یارت ای یار خراسانی چه شد؟
ای صبا! دست سلیمانی چه شد؟
ای نگین حلقه ی یکرنگ ها
رفتی ای فرمانده دلتنگ ها
در شکوه چشم تو دریای ما
ای فراتر از دو قطبی های ما
چشم هایت، مردم بیداری ات
ای فدای رسم مردم داری ات
ظلم را تشویش ناکامی تویی
روح جمهوی اسلامی تویی!
نام تو از قبل پر آوازهتر
داغ تو این روزها شد تازهتر
آه از دی ماه! از این آه سرد
آه از دی ماه! از این ماه درد
آه از بغضی که دارد مثنوی
آه از سید رضی موسوی!
باز پروانه فدای شمع شد
بار دیگر جمع یاران جمع شد
جان فدا! با عشق جان دادی به ما
راهِ رفتن را نشان دادی به ما
این حرم گفتی بهشت مردم است
دست مردم سرنوشت مردم است
فهم ما این است از فردای نور
قله باشد استعاره از ظهور
سرنوشت حق و باطل روشن است
قلهی انسان کامل روشن است
اوج مقصود رسالت دیدنی است
قله ی حق و عدالت دیدنی است
قله را دیدیم، آنجا می رویم
ما ز بالاییم و بالا میروم
مطمئنا اکنون نگرانترین فرد از حملات احتمالی آمریکا و انگلیس به یمن شخص محمد بن سلمان است. در ماههای گذشته نیز وی چند باری از ترس شعلهور شدن مجدد درگیری میان یمن و عربستان و بر باد رفتن طرحهای چند سالهاش برای عدم حمله به کاخ سفید فشار آورد. البته یمن مانند دشمن کارتها را مخلوط نمیکند و به حساب هر کس در جای خود میرسد. درگیری عربستان نیز بستگی به رفتار وی در نبرد فعلی دارد.
@Muhallel
مُحَلِّل
مطمئنا اکنون نگرانترین فرد از حملات احتمالی آمریکا و انگلیس به یمن شخص محمد بن سلمان است. در ماهها
پایگاه اصلی اسکادرانهای انگلیسی در چشم شیطان، پایگاه آکروتیری قبرس است. عصر دیروز چندین تن از خلبانان و فرماندهان انگلیسی جنگندههای یوروتایفون وارد پایگاه ملک فهد شهر طائف شدند. میزان مشارکت سعودی در هر حملهای، در حساب آنها نوشته میشود. شاید ریاض روی وساطت تهران حساب کرده است؟!
@Muhallel
برخی منابع از احتمال حمله به وسیله موشکهای کروز تاماهاوک به یمن میدهند.
این همان شیوهای است که دشمن آمریکایی سال ۹۶ و ۹۷ به سوریه حمله کرد.
این شیوه شلیک انبوه تاماهاوک از دور، طرحی است که برای غالب حملات تهاجمی آمریکا در منطقه حتی برای ایران روی میز بوده است اما یکی از ویژگیهای این حملات کشف شیوهها و کور کردن آنها است.
@Muhallel
یک مسئله مهم که قبل از هر ضربه به دشمن، پیشبینی و آمادگی دفاعی و هجومی برای حرکات دومینویی بعدی از سمت آنها است.
وقتی یمنیها وارد درگیری گسترده و چند ساعته با چندین ناو آمریکایی و انگلیسی شدند، پیشبینی و آمادگی حرکات بعدی را داشتند.
اما اکنون یکی از گزینههای قوی یمن برای هر پاسخی، توقیف و هدف قرار دادن نفتکشها و کشتیها آمریکایی و انگلیسی در دریای سرخ از هر مبدا و مقصدی است.
آیا غرب و علیالخصوص آمریکا توانایی پذیرش تبعات اقتصادی این مسئله را دارد؟
@Muhallell
حقیقت این است که سانسور گستردهای درباره رخدادهای بامداد چهارشنبه در دریای سرخ و بابالمندب شده است.
در روایتی که آمریکاییها منتشر کردهاند، یمنیها صرفا چندین موشک و پهپاد به سمت یک کشتی آمریکایی شلیک کردهاند و همه هم سرنگون شدهاند.
این در حالی است که یک کوچکنمایی وسیع صورت گرفته است.
