🔶🔷🔶هدیه ای از شیعیان حجاز در مسیر موکب های نیمه شعبان جمکران
📌برادرِ حجازی می گفت:در حجاز خانمی یکی از پست های حزب الله لبنان را لایک کرده بود ۱۵سال برایش حبس بریدند.
میگفت:شیعیان مطلقا آزادی ندارند.
میگفت: بیش از ۴میلیون شیعه نمی توانند یک مجلس علنی روضه بگیرند.
پ ن: ما در ایران با نعمت آزادی مراسم های مذهبی چه میکنیم؟ مراسم ها بلندگو کدام اسلام است؛ آمریکایی یا محمدی ص؟!
🔶پابرهنگان؛ پنجره ای رو به اسلامِ مستضعفان
@paberahnegan
هدایت شده از برنامه تلویزیونی ثریا
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مردم بازی را به هم میزنند؟!
🔻محمدصادق شهبازی، نویسنده و پژوهشگر انقلاب در #ثریا:
🔹آنهایی عدم مشارکت را میخواهند که طرفدار ادامه وضع موجود هستند.
🔹اگر پازل آنها را پر کنید سرنوشت ملت و کشور به دست آنها میفتد آن هم در شرایط مارپیچ سکوت و نپرداختن به مردم.
🔹مردم باید بازی را به هم بزنند و از حق خود استفاده کنند.
@sorayatv
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
یادداشت افشاگرانه علی جعفری علیه لیست انتخاباتی قالیباف
نسب شناسی فامیلی و تبارشناسی سیاسی لیست آقای #قالیباف ساده اندیشانی که اندک تردیدی برای رای ندادن به لیست ائتلاف دارند را به یقین خواهد رساند. جالب آنجاست که این لیست دورهمی و فامیلی را به نام جبهه انقلاب فاکتور میکنند. کمی با هم مرور کنیم ببینیم اعضای لیست جبهه انقلاب چه کسانی هستند.
به عنوان مثال یکی از خانمهای حاضر در لیست جبهه، دختر باجناق یکی از موسسین و اُمنای شورای ائتلاف است و یکی از آقایان عضو لیست معاون ایشان است. یکی دیگر از آقایان لیست۳۰ نفره، شاه دادماد رییس شورای ائتلاف شهر ری است. یکی دیگر از اعضای لیست ائتلاف، پدرخانم عضو دیگری از شورای ائتلاف است که باید لیست را نهایی میکرده. همچنین یکی از بانوان محترمه حاضر در لیست، خواهر شوهر یکی از خانمهای عضو ائتلاف است که از قضا مسئول مصاحبه و تهیه لیست بانوان بوده. گل سرسبد بانوان لیست جبهه مظلوم انقلاب هم که منشی همسر سرلیست است.
همچنین حدود ۸ نفر از اعضای لیست همشهریان، مدیران و مشاوران آقای قالیباف هستند. دو نفر هم از اقوام و کیف کشهای آقای حداد هستند و بقیه هم سهم آقایان رضایی، محصولی و زاکانی.
حالا این وسط من دلم برای آن ۱۱۰۰ نفر کاندید بیچارهای میسوزد که با هزار امید رزومه فرستاند تا به دعوت آقای حداد در فرآیند شورای ائتلاف شرکت کنند، آخر کار همه را سرکار گذاشتند و هر یک از اعضای شورای ائتلاف دست یکی از اقوام و و منشیها و کیف کشها و کارمندهایشان را گرفته اند وارد لیست کرده اند. حالا انتظار دارید اینها بروند در مجلس نمایندگان من و شما و مردم بیچاره باشند؟
زهی خیال باطل
@sabeti ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶🔷🔶از جمهوریت تا قیمومیت؛
«چگونه تراریخته شدیم؟!»
