🔴یکی به داد BBC برسه رسما داره میترکه🤣
✅خشم بیبیسی فارسی از بکارگیری عبارت «امام خامنهای» توسط سید ابراهیم رئیسی.
🔴تمام سخنان زیبا و انقلابی آیت الله رئیسی در مراسم تنفیذ و تحلیف یک طرف، اما اینکه ایشان در نطق خود، رهبر معظم انقلاب را با واژه ی(امام) خطاب کرد، کاملا بجا و بی نظیر و شایسته ی تقدیر بود.
♦️بلافاصله رسانه های انگلیس و سعودی ، نسبت به این واژه حساس شدند و اعلام کردند برای اولین بار است که یک رئیس جمهور، چنین عبارتی را برای رهبر انقلاب به کار می برد.
❤️جانم به این غیرت وایمان و ولایت پذیری آقای رئیسی...
🌸🌸🌸🌸🌸
✅نارحتی غمبار و غرور آمیز حسن یزدانی پس از دریافت مدال نقره.
خسته نباشی دلاور، این خشم و اشکهایت هم دوست داشتنی است، حسن یزدانی در روزگار ناجوانمردی ها و بداخلاقی ها، همیشه برای ما #پهلوان_حسن_یزدانی خواهی ماند.
شیر مادر و نان پدر حلالت مرد.
🌸🌸🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای مباهله چیست؟
🖥 انیمیشن مباهله پيامبر اسلام با مسيحيان نجران
✅ ویژه آموزش و آشنایی خردسالان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیت الله جوادی آملی:
🌹#مباهله جزء واجبات ركني ولایت است.
خدا وقتی وجود مبارك حضرت امير علیه السلام را #جان_پيغمبر میداند از اين بالاتر فضيلت فرض میشود؟!
🔸وقتي مأمون(علیه من الرحمن ما یستحق)، به وجود مبارك امام رضا(سلام الله علیه) عرض میكند به چه دليل علي بن ابيطالب(سلام الله عليه) افضل است؟ ایشان ديگر نفرمود غدير، فرمود با آیه #انفسنا .
🔸«من كنت مولاه فهذا علي مولاه» كه گفتهی خود پيغمبر است هر چند آن هم از طرف خداست، کجا؛ و اینکه ذات اقدس اله خود فرموده علی جان پيغمبر است، کجا؟!
وجود مبارك امام رضا علیه السلام به اين استدلال كرد.
کتاب نقد ۷۶- نظریه حضرت آیتالله مصباح یزدی در قلمرو و ماهیت علم دینی.pdf
3.7M
#دانلود_مجله
📗کتاب نقد ۷۶
(نظریه حضرت آیتالله مصباح یزدی در قلمرو و ماهیت علم دینی)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔶بررسی نظریه حضرت آیتالله مصباح یزدی در قلمرو ماهیت علم دینی در شماره ۷۶ کتاب نقد که فصلنامه انتقادی ـ نظری در حوزه علوم انسانی است منتشر شد.
این مجموعه ۲۶۲ صفحهای شامل شش مقاله با عناوین زیر میباشد:
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📄رابطه علم و دین از دیدگاه حضرت آیتالله محمدتقی مصباح یزدی/ علی مصباح یزدی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📄سکولار نبودن گزارههای علوم توصیفی/ حسین عشاقی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📄جایگاه نظریه علم دینی آیتالله مصبـاح یزدی در میان طبقه بندی جدید نظریه هـای علم دینی/ سیدمحمدتقی موحد ابطحی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📄 علوم انسانی اسلامی و علم دینی از دید آیتالله مصباح یزدی/ مهدی عبداللهی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📄 نقد و بررسی هویت علم دینی از دیدگاه آیتالله مصباح یزدی/ خسرو باقری
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📄تحلیل و ارزیابی مدل شناختی دیدگاه آیتالله مصباح یزدی در تولید علوم انسانی اسلامی/ مرضیه عبدلی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#فلسفه #فلسفه_اسلامی #فلسفه_دین #فلسفه_دین_اسلامی #علم_دینی #علم_و_دین
https://eitaa.com/Islamic_Philosophy_of_Religion/66
لا به لای بيت ها احساسِ مستی میکنم
بوی شعر محتشم؛ دارد محرم میشود...
#شب_جمعه
داره میاد دوباره.mp3
2.13M
میزنه قلبم، داره میاد دوباره باز بوی محرم...
#حسین_طاهری
🌹🌹🌹
مصباحیه ...
✅ از جنبش #عدالتخانه تا نهضت #مشروطه بدون همراهی #شیخ_فضلالله، حکومت اعتنای چندانی به مطالبات #بست
شهادت نامه #شیخ_فضلالله نوری
🔹«شيخ فضلالله ... اصلى [برای] افزوده شدن به قانون اساسى آماده كرد و آن را با خط خود نوشته نسخههايى از آن به دست مردم داده بود و دربارهی آن پافشارى ميكرد. آن اصل اين است: «مجلس مقدس شوراى ملى كه بذل مرحمت اعليحضرت شاهنشاه اسلام (خلّد الله سلطانه) و مراقبت حجج اسلاميه و عامه ملّت ايران تأسيس شده، بايد در هيچ عصرى از اعصار مواد حكاميهی آن، مخالفتى با قواعد مقدسه اسلام و قوانين موضوعهی حضرت خيرالانام(ع) نداشته باشد و معين است كه تشخيص مواد موافقت و مخالفت قوانين موضوعه مجلس شوراى ملى با قواعد اسلاميه در عهدهی علماى اعلام بوده و هست. لذا مقرر است كه قوانين موضوعهی مجلس را قبل از تأسيس در آن انجمن علمی به دقت، ملاحظه و مذاكره نمايند، اگر آنچه وضع شده مخالف با احكام شرعيه باشد، عنوان قانون پيدا نخواهد كرد و امر انجمن علمى در اين باب مطاع و منبع است، و اين ماده ابداً تغييرپذير نخواهد بود.»
