eitaa logo
کانال "منتظران ظهور"
183 دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
4هزار ویدیو
95 فایل
کانال منتظران ظهوردر حوزه مهدویت ،سیاسی و اقتصادی فعالیت دارد.🇮🇷 https://eitaa.com/Montazernezohoor_1313 🔴جهت ارتباط با ادمینها⌨️ @musvij @mozammelll @hijabactor  کاربر یا مهدی✨
مشاهده در ایتا
دانلود
از دیدگاه قرآن‌کریم، جهان آفرینش بیهوده و باطل آفریده نشده، بلکه به‌ حق و رو به‌سوی هدف معینی در حرکت است از دیگر طرف، خداوند تمامی آنچه را در آسمان‌ها و زمین است، خلق کرد تا در خدمت حیات و کمال انسان باشداما حیات حقیقی در قرآن‌کریم از آنِ خداوند است و همه‌ی موجودات دارای بهره‌ای از آن هستند. درواقع جهان خلقت مظهر رحمت رحمانی پروردگار است و مسیری است که از طریق آن هر موجودی به‌کمال خویش دست می‌یابد. انسان نیز به‌واسطه همین رحمت، به کمال خویش می‌رسد که همان رسیدن به مقام خلیفه‌اللهی و مظهریت صفات الهی است حیاتی که خداوند در این زمینه به انسان معرفی می‌کند، حیات طیبه است که مظهری از حیات حقیقی خداوند است؛ حیاتی که عاری از هر نوع خباثت و آلودگی است. در حقیقت حیات طیبه حیاتی است که با گزینش آن از میان دو حیات مادی و معنوی، انسان به آرامش در دنیا و آخرت دست می‌یابد. این حیات به‌نوعی حیات اخلاقی است؛ زیرا انسان، زمانی شایسته نام انسان است و توانایی رسیدن به مقام قرب الهی را دارد که از اخلاق انسانی برخوردار باشد. برخورداری از اخلاق انسانی، باعث تعالی شخصیت معنوی انسان گشته و نه تنها در همین دنیا، بلکه در آخرت نیز مایه سعادت انسان است، در غیر این صورت، وی حیوان خطرناکی می‌شود که با استفاده از هوش و استعدادهای سرشارش، در راهی غیر از آنچه خداوند برای او در نظر گرفته حرکت خواهد کرد.
هر حیاتی نیازمند محوری است که تمامی پرسش‌های زندگی در پرتو آن محور، معنا و مفهوم یابد. همین محوریت است که انسان را به‌سوی خود کشانده و اعمال و رفتار او را سازماندهی می‌کند. محوریت زندگی در حیات طیبه، خداوند است؛ از این‌رو، هرآنچه در این مرحله از زندگی از انسان سر می‌زند با محوریت او و برای رضای اوست. هرقدر انسان به این محور پایدار‌تر باشد، بهره‌مندی او از حیات طیب بیش‌تر است یاد خداوند، از راه‌های بهره‌مندی از این حیات با محوریت الله است: «یأیها الذین ءامنوا اذکروا الله ذکرا کثیرا و سبحوه بکرة و أصیلا؛ای کسانی که ایمان آورده‌اید خدا را بسیار یاد کنید• و صبح و شام او را تسبیح نمائید». فراموشی یاد خداوند، مساوی است با سقوط انسان در دامن حیاتی دیگر، با محوریتی غیر از الله که نتیجه آن جز گمراهی و تحیر، چیز دیگری نخواهد بود. به‌واسطه حیات طیبه، انسان به مقام قرب ربوبی و به مظهریت صفات الهی می‌رسد.
