⚫️ برداشتی راهبردی از تاریخ اسلام :
🔸مقایسه یک نمونه از دیدگاه و باور امام علی(ع) ، با چرچیل نخست وزیر سابق انگلیس :
🌀چرچيل در مورد جنگ بين الملل دوم کتابی نوشته ، روزنامههاى ايران هم آن زمان منتشر كردند و من (استاد مطهری) مقدارى از آن را خواندم، وقتى كه حمله متفقين به ايران را نقل مىكند مىگويد: «اگر چه ما با ايرانيها پيمان بسته بوديم، قرار داد داشتيم و طبق قرارداد نبايد چنين كارى مىكرديم».
🔹چرچیل به خودش جواب مىدهد، مىگويد: « ولى معيار پيمان و وفاى به پيمان،در مقياس كوچك درست است، دو نفر وقتى با همديگر قول و قرار مىگذارند درست است، اما در سياست، وقتى كه پاى منافع يك ملت در ميان مىآيد، اين حرف ها ديگر موهوم است. من نمىتوانستم از منافع بريتانياى كبير به عنوان اين كه اين كار ضد اخلاق است چشم بپوشم به این دلیل كه ما با يك كشور ديگر پيمان بستهايم و نقض پيمان بر خلاف اصول انسانيت است. اين حرف ها اساسا در مقياس هاى كلى و در شعاع هاى خيلى وسيع درست نيست».
🌀استاد مطهری: اين همان اصل خيانت است، اصلى كه معاويه در سياستش مطلقا از آن پيروى مىكرد. آنچه كه على عليه السلام را از سياستمداران ديگر جهان، متمايز مىكند اين است كه او از اصل غدر و خيانت در روش پيروى نمىكند گر چه به قيمت اين كه آنچه دارد (حتى خلافت) از دستش برود،
🔹چون مىگويد اساسا من پاسدار اين اصولم، آن وقت چطور ممكن است كه من اين ها را فداى خلافت كنم؟!
به مالك اشتر مىگويد: مالك! با هر كسى پيمان بستى گرچه با كافر در حال جنگ، مبادا پيمانت را نقض كنى. مادامى كه آنها سر پيمان خودشان هستند، تو نيز باش. البته وقتى آنها نقض كردند ديگر پيمانى وجود ندارد. براى اينكه اصلا زندگى بشر بر اساس اينهاست، اگر اين ها شكسته شود و محترم شناخته نشود ديگر چيزى باقى نمىماند (1)
💠(قرآن هم مىگويد: فما استقاموا لكم فاستقيموا لهم (2). در مورد مشركين می گوید: مادامى كه آنها به عهد خود وفادارند،شما هم وفادار باشيد و آن را نشكنيد. اما اگر آنها شكستند، شما نيز بشكنيد).
🔰منبع : کتاب سیری در سیره نبوی استاد مطهری- بخش نسبیت اخلاق
گرا
حلیه المتقین.pdf
2.93M
📚حلیه المتقین
✍️نویسنده : علامه محمدباقر مجلسی (ره)
📖 موضوع : مذهبی
📄201 صفحه
⚫️ به آیت الله #بهجت گفتند کتابی در زمینه اخلاق معرفی کنید. فرمودند : لازم نیست یک کتاب باشد یک جمله کافیست که بدانی : #خدا_میبیند .
@MehrOmah
دوازده شب زمان خوبی بود، دیگر کسی بیدار نبود توی آن منطقه، مردها یکی یکی خودشان را رساندند پشت بام جایی که قرار بود روضه بخوانند، همان بالا روضه خوانی شروع شد، وسط روضه خبر رسید که مامور ها داخل محله چرخ می زنند، صاحب خانه بساط غذا و پذیرایی را سریع آماده کرد و مامور ها را دعوت کرد برای شام، از آن طرف هم نردبان گذاشت و آخوند و بقیه را فراری داد!
«کتاب قندان های همیشه پر»
(چهل روایت کوتاه ازمقاومت مردم مقابل قانون ممنوعیت روضه و عزاداری در عصر رضاخان)
⚫️ عدالتخواهانی که علی ع را کشتند.
🔻اعرف الحق تعرف اهله پاسخ امیرالمومنین است به یک پرسش. پرسشی که نماد یک زخم کاری و عمیق بر جان اندیشه خوارجی است. اندیشه کسانی که قدرت ندارند در میانه دعواها و نقشه ها حق را بیابند. شاخص ها و استاندارد هایشان غلط و ناقص است ظاهرگرایانه است و برای اینکه دچار #استانداردهای_دوگانه نشوند تیغ را به روی حق و باطل هر دو میکشند. هم علی هم معاویه و عمروعاص.
