🏴 امام هادی (علیه السلام)
▪️ فرمود: «مَنْ هَانَتْ عَلَیهِ نَفْسُهُ فَلَا تَأْمَنْ شَرَّهُ»؛كسی كه خود را كریم نمی داند و #كریمانه زندگی نمی كند، از شرّ او در امان نباش، زیرا كسی كه به خودش رحم نمی كند یقیناً به شما رحم نخواهد كرد!
#آیت_الله_جوادی_آملی
🆔 @tooshe_noor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | لحظاتی منتشرنشده از آخرین غبارروبی حاج قاسم سلیمانی در حرم امام هادی (ع)
🆔 @tooshe_noor
هوالعلی
"دلهای علی نما"
🏵مفهوم ولایت علاوه بر ابعاد کلامی و اعتقادی و همچنین آثار و امتدادهای ارزشمند اجتماعی، بر یکی از عمیق ترین سطوح روانشناسانه و اخلاقی پی ریزی شده است.
🔅 نقطهای استثنایی در نهاد و روان انسان که اگر کشف و بازشناسی شود جز با عنوان فضیلت محض قابل ارزشگذاری نیست، نقطهای ویژه که از آن میتوان به سرآغاز عصمت عملی تعبیر کرد.
⚜ولایت در سازه روانی آدمی، در جایگاهی قرار میگیرد که از یک سو حس دلبستگی و عشق و سرسپردگی وجود دارد و از سوی دیگر عقلانیّت و اندیشه و تفکّر به اوج ظهور رسیده است.
🔶 از یک سو خودکامگی و خود محوری را با دل سپردن به انسانی والا منکوب کرده است و از سوی دیگر عزّت و کرامت و ارزشمندی آدمی را در همه آفاق زندگی به تجلّی فرامیخواند.
ولایت یک دوگانه شگفت انگیز دیگر هم در سازه روان آدمی ساخته است، از یک سو توان خروش و طغیان و بیباکی علیه برساختهای شرک آلود میسازد و از سوی دیگر مؤمنان را چونان طفلی پناه جو، مهربان و رام، به دامان پدر فرامیخواند.
🏵ولایتمداری شگفت انگیز ترین عنصر روان انسان است، نقطه اوج تعالی و خاستگاهی عینی و واقعی برای همه زیباییهای اخلاقی و معنوی، ولایت به رابطه پدری معنا میدهد، عقل را شکوفا میکند و اخلاق را واقعی میسازد.
🔅 راز این پدیده جز در این نیست که ولایت یعنی در آینه جان، چهره جانان ببنینم.
💐 آری "تبارک الله" گفتن خدا به خویش برای آفرینش دلهای علی نما بود و نه دست مریزاد خلقت جانانی که هیچ گاه گرد زمینی بودن بر دامانش ننشست...
✍میثم قاسمی
13رجب 1442
🆔 @tooshe_noor
میثم قاسمی | سلوکمجاهدانه
هوالعلی "دلهای علی نما" 🏵مفهوم ولایت علاوه بر ابعاد کلامی و اعتقادی و همچنین آثار و امتدادهای ارزش
سلام علیکم
اسعدالله ایامکم
بابت کم کاری این روزها از محضرتان عذرخواهم، مشغله های متعدد و فراوان توفیق عرض ارادت محضر سروران را از بنده سلب کرده.
در این روزهای بزرگ و پرنور از ساحت همه شما همراهان عزیز التماس دعای خیر دارم.
یاعلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ این کربلا! قاسم چه میخواهی بکنی؟
قرائت نامه تکاندهنده حاج قاسم سلیمانی درباره حضرت زینب توسط دخترش فاطمه
🆔 @tooshe_noor
📣 یازدهمین جلسه از سلسله نشستهای #مجازی «نظام فکری اندیشمندان انقلاب اسلامی»
💠 موضوع: نظام فکری شهید آیتالله مطهری (رضواناللهعلیه)
🎙 ارائهدهنده: حجّتالاسلام و المسلمین میثم قاسمی
🗓زمان: امروز یکشنبه، هفدهم اسفند ۱۳۹۹
⏰ ساعت ۱۹ تا ۲۱
🔖 اگر هنوز ثبتنام نکردهاید، میتوانید از طریق این پیوند ثبتنام کنید.
