این فرد تئودور هرتزل بنیانگذار جبنش صهیونیسم است و از همین رو بسیاری وی را به عنوان پایهگذار رژیم صهیونیستی میدانند.
وی در کتاب "دولت یهود" خود استدلال میکند که "دولت یهود در فلسطین، قلعه اروپا در برابر آسیای وحشی است".
حال بعد از گذشت بیش از ۷۶ سال از تاسیس غده سرطانی منطقه، روندها تغییر کرده و بیش از ۴ کشور غربی برای دفاع هوایی از رژیم صهیونیستی کل توان ممکن خود را پای کار میآورند و در آخر هم به موفقیت کامل نائل نمیشوند.
وظیفه رژیم اسرائیل که بر اساس ذات خود میبایست مدافع غرب باشد معکوس شده و حالا غرب باید هزینههای گزاف سیاسی، اجتماعی، نظامی، راهبردی و مالی بپردازد تا از #موجودیت این "قلعه" دفاع کند.
هر چند با شکلگیری مقاومت اسلامی در منطقه رژیم صهیونیستی از راهبرد "نیل تا فرات" به راهبرد "حصار در حصار" به معنای کشیدن دیوارهای بتنی در چهار طرف مرز، در زیر آب و حتی در داخل سرزمینهای اشغالی، شیفت کرد اما از ۱۵ مهر ۱۴۰۲ رژیم به طور کامل وارد فاز واکنشی و انفعالی شد که برای رفع تهدیدات یومیه خود نیز باید متکی بر سایرین باشد. این "مرد بیمارِ خمیده" اما با حمله ۲۶ فروردین زمین خورد.
@Muhallel
مُحَلِّل
🔹 یکی از مهمترین تغییرات رخ داده پس از حمله ایران، تشدید کمی و کیفی توسط حزبالله در جبهه شمال است.
🔻 همانطور که روز گذشته بررسی شد، مقاومت اسلامی لبنان تصاعد کیفی در برابر سیاست ترور رژیم تروریستی اسرائیل را در پیش گرفته که هدف قرار دادن میرون و مقر تیپ و لشکرهای ارتش رژیم در کنار تهاجم ترکیبی امروز به پایگاه سری اطلاعات رژیم در شمال در ۲۴ ساعت گذشته بخشی از آن است. این تغییر تاکتیک حزبالله، اثرات راهبردی دارد.
🔻 در حالی که تمرکز تلآویو در سه روز اخیر بر مدیریت پیامدهای عملیات ایران و البته یافتن راهی برای پاسخ به آن بود، مشغول واقعیتی در جبهه شمال شده است.
🔻 برای درک بهتر نقشه کلی جبهه مقاومت، مطالعه مجدد مطلب فوق توصیه میشود:
https://eitaa.com/Muhallel/1250
@Muhallel
رژیم طیفی از حماقت را مدنظر داشت و دارد.
گزینه حمله مستقیم مطرح بود و آنطور که آکسیوس گفته قرار بود دوشنبه شب عملی شود اما توسط آمریکا لغو شد.
حملات غیرمستقیم در اطراف برخی تاسیسات هستهای و نظامی، ترور برخی افراد بلندپایه در مقاومت و نیروهای مسلح، یک عملیات دریاپایه و ضدِ کشتیهای ما، حملات به عراق و سوریه و یا حملات سایبری با تمرکز بر اختلال اقتصادی از جمله گزینههای روی میز رژیم در این مدت بوده است.
مهمترین مسئله آنها اما همچنان این است اگر مستقیم حمله کنند، با پاسخی ده برابر ویرانگرتر مواجه میشوند و اگر به گزینههای قدیمی جنگ بین جنگها و منطقه خاکستری روی بیاورند، با معادله اعلامی ایران مواجه خواهند شد.
بنابراین تلاش آنها بر یافتن راهی برای یک پاسخ میانه، نمایشی و با هدف اقتدارنمایی و شکست اقتدار ما در رسانهها است.
ایران نیز اشراف راهبردی خود را حفظ کرده و برای همه سناریوها از جمله سناریوهای فریب و جنگ روانی تسلط دارد.
@Muhallel
مُحَلِّل
رژیم طیفی از حماقت را مدنظر داشت و دارد. گزینه حمله مستقیم مطرح بود و آنطور که آکسیوس گفته قرار بود
حال وقت رمزگشایی از پارافهای متن ریپلای شده است(برای راحتی کار شمارهگذاری شد):
۱. تهدید برای دوشنبه بالا بود اما با ورود آمریکا برای نجاتشان، آنها سند هلاکت خود را امضا نکردند. از همان ابتدا نیز اصفهان به عنوان یکی از حیاتیترین نقاط کشور مدنظر بود. بر خلاف جوسازیها نیز گزینه پهپادی در کشور اعتبار بیشتری داشت تا F35 و جریکو و ... پس آمادگی هم از نظر مکانی وجود داشت هم نوع سلاح.
۲. پس از تهدید معتبر و قوی در خصوص تغییر دکترین هستهای نظام، ضربه به تاسیسات هستهای منتفی شد و تمرکز بر پایگاههای نظامی قرار گرفت. همانطور که در ابتدای بند ۲ آمده، حمله غیرمستقیم به اطراف پایگاههای نظامی گزینه رژیم بود که اجرا شد. هدف برخی تسلیحات در پایگاه هشتم شکاری اصفهان بود.
