هنر ساختن و نواختن کمانچه
🔻ثبت در سال ۲۰۱۵ میلادی
🔻اثر مشترک ایران با جمهوری آذربایجان
🔻کمانچه ساز اصیل ایرانی
🔹ساز کمانچه یکی از اصیلترین سازهای سنتی ایران است و هنر ساختن و نواختن آن در ایران قدمتی چند صد ساله دارد. در نقاشیهای تالار چهل ستون اصفهان که از دوره پادشاهی صفویان به جا ماندهاند، تصویری از نوازندهای کمانچه به دست به چشم میخورد.
🔹هنر ساختن و نواختن کمانچه بهعنوان اثر مشترک میان ایران و جمهوری آذربایجان در سال ۱۳۹۶ شمسی در فهرست میراث ناملموس یونسکو به ثبت رسید. کمانچه در دسته سازهای زهی و آرشهای قرار میگیرد. جنس بدنه آن از چوب درخت توت ، گردو یا افرا است و آرشه یا کمانه آن را از موی دم اسب میسازند. تا پیش از دوره قاجار کمانچه سه سیم داشت و پس از آن با ورود ویولن به ایران، به تقلید از این ساز اروپایی یک سیم دیگر به کمانچه اضافه کردند.
#میراث_معنوی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فاز دوم احیای دریاچه ارومیه
🔹حجم کنونی آب دریاچه ارومیه از ۲ میلیارد مترمکعب عبور کرده است.
🔹فاز دوم احیای دریاچه ارومیه با مشارکت و همراهی مردم، مدیریت منابع آبی و تغییر الگوی کشت تحقق خواهد یافت.
✍🏻بارندگیهای اخیر و رهاسازی حقآبه از دلایل اصلی احیای این دریاچه در ماه اخیر بوده است.
#محیط_زیست
#آب_هست_اما_ول_است
✅ کانال گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
آموزش و ترویج درختکاری در مدارس
🔹برای اولین بار و در پی تفاهم نامهای که مابین وزارت جهاد کشاورزی(سازمان منابع طبیعی) و وزارت آموزش و پرورش در جهت گستردهترین نهضت آموزش حفاظت از منابع طبیعی در مدارس منعقد شده بود، آموزش بیش از یک میلیون معلم در سراسر کشور از طریق دورههای ضمن خدمت آموزش و پرورش آغاز شد.
#محیط_زیست
#حفظ_تنوع_زیستی
#درختکاری
✅ کانال گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
کرمانشاه پرچمدار بارشهای ایران از آغاز فصل بهار تاکنون
🔹نمودار اختلاف مجموع بارش کشور از ابتدای فروردین ۱۴۰۳ تا ۲۳ فروردین ۱۴۰۳
#محیط_زیست
#آب_هست_اما_ول_است
✅ کانال گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چشمه بِل (کانی بِل) هجیج - کرمانشاه
چشمه بل (هانه چهمهو بلّی) یکی از پر آبترین چشمه های کوهستان شاهو هورامان و غرب ایران بشمار میاد 🌱
#طبیعت_گردی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
حدود ۲ درصد سطح کشور پوشیده از برف است
سخنگوی صنعت آب:
🔹میزان پوشش برف کشور حدود ۲ درصد است که عمدتاً در البرز، زاگرس میانی و مناطقی از شمالغرب کشور واقع شده است.
🔹مقایسه پوشش برفی کشور با متوسط ۲۰ ساله، نشانگر افزایش حدود ۱۵ درصدی است.
🔹این در حالیست که آب معادل برف موجود در مناطق پوشیده از برف در وضعیت معادل با متوسط ۲۰ ساله قرار دارد.
#محیط_زیست
#آب_هست_اما_ول_است
✅ کانال گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیگیری حقآبه در حد حرف ماند
🎥ویدئویی از افزایش ذخیره آب در سد کجکی طی چندماه اخیر تا الان
🔹بعد از بارندگیهای اخیر ظرفیت ذخیره آب جلوی سد کجکی تقریبا پر شد است.
🔹براساس آخرین تصاویر ماهوارهای ظرفیت ذخیره سد کجکی پر شده است و برخی کانالهای خبری محلی به پایین دست هشدار سیلابی شدن رودخانه هیرمند را دادهاند!
🔹درحالی که در زمان نبود آب مسؤلین بصورت پیوسته پیگیر حقآبه هیرمند بودند ، ولی طی چند ماه گذشته که وضعیت آب در حوضه آبریز هیرمند فراتر از نرمال شده است متأسفانه از پیگیری مسؤلین خبری نیست.