@qom_khamenei_ir
11 - نظام فکری شهید مطهری.mp3
15.02M
🎙#صوت_کامل جلسهی نهم آشنایی با #نظام_فکری اندیشمندان انقلاب اسلامی
💠 نظام فکری شهید آیتالله مطهری (رضواناللهعلیه)
👤 حجتالاسلام و المسلمین میثم قاسمی
🗓 یکشنبه، هفدهم اسفند ۱۳۹۹
@qom_khamenei_ir
🆔 @tooshe_noor
نظام فکری آیت الله شهید مطهری ره.pdf
1.19M
📖محتوای درس نظام فکری آیتالله شهید مطهری ره استاد حجتالاسلاموالمسلمین میثم قاسمی
@qom_khamenei_ir
🆔 @tooshe_noor
⚜زنجیره محافظت مؤمنان ⚜
🔶مقام معظم رهبری ۲۱اسفند۹۹:
«مردم یکدیگر را تواصی کنند؛ این زنجیرهی تواصی و توصیه کردن به یکدیگر [برقرار باشد]؛ هم توصیه به حق کنند، راه حق را تأکید کنند، هم توصیهی به صبر بکنند؛ این، همه را نگه میدارد. اگر چنانچه تواصی به صبر و تواصی به حق و بصیرت در جامعه وجود داشته باشد، این جامعه بهآسانی دستخوش تحرّکات دشمن نخواهد شد؛ امّا اگر چنانچه این جریان تواصی که زنجیرهی محافظت مؤمنان است، قطع بشود قطعاً خسارت خواهد رسید.»
🔶عملیاتی کردن این راهبرد هوشمندانه، که مقام معظم رهبری از آن تعبیر به زنجیره محافظت مؤمنان نمودند، دقیقا همان عنصری است که در ماههای آینده میتواند«فتح قریب و عظیم» را رقم بزند و غفلت از آن نیز سبب خسران عظیم خواهد بود.
🔶این دوگانه فتح و خسران برآمده از بینش عمیق و روانشناسی دقیق اجتماعی است که جامعه ایران را در برابر فشارهای عمدتا داخلی با پشتیبانی دشمنان، بسیار شکننده توصیف می کند و تاکید بر حضور حداکثری در بیانات قبلی ایشان نیز باید بر اساس همین احساس خطر، تحلیل شود.
🔶تواصی به معنای سفارش به خوبی ها از جمله صبر و استقامت، یک فرآیند زبانی و آموزشی نیست، بلکه مجموعه و بستهای متنوع از دلالتهای رسانهای است که به عزم و اراده و امید جمعی بیانجامد و بستر توصیه به صبر و لزوم استقامت را کاملا شدنی و ضروری تصویر کند، از این منظر لازم است که از هرگونه سطحی نگری و شعارزدگی در این موضوع برحذر باشیم.
🔶«صبر یعنی استقامت در این راه، زاویه پیدا نکردن با این صراط مستقیم و پای فشردن بر حرکت در این صراط مستقیم؛ این به معنای صبر است. صبر را بد معنا نکنند.» صراط مستقیم انقلاب اسلامی که به کلیدواژه ای پر بسامد در بیانات ایشان بدل شده است، عبارت است از ارزشهای اصیل انقلاب اسلامی، که در راس آنها مردمسالاری و تکیه کردن بر نقش آحاد مردم در اداره کشور است،همان نقطه ای که اکنون محل تلاقی بیم های حداکثری با سرچشمه امید و اراده و عزم شده است.
🔶 مردمی که امروز اینچنین در چراگاه حیات وحش مجازی، بی پناه و بی حفاظ رها شده اند و بار رنج های واقعی و مجازی، بر گرده رنج کشیده آنان هجوم آورده است، همان تنها چشمه امید و روزنه اراده ای است که قرار است به سان قدرتی شکست ناپذیر در ماه های آینده و پس از آن وارد میدان شوند و بساط وادادگی و خیانت را برچینند، این جایگاه نیاز به حلقه و زنجیره محافظت کننده دارد.
