eitaa logo
والدگری امروزی | نامدار
15هزار دنبال‌کننده
367 عکس
213 ویدیو
5 فایل
"اینجا همدلانه مادری می‌کنیم"🌱 . سلام، من فاضله نامدار هستم کارشناس ارشد روانشناسی خانواده مربی فرزندپروری ش.نظام روانشناسی: ۵۱۸۹۹ . ارتباط با من 👈 @Fazeleh_Namdar دوره‌های تربیتی 👈 @Valedgari1 تبلیغ داریم 👈 @Valedgari3 . کپی بدون لینک ممنوع🚫
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔸️ فعالیت فرزند در فضای مجازی . گاهی دیدم بچه‌های ۸-۹ ساله هم اکانت اینستاگرام دارن و فعالیت می‌کنن! واقعاً چه لزومی داره؟! خیلی مواظب باشید اینستاگرام، تیک تاک، روبیکا، بازی‌های آنلاین و غیره در عین حال که سرگرم کننده هستن میتونن فضای خیلی نامناسبی هم باشن! فرزندتون رو در این فضاها تنها رها نکنید! تا جایی که میشه از اکانت‌های مشترک با شما استفاده کنن! دو موضوع رو در مورد فضای مجازی، به فرزندانتون حتماً آموزش بدید👇 . @Modern_Parenting .
. اولاً 👈 هر مطلبی رو هر جا دیدی سریع و بدون فکر قبول نکن و بر اساس اون عمل نکن! معمولاً بزرگتر‌های ما یا حتی گاهی خودمون این عادت رو داریم که اگه جایی خبری بخونیم مثلاً "فردا مدارس و ادارات تعطیل است" سریع میزنیم شبکه خبر ببینیم زیرنویس چی نوشته! یا منتظر میشیم اخبار سراسری اعلام کنه! یعنی ما به اون خبر اکتفا نمی‌کنیم و منابع دیگه رو چک می‌کنیم! . اینو به فرزندمون یاد بدیم که فضای مجازی یک فضای بی در و پیکره که هرکسی هر وقت دلش خواست میتونه یچیزی بنویسه! و داشتن لایک و فالوور زیاد نشون دهنده درستی اون فرد یا اون مطلب نیست! هرچیزی که در این فضا می‌بینید یا می‌خونید رو سریعاً قبول نکنید و چندین منبع رو چک کنید! در موردش بخونید! از متخصص بپرسید! از عقل و منطق خودتون کمک بگیرید! . @Modern_Parenting .
. دوماً 👈 اکانت ما در فضای مجازی و پیام‌رسان‌ها مثل خونه‌ی ماست! . آیا ما تا کسی رو نشناسیم در خونه رو به روش باز میکنیم و راهش میدیم داخل؟؟ نه! آیا به کسی که نمیشناسیم در مورد خودمون و خونمون اطلاعات میدیم؟ نه! آیا ساعت ۳ نصف شب درِ خونه‌ی کسی رو میزنیم میریم مهمونی؟؟ نه! آیا وقتی وارد خونه‌ی کسی میشیم، سرمون رو میندازیم پایین بدون سلام و احوالپرسی میریم سر اصل مطلب؟ نه! . به فرزندتون آموزش بدید که افراد می‌تونن در مورد چیزی یا کسی هستن به راحتی دروغ بگن و در فضای مجازی اصل رو بر پایه‌ی اعتماد نمی‌گذاریم! نکته👇 اصل بر اینه که اجازه ندیم وارد این فضاها بشن اما مهم‌تر از اون اینه که رابطه‌تون با فرزندتون انقدر امن باشه که اگر در فضای مجازی با مسائلی روبه رو شدن بتونن باهاتون درمیون بذارن نه اینکه بترسن و بیشتر تو دام افراد سودجو برن! پس به فکر اصلاح رابطه‌تون باشید! . @Modern_Parenting .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. روز فرشته‌های ریش و سیبیل‌دار مبارک!😇👨‍👧‍👦 کسی که از صبح تا شب، بیرون از خونه با مسائل جورواجور سر و کله میزنه، فقط برای رفاه حال خانواده‌اش! کسی که شب میاد خونه، خسته‌‌ست ولی میخنده، خسته‌‌ست ولی بازی می‌کنه، خسته‌‌ست ولی فرزندش رو در آغوش می‌کشه و میگه همه‌ی خستگی‌ها فدای برق چشمات، فدای خنده‌هات! کسی که تلاش میکنه به بچه‌هاش معنای عشق و محبت رو یاد بده، با عاشق مامان‌شون بودن! کسی که تلاش میکنه امن باشه، تکیه‌گاه باشه تا وقتی مشکلی پیش اومد بچه‌اش به جای اینکه بگه "واای بابام نباید بفهمه"، میگه "باید به بابام بگم تا حلش کنیم"! کسی که صداش بلنده ولی داد نمیزنه، کسی که دستش سنگینه ولی جز برای نوازش بالا نمیاد، کسی که قدش بلنده برای اینکه زیر سایه‌اش باشیم! روزت مبارک بابا!❤️ . . ✍🏻 فاضله نامدار . @Modern_Parenting .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. سلاام🙋🏻‍♀️ صبحِ اولین روز هفته‌تون بخیر❤️ . موضوع بحث فعلی ما رسانه‌ هست، تو این مدت خیلی از من پرسیدین که اگه بچه‌ها رو نذاریم جلوی تلویزیون پس چجوری سرگرمشون کنیم تا به کارامون برسیم، از این به بعد هم بهتون برنامه کودک مناسب معرفی می‌کنم هم بازی‌های مناسب!👇 . @Modern_Parenting .