تفاوت سبک زندگی صحیح با دیگر سبک‌های زندگی در نوع هدف آن‌ها است؛ چراکه یک فرد فاسد نیز در زندگی خود دارای هدف است و آن رسیدن به‌دنیاست. «فاعرض عن من تولی عن ذکرنا و لم یرد الا الحیاة الدنیا؛حال که چنین است از اینها که از ذکر ما روی می‌گردانند و جز زندگی مادی دنیا را نمی‌طلبند، اعراض کن»، همان‌طورکه یک فرد پاک دارای هدف است و آن رسیدن به آخرت است. «رجال لاتلهیهم تجارة و لابیع عن ذکر الله و اقام الصلاة و ایتاء الزکاة یخافون یوما تتقلب فیه القلوب والابصار؛ و «الم تر الی الذین قیل لهم کفوا ایدیکم واقیموا الصلاة و ءاتوا الزکاة فلما کتب علیهم القتال اذا فریق منهم یخشون الناس کخشیة الله او اشد خشیة و قالوا ربنا لم کتبت علینا القتال لو لا اخرتنا الی اجل قریب قل متاع الدنیا قلیل والاخرة خیر لمن اتقی و لاتظلمون فتیلا؛ آیا ندیدی کسانی را که (در مکه) به آن‌ها گفته شد (فعلا) دست از جهاد بدارید و نماز را برپا کنید و زکات بپردازید، (اما آن‌ها از این دستور ناراحت بودند) ولی هنگامی که (در مدینه) فرمان جهاد به آن‌ها داده شد جمعی از آنان از مردم می‌ترسیدند همانگونه که از خدا می‌ترسند، بلکه بیش‌تر و گفتند پروردگارا چرا جهاد را بر ما مقرر داشتی؟ چرا این فرمان را کمی تاخیر نینداختی؟ به آن‌ها بگو سرمایه زندگی دنیا ناچیز است و سرای آخرت برای کسی که پرهیزکار باشد بهتر است و کوچکترین ستمی به شما نخواهد شد. اما تفاوت آن‌ها در نوع هدف‌شان در زندگی است. «من کان یرید حرث الاخرة نزد له فی حرثه و من کان یرید حرث الدنیت نؤته منها و ما له فی الاخرة من نصیب؛کسی که زراعت آخرت را بخواهد به او برکت می‌دهیم، و بر محصولش می‌افزائیم، و آن‌ها که فقط کشت دنیا را می‌طلبند کمی از آن به آن‌ها می‌دهیم اما در آخرت هیچ نصیبی ندارند!»، و «زین للذین کفروا الحیاة الدنیا ویسخرون من الذین ءامنوا والذین اتقوا فوقهم یوم القیامة والله یرزق من یشاء بغیر حساب؛زندگی دنیا برای کافران زینت داده شده است، از این رو افراد با ایمان را (که گاهی دستشان تهی است)، مسخره می‌کنند، در حالی که پرهیزکاران در قیامت بالاتر از آنان هستند، (چرا که ارزش‌های حقیقی در آن‌جا آشکار می‌گردد، و صورت عینی به خود می‌گیرد،) و خداوند، هر کس را بخواهد بدون حساب روزی می‌دهد». سبک زندگی صحیح درواقع همان شیوه زندگی انسان است که برای رسیدن به‌هدفی خاص تلاش می‌کند که همان رسیدن به کمال انسانیت است. محوریت زندگی در سبک زندگی صحیح، رسیدن به ایده‌آل انسان یعنی انسانیت است. محوریت زندگی در حیات طیبه خداوند است. در حقیقت رسیدن انسان به‌کمال انسانیت هنگامی میسر می‌شود که انسان در تمام وجوه زندگی خود، خداوند را محور قرار دهد.
