وقتی به بچه میگی:
«همه سختیارو به خاطر تو تحمل میکنم»،
یعنی که اگه تو نبودی،
زندگیم آسودهتر و رنجم کمتر بود.
این پیامِ نخواستنی بودن و بیارزشی،
اثرش تا همیشه با کودک میمونه..
مراقب کلماتتون باشید و احساس گناه به بچهها ندید.
بزرگسالِ آسیب دیده،(اول یک کودک بوده).
#مدرسه_والدین
┄┅═══••✾••═══┅┄
"نماز اول وقت"| عضو شوید👇
@Namazeavalevaght
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸همیشه انسان هایی که تا لحظه آخر اهل مقاومت و ایستادگی در راه هدفشان هستند پیروزند.
#امید
#مقاومت
💠 محمد افضلی
ما رو به دوستان خود معرفی کنید.
┄┅═══••✾••═══┅┄
"نماز اول وقت"| عضو شوید👇
@Namazeavalevaght
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 مهمترین بحث تربیتی، از نظر استاد عباسی ولدی
(نویسنده ی مجموعه تربیتی ارزشمند من دیگرما) چیه؟
کلیپ رو ببینید👆👆
به امید خدا قصد داریم در جمعی مادرانه
همزمان با عید سعید مبعث
شنیدن صوت های شخصیت محوری رو شروع کنیم😍
اینم پیوند دعوت به گروه درمسیرمادری👇
https://eitaa.com/joinchat/2218721449C4d7cbda7f0
📣لطفا پیوند دعوت به گروه رو فقط برا کسانی بفرستید که میخوان بحث شخصیت محوری رو دنبال کنن🙏
ضمنا اینجا فقط قراره با هم گوش بدیم
و با ذکر یا علی اعلام کنیم که شنیدیم تا به همدیگه انگیزه بدیم که با برنامه بیان جلو ❌🟥⭕️بحث و تبادل نظر
و ارسال پیام متفرقه نداریم و با احترام پاک میشه❌🌸🌸🌸
#شخصیت_محوری
#استاد_عباسی_ولدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه میخواین بر عقل و ذهن فرزنداتون
حکومت کنید یادتون باشه اول باید بر
قلب اونا حکومت کنید
به زبون ساده اخلاق تون رو خوب کنید
@kamransahebii
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا در گوشِت میگه .......
@kamransahebii
#تربیت_فرزند
👣مادری به دخترش گفت:
مواظب باش وقتی راه میری قدمهات رو
کجامیذاری
💕دخترجواب داد:
شمامواظب باشیدقدمهاتون روکجامیذارید
چون من پاجای پای شمامیذارم
الگوی شایسته فرزندانمون باشیم
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
راستی : جنسیت بچه اصلا مهم نیس...
همین که چهار ستون بدنش سالم باشه
و دختر باشه کافیه... 🤣
.
روزی فردی خدمت امام صادق علیه السلام رسید و عرض کرد. آقا ما اسم فرزندانمان را به اسم شما اهل بیت میگذاریم. آیا این کار ما فایده ای دارد؟
امام فرمود: هَل الدّین الا الحُب آیا دین چیزی جز محبت است؟
روایت امید بخشی است که ما با گزاردن نام اهل بیت علیهم السلام بر روی فرزندانمان، دینداری خود را ابراز داشته ایم.
بِأَبِي أَنْتُمْ وَ أُمِّي وَ نَفْسِي وَ أَهْلِي وَ مَالِي ذِكْرُكُمْ فِي الذَّاكِرِينَ وَ أَسْمَاؤُكُمْ فِي الْأَسْمَاءِ وَ أَجْسَادُكُمْ فِي الْأَجْسَادِ وَ أَرْوَاحُكُمْ فِي الْأَرْوَاحِ وَ أَنْفُسُكُمْ فِي النُّفُوسِ وَ آثَارُكُمْ فِي الْآثَارِ وَ قُبُورُكُمْ فِي الْقُبُورِ فَمَا أَحْلَي أَسْمَاءَكُمْ...
تفسیر عیاشی، ج1، ص167
وضعیت سوریه دقیق مثل نماز جمعه در زندان است...