🔶 این مردم به ویژه اقشار مؤمن و همراه با انقلاب، نیازمند توده ای پرحجم از مهربانی و امید هستند این مردم دیگر تاب خرد شدن در منازعات درون جبهه انقلاب را ندارند، این مردم دیگر نباید نادیده گرفته بشوند، این مردم باید بتوانند برای کارآمدی انقلاب، در زندگی مادی و معنوی خود، نشانه های آشکار و اطمینان بخش بیابند.
🔶تواصی، امروز هنری است که تنها از عهده معتقدان واقعی انقلاب بر خواهد آمد، آنان که اسلام را نه در پیشانی های پینه بسته، که در عرصه خدمت و جانفشانی برای ایجاد عزم و اراده جمعی تعریف کردهاند مردانی که رسیدن به قدرت، آخر آمال و آرزوهایشان نباشد، جوانمردانی که جز به فعال کردن نیروی عظیم مردم اندیشه نکنند.
✍میثم قاسمی
22اسفندماه 1399
🆔 @tooshe_noor
📌روش شناسی امتداد حکمت استاد شهید مرتضی مطهری
📍حجت الاسلام دکترمیثم قاسمی
🔹یکی از عویصه های اندیشه امتدادی و انضمامی، سردرگمی در چگونگی تحلیل متغیّرهای موجود در فضای عینی و واقعی زندگی است، اینکه انسان مدرنیته زده امروز در عمق این امواج نو به نو، به کدام دست آویز باید چنگ بزند و با کدام عنصر بازیگر یا بازیگردان در حیات بشر بر سر بود ویا نبود خود به قمار مرگ و زندگی بپردازد و پیچیده تر اینکه در این هیاهوی ایسمها، از کدام پنجره و امکان زندگی، میتوان جایی برای نگاه توحیدی و وحیانی گشود، معادلههایی چند مجهوله و ویرانگر است که مردانِ مردِ عرصه علم و عملیات را از پای درآورده است و نزاع میان آرمانها و واقعیّت را در تراز جنگی صلح ناپذیر جلوه داده است.
🔸نوع نگاه هستی شناسانه هر اندیشمند، حکایتگر نقطه ثقل دیدگاه او در تبیین پدیدهها و تشریح روابط علّی و معلولی میان آنها و دیدگاههای تجویزی است که او در هر نگاه خرد و کلان منظومه فکری خود، اتّخاذ خواهد کرد؛ از این رو برای اینکه دریابیم او چگونه اندیشه خویش را برای حل معضلات زیست انسانی به کار میگیرد، لازم است دریابیم، جهان تفسیر شده در حکمت و اندیشه نظری او، بر اساس چه طرح و قالبی برساخته شده است؟
🔹طرح کلان ساختار هستی در اندیشه استاد شهید مرتضی مطهری، دارای مختصاتی است که میتواند در تولید فرمول تبدیل حکمت به گزارههای راهبردی و عملیاتی ، تا حدود زیادی برای جویندگان فلسفه پویا و راهگشا، الهام بخش باشد، او به رغم اینکه دههها با مطالعه و بررسی دو جریان اندیشه الهی و مادّی، بر فضای تفکّر بشر احاطه داشت امّا چنان در تحلیل انسان در ساحت و فرد و اجتماع و تاریخ و آینده، استوار سخن میگفت که گویا همه کرّو فرّ جهان مادّی و تماشای امواج سهمگین کفر و شرک، لحظهای در درستی آنچه در یافته بود تردیدی ایجاد نکرده است.
