▫️فایل های صوتی سخنرانی حجت الاسلام دکتر احمد حسين شريفی (از شاگردان علامه مصباح) در باب علامه مصباح یزدی
1⃣ فایل صوتی اول ، سخنرانی در پاسخ به سخنان عبدالکريم سروش درباره علامه مصباح يزدي
2⃣ فایل صوتی دوم ، سخنرانی با موضوع : «خدمات علمي و آموزشي علامه مصباح در حوزة دانش اخلاق و فلسفه اخلاق» ۱۸ دي ماه ۱۳۹۹
▪️گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس▪️
@OlomEnsaniEslami
▫️فایل های صوتی جلسات یازدهم و دوازدهم درسگفتار « گستره دین » با ارائه مرحوم آیت الله محمد تقی مصباح یزدی
🔹بحث قلمرو و گستره دین (این بحث مبنا بسیاری از مسائل دین پژوهی، فلسفه دین و کلام جدید است).
🔹امروز تلاش هایی که در جهت دین زدایی از کشورهای دیندار به خصوص در جمهوری اسلامی صورت می گیرد در چند مرحله است که مبنا و مبدا آن همین مساله تشکیل میدهد.
🔹 لازم به ذکر است که این بحث ، یکی از فوقالعادهترین درسگفتارهای استاد مصباح هست که هنوز به چاپ نرسیده است.
▪️گفتمان تمدنی سربازان ولایت خلیج همیشه فارس▪️
@OlomEnsaniEslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیانات مرحوم آیت الله مصباح
راجع به ختم صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ریشهی ربا در کلام علامه مصباح رحمة الله علیه
🔸 کانال میرزا محمّد غفّاری قمّی
@MMGHaffariQomi
بسم الله الرحمن الرحیم
وفات علامه بزرگ آیت الله مصباح یزدی را به تمام مردم، مقام معظم رهبری و حضرت بقیة الله الاعظم تسلیت عرض میکنم.
این عالم عامل مجاهد از اعجوبههای عصر ما بود، زیرا با فهم دقیق و اجتهادی از دین توانست در عرصههای مختلف و بحرانهای بزرگ جامعه نقش مهمی در روشنگری انجام دهد. ایشان به بنده آموخت که دین توانایی پاسخ به تمام نیازهای بشر را دارد و در همه عرصهها قادر به پاسخگویی است، علامه مصباح در فقه و اصول محصور نماند بلکه فقاهت و علم اصول را در تمام ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، روانشناسی، تربیت و دیگر موارد ساری و جاری نمود و دین را در تمام ابعاد مورد نیاز بشر زنده نگاه داشت. حقیر مدت طویلی از محضر ایشان استفادههای فراوانی نمودم و نبوغ این عالم باتقوا را منحصر به فرد میدانم. آنقدر دقیق و زیبا ظرایف و مشکلات بشری را از متن دین تحلیل مینمود که هیچ کس را نتوان با ایشان مقایسه کرد.
از ویژگیهای دیگر ایشان شجاعت عجیب ایشان در هنگامههای طوفان فتنهها بود، در اوج ریاست پدر اصلاحات که اصل و فرع دین را نشانه گرفته بودند و باب تساهل و تسامح را ترویج نمودند ایشان با شجاعت زیاد شروع به روشنگری و رفع شبهات نمودند و در حسینیهی شهدا جلسات متعدد داشتند.
شاید بتوان گفت تنها شخصی که جرات نمود اصل دموکراسی و آزادی ارایه شده از غرب را زیر سوال ببرد و نقد و رد کند ایشان بود ولی دیگر اهل نظر دمکراسی مطرح در دنیا را پذیرفتند ولی میگفتند باید آن را اسلامی نمود، اما علامه با استنباط اجتهادی از دین و با نگاه ژرف به دمکراسی مطرح از غرب فریب نخورد و هرگز قائل به اسلامی کردن آزادی مطرح شده از سوی غرب نبود بلکه اصل آزادی را مستقیم از دین تعریف مینمود و همینکه انسال ولایت الله، معصوم، یا فقیه را بپذیرد آزاد است به عبارتی انسان هرگز آزاد از هوسها و خشونتها و ظلمها نخواهد شد مگر اینکه دربند دین باشد زیرا دین است که انسان را آزاد از هر بدی و شر میکند.
حضرت استاد که رضوان خدا بر او بود یکه و تنها و با قدرت در راستای نقد و رد آزادی مطرح شده از سوی غرب شروع به نقد فروع مطرح شده نمود، لذا اصل جمهوریت و اصل حقوق بشر را نیز نقادانه مورد بررسی قرار داد و نظریهی تقابل این موارد را با دین مطرح نمود و چند سال پیش از قول پرفسر لگن هاوزن فرمود: (حقوق بشر مبنای عقلایی ندارد) یعنی عقلای عالم قایل به حقوق بشر نیستند و نمیتوانند باشند. حال سوال این است که این همه مسایل علمی و عملی مطرح در دنیا براساس حقوق بشر و دموکراسی چه میشود؟!