🔹از سویی «از بدوِ افتتاح مجلس، جماعتِ لااُبالى كه سابقاً معروف به بابىبودن بودهاند و كسانى كه منكر شريعت و معتقد به طبيعت هستند، همه در حركت آمده و به چرخ افتادهاند... و روزنامهها و شبنامهها پيدا شد، اكثر مشتمل بر سبّ علماء اعلام و طعن در احكام اسلام و اينكه بايد در اين شريعت، تصرفات كرد و فروعى را از آن تغيير داده، تبديل به احسن نمود و .... همه را با مقتضيات امروز، مطابق ساخت، از قبيل اباحهی مسكرات و اشاعهی فاحشهخانهها و ... و از قبيلِ استهزاءِ مسلمانها ... و اينكه افكار و گفتار رسول مختار(ص) اَلعَياذُ بِالله از روى بخار خوراكهاى اعراب بوده است ... و اينكه امروز در فرنگستان فيلسوفها هستند خيلى از انبياء و مرسلين آگاهتر و داناتر و... نَستَجِيرُ بِالله حضرت حجة بن الحسن(ع) را امام موهومْ خواندن و اوراق قرآن مجيد را در مقوّاهاى ادواتِ قمار به كار بردن و صفحات مشتمل بر اسم جلاله و آيات سَماوِيّه را در صحن مجلس شورى دريدن و پاشيدن.»
🔹پس از این همه، در 7 جمادىالاولى 1325 ه.ق مراجع مشروطهخواه نجف در تلگرافی که بهواسطهی شیخ فضلالله به مجلس فرستادند، «مادهی شريفهی ابديه كه به موجب اخبار واصله در نظامنامهی اساسىْ درج و قانونيت مواد سياسيه و نحوها من الشرعيات را موافقت با شريعت مطهره منوط نمودهاند از اهمّ موادِ لازمه و حافظ اسلاميت اين اساس» خواندند و افزودند: «چون زنادقهی عصر به گمان فاسد حُرّيت، اين موقع را براى نشر زندقه و الحادْ مغتنم و اين اساس قويم را بدنام نموده لازم است مادهی ابديه[ی] ديگر در دفع اين زنادقه و اجراى احكام الهيه بر آنها و عدم شيوع منكرات درج شود.» این چنین شد که شیخ نوری و چندی از علمای بزرگ پایتخت در پناه حضرت عبدالعظیم متحصن شده، خواستار گنجانیدن این ماده در متمم قانون اساسی و نیز اخراج مفسدین از مجلس و ممنوعیت افساد در منبر و مطبوعات، و در یک کلام، #مشروطهی_مشروعه شدند.
🔹 #سکولارها که این شعار و ایستادگی بر آن را برنمیتابیدند، شیخ را به انواع اتهامات نواختند،ع چنانکه گفتند: «شيخ فضلالله از قاليچه[ی ریاست] خارج مانده، با مشروطيت مخالفت دارد و با شاه بستوبند. در حضرت عبدالعظيم جرگهاى دور خود جمع كرده و به تمام معنى مزاحمت ميدهد.» یا اینکه او از امینالسلطان صدراعظم رشوه گرفته است. اما پایداری شیخ با همراهی علمای بزرگ ایران همچون میرزا حسن مجتهد تبریزی و آخوند ملا محمد خمامی و آخوند ملا قربانعلی زنجانی و ملا محمد آملی، و نیز پشتیبانی آیتالله العظمی سید محمدکاظم یزدی، سبب شد تا در نهایت مادهی پیشنهادی شیخ در متمم قانون اساسی گنجانده شود.
🔹هرچند در این مسیر او بارها در خطر ترور قرار گرفت و وصیتنامهی خود را در ایام تحصن نوشت. در این اثنا، پشت پردهی حرکات برخی فرنگیمآبان اغتشاشگر آشکار شد و آن، علنی شدن قرارداد 1907 و تقسیم ایران میان روس و انگلیس بود. ایران باید دچار هرجومرج میشد و تضعیف دولت مرکزی در آن، زمینهی اجرای این قرارداد را فراهم میکرد. بنا بر این، تیم اغتشاش فعال شد و شاه، نخستوزیر و برخی دیگر از عناصر را ترور کرد. از سوی دیگر نمایندگان غربگرا در مجلس، ثبات را برنمیتافتند و با برکناری مکرر وزراء و تغییر کابینهها و نیز رؤسای مجلس، آرامش را از کشور زدوده بودند. اینها همه، شاه را به این نتیجه رسانید که مجلس را تا برقراری آرامش و ایجاد قوانین ضامن، تعطیل نماید.