هدایت شده از دقایقی پیرامون دوران جدید عالم
|
🔸لسآنجلس، در مدار 34 درجهی جغرافیایی قرار گرفته است؛ یعنی موقعیتی شبیه #شوش و #شوشتر در ایران، #بغداد در عراق و دمشق در #سوریه. این منطقه پیشتر «درهی دود» نام داشت و یک روستای سرخپوستی بود. بعد از آنکه به دست اسپانیاییها افتاد، آجر به آجر روی هم گذاشته شد تا شهری اتوپیایی بهنام #لس_آنجلس را ساخته شود و چشم مردم جهان را به خود خیره کند.
🔹لسآنجلس یا شهر فرشتگان، صبحها با #اقیانوس_آرام (Pacific Ocean) دست به دست هم میرساند و شبها در سایهی کوههای سانتا مونیکا (Santa Monica Mountains) و درهی سن گابریل (San Gabriel Valley) به خواب میرود. بعید است که امروز از مردمان سرخپوست بومی «تونگوا» که در سال 1542 میلادی توسط دریانوردان اهل #اسپانیا سلاخی شدند، صدایی باقی مانده باشد. آنها کشته شدند تا لسآنجلس جایی شود که چشمهای مردم جهان همیشه به آن خیره بمانند: ستارههای سینمایی در #هالیوود آن جمع شوند؛ سکانسهای نامدارترین فیلمها در استودیوهای قرن بیستم در کنار هم قرار بگیرند؛ آرزو کودکان سرتاسر جهان بازدید از #والت_دیزنی این شهر باشد؛ پیشرفتهترین موتورهای جت در آن ساخته شوند؛ حتی شاتلهای فضایی نیز در بازگشت به زمین در آن فرود آیند. آیا این هم کم بود که امروز آتشی به این فهرست اضافه شد تا همهی این خیرهکنندهها را در شعلههای خود فرو برد؟!
🔸رشد و توسعهی لسآنجلس از نظر زمانی، با کشف اولین چاههای نفت در سال 1890 میلادی به این سو آغاز شد. تا قبل از اینکه آتش، اقتصاد این شهر را دود کند و به هوا بفرستند، تولید ناخالص شهری لسآنجلس در سال بیش از یک تریلیون دلار بود. اما چه میشود کرد؛ نفت مادهای آتشزاست؛ نفت میسوزد و میسوزاند؛ گاهی سرنوشت یک ملت را و گاهی دار و ندار سومین شهر با بالاترین تولید ناخالص شهری جهان را.
🔹#بورلیهیلز، یکی از اشرافیترین و گرانقیمتترین شهرهای امریکا در جوار لسآنجلس ساخته شده است. این شهر الهامبخش که در دهههای گذشته متولان ایرانی کوشیدند تا شبیه آن را در شمال تهران نیز بسازند، محل زندگی ایرانیان ثروتمندی است که غالبا یهودی هستند. #جمشید_دلشاد، یکی از یهودیان ایرانیالاصل ساکن این شهر، چندین سال شهردار بورلیهیلز بود. اکنون این شهر نیز طعمهی آتش شده است.
https://eitaa.com/doranejadid
🌐 https://t.me/doranejadid
مدارس آلیانس پیشقراول صهیونیسم در ایران
صهیونیسم در مسیر توسعه خود به ایجاد سازمانها و تشکیلات مختلفی در سراسر جهان پرداخت که در قالبهای مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی ظاهر شدند. یکی از این سازمانها مدارس «آلیانس اسرائیلی اونیورسال» بودند که کار خود را در اغلب نقاط جهان از جمله در ایران آغاز کردند. اما به نظر میرسد هرچند این نهادها هر کدام در ظاهر ماهیتی فرهنگی، اقتصادی یا اجتماعی داشتند و مثلا در قالب خیریه کار میکردند، اما در بطن هر یک از آنها اهداف سیاسی و توسعهطلبانه صهیونیسم خانه داشت.
مدارس آلیانس اسرائیلی ایران، مدارسی فرانسوی و شاخهای از آلیانس اسرائیلی اونیورسال بودند. این نهاد را آدولف کرمیو با همراهی چند روشنفکر یهودی با هدف مقابله با یهودستیزی در سراسر جهان، همدردی با یهودیان و رسیدگی به مشکلات آنان در 1860م در پاریس تشکیل دادند.
در اواخر قرن نوزدهم در ایران تقریبا حدود پنجاههزار یهودی در ایران زندگی میکردند که در سراسر ایران پراکنده بودند. به گفته دیولافوا، آنها وضعیت مناسبی نداشتند. شکلگیری شعبه آلیانس اسرائیلی در ایران، چند سال پیش از انقلاب مشروطه و در زمان مظفرالدینشاه به وقوع پیوست. با راهاندازی مدرسه تهران بهتدریج شعباتی در سایر شهرهای ایران نیز شکل گرفت.
