مُحَلِّل
پایگاه اصلی اسکادرانهای انگلیسی در چشم شیطان، پایگاه آکروتیری قبرس است. عصر دیروز چندین تن از خلبان
۱. قبرس فضای هوایی خود را در اختیار جنگندههای اسرائیلی برای تمرین حمله به لبنان و ایران قرار میدهد.
۲. پایگاه آکروتیری که چشم شیطان بریتانیایی در منطقه است و سایر پایگاههای بریتانیا در قبرس در اختیار نظامیان صهیونیست قرار گرفته است.
۳. افسران نظامی و اطلاعاتی آمریکا، انگلیس، فرانسه و اسرائیل جلسات فعالی در قبرس برای مدیریت جنگ غزه و لبنان داشته و دارند.
۴. قبرس یک لاین از پدافند هوایی ۸ لایه گیتی دشمن غربی - عبری - عربی در عملیات وعده صادق بود.
یانکیها از سخنان سیدحسن نصرالله در شوک هستند و بزودی قصد دارند با اعزام هیئتی بلند پایه منطقه به قول خودشان از گسترش جنگ جلوگیری کنند!
@Muhallel
مُحَلِّل
در شرایطی که برخی قصد دارند فروش نفت را برای خود یا بایدن کنند، یاد نکردن از مرحوم رستم قاسمی جفای ب
https://eitaa.com/Muhallel/1121
یک بخش دیگر از موارد مربوط به فروش نفت که تابستان پارسال کار شده بود و یکی از دوستان یادآوری کرد.
@Muhallel
🔸 حزبالله اکنون سه دستور کار عمده دارد:
۱. ارتقای سطح آمادگی تدافعی و تهاجمی
۲. آپدیت طرحهای عملیات نظامی با توجه به شرایط ۸ ماه گذشته
۳. استفاده از ابزارهای دیپلماسی عمومی برای فهماندن این نکته به دشمن که جنگ با لبنان، راه فرار نیست بلکه نقطه انهدام نهایی است.
🔻دشمن نیز به سیاست رعب از طرق سیاسی و رسانهای ادامه میدهد.
🔻 ارتباطات منطقهای برای جلوگیری از تشدید علیالخصوص از سوی مصر فعال شده.
🔻 دشمن نیز به دنبال اعلام پایان مرحله دوم جنگ در غزه و رفح با رسیدن به اهداف و اعلام آغاز مرحله سوم است که در این بین اختلافاتی در نهاد دشمن وجود دارد.
@Muhallel
🔸 گفته میشود حلقه مشاوران نتانیاهو به وی توصیه کردهاند که جنگ حداقل باید تا ۸ ماه دیگر و تا زمان ورود ترامپ به کاخ سفید تداوم یابد! مسئله اصلی اما این است که آیا رژیم توانایی تداوم پایداری ۸ ماهه را دارد؟ در صورت دوام، با ورود ترامپ به کاخ سفید اهداف جنگ محقق میشود؟
@Muhallel
🔸 شمارش معکوس جنگ احتمالی لبنان و رژیم، پس از اعلام پایان عملیات در رفح با "دستیابی به اهداف" و آغاز مرحله سوم با تمرکز بر "عملیات ضدتروریسم" خواهد بود زیرا نه رژیم میتواند در دو جبهه بجنگند و نه حتی نیرویی برای شمال دارد که اکنون بر سر نحوه این اعلام و خروج موفق و همچنین تکلیف روز بعد، اختلافات و چالشهایی وجود دارد و حداقلیترین زمان ممکن برای تحقق صرفا مورد اول، دو هفته است.
🔸در این مدت بیشتر باید منتظر بزرگنمایی تهدیدات از سوی رژیم در محافل سیاسی و رسانهای داخلی و خارجی لبنان برای عقبنشینی حزبالله، افزایش لجستیک و پشتیبانگیری دو طرف و چه بسا یورش رژیم به لجستیک حزبالله باشد. جبهه مقاومت نیز برنامههای ابتکاری خود را به پیش خواهد برد.
@Muhallel
🔻بيان صادر عن المقاومة الاسلامية في العراق :
بسمِ اللهِ الرحمنِ الرحيم
(إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُم بُنْيَانٌ مَّرْصُوصٌ)
صدق الله العليّ العظيم
استمراراً بنهجنا في مقاومة الاحتلال، ونُصرةً لأهلنا في فلسطين، وردّاً على المجازر التي يرتكبها الكيان الغاصب بحقّ المدنيين من أطفال ونساء وشيوخ، نفّذت المقاومة الإسلامية في العراق، عمليتينِ عسكريتينِ مشتركتينِ مع القوات المسلحة اليمنية، الأولى استهدفتْ أربعَ سُفُنٍ في ميناءِ حيفا والعمليةُ الثانية استهدفتْ سفينةَ ( Shorthorn Express) في البحرِ الأبيضِ المتوسطِ وهي في طريقِها إلى ميناءِ حيفا، وذلكَ بعددٍ منَ الطائراتِ المسيرة.