حقیر میراز محمد غفاری عارضم تمام این موارد فریبی بیش نیست و در هیچ جای غرب دموکراسی اجرا نشده زیرا قابلیت اجرایی ندارد. با توجه به این مسائل ذهن مومنین اهل دقت را منعطف میکنم به اصل جمهوریت مطرح در کشورمان و اینکه از کجا آمد و آیا در کلام امام خمینی رحمة الله علیه قبل از انقلاب سخنی از دموکراسی و جمهوریت بود؟! اگر خیر چرا یک مرتبه این مساله را مطرح شد؟! چرا هیچ کلامی از جمهوریت در کتاب وزین ولایت فقیه ایشان نیست؟! آیا حضرت امام با میل خود اصل جمهوریت را به رفراندوم قرار داد یا اشخاصی از ایشان خواستند و به وی تحمیل گردید؟! سوال دیگر اینکه اگر با آمدن اصل دیگر به نام اصل اسلامی آیا جمهوریت اسلامی میشود؟! اگر این چنین است سوال دیگر اینکه مگر همین جمهوریت اکنون به عنوان مثال بانکهای ربوی را تایید ننموده؟! پس لااقل به تجربه درنیافتیم که نمیتوان جمهوریت و اسلامیت را کنار هم قرار داد و یا به عبارتی آیا ذاتا جمهوریت در تعارض با اسلامیت نیست؟! چرا در طول تاریخ انبیاء و معصومین علیهم السلام خبری از جمهوریت نیست؟! متاسفانه گاهی جاهلانه در جواب مساله مقبولیت و مشروعیت را مطرح مینمایند و گفته میشود که جمهوریت بحث مقبولیت جامعه است، این پاسخ، اشتباهی بزرگ است از تحلیل جمهوریت زیرا که جمهوریت ارتباطی به موضوع مقبولیت ندارد.
در صورتی که قبول عرایض بنده دور به ذهن رسد میتوان از یک منظر دیگر به این موضوع نگاه کرد و آن اینکه اگر جمهوریت قابل اسلامی شدن بود لازم بود که به همان اکتفا کرد اما میبینیم در همین مملکت ما علاوه بر نظام جمهوری نظام دیگری نیز میباشد که بر اساس دموکراسی و انتخابات پایه ریزی نشده است و مهمتر از آن این است که این نظام غیر جمهوری و غیرانتخاباتی تماما همانند نظام انتخاباتی و جمهوری در همه عرصههای مردم ورود پیدا کرده است، تحلیل و ریشه یابی این پدیده خیلی مهم است.
این نظام غیر انتخاباتی که براساس رای و اکثریت پایه گذاری نشده است چیزی جز نظام سپاه نیست.
کسانی که عالما یا جاهلا، غافلا یا قاصدا در حال نقد اصل شجرهی طیبهی سپاه هستند و آن را در تعارض با جمهوریت میدانند باید به مبانی ایدئلوژیک اصل جمهوریت و اصل سپاه نگاه کنند.
ادامه در پیام بعدی:
🔸 کانال میرزا محمّد غفّاری قمّی
@MMGHaffariQomi
ادامه پیام قبلی:
حقیر قائلم حضرت امام خمینی قدس الله نفسه الزکیة دارای بصیرت تمام بود و اگر چه براساس فشارهای دوستان و اطرافیان جاهل و یا خائنین و منافقین عالِم تصمیماتی از روی ناچاری گرفتند زیرا ممکن بود اصل انقلاب ازبین برود، لذا لازم بود مدتها بگذرد تا خود مردم کم کم به این درک برسند که جمهوریت با اسلامیت در تعارض است. اما ایشان اصل اسلام را بر اساس ولایت حفظ نمود و پس از ورود به ایران شجرهی طیبهی سپاه را تشکیل داد و اگر این کار را نمیکرد نامی از اسلام و انقلاب نمیماند.
با این عرایض بنده شاید بیشتر به ارزش و ذکاوت علامه مصباح پی ببریم، اما گلهی من این است از علمایی که به راحتی این موضوعات را میتوانند از دین استخراج کنند اما هرگز در دوران قبل و یا حین و بعد فتنهها به این موضوعات نپرداختند تا اینکه علامه تنها این مباحث را مطرح نمودند و چون دشمن دین ایشان را دشمن دموکراسی و منافع خود دیدند هجمههای ناجوانمردانهای به ایشان وارد نمودند که از جملهی آن تهمتهای ناروایی بود که در رسانهها علیه ایشان شایع نمودند و یا کاریکاتور ایشان را در روزنامه چاپ داخل کشیدند و یا ایشان را خشونت طلب خواندند.
از خداوند متعال مسألت دارم روح این مرد بزرگ را با اولیاء خود محشور گرداند و نیز توفیق درک درست از دین و نیز شجاعت بیان و عمل به آن را در تمام عرصهها به ما عطا فرماید.
حفظنا الله و ایاکم من الزلل
میرزا محمد غفاری قمی
قم مقدس ۹۹/۱۰/۱۴
🔸 کانال میرزا محمّد غفّاری قمّی
@MMGHaffariQomi
ماجرای وزیر شدن وزیر اطلاعات | خبرگزاری ایلنا
https://www.ilna.news/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7-10/472554-%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA
حسن روحانی یک کسی را بدون هیج سابقه ی امنیتی و با وجود مخالفت و نارضایتی خودش، ۸ سال وزیر اطلاعات گذاشت با دلایل عجیب به اسم سیادت و کمک از حضرت زهرا...
فیلمش هم منتشر شد...
این انتصاب عجیب رو چرا بزرگ و مسخره نکردند؟
هدف از خلقت انسان عبودیت است...:
🔹️ مراسم بزرگداشت علامه محمد تقی مصباح یزدی به میزبانی آیت الله حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان البرز برگزار می شود.
🔸️زمان: فردا یکشنبه ۹۹/۱۰/۲۱ همزمان با نماز مغرب و عشاء
سخنران:مرتضی آقاتهرانی
🔸️مکان: مصلی بزرگ امام خمینی(ره) کرج
#مرتضی_آقاتهرانی
@aghatehranii