▪️ دقت کردی وقتی بازار عطرفروشها میری بوی عطر میگیری، حتی اگه عطری نخری؟ شرکت توی مجالس اباعبدالله هم همینجوریه، بوی حسین میگیری.
▫️ وقتی هم که حسینی شدی اول بسمالله است. تازه میتونی بیای تو خیمهی امام زمان. امام بهت نگاه میکنه و ابزارِ جنگیدن بهت میده.
▪️ به یکی قلم میده به یکی زبون، به یکی رسانه و... بعد بهت میگه حالا برو بجنگ. تاحالا چقدر از ابزارت برای امام زمانت استفاده کردی؟
📎 #تلنگر ؛ ویژه #محرم
🔸 محرم امسال در هیئتها به این سه موضوع بپردازیم: تحولخواهی، مواسات، مهدویت
🔸شاید تا آستانۀ ظهور، بحث «مواسات» خیلی شدیدتر از اینها بشود
📌 گردهمایی مجازیِ فعالان عرصه هیأت (۲)
🔻 ما باید به محتواهایی که در هیئتها منتقل میشود، دقت کنیم؛ از بنرها گرفته تا محتواهایی که در رسانههای مجازی ما هست، تا محتواهایی که در مداحیهای ما هست و...
🔻 «مهدویت» یکی از این موضوعات است؛ خصوصاً امسال باید مهدویت را پررنگتر از سالهای قبل قرار بدهیم. وقتی میبینیم که این بلای اجتماعی بزرگ، جامعه را فراگرفته، بیشتر باید درِ خانۀ امام زمان (ع) برویم. البته این توجّهات در دل هیئتیها هست، ولی بر زبان جاری شدنِ آن و در اشعار و نوحهها آمدنِ آن، باید رونق بیشتری پیدا کند.
🔻 «تحول» موضوع بعدی است. تحوّل یعنی استمرار انقلاب و انقلابیبودن، تحوّل یعنی ما امیدواریم که وضع بهتر بشود. رهبر انقلاب در سخنرانی ۱۴خرداد، به صورت مبسوط دربارۀ تحوّل صحبت کردند.
🔻 البته تحوّل، دشمنانی دارد. امروز غربزدهها دشمن تحول هستند؛ میخواهند همان اتفاقی که در خیلی از کشورهای دنیا افتاده و الان به بنبست رسیدهاند، در اینجا هم رخ بدهد! خُب اگر نتیجة خوبی داشت، حرفی نبود اما واقعیت این است که تا حالا از غربگرایی، نتیجه نگرفتهایم.
🔻 «مواسات» موضوع بعدی است. ممکن است تا در آستانۀ ظهور قرار بگیریم بحث «مواسات» خیلی شدیدتر از این بشود و ما باید آمادگیِ آن را داشته باشیم و در هیئت، این مواسات را تمرین کنیم.
🔻 بیایید هیئت را جدی بگیریم، هیئت صرفاً مسئول برگزاری مراسم نیست؛ مسئول به نمایش گذاشتن یک مدینۀ فاضله است. کرونا موجب شد هیئتیها یکمقدار اطعام کنند، پول و امکانات جمع کنند و به نیازمندان برسانند، اما داستان به این سادگی تمام نخواهد شد. شاید ما در معرض ابتلائاتی قرار بگیریم که نیاز به مواساتِ بیشتری داشته باشیم. پس کمرهای همّت را ببندیم و آمادگی پیدا کنیم.
👤علیرضا پناهیان
🚩جلسه مجازی - ۹۹.۵.۱۷
👈🏻 صوت و متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6452
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فرمانده چقدر اربا اربا شدهای
فرمانده چقدر مثل مولا شدهای
ای جسم مقطعه در آغوش حسین
مانند علی اکبر لیلا شده ای
🌹مداحی زیبای سید رضا نریمانی برای شهید قاسم سلیمانی 😭😭😭
اولین شب از مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین در حسینیه امام خمینی
https://eitaa.com/joinchat/3789946883C77b387e979
❌ اجازه ایران به آژانس انرژی اتمی برای دسترسی به دو سایت هستهای
🔹بیانیه ایران و آژانس: ایران به طور داوطلبانه به دو مکان مشخص شده توسط آژانس دسترسی داده، و فعالیت های راستی آزمایی آژانس را برای حل و فصل این موضوعات تسهیل خواهد کرد.
