🌺 مکاشفه علامه حسن زاده آملی
حضرت علامه حسن زاده آملی می نویسند: «بعد از نماز صبح جمعه 15/ ج 2/ سنه 1389 ق- 7 شهريور 1348 ش، در حال توجه نشسته بودم، پس از برهه اى بدنم به ارتعاش آمد ولى خفيف بود. بعد از چند لحظه اى شنيدم شخصى بازبان بسيار شيوا و شيرين اين آيه كريمه را قرائت مى كند: «إِنَّ اللَّهَ وَ مَلائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلِيماً» ولى من آن شخص را نمى ديدم، و من هم از شنيدن اين آيه صلوات مى فرستادم.
در آن حال يكى به من گفت: بگو «يا رسول اللّه» و من پى در پى مى گفتم: «يا رسول الله». و پس از آن با جمعى از مخلوقى خاص محشور شدم كه گفت و شنود بسيارى با هم داشتيم. بعد از آن كه از آن حال باز آمدم متنبّه شدم كه تلاوت آيه فوق براى اين جهت بود كه روز جمعه بود، و ذكر صلوات در اين روز بسيار تأكيد شده است».
📘 واحدجوان، رساله ای در شرح صلوات بر محمد و آل محمد، ص 70
sokhanerfan
علامه #جوادی_آملی:
یکی از موانع مهم تهذیب نفس و سیر و سلوک الی الله این است که ما فضول هستیم نه عَقول؛
فرق فضول و عقول این است كه انسان عقول، ابتدا به درون و آنگاه به بیرون، ولى انسان فضول، همواره به بیرون از خود مىنگرد و این، مشكل ماست كه شرحش ...
👇👇👇👇👇
https://article.tebyan.net/33056/%D9%81%D8%B6%D9%88%D9%84-%D9%88-%D8%B9%D9%82%D9%88%D9%84-%D8%A2%DB%8C%D8%A9-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D9%84%DB%8C-4-
مي گويند
خداوند داستان ابليس را تعريف کرد ،
تا بداني که نمي شود به عبادتت ،
به تقربت و به جايگاهت اطمينان کنی!
خدا هيچ تعهدي براي آنکه
تو هماني که هستی بمانی ، نداده است
شايد به همين دليل است که
سفارش شده وقتی حال خوبی داری
و مي خواهي دعا کني ،
يادت نرود عافيت و عاقبت بخيری بطلبی
پس به خوب بودنت مغرور نشو
که شيطان روزی مقرّب درگاه الهی بود
🍃
🌺🍃 @takhooda
💠 از عارفی پرسیدند: علامت محبت خدا چیست؟
گفت: آنکه خدا او را دوست بدارد سه خصلت به او میدهد:
سخاوتی چون سخاوت دریا
محبتی چون محبت آفتاب
تواضعی چون تواضع زمین
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
🕌قمآنلاین همراه هر قمی🔝
🔴 چهکار کنیم که همۀ زندگیمان لذتبخش شود؟
🔸یک گلفروش هر روز بارها دستهگل درست میکند، اما اگر یکروز بخواهد برای معشوق خودش دستهگلی درست کند، حتماً اینکار را با انگیزه و نشاط خاصی انجام میدهد و بیشتر از همیشه از این کارش لذت میبرد!
🔸اگر معشوق کسی به او بگوید «یک لیوان آب به من بده!» او از انجام همین کار ساده چه حس خوبی پیدا میکند! مهم این است که تو برای چه کسی و در محضر چه کسی این کار را انجام میدهی؟ حالا تصور کن که در محضر بزرگترین معشوق عالم هستی!
🔸ما که هنوز عاشق خدا نشدهایم چه؟ یک مدت از سرِ «احترام خدا» کارهایت را بهخاطر خدا انجام بده؛ کمکم عاشقش میشوی! وقتی عاشق خدا شدی، یک زندگیِ عالی خواهی داشت که از هر لحظهاش لذتها میبری!