🔸او جهان را بر اساس رویکر فلسفه صدرایی و نگاه قرآنی دارای متنی مبتنی بر حقیقت میداند، و در پس هر تحوّلی به دنبال یافتن حیثیّتهایی است که نشان از حقانیّت و حقیقت دارد، برای مطهری شرّ محض معنا ندارد و حتّی حاکمیّت باطل و طاغوت نیز بدون تکیه بر جریانهای خیر و حقّانی توان حکمرانی و جولان ندارد،«َ فَأَمَّا الزَّبَدُ فَيَذْهَبُ جُفاءً وَ أَمَّا ما يَنْفَعُ النَّاسَ فَيَمْكُثُ فِي الْأَرْضِ كَذلِكَ يَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثال. رعد17» این الگو را در تحلیل جهان درون فرد نیز به کاربسته است آنجا که سخن از «من عالی و من دانی» به میان آورده است، او راه رهایی انسان را بازگشت به «من عالی» دانسته است و ترجیح میدهد، به جای همه توصیههای پراکنده اخلاقی، او را به نشانههایی در خود ارجاع دهد تا نقشه راه فطرت و نهاد حقانی نفس الهی خود هدایتگر انسان برای خروج از ظلمات به نور باشد.
🔶 او تمدّن بشر را نیز بر همین اساس تحلیل نموده است، تمدّن را تنها صورت و ابزار تسهیل زندگی برشمرده و آنجایی مظاهر تمدّن را ارزشمند و خیر معرفی میکند که به تقویت روابط انسانی و انسانیّت انسان برسد.
🔶اندیشه مطهری از هر نوع تحکّم و اجبار بیرونی برای شکوفایی به عنوان یک حکم اولی پرهیز میکند. او رشد انسان را در تنها بر بستر تجربه و کنشگری ممکن میداند، و معتقد است باید رشد اجتماعی در فضای تفاهم جمعی رقم بخورد، و انسانها باید با آزادی از قید موهومات و تعلّقات «خود دانی» به انتخابگری مقرون به صحت و درستی دست پیدا کنند.
🔹در چنین بستری جهاد برای توحید در واقع جانفشانی برای رفع قیود روح و روان است و انسان انتخابگر هیچ گاه نباید از این کارویژه برکنار باشد، او لایه حقانی جامعه و فرد را بازگشت به فطرت و حقیقت مردمان میبیند، برای او قدرت، سیاست و حتّی اخلاق و معرفت و فقه و دیگر عناصر اندیشه دینی تنها ابزارهایی است که انسان را با خودش روبرو کند.
🔸امروز و در هنگامه تجلّی انتخابگری مردم ایران بیش از گذشته باید به جهان بینی استاد شهید برگردیم، جهان بینی مثبت اندیشی که همواره در جستجوی فطرت های قریب به بالفعل شدن است و با بی اعتنایی به جولان پرحجم کفهای روی آب برای سوار شدن بر ماینفع الناس به دنبال ساختن بلمی است که راه ریختن به دریا را به مردمان نشان دهد، آن روی زیبایشان را به خودشان بنماید و این چنین آشکارا، فلسفه و دین و توحید را به عرصه زندگی بکشاند.
17 اسفند99
#امتداد_حکمت_و_فلسفه
ایتا
https://eitaa.com/hekmat121
🆔 @tooshe_noor
میثم قاسمی | سلوکمجاهدانه
📌روش شناسی امتداد حکمت استاد شهید مرتضی مطهری 📍حجت الاسلام دکترمیثم قاسمی 🔹یکی از عویصه های اندیشه
☝️یادداشت بالا توسط دوستان فرهیختهام در کانال امتداد حکمت و فلسفه نشر داده شده که از دوستان علاقهمند به این موضوعات دعوت میکنم که به این کانال ملحق بشوند.
https://eitaa.com/hekmat121
شب میلاد امام حسین علیهالسلام۹۹_1615915575864.mp3
7.53M
سلام علیکم
فرخنده زادروز حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام تبریک و تهنیت باد!
صوت سخنرانی امشب با موضوع:
"حجةالله، الگوی عملیاتی کردن توحید"
تقدیم محضرتان.