🔹آژانس هم هیچ سؤال و درخواستی برای دسترسی به مکان هایی فراتر از آنچه که توسط ایران تحت موافقتنامه جامع پادمان و پروتکل الحاقی اظهار شده اند، ندارد.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
🆔eitaa.com/meyarpb
🔴یادداشت/
❇️اخلال در دماسنج اقتصادی
🔻سرمایهگذاری در بورس اهمیت زیادی در سامانههای اقتصادی کشورها دارد و به عبارتی بهعنوان دماسنج اقتصادی کشورها عمل میکند. هدف از تشکیل بورس، جمعآوری سرمایهها و هدایت آن به سمت فعالیتهای اقتصادی است. بازار بورس به کسبوکارها و کارآفرینان کشور از طریق تزریق سرمایه به شرکتهایی که به آن نیاز دارند، میتواند کمک کند. در یک اقتصاد سالم و پویا، با این روش میتوان از حرکت سرمایهها بهسوی فعالیتهای سفتهبازانه جلوگیری نمود. ایجاد یک بازار سرمایه قوی و کارآمد، زیرساخت اساسی تأمین مالی بلندمدت هر کشور را تشکیل میدهد. شاید بتوان رسمی بودن، شفافیت و برخورداری از پشتوانه محکم قانونی را مهمترین تفاوتهای بازار بورس با بازارهای سنتی دانست.
🔺نکات تحلیلی: یکی از مهمترین مزایای سرمایهگذاری در بورس، امنیت در سرمایهگذاری است. علت اهمیت بالای بورس در اقتصاد کشورها، تصویب و اجرای قوانین و مقررات متعدد در زمینه بورس و حمایت از سرمایهگذاران این بازار در همه جای دنیا است. همچنین شرکتها موظف هستند همه اطلاعات مهم خود مانند اطلاعات مالی، برنامهها و ... را به بورس اعلام نمایند؛ اما در بورس ایران در روزهای اخیر شاهد چند تصمیم بودیم که بهنوعی اعتماد سرمایهگذاران را نسبت به این بازار سست کرد و بسیاری از افرادی که به این بازار ورود کرده بودند، با ضررهای زیادی مواجه شدند.
1- تصمیمات لحظهای و غیر کارشناسی، خصوصاً تغییر ساعت معاملات درست یک روز بعد از صعودی شدن شاخص، سبب بیاعتمادی سهامداران و ادامه روند افت بازار شد؛ 2- آزادسازی ۳۰ درصد دوم سهام عدالت؛ 3- اختلاف دو وزارتخانه نفت و اقتصاد بر سر عرضه دارا دوم؛ 4- کاهش سطح اعتبار کارگزاریها برای اعطای اعتبار به مشتریان بزرگ؛ 5- مصوبه سازمان بورس مبنی بر کاهش سهم سهام در پرتفوی صندوقهای با درآمد ثابت از ۱۰ به ۵ درصد؛ 6- رفتارهای هیجانی سهامداران بعد از ریزشها در صفهای فروش. 7- عدم حمایت حقوقیها از سهامداران حقیقی در زمان اصلاح قیمت سهام و یا ورود دیرهنگام حقوقیها در تعادلبخشی به بازار ازجمله عوامل مهم در کاهش شاخص بورس در روزهای اخیر بود.
🔷نکته راهبردی: اگرچه باید منتظر بمانیم تا بازار جریان طبیعی خود را پیدا کند؛ اما ناظر بازار باید نقش تنظیمکننده خود را در شرایط مختلف رشد و صعود و سقوط شاخص ایفا کند و مضافاً از تصمیمات خلقالساعه و تعدد تصمیمگیریهای غیرکارشناسی پرهیز نماید. دولت نیز نباید هیچ دخالتی در بورس بکند؛ زیرا نفع دولت در ثبات بازار، افزایش قدرت تأمین مالی برای بنگاهها و افزایش محیط امن برای هدایت سپردههای خرد است.