🔸منتظر نباش یک شیرینی خاصی در زندگیات پیدا شود تا لذت ببری؛ کاری کن از همین زندگیِ عادیات خیلی نشاط پیدا کنی! هر کار سادهای را هم «بهخاطر خدا» انجام بده تا از آن لذت ببری!
👤علیرضا پناهیان
👈متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/4055
Panahian_ir
📌همراه با نظرات شما
💬 خواستم تشکر کنم از حاج آقا پناهیان ، حدود یک سال و نیم هستش که به طور جدی سخنرانیهای ایشون رو دنبال میکنم، خیلی زندگیم عوض شده سخنرانیای موضوع "تنها مسیر" من رو توی رنجهای زندگی به آرامش شیرینی رسوند. سخنرانیهایی که مربوط به نماز بود خیلی تاثیر گذار بودن و من حدود یک سالی هست که نماز رو اول وقت میخونم.
و اینکه من اعتماد به نفس پایینی داشتم، یادمه که همیشه دنبال راهی بودم برای افزایش اعتماد به نفسم، اما توی یکی از سخنرانیها ، حاج آقا این موضوع رو مطرح کردن که« به نفس خودتون اعتماد نداشته باشید، اعتمادتون به خدا باشه » من خیلی عوض شدم توی خیلی از کارهام این روش رو پیش گرفتم و به خدا گفتم ک من بدون تو هیچم... کمکم کن؛ و اون کارها به خوبی صورت گرفت ومشکل من راجع به اعتماد ب نفسم تا حد زیادی حل شده.
خلاصه که تک تک سخنرانی های حاج آقا در تازهای رو از اندیشه و منطق به روم باز کرد ..
مرید حاج آقا نیستم (مراد اصلی کس دیگه ای هست )
ولی میخوام به استاد عزیزم بگم که «اگر یک نفر را به او وصل کردی برای سپاهش تو سردار یاری » و شما خیلی از افراد رو با خداشون با امامشون پیوند دوباره دادید.
______
👈🏻تنها مسیر
📎 Panahian.ir/post/1460
👈🏻چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟
📎 Panahian.ir/post/56
👈🏻اعتماد به نفس نداشته باش!
📎 Panahian.ir/post/5765
📩 شما میتوانید نظرات خود در مورد هر کدام از مباحث علیرضا پناهیان را به صورت متن، صوت یا فیلم برای ما ارسال کنید.
🔻پیامگیر: @Admin_Panahian
⚫️حضرت استاد در [اواخر عمر]، در حالى که اشک از دیدگان مبارکش سرازیر بود خطاب به دوستان فرمود وعده ما و شما در سحر، با این شعرحافظ:
💧صبح است ساقیا قدحى پرشراب کن
💧دور فلک درنگ ندارد شتاب کن
💧زان پیشتر که عالم فانى شود خراب
💧ما را زجام باده گلگون خراب کن
🏴پنجم آذر، سالروز عروج ملکوتی عارف فقیه، حجة الحق آیة الله سعادت پرور قدس سره را گرامی می داریم.
https://eitaa.com/Nedaysaadat
🔵انسان همچون آسانسوری هست که میتواند این ۴ طبقه( گیاه ،حیوان ،جن، ملک) را طی کند.👇👇👇
1⃣ گیاه: همچون نوزادان که مثل گل هستند. لطیف و پاک و معصوم اند چون که هنوز گناهی نکردند.
2⃣ حیوان: اکثر انسان های روی کره زمین (از پیر تا جوان) .حتی موقع عصبانیت نمیتوانند خودشان را کنترل کنند و مثل حیوان رفتار میکنند.
3⃣ جن : مرتاض ها و کسانی که توانایی های عجیبی را از طریق انجام برخی اعمال کسب میکنند.
4⃣ ملک : همچون آیت الله بهجت که مراحل عرفان را پیمود و از حد فرشته هم بالاتر رفت.
اکثر مردم فقط میتوانند تا طبقه دوم بالا بیایند و ...
