سلام و عرض ادب
بنده با خانم #رحمانی از مشاوران کانال تنهامسیرآرامش درمورد مشکلی که داشتم صحبت کردم
ایشون با حوصله به حرفهای من گوش دادند و با حوصله مبحث شون رو توضیح دادن
هم سوالم رو خیلی خوب متوجه شدن و جواب دادن و گره رهنی م باز شد و هم تأثیرگذاری خانم رحمانی خیلی خوب بود لحن و نفس شون واقعا گرم بود به طوری که از همون لحظه تغییرات رو درخودم حس میکردم
ممنون از شما و همکاران تون
❤️🌹🙏
#رضایت_مخاطب
سلام وعرض ادب
تقدیر وتشکر میکنم ازخانم #مرادی بادقت وحوصله وصبوری و اخلاق خوبشون منو راهنمایی کردن وجواب تمام سوالاتم رودادن .خداخیرشون بده
#رضایت_مخاطب
واقعا خدا خیرتون بده که سریع پاسخگو بودید 💐
خیلی نیاز داشتم حرفهای خانم #حسنوند رو بشنوم.
ممنون از همگی شما💐
#رضایت_مخاطب
من از سال ۹۹ با ایشون مشاوره داشتم برای اگزمای شدید و...اول از همه شیفته صدای گرم ومهربانشون که نشان از حالت معنوی وجودشان داشت شدم،خدا وکیلی هر آنچه که برایم تشخیص دادند و توصیه هاشون باعث شد که روند بیماریم رو به بهبود برود.حتی کسانی از اطرافیان که به سایر موسسات در شهرمان مراجعه داشتند،بعد از یک بار مشاوره با ایشون اذعان داشتند که سواد بالایی درتشخیص و درمان بیماری دارند.حتی برای همسرشان هم نوبت درمان گرفتند.(البته خودشان با خانم #حسینی عزیز تماس میگرفتند).
ایشون برای من فراتر از یک مشاور هست .هر مکان معنوی که رزقم شود یادشون هستم.
از همه مهمتر پشتیبانی پاسخگویی است که درایتا میتوانیم با ایشون در ارتباط باشیم و سوالاتی که برایمان مطرح میشود را پاسخگو هستند.
من حتی دست پسرم هم که شکسته بود ،زحمت کشیدند ودر ایتا من را راهنمایی کردند.
#هناس
#رضایت_مخاطب
سلام وتشکرازکانال تنهامسیرآرامش🌹
خداخیرتون بده وتوفیقات روزافزون بدرقه زنگیتان🌹
مشاوره بااستادگرامی خانم #میرابی_زاده عزیزبرایم رضایت بخش بودوراهکارهایشان مفیدبود وسعه صدرشان برایم درس بود..ایشان شخصیت شناسی واقعی ازبنده داشتند
ومرادرخودشناسی یاری فرمودند
که پس ازآن ازاسترس هایم کاسته شدوازدعاهای ایشان زندگیم به آرامش نسبی رسیده... معنویت وتواضع ایشان برایم درس بود، خدابه ایشان توفیقات روزافزون عنایت کندباعث آرامشم بودند
#رضایت_مخاطب
دعای خیر امام زمان بدرقه راهتون
راهنماییهای آقای #شیرزاد عالی بود
امیدورام خداوند توفیق عمل بدهد .یاعلی
#رضایت_مخاطب
با سلام و عرض ادب کمال تقدیر و تشکر دارم از سر کار خانم دکتر بنت الزهرا #حسینی عزیزم که با راهنمایی های خوب و عالی و جوابگویی منطقی شون بنده را در تصمیم گیری و حل مسائلی که داشتم یاری کردند. آرزوی سلامتی و موفقیت حضرت عالی را از خداوند متعال خواستارم.
#بنت_الزهرا
#رضایت_مخاطب
سلام و خسته نباشید
به نظر من عالی بودند واقعا همه پیشنهاد های که دادند کاربردی هست
قدرت بیان عالی وکاملا تسلط داشتن
یاعلی
#قربانی
#رضایت_مخاطب
#سوال_تنهامسیری_ها
#کودک
#بهانه_گیری
سلام وقتتون بخیر ممنونم از کانال خوبتون
پسر من ۳ سال و نیمش هست ، تقریبا یک ماهی میشه که سر موضوعات خیلی کوچیک بهانه میگیره و شروع میکنه به گریه کردن شدید مثلاً نصفه شب میگه من بستنی میخوام حتی مهلت اینکه بگی هست یا نیست هم نمیده و شروع میکنه به گریه جیغ و داد
من الان میخوام بدونم وقتی گریه میکنه اون چیزی که میخواد رو بهش بدم یا اجازه بدم گریه کنه تا آروم شه . یا مثلاً وقتی جایی میریم مهمونی وسیله ی اون بچه رو برمیداره ازش گرفتی هم گریه میکنه
البته یه مسئله ی دیگه ای که هست اینه که خواهر کوچیکتر هم داره که دوماه هست دنیا اومده
〰🍁〰🍁〰🍁〰🍁〰🍁
سلام علیکم.
