💠 حکم حضور بانوان در حرم مطهر در ایام عادت ماهانه
💬 پرسش:
اگر زنی در ایام عادت ماهانه باشد، آیا میتواند در حرم ائمه (علیهمالسلام) از محدوده تعیینشده جلوتر برود؟
✅ پاسخ:
بهطور کلی، بهمنظور رعایت حرمت و احترام این اماکن مقدس، شایسته است فردی که در حدث اکبر (مانند حالت حیض) قرار دارد، در اطراف ضریح مطهر توقف نکند.
📚 بخش استفتائات پایگاه اطلاعرسانی دفتر آیتالله شهید خامنهای
#احکام
💠 کانال معراج
╭┅───────┅╮
🌼@Merajnor 🌺🌹🌺
╰┅───────┅╯
حکمت ۱۰۸ نهجالبلاغه بخش اول .m4a
حجم:
3M
⚛ شرح حکمت ۱۰۸ نهجالبلاغه (بخش اول)
❇️ امید افراطی و یأس افراطی
🌸 امیرالمومنین علی عليهالسلام میفرماید:
💎 لَقَدْ عُلِّقَ بِنِيَاطِ هَذَا اَلْإِنْسَانِ بَضْعَةٌ هِيَ أَعْجَبُ مَا فِيهِ وَ ذَلِكَ اَلْقَلْبُ وَ ذَلِكَ أَنَّ لَهُ مَوَادَّ مِنَ اَلْحِكْمَةِ وَ أَضْدَاداً مِنْ خِلاَفِهَا.
✅ به رگهاى درونى انسان پارۀ گوشتى آويخته كه شگرفترين اعضاى درونى اوست و آن قلب است كه چيزهايى از حكمت و چيزهايى متفاوت با آن در او وجود دارد؛
💎 فَإِنْ سَنَحَ لَهُ اَلرَّجَاءُ أَذَلَّهُ اَلطَّمَعُ وَ إِنْ هَاجَ بِهِ اَلطَّمَعُ أَهْلَكَهُ اَلْحِرْصُ وَ إِنْ مَلَكَهُ اَلْيَأْسُ قَتَلَهُ اَلْأَسَفُ.
✅ پس اگر در دل اميدى پديد آيد، طمع آن را خوار گرداند و اگر طمع بر آن هجوم آورد حرص آن را تباه سازد و اگر نوميدى بر آن چيره شود، تأسّف خوردن آن را از پاى در آورد.
💠 کانال معراج
╭┅───────┅╮
🌼@Merajnor 🌺🌹🌺
╰┅───────┅╯