🔹پیگیری حقآبه هیرمند از شعار فراتر نرفته است.
#محیط_زیست
#آب_هست_اما_ول_است
#سیستان_را_دریابید
#سیستان_آب_ندارد
✅ کانال گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍مازندران - سواد کوه - دریاچه سد لفور
#طبیعت_گردی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
⭕ ضرغامی: ۳.۵ میلیارد نفر امکان سفر بدون روادید به ایران را دارند
🔷وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: با لغو روادید ایران با دهها کشور دنیا، در حال حاضر امکان سفر بدون روادید نیمی از مردم دنیا به ایران وجود دارد
🔶سید عزتالله ضرغامی امروز دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ در نشست با رئیس و اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی که در محل موزه ملی ایران برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: خوشبختانه دولت سیزدهم به حوزه گردشگری توجه ویژهای دارد و در جدیدترین اقدام، دولت با لغو روادید ۳۳ کشور دنیا موافقت کرد که یک گام بزرگ برای حوزه گردشگری به حساب میآید.
🔷وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ادامه داد: البته پیشنهاد ما لغو روادید با ۶۰ کشور بود که در دولت با لغو روادید با ۳۳ کشور موافقت شد. با این لغو روادیدهای انجام شده در حقیقت امکان سفر نیمی از مردم دنیا به ایران بدون دریافت روادید فراهم شده است.
🔶او اضافه کرد: متاسفانه برخی از رسانههای خارجی با دنبال کردن پروژه ایرانهراسی به دنبال جلوگیری از رشد و توسعه و رونق گردشگری هستند. ما با مسئلهای به نام ایرانهراسی روبهرو هستیم و گردشگری میتواند با این پدیده مقابله کند.
⭕ ۱۰ هزار هنرمند صنایعدستی بیمه شدند
🔷ضرغامی ادامه داد: در حوزه صنایعدستی در دولت سیزدهم کارهای بسیار خوبی انجام شده است. با موافقت دولت خوشبختانه بیمه ۱۰ هزار هنرمند صنایعدستی پیگیری شد.
🔶وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی یادآور شد: همچنین با دستور رئیسجمهوری مقرر شد در ورودی تمامی شهرهای کشور بازارچه صنایعدستی ایجاد شود. این در حالی است که برنامهریزی کردهایم تا در مراکز فرهنگی تحت اختیار این وزارتخانه و نیز پایگاههای ملی و جهانی فروش صنایعدستی انجام شود.
⭕ ارتباط ما با کمیسیون فرهنگی از جنس همفکری است
🔷وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همچنین با اشاره به برپایی نشست با اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس و قدردانی از رئیس و اعضای این کمیسیون خاطرنشان کرد: ارتباط و همکاری ما با کمیسیون فرهنگی مجلس از جنس همفکری است و خوشبختانه همکاریهای خوبی باهم داریم.
🔶در این نشست همچنین معاونان وزارت میراثفرهنگی و نیز رئیس و اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس به بیان نظر و ارائه گزارش پرداختند.
#اخبار_گردشکری
#میراث_فرهنگی
#مجلس_شورای_اسلامی
✅کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
سیلاب از افغانستان وارد هیرمند شد و در سد غیرمخزنی جریکه در سیستان جریان پیدا کرد.
این حق آبه سیستان نیست، بلکه این میزان آبی است که از سدهای کجکی و بند کمال خان سرازیر شده است!! در واقع طالبان جلوی این آب رو نتوانستند بگیرند وگرنه این را هم دریغ میکردند!
الان بهترین زمان مطالبهگری مسولین برای گرفتن حقآبه سیستان است.
#محیط_زیست
#آب_هست_اما_ول_است
#سیستان_را_دریابید
#سیستان_آب_ندارد
✅ کانال گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات علی سلاجقه درباره حقآبه هامون
🔹رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: معمولا برخی از کشورها نمی خواهند ارتباط کشورهای همسایه به نحو احسن انجام شود و موضوع آب را دستاویز قرار می دهند.
🔹قرار است که یک هیات افغانستانی به ایران بیاید و در نشستی بحث حقآبه زیست محیطی را پیگیری کنیم.
#محیط_زیست
#آب_هست_اما_ول_است
#سیستان_را_دریابید
#سیستان_آب_ندارد
✅ کانال گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
⭕ معاون گردشگری کشور در نشست خبری ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر:
🔷معاون گردشگری کشور و رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر گفت: در مجموع آمار اقامتگاههای رسمی، غیر رسمی و اضطراری ۶۳ میلیون و ۶۴۷ هزار نفر شب بود که ۱۳ میلیون و ۹۵۱ هزار نفر مرتبط با اقامتهای رسمی است.