چند روز پیش با این عنوان👆 ارائه بحثی داشتم. برای بیان خلاصه آن ارائه شما را تنها می گذارم با کلیپ بالا و بریده سخنی از امام خمینی ره 👇
امام خمینی ره | ۶۷/۱/۱۱ :
«همان طور که #بارها گفتهام، مردم در انتخابات #آزادند و احتیاج به #قیم ندارند، و #هیچ فرد و یا گروه و دستهاى #حق تحمیل فرد و یا افرادى را به مردم ندارند. 👈جامعه اسلامى ایران، که با درایت و رشد سیاسى خود جمهورى اسلامى و ارزشهاى والاى آن و حاکمیت قوانین خدا را پذیرفتهاند و به این بیعت و پیمان بزرگ #وفادار ماندهاند، 👈👈 #مسلّم قدرت تشخیص و انتخاب کاندیداى اصلح را دارند. البته مشورت در کارها از دستورات اسلامى است. و مردم با متعهدین و معتمدین خویش مشورت مىنمایند. و افراد و گروهها و روحانیون #در_حد_تذکرات_قبلى در حوزه خود مىتوانند کاندیدا معرفى نمایند؛ #ولى هیچ کس نباید توقع داشته باشد که دیگران #اظهار_نظر و #اظهار_وجود نکنند.»
🔶پابرهنگان؛ پنجره ای رو به اسلامِ مستضعفان
@paberahnegan
هدایت شده از محسن قنبریان
💠 خبرگان و محرمانگی مُسری!
✔️ میزان و نحوه نقش مردم در انتخاب رهبر، قصه ای شیب دار است:
۱. اول شناخت و پذیرش رهبر، بالاصاله با مردم بود.
اصل۵ (پیش از بازنگری): "در زمان غیبت حضرت ولی عصر در ج.ا.ا ولایت امر و امامت امت برعهده فقیه عادل(...)است که اکثریت مردم او را به رهبری شناخته و پذیرفته باشند و در صورتی که هیچ فقیهی دارای چنین اکثریتی نباشد رهبر یا شورای رهبری مرکب از فقهای واجد شرایط بالا طبق اصل۱۰۷ عهده دار آن می گردد".
اصل۱۰۷ هم (قبل از بازنگری) اول شناخت و پذیرش عمومی را بیان می کرد، بعد خبرگان را دخالت می داد: "هرگاه یکی از فقهای واجد شرایط مذکور در اصل۵ این قانون از طرف اکثریت قاطع مردم به مرجعیت و رهبری شناخته و پذیرفته شده باشد -همانگونه که در مورد امام خمینی چنین شده است- این رهبر، ولایت امر و همه مسئولیت های ناشی از آن را برعهده دارد در غیر این صورت خبرگان منتخب مردم درباره همه کسانی که صلاحیت مرجعیت و رهبری دارند بررسی و مشورت می کنند..."۱
۲. لکن در بازنگری قانون اساسی از اساس خبرگان جای مردم "در همه صور" نشست!
در اصل۵ عبارت "که اکثریت مردم او را به رهبری شناخته و پذیرفته باشند" حذف و به اصل۱۰۷ ارجاع داد.
اصل۱۰۷ هم در کنار حذف "شرط مرجعیت" و "شورای رهبری"، "دخالت مستقیم اکثریت" را حذف کرد؛ و آنچه درباره امام خمینی شد را استثناء گرفت: پس از ایشان ("که از طرف اکثریت قاطع مردم به مرجعیت و رهبری شناخته و پذیرفته شدند") تعیین رهبر به عهده خبرگان منتخب مردم است"...
حتی برخی اعضا (آیت الله یزدی) آن صورت که کسی باز توسط اکثریت قاطع مردم شناخته شده باشد را طرح کردند و پرسیدند چرا این راه مسدود شود؟!
