💠 معروف و منکر در نظام اداری یا خدمات پزشکی
🔹 مسؤولان نظام اعم از نمایندگان محترم مجلس و مأموران اجرایی و قضایی باید مراقب باشند که از عوارضی که در نظام های طاغوتی و غیرمردمی، بیماری همهگیر کارگزاران است، خود را با دقت و وسواس، دورنگهدارند، بیماری رفاهزدگی و عشرتطلبی، بیماری زدوبند نامشروع و فسادمالی و اداری، بیماری تکبر و دوری از مردم و بیاهمیتی به نیاز و خواست و اراده و حضور آنان، بیماری دستهبندی های ناسالم و ترجیح مقاصد باندی بر مصالح عمومی و امثال اینها که ابتلای به آن مانند موریانه پایههای هر نظامی را سست و پوک میکند، و یا دلسپردن به سنتهای طاغوتی و رغبت به احیاء آنها و بیتفاوتی یا بیاعتنایی به ارزشهای اسلامی و انقلابیکه دل را میمیراند و نشاط و شوق خدمت به مردمی را که مخلصانه جان ومال خود را در راه انقلاب دادهاند، سلب میکند و آنان را نومید و غمگین میسازد.
🔹مأموران نظام در هر بخش مخصوصاً در بخشهای کارشناسی و برنامهریزی باید بدانند که یگانه نجات بخش کشور و ملت از شر سلطهی دشمنان و جباران و از شر فقر و جهل که میراث شوم طواغیت است رعایت ارزش های اسلامی و عدل اسلامی و تکیه بر استعدادهای انسانی این ملت ونیروهای خالص و مخلص آن است، و هم این است که کشور را از وابستگی به بیگانگان و نیاز به دشمنان نجات خواهد داد.
📚 بیانات مقام معظم رهبری در دومین سالگرد امام خمینی - ۱۳۷۰/۳/۱۳ش.
#خدمات_پزشکی
#گلشن_معروف
#فرهنگ_کوثر
@haramqom_kosar
🔰 بیماری های خطرناک تر
🔹 راستی آیا بیماری های کفر و شرک و نفاق و دروغ گویی و رباخواری و رشوه خواری بدحجابی و بیکاری و فقر و وابستگی به اندازه کرونا خطر ندارد.
❓چرا یک هزارم آن هشدار تبلیغاتی نمی دهند؟
🔰شایعه های کرونایی
🔹 برخی از مدیران داخلی بیش از داعش به آمریکا خدمت می کنند. آنها با همه جنایات
قم را تهدید کردند ولی تعطیل نکردند. اینان بیش از دو هفته بدون دلیل منطقی کل کشور جمهوری اسلامی و حوزه و دانشگاه و مدارس و مهد کودک ها و حتی حرم حضرت معصومه علیهاالسلام را به تعطیلی کشاندند.
🔹 فمن اطلم ممن منع مساجد الله ان یذکر فیها اسمه وسعی فی خرابها.
🔻سخن پزشکان در امور بهداشت و درمان با دو شرط حجت است:
1️⃣ مدیران و تصمیم گیران در بهداشت و درمان وابسته به نهاد های کفر جهانی نباشند.
2️⃣ پزشکان تشخیص دهنده مورد وثوق وصداقت شغلی و دارای عدالت اجتماعی باشند.
🔰 درشرایط کنونی (طبل و کرنای) کرونایی
🔹 در هر دو مورد جای شک و تردید فراوان وجود دارد و لذا اطاعت جامعه و نهادهای فرهنگی و حوزوی از دستورات وزارت بهداشت و درمان هیچ گونه حجیت شرعی ندارد.
✍️ محمود مهدی پور - ۱۳۹۸/۱۲/۶ش.
#کرونا
#دشمن
#گلشن_معروف
#فرهنگ_کوثر
@haramqom_kosar
🔅 علی ابوالحسنی (منذر) 🔅
(۱۳۹۰-۱۳۳۴ش)
🔰 تولد
🔹 شیخ علی ابوالحسنی منذر در سال ۱۳۳۴ش. در شهرستان ورامین و در میان خانواده ای روحانی و متدین دیده به جهان گشود.