🆔 @tooshe_noor
🏝🏝غزلِ مُرَصَّع در وصف علمدار کربلا ابالفضل العباس علیه السلام🏝🏝
🌷ای خوش بَر و بازو، یَلِه گیسو، صِلِه اَبرو، گُلِ خوش بو نَفَس و خشکْ لب و مُشکْ گریبان
🌷ای هیمنه هِی هو، عَلَوی رو، قُرِشی خو، حَبَشی مو ،همه ی دلخوشیِ گریهْ نصیبان
🌷باچشمِ غزل خیز و دلاویز و دل انگیز و شکر ریز لبانی که تَرَنُّمگرِ قرآن
برخیز و بپرهیز از این فتنه یِ یکریز که لبریز شد از رشک و حسد جانِ رقیبان
🌷قرصِ قَمَر ای ماه لقب، شاه نسب، پاک حسب، رعد غضب، برقِ نگاهت جگر آشوب
🌷ای فخرِ عَجم، میرِ عرب، نخلِ رُطب، کوهِ اَدَب، نیست به جز نامِ خوشَت مشقِ ادیبان
🌷ای شیرِ دُژَم، میرِ عَلَم، چهره بَقَم، باغِ اِرَم، عُجبِ عَجَم، ماه ترین رشکِ پَلَنگان
ای تیغِ دو دَم، خصمِ ستم، ماهِ حَرَم، شاهِ کَرَم، دستِ قَلَم هست تو را یارِ غَریبان
🌷ای نایرِه دَم، شعلِه نَفَس، گونه قَبَس، برقْ فَرَس، موجِ اَرَس ،آمده از عَلقَمه عَطشان
🌷هان ای همه چیز، ای همه کس، کشتهْ هَوَس، خیمهْ عَسَس، دادرسِ قاطبه یِ تنگْ شکیبان
🌷ای بحرِ وفا، نهرِ سَخا، شهرِ عَطا، دستِ شِفا، قبله نَما، جانم و جانانم ابالفضل
هم خشمِ خدا، قهرِ قضا، تیرِ رَها، تیغِ بلا بر سَرِ کاسبْ سِتَمان خَلق فریبان
🌷ای ماه بَدَل، کوه بَطَل، صخرِه مَثَل، شیر جَدَل، باد وشِ تیزتکِ عابِس وعباس
هِیبَت جَبَل ای لفظ عَسَل، چهره غَزَل، هست اَزَل تا اَبدَت سلسله یِ نسلِ نَجیبان
🌷هیهات از این گریه اَثَر، سوگْ خَبَر، داغ شَرَر، اَشک ثَمَر، قصه ی سالارِ شهیدان
ای قُرصِ قَمَر، تشنه جگر، سوخته پَر، خیز که تنهاست کنون زینب و خٌفتند حبیبان!
غلامرضا کافی
🆔 @tooshe_noor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همایش دکترین مهدویت
🔰 با سخنرانی آیت الله العظمی جوادی آملی و آیت الله اعرافی و سخنرانی آیت الله اراکی
و ارائه مقالات اندیشمندان ایرانی و غیر ایرانی
📕 با موضوع: طرح کلی دین و حرکت انبیاء و امامان از آغاز تا انجام
🌿 مسجد مقدس جمکران
جمعه، ۶ فروردین از ساعت ۹ صبح
پخش با ترافیک رایگان از : aparat.tv و
https://Jamkaran.ir/live
❇️با ارایه مقالات:
🔹الهیات اجتماعی و طرح کلی دین از دیدگاه ایت الله خامنه ای، حجت الاسلام سید مهدی موسوی
🔹طرح کلی دین از دیدگاه علامه طباطبایی، حجت الاسلام دکتر میثم قاسمی
🔹طرح کلی دین از دیدگاه ایت الله جوادی آملی، حجت الاسلام رضا خانجانی
🔹حرکت تکاملی انبیا ومعصومین از منظر ایت الله خامنه ای، حجت السلام سید مهدی موسوی
و...
📍کمیته اجرایی همایش بینالمللی دکترین مهدویت
سلام علیکم
💐💐💐
ایامتان به کام!
🏵سالی سرشار از توفیق و نیکروزی برای شما همراهان محترم کانال، از درگاه خداوند متعال آرزومندم.
در این روزهایی که در خدمت نبودم، مشغول تکمیل کارهای عقب مانده سال گذشته بودم و به نحوی نوروز برای من تتمه سال پیش بود...