تربیت معنوی
﷽
🌷 مرجع اطلاع رسانی #جلسات_اخلاق_طراز
🌷 نکات #سیر_و_سلوکی
🌷 #سبک_زندگی
🌷 #پرسش_از_محضر_بزرگان
اینستاگرام
Instagram.com/tarbiatemanavi
🔹تماس با مدیر:
@Ofoqe1404
https://eitaa.com/tarbiatemanavi
معرفی اساتیدی که از مرحوم استاد سعادت پرور اجازه تربیتی دارند
کاربران محترم کانال اگر اطلاعات بیشتر وکامل تری (مانند عکس, ادرس جلسات , ادرس کانال تلگرام , ادرس سایت , زندگینامه و ...) در مورد اساتید معرفی شده در کانال و همچنین خود استاد سعادت پرور دارند؛میتوانند انها را به ایدی ادمین کانال ارسال کنند @montazar113113
https://eitaa.com/nedayefetrat110
✨راه رسیدن به علم حقیقی✨
از حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام روایت شده است که:
🔹ليْسَ الْعِلْمُ فى السَّمآءِ فَيَنْزِلَ إلَيْكُمْ وَ لا فى تُخومِ الْأرْضِ فَيَخْرُجَ لَكُمْ! وَلَكِنَّ الْعِلْمَ مَجْبولٌ فى قُلوبِكُمْ؛ تَأَدَّبوا بَادابِ الرّوحانيّينَ يَظْهَرْ لَكُمْ.
☀️ «علم نه در آسمان است كه بسوى شما فرود آيد و نه در دل زمين است كه براى شما بيرون آيد. بلكه علم در نهادِ دلهايتان سرشته شده است؛ خود را به آداب سدره نشينانِ عالَم قدس مؤدّب كنيد تا آن علم براى شما ظاهر و آشكار گردد.»
📚 «نور مجرّد» ج ۱ ص ۱۵۴
🆔 @nooremojarrad_com
4_5823673364987773853.mp3
6.44M
✅ تلاوت مشهور و جاویدان
و بسیار بسیار زیبا و دلنشین و آرامش بخش استاد عبدالباسط محمد عبدالصمد
💠 سوره بلد
🕌 مسجد عبدالله بن رواحه ، دمشق
دهه 60 میلادی
🔊 کیفیت فوق العاده عالی
🔰 دیدار جمعی از طلاب #کاظمیه استان یزد با علامه #مصباح یزدی/ بخش اول
🔻 علامه مصباح یزدی خطاب به طلاب کاظمیه: در خصوص انگیزه تان برای طلبگی فکر کنید
👈 تأکید بنده این است که در خصوص انگیزه تان برای طلبگی فکر کنید. شاید در گذشته یا حال عده ای باشند که وقتی از جاهای دیگر واماندند، به فکر آمدن به حوزه بوده باشند یا چون پدرشان روحانی است، می خواهند این چراغ در خانواده شان روشن بماند. شما در عصری هستید که فهم، استعداد و حقیقت جویی در نوع مردم وجود دارد؛ لذا با دنبال این باشید که نیت و انگیزه خود را به خوبی مشخص کنید.
🔹 چه بسا یک کار با شرایط و حجم و شکل واحد از دو نفر سر بزند، اما یکی به خاطر این کار، اهل جنت و دیگری اهل دوزخ شود. یعنی اولی ارزشش صفر و دومی ارزشی در حد بینهایت داشته باشد. دلیل اختلاف ارزش ها، اختلاف در نیت هاست؛ عین همین مسأله در طلبگی هم هست؛ اگر به خاطر اغراض دنیوی طلبه شویم، روزی خواهد آمد که خیلی پشیمان خواهیم شد؛ به همین دلیل هر چقدر در این مورد فکر کنید که چرا طلبه شدید و چه انگیزه ای دارید، ارزشش را دارد.
