eitaa logo
- عُشـاق‌‌حضرت¹²⁸ -
2.7هزار دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
4.8هزار ویدیو
84 فایل
'بسمه‌رب‌الحسیب' ‌‌ بیمارفقط‌درطلب‌لطف‌طبیب‌ایست، مامنتظرنسخه‌درمان‌حـسینیم..! ‌. . آغازخادمی: ¹⁷ / ⁰¹ / ¹³⁹⁹ ‌ـ ‌جهت‌ تبادل: @Modafe_harem . خادم کانال: @Alamdaran_velait ‌. . ما در این دنیا کاری مهم تر از خودسازی نداریم:)!
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یادم هست مادرم می گفت: 《زن باید پناهگاه خانه باشد و برای این امر مهم باید صبر خودش رابالا ببرد. به خصوص برای بچه داری. با کم و زیاد خانه شوهر بسازد و با حرف های خانواده شوهر کنار بیاید. 》 صبر که داشته باشد بر عقلش می افزاید و تدبیر پیدا می کند. آن وقت پناهگاه خانه می شود. شوهر و بچه در مشکلات به او پناه می برند و از او مشورت می خواهند. همیشه میگفت: 《دخترم صبور باش!》 نمیدانم، شاید  دلیل پناه بردن حضرت رقیه در آن شب تیره و تار در میان خرابه های کوفه، به حضرت زینب صبر بی پایان عمه اش بود. زینب کبریٰ (سلام‌ الله‌ علیها) توانست به همه‌ی تاریخ و همه‌ی جهان نشان بدهد ظرفیّت روحی و عقلی عظیمِ جنس زن را؛ این خیلی مهم است. به کوری چشم آن کسانی که چه در آن زمان، چه در دوره‌ی ما هر کدام به نحوی جنس زن را تحقیر میکردند و میکنند، زینب کبریٰ توانست نشان بدهد علوّ مرتبه‌ی زن و عظمت قدرت روحی و عقلانی و معنوی زن را. این بزرگوار، زینب کبریٰ (سلام ‌الله‌ علیها)، دو نکته را نشان داد: یک نکته اینکه زن می‌تواند اقیانوس عظیمی باشد از صبر و تحمّل؛ دوّم اینکه زن میتواند قلّه‌ی بلندی باشد از خردمندی و تدبیر؛ اینها را عملاً زینب کبریٰ (سلام الله علیها) نشان داد؛ نه فقط به آن عدّه‌ای که در کوفه و شام بودند؛ به تاریخ نشان داد، به همه‌ی بشر نشان داد. ▫️بیانات رهبری در دیدار پرستاران و خانواده شهدای سلامت ۱۴۰۰/۰۹/۲۱ • ╲\╭ ╭🌸 🍃https://eitaa.com/oshaghalhosein_128 ┗╯\╲ ¦↫ ツ ¦↫ ツ ¦↫ ツ ««▣━عُشاقُ الحُـــَ♡ــیـن(؏)↝⁩‌↝⁩‌↝⁩‌↝⁩‌«««
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میزان عشق ما به خودمان به‌طورِ مشخص هنگامی معلوم می‌شود که با تهدیدهایی از سوی دیگران روبه‌رو می‌شویم؛ وقتی با غریبه‌ای دیدار می‌کنیم که دارای چیزهایی است که ما فاقدشان هستیم. در صورتی که عشق ما به خودمان کم باشد، احتمالاً بی‌درنگ احساس بی‌ارزشی و رقت‌انگیزی می‌کنیم. و اگر سطح عشق ما به خودمان بالاتر باشد، احتمالاً کماکان اطمینان خواهیم داشت که آنچه داریم و آنچه هستیم شایسته و قابل تحسین است. 📚 👤 • ╲\╭ ╭🌸 🍃https://eitaa.com/oshaghalhosein_128 ┗╯\╲ ¦↫ ツ ¦↫ ツ ¦↫ ツ ««▣━عُشاقُ الحُـــَ♡ــیـن(؏)↝⁩‌↝⁩‌↝⁩‌↝⁩‌«««
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃 از مهم‌ترین دلایل اهمال در کارها ۱. شكست هراسى: گاهى اوقات افراد به اين دليل كار را به تعويق مى‌اندازند، چون مي‌ترسند كه مبادا در آن كار شكست بخورند. اين‌گونه افراد اعتقاد دارند كه بهتر آن است كه دست به كارى نزنند كه احتمال شكست در آن وجود دارد. از آنجايى كه در هر كارى احتمال شكست وجود دارد، پس اين افراد در بسيارى از كارها دچار تعلل می‌شوند. ۲. كمال گرايى: برخى افراد براى انجام كارها، چنان معيارهاى بلندپروازانه‌اى دارند كه گاهى اوقات تصميم می‌گيرند انجام كارها را