آنچه در آن شب طوفانی رخ داد شامل حمله ترکیبی موشکی - پهپادی یمنیها به ناو هواپیمابر آیزنهاور و ناوشکنهای گراولی، میسون و لابون بوده است.
آمریکاییها سردرگم و دستپاچه در حالی که دهها تیر موشک پدافندی شلیک میکنند اما با ادامه حملات از ناو دیاموند انگلیسی کمک میخواهند! این ناو نیز برای کمک به منطقه درگیری میرود اما آن هم زیر آتش میرود و مجبور به عقبنشینی میشود! از این رو آیزنهاور مجبور به بلند کردن F18 ها میشود. این درگیری ۷ ساعته نهایتا خاتمه مییابد و با رسیدن گزارشها به لندن و واشینگتن عصبانیت جنابشان را ملاحظه میکنید!
@Muhallel
🔻میدانید یکی از دلایل این فداکاری یمنیها در قبال مسئله فلسطین چیست؟
🔹 آن یکپارچگی جغرافیایی و تاریخی است.
از حیث جغرافیایی، بسیاری از جغرافیدانان یونانی، رومی، فرانسوی(مانند گوستاو لوبون)، عرب(مانند همدانی) مرز شمالی و جنوبی شبه جزیره عربستان را از شهر غزه یا شام آغاز کرده و به عربستان خوشبخت(یا یمن) میرسند.
🔹 بسیاری از مورخین همچنین داستان ایمان آوردن ملکه سبا توسط حضرت سلیمان(ع)، انتقال شبانه حضرت محمد (ص) از مسجدالحرام به مسجدالاقصی توسط خداوند و بازگشت ریشه کنعانیها به یمن را نشانهای روشن بر این یکپارچگی جغرافیایی و تاریخی میدانند.
🔹 حتی در تاریخ نزدیکتر نیز شاهدیم که انگلیس خبیث ابتدا با حمایت از محمدبنعبدالوهاب و توافق درعیه و معاهده دارین، رژیمی در عربستان تاسیس کرد که اگر نگوییم کل ولی یکی از اهداف اصلیاش تسلط بر یمن بود. مدتی بعد همان انگلیس رژیم غاصب و جعلی در فلسطین ایجاد کرد که هدف آن هم مشخص بود!
🔹 این پیوستگی جغرافیایی و تاریخی و تمدنی تا امروز حفظ شده است و اکنون شاهد تبدیل یمن به سیاهچاله نابودگر راهبردهای آمریکا و رژیم صهیونیستی هستیم.
@Muhallel
📌 سرانجام حمله مشترک دشمن غربی با هدف قرار دادن ۱۲ نقطه (که چندتایشان فرودگاه بودند و غالب فرودگاههای یمن هم غیرفعال است) به پایان رسید. برای فهم دقیق سیر حوادث، تلفات، پاسخ یمن و نقاط هدف قرار گرفته باید منتظر بیانیه ساعات آتی سخنگوهای نیروهای مسلح یمن بود اما عجالتاً چند نکته به ذهن میرسد:
۲. در حالی که نقاطی از یمن با پراکندگی زیر آتش بود و مثلا آمریکا میخواست توان موشکی یمن را بزند، اما رگبارهای موشک بالستیک به سمت کشتیهای جنگی آمریکا و انگلیس با موفقیت انجام شد که این اولاً نشانه سطح آمادگی و اختیار بالای یگانهای تهاجمی ارتش یمن هنگام حمله دشمن و ثانیاً نشانه اراده فعال شلیک در هر لحظه در صنعا است. برای مثال سهشنبه شب شاهد بودیم که ناوهای متعدد آمریکایی و انگلیسی فقط درگیر دفاع شده بودند و توان حمله متقابل را نداشتند.
@Muhallel
۳. به نظر جنبه حیثیتی این حمله برای واشینگتن مهمتر از هر چیز است. انجام حمله ساعاتی پس از صدور قطعنامه ضدیمنی ۲۲۷۲ و اعلام اینکه استرالیا، بحرین، کانادا و هلند در این حمله همراهی کردهاند، نشانهای است بر اینکه آمریکا میخواهد ابزارهای ظالمانه خود در سازمان ملل را فعال و موثر نشان داده و مثلا "توان اجماعساز" خود را به رخ بکشد؛ این بازی بایدن حتی نمایشی از سال ۲۰۰۱ و ۲۰۰۳ هم نیست.