از نظر قرآن مرتبه بالای سبک زندگی در حیات طیبه است. «من عمل صالحا من ذکر أَو أُنثی‌ و هو مومن فلنحیِینه حیوة طیبة و لنجزِینهم أجرهم بأحسن ما کانوا یعملون؛هر کس عمل صالح کند، در حالی که مؤمن است، خواه مرد باشد یا زن، به او حیات پاکیزه میبخشیم، و پاداش آن‌ها را به بهترین اعمالی که انجام دادند خواهیم داد». درواقع می‌توان ادعا کرد سبک زندگی صحیح، جوهر اصلی حیات طیبه را تشکیل می‌دهد و حیات طیبه در ساخته‌ها و اندوخته‌های مادی و معنوی جامعه انسانی، در قالب سبک زندگی نمایان می‌شود. «یاأیها الذین ءامنواْ هل أَدلکم‌ علی تجارة تنجیکم من عذاب أَلیم تؤمنون بالله و رسوله و تجاهدون فی سبِیل الله بِأَموالکم و أَنفسکم ذلکم خیر لکم إِن کنتم تعلمون؛ ای کسانی که ایمان آورده‌اید آیا شما را به تجارتی کنم که از عذاب دردناک شما را رهائی می‌بخشد؟! به خدا و رسول او ایمان بیاورید، و در راه خداوند با اموال و جان‌هایتان جهاد کنید، این برای شما از هر چیز بهتر است بدانید»
تعبیر حیات طیبه تنها در یک آیه قرآن به صراحت بیان شده است. «من عمل صالحا من ذکر أَو أُنثی‌ و هو مومن فلنحیِینه حیوة طیبة و لنجزِینهم أجرهم بأحسن ما کانوا یعملون؛هر کس عمل صالح کند، در حالی که مؤمن است، خواه مرد باشد یا زن، به او حیات پاکیزه میبخشیم، و پاداش آن‌ها را به بهترین اعمالی که انجام دادند خواهیم داد». درباره معنای حیات طیبه نظرات گوناگونی توسط مفسران مطرح شده است. ۱. رزق و روزی حلال، زندگی شرافتمندانه همراه با قناعت و خشنودی، بهشت پر‌طراوت و زیبا و زندگی خوش در آنجا، زندگی خوشبختانه در بهشت برزخی ۲. حیات طیبه، عبادت همراه با رزق حلال. ۳. حیات طیبه، زندگی تازه‌ای که حریم آلودگی در آن نیست و فقط قرب الهی مدنظر است. ۴. حیات طیبه، همین حیات دنیوی است که مقارن با قناعت و رضا به قسمت خدای سبحان باشد؛ زیرا چنین حیاتی پاکیزه‌ترین زندگی است. ۵. حیات طیبه، قناعت است؛ زیرا قناعت سبب عزت و بی‌نیازی از مردم است. ۶. حیات طیبه یعنی سعادت. ۷. حیات طیبه، شناخت پروردگار است.
ریشه حیات به معنای زندگی، ۱۸۴‌ بار در قرآن‌کریم به‌کار رفته که تنها ۱۵ مورد آن به معنای زندگی نبوده و به معانی، انسان طبیعت و خدا آمده است. ریشه طیب نیز ۵۰ بار در قرآن به‌کار رفته است و برخی از معانی آن شامل: خوردنی‌های پاکیزه، زندگی پاکیزه، رزق پاکیزه مسکن پاکیزه و گفتار پاکیزه. حیات طیبه درواقع نتیجه و پاداش عمل آدمی بوده که به‌سبب عمل‌صالح مشروط به ایمان راستین، نصیب انسان می‌شود. همچنین پاداش صبر پرهیزگاران بوده که پیمان خدا را نشکسته و آن را به بهای ناچیز نفروخته‌اند. زندگی پاک از هرگونه نابودی، کمبودی، ناکامی، بیم و اندوه ازجمله ویژگی‌های این سبک زندگی است. در برابر سبک زندگی سالم اسلامی، زندگی فرومایگی، زیر نفوذ شیطان وجود دارد و آن برای کسانی است که فرمانبر شیطان هستند. سبک زندگی اسلامی در «حیات طیبه» حیاتی جدید، غیر از آن حیاتی است که دیگران زندگی می‌کنند. درواقع سبک زندگی در حیات طیبه، زندگی حقیقی و واقعی است نه مجازی. حیات طیبه و لقای پروردگار، هر دو، با ایمان و عمل‌صالح به‌دست می‌آید. از آن جهت که «حیات» سبب حرکت در همه موجودات است «حیات طیبه» نیز سبب شهود حق‌تعالی و سیر در تجلیات انوار الهی شده و سبک زندگی جدید و نورانی را برای آدمی به‌دنبال دارد. پژوهش در حیات طیبه که اصطلاحی قرآنی است و بررسی ویژگی‌های زندگی مرتبط با آن می‌تواند ما را به سبک زندگی مد نظر اسلام رهنمون کند.