🔹 پدرش شیخ محمد ابوالحسنی و جدش شیخ یدﷲ ابوالحسنی از روحانیان آگاه و متعهد و مبارز منطقه ورامین به شمار می رفتند شیخ علی هفت ساله بود که به همراه خانواده اش به تهران مهاجرت کرد و در یکی از محلات غرب شهر تهران سکنی گزید.
🔰 تحصیلات
وی مراحل تحصیلی را با توجه به استعداد درخشان و حافظه قوی که داشت با نمرات عالی پشت سر نهاد و در سال ۱۳۵۳ش. در کنکور سراسری دانشگاه ها شرکت جست و با کسب رتبه عالی در رشته مهندسی صنایع دانشکده علم و صنعت تهران ثبت نام کرد و مشغول تحصیل شد. ولی با ارشاد پدرش و تأکید حجت الاسلام و المسلمین موسوی همدانی امام جماعت مسجد ابراهیم خلیل شهر ری به علت نامناسب بودن فضای فرهنگی آن زمان از دانشگاه انصراف داد و برای فراگیری علوم اسلامی راهی قم گردید.
🔰 استادان
🔹 وی در سال ۱۳۵۴ ش. وارد مدرسه حقانی قم گردید و تحت نظارت علمی و مدیریتی آیتﷲ شهید قدوسی قرار گرفت و مشغول تحصیل شد وی ادبیات و مقدمات و سطوح متوسطه و عالیه و نیز دروس خارج فقه و اصول و نیز برخی از علوم اسلامی همانند کلام و فلسفه و تفسیر قرآن کریم را از محضر اساتید نامدار و برجسته حوزه علمیه قم به خوبی فراگرفت و مبانی علمی خود را استوار نمود.
🔹 اسامی اساتید وی عبارت است از آیات:
▫️محمدعلی مدرس افغانی (م۱۳۶۵ش)؛
▫️مصطفی اعتمادی تبریزی؛
▫️جلال طاهر شمس گلپایگانی (م۱۳۷۳ش)؛
▫️شیخ محمدتقی ستوده اراکی (م۱۳۷۸ش)؛
▫️سیدعلی محقق داماد؛
▫️حسین راستی کاشانی (م۱۳۹۶ش)؛
▫️ابوالقاسم خزعلی (م۱۳۹۴ش)؛
▫️حسین شب زنده دار جهرمی؛
▫️یدﷲ دوز دوزانی؛
▫️جواد کربلایی (م۱۳۹۴ش)؛
▫️محمدتقی مصباح یزدی؛
▫️حسین مظاهری؛
▫️میرزا جواد تبریزی (م۱۳۵۸ش)؛
▫️حسین وحید خراسانی؛
▫️جعفر سبحانی.
🔹 وی همچنین با برخی از چهره های علمی همانند شیخ حسین لنکرانی، سیدمرتضی عسکری، مرتضی مطهری، سیدمحمدکاظم قزوینی، سیداحمد فردید ارتباط کامل علمی داشت و از محضر علمی آنان استفاده های علمی می کرد.
🔰 تألیفات
🔹 علی ابوالحسنی منذر دارای آثار و تألیفات ارزشمند علمی مکتوب می باشد که برخی از مهمترین آنان عبارتند از:
▫️بررسی قرآن و روانی توکل؛
▫️هجرت ضرورت جاویدان، تکامل؛
▫️طرح کلی اصول عقاید؛
▫️سکوت گذرگاه تجهیز؛
▫️سکوت زمینه بازکاوی و بازسازی تکامل؛
▫️پاسداران انقلاب اسلامی؛
▫️تحلیل سیاسی اجتماعی از فلسفه و ضرورت ولایت فقیه و دموکراسی ارشاد شده؛
▫️میعاد با استاد مطهری راه تطهیر فرهنگ اسلامی؛
▫️آیینه دار طلعت یار؛
▫️تراز سیاست؛
▫️پایداری تا پای دار (شیخ فضل ﷲ نوری)؛
▫️آخرین آواز قو (بازکاوی شخصیت و عملکرد شیخ فضلﷲ نوری)؛
▫️اندیشه سبز زندگی سرخ (زمانه و زندگی شیخ فضل ﷲ نوری)؛
▫️دیده بان بیدار(مواضع و دیدگاه های شهید شیخ فضلﷲ نوری)؛
▫️مهاتما گاندی همدلی با اسلام، همراهی با مسلمین؛
▫️فراتر از روش آزمون وخطا زمانه (کارنامه آیتﷲ سید کاظم یزدی)؛
▫️آخوند خراسانی و شیخ فضلﷲ نوری (اتحاد در اصول، اختلاف در روش)؛
▫️بوسه بر خاک پی حیدر (بحثی در ایمان و آرمان فردوسی)؛
▫️شیخ ابراهیم زنجانی (زمان، زندگی، خاطرات)؛
▫️سلطنت علم و دولت فقر (زندگی ملا قربانعلی زنجانی)؛
▫️کالبد شکافی چند شایعه درباره شیخ فضلﷲ نوری؛
▫️آیتﷲ حاج میرسید احمد طباطبایی؛
▫️تحرک روحانیت شیعه در سالهای ۱۳۰۰تا ۱۳۰۶ش؛
▫️مجموعه ذوق لطیف ایرانی؛
▫️دریای موج خیز؛
▫️حسینعلی بهاء، دوستان و دشمنان شناسی.