. 🔸️معرفی انیمیشن🔸️ . ماشا و میشا ❌️ ماشا و میشا انیمیشن محبوبیه ولی خیلی از مامان‌هایی که فرزندشون دائماً این برنامه رو میبینه از لجبازی و خرابکاری‌هایی که از ماشا الگو گرفته شده شکایت دارن! پس مراقب باشید! . بیتز و باب ✅️ داستان یه خواهر و برادره که هربار یه مسئله‌ای براشون پیش میاد و باید حل مسئله کنن! رابطه‌ی خواهر برادریشون میتونه الگوی خوبی برای بچه‌ها باشه! هر قسمتش کوتاهه برای مدیریت زمان تلویزیون دیدن بچه‌ها خیلی مناسبه! برای ۴ سال به بالا مناسبه! دوبله شده‌اش تو اپارات کیدز هست! اول خودتون چند قسمت ببینید اگه برای فرزندتون مناسب دونستید براش بذارید! . @Modern_Parenting .
. یک واقعیت در حوزه‌ی تربیت فرزند وجود داره👇 وقتی رفتار خودمون رو کنترل و مدیریت کنیم، رفتار فرزندانمون هم اصلاح میشه! این نکته در مورد استفاده از گوشی و فضای مجازی خیلی مهمه! وقتی کودک هربار که به پدر و مادر نگاه می‌کنه اون‌ها مشغول نگاه کردن به گوشی هستن، چه نتیجه‌ای حاصل میشه؟!🤔 . این هفته یه خورده در مورد خودمون حرف میزنیم، اینکه چطور استفاده‌ی خودمون از این وسیله رو مدیریت کنیم!👇 . @Modern_Parenting .
. 🔸️ تا حالا چک کردید چند ساعت در طول روز گوشی دستتونه؟؟ و بیشتر تو کدوم فضا (ایتا، اینستاگرام، روبیکا، تلگرام و غیره) وقت می‌گذرونید؟؟ . بعضی نرم افزارها اینکارو انجام میدن! من نرم افزار your hour دارم (مشابهش هم زیاده)! هم ساعت کلی استفاده و هم ساعت استفاده از هر برنامه‌ای رو به طور جزئی بهم میگه! . به شما هم پیشنهاد میکنم حداقل برای یک هفته خودتون رو ارزیابی کنید که در طول روز چقدر در گوشی و فضای مجازی وقت سپری می‌کنید! ‌. این آگاهی به ما کمک می‌کنه تا بتونیم این زمان رو مدیریت کنیم! . @Modern_Parenting .
. 🔸️ علاوه بر مدت زمان استفاده، آیا حواسمون هست که چه محتوایی دریافت میکنیم؟! . گشتن در فضای مجازی می‌تونه اثرات خیلی خوبی داشته باشه👇 گاهی مشغول آموزش و یادگیری هستیم! تجربه‌ی خودم اینه که آموزش مجازی فرصت بی‌نظیریه و من تونستم کارگاه‌ها و دوره‌های تخصصی در حوزه‌ی کودک و نوجوان با اساتید درجه یک (در ایران و خارج از ایران) شرکت کنم که شرکت کردن به صورت حضوری اصلاً برام امکان‌پذیر نبود! خیلی از افراد تونستن در همین فضا کسب و کار راه بندارن هرچند کوچیک و این خیلی خوبه! خریدهای اینترنتی، گستردگی ارتباطات، ایده گرفتن و کلی مزیت دیگه در این گشتن‌ها وجود داره! اما اگه مراقب خودمون نباشیم، اثرات منفی گشتن در فضای مجازی از اثرات مثبتش بیشتر خواهد شد👇 . @Modern_Parenting .
. 🔸️ گشت زدن غیرضروری در فضای مجازی چه آثار منفی داره؟ . مسائلی مثل کم‌شدن تمرکز، انباشت اطلاعات غیرضروری و کم عمق در ذهن، ضعیف شدن حافظه، نامنظم شدن ساعت خواب، اضطراب، از دست دادن زمان و از همه بدتر می‌دونید چیه؟!👇 🔻مقایسه کردن زندگی واقعی خودمون با زندگی ظاهری دیگران که در فضای مجازی به نمایش میذارن!🔺️ تا به حال اصطلاحی به نام فومو (FOMO) به گوشِتون خورده؟؟🤔 . @Modern_Parenting .
. 🔸️ فومو (FOMO) چیست؟ . کلمه‌ی FOMO اختصاری از عبارت Fear of Missing Out است، یعنی ترس از دست دادن فرصت و در مورد فضای مجازی یعنی ترس از عقب ماندن از دیگران، فکر اینکه دیگران زندگی بهتری از ما دارند یا شرایط بهتری رو تجربه می‌کنن! (قبلاً یچیزی در مورد احساس عقب بودن از بقیه گفتم، پیشنهاد میکنم گوش بده) بنابراین چک روزانه‌ی بعضی صفحات یا کانال‌های روزمرگی و بلاگری در پیام‌رسان‌های مختلف (مخصوصاً اینستاگرام) می‌تونه ما رو دچار فومو و بالطبع اضطراب و استرس ناشی از اون بکنه! پس اولین نکته‌ در مورد مدیریت استفاده از گوشی و فضای مجازی اینه👇 . 🔸️ در مورد مزیت‌های استفاده از این فضا واقع‌بین باشیم! . @Modern_Parenting .