مُحَلِّل
در هر طراحی پاسخی، انتقام شهدای بیروت نیز مطرح خواهد بود و صرفا بحث شهید هنیه و عملیات در خاک ایران
صبح امروز تاکید شد که در معادله پاسخ ایران، انتقام شهدای بیروت نیز مطرح خواهد بود. بزودی نکات مهمی در خصوص پاسخ مقاومت ذکر خواهد شد.
@Muhallel
مهمترین بحث در جبهه مقاومت ریسکپذیری است: ما در محور، جنگ نمیخواهیم اما نه به هر قیمتی!
دشمن جنگ را تا بالاترین حدود خود با این محاسبه گسترش داده که مقاومت به دنبال جنگ گسترده نیست پس با خیال آسوده میتواند در حوزه مزیت نسبی خود ضربات سختی بر پیکره مقاومت وارد کند.
ما چارهای نداریم جز ورود به مسیری جدید با سقفی بسیار بالاتر از گذشته و حال؛ ولو اگر به جنگ گسترده منجر شود زیرا ترس برادر مرگ است: ترس از جنگ گسترده، باعث جنگ گسترده خواهد شد. در این مسیر البته هیچگاه آغاز کننده نخواهیم بود.
@Muhallel
علیرغم رایزنیهای محمد شیاع السودانی در تهران پیرامون وساطت تمدید آتشبس با آمریکا و اعلام نگرانی از ورود عراق به جنگ اسرائیل و لبنان، با حوادث اخیر، علیالخصوص حمله پهپادی آمریکا در جرف الصخر، عزم فرماندهان مقاومت عراقی بیش از گذشته جزم شده و در صورت تایید نهایی اتاق عملیات مشترک مقاومت، بزودی شاهد هدفگیری مجدد مواضع آمریکایی حتی در کشورهای پیرامون عراق مانند کویت خواهیم بود.
@Muhallel
۱. وحدت میادین در قالب وحدت پاسخ متجلی خواهد شد.
۲. نیروی دریایی و زمینی ایالات متحده در منطقه خارج از دایره هدفگیری نخواهد بود.
۳. پاسخ چند مرحلهای، چند بعدی، چند سطحی، چندگانه و چند روزه خواهد بود. آمادگیها برای زنجیره زد و خورد ولو با قیمت ورود به یک جنگ گسترده تامین میشود.
۴. پاسخ فراتر از توان دفاعی رژیم صهیونیستی بوده و فرصت و امکانی نیز برای ائتلافسازی مانند وعده صادق ۱ را نخواهند داشت.
۵. بر خلاف دفعات قبل اینبار کشتهگیری ملاک خواهد بود.
۶. معادله ورود اماکن جدید به دایره آتش مقاومت اسلامی لبنان که از چندی قبل کلید خورده بود، قبل از هر چیز تثبیت میشود. نقش حزبالله در اولین مرحله کلیدی است.
۷. تلآویو و حیفا باید در مختصات هر پاسخی حضور داشته باشند.
۸. اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، پلن مستقیم رخ خواهد داد تا دشمن بفهمد در چنین مسائلی فرقی میان رئیسی و پزشکیان وجود ندارد.
@Muhallel
کوه باشی سیل یا باران چه فرقی میکند
سرو باشی باد یا توفان چه فرقی میکند
مرزها سهم زمینند و تو سهم آسمان
آسمان شام یا ایران چه فرقی میکند
مرز ما عشق است هر جا اوست آنجا خاک ماست
سامرا، غزّه، حلب، تهران چه فرقی میکند
قفل باید بشکند باید قفس را بشکنیم
حصر الزهرا و آبادان چه فرقی میکند
هر که را صبح شهادت نیست شام مرگ هست
بی شهادت مرگ با خسران چه فرقی میکند
شعله در شعله تن ققنوس میسوزد ولی
لحظهی آغاز با پایان چه فرقی میکند
این افسر ارتش رژیم صهیونیستی باید بداند در وعده صادق ما به دنبال نمایش قدرت بودیم و به عهده گرفتن بخش اعظم لایههای پدافندی رژیم از و در اردن چه بسا مطابق میل ما بود تا ثابت کنیم حتی موشکهای دست چندم ایرانی به اراضی اشغالی خواهند رسید؛ اینبار اگر شاهد همان رفتار باشیم، برخی موشکها هنگام عبور از پایگاههای اردن، توقف خواهند داشت.
@Muhallel
به نظر میرسد یک پیوست ردگمکنی نیز توسط دشمن وجود دارد. نیویورک تایمز بعد از انفجار درونی میز بالانس در نطنز ۹۹، اعلام کرد چندین منبع آگاه گفتهاند که حمله سایبری بوده است!
اعلام بمبگذاری یا نشان دادن دریای خزر به عنوان محل شلیک در یک راستاست.
گفتنی است که در شب عملیات ترور، یک پهپاد جاسوسی صهیونیستها در حالی که با دستکاری داده خود را در یمن نشان میداد بر فراز کشورهای حاشیه خلیج فارس پرواز کرده است.
همچنین مواردی وجود دارد که احتمال همدستی سرویسهای عربی در ترور را رد نمیکند.
@Muhallel
حرف در خصوص عباس عبدی که زیاد است اما توییت وی بهانهای است تا نکته مهمی ذکر شود تا افراد خود بتوانند مسائل را بهتر تفسیر و اسیر حرفهای غیرکارشناسی نشوند.
در ادبیات کلاسیک بررسی اطلاعاتی، اساسِ کارِ یک سازمان اطلاعاتی، تولید شناخت برای سیاستگذاران به منظور جلوگیری از غافلگیری است. در این مسیر نیز دو راه وجود دارد:
اول، بهبود ابزاز، روش و تکنیکهای جمع آوری اطلاعات.
دوم، بهبود تحلیل اطلاعات برای تولید شناخت معتبر و کارآمد.
امروزه به طور کلی به دلیل پیشرفت فناوری و ...، بحث جمعآوری اطلاعات بیش از پیش تسهیل شده و مسئله اصلی، نحوه تحلیل اطلاعات کسب شده است. از این رو ارتقاء تحلیلهای اطلاعاتی همواره یکی از دغدغههای اصلی سازمانهای اطلاعاتی حتی در کشورمان است.
البته توجه به متغیر سوم، یعنی بحث فوق حساس رابطه تحلیلگر و سیاستگذار نیز در این بین نقش دارد که موضوعی بسیار پیچیده و چندوجهی علیالخصوص در ایران است.
@Muhallel