@Muhallel
۴. در حالی آمریکا و انگلیس به یمن حمله کردند که محبوبیت یمن در میان کشورهای بیعرضه عربی به شدت افزایش یافته بود. تبعات این تقابل آمریکا با یمنیها دامن آمریکا را در سراسر منطقه و حتی جهان در بلند مدت و نه کوتاه مدت خواهد گرفت؛ تا پیش از این تصویر آمریکا به دلیل حمایت از جنایتکار در غزه نابود شده بود که قرار بود با عقبنشینی رژیم از غزه و بازگشایی یک گذرگاه، این تصویر بهبود یابد و حالا با بنبست در غزه، تهاجم به یمن هم به کارنامه سیاه بایدن افزوده شده و آتش خشم ملتهای منطقه و جهان دامن آمریکا و انگلیس را خواهد گرفت.
@Muhallel
۶. روندهای این ساعات به هر چه بیشتر میلیتاریزه شدن منطقه علیالخصوص بابالمندب و دریای سرخ منجر شده است. در این میان اتخاذ یک آرایش و گارد تقابلی و آماده در جمهوری اسلامی ایران لازم است هر چند با بازپسگیری و آزادی نفتکش سوئز راجان و رزمایش در سکوت پیامبر اعظم(ص) بخشی از این گارد تهاجمی منتقل شد.
@Muhallel
مُحَلِّل
پایگاه اصلی اسکادرانهای انگلیسی در چشم شیطان، پایگاه آکروتیری قبرس است. عصر دیروز چندین تن از خلبان
این هم توسط BBC تایید شد و ۴ تایفون از مبدا آکروتیری قبرس با پشتیبانی یک سوخترسان به دو هدف در یمن حمله کردهاند که به معنای مشارکت گستردهتر آمریکا در این حمله است.
قصه این پایگاه هم مفصل است اما همینقدر بدانید که یکی از اصلیترین شاهراههای ترانزیت اسلحه آمریکا و انگلیس به سرزمینهای اشغالی، جاسوسی از لبنان و ... توسط پایگاههای قبرس صورت گرفته است.
@Muhallel
ترور صالح العاروی پس از طوفانالاقصی و ضربات دردناک روزانه حماس به رژیم صهیونیستی، ترور حاج جواد پس از هدف قرار دادن رسمی و علنی پایگاه راهبردی مرون توسط حزبالله و اکنون حمله آمریکا و انگلیس به یمن پس از حملات ترکیبی انصارالله به ناوگان آمریکا و انگلیس در دریای سرخ، بیش از پیش نشان میدهد، همانطور که صحبت از اینکه "در تله جنگ نمیافتیم" و "در زمان و مکان مناسب پاسخ میدهیم" لزوماً مانع از حرکت دشمن به پله بعدی نمیشود، یک ضربه علنی و صریح به دشمن نیز الزاماً مانع حرکت آنها نخواهد شد. اصل اول این است: ما درگیر فرایندها و سیستمها هستیم نه نقطه و خطها پس در اصل دوم ابتدا باید نقاط ضعف سیستم خود را ترمیم و سپس نقاط اساسی سیستم حریف را مورد آماج قرار داد تا در فرایند کلی پیروز شویم.
@Muhallel
از ساعاتی پیش هزاران نفر از مردم یمن در حمایت از ارتش و کمیتههای مردمی یمن به خیابان آمدهاند.
اصلیترین نقطه قوت یمن همین همگرایی بخشهای سیاسی، نظامی، امنیتی، مردمی و جنبشی است.
یمن نه مانند سوریه چیزی برای از دست دادن دارد، نه مانند لبنان جریانات خائنی مانند 14 مارس دارد که بنر لبنان لا یرید الحرب بالا ببرند، نه مانند عراق به تعداد افراد مسئول، نسخه و رای و ایده وجود دارد، و نه مانند ایران محذوریتها و معذوریتهای متعدد و خاص خود را دارد.
همین ویژگیهای یمن آن را تبدیل به یک ارزش افزوده برای مقاومت کرده تا جایی که راهبردهای آمریکا و رژیم صهیونیستی در حوزه ایران، عراق و شامات حداقل در سه دوره خاص، در یمن شکست خوردهاند.