🔻چرا حکومت داری؟ اصلا حکومت مال خدا است. پس هر کس حکومت دارد بزنیم. چرا پول داری پول مال خدا است پس هر کس پولدار است بزنیم. تو پول و قدرت داری و این همه انسان فقیر داریم پس تو بدی. اگر بگویی خدیجه پولدار بود محمدص پولدار بود موسی ع پولدار بود امیرالمومنین پولدار بود امام خمینی پولدار بود نمیفهمند. اگر بگویی باید پول داشت و خرج جبهه حق کرد حکومت داشت و خرج احقاق حق مظلوم کرد نه چپگرایانه هر پولدار قدرتمندی را محکوم کرد ارور میدهند. باور کنید ظلم ستیزی کمونیستی روحش ظلم ستیزی خوارجی است. ظلم ستیزی بر بستر ظاهرگرایی.
🔻در جامعه دینی اینها عدالتخواهانی هستند که آرمانجوییشان ربطی با ولایت ندارد ان الحکم الا لله یعنی آرمان بی ولایت، یعنی توحید بدون ولایت، یعنی حرکت بدون رهبر. چرا رهبر نه ؟ چون ولایت و رهبری عقل جامعه است و این آرمانجویی با عقل نسبتی ندارد. چون ولایت روح جامعه است و این جریان بدن را میشناسد نه روح.
🔻مارخوش خط و خالند چون حرف از ارزش ها میزنند حرف از آرمانها میزنند اینها قبل از آنکه شکم بیگناهان را با تیغ نفهمی هایشان سفره کنند کمر علی ع را شکسته بودند. به نام پر زرق و برق ترین شعارها از جمله توحید.
🔻حاصل عمرم در حوزه یک جمله شده و آن اینکه هر آرمانی و هر ارزشی، دقیقا هر ارزشی، در زبان هر کس شنیدم نسبتش را با اندیشه ناب محمدی بیابم با اندیشه امام. از جمله عدالت. عدالت علوی و ناب با عدالت ظاهرگرایانه متحجر با عدالت مارقین با عدالت کمونیستی فرق میکند. ظلم ستیزی خمینی با ظلم ستیزی کج کلاههای سیبیلو با ظلم ستیزی کسانی که شاخصهای رشدشان قواره ای بیش از چشمهایشان ندارد با ظلم ستیزی جاهلان ظاهرگرا فرق میکند.
🔻اینها فقط اهل ظلم به این و آن نیستند ظلم اصلی را به انقلاب مردم میکنند. چهل سال انقلاب را شکست میدانند چرا که آرمانها به تقریرشان رخ نداد. #بیانیه_گام_دوم را یک دروغ بزرگ میفهمند. ربطی به مدرک و سواد و مقاله و کتاب ندارد اینها حوادث و وقایع و رخدادها را بر اساس حق نمیشناسند بر اساس ظاهر تقریر میکنند.
🔻معمولا ابزار دست انگلیس و آمریکا و خلاصه دشمن هوشمند دنیاخواهند. این جریان محل خیزش و رویش ابن ملجم ها است. ببینید شهید مطهری را چه کسانی و چرا کشتند.
علی مهدیان
☀️مهر و ماه🌙 🇵🇸🏴
⚫️ عدالتخواهانی که علی ع را کشتند. 🔻اعرف الحق تعرف اهله پاسخ امیرالمومنین است به یک پرسش. پرسشی که
خطر خودی ها
⚫️ عدالتخواهانی که علی ع را کشتند ۲
🔻در سخنرانی رهبری با دانشجویان یک کلیدواژه مهم در فضای دینی را معادل مطالبه گری قرار دادند. و آن مفهوم نهی از منکر بود. جالب است که یکی از مهمترین جریانهای انقلابی صدر اسلام که مفهوم نهی از منکر را در دست گرفت جریان خوارج بود. تحلیلهای مهمی درباره کافر بودن یا نبودن کسانی که مرتکب منکر میشوند در این جریان شکل گرفت. علت تکفیر یا ضد انقلاب شمردن این و آن نیز همین نکته بود. عمدتا نهی اینها نیز ناظر به منکرات در ساحت حکومت بود. کسانی که در تاریخ میگردند که کجای تاریخ اشاره شده که خوارج عدالتخواه بوده اند همین کلیدواژه نهی از منکر که رهبری بیان کردند برایشان کافی است.
🔻برای ما از عدالت خواهی امیرالمومنین گفته اند اما از عدالت خواهی خوارج نگفته اند. این باعث شده که مشکلات جدی را در تاریخ عدالت خواهی خود مشاهده کنیم. شکست و انحراف جنبش مشروطه را باید ناشی از همین خطا قلمداد کرد. جنبشی که با عدالت خواهی آغاز شد و دم در سفارت انگلیس تمام شد.