محمد هویدی نویسنده و تحلیلگر سوری نوشت:
وضعیت در سوریه مثل نماز جمعه در زندان است:
امام جماعت قاتل است،
موذن کلاهبردار است،
نمازگزاران دزد هستند
و همه هم ریش دارند!
پرچم بالاست✌️🇮🇷
@mrtahlilgar
🔖بانوی تمدنساز کربلا
سازوکار بقای حقایق در تاریخ این بوده و هست که همواره راویانی که اهل حق و حقیقت باشند و از اصل وقایع بهدرستی مطلع باشند، با بیان روایت و خاطرهگویی به تدوین و انتشار حقایق تاریخی بپردازند تا جایگاه واقعی آن حوادث، جاودان بماند. این در حالی است که ارزشگذاری این حقایق و تعیین میزان تاثیرگذاری آنها در سیر تکوینی و تشریعی عالم، اهمیت روایت و حضور راوی امین در ماندگاری آن حقیقت را معین میکند. از آنجا که واقعه عاشورا در سال ۶۱هجری قمری، بزرگترین و مهمترین حادثهی ماندگار، در تاریخ اسلام است و نقش مهمی در سیر تکامل تشریعی بشریت دارد؛ تنها با روایتی حقیقی، انقلابی، به هنگام، هنرمندانه، جامع و بدون تحریف ماندگار میگشت. «بنیانگذار بنای حفظ حوادث با ادبیات و هنر، حضرت زینب کبری (سلاماللهعلیها) هستند. اگر حرکت و اقدام ایشان نمیبود و بعد از آن بزرگوار هم بقیهی اهلبیت (علیهم السلام)_ حضرت سجاد (علیه السلام) و دیگران_ نمیبودند، حادثهی عاشورا در تاریخ نمیماند. سنت الهی این است که اینگونه حوادث در تاریخ ماندگار شود.» (بیانات رهبر انقلاب،۳ شهریور ۸۴)
حضرت زینب کبری (سلامالله علیها) بانوی تمدنساز تاریخ اسلام است که عامل پيروزی خون بر شمشير در کربلاست. ایشان هم در حادثهی عاشورا و آنهمه سختی و محن و هم در هدایت مجموعهی به جا مانده از مخدرات اسیر، بهعنوان یک ولی الهی آنچنان درخشید که نظیری در طول تاریخ برایش متصور نیست؛ چنانکه بعد از وقایع عاشورا و در حوادث پیدرپی دوران اسارت در کوفه و شام تا اربعین اباعبدالله(علیهالسلام)، زینب سرآغاز دیگری برای حرکت اسلامی و پیشرفت تفکر اسلامی است که نقش مهمی در پیش بردن جامعهی اسلامی بهعهده داشت. «جوهر زنانهی مؤمن» در وجود مبارک او، در کنار «شور عاطفهی زنانه» اینچنین رخ مینماید که عظمت و متانت قلب یک انسان مؤمن را در زبان صریح و روشن یک مجاهد فیسبیلالله نشان میدهد. زلال معرفتی که از قلب و زبان او بیرون میتراود و شنوندگان و حاضران را مبهوت میکند، با عظمت زنانهاش، بزرگان دروغین ظاهری را در مقابل او حقیر و کوچک میکند. «عظمت زنانهی او» یعنی مخلوطی از شور و عاطفه انسانی که در هیچ مردی نمیتوان این عاطفهی شورانگیز را پیدا کرد، اما زینب به آن مزین است. «متانت در شخصیت و استواری روح در زینب کبری (سلامالله علیها)»، حوادث خطیر و بزرگ را آنچنان در او هضم میکند که بر روی آتشهای گداختهی حوادث، شجاعانه قدم میگذارد، عبور میکند، آگاهی میبخشد و درس میدهد و بعد از شهادت حسين بن علی(علیه السلام) که دنيا ظلمانی شده، دلها، جانها و آفاق عالم تاريک گرديده، او چون نوری تابان میدرخشد. آری! عاشورا بدون حضور زینب (سلامالله علیها)، آن حادثه تاريخی ماندنی نمیشد؛ چراکه شخصيت او در اين حادثه آنچنان بارز است، تو گویی او حسينی دیگر است در پوشش يک زن، در لباس دختر علی. نکتهی مهم و قابل توجه این است که ارزش و عظمت زينب کبرى(سلام الله علیها)، به خاطر موضع و حرکت عظيم انسانى و اسلامى او بر اساس تکليف الهى است. کار او، تصميم او، نوع حرکت او، به او اينطور عظمت بخشيد. هرکس چنين کارى بکند، ولو دختر اميرالمؤمنين (عليهالسّلام) هم نباشد، عظمت پيدا مىکند. بخش عمده اين عظمت از اينجاست که اولاً موقعيت را شناخت– هم موقعيت قبل از رفتن امام حسين(عليهالسّلام) به کربلا، هم موقعيت لحظات بحرانى روز عاشورا، هم موقعيت حوادث کشنده بعد از شهادت امام حسين(علیهالسلام) را– و ثانياً طبق هر موقعيت، يک انتخاب کرد. در حقیقت اين انتخابها، «زينب» (سلامالله علیها) را ساخت.