اما مخبر کمیسیون (آیت الله مومن) پاسخ داد: به طور کلی پس از امام، تعیین رهبری برعهده خبرگان نهاده شد؛ اگر مردم هم فردی را بشناسند و بپذیرند باید از سوی خبرگان انتخاب شود تا ولایت امر را برعهده بگیرد.۲
نائب رئیس کمیسیون (آیت الله امینی) هم گفت: اگر مردم هم کسی را پذیرفتند از دو جهت به تایید مجلس خبرگان نیاز است: اول اینکه تصدیق کنند که اکثریت قاطع مردم او را پذیرفته اند. دوم اینکه کسی را که اکثریت قاطع مردم پذیرفته اند شرایط رهبری را داراست؛ بنابراین برای جلوگیری از هرگونه سوء استفاده کمیسیون این بخش اصل ["اکثریت مردم او را به رهبری شناخته و پذیرفته باشند"] را حذف نمود.۳
۳. در عمل هم کار به اینجا کشید که حتی گزینه های مناسب برای رهبری آینده در همان خبرگان به شکل محرمانه بررسی شود و نه عموم مردم که حتی اعضای منتخب آنها در خبرگان هم -بجز آن کمیسیون خاص- از اسامی آنها بی خبر باشند!
اخیراً یکی از نمایندگان پرسابقه خبرگان (آیت الله جزایری) علتش را ترور شدن معرفی کرده است!
اگر عللی مثل طرح شدن زود هنگام بحثهای رهبری آینده و ترور شخصیت او توسط رسانه های معاند و مانند اینها را می گفتند، شاید مسموع تر بود تا ترور فیزیکی!
• جان سخن این است که شرایط رهبر در اصل۵ چیزی نیست که از بروز و ظهور اجتماعی نگذرد و آدمهایش دربسته و کشفشان سرّی بماند. "مدیر و مدبر و شجاع بودن"، برای یک مجتهد گمنام و کنج حجره که رخ نمی دهد.
وقتی "ثبوتا" این شرایط در فراز و فرودهای اجتماعی-سیاسی رخ می دهد، "اثباتا" هم مردم -اقلا یک طریق- برای شناخت و پذیرش او می شوند.
حتی اگر بنا به مذاکرات بازنگری، تشخیص پذیرش اکثریت مردم را به خبرگان بسپاریم، باز "درستیِ تشخیص مردم" و "اکثریت بودن آن" محک گذاری می شود (سخن نائب رئیس کمیسیون) نه اینکه از اساس در همه صور، مردم فقط تابع انتخاب خبرگان باشند (سخن مخبر کمیسیون)! تا اصل محرمانگی و سرّی بودن برش حکومت کند.
• تلخی ماجرا آنجاست که این محرمانگی مُسری است و نه تنها گزینه های محتمل رهبری که حتی مشروح مذاکرات عادی مجلس خبرگان هم به سمع مردم نمی رسد و هیات رئیسه و سخنگو تصمیم میگیرد چه مقدار خبر دهد!
⚠️ پ.ن:
خدا کند رای دهندگان فعال این دوره، غلبه این نگاه ها را از مجلس خبرگان بگیرند و کاندیدهایی ولو با تفاوت اندک را برگزینند!
.............................
۱. جالب اینکه شهید صدر در پیشنهاد خود به قانون اساسی۵۹ حتی در صورت تساوی و تکافو، رای اکثریت ملت را تعیین کننده معرفی می کرد. (ر.ک: الاسلام یقود الحیاة ص۲۲و ترجمه اش : اسلام راهبر زندگی)
۲و۳. رک: مشروح مذاکرات قانون اساسی ص۱۴۵۱و۱۴۵۲
#انتخابات
#مجلس_خبرگان
📝 محسن قنبریان ۸اسفند۱۴۰۲
☑️ @m_ghanbarian
پابرهنگان||محمد زارع
🔶🔷🔶این شما و این ملت مستضعف 📌پیام امام خمینی ره به نمایندگان اولین مجلس _قسمت اول با خواست خداون
🔶🔷🔶مجلس مستضعفان
شهید سید حسین علم الهدی:
شما دیدهاید در صحبتهای امام خمینی چقدر تأکید بر مسأله مستضعفین و محرومین هست. امام میگوید : اصلاً انقلاب ما مدیون اینها هست و ما باید به مستضعفین خدمت کنیم.