@Muhallel
مُحَلِّل
از ساعاتی پیش هزاران نفر از مردم یمن در حمایت از ارتش و کمیتههای مردمی یمن به خیابان آمدهاند. اصل
توجه کنید که این متن خدای ناکرده به معنای دستکم گرفتن یا پایمال کردن زحمات و مجاهدتهای سایر اعضای جبهه مقاومت نیست بلکه منظور مقایسه معذوریتهای گروههای مقاومت است که بسیاری از آنها نیز توسط جریانهای خائن و معارض مقاومت در آن کشور به وجود آمده است. اتفاقا وقتی مشکلاتی در لبنان یا عراق وجود دارد، هر حرکت ضدآمریکایی یا ضداسرائیلی آنان از ارزش بیشتری نیز برخوردار است زیرا از دو سد عبور کردهاند.
به هر روی محدودیتهایی هم که هر یک از اعضای مقاومت دارند قابل انکار نیست و منظور این متن نیز آن است که یمنیها از مشکلات مشابه کمتری برخوردارند و همین هم نقش ویژهتری به آنان داده است.
@Muhallel
در اتاق عملیات مشترک محور مقاومت، در هر زمان باید میزان مشخصی از فشار به رژیم صهیونیستی وارد شود.
اگر صهیونیستها فکر میکنند با درگیر کردن سایر کشورها با محور مقاومت و طراحی زمینهای بازی جدید، میزان فشار را بکاهند، ضلع بعدی وارد بازی شده و فشار لازم را وارد میکند. دو حمله مقاومت اسلامی عراق به ایلات و رود اردن در کمتر از ۲۴ ساعت، شاهدی بر این مدعاست.
از همین رو، اولین گامی که در پاسخ یمنیها اعلام شد، تداوم هدف قرار دادن کشتیهای وابسته به رژیم صهیونیستی است.
آمریکا و انگلیس برای حفاظت از منافع رژیم جعلی صهیونیستی، خود را مستقیماً در معرض درگیری قرار داده و یمنیها نیز علاوه بر پاسخ، مستقیماً ریشه فتنه را هدف قرار خواهند داد.
@Muhallel
مُحَلِّل
چند روز پیش گرانت شاپس، وزیر دفاع بریتانیا در مقالهای در روزنامه تلگراف به نکتهای اشاره کرد که کمت
آن چیزی که پاسخ نظامی، دردناک و گسترده یمن را با اهمیت خواهد کرد، "شلیک مداوم" به ناوگان آمریکا است.
این مسئله در بلند مدت عملاً تابوی شلیک به آمریکا در دریا را در منطقه و جهان میشکند و آن را عادیسازی میکند. اصل ترس و آشفتگی غرب همین است.
البته این تحلیل یک پینوشت لازم دارد و آن هم این است که این شلیکها نه توسط یک دولت پذیرفته شده بینالمللی که توسط یک جنبش مردمی صورت میگیرد کما اینکه سایر حملات به آمریکا(به استثنای عملیات عینالاسد) نیز توسط همین گروههای مقاومت مردمی بوده است. از این رو مقداری بعید مینماید که روسیه یا چین به عنوان دولتهای پذیرفته شده در سیستم بینالمللی در حد یمن رفتار کنند اما قطعاً در صورت شکست تابوی شلیک، بیپرواتر از گذشته خواهند شد.
البته در صورت تعمق بیشتر، این سوال مطرح میشود: آیا رقبا یا معارضین آمریکا به سمت گروههای مردم پایه برای تسهیل ضربه حرکت خواهند کرد؟
@Muhallel
مُحَلِّل
✴️ ده روند مورد انتظار در مرحله سوم جنگ 🔻اکنون ارتش صهیونیستی از شهر غزه تقریبا به طور کامل عقبنش
به نظر میرسد جمعبندی محور مقاومت حاکی از برنامهریزی آمریکا و انگلیس برای گسترش دامنه جنگ و تلاش بر ارعاب مقاومت و خاموش کردن جبهههای آتش محور است.