🔶معاون گردشگری کشور با بیان اینکه در ایام نوروز یک میلیون و ۲۰۶ هزار نفر بهصورت تمام وقت، موقت و داوطلبانه به مسافران خدمات ارائه کردند، ادامه داد: همافزایی و همکاری بین دستگاهها در راستای ارتقای ارائه خدمات سفر نسبت به سالهای گذشته از رویکرد اصلی ستاد سفر بود، نتایج و همگرایی ایجاد شده گویای این است که این هدف محقق شده است.
🔷او با بیان اینکه پویشهای متعددی بهمنظور کاهش سوانح جادهای راهاندازی شده است، افزود: تقویت جدی کمپینهای ۶۰-۳۰ از اهدافی مدنظر بود و بیش از ۸۰۰ نوروزگاه عشایری برپا شد.
🔶وی ادامه داد: حضور وزرای متعدد و روسای دستگاهها در ستاد سفر در راستای حل موضوعات در سریعترین زمان ممکن بود.
🔷او با بیان اینکه کاهش سوانح باید تبدیل به دغدغهای سالیانه برای تمامی دستگاههای مرتبط شود، اظهار کرد: آسیبشناسی سوانح جادهای نشانگر این است که به غیر از اقدامات سخت افزاری یکی از راههای کاهش سوانح تمرکز روی انسانهایی است که به سفر میروند، در این راستا طرحی در ستاد به منظور ارائه به شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد که تمامی دستگاههای مرتبط در راستای کاهش سوانح مسئولیت خواهند داشت.
🔶معاون گردشگری کشور با اشاره به اینکه از ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۲ تا ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۳ سه موج سفر اتفاق افتاد، به تحلیل الگوی آن پرداخت و ادامه داد: الگوی امسال با سالهای قبل متفاوت بود و این موضوع برنامهریزی مخصوص به خود را میطلبید. ماه رمضان و تغییرات جوی و اقلیمی در موج اول که تا پنجم فروردین ماه ادامه داشت موجب روند کاهش سفرها شد که در موج دوم افزایش قابل توجه داشتیم و نسبت به سال قبل میزان سفرها یکسان بود. در موج سوم که در عید فطر بود شاهد افزایش سفرها نسبت به سال قبل بودیم. تحلیل روند این سه موج نشان میدهد که هر سال متناسب با آن سال باید برنامهریزی شود.
🔷شالبافیان با اشاره به اهمیت توجه به کسب وکارهای گردشگری ادامه داد: ما خود را نسبت به فعالان حوزه گردشگری مسئول میدانیم. توجه به تکمیل اقامتگاههای رسمی و دارای مجوز از الزامات ستادهای اجرایی در استان ها بود.
🔶رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر بیشترین میزان اقامت متعلق به استانهای خراسان رضوی، مازندران، هرمزگان، ایلام، اصفهان، فارس، تهران، آذربایجان شرقی، بوشهر، اردبیل بوده است. همچنین یک هزار و ۴۷ بازارچه صنایعدستی با ۱۲ هزار و ۷۵ غرفه راهاندازی شد.
🔷او با بیان اینکه با همکاری تشکلها امسال هیجگونه افزایش نرخی در تاسیسات گردشگری اعمال نشد و نظارتهای جدیتری انجام شد، ادامه داد: سه هزار و ۵۳۹ شکایت مربوط به نرخنامه بود که با ۹۲۳ مورد به دلیل گران فروشی برخورد شد و ۲۲ میلیارد ریال عودت داده شد.
🔶رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر ادامه داد: امسال بهمنظور شفافسازی برای اولین بار نرخنامه مورد تایید وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی توسط مسافران در سامانه نماد قابل مشاهده بود.
🔷شالبافیان به جهتگیری برای توجه جدیتر به اقامتگاههای رسمی اشاره کرد و افزود: مبنای همکاری ما با استانداریها اقامتگاههای رسمی است.
🔶او بر اهمیت توجه به مدیریت رفتار سفر تاکید کرد و ادامه داد: تاکید بر توزیع زمانی و پیشنهاد دو روز تعطیلی در هفته که پس از دو دهه به ثمر نشست به منظور مدیریت هیجانی سفر انجام شد.
🔷او با بیان اینکه سیاست ما ترغیب استفاده از تاسیسات گردشگری و رونق کسب و کارهای مرتبط با سفر است، ادامه داد: سفر باید منفعت اقتصادی داشته باشد که تجربهای رضایتبخش شکل بگیرد.