در دستورالعمل مجلس شورای اسلامی اولین سخنی که امام دارد، [این است که] باید نمایندگان مجلس شورای اسلامی اولین مسئولیتشان در ارتباط با مستضعفین و محرومین [باشد]، و آن موقع که امام میخروشد و خطاب به دولتمردان اعتراض میکند، اعتراضش در ارتباط با مستضعفین و نرسیدن به آنهاست. آری امام خمینی وارث و عمل کننده اصیل و اصلی به وصیتهای علی(ع) است.
🔶پابرهنگان؛ پنجره ای رو به اسلامِ مستضعفان
@paberahnegan
🔶🔷🔶از نگاه امام باید به چه کسی رای بدهیم و به چه کسی نه؟!
امام خمینی ره | یازدهم فروردین ۶۷
در هر حال، مردم با بصیرت و درایت و تحقیقْ کاندیداها را شناسایی کرده، و به سوابق و روحیات و خصوصیات دینی ـ سیاسی نامزدهای انتخاباتی توجه نمایند. مردم شجاع ایران با دقت تمام به نمایندگانی رأی دهند که متعبد به اسلام و وفادار به مردم باشند و در خدمت به آنان احساس مسئولیت کنند، و طعم تلخ فقر را چشیده باشند، و در #قول و #عمل مدافع اسلام پابرهنگان زمین، اسلام مستضعفین، اسلام رنجدیدگان تاریخ، اسلام عارفان مبارزهجو، اسلام پاکطینتان عارف، و در یک کلمه، مدافع اسلام ناب محمدی ـ صلیاللّهعلیهوآله وسلم ـ باشند. و افرادی را که طرفدار اسلام سرمایهداری، اسلام مستکبرین، اسلام مرفهین بیدرد، اسلام منافقین، اسلام راحتطلبان، اسلام فرصتطلبان، و در یک کلمه، اسلام امریکایی هستند #طرد نموده و به مردم #معرفی نمایند.
👈 و از آنجا که مجلس خانۀ همۀ مردم و #امید_مستضعفین است، در شرایط کنونی نباید کسی انتظار داشته باشد که حتماً نمایندگان باید از گروه و صنف خاصی باشند. باید توجه داشت که هنوز خیلی از مسائل وجود دارد که به نفع محرومین #باید حل و فصل شود. و تمیز بین کسانی که در تفکر خود خدمت به اسلام و محرومان را اصل قرار دادهاند، با دیگران کار مشکلی نیست.
🔶پابرهنگان؛ پنجره ای رو به اسلامِ مستضعفان
@paberahnegan
May 11
هدایت شده از شهید سید محمدباقر صدر
💠 حکومت، امانتی از سوی خداوند متعال
مفهوم وسيعِ خلافتِ ربانىِ جماعتِ بشرى بر روى زمين، عناصر و ويژگىهاى ذيل را ايجاب مىكند:
١. انتساب جماعت بشرى به محورى واحد و ايمان به حاكم و مالكى واحد براى هستى كه خداوند متعال باشد؛
٢. برپايى مناسبات اجتماعى بر اساس بندگىِ خالصانه نسبت به خداوند و آزادى انسان از بندگى نامهايى كه مظهر انواع بهرهكشى و نادانى و طاغوت هستند؛
٣. عينيت بخشيدن به روح برادرىِ همگانى در تمامى مناسبات اجتماعى پس از نابودى هرگونه بهرهكشى و سلطهجويى؛
۴. خلافت و جانشينى که بهمعناى سپردن امانت است. به همين خاطر قرآن كريم، از خلافت به «امانت» تعبير كرده است و امانت مسئوليتآور بوده، احساس وظيفه را بر انسان مقرر مىكند؛ زيرا چنانچه انسان احساس مسئوليت نكند، نمىتواند مسئوليتهاى امانتدارى را به دوش بكشد يا نقش خلافت و جانشينى را ايفا كند.
📚 اسلام راهبر زندگی، ص١۵١-١۵٢ باتلخیص
🆔 @shahidsadr