این سخن بایدن مبنی بر اینکه "ما در جنگ نیابتی با ایران نیستیم و آنها جنگ نمیخواهند" حاکی از محاسبهای خطرناک در کاخ سفید است که میتوانیم هر اقدامی در زیر آستانه درگیری نظامی انجام دهیم.
از سویی، مشخصاً آنها در مرحله سوم جنگ به دنبال خرید وقت و پیشبرد گام به گام طرحهای نظامی خود در نوار غزه هستند تا با تزریق برخی مسکنهای نمایشی، مشروعیت اقدامات مقاومت را زیر سوال برده و آن را وادار به کاهش کنند و همزمان طرحهای سیاسی برای روز بعد را پیش ببرند؛ طرحهای سیاسی که دریچه بازگشت به راهبردهای بایدن در پیشاطوفانالاقصی است. حمله بامداد جمعه به یمن اما خطای محاسباتی بود که همه این طرحها را بر باد داد.
اکنون خبرها حاکی از برنامهریزی و آمادگی محور مقاومت برای آغاز دور جدیدی از تصعید یکپارچه و تهاجم به منافع آمریکا و رژیم صهیونیستی در سقفی جدید است.
به طور قاطع دشمن نمیتواند با اقدامات میانه و ترکیب ابزارهای سیاسی، نظامی، امنیتی و رسانهای مقاومت را فریز کرده تا با خرید وقت به دنبال نزدیککردن خود به سقف اعلامی باشد.
به زودی برای محور واشینگتن و تلآویو روشن خواهد شد تداوم جنایت در منطقه در سطح فعلی هزینهدهی نمانده و با ارتقا درگیریها به یک سطح جدید، روزنه ورود به سطح سیاه به دشمن نشان داده میشود. در آن مرحله، یا عرصه به سمت رخدادهای پیشبینیناپذیر خواهد رفت و یا حریف جنایت در غزه را متوقف میکند.
@Muhallel
🔹 سید حسن نصرالله: آمریکاییها بهخاطر یمن برای ایران پیغام تهدیدآمیز فرستادند اما جز یک کلمه نشنیدند و آن این بود که این عملیاتها تصمیم یمنی است. همانگونه که گفتیم بین یمنیها و آمریکا و انگلیس میدان است و بهزودی مشخص میشود که بایدن در حمله به یمن حماقت کرده است.
🔻 آمریکاییها عصبی ناشی از خطای محاسباتی انجام شده، از یکسو پیامهای تهدید آمیز به تهران میفرستند و میانجیها برای کاهش پاسخ یمن واسطهگری می کنند و از سوی دیگر برای جبران هدف قرار دادن مواضع غالباً سوخته ارتش یمن، به تداوم حملات جسته و گریخته ادامه داده، در بابالمندب اقدام به توقیف کشتیهای تجاری و تغییر مسیر آنها به امیدنیک کرده تا با فرار رو به جلو بحران را بینالمللی کنند و همزمان در حال بررسی یک تهاجم آبی- خاکی به سواحل یمن و یا آزادی کشتی گلکسی لیدر هستند و در این زمینه به تحریک صنعا و تعیین زمان پاسخ قطعی آن ادامه میدهند.
🔻رخدادهای پس از تشییع شهدای عزیز یمنی اما معادله جدیدی را حاکم خواهد کرد.
@Muhallel
مُحَلِّل
بدون شک کلیدواژه اطلاعیه دوم وزارت اطلاعات، تروریستهای تاجیکستانی و اتباع تاجیک است. در این خصوص مو
🔸 اکنون با اطمینان بیشتری میتوان گفت که تاجیکستان، خواسته یا ناخواسته به دام CIA افتاده و به عنوان دالان جدید دستگاه ترور داعش تبدیل شده است.
🔸 استفاده ابزاری مجدد دشمن غربی - عبری از داعش در شرایط تحول یافته منطقه پس از طوفانالاقصی، حاکی از تلاش برای تحمیل یک بحران تروریستی جدید به منطقه و حتی جهان است.
🔸 در این خصوص داعش خراسان عملا تبدیل به ابزار دست سرویسهای اطلاعاتی برای پیشبرد اهدافشان شده است و حتی برخی نیروگیریها نه توسط داعش که توسط سرویس انجام میشود، آموزشهای اعتقادی شبیه به داعش در کشورهای ثالث داده شده و سپس این نیروها به حوزه شرق کشورمان تزریق میشوند. تامین مالی این تروریستها نیز غالباً به واسطه ارز دیجیتال صورت میگیرد.