✅ (نویسنده: علی قاسمی)
#نشستهای بصیرتی
🆔eitaa.com/meyarpb
شب هفتم را همه میشناسند، مادرها اما بیشتر انتظار آمدنش را میکشند. هیچ مادری نیست که طعم روضهی شب هفتم را مزه مزه نکرده باشد. حالا یکی زودتر و یکی دیرتر. یکی هم مثل من همان شب سومی که سبحان به دنیا آمد، تلخ و شیرینش را چشیدم. شب از نیمه گذشته، سومین شبی است که سبحان مهمان آغوش من است و من برای اولین بار لباس مادری را به تن کردهام.
از سر شب بیتاب است، گریههای ریز ریزش حالا جایشان را با جیغ و ناله عوض کردهاند. همهی اهل خانه دلشان برای طفل سه روزه ریشریش شده است. همه درماندهاند و نگرانی چشمها روی چشمهای گریان سبحان خیره مانده. من اما از همه مستاصلترم. ناتوانم که نمیتوانم پارهی تنم را آرام کنم. روی دستها بالا و پایین میشود، دست به دست میشود. جایش عوض میشود، شیر اما نمیخورد یا نمیتواند. دست و پایم کرخت میشود، اندازهی تمام عمرم مضطر میشوم، دست توسل میزنم به دامان مادری مثل خودم بیتاب و مضطر. به دقیقه نکشیده جواب میگیرم. انگار رباب طاقت بیتابی هیچ مادری را ندارد.
چندقطره شیری که با قاشق ته گلوی سبحان ریخته میشود، آبی میشود بر آتش دل من. و سبحان آرام میشود. من اما گر میگیرم. داغ میشوم و هقهق گریههایم میشود مایهی ناراحتی چند جفت چشمی که به من زل زدهاند و با دهانی باز از تعجب من را برانداز میکنند. و من در جواب سوالشان میگویم؛ دل من آرام شد اما امان از دل بیتاب رباب. و همین یک جمله کافیست، تا همهی آن چشمها خیس شوند و دلها آشوب شود. آخر رباب را همه میشناسند اما قصه ی دلدادگیاش را شاید همه نشنیده باشیم. قصهی سرسپردگی و ولایتمداری رباب از همان شب عروسیاش شروع شد و عصر عاشورا اوج گرفت و یک سال بعد از عاشورای سال شصت و یک آرام گرفت. رباب فقط بانوی عصر عاشورا نیست، رباب همسر زیبا و عاقلهی حسین (علیه السلام) است، همان که ابن عساکر در تاریخ دمشق از رباب نوشت: حضرت رباب از زیباترین و عاقلترین زنان بوده است. اصلا همین عقلانیت و ادبش بود که از او همسر محبوب مولایش را ساخت، تا جایی که شوهرش در وصفش این گونه سرود:
کان الحسین یحبّها [الرّباب] حُبّاً شدیداً... (۱)
و تو خوب میدانی که امام در مورد کسی کلامی را از روی حب و بغض شخصی نمیگوید، حتی اگر آن شخص همسر طراز اولی چون رباب باشد. رباب چون بنده است و به امامش معرفت دارد، لایق این همه تحسین است.
همین معرفت به ولی است که در جانش دریای صبر میشود و عصر عاشورا، داغ فرزندش را تسلی میدهد. اگر نه کدام مادر است که در هنگامهی وحشیانهترین قتل تاریخ، دل از فرزندش بگیرد و بغضش را بخورد، بگذارد به وقتش. نگاه از صورت مولایش بدزد تا مبادا عرق شرم بر پیشانی امیرش بنشیند. هزار الله اکبر به جان رباب و به عظمت روحش.
شب عاشورا وقت شکستن بغض رباب است، وقتی که آب خورده و در سینه اش شیر آمده. اما دیگر ماهی کوچکش نیست تا تلذی لب هایش با خنکای شیر رباب آرام گیرد.
اشک های رباب از همان شب شروع شد و تا یک سال مهمان سوگوارهها و عزاداریهای رباب در غم از دست دادن امامش شد. قصهی دلدادگی رباب به همین جا ختم نشد، رباب از زمانی که جسم آقایش حسین(علیه السلام) را روی زمین زیر خورشید دید، با خودش عهد کرد تا زنده است زیر هیچ سایهای نرود. آخر همین غم سنگین رباب در فراق اربابش حسین(علیه السلام) قصهی زندگیش را به آخر برد و تنها یک سال در هوای بدون آقایش توانست نفس بکشد.
