امیرمؤمنان علیهالسلام می فرمایند: «انّما مثل الدنیا مثل الحیّة، لیّن مسّها، شدید نهشها؛ مثَل دنیا مثَل مار است. بدن مار، نرم و نیشش شدید است.»
اگر انسان روی بدن مار دست بکشد بدش نمیآید؛ خیلی نرم و ملایم است، ولی نیش آن خطرناک و گاهی کشنده است.
وقتی کودکان مار را میبینند (اگر کسی آنها را نترساند)، از آن خوششان میآید و دلشان میخواهد با آن بازی کنند. دستی میکشند، و وقتی دیدند نرم است، بیشتر خوششان میآید و میخواهند بیشتر با آن بازی کنند، غافل از اینکه مار شوخی ندارد و یکباره نیش میزند. باید مار را شناخت و اگر مار کشندهای است باید مواظب بود و از آن فرار کرد.
«فاعرض عمّا یعجبك منها لقلّة ما یصحبك منها؛ پس از جاذبه های فریبنده آن روی گردان، زیرا زمان کوتاهی در آن (دنیا) خواهی ماند»
اگر ماری دیدی و خیلی از آن خوشت آمد، و به آن دست کشیدی و دیدی موجود نرم و بیآزاری است، باز مواظب باش! خیلی به آن مشغول نشو! مصاحبت و بازی با مار خطرناک است. یک وقت تو را نیش میزند و آن وقت دیگر چارهای نداری. بدان از آنچه بیشتر خوشت میآید، همان برایت بیشتر ضرر دارد. هر چه کمتر به آن دست بزنی احتمال خطرش کمتر است و سالمتر میمانی.
«كُلَّمَا اطْمَأَنَّ مِنْهَا إِلَى سُرُورٍ أَشخصه مِنْهَا مَكْرُوهٌ؛ هر گاه که به دنیا انس گرفت و آسوده شد، ناگاه به سختی و گرفتاری دچار می گردد.»
هنوز از نرمی بدن مار استفاده نکردهای، درد و رنجی شدید به دنبالش خواهد آمد. دنیا هم همینطور است. حال که از آن بهره و لذتی بردی، دیگر به آن دل نبند! همان لذتی که بهاندازه ضرورت بردی کافی است، و سراغ هدفهای اخروی برو!
🔺️بیانات آیت الله مصباح یزدی(قدسسره)، ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
#تمثیلات_
#نشر_خوبیها_
#امام_علی_
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یازدهمین نشست تولیدکنندگان محتوای تبلیغی
ــــــــــــــــــــــــ
موضوع این نشست محور گفتمانی عملیات محرم بود.
در این نشست حجج الاسلام راجی، وکیلپور، جنتی و سهرابی میهمان جلسه بودند.
#گزارش_تصویری
ــــــــــــــــــــــــ
شمع
شبکهٔ مبلغان و عملیاتهای تبلیغی
https://eitaa.com/joinchat/2289369210C313651a2a4
جمعی تابوتی را تشییع می کردند در کنار تابوت کودکی با گریه فریاد می کشید پدر جان تو را به گودالی می برند که نه فرشی هست نه چراغی و نه غذایی !
کودک فقیری این را شنید و سریعا خود را به خانه رساند و به پدرش گفت : ...
" ای پدر عده ای می خواهند جنازه ای را به خانه ما بیاورند !
آدرسی که می دادند دقیقا خانه ی ما بود !
جایی که نه فرشی هست ، نه نوری و نه غذایی !
| فراموش نکنیم که فقر باعث می شود زندگی برای بعضی از انسان ها با مرگ فرقی نداشته باشد |
هدایت شده از حمید مهدیه
14.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 "معشوق خدا"
🔹وصیتنامۀ معشوقانۀ! شهید ناصرالدین باغانی.
🔹مقام معظم رهبری: من مکرّر دستنوشتههای این شهید را خوانده و هر بار بهره و فیض تازهای از آن گرفتهام.
هدایت شده از نها مدیا
السلام علیک یا شمس الشموس
✨ما که زخاک کربلا دوریم خوب شد که مشهد الرضا داریم✨
عاشقان ثامن الحجج و دورماندگان از امام رئوف،میتونند با کلیک روی لینک زیر👇👇👇👇👇👇👇
علاوه بر استفاده از مطالب مفید کانال
هر هشت روز یکبار دلهایتان مهمان ثامن
الحجج شود ✨
و زیارت نیابتی و دعاهای امین الله و زیارت عاشورا ✨به نیابت از کسانی که عضو کانال شده اند و اسامیشان را به آیدی کانال بفرستند انجام شود.
از خداوند متعال می خواهیم که علم و آگاهی واطلاعاتمون را زیاد کند
وقل رب زدنی علما
هر آنچه که برای مطالعه و آگاهی نیازمندیم ما برای شما در این کانال فراهم آوردیم 👇👇👇👇👇
مشتاقانه منتظر حضورتان در کانال نشر خوبیها هستیم.
https://eitaa.com/nashrekhobihaa