کمکهای امدادی:
۱. سازمان ملل متحد، آژانس های تعیین شده آن و سایر سازمان ها کار خود را در ارائه خدمات بشردوستانه در تمام مناطق نوار غزه انجام خواهند داد و این امر در تمام مراحل توافق ادامه خواهد داشت.
۲. طرف اسرائیلی اجازه و تسهیل - تا حد توان - ورود هماهنگ مقادیر فشرده و کافی از کمک های بشردوستانه و مواد امدادی از جمله اسکان موقت (کاروان ها) و چادرها با ظرفیت حمل 600 کامیون در روز به همه مناطق نوار غزه را خواهد داد. از جمله شمال، بدون محدود کردن تعداد اختصاص داده شده برای ورود هماهنگ به شمال، از جمله سوخت - در مقادیر مورد توافق - از جمله آنچه برای راه اندازی ایستگاه برق و تجاری و تجهیزات عمرانی لازم برای حذف آوارها ضروری است.
۳. بازسازی و راه اندازی بیمارستان ها، مراکز بهداشتی و نانوایی ها در تمام مناطق غزه آغاز شود و این امر در تمام مراحل توافق ادامه خواهد داشت.
۴. آغاز بازسازی زیرساختهای آسیب دیده در اثر جنگ در داخل نوار غزه در بخش های غیرنظامی زیر: برق، آب، فاضلاب، ارتباطات و جاده ها در تمام مناطق نوار غزه و تسهیل ورود هماهنگ توافق شده تجهیزات لازم برای آواربرداری و یافتن بقایای مردگان و ادامه این امر در تمامی مراحل.
۵. اجازه ورود تدارکات و الزامات برای ایجاد کمپ های سرپناهی لازم برای اسکان آوارگانی که در طول جنگ خانه های خود را از دست داده اند، همانطور که در بالا ذکر شد.
۶. از روز چهاردهم مرحله اول، تعداد توافق شدهای از نیروهای نظامی مجروح اجازه تردد از گذرگاه رفح به منظور درمان را خواهند داشت.
حداکثر تا چهاردهمین روز از مرحله اول، مذاکرات غیرمستقیم بین دو طرف در خصوص توافق بر سر تمهیدات لازم برای بازگشت آرامش پایدار آغاز خواهد شد.
مرحله دوم:
۱. نهایی کردن توافق در مورد تمهیدات لازم برای بازگشت آرامش پایدار و آزادی تمامی اسرای باقیمانده اسرائیلی اعم از نظامی و غیرنظامی و آزادی آنها در ازای آزادی اسرای فلسطینی که تعداد و اسامی آنها مشخص خواهد شد، مورد توافق قرار گیرد.
۲. جابجایی کامل جمعیت در تمام مناطق نوار غزه و بازگشت بدون محدودیت آوارگان به محل سکونت خود از جمله شمال نوار غزه، دسترسی و شناسایی بقایای شهدا واقع در حومه تحت کنترل آنها.
در مرحله سوم:
۱. مبادله اجساد از طرفین پس از کشف و شناسایی، شامل اجساد حاضر در دو طرف قبل از ۷ اکتبر ۲۰۲۳.
ضامنین این توافقنامه:
قطر، مصر و ایالات متحده.
@Muhallel
هر چند تحقیقات هنوز هم ادامه دارد اما علیرغم تکذیب مقامات عراقی و آمریکایی، جدیترین سناریو در خصوص انفجارهای پایگاه #کالسو در استان بابل عراق، نقش پهپاد آمریکایی است.
شب گذشته نیز پس از مدتها، مقاومت از مبدا استان نینوا و با سه پهپاد انتحاری، فرودگاه #خرابالجیر در استان حسکه سوریه را هدف قرار داد که حاوی پیامی واضح و روشن به طرف آمریکایی است زیرا مقاومت اسلامی عراق صرفاً به دلیل احترام، کمک و زمان دادن به دولت، حملات خود را متوقف کرد و در صورتی که آمریکاییها بخواهند جنایات خود را از سر بگیرند، صبر مقاومت نیز به اتمام خواهد رسید.
@Muhallel
یک راه کارآمد برای مقایسه ارزش عملیات وعده صادق و خبط رژیم صهیونیستی، این است که ببینیم کشورهای جدید، علیالخصوص متحد غرب، در روزهای اخیر وارد صف #خرید_تسلیحات چه کشوری شدهاند؟!
@Muhallel
مُحَلِّل
هر چند تحقیقات هنوز هم ادامه دارد اما علیرغم تکذیب مقامات عراقی و آمریکایی، جدیترین سناریو در خصوص
🔸 در سه روز گذشته پایگاههای خرابالجیر، العمر و کونیکو در سوریه + عینالاسد در عراق زیر آتش مقاومت رفته است.
این حملات به طور خلاصه سه دلیل دارد:
۱. از نظر مقاومت عراق، زدنِ پایگاه کالسو توسط آمریکا صورت گرفته و این شروع شکستن آتشبس نانوشته از سوی دشمن است. بنابراین هم باید به این حمله پاسخ داد و هم باید آمادگی و اراده شلیک را به رخ حریف کشید.
۲. بعد از گذشت حدود سه ماه از صبر راهبردی مقاومت عراق برای فرصت دادن به مذاکرات برای اخراج آمریکا، اخبار مثبتی و روبه جلویی از این مذاکرات و حتی سفر سودانی به واشینگتن وجود ندارد. بزودی قرار است فرماندهان مقاومت عراق جلسهای با سودانی برگزار کرده و در آن در خصوص نتایج سفر وی به آمریکا و وضعیت مذاکرات رایزنی کنند. صبر مقاومت دائمی نیست. البته سکوت رادیویی مقاومت در خصوص حملات اخیر نیز با هدف عدم گسترش تنش با نخست وزیر صورت میگیرد.