یادداشتی با محتوای مسائل روز و گفتمان انتخابات تقدیم میکنم و امیدوارم بتوانم کم کاریهای گذشته را جبران کنم.
خوشحال خواهم شد که دوستانتان را هم به این کانال دعوت کنید.
⚜قدرت جمهور⚜
🔹امروز زمین مبارزه حق و باطل عرصه قلوب مردم است و ابزار دشمن، استفاده ناجوانمردانه از پیش فرضهای فطری در جنگ ادراکی است.
🔹در چنین موقفی اگر سازه روانی جامعه را درست بازشناسی کنیم، خواهیم توانست بر مرکب فطرت جمعی، گفتمان انقلاب را فریاد بزنیم.
🔹 ادراک جمعی جامعه، حتی اگر برساختهاش بدانیم، بیانگر رنجی عمومی و مشترک از بی عملی و وادادگی و گلایه از نبود کنشگری فعال در اقتصاد و فرهنگ و فقدان کانون قدرتی برای پشتیبانی عملی از مردم است.
🔹گرچه همه در لمس این رنج مشترکیم، و نخبگان فکری با زبان علم و تحلیل وانتزاع درباره ریشه این بیعملی گفتگو میکنند،اما مردم فارغ از این هیاهو، با آن زندگی میکنند و در میانه این جنگ سخت و نفس گیر، کاملا بی پناه و سردرگم، در آرزوی کانون قدرتی که بتواند از آنان پشتیبانی کند میسوزند و میسازند.
🔹طبیعی است که این آرزومندی، به «خاطره بازی» با تجربیات حقیقی و تحریف شده تاریخی منجر شود که خوشآیند انسان رها شده امروز است.
🔹 جمعی به الگوهای زمامداری ایران باستان، به حسرت مینگرند و عدّهای در پی افسون رسانه های بیگانه از وطن، از قدرت رضاخانی می گویند و بخشی از مردم بی خبر از حقایق، بر سر قبر شاه مخلوع مویه میکنند و کودکانه آرزوی بازگشت نظام شاهی دارند و گروهی از آنان نیز در میان رؤسای جمهور قبل به دنبال نمونه نزدیکی از قدرت پشتیبان مردم میگردند.
🔹این نمونه ها حاکی از آن است که تجربه دلنشین حکمرانی موفق در موقف عمومی اجتماع، جدا از هر وصفی تصور شود بدون عنصر قدرت و اقتدار قابل تصور نیست و ما در عصر جمهوری اسلامی با تفسیر ناتمامی که از جمهوریت داشته ایم، جز در موارد بسیار محدودی نتوانسته ایم این درک و انتظار فطری مردم از حکومت را پاسخ دهیم و زمینه افسون گری موش صفتان و نالایقان شاه دوست و باستان گرایان جاهل را فراهم آورده ایم.
🔹امروز گفتمان عمومی جامعه کاملا مستعد است که الگویی نوین از اقتدار و قدرت به نمایش گذارده شود و هاضمه گفتمانی مردم این خوراک را بیش از هر گفتمان دیگر پذیرا است.
🔹به نظر میرسد هر شعاری اعم از عدالت و آزادی و کرامت و کار و سازندگی و پیشرفت، خارج از چارچوب اقتدار و قدرت، نخواهد توانست اقبال حداکثری به همراه داشته باشد.
🔹در جامعه رنج کشیده امروز، کسی میتواند، کلید حلّ معمای چگونه جمع کردن، میان انتخاب اصلح و مشارکت حداکثری باشد، که بتواند در سخن و سکوت، در محتوا و ساختار رفتار و گفتگو، در تبلیغات و مواجههها حتّی در نمادهای بصری و آرایش بدنی، پیام آور قدرت و اراده و عزم باشد، و مردم باید بتوانند علایمی قانع کننده و کافی از وجود نیروی آگاهی و عزم برای اصلاح را در او و شعارهایش بیابند.