و ما امروز از پس گذشت سالها و قرن ها در هوای معرفت خانوم رباب نفس می کشیم ، و مادریِمان را هر روز به نام این بانو بیمه میکنیم.
(۱)ابن جوزی، 1426: 265
🖊محمدیان
#بانوی_نقش_آفرین
#نقش_بانوان
هدایت شده از یا مولاتی یا فاطمه اغیثینی
❌روضه تک نفره!
ارتش تک نفره!
🔸روضه امام حسین تعطیل نخواهد شد!
پرچم اهل بیت زمین نخواهد ماند!
نگاه کنید
ببینید
🔸ولی فقیه، زعیم شیعه، نائب امام زمان، که مهمترین و تاثیر گذار ترین شخصیت حال حاضر جهان بعد از حضرت قائم است،
مهمترین،سخت ترین و حساس ترین شغل جهان رو داراست که ارزش ثانیه به ثانیه وقت گران بها اش قابل محاسبه نیست!
کسی که ماموریت زمینه سازی ظهور و اتصال انقلاب خمینی به قیام قائم،و به ثمر نشاندن حاصل عمر تمام انبیا و ائمه را دارد
کسی که فرصتی که پیدا کرده،که هیچ پیامبری هیچ امامی این فرصت رو نداشته قریب ۴۰ سال حکومت دینی تشکیل بده!
اومده یک نفری!
تک نفره!
در سن ۸۰ سالگی!
از ابتدا!
از ابتدای جلسه که با قرائت قرآن شروع میشه ،با سخنرانی کامل! کامل پای روضه و مجلس سیدالشهدا نشسته و پرچم عزای حسین رو برافراشته نگه داشته!
برپایی مجلس سیدالشهدا در این حد از اهمیت قرار داره!
🔸محرم امنیت ملی ماست و رهبری عزیز چقدر زیبا این رو به تصویر کشیدند
من زانو میزنم جلوی همچین رهبری!
من و خاندان و اجداد و خانواده و فرزندانم به فدای چنین امامی
حاج قاسم ها با اون همه عظمت و جلال به فدای چنین رهبری
پرچم امام حسین زمین نخواهد ماند ای اشباه الرجال لیبرال و ای کفر کیشان یهود و منافق سیرتان سعود
این قدرت نرم شیعه است، این پرچم تا همیشه تاریخ در اهتزاز خواهد بود
شده باشه رهبر معظم انقلاب، یک نفره مستمع روضه سید الشهدا باشه
اما او در این مجلس هرگز تنها نیست
چشمی میخواهد که ببینید!
ارواح طیبه شهدا را، حاج قاسم جان را ،محسن حججی را صیاد را کاظمی را همت را باکری را برونسی را بابایی را فهمیده را
بچه های گردان حنظله را شهدای غواص را
که پوتین بر بال ملائک گذاشتند و تا گوش مجلس را پر کردند و با ندای روضه خوان ضجه میرنند!
جمهوری اسلامی حرم است!
و شهدا نگهبان این حرم خواهند بود
یا حسین یا حسین یا حسین
#لبیک یا حسین
#ما ملت امام حسینیم!
ﷺ الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَـ الْفَرَج ﷺ
🏴اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله الحسین(ع)🏴
برای این عکس خیلی ها نوشته و حرفهای زیادی زده اند از حزن و اندوه تنهایی از کار عقلانی و اطاعت و.... اما حزن و اندوه و غم انگیز بودنش بخاطر اینکه مردم در این مراسم نیستند و برای ما مردم واقعا تصورش نیز سخت است. اما عقلانیت اینکه رهبری واقعا تابع قانون است و خودش اولین قانونمدار است و همه را به حرکت در مسیر قانون توصیه می کند شکی نیست! 👌 اما در نهایت اینکه حتی اگر قانون بد باشد یا ضعیف نوشته شود یا حتی اجباری باشد رهبری انقلاب تابع آن قانون است ....تفسیر با خود شما