به گفته کوهنکا، مؤسسات آلیانس در ایران برنامههای وزارت فرهنگ را اجرا و از این طریق اعتماد اولیای امور وزارت فرهنگ را جلب میکردند «و از این دوستی توانستند حداکثر استفاده را در بالا بردن سطح فرهنگ و تربیت فرزندان این آبوخاک ببرند». او میآورد که «اکثر دانشمندان، نویسندگان و رجال سیاسی و نظامی این کشور تحصیلکردگان مدارس آلیانس میباشند...». این اظهارات میتواند از میزان نفوذ آلیانس بر سران مملکت پرده بردارد. از سوی دیگر درحالیکه کوهنکا میگوید، این مؤسسات برنامههای وزارت فرهنگ را اجرا میکردند، اما گزارشهای وزارت معارف برخلاف ادعای کوهنکا میآورد این مؤسسات چندان توجهی به زبان فارسی و تاریخ و فرهنگ ایران نداشتند و برنامههای مدارس دولتی و آییننامههای وزارت معارف را پشت گوش میانداختند. بنابراین این مدارس برنامههای مستقل خود را داشتند که متناسب با اهداف اتحادیه جهانی یهود بود.
برای پی بردن به ماهیت و اهداف آلیانس میتوان به تفکرات کرمیو، رئیس آن، رجوع کرد. او که از یهودیان بنام فرانسه و اولین رئیس اتحادیه جهانی اسرائیل بود، نهتنها در پاسداری از منافع یهود فعال بود، بلکه برای کسب افتخار و عظمت یهود و اندیشههای یهودیت مبارزه میکرد. او در جایی گفته بود باید اعتراف کرد که تاکنون توجه چندانی به مسئله شرق نشده است. همین هم شد که در تأسیس مدارس آلیانس سراغ شرق هم آمد. طبق شواهد موجود تأسیس مدارس آلیانس در شمال آفریقا و شرق نتایج مهمی را برای یهودیان آن نواحی دربرداشت؛ چنانکه لوی مینویسد یهودیان این مناطق، آزادی، ثروت و حتی حیات خود را مدیون آلیانس هستند. بنابراین اتحادیه جهانی اسرائیلی آلیانس تأثیر عمدهای بر بهبود وضعیت یهودیان داشت و بر قدرت آنان افزود.
برخی منابع از این مدارس بهعنوان ابزار صهیونیسم در مسیر پایهگذاری دولت صهیونیستی یاد کردهاند: «یهودیان شرق بهویژه در جهان اسلام به ابزاری برای تشکیل یهود از طریق مدارس آلیانس و تبلیغات صهیونیست تبدیل شدند و بدین ترتیب هویت محلی خود را از دست داده و هویت جهانی یافتند که جوهر آن قطع ارتباط یهود با وطن خود و جذب آنها در میهنی جدید میباشد».
بنابراین کارکرد این مدارس زمینهسازی مشروعیت دولت صهیونیست بود. از سویی این مدارس با جذب کودکان مسلمان ایرانی آنها را با تعلیمات صهیونیستی آشنا میکردند بنابراین بر گستره حامیان خود میافزودند که تهدیدی برای جامعه اسلامی بود.
در نهایت بررسی مجموعه رویدادهای حول تأسیس مدارس آلیانس نشان میدهد این مدارس مادر تشکلهای صهیونیستی در جامعه یهود ایران بودند. به عبارتی این مدارس مبدأیی برای کار سازمانی و تشکیلاتی یهودیان شد و اتحاد میان آنان را رقم زد.
مدارس آلیانس در ایران همچون دیگر کشورها در راستای اهداف سیاسی و کلان صهیونیسم ایجاد شد و بیشتر پوششی برای پیگیری رویای تأسیس دولتی صهیونیستی در فلسطین بود. در واقع آنها از طریق این مدارس سعی میکردند آموزههای مورد نظر خود را ترویج و گسترش دهند و اذهان را برای اقدامات بعدی خود آماده کنند. این مدارس از سوی دیگر موجب سازماندهی و انسجام یهودیان شد و با ایجاد مبنای ذهنی مشترک، زمینه ایجاد تشکیلات بعدی یهود در ایران را فراهم کرد.
این اتحادیه تا سال 1357ش در ایران فعال بود و از طریق ارتباط با مرکزیت آن در فرانسه به مدت حدود هشتاد سال اهداف اتحادیه جهانی اسرائیلی مستقر در پاریس را در ایران تعقیب میکرد.
منبع:
پژوهشکده تاریخ معاصر
iichs ir/fa/article/24403/
هدایت شده از کانال رسمی موسسه آموزش عالی اخلاق و تربيت
📸 | کرسی آزاداندیشی
🌀اولین پیش رویداد ملی"جایزهبرنامه" با موضوع "ارائه و نقد برنامهی تربیتی موقعیتآفرین برتر برای اعتکاف دانشآموزی «در هوای او»"، روز یکشنبه ۲۳ دیماه با حضور جمعی از اساتید و دانش پژوهان در موسسه آموزش عالی اخلاقوتربیت برگزار شد.