🔶شالبافیان با تاکید بر اهمیت اعلام آمار اقامتگاههای رسمی، اظهار کرد: هدف ما این است که مجموع اقامتگاههای رسمی را در طول چند سال شانیت ببخشیم و در ادبیات گردشگری جا بیفتد با وجود اینکه آمار پایینی اعلام شود، در موج اول شاهد ۳۰ درصد کاهش بودیم، اما منفعت برای بلند مدت این است که اقامتگاههای غیر رسمی نیز به فرآیند گرفتن مجوز خواهند پیوست.
🔷او به هزینه کرد عوارض خارج از کشور در تقویت زیرساختهای گردشگری اشاره کرد و افزود: اگر عوارضی در حوزه گردشگری وضع میشود باید به تقویت زیرساختها و رونق کسب کسبوکارهای گردشگری اختصاص یابد. پیگیر تحقق این درخواست به حق فعالان گردشگری هستیم و تحقق آن در دستور کار قرار دارد.
#اخبار_گردشگری
#میراث_فرهنگی
✅کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معضل سگهای ولگرد این بار در فرودگاه بغداد
🔹ویدیویی از جولان گله سگها در باند فرودگاه بغداد که واکنش مخاطبان شبکه های اجتماعی را به همراه داشت.
#محیط_زیست
#حفظ_محیط_زیست
#گونههای_مهاجم
✅ کانال گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
یک بام و دو هوای حکایت امروز استان سیستان و بلوچستان
✍🏻درحالی که سیل در کوچه بازار شهرستان کنارک واقع در قسمت جنوبی این استان (بلوچستان) جریان دارد، قسمت شمالی استان که منطقه سیستان هست همچنان بی آب، تشنه و منتظر رهاسازی حق آبه است.
#محیط_زیست
#آب_هست_اما_ول_است
#سیستان_را_دریابید
#سیستان_آب_ندارد
✅ کانال گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روستای هجیج _ پاوه
روستای هجیج در کرمانشاه یکی از پر جاذبه ترین نقاط استان کرمانشاه و از مناطق دیدنی اورامانات است.
#طبیعت_گردی
#iraninreality
✅کانال واحد گردشگری و محیطزیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
⭕ وزارت میراث فرهنگی: همکاری با ایکوم یا ایکوموس با جدیت بیشتری دنبال میشود.
🔶 مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با انتشار اطلاعیهای بر تداوم همکاری این وزارتخانه با نهادهای غیردولتی تاکید کرد.
🔷در اطلاعیه مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آمده است: توسعه همکاریهای بینالمللی در حوزه میراثفرهنگی در اولویت اقدامات وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در دولت سیزدهم قرار دارد.
🔶ایران از تجارب بسیار خوبی در همکاری با نهادهای بینالمللی در حوزه میراثفرهنگی و موزهداری برخوردار است. این اقدامات در دوره جدید فعالیت معاونت میراثفرهنگی با جدیت بیشتری با نهادهایی نظیر ایکوم و ایکوموس دنبال میشود.
🔷نهادهایی همچون ایکوم (شورای بینالمللی موزهها) و ایکوموس (شورای بینالمللی بناها و محوطههای تاریخی) ساختار غیردولتی دارند و حق عضویت در این مجامع در کشور ایران از طریق افراد حقیقی عضو این شوراها پرداخت میشود.
🔶بنابراین لایحه اخیر دولت (لایحه اصلاح قانون عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمانها و مجامع بینالمللی مصوب ۲۶ فروردین ۱۳۶۵) ناظر بر همین موضوع بوده و اصلاحیهای در جهت قوانین پیشینی تنظیم کرده است.
🔷طبیعتاً همکاریهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با کلیه نهادهای غیردولتی بینالمللی و ملی در حوزه میراثفرهنگی و موزهداری با اهتمام بیشتری در جریان است.
🔶عصر سه شنبه 28 فروردین ماه خبری با موضوع انصراف ایران از عضویت در «شورای بینالمللی موزهها» و «شورای بینالمللی محوطهها و بناها» (ایکوموس) در برخی از رسانهها منتشر شده بود.
⭕ ایکوموس چیست؟
شورای بینالمللی ابنیه و محوطهها (ICOMOS) (به انگلیسی: International Council on Monuments and Sites) سازمانی برای نگهداری و پاسداری از اماکن میراث فرهنگی در سراسر جهان است. در پیآمد منشور ونیز در سال ۱۹۶۴، ایکوموس در سال ۱۹۶۵ در ورشو پایهگذاری شد تا مشاوری جهت یونسکو در رابطه با میراثهای جهانی باشد.