علامه طباطبایی می‌نویسد: «معنای حیات طیبه این نیست که خداوند زندگی طبیعی و مادی او را خوب و پاکیزه می‌کند؛ نفرمود اگر کسی پرهیزگار بود و عمل خوب کرد، ما زندگی موجود او را پاکیزه می‌کنیم،یعنی تنها صفت زندگی او را که برای مثال، خبیث بود، به طیب تبدیل می‌کنیم، بلکه فرمود: ما او را به زندگی پاکیزه زنده می‌کنیم و از این تعبیر، استفاده می‌شود که مقصود از «حیات طیبه» زندگی تازه‌ای است که در حریم آن آلودگی راه ندارد و آثار حقیقی بر آن مترتب می‌شود». علامه طباطبایی آنگاه به آثار حیات طیبه اشاره می‌کند و می‌نویسد: پرهیزگاران در حیات طیبه دارای علم و قدرتی هستند که می‌توانند حقیقت اشیا را ببینند، از این‌رو، اشیا در نگاه آنان، به دوگونه حق و باطل نمودار می‌شود. آنان از امور باطل دوری می‌کنند که زندگی مادی دنیا و ظواهر فریبنده آن است و به عزت خداوند اعتزاز می‌جویند. وقتی عزت پرهیزگاران از خدا شد، دیگر وسوسه‌های شیطان و هوا و هوس‌های نفس اماره و فریبندگی‌های دنیا نمی‌توانند آن‌ها را ذلیل کنند؛ زیرا دریافته‌اند که دنیا و نعمت‌هایش فنا‌پذیرند. صاحبان حیات طیبه دل در گرو پروردگار خویش سپرده‌اند و جز او را نمی‌خواهند و جز تقرب به درگاه او را دوست نمی‌دارند. آنها تنها از عذاب خدا در هراسند و برای خویشتن زندگی پاک و جاودانه‌ای سراغ دارند که جز پروردگار بخشنده و مهربان آن را اداره نمی‌کند و در مسیر زندگی خود، جز معصیت و نافرمانی خدا، همه چیز را جمیل و زیبا می‌بینند. وقتی انسان به چنین جایگاهی برسد، در نفس خود نور، کمال، قوت، عزت، لذت و سروری می‌یابد که نه می‌توان اندازه‌اش گرفت و نه می‌توان توصیفش کرد. و چرا اینگونه نباشد و حال آن‌که او در حیاتی جاودانه و نعمتی فناناپذیر و لذتی خالص از درد و کدورت و سعادتی خالی از شقاوت غرق است؟ و این‌همه، آثاری است حقیقی و ماندگار از آن حیات طیبه. بنابراین، زندگی پاکیزه، حیاتی است خالص که هیچ خباثتی در آن نیست تا آن را فاسد و یا آثارش را تباه کند. چنین به‌نظر می‌رسد که علامه، بین رسیدن به حیات طیبه و زندگی دنیا ارتباط تنگاتنگی قائل شده است. رسیدن به حیات طیبه در گرو گذر از زندگی دنیا بوده و به هر اندازه که انسان در زندگی دنیا از امکانات خود برای رشد استفاده کند به همان اندازه به حیات طیبه نزدیک شده است. زندگی دنیا باید به مثابه پلی در نظر گرفته شود که آدمی از روی آن می‌گذرد. انسان نمی‌تواند روی پل بماند، دیر یا زود باید از آن بگذرد. پس زندگی دنیا پلی برای رسیدن به حیات طیبه است. فرستاده شدن پیامبران، نزول کتب آسمانی همگی برای این بوده که انسان را در زندگی دنیا به حیات طیبه رهنمون کند که زندگی ایده‌آل است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺🌹🥀 بسم الله الرحمن الرحیم سلام بر آل یاسین سلام الله علیکم چهار شنبه شما بخیر و شاد دور از دلتنگیها به محضر نورانی امام عصر عج عرض ادب کرد و سلام میدهیم ۱. السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه ۲. السلام علیک یا حجه الله فی ارضه ۳. السلام علیک ایها الحجه الثانی عشر ۴. السلام علیک یا نور الله فی ظلمات الارض ۵. السلام علیک یا مولای یا صاحب الزمان ۶. السلام علیک