🔹امّا بخش گفتمانی این ایده که امتداد نگاه توحیدی به نقش مردم در حاکمیّت است، این که قدرت و بروز اقتدار مدیریّتی نباید در عمل وامدار منبع جوششی غیر از نقش مردم باشد؛ تاریخ گواه است که آن روی سکّه نمایش دهندگان قدرت در ایران،جز در موارد اندکی، در نهایت، تقابل با همین مردم در دوراهی تعارض منافع فردی و گروهی با منافع مردم بوده است.
🔹اینجا است که اعتقاد به نقش اصیل مردم و توان داخلی و دورن زایی اقتصاد و استقلال فرهنگی و احترام به سرمایه عظیم مردمی، خط تمایز بزرگی میان قدرت در جمهوری اسلامی و گونه های استبدادی آن میکشد و جمهوریّت را به تمام معنا نماد و نمایش قدرت مردم در پرتو ولایت الله و ولایت اولیای او میکند.
🔹 البتّه پایبندی به این ایده متعالی تنها از عهده پرهیزگاران و مؤمنان خداترس بر میآید، چرا که نشستن بر حطام قدرت، سختترین بوته امتحانی است که آدمی ممکن است در دوران حیاتش تجربه کند.
🔷ایران قوی و قدرتمند، ایرانی است که مردمانش منبع قدرت حاکمان باشند و آنان نیز دست قدرتمند برون آمده از آستین اراده جمعی مردم ایران.
🔹اگر این چنین باشد امید زنده خواهد شد، پیشرفت و رشد و رفاه فراهم خواهد آمد و عدالت خواهی به ثمر خواهد نشست.
✍میثم قاسمی
12فروردین۱۴۰۰
🆔 @tooshe_noor
🔅ماه ماهرویان🔅
📿رمضان، فصل تجربه زندگی پس از مرگ است...
🔶فصل زنده شدن و حیات جاودان یافتن...
⚜رمضان ورود به دهلیزی است که انسان زاده شده از مادر مادّیت، خواهد توانست که خوی بشری را به کناری وانهد و در جهان انسان بودن خویش سیر و سیاحت کند.
💐ماه خدا، ماه دیدار ماهرویان با ماهرویان است، و کسی که به این وادی باریابد، در آینه مهوش این ماه، روی خویش را به قامت ماهرویی دلربا خواهد دید...
🏵رمضان آمده است تا بالهای پرواز خود را بیابیم تا از زندگی در اعماق خاک نجات یابیم و بیم و امیدمان را به گیاه این خاک گره نزنیم و به حبل آویخته از غیب در آویزیم و لذت انسان بودن و بندگی کردن و بند بودن به شاخه طوبی را بچشیم...
🔅 آنجا است که درمی یابیم، چقدر ما با این جهان بیگانه ایم و چه زیانبار عمری، که به خسران، خانه در زمین بیگانه ساخته ایم.
✍میثم قاسمی
سوم رمضان المبارک
🆔 @tooshe_noor
هدایت شده از مکتب امام
بسم الله الرحمن الرحیم
دوره آموزش مجازی #تواصی_توحیدی (گفتمان انتخابات 1400)
با محوریت کتاب روح توحید، نفی عبودیت غیرخدا
✅ ویژه طلاب، دانشجویان و فعالین فرهنگی
🎁 مزایا:
۱. آشنایی با مفاهیم توحیدی با رویکرد عملیاتی کردن
۲. برگزاری دوره به صورت رایگان
۳. حضور اساتید مجرب به صورت مجازی
۴. ارائه گواهی از پژوهشکده باقرالعلوم (علیهالسلام)
⛔️ مهلت ثبت نام تا جمعه ۳ اردیبهشت
👨💻لینک سایت جهت ثبتنام 👇
🌐 www.qomgram.ir/tavasi
📲 قبل از برگزاری دوره لینک کلاس آنلاین ارسال میشود
🗓 زمان برگزاری: دهه دوم ماه مبارک رمضان ( ۴ تا ۱۳ اردیبهشت)
⏰ ساعت وبینار: ۱۷ الی ۱۸
________
ارتباط با ادمین
@gofteman_admin
گفتمان توحید
@goftemane_tohid