🔻اگر بگوییم عدالت خواهی که اراده ولی خدا و اراده دشمن در آن مشاهده نشود باعث میشود که آن مشروطه خواه یا بفرمایید عدالتخواه خبیث شلوار خود را پایین بکشد و روی بدن شیخ فضل الله ادرار کند و در نهایت خروجی این عدالت خواهی ، رضا شاه است، شاید کسی باور نکند.
🔻رهبری در جایی میگوید: «یکی از کسانی که در راس خوارج بود کسی است به نام ذوالثدیه، این در زمان پیغمبر در جنگ حنین وقتی پیغمبر ص داشتند غنائم حنین را تقسیم میکردند بین مسلمانها ، این خودش را رساند به پیغمبر ص، صدا زد که «یا رسول الله اعدل»، عدالت را مراعات کن....» «کتاب بصیرت و استقامت انتشارات صهبا»
🔻درگیری این جماعت با عثمان را نیز از همین منظر باید دریافت. بی عدالتی و فساد نظام عثمانی. و متاسفانه هیچ کس نمیپرسد عدالت علوی با چه منطقی مخالف شورش مقابل نظام عثمانی بود؟
🔻اساسا دین به گونه ای جامعه را بار آورده بود که همه مسلمین به صورت خودآگاه و ناخودآگاه متوجه این بودند که همه آرمانها را در مفهوم عدالت باید قرار داد. اندیشمندان مسلمان در این باره کتابها نوشته اند که عدالت در مرکز اندیشه دینی است و بحث از عدالت خداوند بر این پایه و بستر مطرح شده. که یک سر این مباحثات نیز اشعری ها هستند که امتداد خوارجند به قول شهید مطهری.
🔻در اندیشه شهید مطهری و رهبری ویژگی اصلی این جریان غلبه احساسات بر آگاهی و فهم است. دردی که در سخنان رهبری با دانشجویان تاکید شد. علت بد دهنی و توهین و بی اخلاقی در این جماعت و همینطور در اختیار جریان اموی و یزیدی و زبیری قرار گرفتنشان همین است.
🔻به نظرم نقد عدالت خواهی و انقلابی گری در کشور برای امروز ما که بنا است جوانان انقلابی زمام کار را به دست بگیرند مثل نان شب واجب است.
🔻البته ظاهراً دوستان علاقه دارند مفهوم عدالت خواهی را در قوطی کبریت یک جریان سیاسی اجتماعی خاص در کشور محصور کنند و این نیز برای رشد و بالندگی عدالت خواهی در کشور خطرناک است.
علی مهدیان
⚪️ بهترین روش برای تقرب به خدا
🔸امام کاظم(ع) : مؤمن با چيزى برتر از مواسات نسبت به مؤمن، به خداوند عزّ و جلّ نزديك نشده است، و اين، همان سخن خداى متعال (در قرآن) است كه: «هرگز به نيكوكارى نخواهيد رسيد تا اين كه از آنچه دوست داريد، انفاق كنيد».
🔸ما تَقَرَّبَ المُؤمِنُ إلَى اللَّهِ عزّ وجلّ بِشَيءٍ أفضَلَ مِن مُواساةِ المُؤمِنِ، وهُوَ قَولُهُ تَعالى: «لَنْ تَنالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ»
🔻جامع الأحاديث للقمّي، ص۱۹۲
👈🏼 واریز آنلاین کمکها و صدقات روزانه
idpay.ir/hamdeli99
@MehrOmah
ـــــــــــــ(◍•ᴗ•◍)🇵🇸ــــــــــــ
در سینه غمِ برادرِ ایمانی ست
آرامش چهره هایمان طوفانی ست
تنها به امید روز آزادی قدس ...
#القدس_لنا شعار هر ایرانی ست
ـــــــــــــ🇵🇸(◍•ᴗ•◍)ــــــــــــ
#رضا_قاسمی
#روز_قدس
@MehrOmah
هنوز گریه بر این جویبار کافی نیست
ببار، ابر بهاری، ببار، کافی نیست
چنان که یخ زده تقویم ها اگر هر روز
هزار بار بیاید بهار، کافی نیست
به جرم #عشق تو باشد که آتشم بزنند
برای کشتن حلاج، دار کافی نیست
گل سپیده به دشت سپید می روید
سپیدبختی این روزگار کافی نیست
خودت بخواه که این #انتظار سر برسد
دعای این همه چشم انتظار کافی نیست
#فاضل_نظری
🖋