98/9/14
مشروح خبر:
http://mesbahyazdi.ir/node/7546
@mesbahedustan
🔰دیدار جمعی از طلاب کاظمیه استان یزد با علامه مصباح یزدی/ بخش دوم
🔻علامه مصباح یزدی خطاب به طلاب کاظمیه: گدایی از اهل بیت علیهم السلام تمرین بندگی خداست
🔷 ارتباط با خدا، هنوز برای ما مفهوم مشخص و صحیحی ندارد؛ آری؛ ارتباط با دیگران را می فهمیم، اما ارتباط و انس با خدا به سادگی قابل درک نیست؛ لذا خداوند بندگان ممتازی را قرار داده تا راهنما و الگوی ما باشند؛ انس و ارتباط با آن ها، ساده تر از انس و ارتباط با خدا و مقدمه آن است. لذا یکی از رحمت های خدا بر انسان ها به خصوص شیعیان، باز بودن راه توسل به اولیای الهی است؛ آن هم همیشه، همه جا و در هر حالی امکان پذیر است؛ حتی در وقت خوابیدن؛ اما متأسفانه غالب افراد در اکثر مواقع، غافل هستند.
🔶 باید از اهل بیت گدایی کنیم، شاید عده ای عارشان شود که از اهل بیت (ع) گدایی کنند، اما این نوع نگاه مقدمه ای است بر این که عارشان شود که بندگی خدا کنند؛ در واقع تمرین بندگی خدا، گدایی درخانه اولیای الهی است.
98/9/14
مشروح خبر:
http://mesbahyazdi.ir/node/7546
@mesbahedustan
🔰 دیدار جمعی از طلاب کاظمیه استان یزد با علامه مصباح یزدی/ بخش سوم
🔻 بیان خاطرات علامه مصباح یزدی ازدوران نوجوانی و طلبگی شان در یزد
🔸 زمانی که هنوز کودک بودم، پدرم در کنار مسجد ریگ یزد، گیوه فروشی داشت؛ آن زمان، دوران اوج سلطنت پهلوی بود و وضعیت دین در جامعه نیز بسیار نامناسب بود؛ به زحمت نماز جماعت مختصری برپا می شد و عزاداری مختصری صورت می گرفت؛ بلکه حتی در برهه ای، روضه خوانی و پوشیدن لباس روحانیت نیز ممنوع بود؛ به یاد دارم که روضه خوان در زیرزمین خانه، آن هم به آرامی روضه می خواند تا مبادا مأموران پهلوی صدای او را بشنوند.
🔹مدارس علمیه یزد در آن زمان وضع خوبی نداشت؛ مدرسه علمیه خان که دارای سه بخش بود، یک بخش آن توسط سیل تخریب شده بود و بین تمام حجره های حوزه علمیه، تنها سه حجره مورد استفاده قرار می گرفت که آن هم آقای محمدهادی طزرجانی، شیخ علی بمان مکبّر و یک درویش بود. یعنی اصلا طلبه ای در مدرسه وجود نداشت. یکی دیگر از مدارس علمیه نیز به درمانگاه زنان تبدیل شده بود!!!
🔸بنده از پایه ششم به حوزه رفتم و تا رسائل و مکاسب را نیز در یزد خواندم. یک سالی هم نجف بودم و سال 31-32 بود که به قم آمدم. البته نهایت انگیزه ما در آن زمان برای طلبگی این بود که طلبگی ثواب دارد؛ به عبارت بهتر طلبه شدن را امری مستحب می دانستیم؛ اما بعدها کم کم با عوض شدن شرایط اجتماعی و رشد فکری، درک کردیم که طلبگی گاهی به عنوان یک وظیفه واجب، بلکه از مهمترین واجبات است. البته بیش از همه اساتید، آشنایی با علامه طباطبایی برای من اثربخش بود.
🔹آقای مناقب، عامل آشنایی من با علامه طباطبایی بود؛ من به درخواست ایشان به مسجد سلماسی برای درس تفسیر علامه طباطبایی رفتم؛ اما متوجه شدم مسائلی که این روحانی سید با این صدای بسیار آرام بیان می کند، مطالبی است که تفاوت های بسیاری با تفسیرهای دیگران دارد. بعد از درس به آقای مناقب گفتم تصور من این است که آنچه این سید(علامه طباطبایی) می گوید، همه اش درس نیست، بلکه از جای دیگری به او الهام می شود. نتیجه اینکه آغاز آشنایی بنده با علامه طباطبایی این گونه رقم خورد و حس کردم می توانم جواب سئوال هایم را از ایشان بگیرم.
