشرف #تشرفات (قسمت سوم) #امام_زمان ناگاه دیدم آن حیوان ها دست ها را بلند کردند و مولایم را گرفتند
#تشرف
#تشرفات
#امام_زمان
مرحوم حاج آقا محقق چنین بیان فرمود: روزی در ایام سفر به کربلا، به هنگام تشرف به حرم امام حسین علیهالسلام، ملتمسانه از آن حضرت فقط تقاضای دیدار امام زمان روحی فداه را نمودم. در همان لحظه ناگهان متوجه شدم که به محازات قبر حضرت علی اکبر علیهالسلام مردی بلندقامت، در حالیکه چفیهای عربی بر سر دارد، نشسته است، درحالیکه مردی دیگر با فاصله نیم قدم به احترام در کنارش حضور دارد. در اولین نگاه بر چهره زیبا و پر هیبت آن مرد متوجه شدم که او کسی جز وجود مبارک امام زمان روحی فداه نیست.
✨💫✨
از این جهت برای بوسیدن و در آغوش گرفتن ایشان، قصد کردم به جلو حرکت کنم، ولی در کمال تعجب دیدم که قدرت کوچکترین حرکتی را ندارم. پس به ناچار دقایقی چند به دیدار حضرتش ایستادم. در همان لحظه به دلیل رد شدن بسیاری از زائرین حرم امام حسین علیهالسلام از کنار آن حضرت، بذهنم خطور کرد که آیا تنها من توفیق دیدن حضرت ولیعصر روحی فداه را دارم یا آنکه دیگران نیز آن حضرت را دیده، ولی نمیشناسند.
✨💫✨
از این جهت از فردی که در کنارم ایستاده بود، پرسیدم: آیا شما چنین آقایی را با این مشخصات در حرم میبینید؟ با نگاه متعجبانه و منفی آن مرد دریافتم که تنها منم که توفیق دیدارش را یافتهام، پس با عشق فراوان بر او حریصانه مینگریستم، تا شاید غم سالها دوری را با لحظاتی شیرین جبران نمایم. پس از مدتی آن حضرت با همراهی یارشان از جای برخاسته و از حرم خارج شدند، در همان لحظه قدرت حرکت خویش را بازیافتم، پس به دنبالشان دویدم، ولی اثری از آنان نیافتم.
📗نقل از کتاب تشرفیافتگان
🌻اللهم ارنی الطلعة الرشیدة🌻
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان حتما این ویدئو رو تماشا کنید این دعا فضلیت های بسیاری دارد 👇👇
يَا مَنْ أَظْهَرَ الْجَمِيلَ وَ سَتَرَ الْقَبِيحَ يَا مَنْ لَمْ يُؤَاخِذْ بِالْجَرِيرَةِ وَ لَمْ يَهْتِكِ السِّتْرَ يَا عَظِيمَ الْعَفْوِ يَا حَسَنَ التَّجَاوُزِ يَا وَاسِعَ الْمَغْفِرَةِ يَا بَاسِطَ الْيَدَيْنِ بِالرَّحْمَةِ يَا صَاحِبَ كُلِّ نَجْوَى وَ يَا مُنْتَهَى كُلِّ شَكْوَى يَا مُقِيلَ الْعَثَرَاتِ يَا كَرِيمَ الصَّفْحِ يَا عَظِيمَ الْمَنِّ يَا مُبْتَدِئاً بِالنِّعَمِ قَبْلَ اسْتِحْقَاقِهَا يَا رَبَّنَا وَ يَا سَيِّدَنَا وَ يَا مَوْلَانَا وَ يَا غَايَةَ رَغْبَتِنَا أَسْأَلُكَ يَا اللَّهُ أَنْ لَا تُشَوِّهَ خَلْقِي بالنَّار”
#کلیپ😍
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2
♡┅═════════════﷽══┅┅
#سلام_امام_زمانم❤️
□دَر هَــر دَمَــم
⇠هـــــــزٰاران فَریٰـاد انتـــــظٰار أســـــت۔۔۔
⇇یِک¹ لَحـــــظِہ بےتـُــــو بـــــودَن،
⇠یِک¹ عُمـــــر احتضــٰـــار أســـــت۔۔۔
↲↲بـے رو؎ِ تُــــــو زمٰانـہ ؛
⇠ پــــٰـاییز بےبهـــــٰـار أســـــت۔۔۔➺
↶ایـــــن زِنـــــدگے تَبـــٰــاهے،
⇠ ایـن عُمـر انتحٰـار أســـــت...↷
◇﴿سـَــــلٰامپـــــٰادشــٰـــاهقَلبـــَــم𔘓⇉﴾◇
أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤
#امام_زمان♥
«داروخانہ مـــــ؏ــنو؎»👇👇
@Manavi_2