وتؤكد المقاومة الإسلامية، استمرار العمليات في دكّ معاقل الأعداء بوتيرة متصاعدة.
(وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِندِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ)
المقاومة الإسلامية في العراق
الاحد ١٦ - ذي الحجة - ١٤٤٥ هـ
✍🏻 حتما افرادی که سابقه کمترین کار اجرایی را داشتهاند میدانند دشواری هماهنگی بین دو واحد کوچک در یک سازمان کوچک چقدر پیچیده و دشوار است. بالطبع اقدام مشترک در حوزههای امنیتی و نظامی درون مرزی امری بس دشوار و چند بعدی است چه رسد به حوزه تخصصی برون مرزی. این تا جایی که حجتالاسلام خطیب، وزیر اطلاعات در گردهمایی تابستان ۱۴۰۲ گفتند: "ما باید به سقف مورد نظر برسیم و آن اقدام مشترک، مأموریت مشترک، کیس مشترک و تشکیل قرارگاه عملیاتی مشترک است." جناب سردار دکتر احمدیان نیز در ادامه، لوازم تحقق این امر را برشمرده و گفتند: "برای این کار دو مقدمه لازم است. اول استراتژی واحد، دوم نظامات پیونددهنده و یکپارچهکننده، یکی از لوازم رسیدن به استراتژی واحد، شناخت یکسان است. ما به شناخت واحد نیاز داریم تا بتوانیم به استراتژی واحد دست پیدا کنیم." اکنون مدتی است که ما شاهد اجرای عملیاته روی کِیسهای مشترک میان دو واحدِ با فاصله هزاران کیلومتری هستیم که کیس مدنظر نیز در پیچیدهترین و دورترین نقطه قرار دارد. این مهم نشاندهنده کارآمدی قرارگاه عملیاتی مشترک جبهه مقاومت و پشتیبانی از غزه است که با شناخت موثر و استراتژی یکپارچه، به سطحی از بلوغ برای اجرای عملیات مشترک روی کیس واحد رسیده است.
@Muhallel
مُحَلِّل
🟢مهمتر!
سخنرانی مهم رهبر انقلاب در روز عید غدیر بصورت زنده پخش میشود
برگزاری جشن «ولایت و اخوت» با حضور هزاران نفر از مردم پنج استان کشور در حسینیه امام خمینی
در سالروز عید سعید غدیر خم و در آستانهی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، هزاران نفر از مردم پنج استان کشور با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.
این مراسم با عنوان جشن «ولایت و اخوت» و با حضور مردم استانهای گیلان، مرکزی، کهکیلویهوبویراحمد، خراسان شمالی و خانوادههای شهدا و خدام آستان مقدس حضرت شاهچراغ فارس، صبح روز سهشنبه با ذکر و مدح امیرالمومنین علی (علیهالسلام) در حسینیه امام خمینی (ره) آغاز میشود و زمان سخنرانی مهم حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ساعت ۱۰ صبح خواهد بود.
مراسم جشن «ولایت و اخوت» به صورت زنده از حدود ساعت ۹ صبح سهشنبه ۵ تیر، در رسانه KHAMENEI.IR و شبکه اول سیما پخش خواهد شد.
Farsi.Khamenei.ir
متاسفانه صداوسیما مدت زمان مناظرهای که مهمترین و چالشیترین بحث(سیاست خارجی) را دارد کمتر کرده که قابل قبول نیست.
علیایهاحال چند مسئله عملیاتی مهم وجود دارد که لازم است دقت شده و کاندیداها بر اساس آن سنجیده شوند:
۱. مسئله طوفانالاقصی، کیفیت حمایت دولت از جبهه مقاومت از یمن تا لبنان و غزه علیالخصوص با توجه به شرایط حساس فعلی منطقه و برنامه استفاده از فرصتهای سیاسی و اقتصادی مطرح شده پساطوفانالاقصی در سطح منطقه و جهان.
۲. نوع مواجهه با آمریکا و تعیین تکلیف مذاکرات مخصوصاً با روی کار آمدن ترامپ(برجام، مکانیسم ماشه، سال دهم و...).