این که چرا خلق شدیم؟ انبیاء برای چه آمدند؟ درس و حوزه چه فایده ای دارد؟ و چرا اولیای الهی مانند سیدالشهدا (ع) این همه سختی ها را برای حفظ دین متحمل شدند؟ این ها سئوالاتی بود که هیچ امیدی نداشتیم در کلاس های دیگر- غیر از کلاس علامه طباطبایی- پاسخ آن را دریافت کنم. آشنایی با ایشان سبب شد تا اعتقادات به صورت یک مجموعه منسجم و منطقی برای ما حل و هضم شود.
98/9/14
مشروح خبر:
http://mesbahyazdi.ir/node/7546
@mesbahedustan
🔰 دیدار جمعی از طلاب کاظمیه استان یزد با علامه مصباح یزدی/ بخش چهارم
♦️ سخنان علامه مصباح یزدی در مورد وضع زندگی استادشان علامه طباطبایی
🔹 علامه طباطبایی منزلی اجاره کرده بودند که ماهیانه 85 تومان اجاره بها داشت و با چهار فرزند خود در این منزل سکونت داشتند؛ اما حقیقت این بود که چنین عالمی حتی پرداخت این اجاره بها برایشان دشوار بود.
🔸 حتی یکی از شاگردان ایشان – مرحوم دوانی- وقتی از ایشان می خواهد که اسفار را که به دلایل مختلفی، مفصل شده بود را مقداری مختصرتر کرده و موارد تکراری و تفصیلات غیر ضروری آن را حذف کنند و به عنوان مقدمه از ایشان خواستند که در بخش اول کتاب اسفار، زیر مطالب تکراری آن خط بکشند تا کار شروع شود، علامه طباطبایی در حالی که سکوت کردند، بسیار ناراحت شدند؛ وقتی دوباره اصرار شد، علامه طباطبایی گفتند که آیا یک کتاب باید باشد که من زیر مطالب تکراری اش خط بکشم؟ یعنی علامه طباطبایی حتی قدرت خرید یک کتاب اسفار را نداشتند!
🔹این در حالی است که امروز هر تحقیقی در جهان اسلام بخواهد انجام گیرد، بی نیاز از آثار علامه طباطبایی نیست؛ ایشان وقتی کتاب المیزان را می نوشتند و چند جلد آن چاپ شده بود، هنوز نوشتن آن به پایان نرسیده بود که به زبان اندونزیایی (مالایی) ترجمه می شد. یعنی کسی با چنین علمی که کتابی به این حد مهم و مؤثر می نویسد، حتی پول یک کتاب نداشت! البته غالب کتاب های مهم دینی توسط افرادی بوده که هزینه زندگی عادی شان را نداشتند.
98/9/14
مشروح خبر:
http://mesbahyazdi.ir/node/7546
@mesbahedustan
📩 پاسخ رهبر انقلاب به نامه یک دختر نوجوان درباره ورود به عرصه تکلیف الهی
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای در پاسخ به نامهی یک دختر نوجوان درباره موعد تکلیف الهی، ورود به این وادی را تبریک گفته و توصیههایی برای دختران و پسرانی که به این عرصه تکلیف الهی وارد میشوند، بیان داشتند.
📝 متن پاسخ رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
⭐ دختر خوبم! وارد شدن به وادی تکلیف الهی، بر شما مبارک باد.
👈 شما اکنون مخاطب خدای بزرگ و مهربان میباشید، و این شرف عظیمی است. سعی کنید دستورات خدا را یاد بگیرید و به آن عمل کنید.
👈 این، شما را خوشبخت و ارزشمند و مفید برای دیگران خواهد کرد.
👈 رهبران اسلام یعنی پیغمبر و ائمهی معصومین علیهم السلام بهترین پیشوایاناند؛ سعی کنید آنها را بشناسید و پیروی کنید.