۳. اخیراً آمریکا تحرکات جدیدی را با هدف تحکیم حضور خود در سوریه آغاز کرده که شامل گسترش تمرینها و آموزشهای نظامی، ورود تسلیحات دفاعی و راداری و ... مختلف از کردستان عراق با بالگرد و کامیون و پخش در پایگاههای سوریه و نهایتاً گسترش نیروهای قسد برای حفاظت از پایگاههای آمریکا. این اقدامات آمریکا نیز با هدف کنترل شرایط پس از عملیات وعده صادق و ایجاد یک زیرساخت قوی برای حضور دائمی در سوریه در صورت اجبار برای خروج از عراق صورت میگیرد. مقاومت فقط به دنبال اخراج آمریکا از عراق نیست و آمریکا باید از سوریه هم خارج شود.
@Muhallel
🔻 به طور کلی، جنگ، پنج بُعد دارد:
۱. سطح(زمین و دریا)
۲. زیرسطح
۳. هوا
۴. زمان
۵. ذهن
🔸 برای همین، کشورهای غربی برای برتری در این ۵ بُعد، ۵ راه را به کار بُردند:
۱. سطح = تانک و زرهی پیشرفته + ناوگان هواپیمابر
۲. زیرسطح: انواع زیردریاییهای پیشرفته
۳. هوا: انواع جنگندههای با قابلیتهای متفاوت
۴. زمان: شتاب بالای عملیاتی برای کسب نتیجه زودهنگام
۵. ذهن: شناخت فضای عملیاتی و استفاده درونی از اطلاعات برای تثبیت برتری فناوری خود
🔹 در مقابل اما دشمنان و رقبای غرب با توجه به برتری مطلق غرب در موارد ذکر شده تلاش کردند تا ضد آن را ایجاد کنند:
۱. سطح: موشکهای ضدزره در زمین + موشکهای ضدکشتی و قایقهای کوچک در دریا
۲. زیرسطح: تونل
۳. هوا: پهپاد
۴. زمان: استمرار و طولانی کردن نبرد
۵. ذهن: شناخت با استفاده بیرونی از اطلاعات بر علیه دشمن
✅ این موارد پایه را در نظر داشته باشید تا بعدا از آنها در تحلیل رویدادها مخصوصا غزه استفاده کنیم.
@Muhallel
تشدید علنی صنعا در دریای سرخ، خلیج عدن و اقیانوس هند پس از شکست دور دیگری از ارتباطات اتحادیه اروپا با صنعا رخ میدهد.
البته یمنیها در این مدت سعی کردند انتقال عملیات خود به اقیانوس هند را در سکوت خبری انجام داده و البته با راه انداختن یک جنگ فرسایشی، باعث عقبنشینی ناوهای نظامی غرب از منطقه شوند. با این اقدام، حملات مجدد یمنیها در شرایط مزاحمت کمتر غربیها صورت میگیرد.
همچنین اشراف هوایی و دریایی ارتش یمن در منطقه نیز افزایش یافته و یمنیها بدون "بهشاد" در حال شناسایی و رهگیری کشتیهای تحت تحریم هستند.
@Muhallel
۱. "ارتش باید قادر به کسب پیروزی قاطع در جنگ باشد. ارتش باید قابلیت به میدان آوردن قوای رزمی مهیب و کوبنده را دارا بوده و با استفاده از همه عناصر نیروهای مسلح، دشمن را سرکوب کند. ارتش باید نیروهای کارایی را ترکیب کند که بتوانند در کمترین زمان ممکن به محل درگیری اعزام شده و با یک جنگ سریع و کوتاه، با حداقل تلفات به پیروزی برسند. این همان پیروزی قاطع و سرنوشتساز است".
● بخشی از متن آییننامه رزمی عملیات (FM100-5) ستاد مشترک ارتش آمریکا.
● ارتش رژیم صهیونیستی تابعی از پاردایم جنگ غربی و ارتش ایالات متحده آمریکا است.
● نتانیاهو: هدف ما، نابودی حماس و آزادی اسرا است.
@Muhallel
مُحَلِّل
۲. دستورالعمل فوق که در دستور کار ارتش رژیم قرار داشت و دارد، سه رکن اساسی دارد: ۱. به میدان آوردن
۳. مقاومت غزه اما از همان ابتدا هر سه رکن را از اساس تهی کرد:
اول، با عقبنشینی از فضای باز غزه که دشمن با نیروی کلاسیک خود بر آن غلبه داشت، عقبنشینی کرد و وارد محیط شهری شده تا سپری نامرئی ساخته شود. همزمان آتش از لبنان، عراق، یمن و کرانه باختری وارد کارزار شد؛ نتیجه: دشمن از وارد کردن همه قوای رزمی خود ناکام ماند.
@Muhallel
مُحَلِّل
۳. مقاومت غزه اما از همان ابتدا هر سه رکن را از اساس تهی کرد: اول، با عقبنشینی از فضای باز غزه که
۴. دوم؛ حماسِ در فضای ۵ بعدی خود، کل ابزارهای برتری حریف را قفل کرد: با "یاسین ۱۰۵" و "تاندوم"، زرهی رژیم را از کار انداخت، با تونل و بافت عمیق غزه و خانیونس ساختار شبکهای خود را پنهان و حفظ کرد و با خمپاره ۶۰ و ۸۰ تثبیت دشمن را در نطفه خفه کرد و با آگاهی از پایین بودن آستانه تحمل جامعه دشمن، طول و مدت زمان جنگ را افزایش داد. نتیجه؟ جنگ سریع و کوتاه به بنبست رسید.
@Muhallel