یا فارس الحجاز ۷. السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان 🌺🌹🥀 از رسول خدا (ص) روایت شده است که هر که در صبح هفت مرتبه بخواند این دعای دفع بلا را در آن روز از بلاها محفوظ باشد . «فَاللَّهُ خَیْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ‏. إِنَّ وَلِیِّیَ اللَّهُ الَّذِی نَزَّلَ الْکِتابَ وَ هُوَ یَتَوَلَّی الصَّالِحِینَ. فَإِنْ تَوَلَّوْا فَقُلْ حَسْبِیَ اللَّهُ لا إِلهَ إِلَّا هُوَ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِیمِ 🌺🌹🥀
🌺🌹🥀 تا می توانیم استغفار کنیم رسولُ اللّه صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم: مَن أكثَرَ الاستِغفارَ جَعَلَ‏اللّه‏ُ لَهُ مِن كُلِّ هَمٍّ فَرَجا ، ومِن كُلِّ ضِيقٍ مَخرَجا. پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم: هر كس زياد آمــرزش بخواهد ، خداوند از هر غمى براى او گشايشى قرار دهد و از هر تنگنايى برون شوى. نور الثقلين، 5 / 357 / 45 - منتخب ميزان الحكمة، 428 🌺🌹🥀
امام زمان 032.mp3
907.1K
امام زمان عج💚❤️ العجل مولا مولا😭
🥀ای‌یـٰار، بیا رحم‌ بـه ‌تنهایی‌ مـٰاڪُن ...😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
استادحامد محقق : ✳️ صلوات شعبانیه (۲) دومین خواسته در این دعا 🤲 و لاتخزنی بمعصیتک 🤲 مرا به واسطه گناه کردن خوار نکن. ✔️ در روایات گناه خیلی خطرناک شمرده شده، واقعاً خیییلی! ولی متاسفانه باورمون نمیشه 😔 👈 بعضی از روایات رو با هم ببینیم: 💢 هیچ دردی برا قلب ها بدتر از گناه نیست. (کافی،ج۲،ص۲۷۵) 💢 گناهان درد هستند، و درمان آنها استغفار. (عیون الحکم، ص۵۶) 💢 شهوات بیماری های کشنده ای هستند. (غررالحکم،ص۹۶) 💢 هر کس گناهی مرتکب شود، عقلی از او جدا شود که هرگز به او برنگردد. (محجّه البیضاء، ج۸، ص۱۶۰) ☘ حالا درین دعا هم از خدا 🤲 میخوایم که ما رو به وسیله گناهان رسوا و خوار نکنه، 👌 پس گناه کردن مساویه با خواری و ذلیل شدن. 🍂 هر چند گناهکار به ظاهر اوضاع خوبی داشته باشه و دارای احترام باشه، ولی حقیقتاً خوار و ذلیل هست، 🍂 فوقش اینه که قیامت، این رسوایی نمایان میشه؛ ☆ دقت کنین👇 ▪︎در دنیا هم خوار و ذلیل هست، ولی مشخص نیست ▪︎روپوشی از مال و جایگاه اجتماعی به تنش هست که در آخرت این روپوش کنار زده میشه و حقیقت آشکار. 🤲 الهی هیچ کس خوار و ذلیل نباشه. ┈••✾•🌿🌺🌿•✾•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺 🍃🍂🌺🍃🌺 ‌﷽ 🍂🌺 ‍ ‌ ‌ 🦋صلوات شعبانیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🌿👇 : 🕊🌹رسول خدا صل الله علیه و آله فرمودند : کسی که در شب نهم ماه شعبان چهار رکعت نماز بگزارد که در هر رکعتی سوره حمد را یک بار و ده بار سوره نصر را بخواند 🔶خداوند حتما جسدش را بر آتش حرام می کند و خداوند به اوبرای هر آیه ای ثواب دوازده شهید از شهدا بدر و ثواب علما را عنایت می کند منبع : اقبال الاعمال ص۲۰۵ 🌿🍁🌿🍁🌿🍁🌿🍁🌿
🛑🛑سوال کاربر👇👇 سلام برای کنترل چشم. درارتباط با نامحرم برای اینکه زیادحرف نا مربوط خارج از کاری نزنیم.راهنمایی بفرمایید. چه ذکری بگیم. کاریمون طوری هس همش با نامحرم سروکار داریم.. و زود هم پرخاش میکنیم. مرجع رهبری. تشکر از پاسخ گویی و راهنمایی خوبتون.