🖋آمنه عسکری منفرد
@ghalamnegaremonfared
#نیمه_رجب
#حضرت_زینب
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️رشد هشت درصدی اقتصاد:
📌 امام خامنهای: میشود
📌پزشکیان: نمیشود!
🖋 #محمد_جوانی
🔴 @CWarfare
"نیمی از قلبم"💔
✍🏻 فاطمه تقیزاده
به مناسبت شب رحلت حضرت زینب سلام الله علیها، شبکه تلویزیونی یک مستند پخش کرد که در آن یک آقای کشیش مسیحی صحبت میکرد که دو کتاب درباره حضرت زهرا و حضرت زینب سلام الله علیهما نگاشته بود.
نقش حضرت زینب را خیلی زیبا در کربلا توصیف کرد و نام کتاب هم از لحظه وداع حضرت با برادر وام گرفته بود.
به راستی حضور فعال این دو بانو در جریان مهم تاریخی زمان خودشان باعث اثر گذاری هرچه بیشتر اون حادثه شد. شاید اگر زن نبودند، نویسنده از کنار این حوادث به سادگی عبور میکرد. و همین حضور فعال، باعث تحقیق و نگارش درباره ایشان شده. این فرد به خوبی نقش حضرت زینب را در کربلا توصیف کرد و لحظات ورود بانو را به یاری برادر به تصویر کشید.کنجکاو شدم بیشتر از ایشون بدونم.در فضای مجازی جستجو کردم، این آقا مسلمان نیست ولی چون انسان آزادهای هست و بر مدار فطرت حرکت میکنه، عمق تاثیر گذاری حرکت این بانوان را درک کرده و درباره ایشان دست به قلم شده.کریستوفر کلوهسی، کشیش کاتولیک و متولد آفریقای جنوبی است. نویسنده کتاب "فاطمه، دختر حضرت محمد (صلی الله علیه وآله) " که به عنوان اولین کتاب جامع در مورد شخصیت حضرت زهرا سلام الله علیها، به زبان اروپایی و برگرفته از منابع اصلی عربی است. کتاب دیگر در خصوص حضرت زینب سلامالله علیها، به نام "نیمی از قلبم" هر دو کتاب را انتشارات گورگیاس چاپ کرده.
ایشان در مراسم جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران به خاطر نگارش این ۲ اثر به عنوان پژوهشگر برترِ بخش خارجی انتخاب شد.
هدف و غرض از معرفی این آقا این بود که بگم، یک فردیه که مسلمان نیست ولی نکته جالب توجه، کِشش او به سوی حرکت عظیم این دو بانوی برجسته و اسوه اسلامی شیعی است و دست به قلم شدن او و نگاشتن اثری جامع از این دو بانوی گرانقدر هست، که الگوی همه انسانها و آزادگان عالم هستند. و این مطلب را کسی درک میکنه که تمدن پوشالی غرب رو دیده و نگاه جنسیتی اونها رو از نزدیک لمس کرده.
کلوهسی : "در تقلای روزمره برای وفادار ماندن به هرآنچه که عادلانه، درست و اخلاقی است – لحظاتی که کربلای شخصی هر فرد محسوب میشود- [حضرت]فاطمه (س) و [حضرت]زینب (س) نمونه و الگوی کامل ایستادگی و شجاعت هستند."
#جهاد_تبیین
#جهاد_روایت
#مجله_افکار_بانوان_حوزوی
@AFKAREHOWZAVI