🔰 رحلت
🔹 سرانجام این روحانی محقق و پژوهشگر متعهد بعد از نیم قرن تلاش های آموزشی فرهنگی و جهاد علمی در ۳ اسفند ۱۳۹۰ش. دارفانی را وداع گفت و پیکر پاکش بعد از اقامه نماز توسط آیتﷲ لطفﷲ صافی گلپایگانی در قبرستان باغ بهشت به خاک سپرده شد، در پی رحلت جانسوز آن روحانی فرزانه پیام های تسلیتی از سوی آیات نوری همدانی، صافی گلپایگانی، علوی گرگانی، جعفر سبحانی و... صادر گردید.
✍️ غلامرضا گلی زواره
@Mkosary
#علی_ابوالحسنی
#ستارگان_حرم
#کانال_فرهنگ_کوثر
@haramqom_kosar
چکیده:
يکي از مباحثي که در قرآن کريم و روايات ائمه (ع) بدان پرداخته شده است، مبحث شايعه و انتشار خبرهاي دروغين است.
شايعه، خبري دروغين است که به راحتي در جامعه جريان مي يابد و باعث تبيين واقعيت به صورتي دگرگون مي شود و بيشتر درباره برجستگان و خواص جامعه صورت مي گيرد. همچنين از شايعه در جنگ نرم و جنگ هاي رواني بسيار استفاده مي شود. دو اصل اهميت و ابهام، محورهاي اصلي پديد آمدن شايعه اند. به عبارت ديگر اصولا شايعه نسبت به اموري صورت مي گيرد که از حساسيت بالايي براي مخاطب برخوردار باشد و همين حساسيت و ابهام، زمينه گسترش آن را فراهم مي آورد. شايعه داراي انواع گوناگون است از جمله: 1- شايعات عليه شخصيت رسول خدا (ص) با عناوين الف: شايعه شاعر، مجنون، ساحر، مسحور و دروغ گو ب) شايعه خيانت ج) شايعه بي عدالتي د) شايعه سادگي و زودباوري پيامبر (ص) است. 2- شايعات عليه خانواده پيامبر (ص) (ناموسي و اخلاقي) که در داستان افک مطرح است 3- شايعات مرتبط با اصول امنيتي جامعه (شايعات نظامي، اجتماعي، سياسي) که اغلب توسط افراد ساده لوح و ضعيف الايمان، تحت تاثير سخنان منافقان منتشر مي شد که بيشتر حاوي اخبار مربوط به جنگ هاست که از جمله آن ها شايعات در جنگ احد (شايعه شهادت پيامبر (ص))،جنگ تبوک (شايعه شکست سپاه اسلام) و جنگ احزاب را مي توان ذکر کرد.