۳. سبد کشورهای مختلف در خنثیسازی و دور زدن تحریمها علیالخصوص نقش امارات و چین
۴. جانمایی عملی در کریدورهای شمال - جنوب و شرق به غرب(کریدور به معنای واقعی و اعم آن شامل ابعاد گسترده اقتصادی، سیاسی و فرهنگی و نه صرفاً به معنای جاده و راه).
۷. پرونده قفقاز جنوبی و جمهوری آذربایجان.
۸. پرونده افغانستان و مهاجران غیرقانونی.
۹. مسئله تراز و نظاممند کردن و تداوم سیاست همسایگی شهید رئیسی علیالخصوص در حوزه کشورهای عربستان، بحرین، اردن و مصر.
۱۰. پیوست اقتصادی استفاده از روابط بینالمللی برای کشور.
لازم به ذکر است ماهیت بسیاری از این موارد امنیتی و نظامی بوده و از دل صحبتهای نامزدها میتوان نسبتاً رویکرد آنها را سنجید.
@Muhallell
۱. تاکتیک فرسایش بر علیه ناوهواپیمابر آیزنهاور کارایی خود را نشان داد و پس از سه موج حمله مستقیم موشکی - پهپادی به ناوهواپیمابر، آیزنهاور مجبور به ترک منطقه در شرایط خستگی و فرسودگی روانی شدید خدمه شد.
۲. یک باگ وحشتناک که انصارالله موفق به کشف آن در ناوهواپیمابر شد، این بود که هنگام نشست و برخاست هواپیماهای جنگی، سامانههای پدافندی ناو از کار میافتد و همین بهترین فرصت ضربه است. این مسئله باعث روی آوری پنتاگون از پایگاههای آمریکایی در عربستان و امارات و قطر، استفاده از پایگاههای دور از منطقه و حتی جنگندههای فرانسوی و انگلیسی برای بمباران یمن شد.
۳. به زودی مرحله پنجم عملیات فتح موعود و جهاد مقدس یمنیها کلید خواهد خورد.
@Muhallel
محاسبات غلطی در تلآویو شکل گرفته و راه جلوگیری، فروپاشاندن این محاسبات است که به ترتیب محاسبات و نحوه از هم گسیختن آنها میآید:
۱. تا دو هفته آینده میتوان اعلام کرد که هستههای قسام در جنوب رفح منهدم شده و عملیات موج دومی پایان یافته و عملیاتهای موج سومی با تمرکز بر
الف. زدنِ زیرساختهای سیاسی، مدنی و امنیتی حماس،
ب. کار اطلاعاتی برای آزادی اسرا و ترور فرماندهان مقاومت و
پ. تعیین سازوکار مدنی جایگزین حماس با تمرکز بر کشورهای عربی آغاز خواهد شد.
۲. با پایان مرحله دوم، احتمالا جبهههای پشتیبان نیز خاموش شده اما در لبنان عملیات وسیع هوایی صورت گرفته و حزبالله در دو راهی ادامه جنگ یا تسلیم و عقبنشینی قرار خواهد گرفت.
۳. در این بین آمریکاییها نیز پشتیبانی لازم را به عمل خواهند آورد.
اقدام محور مقاومت اما حمله به این محاسبات اشتباه است:
۱. حفظ، بازسازی و ارتقاء کمی و کیفی سلولهای مقاومت از بیت لاهیا تا رفح
۲. عدم پذیرش کشورهای عربی برای حضور در سازوکار مستقیم جانشینی حماس
۳. رویکرد هشداری سخت و نرم توسط حزبالله و ادغام جبهههای پشتیبان در جنگ احتمالی آتی علیالخصوص عراق و لبنان.
۴. جذب انرژی پشتیبانی آمریکاییها توسط جمهوری اسلامی.
۵. باز کردن جبهات جدید و تشدید در برخی جبهههای پشتیبان همچون یمن.
@Muhallel
مُحَلِّل
۱۰ پایانی/ تمام این صحبتها اما صرفاً یک هدف داشت؛ جمهوری اسلامی ایران در شرایط فوق در حال یک دوره گ
تقریبا یک هفته پیش در تحلیلی، این نکته مهم را گوشزد کردیم. البته سیدحسن نصرالله هیچ تماسی با هیچکس نداشته بلکه صرفاً یکی از رابطین برجسته ایرانی ایشان (حفظهالله) توصیه اجماع از جانب خودشان و نه سید داشتهاند.