۳ و ۴: همانطور که گفته شد در محاسبات دشمن بنبست بدی وجود داشت. حمله مستقیم باعث ویرانی زیرساختهای رژیم صهیونیستی میشد و پاسخ جنگ بین جنگها نیز در چارچوب معادله جدید اعلامی ایران بود. آنها اما نازلترین سطح از منطقه خاکستری را برای پاسخ انتخاب کردند. بنابراین در بند ۴ ذکر شد که تلاش دشمن یک پاسخ نمایشی و میانه است که شاهد آن بودیم اما به دلیل شکست سناریوهای صهیونیستها همین وجه نمایشی آن نیز به محاق رفته است و به نظر به جز برای برخی عناصر خودفروخته در داخل ارزشی ندارد.
۵. در روزهای گذشته برخی رسانهها و مقامات رژیم سعی داشتند بگویند که طرحشان منتفی است و یا تا میانه اردیبهشت خبری از اقدام نخواهد بود تا باعث کاهش هوشیاری ما شده و بتوانند با ضربهای محدود، دستاوردسازی کنند اما همانطور که در بند ۵ گفته شد، ایران بر سناریوهای فریب و جنگ روانی تسلط دارد.
دو نکته تکمیلی:
الف. جمهوری اسلامی همچنان آمادگی و اشراف خود را حفظ خواهد کرد.
ب. همین اقدام نازل صهیونیستها نیز بیپاسخ نمیماند. رژیم میخواست پیام توانایی نفوذ و عملیات در داخل را بدهد غافل از اینکه فرش از زیرِ پایشان کشیده خواهد شد.
@Muhallel
مُحَلِّل
همانطور که فرمانده کل ارتش گفته موضوع در دست بررسی است. به عبارتی اتفاقات صبح امروز در کوادها خلاصه
به طور مشخص تاکنون چیزی که بر اساس شواهد و قرائن منتشر شده و مشخص است ما شاهد تلاش دشمن برای یک حمله ترکیبی بودهایم. یک سناریو یا فرضیه این است که پس از پرواز کوادکوپترها از مناطق نزدیک مرزی و تلاش برای درگیر کردن پدافند توسط عناصر خودفروخته و مزدور رژیم صهیونیستی، همزمان جنگندهها با عبور از سوریه و هدف قرار دادن رادارهای فرودگاه الثعله سویدا، اقدام به شلیک از آسمان عراق(توجه به سقوط بوسترها در برخی نقاط) با هدف برخی تجهیزات اصفهان کردهاند. با توجه به سرنگونی همه ریزپرندهها، مرحله دوم نیز موفق نبوده است.
به نظر میرسد راز درگیری پدافند تبریز نیز در همین طراحی نهفته است. خداوند همه نیروهای مسلح علیالخصوص پدافند هوایی قدرتمند کشورمان را در پناه خود حفظ کند و به آنها اجر و برکت دهد.
@Muhallel
۱. رژیم صبح امروز متحمل چند شکست شد:
از حیث عملیاتی، نه تنها اهداف آنها محقق نشد که عملیات نیز نیمهکاره و با شکست به اتمام رسید(ابعاد شکست این عملیات گسترده است و بزودی رسانهای خواهد شد)، رژیم مضحکه خاص و عام در داخل ایران و منطقه و درون سرزمینهای اشغالی شد، همچنین اتحاد نسبی داخلی و کاهش انتقادات بینالمللی که بعد از وعده صادق رخ داد تبدیل به گسست شد؛ هم اختلافات درون و بیرون کابینه افزایش یافت هم انتقادات بینالمللی بار دیگر بازگشت و تهران مرکز تماسها شد.
@Muhallel
۱. هیچ یک از موشکهای شلیکی از جنگنده دشمن به هدف نرسیدند و همگی در عراق منهدم شده و وارد ایران نشدند. افسانهسراییهای رسانههای دشمن در خصوص عبور موشکها و اصابت به رادار S300 کذب محض است و آسیب جزئی به رادار نیز به هیچ وجه توسط موشک نبوده است. حجم تلاش برای پیروزنمایی رژیم در این نبرد توسط رسانههای فارسی زبان معاند عجیب و غریب است.
۲. هیچ پرتابهای از سوی جمهوری آذربایجان نیامده و درگیری پدافند تبریز با کوادی مستقل بود.
۳. در تحلیلها میگویند " هدف تلآویو ارسال این پالس به تهران بوده که با زدن پدافند نطنز میتواند از این مسیر عبور کرده و به آن برسد و در این خصوص در برابر پیام وعده صادق که همان آسیبپذیری رژیم و توانایی عبور از ۱۰۰ درصد توان پدافندی ۸ کشور با کمتر از ۴۰ درصد توان آفندی است، موازنه ایجاد کند و بگوید ما هم با موساد و ارتش(دو بال عملیات شکست خورده فوق) دسترسی داریم" این تحلیل درست است اما مسئله این است که اساسا سناریوی عملیاتی آنها ناکام ماند تا قرار باشد پیامی راهبردی در تهران دریافت شود! پیام دریافتی، متناسب با اهداف پنهان، ماهیت و تحقق عملیات آنها است نه افسانههای رسانهای.
۴. با اطلاع از برخی ابعاد پیدا و پنهان هر دو عملیات وعده صادق و خبط رژیم، میگویم که وعده صادق چه از حیث طراحی عملیاتی و اجرای آن و چه از حیث اثرات راهبردیِ پساعملیات چند ده پله بالاتر است. پس نگران دروغپردازیهای دشمن نباشید. اینکه رسانههای غربی و فارسی زبان بیش از خود رسانههای و حتی مقامات رژیم بر عملیات فوق مانور میدهند سند محکمی مبنی بر شکست آنها و تلاش برای مسلط نشان دادن خود بر اوضاع و انحراف افکار عمومی جهانی و منطقهای و ایرانی هستند.
@Muhallel