#ایکوموس
#وزارت_میراث_فرهنگی
✅کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: تعداد گردشگران خارجی در ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، ۵۰٫۸ درصد افزایش داشت که ۶ میلیون و ۳۸۰ هزار نفر ورودی گردشگر خارجی داشتیم.
MasafTourism
⭕ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: تعداد گردشگران خارجی در ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، ۵۰٫۸ د
⭕ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: تعداد گردشگران خارجی در ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، ۵۰٫۸ درصد افزایش داشت که ۶ میلیون و ۳۸۰ هزار نفر ورودی گردشگر خارجی داشتیم.
🔷به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت میراث فرهنگی، «سید عزت الله ضرغامی» وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در حاشیه جلسه هیأت دولت گفت: سیام فروردین، روز محوطهها و بناهای تاریخی است و این روز را به همه خانواده میراث فرهنگی تبریک میگویم.
🔶او افزود: اخیراً جلسه کارشناسی خیلی خوبی در این خصوص در حوزه میراث فرهنگی برگزار شد، از هنرمندان و فعالان و نخبگان این حوزه تقدیر به عمل آمد.
🔷وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: در دولت مردمی فعالیتهای بین المللی در حوزه میراث فرهنگی به مراتب گستردهتر از گذشته ادامه دارد و این دو حوزه ماهیت غیردولتی دارند و از سالها قبل پرداخت حق عضویت آنها هم توسط افراد حقیقی صورت میگیرد و این موضوع هیچ ربطی به ادامه عدم همکاری ما با این دو مجموعه ندارد و به مراتب فعالتر از گذشته با این دو مجموعه رابطه ما ادامه دارد.
🔶ضرغامی با انتقاد از اخبار کذب برخی رسانهها در خصوص آمار گردشگر خارجی، گفت: برخی از رسانهها اعلام کردند که تعداد گردشگران خارجی در سال ۱۴۰۳ کاهش یافته است در حالی که اصلاً ۱۴۰۳ عملاً شروع نشده است و تعداد گردشگران خارجی در ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، ۵۰٫۸ درصد افزایش داشت که ۶ میلیون و ۳۸۰ هزار نفر ورودی گردشگر خارجی داشتیم که در سال ۱۴۰۱، ۴ میلیون و ۲۳۰ هزار گردشگر بود.
🔷او ادامه داد: این در حالی است که یک میلیون و هشتصد هزار گردشگر از کشور آذربایجان به دلیل مشکلاتی در سال گذشته نتوانستند وارد کشورمان شوند که اگر اینگونه نمیشد، ما رکورد قبل از کرونا را میشکستیم.
✍️دو موضوع در این مصاحبه جای بحث دارد
اول چرایی انتشار این خبر و دوم عدم وجود برنامه منسجم
🔶در مورد موضوع اول شاید نشات گرفته از عدم وجود یک شبکه منسجم اطلاع رسانی و ضعف فعالان رسانهای باشد که اقدامات به درستی اطلاع رسانی نمیشود و بدین جهت معاندین با انتشار خبرهای ناامید کننده ذهن مخاطبان را جهت میدهند.
🔷موضوع دوم ضعف در پیاده سازی برنامهریزی هاست. در ابتدای هر سال اعلام میشود که امسال برنامههای ویژهای جهت رونق این صنعت در نظر گرفته شده است اما به هنگام پیادهسازی متاسفانه برنامه منسجمی وجود ندارد و این مسئله میتواند به علت نادیده گرفتن ایدههای جوانان خوشفکر و علاقه به قرار داشتن در حاشیهامن و ترس از تغییر و پیشرفت باشد.
🔶اما در مورد موضوعی مانند آذربایجان اگر مسئله عدم حضور گردشگران سیاسی است باید منتظر تغییر افکار سردمداران این کشور پس از عملیات وعده صادق باشیم ولی اگر مسئله تفاهمنامههای فیمابین باشد بنابر فرموده مقام معظم رهبری باید تفاهم نامهها را به گونهای محکم نوشت تا طرف مقابل نتواند از آن سرباز زند.
🔷شاید با برنامهریزی درست و استفاده از ایده های جدید بتوان صنعت گردشگری را به صنعتی درآمد زا و ارز آور تبدیل کرد تا فعالین در این حوزه آن را بطور ملموس حس کنند. اما چرا این اتفاق نمی افتد بسی جای تامل دارد....
#اخبار_گردشگری
#وزارت_میراث_فرهنگی
#تحلیل
✅کانال واحد گردشگری و محیط زیست مؤسسه مصاف
@masaftourism