#اعتیـاد_در_نوجوان
❌گرایش جوانان و نوجوانان به مواد #مخدر_سنتی و #مواد_صنعتی مانند #اکستازی، #شیشه، #کتامین و... علل متعددی دارد
🔸که از مهم ترین آنها عدم ارتباط صحیح والدین با نوجوان و پناه بردن آنان به جمع دوستان است.
نوجوانی که احساس عدم حمایت از طرف والدین، و حس عدم استقلال دارد،بخاطر خودنمایی، لجبازی، مخالفت با خانواده و قرار گرفتن در جمع همسالان، این کمبودها را با تجربه و مصرف مواد پر می کنند.
🔹 نوجوانان فقط نیاز به دیده شدن و توجه از سمت والدین دارند .
🔸 اگر ارتباط خود را با فرزندتان اصلاح کنید و با دنیای او همراه شوید هرگز تحت تاثیر دوستان قرار نمی گیرد. نوجوانان را دریابید
🔸شرایط ثبت نام در کلاس تربیت نوجوان:
https://eitaa.com/7356062/52
https://eitaa.com/7356062/52
بزرگی را گفتند تو برای تربیت فرزندانت چه میکنی؟
گفت: هیچ کار!
گفتند: مگر میشود؟
پس چرا فرزندان تو چنین خوبند؟
گفت: من در تربیت خود کوشیدم، تا الگوی خوبی برای آنان باشم.
فرزندان، راستی گفتار و درستی رفتارِ پدر و مادر را میبینند، نه امر و نهی های بیهوده ای که خود عمل نمیکنند.
@Sajjadi141
به برخی #موانع_ارتباطی میپردازیم👇
خلق افسرده : شخصی که افسرده است دچار انزوای اجتماعی می شود و کمیت و کیفیت رابطه هایش به طرز محسوسی کاهش پیدا می کند.
اضطراب : افرادی که اضطراب زیادی را تجربه می کنند، از روابط اجتناب می کنند یا بر عکس به دلیل اضطراب زیاد ممکن است وارد حریم خصوصی افراد شوند.
شخصیت پارانوئید یا شکاک: این افراد رابطه کارآگاهی دارند و دائما در حال کنترل دیگران هستند. مدام فکر می کنند که سایرین در حال نقشه کشیدن برای آنها هستند و قصد دارند به آن ها صدمه بزنند.
شخصیت خود شیفته : این افراد رابطه فرماندهی دارند، به حالت دستور و تحکم با دیگران ارتباط برقرار می کنند.
افراد وابسته: این افراد در رابطه بیش از حد دچار وابستگی می شوند و برای خود و دیگران مشکلاتی درست می کنند.
شخصیت اسکیزوئید: شخصیت اسکیزوئید به شخصیتی گفته می شود که کاملا انزوا گزین است. این افراد در واقع هیچ میلی به برقراری ارتباط با دیگران ندارند.
در مواردی که با مشکلات بالا روبه رو هستیم باید با مشاوره و روان درمانی این مسئله رو حل کنیم تا بتوانیم به سطح مناسبی از ارتباط موثر برسیم.
اما گاهی انسان ها از سلامت روان برخوردار هستند ولی از چگونگی برقراری ارتباط موثر اگاه نیستند. یعنی توانایی دارند ولی آگاهی ندارند.
@Sajjadi141
💠 از مهمترین اصول در جلوگیری از دعوای زن و شوهری و عصبانیت و بدزبانی همسر این است که قِلِق همسرتان را بشناسید و بهانهی عصبانیت و بدزبانی او را ایجاد نکنید.
✅ لازمهی اینکار، تفکر نسبت به کوچکترین گفتارها و رفتارهای خودمان است.
👈 و البته نتیجهی اینکار، محبوبیت شما و اصلاح تدریجی صفت ناپسند همسر و شیوه تعاملمان با همسر است.
🟢 شرایط ثبت نام در کلاس مهارتهای یک زن و مرد موفق در زندگی:
https://eitaa.com/8143721/193
https://eitaa.com/8143721/193
پرسش:
باسلام؛
يکي از آشناهايم، عاشق يکي از سلبريتي ها هست، که باعث شده خواستگارانش رو رد کند، خودش ميداند که هرگز نميتواندبا اين فرد ازدواج کند ولي ميگويد، دست خودم نيست، نميتونم به کس ديگه اي غير از او فکر کنم، چون خواستگارانم را با اين فرد ( فرد سلبريتي و مشهور) مقايسه ميکنم...