از منظر اسلام، حفظ سلامت اجتماع، براي حفظ سلامت فرد، اهميت فراوان دارد، لذا به شدت با شايعه پردازان مقابله شده است. و خداوند در قرآن کريم، آن را گناهي بزرگ برشمرده و براي شايعه سازي و شايعه پراکني، مجازاتي در دنيا و آخرت در نظر گرفته است
https://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?id=200048
♦️نشر اکاذیب در فضای مجازی⛳️
در زندگی عادی و روزمره بسیاری از افراد، دروغ موضوعی رایج و روزمره است؛ برخیها مدام دروغ میگویند، از سادهترین موارد گرفته تا پیچیدهترین امور را با دروغ رفع و رجوع میکنند. کسی هم متعرض دروغگوها نمیشود؛ حتی اگر دروغِ دروغگوها برملا شود، با دروغی دیگر سعی در توجیه آن میکنند. اگر هم قرار باشد پلیس دروغگوها را بگیرد، حکایت همان است که باید «در شهر هرآنچه هست گیرند» اما با این اوصاف همیشه اینگونه نیست که دروغگویی مجازات نداشته باشد و کسی هم متعرض دروغگو نشود. یکی از مصادیق دروغگویی که مسئولیت کیفری برای شخص دارد، موضوع «نشر اکاذیب به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی» است.
«اکاذیب» جمع کذب به معنای دروغ و امر خلاف واقع است، «نشر» هم که به معنای اشاعه خبر و گسترش موضوع است؛ بنابراین نشر اکاذیب میشود: «اشاعه و انتشار مطالب خلاف واقع». درگذشته نشر اکاذیب بیشتر از طریق منابر، تریبونها یا نشریات یا نوشتهها و اعلانها صورت میگرفت اما با گسترش روز افزون فضای مجازی، نشر اکاذیب هم شکل و شیوه جدیدی به خود گرفت و آنقدر گسترده و شایع شد که حالا تشخیص راست و دروغ در فضای مجازی به امری غیرممکن تبدیل شده است.
هر کس به قصد ضرر زدن به دیگران یا تشویش اذهان عمومی اقدام به بیان اکاذیب کند، مجرم محسوب میشود. ماده ۶۹۸ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی (مصوب ۱۳۷۵) در این خصوص مقرر کرده است که «هرکس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله نامه یا شکوائیه یا مراسلات یا عرایض یا گزارش یا توزیع هر گونه اوراق چاپی یا خطی با امضا یا بدون امضا، اکاذیبی اظهار کند یا با همان مقاصد اعمالی را بر خلاف حقیقت راساً یا به عنوان نقل قول به شخص حقیقی یا حقوقی یا مقامهای رسمی تصریحاً یا تلویحاً نسبت دهد، اعم از اینکه از طریق مزبور به نحوی از انحا ضرر مادی یا معنوی به غیر وارد شود یا خیر، علاوه بر اعاده حیثیت در صورت امکان، باید به حبس از دو ماه تا دو سال یا شلاق تا ۷۴ ضربه محکوم شود.»
نکته مهمی که در قانون به آن اشاره شده، موضوع «مطلق بودن» جرم نشر اکاذیب است؛ یعنی تحقق جرم به وقوع ضرر یا ایجاد تشویش موکول نیست و همین که کسی اقدام به اظهار اکاذیب کند یا اخبار و مطالب بیاساس را عنوان کند، از نظر قانون مجرم بوده و قابل تعقیب است.
🔰 مسئولیت
رسانه منتشرکننده اکاذیب❗️
یکی از راههای نشر اکاذیب، استفاده از رسانهها شامل مکتوب، صوتی، تصویری یا مجازی برای انتشار مطالب است. در همین راستا، قانون مطبوعات که ناظر بر فعالیتهای رسانهای و مطبوعاتی در کشور است، در ماده ۶ خود، نشریات را به جز موارد مشخص شده در قانون، در انتشار سایر مطالب آزاد دانسته است. یکی از این موارد که در بند ۱۱ ماده ۶ قانون مطبوعات (الحاقی ۱۳۷۹) آمده، عبارت است از «پخش شایعات و مطالب خلاف واقع یا تحریف مطالب دیگران». شمول قانون مطبوعات به خصوص در فضای مجازی، ناظر به پایگاههای خبری یا غیرخبری است که از هیأت نظارت بر مطبوعات دارای مجوز فعالیت باشند و اگر سایت یا پایگاه اینترنتی فاقد مجوز باشد یا از سایر فضاهای مجازی برای انتشار مطلب استفاده شود، در این صورت، موضوع در شمول قانون جرایم رایانهای قرار میگیرد.
ماده ۱۸ قانون جرایم رایانهای (مصوب ۱۳۸۸) در این خصوص مقرر کرده است که «هر کس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله سامانه رایانهای یا مخابراتی اکاذیبی را منتشر نماید یا در دسترس دیگران قرار دهد یا با همان مقاصد اعمالی را بر خلاف حقیقت، رأساً یا به عنوان نقل قول، به شخص حقیقی یا حقوقی به طور صریح یا تلویحی نسبت دهد، اعم از اینکه از طریق یادشده به نحوی از انحاء ضرر مادی یا معنوی به دیگری وارد شود یا نشود، افزون بر اعاده حیثیت (در صورت امکان)، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهدشد.»
بنابراین با توجه به آنچه که در قانون مجازات اسلامی، قانون مطبوعات و قانون جرایم رایانهای آمده است، هرگاه کسی با نوشته، اعلامیه، سخنرانی، صحبت کردن، انتشار مطالب مطبوعاتی، نوشتن در فضای مجازی یا هر قسم دیگری اقدام به نشر اکاذیب با قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی کند، از نظر قانون مجرم بوده و باید پاسخگوی رفتار خود باشد. اکاذیب بسته به اینکه نسبت به چه کسانی و در چه فضایی اظهار میشوند، دارای مجازات و روشهای جبرانی خاص خود هستند.🌴
🔅 سیدمنیرالدین حسینی هاشمی 🔅
(۱۳۷۹-۱۳۲۲ش)
🔰 ولادت
🔹 سید منیرالدین حسینی هاشمی شیرازی در ۲۰ آبان سال ۱۳۲۲ش. در خاندان علم و فضیلت و جهاد در شهر شیراز دیده به جهان گشود. پدرش آیتﷲ سید نورالدین از عالمان برجسته عصر و از شاگردان آخوند خراسانی و آخوند ملا حسین قلی همدانی به شمار می آید.
🔰 تحصیلات و اساتید
🔹 سید منیرالدین بعد از طی دروس کلاسیک وارد حوزه علمیه قم شد. وی دروس مقدمات حوزه و بعد دروس سطح را نزد علمای حوزه به اتمام رساند و در مقطع خارج اصول و فقه به تحصیل پرداخت استادان وی عبارتند از:
▫️شیخ رحمتﷲ فشارکی؛
▫️آیتﷲ دوزدوزانی؛
▫️ مرتضی بنی فضل؛
▫️صالحی مازندرانی؛
▫️محمدعلی گرامی؛
▫️مصطفی اعتمادی؛
▫️ حسین نوری همدانی؛
▫️سید عباس خاتم یزدی؛
▫️سید جعفر کریمی؛
▫️شیخ صدرا بادکوبه ای؛
▫️سید اسدﷲ مدنی؛
▫️حاج شیخ جعفر شاملی؛
▫️امام خمینی؛
▫️شیخ مرتضی حائری؛
▫️حسین وحید خراسانی؛
▫️ناصر مکارم شیرازی؛
▫️سید ابوالقاسم فانی اصفهانی؛
▫️ حسین راستی کاشانی؛
▫️حاج سید محمود علوی.
🔰 مبارزات سیاسی
🔹 استاد تابع ولی فقیه بود و با توجه به موقعیت و محبوبیت پدرش در شیراز دقیقاً از سال ۱۳۴۳ش. و کمتر از یک سال پس از حادثه ۱۵ خرداد، همه ساله و به صورت منظم و سالانه در منزل جدش و پدرش در پایان صفر به مدت ده روز مجلس شورآفرین و پرشکوهی برای پیش برد اهداف انقلاب اسلامی برگزار می نمود.
🔹 همه خصوصیات این مجلس موثر و مردمی به دقت سنجیده شده بود. زمان برگزاری، مکان اجتماع و به ویژه خطبای مجلس که عموماً از سخنوران توانای انقلابی برگزیده و از حوزه علمیه قم بودند.
🔹 در این جلسات محور مطالب سخنرانان موضوعات انقلابی بود. سید منیرالدین در پی فعالیت های سیاسی در بهار ۱۳۵۱ش. از سوی رژیم طاغوت به گنبد کاووس تبعید شد.
🔰 فعالیت های پس از انقلاب
🔹 فعالیت های سید منیرالدین پس از پیروزی انقلاب اسلامی عبارتند از:
▫️عضویت در مجلس خبرگان قانون اساسی از استان فارس به همراه آیات شهید دستغیب، مکارم شیرازی، ربانی شیرازی؛
▫️تشکیل شورای اقتصاد؛
▫️حضور در شورای عالی انقلاب فرهنگی؛
▫️تشکیل فرهنگستان علوم اسلامی.
🔰 خدمات
🔹 استاد منیرالدین انسانی بسیار پرکار بود که فهرست نمونه های این خدمات بدین شرح است:
▫️پنج هزار ساعت کار علمی درباره جامعه ایران قبل از حضور در مجلس خبرگان؛
▫️سی و هفت هزار صفحه پژوهش گسترده به صورت ۷۵ جلد کتاب بزرگ در سطح ماخذ پژوهش و آموزش داخلی و فرهنگستان علوم اسلامی مورد استفاده اندیشمندان قرار می گیرد.
▫️یک صد هزار صفحه مطلب مستقل، فلسفه فرهنگستان یک فلسفه تأسیسی است که غالب یکصد هزار صفحه مطلب منتشره فرهنگستان را به خود اختصاص می دهد که حتی یک سطر از این مطالب تقلیدی و اقتباسی نیست.
▫️بیش از شش هزار نوار درسی کاست از مجموع ساعات تدریس استاد در خلال بیست سال اخیر در دفتر فرهنگستان علوم اسلامی؛
▫️تنظیم و توصیف هزاران اصطلاح علوم؛
🔹 وی دوست داشت روحانیت مانند شیخ بهایی در کنار علوم حوزوی و معنوی به علوم مادی و جسمانی هم بپردازد و منشأ ابداعات و اختراعات شود.
🔰 رحلت
🔹 استاد سید منیرالدین حسینی شیرازی پس از عمری تلاش و کوشش در راه ترویج دین و آیین جعفری در ۱۲ اسفند ۱۳۷۹ش. دار فانی را وداع گفت و به دیار حق شتافت و در حرم مطهر حضرت معصومه علیهاالسلام دفن شد.
✍️ مسیّب کیانی
#سیدمنیرالدین_حسینی_هاشمی
#ستارگان_حرم
#کانال_فرهنگ_کوثر
@haramqom_kosar
@Mkosary
🌹 گلشن معروف 🌷
درس هشتاد وچهارم
برترین معروف در ایام میلاد مولا علی ع چیست ❓
🔰 جواب را شما بنویسید
حواب ما پس از بررسی دیدگاه های دوستان ارائه خواهد شد.
امادگی هرروز وشب برای کاری خاص از اسرار این عالم است. از مناسبتهای مذهبی واماکن مقدسه برای پایه ریزی اقدامات عبادی ومعنوی بیشتر بهره برداری کنیم.
اعمال مخلصانه بر سیمای زمان ومکان ودست اندر کاران آن هاله ای از قداست ونور ومعنویت می افکند.
فهرستی از برترین معروفهای احتمالی
۱. شناخت امیر المومنین ع
۲.معرفی مولا به مردم جهان
۳.حمایت از مردم مظلوم در جهان
۴.نجات بیماران کرونایی
۵.ترجمه روان نهج البلاغه به زبان چینی.
۶ معرفی امام زمان ع به انسانهای جهان.
۷۰.کمک به مظلومان فلسطین
۸ .امداد رسانی به مظلومان یمن.
۹.تاسیس نهاد جهانی حمایت از والدین
۱۰.ایجاد عشق الهی در دل جامعه بشری.
۱۱.ترجمه دقیق کلمات مولا به کل زبانهای دنیا.
برترین معروف با توجه به انواع نیازهای جامعه ، مثلا:
کار فرهنگی
کار سیاسی
کار اقتصادی
کار نظامی
کار بهداشتی
کار درمانی
وباتوجه به امکانات هرکس وهرنهاد وگروه
وبا توجه به تفاوت فوریت های روزانه اشخاص.
با توجه به تفاوت اقدامات بنیادی و دراز مدت و فعالتهای فوری و
کوتاه مدت در هر زمان ومکان .
با توجه به تفاوت اشخاص در ارزیابی الهی.
برترین اقدام معروف
برای هرفرد وهر گروه کاملا متفاوت است.
برترین معروف های بنیادی
خود سازی
جامعه سازی
وایجاد ایمان علوی
وابلاغ قوانین علوی
وزندگی با اقتدا به سبک زندگی علوی
ومعرقی جامعه مطلوب علوی به بشریت مظلوم
ودفاع فرهنگی واقتصادی وسیاسی ونظامی از اندیشه علوی درجهان است .
در یک کلام
برترین عمل ایمان وشناخت وابلاغ و اجرای احکام توحیدی در جامعه وزندگی بر پایه صلوات بر محمد وآل محمد صلوات الله علیه وآله است .
والسلام
۱۸/۱۲/۱۳۹۸ش.
میلاد مولود کعبه مبارک باد.
╭━═━⊰🍃🌸🍃⊱━═━╮
✍ محمود مهدی پور
🔅 سیّدمحمّدجعفر مروّج جزائری 🔅
(۱۳۷۷-۱۲۸۸ش)
🔰 تولد
🔹 آیتﷲ حاج سید محمدجعفر مروج در تاریخ ۲۸ جمادی الثانی سال ۱۳۲۸ق، برابر با سال ۱۲۸۸ش. در شهرستان شوشتر و در خاندان جزایری که از تبار عالمان و دانشمندان بودند، چشم به جهان گشود.
🔰 تحصیل و استادان
🔹 سید محمد جعفر، خط نویسی و قرائت کلامﷲ مجید را در مکتبخانه ملارحیم فراگرفت.
🔹 سپس در محضر پدر بزرگوارش، حاج سید محمدعلی مروج، آیات و حجج اسلام، حاج سید حسین نوری، سید علی اصغر حکیم، حاج سید محمدباقر امام و سید مهدی آل طیب مقدمات علوم دینی (جامع المقدمات، حاشیه، منطق، سیوطی، مغنی، مطول و شرح لمعه) را فراگرفت.
🔹 در بیست سالگی برای ادامه تحصیل راهی نجف شد و باقیمانده دروس سطح را در محضر آیات: شیخ یوسف بیارجمندی خراسانی، سید محمود شاهرودی، سید علی نوری، سید محمدجواد تبریزی، شیخ محمدحسین حائری و حاج شیخ اسماعیل تنکابنی فراگرفت.
🔹 در سال ۱۳۵۵ که پدر وارد شصتمین سال زندگی اش می شد و دچار ناتوانی و بیماری شده بود، سید محمدجعفر برای یاری پدر از نجف به شوشتر برگشت و پدر را در امر اقامه جماعت، تدریس و ترویج دین یاری داد.
🔹 پس از چهار سال اقامت در شوشتر، برای آستان بوسی راهی بارگاه ثامن الائمه علیه السلام شد و پس از مراجعت از مشهد در سال ۱۳۶۱ بار دیگر به نجف اشرف هجرت کرد و درس های خارج فقه و اصول را در محضر بزرگانی همانند آیات عظام: آقا ضیاءالدین عراقی، سید ابوالحسن اصفهانی، شیخ موسی خوانساری، حاج شیخ حسین حلّی، سید محسن حکیم و سید محمود شاهرودی آموخت.
🔹 سرانجام با جدیّت و تلاش در تحقیق، فراگیری علم و نگارش آن موفق به اخذ اجازات اجتهادی از آیات عظام: آقا ضیاءالدین عراقی، سید ابوالحسن اصفهانی و سید محمود شاهرودی شد و آیت اﷲ سید محسن حکیم بر نوشته های حج و اجاره ایشان تقریظی نوشت.
🔰 آثار
🔹 آثار همت و تلاش این محقق بزرگ، به نگارش تقریرات و تألیفات بسیاری انجامید، این آثار در دو بخش تقریرات و تألیفات عبارتند از:
🔻 الف) تقریرات
▫️ تقریرات درس آیتﷲ ضیاءالدین عراقی؛
▫️ تقریرات درس آیتﷲ سید جمال الدین گلپایگانی؛
▫️ تقریرات درس فقه آیتﷲسید محسن حکیم (۵ جلد) به نام مستند الفتوی؛
▫️ تقریرات درس اصول آیتﷲ شاهرودی (۶ جلد) به نام نتایج الافکار؛
▫️ تقریرات فقه آیتﷲ شاهرودی به نام ینابیع الفقه، یک دوره کامل.
🔻 ب) تألیفات
▫️ رساله ای در شرح حدیث لاتعاد؛
▫️ رساله ای در حلق اللحیة؛
▫️ رساله ای در الوطن الشرعی؛
▫️ رساله ای در علم کلام؛
▫️ اعمال الصبی، تحقیق احکام صبی در تمام فقه؛
▫️ رساله ای در درایة الحدیث؛
▫️ تکملة الوسیلة فی الحدود و الدّیات.
🔰 حیات سیاسی
🔹 آیتﷲ مروّج در نهضت مردمی و انقلاب اسلامی نقش سازنده ای داشت.
🔹 در موارد حساس پیش از پیروزی انقلاب، در حرکت ها و راهپیمایی ها و پس از پیروزی در برنامه ریزی ها پناهگاه بسیار محکمی برای مردم سلحشور خوزستان بود. در سال ۱۳۴۴ش حضرت امام در نجف اشرف در بیت معظم له به ملاقات علما و طلاب شوشتر رفت.
🔹 پس از ورود ایشان به اهواز در سال ۱۳۵۷ش زمانی که انقلاب در آستانه پیروزی قرار گرفت مردم اهواز به خاطر فرار شاه، ۲۷ دی ۱۳۵۷ش. شادمانی می کردند، نیروهای وفادار به شاه به انواع سلاح ها به مردم بی پناه اهواز حمله کردند و عده ای را به شهادت رساندند که در این هجوم ناجوانمردانه به بیت معظم له نیز هجوم بردند که وقتی حضرت امام از این قضیه در پاریس خبردار شدند با تلفن به بیت آیتﷲ مروج پیامی تلفنی به مردم اهواز ابلاغ کردند.
🔰 وفات
🔹 حضرت استاد بعد از عمری تلاش و خدمت، سرانجام در روز شنبه ۲۲ اسفند سال ۱۳۷۷ش. که نود و اندی سال از سن شریفش گذشته بود دعوت حق را لبیک گفت و به دیدار معبود خود شتافت و پیامی تسلیتی از سوی مقام معظم رهبری در درگذشت ایشان صادر شد.
✍️ نورالدین شریعتمدار
#سیدمحمدجعفر_مروج_جزایری
#ستارگان_حرم
#کانال_فرهنگ_کوثر
@haramqom_kosar
💠 سیّدمحمّدجعفر مروّج جزائری
🔸 نام پدر: سید محمدعلی
🔸 ولادت: ۱۲۸۸ ش.
🔸 رحلت : ۲۲ اسفند ۱۳۷۷ش.
🔸 مدفن: قم، حرم مطهر.
#سیدمحمدجعفر_مروج_جزایری
#ستارگان_حرم
#کانال_فرهنگ_کوثر
@haramqom_kosar
💠 آشنایی با سوره «مؤمنون»
🔰 آمار و اطلاعات:
🔹 تعداد آیات: ۱۱۸
🔹تعداد کلمات: ۱۰۵۵
🔹 تعداد حروف: ۴۴۸۶
🔹 ترتیب نزول: ۷۴
🔹 محل نزول: مکه مکرمه.
🔰 معانی نام سوره:
🔹 افراد مومن و پرهیزکار.
🔰 نام های دیگر: -
🔰 ویژگی های سوره:
🔹 فرمان اعلان عمومی حج و داستان حضرت ابراهیم (ع) و فرمان خداوند به او در جهت پاکسازی و آماده سازی بیت خدا برای مناسک حج.
🔰 موضوعات مطرح شده:
🔹 چون این سوره با کلمه مومنون آغاز میشود می توان گفت یکی از مقدس ترین و پرمعناترین کلمات و عناوین در این سوره است. این سوره درجهت هدایت و تربیت انسان ها شیوه ی جدید و بدیعی را برگزیده و سرمشق عینی و اسوه عملی برای انسان ارائه می کند. – پیامبر اکرم (ص): اول و آخر این سوره از گنج های بهشت است.
#سوره_مٰؤمنون
#گلشن_قرآن
#کانال_فرهنگ_کوثر
@haramqom_kosar