👈 درس خواندن و تهذیب اخلاق و هوشیاری سیاسی همراه با تلاشهای انقلابی، وظائفی هستند که دختران و پسران این نسل باید آنها را هرگز فراموش نکنند.
🌹 من سالگرد مکلف شدن شما را تبریک میگویم و برای شما دعا میکنم.
سیّدعلی خامنهای
🆔👉 @nabbnews
#موت_اختیاری #سلوک #خواب
💠 موت اختیاری و سلوک قانونمند
🔻 به ما سفارش شده: «موتوا قبل ان تموتوا» حال که چنین مأموریتی داریم موت اختياري را مي خواهيم تجربه کنيم و تا اين براي مؤمن حاصل نشود به آن معاني بلند نمي رسد.
🔸 براي موت اختياري قرآن اشارات و لطائفي دارد که بايد در آن بيشتر دقت کرد. ازجمله « نوم و خواب » است که در آن لطائفي نهفته است که انسان را به موت اختياري هدايت مي کند.
🔹 اگر يک مجموعه سير و سلوک قانونمند نباشد قابل اجرا نيست و متأسفانه تمام اين ريزه کاري ها پراکنده است و یک جا مدون نیست و اين فصل، فصل خوبي است که به فضل الهي ما اين دوره سلوک عملي را تدوین کنیم.
🔸 خيلي وسيع است، اما امکانش هست و بزرگان ما هم لطائفي در اين زمينه از قرآن و روايات، به دست آورده بودند، مطالب نابي که انسان چگونه حرکت کند؟ راهش نیز کوتاه تر باشد و به موت اختياري برسد. موت اختياري نیز انواعی دارد.
ادامه دارد...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 لحظاتی از وضو گرفتن آیت الله العظمی بهجت رضوان الله تعالی علیه
@Tarbiatemanavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📻 فرشتهها به برجسازان چه میگویند؟
🔹روایت آیتالله جوادیآملی از فخرفروشیِ کاخنشینا
@Farsna
معرفی آیت الله سیّد محمد رضا طاهائی میبُدی ، استان #گلستان ، #شهر گرگان :
🔻حضرت آیت الله میبدی ، جز آخرین شاگردان در قید حیات ، سید العرفا ، سید علی قاضی هستند...
سید محمدرضا میبدی یزدی از علماء برجسته و دانشمندان بزرگ شمال و شهرستان گرگان میباشند.
ایشان در سال 1338 قمری در میبد یزد به دنیا آمده و دروس فارسی را در آنجا خوانده و برای ادامه به تحصیل به قم مسافرت ولی چون اواخر عمر مرحوم آیتاللَّه حایری اوضاع حوزه مشوش بود به شهر ری آمده و به خدمت مرحوم آیت اللَّه عالم ربانی حاج شیخ محمدتقی بافقی قدس سرّه الشریف رسیده و مدتی از انفاس قدسی و فیوضات معنوی ایشان بهره مند شدند و در حجره آن مرحوم در مدرسه امینیه اقامت و به تحصیل مقدمات پرداخته و بعد از چندی به تشویق و توصیه آن بزرگوار به قم آمده و با سعی بلیغ اشتغال داشتند تا در سال 1358 قمری که روی بعضی جهات مهاجرت به نجف اشرف نمودند.
نکاتی از زبان خود اقای میبدی در مورد اقامتشان در نجف :
مرحوم آیة الله آقا سیّد ابوالحسن اصفهانی قدس سره الشریف مرجع مطلق وقت بود، دامادش مرحوم سیّد احمد اشکوری که نوه دختری او را داشت در این مدرسه اطاق و تدریسی داشت وضع مرا که دید گفت نامه یی برای آقا بنویس برایش ببرم نامه را نوشتم و به او دادم فردایش آمد که آقا فرموده خودش بیاید من به خدمت ایشان رسیدم و بعد از سلام و عرض ادب وضع خودم را به ایشان گفتم، آن بزرگوار مانند پدری مهربان از من پرس و جو می کرد و به حرفهایم گوش میداد و پس از آنکه به مولد و وطنم و وضع زندگانیم اطلاع پیدا کرد به دل جوئیم پرداخت و از هوش و استعداد یزدیها تعریف نمود که علمای بزرگی داشته اند و چند نفر را مانند مرحوم آقا سیّد محمد کاظم و آقا شیخ عبد الکریم قدس الله اسرارهما را بر شمرد که مثل این بزرگان از یزد بر خاسته اند؛
🔻آنگاه همان جمله ای که مولی امیر المؤمنین علیه السلام در رؤیا به من فرموده بودند بر زبان راند: که الآن که اینجا آمدی دیگر ناراحت مباش. سپس فرمودند : امروز هر کس طلبه شود سرباز امام زمان است و بر امام زمانست که سربازش را حفظ کند.
