سردار #شهید مهدی زین الدین :هرکس در شب #جمعه شهدا را یاد کند آنها شما را نزد آقا #اباعبدالله_الحسین_علیه السلام یاد میکنند 🌷
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام و رحمة الله و برکاته
شادی روح #شهدا امام شهدا ، سرداران بزرگ #اسلام ، تمامی اموات، بی وارث وبد وارث مخصوصا اموات جمع #فاتحه مع الصلوات
🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷
18.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سخنان رمزگونه آیت الله قرهی:
این دو کار را که می گویم اگر انجام دهید کار اسراییل تمام است❗️
آیت الله قرهی(مد ظله العالی) از اساتید اخلاق در مورد جنگ با اسراییل:
میشود اسرائیل را شکست داد به دو شرط:
۱ - لبنان به هیچ وجه نباید مرزها را به دست سازمان ملل بدهد که اگر چنین کند لبنان تمام میشود .
۲ ـ حتما بلندی های جولان باید از اسرائیل پس گرفته شود ، و اگر پس گرفته شد و اسرائیل ، نابود نشد من را دار بزنید❗️
مشهد مقدس - مهر ۱۴۰۳
〰〰〰〰
🔴تولید جنگندههای سوخو-۳۰ و سوخو-۳۵ در ایران
🔸شاید در خاطر بسیاری از دوستان موضوعی که چند سال پیش به آن اشاره کردم وجود داشته باشد، تولید تحت لیسانس جنگندههای سوخو ۳۰ و سوخو ۳۵ در صنایع پیشرفته کشورمان است. هرچند این پروژه از سال ۱۳۹۴ کلید خورد و در طول سالهای گذشته پیشرفتهای قابل ملاحظهای داشته، امروز با جرات میتوان گفت که این پروژه به سرانجام رسیده است اما به دلایلی که شاید کسی هنوز نمیتواند ابعاد آن را تشخیص دهد، اعلام نشد ولی حالا به صورت مشخص پس از پایان اجلاس بریکس در قازان، اجازه انتشار این خبر داده شده است.
🔸حالا به زودی یک عده دیگر راه بیفتند و میگویند پس این جنگندهها که تولید شدهاند کجا هستند؟! مثلاً در این سالهای جنگندهها داشت تولید میشد و موتورهای آن در ایران هم ولید شده و بهرهبرداری رسیدند و حتی.... آیا کسی از شما دید یا باور کرد؟! ابعاد همکاریهای دوجانبه میان ایران و روسیه بسیار جالب توجه است و به شکلهای مختلف آن هنوز رسانهای نشده، اما واضح است که ایران ر حوزه افزایش توانمندیهای دفاعی خود به هیچ عنوان اهل خطر کردن و ریسک کردن نیست....
➖➖➖➖➖➖➖
⏰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شیر دختر لبنانی در شب عروسیش یه چشم خود رابه همسرش که در حمله اسرائیل به واسطه انفجار پیچر ها نابینا شده بود اهدا کرد .
‼️بعضی هام به دنبال محقق کردن شعار زنزندگیآزادی با هرزگی و عیش و ولگردی و مهریه های نجومی هستن
➖➖➖➖➖➖➖
⏰
🔴ایران هنوز بسیاری از تسلیحات خود را رونمایی نکرده است
💠فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران:
🔹ما هنوز بسیاری از توانمندیها و تسلیحات خود را رونمایی نکردهایم.
🔹نیروهای مسلح ایران در آمادگی 100 درصدی قرار دارند.
➖➖➖➖➖➖➖
⏰
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوش مصنوعی آبرو واسه اسراییل نذاشت
#عین_واقعیت
🕷🕸 چشم طمع اعراب
🕷🕸 بر جزایر ایرانی
به گزارش همشهری آنلاین،
فرهیختگان نوشت:
در سالهای اخیر امارات بهطور پیوسته سعی کرده تا ادعای مالکیت خود بر جزایر سهگانه ایرانی شامل تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی را به طرق مختلف در عرصه بینالمللی مطرح کند. این تلاشها اغلب از طریق امضای اسناد و توافقنامههای بینالمللی با کشورهای مختلف صورت میگیرد که در بندهایی از این اسناد بهطور غیرمستقیم یا مستقیم به مالکیت این جزایر اشاره میشود.
این رویکرد امارات در سالهای گذشته نیز مشاهده شده است اما اخیرا با دخالت بازیگران بیشتری از جمله اتحادیه اروپا همراه بوده و این موضوع حساسیتها و واکنشهای جدیای را به دنبال داشته است. هرچند ایران همواره با رویکرد دیپلماتیک به مقابله با این اظهارات واهی پرداخته است اما با توجه به تداوم رویکرد ادعایی امارات علیرغم واکنشهای ایران به نظر میرسد راهبردهایی در بعد سلبی و ایجابی باید در پیش گرفته شود تا هم تصویر حاکمیت ایران بر جزایر سه گانه را برجستهتر از قبل کند و هم تداوم رویکرد تنشزای امارات را بیهزینه نگذارد.