🔸 در این بین نباید از نقش مضر تاجیکستان غافل شد؛ این امر تا جایی است که برخی منابع افغانستان از درخواست اداره کل مبارزه با جرایم سازمان یافته وزارت کشور تاجیکستان(این کشور سازمان اطلاعاتی به معنای رایج ندارد و این اداره همان وظایف را بر عهده دارد) با واسطهای از آلمان از داعش خراسان خبر میدهند که طی آن، داعش در عملیاتهایش تصویر و نام تروریستهای اهل تاجیکستان را سانسور کند تا نام این کشور خراب نشود. گفته میشود یکی از دلایل تار کردن صورت تروریستهای کرمان، همین توافق دو طرفه است. بخش زیادی از این مسئله نیز، به اختلافات شدید میان دوشنبه و کابل و وضعیت وخیم اقتصادی تاجیکستان برمیگردد و این تا جایی است که گفته میشود تاجیکستان تبدیل به محل حضور و رفت و آمد تروریستها نیز تبدیل شده است.
🔸 بدیهی است که اولاً غرب باید ملتفت باشد مقوله ناامنی، امری به شدت سرایتکننده و سرایتپذیر است و تجربه ثابت کرده که در این موارد اینبار چاقو دسته خودش را میبرد.
🔸 ثانیاً عبور از این بحران با اقدامات مقطعی کارساز نبوده و ما نیاز به همگرایی منطقهای در حوزه آسیای میانه برای کور کردن دالان ترور داریم، فرایندی که طبعاً تاجیکستان در آن شریک است.
🔸 ثالثاً در کشور ما نیز نحوه همراهی افکار عمومی و جلوگیری از آدرسغلطدهی توسط برخی جریانات خاص برای جلوگیری از شکلگیری بحرانهای جدید ضروری است.
🔸 همچنان که قبلاً گفته شده است، با عملیاتهای نظامی و امنیتی و توافقات سیاسی و امنیتی صورت گرفته میان جمهوری اسلامی ایران و عراق، طبیعتاً از حجم ورود عوامل ناامنساز از مرزهای غربی کاسته شده و این جریان به سمت مرزهای تقریباً رها شده شرقی شیفت پیدا میکند. حتی در گذر از مساله مهاجرین غیرقانونی، شکلگیری کریدورهای ناامنی در شرق کشورمان، لزوم و اهمیت بازآرایش مرزهای شرقی کشور را دو چندان میکند.
@Muhallel
مُحَلِّل
بسیاری تصور میکنند که به دلیل حملات اشغالگر، توان یگانهای موشکی قدس و قسام به پایان رسیده در صورتی
🔻 در روزهای اخیر و پس از عقبنشینی رژیم صهیونیستی از شهر غزه و اعلام آغاز مرحله سوم، حملات راکتی مقاومت به شهرکهای صهیونیستی غلاف غزه افزایش یافته و تقریبا روزانه ۳ یا ۴ حمله راکتی انجام میشود.
🔻 این عملیاتها که فعلا به دلیل حملات محدود هوایی رژیم در شهر غزه به شهرکهای اطراف خلاصه شده، علاوه بر اثبات حفظ توان رزمی یگانهای موشکی گردانهای قسام و گروهانهای قدس، با هدف اخلال در عادیسازی شرایط در سرزمینهای اشغالی صورت میگیرد.
🔻 به عبارتی، یکی از اهداف عقبنشینی نیروهای زمینی ارتش اشغالگر، بازگشت نیروهای ذخیره به کسب و کار و شرکتهای ورشکسته است شاید زخمهای اقتصادی اخیر مقداری التیام یابد. همچنین با بازگشت شهرکنشینان به شهرکهای اطراف غلاف غزه همچون سدیروت، عسقلان و اسدود، نتانیاهو دستاورد جدیدی برای خود ثبت کند.
🔻 اما از سرگیری و تداوم شلیک از غزه و فعال شدن آژیرهای خطر، مانع از هرگونه عادیسازی در این شهرکها شده و در طول زمان فشارها بر نتانیاهو را افزایش خواهد داد.
@Muhallel