آنگاه فرمودند شهریه ات را میگویم هرندی بدهد و نانت را هم از حاجی رضا بگیر و مبلغ دو دینار هم نقد دادند فرمودند این هم به مصارف لازمت برسان و این همین بود و بس، بدان قناعت ورزیدم و دیگر نیازی نفتاد که مزاحم ایشان بشوم.
ایت الله میبدی در نجف ، در مدرسه بزرگ مرحوم آخوند سکونت و مدت ده سال با جدیت تمام به تحصیل پرداخته و از محضر آیتاللَّه حاج میرزا حسن یزدی و مرحوم آیتاللَّه حاج سید یحیی یزدی و مرحوم آیتاللَّه حاج شیخ کاظم شیرازی و آیتاللَّه العظمی میرزا عبدالهادی شیرازی و آیتاللَّه العظمی حاج سید محمود شاهرودی و اصول آیتاللَّه العظمی خوئی مدظله استفاده نموده و از خرمن علوم آنان فقها و اصولا خوشهها چیده و توشهها بردند ،ایت الله خویی به اقای میبدی ، لطف خاصّی داشتند و میل داشتند که ایشان در نجف بمانند و ایشان هم نمی خواستند از برکات و فیوضات مولی امیر المؤمنین علیه آلاف التحیة و السلام و محضر اساتید بزرگی همچو ایشان دور شوند ، نهایت آنکه مشیت الهی عز اسمه چیز دیگر بود و ایشان نهایتا در سال 1368 قمری به ایران آمده ،
🔻و بنابر تقدیر و مشیت الهی در گرگان و استرآباد اقامت و بنابر دعوت مرحوم آیتاللَّه حاج شیخ رضا مدرس در جای ایشان در مسجد جامع به اقامه جماعت و خدمات روحی و دینی اشتغال داشتند.
ایت الله میبدی، مؤسس و بنیانگذار مدرسه علمیه جامع رضویه گرگان است و تاکنون طلاب و شاگردان زیادی را تعلیم داده و برای طی مدارج بالاتر راهی قم کرده است .
🔻ایشان بعضی روز ها به مدرسه تشریف میاورند ، میتونید در مدرسه ایشون رو زیارت کنید...
حضرت آیت الله سیدمحمدرضا میبدی(مدظلّه العالی) صاحب آثار و نوشته های متعددی در زمینه های مختلف علوم اسلامی چون تفسیر قرآن کریم، شرح نهج البلاغه، فقه، فلسفه، و عرفان هستند. چندی پیش آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری، مدیر حوزه های علمیه کشور در دومین همایش تجلیل از علمای بلاد، حضرت آیت الله میبدی(دامت برکاته) را از جمله عالمان برجسته و از شخصیت های شاخص دانش و فرهنگ کشور خواند و آثار فاخر علمی و فرهنگی ایشان را ذخیره ای مطمئن و متقن برای حوزه های علمیه و جویندگان علم و فرهنگ دانست.
بی تردید آیت الله میبدی از چهره های تاثیرگذار و محبوب دوران معاصر در منطقه گرگان و دشت هستند و وجود پربرکت این عالم جلیل القدر یکی از الطاف باری تعالی به مردم گرگان است.
منابع :
www.golestan.irib.ir
www.radiomaaref.ir
http://aghamollaee20.blogfa.com
عکس ایشون👇🏻
@shia12t