@Muhallel
دوش وقتِ سَحَر از غُصه نجاتم دادند
واندر آن ظلمتِ شب آبِ حیاتم دادند
بیخود از شَعْشَعِهٔ پرتوِ ذاتم کردند
باده از جامِ تَجَلّیِ صفاتم دادند
چه مبارک سحری بود و چه فرخنده شبی
آن شبِ قدر که این تازه براتم دادند
بعد از این رویِ من و آینهٔ وصفِ جمال
که در آن جا خبر از جلوهٔ ذاتم دادند
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب؟
مستحق بودم و اینها به زکاتم دادند
هاتف آن روز به من مژدهٔ این دولت داد
که بِدان جور و جفا صبر و ثباتم دادند
این همه شهد و شکر کز سخنم میریزد
اجرِ صبریست کز آن شاخِ نباتم دادند
همّتِ حافظ و انفاسِ سحرخیزان بود
که ز بندِ غمِ ایّام نجاتم دادند
ریاض از پکن خواسته وساطت کند تا در ازای اعطای امتیازاتی به انصارالله در نقشه راه صلح، یمنیها کشتیهای از / به عربستان سعودی را هدف قرار ندهند زیرا یکی از روشهای بستن مدیترانه، هدف قرار دادن کشتیهایی است که قبلا در بنادر مدیترانه رژیم پهلوگیری کرده و اکنون از دریای سرخ، عدن، عرب، و هند عبور میکنند.
@Muhallel
مُحَلِّل
۲/ سیاست خارجی دکتر سعید جلیلی بر سه محور استوار است؛ اول، تهدیدزدایی: خلاصه این راهبرد، پیشنهاد ا
قبلا قولی داده بودم که سیاست خارجی هر یک از نامزدها را بررسی کنم که پیش از اعلام صلاحیتها، برنامه آقایان لاریجانی و جلیلی بررسی شد که آقای لاریجانی وارد کارزار نشدند اما برای اجابت وعده باید تا ساعات قبل از شروع رایگیری داخلی، رویکرد آقای پزشکیان و قالیباف نیز بررسی شود.
@Muhallel
دکتر پزشکیان در عرصه سیاست خارجی مانند سایر عرصهها که کار را به کارشناسان حواله داد، فاقد ارائه یک برنامه دقیق بود.
اما استفاده از کلید واژگان لزوم ارتباط با دنیا و ... نشان میدهد نگاه ایشان و تیمشان به روابط بینالملل حداکثر برای دهه ۹۰ شمسی است و نه حتی بعد از ۱۵ مهر ۱۴۰۳.
ایشان از لزوم توازن گفتهاند که حضور ظریف و سنایی برای همین است. بنابراین تلاش برای مذاکره و توافق با آمریکا که احتمالا در آخرین فرمت خود، یعنی کانال عمان است از اصلیترین برنامههای پزشکیان است.
به نظر میرسد در روزی که ایشان رئیس جمهور شود و در صورت حمله رژیم به لبنان، تحلیل عینی تیم آقای پزشکیان در شعام این باشد که "چون رئیس جمهوری در ایران آمده که قصد بهبود اوضاع با غرب را دارد و این میتواند به توافق تابستانه و برد بایدن هم کمک کند، نتانیاهو به لبنان حمله کرده تا این وضعیت را خراب کند پس ما نباید مواجهه مستقیم داشته باشیم بلکه از کانال عمان، موازنه را با آمریکا برقرار میسازیم."
عباس عراقچی و مجید تخت روانچی (و شاید جواد ظریف) محتملترین گزینههای وزارت امور خارجه دکتر پزشکیان است.
@Muhallel
سیاست خارجی محمدباقر قالیباف بر چند محور استوار است که دال محوری آن عملیاتی کردن و بستن پروندههای باز و نیمهباز بینالمللی کشور من جمله پرونده اتباع با دیوارکشی مرزی و تبدیل کردن تفاهمنامههای شهید رئیسی به قرارداد است:
۱. رفع تحریم: در این خصوص، طرح گام به گام و اقتدام متقابل با هدف کسب انتقاع اقتصادی (به معنای آزادی کامل زنجیره خرید و فروش) برنامه اصلی ایشان است.
۲. خنثیسازی تحریم: مهمترین طرح دکتر قالیباف در این زمینه، قطع وابستگی مبادی وارداتی و ارزی کشور از امارات و متنوعسازی مبادی ارزی و تجاری کشور با تاکید بر چین است.
۳. کریدورها و چابهار به عنوان پایتخت دوم اقتصادی در افق ۱۴۱۴: که با توجه به بررسیها، اصلیترین اقدام وی، واگذاری چابهار به چین به جای هند است. البته استفاده از ظرفیت کریدورها نیز غالباً در قالب بالفعل کردن قردادهای اقتصادی با کشورهای منطقه است.
