تصویب شد/ رهاسازی آب آلوده ممنوع است!
🔹نمایندگان مجلس شورای اسلامی رهاسازی آب آلوده و آلوده نمودن منابع آب سطحی و زیرزمینی را ممنوع اعلام کردند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه) و در جریان ادامه بررسی گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه، ماده ۴۱ لایحه را به تصویب رساندند.
بر اساس ماده ۴۱ لایحه برنامه هفتم توسعه؛ رهاسازی آب آلوده و آلوده نمودن منابع آب سطحی و زیرزمینی ممنوع است. مرتکب به مجازات مقرر در ماده (۶۸۸) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات های بازدارنده) مصوب ۲/ ۳/ ۱۳۷۵ محکوم می گردد.
🔹همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی بند چ ماده ۴۰ لایحه را به منظور رفع ابهام به کمیسیون تلفیق ارجاع دادند.
در این بند آمده بود که؛ وزارت نیرو مکلف است با همکاری وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت، نسبت به تعیین تکلیف چاه های فاقد پروانه و نصب شمارشگر (کنتور) برای چاه های مجاز اقدام و تا پایان سال اول برنامه درصورت اضافه برداشت نسبت به تعدیل پروانه چاه ها در هر دشت متناسب با شرایط بحرانی آن با رعایت ماده( ۴۴) قانون توزیع عادلانه آب عمل نماید. در همین راستا دولت موظف است همزمان نسبت به برنامه ریزی لازم جهت فراهم نمودن سازوکار های معیشت جایگزین برای اشخاص متضرر از تعدیل پروانه چاه، به نحو مقتضی اقدام نماید.
آئین نامه اجرائی این بند مشتمل بر نحوه تعدیل پروانه چاه ها در هر دشت توسط وزارت نیرو و با همکاری وزارت جهادکشاورزی ظرف مدت سه ماه پس از لازم الاجراء شدن این قانون تهیه و به تصویب هیأت وزیران می رسد.
#محیط_زیست
#حفظ_محیط_زیست
✅ کانال گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اتوبان اصفهان _ کاشان🌞
#طبیعت_گردی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
تغییر اقلیم از دروغ تا واقعیت!| قسمت۱
🌍 در حالی که دستگاه تبلیغاتی علیالخصوص رسانههای غربی در پی القای تفکر «تغییر اقلیم با منشا انسانی» هستند، دانشمندان و محققین خارجی و داخلی با تخصص اقلیمشناسی، فیزیک جو و نجوم، مقالات متعدد در ژورنالهای معتبر به چاپ رساندهاند که بر ارتباط بین فعالیتهای خورشیدی و مولفههای دیگر بر تغییرات اقلیم (که اغلب هیچکدام رسانهای نمیشوند) تاکید دارند.
ادامه دارد....
#محیط_زیست
#تغییر_اقلیم
@masaftourism
و باز هم ادعای کذب طالبان در مورد هیرمند
🔹علی سلاجقه رئیس سازمان محیط زیست با ملا برادر عبدالغنی - معاون رییسالوزرای طالبان - درخصوص حقابه ایران از رودخانه هیرمند دیدار و گفتگو کرد.
سلاجقه مسئله محیط زیست بهویژه احیای تالاب هامون را یکی از محورهای ضروری همکاریهای دو کشور دانست و گفت: همانطور که زمانی که زلزله رخ میدهند و مردم شما دچار مصیبت میشوند، ایران نخستین کشوری است که برای کمک به افغانستان داوطلب میشود و احساس میکنیم که بهسرعت باید به برادران خود در افغانستان با تمام توان کمک کنیم، این توقع میرود که شما نیز در زمان مشکلات به ما کمک کنید.
در ادامه این دیدار، ملا برادر عبدالغنی نیز اظهارکرد: این نشانه برادری و لطف کشور شما به افغانستان است که بدون اینکه درخواستی مطرح شود، نیروهای امدادی جمهوری اسلامی ایران در زمان زلزله در کشور ما حضور پیدا کردهاند و به مردم ما کمک میکنند.
عبدالغنی برادر درباره رهاسازی آب توضیح داد: اگر آبی باشد، ما هم به دنبال این هستیم که حقآبه ایران را رهاسازی کنیم و دلیلی ندارد که بخواهیم از این کار امتناع کنیم. الان کشور ما درگیر خشکسالی است و همین خشکسالی باعث خشکی هامون شده است. در زمانی که بارشها مناسب باشد، قطعاً رهاسازی آب نیز انجام خواهد شد و هامون بار دیگر پر آب میشود.
#محیط_زیست
#آب_هست_اما_ول_است
#سیستان_را_دریابید
#سیستان_آب_ندارد
✅ کانال گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
هنر نمایشی تعزیه
هنر تعزیه را بهعنوان آیین نمایشی مذهبی در ایران میشناسند که در سال ۱۳۹۸ شمسی بهعنوان چهارمین اثر فرهنگی ناملموس ایران در فهرست جهانی یونسکو ثبت شد. قدمت این هنر به حدود ۳۰۰ سال پیش میرسد؛ گرچه آیین برگزاری نمایشهای سوگ در ایران پیشینهای قدیمیتر دارد. نمایش تعزیه در حال حاضر نوعی آیین سوگواری برای شهادت ائمه اطهار و بزرگان دین اسلام است که بیشتر در روزهای ماه محرم و صفر میان شیعیان برگزار میشود.
نخستین نمایشهای تعزیه اجرای سوگنامههایی از شاهنامه فردوسی بودند که در آنها داستانهایی مانند سوگ سهراب و سیاوش و افراسیاب روایت میشدند. با گذشت زمان تنوع نمایشنامهها بیشتر و آثار عرفانی با مضامین مذهبی آمیخته شد. پرسوز و گدازترین اجراهای تعزیه که شهرت بالایی به دست آوردهاند، روایت شهادت امام حسین، یاران و خانواده ایشان در صحرای کربلا است.
#میراث_معنوی
#گردشگری_میراث
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
تغییر اقلیم از دروغ تا واقعیت| قسمت ۲
قسمت ۱
▪️بارها مشاهده کردهایم سر تیتر اخبار، روزنامهها و فضای مجازی در مورد سیل ها، طوفان ها، خشکسالی، آتشسوزیهای بزرگ در جنگل ها اشاره به تغییر اقلیم شده است.
⁉️ اما اقلیم چیست؟
به متوسط بلندمدت آب و هوای یک منطقه اطلاق میشود، آب و هوا میتواند گرمتر یا سردتر شود. میانگین هر یک از اجزای آن با گذشت زمان افزایش یا کاهش مییابد. عوامل مختلفی در تعیین یک اقلیم خاص مؤثرند که شامل متوسط دمای هوا، رطوبت، بارش و... است.
▪️تغییر اقلیم (Climate change) یک تغییر برگشتناپذیر در بازه زمانی طولانی مدت در میانگین شرایط آب و هوایی است که در یک منطقه اتفاق میافتد و نباید با تغییر آبوهوا (Weather change) اشتباه گرفته شود.
▪️کنوانسیون UNFCCC۱ (کنفرانس تغییر اقلیم سازمان ملل متحد) اصطلاح «تغییرات اقلیمی» را برای تغییراتی به کار می برد که منشا غیرانسانی داشته باشد!
ادامه دارد...
#محیط_زیست
#تغییر_اقلیم
✅ کانال کردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism