هدایت شده از آموزش طب مبین
☣️ مکانیزم ایجاد بیماری ها در بدن 1️⃣
⚠️ سلسله مشکلات و بیماری هایی که در اثر سردی و نفخ معده در بدن ایجاد می شود
▫️اگر معده بسمت سردی رفت، مزاج شخص بسمت سردی رفته. این اشخاص دچار نفخ هستند. نفخ با بخارات و قولنج و دخان متفاوت است. نفخ باد سرد است. اگر باد گرم باشد، نفخ نیست.
▪️نفخ معده یا از طریق روده ها دفع می شود، که همان گاز یا باد معده است. یا از طریق دهان دفع می شود، که همان آروغ است. یا از طریق مسامات و منافذ پوستی دفع می شود.
▫️آروغ و گاز معده انواع و اقسام مختلفی دارد، که هرکدام نشاندهنده یک وضعیت جسمی فرد است.
ادامه دارد...
🌱ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
طــب مـبـیــن | گـروه مشـاوره طبـی | محصــولات طـبـیـعی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ🌱
هدایت شده از آموزش طب مبین
afghanbari,+Journal+manager,+4-36.pdf
423.9K
🏘️ به مناسبت روز #معماری
.
📚 خوانش مقاله «نقش مزاج شناسی بر معماری سلامت محور ایران»
🍎 طب مبین
@MobinTeb213
⭕ نظرات ابنسینا در طب، نظرات منسوخشدهیی نیست؛ نظراتی است که بر اساس آنها نظراتی آمده، لیکن نسخ نشده است؛ نظرات باطلشدهیی نیست؛ نظرات صحیحی است که البته تکمیل شده است...
⭕ «ابن سینا» یک عالم دینی است؛ او به یک معنا اصلًا یک عارف است. «بیرونی» هم یک عالم دینی است، که آن «تحقیق ما للهند» را نوشت. میدانید که اسم این کتاب، از یک بیت شعر گرفته شده است:
تحقیق ما للهند من مقولة مقبولة فی العقل او مرذولة
🔹 او در زمان خود، در ریاضی و در نجوم و در علوم متفرق، تبحر داشت. «شیخ بهایی» هم که یک آخوند به تمام معنای کامل است، همینطور بود. در زمان «شیخ بهایی»، رشتههای دینی در آن مسیر و جریان صنفیِ آخوندی افتاده بود.
🔹 در گذشته، صنفیِ به این شکل که نبوده است؛ یک روحانی بوده که در همهی علوم عالم بوده؛ مثل خود «ابن سینا» که شاگرد فلسفه هم داشته، شاگرد طب هم داشته است؛ اما «شیخ بهایی» مربوط به آن دورانی است که روحانیت جنبهی صنفی پیدا کرده بود؛ یعنی یک آخوند حرفهایِ منبر و محرابی، با آنگونه دانشهای کذایی. پس، آن روح دینی، با روح علمی اصلًا منافاتی ندارد؛ بلکه روح دینی، کمک و پشتیبان روح علمی است.
👤 مقام معظم رهبری | ۱۳۷۰/۱۱/۱۵
طب مبین
☣️ مکانیزم ایجاد بیماری ها در بدن 1️⃣ ⚠️ سلسله مشکلات و بیماری هایی که در اثر سردی و نفخ معده در ب
☣️ مکانیزم ایجاد بیماری ها در بدن 2️⃣
⚠️ سلسله مشکلات و بیماری هایی که در اثر سردی و نفخ معده در بدن ایجاد می شود
👈روده ها:
♦️سردی سنگینی و ثقالت دارد، و گرمی خفت دارد. سنگینی سرما باعث میشود سرما و نفخ معده به اندامهای پایینی بدن منتقل شود، که اولین عضو روده هاست. سودا هم خودش سنگینی مضاعفی دارد، و بیشتر باعث حرکت سردی بسمت اندامهایی پایینی میشود.
♦️اگر نفخ معده درمان نشود، سردی وارد روده ها میشود، و باعث انجماد روده میشود، یبوست ایجاد میشود، که مادر همه بیماریهاست.
♦️یبوست باعث تولید گازهای سمی در روده ها میشود. فضولات باید دفع شوند. اگر دفع نشوند، گازهای سمی ایجاد میکنند. در حالت عادی، به تعداد هر وعده غذایی باید یکبار دفع مناسب داشته باشیم.
ادامه دارد...
#مکانیزم_ایجاد_بیماری_در_بدن
🌱ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
طــب مـبـیــن | گـروه مشـاوره طبـی | محصــولات طـبـیـعی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ🌱
هدایت شده از بصیرت مبین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨مقام معظم رهبری:
▪️پیغمبراکرم(صلی الله علیه و آله) از همان لحظهی اوّل که حضرت حمزه (علیه السلام) شهید شد، خواستند از او الگو درست کنند؛ پیغمبر به او لقب «سیّدالشّهدا» دادند.
🏴 ۱۵ شوال، سالروز شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا(علیه السلام) و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی(علیه السلام) تسلیت باد.
@Mobin213
طب مبین
☣️ مکانیزم ایجاد بیماری ها در بدن 2️⃣ ⚠️ سلسله مشکلات و بیماری هایی که در اثر سردی و نفخ معده در ب
.
☣️ مکانیزم ایجاد بیماری ها در بدن 3️⃣
⚠️ سلسله مشکلات و بیماری هایی که در اثر سردی و نفخ معده در بدن ایجاد می شود.
👈 کبد
⚡️اولین عضوی که از گازهای سمی روده ها آسیب می بیند، کبد است که از اعضای همجوار روده و معده است. یکی از اقسام امراض، بیماری عضو بخاطر عضو همجوار است. مثلا مشکلات معده باعث ایجاد مشکل در قلب میشود، بخاطر همجواری. یا مشکلات معده و کبد به یکدیگر منتقل میشود.
⚡️باد را باید شکاند. به بادشکن، کاسر الریاح میگویند. نمی گویند محلّل الریاح. نسخه بادشکن باید داروها یا خوراکیهایی باشند که خشکی بالایی داشته باشند.
⚡️گازهای سمی روده، انسداد منافذ کبدی ایجاد میکند. کبد نمی تواند چربی ها را خوب هضم و حل کند، و انباشتگی چربی ایجاد میشود. و چربیها در منافذ پوستی تجمع پیدا میکنند و کیست چربی ایجاد میشود.
⚡️در مراحل بعد منافذ عروقی بسته میشوند. گرفتگی عروق اگر مربوط به رگهای اصلی باشد، منجر به سکته قلبی میشود. اگر عروق کبد و طحال دچار انسداد و گرفتگی شود، بزرگی و ورم کبد و طحال ایجاد میشود. ورم طحال آهن خون را به شدت بالا می برد. آهن خون که بالا رفت، شخص دچار هزیان گویی و جنون میشود.
⚡️کبد یا جگر بافت متخلخل دارد. بافت کبد متخلخل یا سوراخ سوراخ است. از این طریق کبد تنفس میکند. بافتهای کبد اگر بسته شوند، کبد خون خوبی تولید نمیکند. محل تولید خون مغز استخوان است. اما منظور از خونی که در کبد تولید میشود، همان خلط دم است، که وارد خون میشود.
⚡️هورمون الکتروپوییتین که توسط کبد و غدد فوق کلیوی ترشح میشود، مقدمه ای است که مغز استخوان بتواند خون تولید کند. منشأ اولیه تولید خون در مغز استخوان، کبد است. کبد آشپزخانه بدن است. پس انسداد منافذ کبدی باعث عدم هضم و جذب چربیها میشود. شخص دچار چربی های اضافه پوست میشود.
⚡️دوم باعث ایجاد غلظت خون میشود. غلظت خون باعث ایجاد بی حوصلگی، خواب آلودگی، تنبلی، سستی، بی حالی در شخص می شود. سیر نفسانی از کبد آغاز میشود. وقتی کبد دچار انسداد شد، روحیه شخص پایین می آید، و شخص دچار بی انگیزگی و بی حالی و تنبلی و سستی میشود. چربی کبد باعث کم کاری تیروئید هم میشود.
#مکانیزم_ایجاد_بیماری_در_بدن
🌱ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
طــب مـبـیــن | گـروه مشـاوره طبـی | محصــولات طـبـیـعی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ🌱
🌊 غرق در دریای اطلاعات: ضرورت مراقبت از ورودیهای ذهن
🔸 ذهن انسان، همانند کشتیای در میان امواج مواج اطلاعات، دائماً در معرض طوفان افکار، تصاویر و صداها قرار دارد. در این دریای پرتلاطم، حفظ آرامش و سلامت روان، مستلزم ناخدایی آگاه و هوشیار است.
• مسافران ناخوانده ذهن:
🔸 هر لحظه، انبوهی از اطلاعات از طریق حواس پنجگانه به ذهن ما هجوم میآورند. اخبار ناگوار، تصاویر خشونتآمیز، موسیقیهای نامناسب، گفتگوهای مسموم و حتی تبلیغات بیمحتوا، ناخوانده سوار بر کشتی ذهن ما میشوند.
• تاثیر مخرب ورودیهای ناسالم:
🔸 این مسافران ناخوانده، میتوانند آرامش ذهن را برهم بزنند، تمرکز را مختل کنند و زمینهساز افکار منفی، اضطراب و استرس شوند. در بلندمدت، غرق شدن در دریای اطلاعات ناسالم، میتواند به افسردگی، اختلالات وسواس فکری-اجباری و سایر مشکلات روانی منجر شود.
• نقش ناخدای آگاه:
🔹 ما، به عنوان ناخدای این کشتی، وظیفهی هدایت و کنترل ورودیهای ذهنمان را بر عهده داریم.
⭕ گزینش محتوا: باید با دقت و وسواس، محتوای ورودی به ذهنمان را انتخاب کنیم. تماشای فیلمهای خشن، گوش دادن به موسیقیهای نامناسب و غرق شدن در اخبار منفی، طوفانی از اضطراب و استرس را در ذهنمان به پا خواهد کرد.
⭕ محدودیت زمانی: اختصاص زمان مشخص برای استفاده از شبکههای اجتماعی، تماشای تلویزیون و گشتوگذار در اینترنت، از هجوم بیوقفه اطلاعات به ذهنمان جلوگیری میکند.
⭕ غذاهای روح: جایگزینی محتوای ناسالم با خوراک فکری سالم، مانند مطالعه کتابهای مفید، گوش دادن به موسیقیهای آرامشبخش و گفتگو با افراد مثبتاندیش، به تعادل و آرامش ذهنمان کمک میکند.
• مراقبت از ورودیهای ذهن، سفری پرمشقت اما ضروری
🔹 کنترل ذهن و مراقبت از ورودیهای آن، سفری پرمشقت اما ضروری در جهت حفظ سلامت روان و رسیدن به آرامش حقیقی است. با اتخاذ تدابیر هوشمندانه و انتخابهای آگاهانه، میتوانیم ناخدایی لایق برای کشتی ذهنمان باشیم و آن را در مسیر صلح و تعادل هدایت کنیم.
••• به خاطر داشته باشیم: هر آنچه به ذهنمان راه میدهیم، بر سلامت روان و کیفیت زندگیمان تاثیر مستقیم میگذارد.
♨️ برای آشنایی بیشتر با این مفاهیم، حتما پادکست «رادیو حکیم یار » قسمت سلامت ذهن را بشنوید👇
eitaa.com/MobinTeb213/5951
هدایت شده از بصیرت مبین
اجتماع بزرگ مردم قم
در حمایت از مجریان طرح نور ( عفاف و حجاب)
با حضور سردار رادان فرماندهی کل انتظامی کشور
پنجشنبه6اردیبهشت_ ساعت16:30
حرم مطهر_ صحن امام رضا علیهالسلام
برادران و خواهران