بهانه گیری و ناسازگاری در کودکان 1-3 ساله بسیار رایج است. مهارت های اجتماعی و عاطفی کودکان در این سن شروع به تکامل می کند و کودکان اغلب توانایی استفاده از کلمات را برای بیان احساسات خود ندارند.
بنابراین بهانه گیری و ناسازگاری یکی از راه هایی است که کودکان خردسال احساسات خود را از آن طریق، ابراز و مدیریت می کنند.
👶 عوامل موثر در خلق و خوی کودک:
🗯خلق و خوی : خلق و خوی کودکان با هم متفاوت است. خلق و خو و شخصیت کودکتان را بشناسید و او را با کودکان دیگر مقایسه نکنید.
🗯 استرس، گرسنگی، خستگی و تحریک بیش از حد : کودکی که خسته است و خوب نخوابیده یا در محیطی پر از تنش قرار دارد، چون راه مقابله با آن را نمی داند، شروع به بهانه گیری و ناسازگاری می کند.
🗯 موقعیت هایی که کودکان نمی توانند با آن کنار بیایند : برای مثال ، اگر کودک بزرگتر اسباب بازیاش را از او بگیرد، کودک خردسال ممکن است در کنار آمدن با این موضوع با مشکل روبرو شود.
🗯 احساسات شدید : تحمل نگرانی، ترس، شرم و عصبانیت و حتی احساس حسادت نسبت به نوزاد جدید برای کودک دشوار است و او قادر به تفکیک و بیان احساسی که دارد نیست.
👶 با کودک بهانه گیر چگونه برخورد کنیم؟
🦋〰 استرس را در محیط خانه کم کنید.
🦋〰 با احساسات فرزند خود در ارتباط باشید.
🦋〰 برای کاهش بهانه گیری و ناسازگاری کودک، عوامل و محرک های بهانه گیری را شناسایی کنید: به عنوان مثال، اگر کودک شما هنگام خرید بیشتر بهانه می گیرد، می توانید برای این وضعیت برنامه ریزی کنید که قبل از خرید خواب کافی داشته باشد و کودک را سیر کنید.
🦋〰 در مورد احساسات با فرزند خود صحبت کنید. اگر از حضور کودک جدید ناراحت است با او گفتگو کنید و توجه کافی داشته باشید.
🦋〰 آرام باشید (یا تظاهر کنید که آرام هستید!)
🦋〰 در رویکرد خود قاطع باشید.
🦋〰 فوراً رفتار پرخاشگرانه اش را متوقف کنید: اگر کودک تان به دیگران آسیب می زند مثلا لگد می زند یا گاز می گیرد... جلو رفتار بدش گرفته شود .
🦋〰 برای رفع بهانه گیری و ناسازگاری کودک او را در آغوش بگیرید: گاهی این ترفند جواب می دهد. وقتی که این کار را انجام می دهید، یک کلمه حرف نزنید و بگذارید کودک غر بزند.
🦋〰 اگر در مکان عمومی و شلوغ هستید، او را از آن مکان خارج کنید.
🦋〰 او را بخندانید.
بهانه گیری های کودک در جمع و مکان عمومی و داد و فریاد او باعث می شود که شما فقط برای کاهش خجالت تسلیم شوید. اما به یاد داشته باشید که بچه ها، حتی خیلی کوچکترها، باهوش هستند. اگر هنگام بهانه گیری و ناسازگاری کودک عصبانی شده و به او اجازه دهید با بهانه گیری و ناسازگاری به هدفش برسد، او می آموزد که" آها! " این کار می کنه." در این جور مواقع پیشنهاد می کنم راهکارهای بالا را امتحان کنید.
#بنت_الزهرا
آیدی نوبت دهی👇
@Alimahdy
🔹@MoshaverTM