تا مهيا شدن شرايط ايده آل به تعويق بياندازند. ۳. مبالغه آميز ديدن كارها: فرد در انجام كارها و وقت‌گير بودن آنها و یا توان و تخصص و یا سرمایه‌ای که لازم دارند، چنان راه مبالغه را مى‌پيمايد كه اصلاً از خير انجام آنها می‌گذرد. افرادى كه دچار اين مشكل هستند اكثراً در سختى تكاليف، اغراق می‌كنند. ۴. نگرانى درباره كارها: بسيارى از افراد به جاى انجام كارها، بيشتر نگران كارها هستند. بدين ترتيب، وقت شما بيشتر صرف نگرانى می‌شود تا اينكه كارها را به سرانجام برسانيد. ۵. مسئوليت پذيرى افراطى: اين‌قدر كار سر خودتان می‌ريزيد كه فرصت انجام آنها را پيدا نمی‌كنيد. يا اينكه به جاى انجام كارها، سعى می‌كنيد از درگيرى بيشتر با كار طفره برويد. 👤 مركز مشاوره دانشگاه تهران(با اندکی ویرایش) • ╲\╭ ╭🌸 🍃https://eitaa.com/oshaghalhosein_128 ┗╯\╲ ¦↫ ツ ¦↫ ツ ¦↫ ツ ««▣━عُشاقُ الحُـــَ♡ــیـن(؏)↝⁩‌↝⁩‌↝⁩‌↝⁩‌«««
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم اِلهی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِی الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ 🌿الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ 🌿اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی 🌿السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ 🌿الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل 🌿یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ 🌿مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرین. • ╲\╭ ╭🌸 🍃https://eitaa.com/oshaghalhosein_128 ┗╯\╲ ¦↫ ツ ¦↫ ツ ¦↫ ツ ««▣━عُشاقُ الحُـــَ♡ــیـن(؏)↝⁩‌↝⁩‌↝⁩‌↝⁩‌«««
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸مدیریت زمان ۸🔸 📎سلسله تکنیک های مدیریت زمان📝 3⃣1⃣🔹نه گفتن را یاد بگیرید🔹 از رد درخواست هایی که با اهداف نهایی شما مغایر هستند، دریغ نکنید. خیلی از افراد به خاطر قرار گرفتن در رودربایستی یا راضی نگه داشتن دیگران، کارهایی رو قبول میکنن و مجبورن براشون وقت بگذارند که اصلاً با اهداف اونها نمی خونه و حس و حال خوبی هم بهشون نمیده. اینو بدون که تو نمیتونی همه رو از خودت راضی نگه داری، پس نه گفتنِ محترمانه رو یاد بگیر. 4⃣1⃣🔹عادت های سالم رو در خود تقویت کنید🔹 خوردن غذای سالم، کاهش استرس، ورزش، خواب به موقع و... به شما کمک می کنه که از انرژی، تمرکز و استقامت بیشتری برخوردار بشید و در نتیجه از زمان استفاده بهینه تری کنید. ادامه دارد... • ╲\╭ ╭🌸 🍃https://eitaa.com/oshaghalhosein_128 ┗╯\╲ ¦↫ ツ ¦↫ ツ ¦↫ ツ ««▣━عُشاقُ الحُـــَ♡ــیـن(؏)↝⁩‌↝⁩‌↝⁩‌↝⁩‌«««
آدمی به مرور آرام می‌گیرد، بزرگ می شود، بالغ می‌شود و پای اشتباهاتش می ‌ایستد، آنها را به گردن دیگران نمی‌اندازد و دنبال مقصر نمی‌گردد؛ گذشته‌اش را قبول می کند، نادیده‌اش نمی‌گیرد و اجازه می‌دهد هر چیزی که بوده در همان گذشته بماند. آدمی از یک جایی به بعد می ‌فهمد که از حالا باید آینده‌ اش را از نو بسازد اما به نوعی دیگر می‌فهمد که زندگی یک موهبت است، یک غنیمت است ، یک نعمت است و نباید آن را فدای آدم‌های بی مقدار کرد. اصلا از یک جایی به بعد حال آدم، خودش خوب می‌شود. 📚 👤 • ╲\╭ ╭🌸 🍃https://eitaa.com/oshaghalhosein_128 ┗╯\╲ ¦↫ ツ ¦↫ ツ ¦↫ ツ ««▣━عُشاقُ الحُـــَ♡ــیـن(؏)↝⁩‌↝⁩‌↝⁩‌↝⁩‌«««