اگر مقايسه هم نکنم و ازدواج کنم، تمام فکر و ذهنم انگار پيش کس ديگه اي هست... و از ازدواجم راضي نيستم انگار ازدواجم زوري بوده
ميشه به اين دختر خانم مشاوره بدين؟
پاسخ:
سلام بر شما
سپاس از اين كه تلاش مي كنيد دستي را بگيريد و فردي را به بزرگ راه واقع بيني جهت دهيد. واقعيت اين است كه اختيار و خويشتنداري از خصلت هاي اساسي براي انسان بودن است. هر قدر اينها ضعيف شود ما از عقلانيت و بلوغ و سلامت روان فاصله مي گيريم. دلبستگي و تعلق خاطر داشتن اگر از مرز افراط بگذرد وابستگي است. در وابستگي انسان خويشتنداري و اراده اش ضعيف و شناختش تحريف مي شود. انسان به دلائل مختلف گرفتار وابستگي و عشق بيمارگون مي شود. يكي از مهمترين آنها اين است كه تصور مي كنيم فرد مورد نظر مي تواند مرهمي بر زخم هاي گذشته ما باشد و درمان رنجوري ما شود. در وابستگي حسادت زياد مي شود و واقع بيني به شدت افت پيدا مي كند. گاهي فرد خودش هشيار هست و براي رفع اين اختلال از مشاوره كمك مي گيرد و زماني به دليل بي قراري و افسردگي و گريه ها و اضطراب شديد خودش هم متوجه بيمارگون بودن اين وابستگي نيست. اگر خود فرد قدرت خويشتنداريش بالا باشد بايد خودش براي مهار اين عشق بيمارگون با روان شناس باليني در ارتباط باشد.
اگر فردي به شدت وابسته باشد و خويشتنداريش از بين رفته باشد و بي قرار باشد و گريه كند و ذهن و زندگي اش مختل شده باشد لازم است نه او را تأييد كرد و نه رد كرد. چون نصيحت و تذكر و موعظه اثر نمي كند بلكه رابطه را هم قيچي مي كند. گام اساسي براي كمك به اين افراد جهت دادن براي دارو درماني است. هر چه بي قراري و افسردگي بيشتر مهار شود قدرت خويشتنداري قوي تر مي شود و هيجان كاهش و بينش افزايش مي يابد.
بايد به فرد عاشق گفت خب شما اگر بخواهي ازدواج هم بكني لازم است خودت آرامش خوبي داشته باشي چون همه افراد در كنار همسري كه به آنها آرامش دهند، دلخوش تر هستند. همدلي با این عاشق او را در مسير درمان قرار مي دهد
🟤 پرسش:
سلام.با دختري که آشنا شده بودم ديدم رفيقم باهاش چت ميکنه البته قبلش ب من قول ازدواج داده بود حالا رفيقم با دختره خوب شده دختر که بيخيال من شد حالا دوستم هرروز مياد چت که با دختره داشته رو بهم نشون ميده
منم اذيتم ميشم ب نظر شما با چنين رفيقي بايد چکار کرد؟؟
🟢 پاسخ:
سلام بر شما
بزرگوار وقتي مي خواهيم خانه اي بسازيم كلي دنگو فنگ داره. تو هر زميني نميشه خونه ساخت. برخي از زمين ها كشاورزي اند برخي در گسل هستند و مناطق زلزله خيز و برخي در طرح هستند.
بايد از متخصصان اين فن كمك بگيريم تا عمر و هزينه و جانمان به هدر نرود.
براي ازدواج موفق و دوري از مشاجرات زناشويي طاقت فرسا و خيانت و طلاق عاطفي و... لازم است با متخصصان امر ازدواج مشورت كرد.
بايد كتب علمي آنها را مطالعه كرد و بعد از درك دقيق معيارهاي ازدواج اقدام به گزينش كرد.
لازم است مراحل معين شده توسط كارشناسان را براي شناختن طرف مقابل و خانواده اش و شناخته شدن شما و خانواده ات گام به گام طي كرد.
وقتي از ابتدا خانواده ها آگاه باشند قصد ازدواج جدي تر مي شود و فرد حساب شده تر شما را براي شناخت بيشتر مي پذيرد.
بنابراين شما بايد هم در روش خود در گزينش همسر تجديد نظر كنيد.
و هم در دوستاني كه داريد.