204.5K
حجت الاسلام حامد محقق
🛑🛑سوال کاربر👇👇 سلام، حاج آقا میشه بفرمایید چرا امام زمان ظهور نمیکنن، تاکی باید انتظار کشید???
140.8K
حجت الاسلام حامد محقق
📚📛 فلسفه حرام بودنِ نگاه به نامحرم چیست⁉️ از عالم دانشمندی سوال شد: چه اشکالی دارد که انسان به جنس مخالف نگاه کند و لذت ببرد؟👇👇 پاسخ داد: نگاه به حسن جمال جنس مخالف ضررهایی دارد که به طورخلاصه اشاره می شود : 🇮🇷1_می بینی ، می خواهی، به وصالش نمی رسی، دچارافسردگی میشوی! 🇮🇷2_می بینی، شیفته می شوی، عیب ها را نمی بینی، ازدواج میکنی، طلاق می دهی! 🇮🇷3_می بینی ، دائم به او فکر می کنی، از یاد خدا غافل می شوی، از عبادت لذت نمی بری! 🇮🇷4_می بینی ، با همسرت مقایسه می کنی،ناراحت می شوی، بداخلاقی می کنی! 🇮🇷5_می بینی، لذت می بری، به این لذت عادت می کنی، چشم چران می شوی، در نظر دیگران خوار می گردی! 🇮🇷6_می بینی ، لذت می بری، حب خدا در دلت کم می شود، ایمانت ضعیف می شود! 🇮🇷7_می بینی ، عاشق می شوی، از راه حلال نمی رسی، دچار گناه میشوی! لذا اسلام در یک کلمه می گوید : ✅ ⬅️ "نگاهت را از جنس مخالف نگاهدار" یامهدی ادرکنی ┗━🌸✨🌹🌼━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼 السَّلامُ عَلَیْك 🌼َ یا بَقِیَّةَ اللَّهِ فى اَرْضِهِ. ❤️ سلام مولای ما ، مهدی جان برای دل های شکسته ی ما ، قلب های خسته و مجروح ما ، جان های غمین و مضطرب ما ، چشم های خیس و منتظر ما ... چه درمانی است جز دیدار روی ماهتان؟ زندگی دور از شما زجر است ... درد است ... ناامیدی است ... بیایید و حیاتمان دهید ای طبیب ما ... 🌼 أللَّهُمَ عـجِـلْ لِوَلیِکْ ألْفَرَج
نحل ۵۳ و ۵۴.mp3
4.92M
✅ نحل ۵۳ و ۵۴ وَمَا بِكُمْ مِنْ نِعْمَةٍ فَمِنَ اللَّهِ ۖ ثُمَّ إِذَا مَسَّكُمُ الضُّرُّ فَإِلَيْهِ تَجْأَرُونَ ثُمَّ إِذَا كَشَفَ الضُّرَّ عَنْكُمْ إِذَا فَرِيقٌ مِنْكُمْ بِرَبِّهِمْ يُشْرِكُونَ حجت الاسلام حامد محقق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.61M
🔴 در مورد واژه مظلوم و تعریف قرآن و تعریف رایج 1⃣ مظلوم ضعیف و ناتوان 2⃣ مظلوم مقتدر مانند رهبر معظم و آیت الله رییسی 🔶 رهبر فرمودند ما مظلومیم اما مقتدریم 🔶 امیرالمومنین و امام حسین علیهماالسلام مظلوم بودند اما مقتدر بودند چون در حق اونها ناجوانمردی و جفا شد 🔷 الان هم در حق رهبری و رییسی داره جفا و ناجوانمردی میشه سید حسین