ــــــــــــــــــ
#گروه_علمی_تربیت_اخلاقی
#مؤسسه_آموزش_عالی_حوزوی_مشکات #ستاد_تعلیمتربیت_شورایعالیانقلابفرهنگی
#مرکز_تخصصی_تعلیمتربيت_علامه_مصباح
#پژوهشکده_دانشگاه_فرهنگیان
#انجمن_تعلیمتربیتحوزهعلمیه
#پژوهشگاه_حوزهودانشگاه
#کرسیهای_آزاداندیشیحوزه
#موسسه_آموزش_عالی_اخلاقوتربیت
🆔 @akhlaqtarbiat
🌐 http://www.ueae.ir
هدایت شده از کانال رسمی موسسه آموزش عالی اخلاق و تربيت
🔻به همت گروه علمی تربیت اخلاقی مؤسسه آموزش عالی اخلاقوتربیت و مؤسسه آموزش عالی حوزوی مشکات و با همکاری:
1️⃣میز #همافزاییفعالانتربیتی ستاد تعلیمتربیت #شورایعالیانقلابفرهنگی
2️⃣گروه علوم تربيتی #پژوهشگاهحوزهودانشگاه
3️⃣#انجمن_تعلیمتربیتحوزهعلمیه
4️⃣کمیته #کرسیهایآزاداندیشیحوزه
5️⃣پژوهشگاه ت ت #دانشگاهفرهنگیان
6️⃣مرکزتخصصی تعلیمتربيت #علامه_مصباح
برگزار میشود؛
🔰دومین پیش #رویداد_ملی_جایزهبرنامه
"ارائه و نقد برنامهیتربیتی#موقعیتآفرین دانشآموزی برتر با عنوان
🌷#راز_محمد🌷"
✨ این نشست باحضور ارزشمند فرهیختگان:
👤ارائهدهنده اول: آقای دانیال تنها
▫️دانشآموخته سینما وتربیت اسلامی
👤ارائهدهنده دوم: استاد محمدعلی رحیمزاده
▫️دانشآموخته it و تربیت اسلامی
👤ناقد: استاد حجتالاسلاموالمسلمین #مهدی_فصیحی
▫️عضو گروه علمی اخلاق مؤسسه آموزش عالی اخلاقوتربیت
👤داور اول: حجتالاسلاموالمسلمین دکتر #محمود_نوذری
▫️گروه علوم تربيتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
👤داور دوم: حجتالاسلاموالمسلمین #محمدجواد_فدایی
▫️مدیر گروه علمی تربيت اخلاقی مؤسسه آموزش عالی اخلاقوتربیت و مؤسسه آموزش عالی حوزوی مشکات
👤دبیر نشست: حجتالاسلام علی عیدی #عطارزاده
▫️دانشآموخته ارشد تربیت اخلاقی
🕢 شنبه: ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
ساعت: ۱۴ الی ۱۶
📌 مکان: نمازخانه مؤسسه آموزش عالی اخلاقوتربیت
📡 حضور مجازی:
🌐https://ac.ismc.ir/anjomanhawzah2/
ــــــــــــــــــ
#گروه_علمی_تربیت_اخلاقی #موسسه_آموزش_عالی_اخلاقوتربیت
🆔 @akhlaqtarbiat
🌐 http://www.ueae.ir
هدایت شده از نشستهای علمی گروه اخلاق و تربیت اخلاقی
1.44M
هدایت شده از نشستهای علمی گروه اخلاق و تربیت اخلاقی
4.51M
هدایت شده از کانال رسمی موسسه آموزش عالی اخلاق و تربيت
🔰 پذیرش تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسیارشد در رشته اخلاق اسلامی
✨مؤسسه آموزشی عالی اخلاق وتربیت با مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از میان برادران و خواهران طلبه برای سال تحصیلی۱۴۰۳-۱۴۰۴دانش پژوه می پذیرد.
✅ شرایط پذیرش:
1️⃣ اتمام سطح دو یا اتمام سطح یک حوزه علمیه به همراه مدرک کارشناسی تا تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۳۰
2️⃣ موفقیت در آزمون
✅ زمان ثبت نام: ۱۵ آذر لغایت ۲۸ دی ماه ۱۴۰۳
🌐 خبر تکمیلی - جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت دفترچه راهنمای آزمون به سایت پذیرش مراجعه فرمایید 👇
🌐 http://azmoon.ueae.ir
ــــــــــــــــــ
#معاونت_آموزش
#موسسه_آموزش_عالی_اخلاقوتربیت
🆔 @akhlaqtarbiat
🌐 http://www.ueae.ir
#اعتکاف_دانش آموزی
#شهرستان قروه کردستان
#مسجد امام سجاد(ع)
#موسسه_فرزندان_آدینه
با حضور و سخنرانی نماینده ولی فقیه استان در جمع پرانرژی نوجوانان معتکف 🌹🌹
55.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپی زیبا از اعتکاف دانش آموزی موسسه آدینه
📍قروه کردستان
⏱روز ولادت حضرت امیر المومنین
⚡ موسسه فرزندان آدینه؛
تفکر🧠 & تلاش🏃& موفقیت🥇
#موسسه_فرزندان_آدینه
#کانون_شهید_نجفی
#بسیج_مسجد_امام_سجاد_علیه_السلام
📱@Farzandane_Adineh
📽 @badr_mediaa