۴. در خصوص منطقه نیز، با توجه به روابط دوستانه و دیرینه شخص قالیباف با فرماندهان میدانی، افزایش حمایتهای مالی و ... از نیروی منطقهای ایران در دستور کار وی میباشد.
کاظم غریب آبادی نیز گزینه اصلی وزارت خارجه است.
@Muhallel
طوفانالاقصی و جبهههای پشتیبانی به ما ثابت کرد که لازم است مقاومت اسلامی عراق از حیث ارتقاء فنی و تجهیز به بروزترین تسلیحات و همچنین آموزش دقیقتر نیروها، بیش از بقیه تقویت شود.
اخیرا نیز مقاومت عراق به خوبی علیالخصوص از حیث پهپادی و موشکی تجهیز شده و همزمان در بیش از ده اردوگاه در داخل عراق و همچنین در جمهوری اسلامی ایران، رزمندگان عراقی علیالخصوص کتائب حزبالله و حرکهالنجبا، زیر نظر مستشاران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حال آموزشهای تخصصی برای تبدیل شدن کلاس کاری این گروهها در سطح حزبالله هستند.
این آموزشها که غالباً در خصوص پهپادی و موشکی است البته جنبه جنگ زمینی نیز دارد.
یک سناریوی جنگ آتی لبنان و رژیم، لزوم اعزام نیروهای مقاومت اسلامی از سراسر منطقه به لبنان و یا تهاجم زمینی به پایگاههای پشتیبان آمریکایی در عراق و سوریه است.
@Muhallel
مشارکت تا ساعت ۲۱:۳۰ حدود ۳۶ درصد بوده است.
در ساعات پایانی تردید را کنار بگذارید و تا جایی که امکان دارد نیز افراد مردد را همراه کنید و به اصلح(معتقد به مبانی انقلاب و کارآمد) رای دهید.
این شرایط انتخابات را به دور دوم برده است پس نرخ مشارکت بر رئیس جمهور مهم نیست اما مشارکت پایین پالس منفی به بیگانگان در شرایط خاص منطقه ارسال میکند.
اگر دیدهاید که برخی نبردها در منطقه فریز شده، بخش عمده آن به دلیل انتظار نتیجه انتخابات است و نرخ مشارکت و فرد منتخب در محاسبات دوست و دشمن تاثیرگذار خواهد بود.
@Muhallel
مسئله صرفا گفتن یک عبارت نیست؛ مسئله، این تفکر است که آمریکا را جسمی تصور کنیم که خاورمیانه دماغ آن بوده و ما هم یک عنصر مزاحم برای آن هستیم و نه برعکس. بدیهی است که پیشبرد سیاست خارجی با چنین تفکری آن هم پس از طوفانالاقصی، کشور را در عرصه بینالمللی به لبه پرتگاه میبرد آن هم در شرایطی که آمریکا برای پیشبرد جزئیترین پروندهها مانند آتشبس در غزه و لبنان و یمن و عراق، بیش از همه روی تهران حساب میکند.
@Muhallel
شیخ نعیم قاسم، معاون نصرالله در گفتوگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: اگر آتشبس در غزه برقرار شود، بدون بحث و گفتگو متوقف میشویم، اما او ادامه داد که اگر ماهیت آتشبس در غزه مشخص نباش باشد، در این صورت سازمان نمی تواند متعهد شود که حزب الله نیز آتش بس دهد. قاسم اضافه کرد که معتقد نیست اسقاطیل توانایی آغاز جنگ را در این مرحله دارد یا تصمیمی دراین مورد گرفته باشد. وی هشدار داد که اگر اسقاطیل قصد داشته باشد عملیات محدودی در لبنان انجام دهد، انتظار نداشته باشید که پاسخ ما محدود باشد.
مُحَلِّل
شیخ نعیم قاسم، معاون نصرالله در گفتوگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: اگر آتشبس در غزه برقرار شود، بد
یک متغیر کلیدی در بحث حمله احتمالی به لبنان، رویکرد واشینگتن برای بهرهبرداری از اعلامیه پایان عملیات نظامی شدید رژیم صهیونیستی در نوار غزه است تا بدین بهانه، آتش جبهههای پشتیبانی بالاخص لبنان به تدریج افول کرده و خاموش شود.
به نظر میرسد رویکرد دشمن در این مقطع گذار نیز مبتنی بر فشار از پایین در میدان و چانهزنی از بالا در سیاست است.
بنابراین حفظ استراتژی "فرسایش خونین" و عدم تاثیرپذیری از عوامل فشار بیرونی در محور مقاومت اهمیت دارد.
@Muhallell