بیانیهنویسی امارات
با هدف دزدی جغرافیایی
جزایر سهگانه از نظر تاریخی و حقوقی بخشی از خاک ایران به شمار میروند و این موضوع بارها توسط مراجع مختلف تاریخی و حقوقی از جمله سازمان ملل متحد تایید شده است. با این حال امارات متحده عربی با تکیه بر برخی تحولات منطقهای و بینالمللی سعی داشته تا از طریق توافقنامههای سیاسی و اقتصادی با سایر کشورها بهویژه در منطقه خلیجفارس این ادعاها را تقویت کند.
نمونهای از این تلاشها امضای بیانیهها و تفاهماتی با آمریکا، چین و روسیه بود که در آنها بهطور ضمنی موضوع مالکیت بر جزایر سهگانه مطرح شد. این اقدام با واکنش شدید ایران همراه بود و تهران از طریق مجاری دیپلماتیک و بیانیههای رسمی این ادعاها را بهطور کامل رد و تاکید کرد که هرگونه توافق یا سندی که با هدف تضعیف مالکیت ایران بر این جزایر امضا شود فاقد مشروعیت قانونی است. با وجود این واکنشها امارات همچنان به تلاشهای خود ادامه میدهد و اخیرا اتحادیه اروپا نیز به این موضوع پرداخته است. در بیانیهای که پس از نشست مشترک بین اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیجفارس صادر شد از تهران خواسته شده است تا به آنچه «اشغال سه جزیره تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی» نامیده شده بود، پایان دهد. این بازی دیپلماتیکی که امارات برای تقابل سیاسی با ایران به راه انداخته اما با روشهای مختلفی قابل مهار است.
واکنشهای دیپلماتیک و حقوقی
ایران باید همچنان به تلاشهای دیپلماتیک خود در ردّ ادعاهای امارات ادامه دهد. یکی از مهمترین ابزارهای دیپلماتیک در این زمینه بهکارگیری تواناییهای دیپلماتیک ایران در سازمانهای بینالمللی همچون سازمان ملل متحد است. ایران باید از این سازمانها بهعنوان تریبونی برای تثبیت مالکیت خود بر جزایر سهگانه استفاده کرده و از هر فرصتی برای ردّ این ادعاها بهرهبرداری کند. همچنین تقویت روابط ایران با کشورهای بزرگ و تاثیرگذار بینالمللی همچون چین، روسیه و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد میتواند به تضعیف ادعاهای امارات کمک کند. ایران باید بهطور فعال با این کشورها در زمینههای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی همکاری کند و از نفوذ آنها برای تقویت موضع حقوقی خود بهره ببرد. علاوهبر این ایران میتواند از راهکارهای حقوقی برای مقابله با ادعاهای امارات استفاده کند. ارائه شکایت به دیوان بینالمللی دادگستری و تاکید بر اسناد تاریخی و حقوقی مبنیبر مالکیت ایران بر این جزایر یکی از راهکارهای مهم در این زمینه است. تشکیل تیمهای حقوقی بینالمللی برای پیگیری این موضوع و استفاده از حقوقدانان برجسته جهانی میتواند به تقویت موضع ایران در مجامع بینالمللی کمک کند.
بازگرداندن جزایری که در زمان پهلوی نادیده گرفته شدند باید در دستور کار قرار گیرد
اولا باب گفتوگو درمورد بخشهایی از سرزمینهای ایران را که در زمان پهلوی واگذار شده بودند باز کرده و تمامیت ارضی ایران را تثبیت کند، ثانیا دولتهای ماجراجو را از تداوم رویکرد اشغالگرایانه برحذر دارد، سومین و حداقلیترین خروجی این رویکرد تقابلی نیز این است که در صورت تداوم رویکرد تنشزای دولتهایی همچون امارات با استفاده از اسناد جعلی و بدون مشروعیت، ایران خواهد توانست از آنها برای دفاع از منافع خود استفاده کند.
توسعه اقتصادی و گردشگری
در کنار تلاشهای دیپلماتیک و حقوقی، بعد ایجابی مقابله با ادعاهای امارات نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است. یکی از مهمترین راهکارهای ایجابی، توسعه زیرساختهای اقتصادی و گردشگری در این جزایر است. ایران میتواند با ایجاد امکانات زیستی و زیرساختهای گردشگری مدرن، این مناطق را بهعنوان مقاصد گردشگری و اقتصادی مهم معرفی کند.