🔘 ای کانادا ای مرز پر گهر . . .
♦️ چه پر سر و صدا ايران ایران گفتن و چه بی سر و صدا پشت به ایران کردن.
🔹 رامبد جوان، مجری ثروتمند و شاد چندی پیش شب های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، به بهانه اکران فیلم جدیدش به نام قانون مورفی، و البته تصادفا در ایام پایانی بارداری همسرش به کانادا سفر می کند.
🔹 انتشار عکس همسر جوان، با پوششی زننده و وقيحانه حکایت از نوع نگاه ولنگار و بی تعصب رامبد به مسئله حجاب و ارزش شخصیت والای انسان در پس پرده عفاف دارد. تخصصا معطوف به نقد فیلم کمدی او، آن هم با موضوعی کلیشه ای و ریتمی خسته کننده نمی شویم، اما جای تعجب اینجاست که یک مجری، بدبختانه با آن همه تاثیر گذاری در سطح جامعه، اینگونه به گفته های خود در این چند سال پشت می کند و به بهانه ی خوشبختی فرزندش با تابعیت کشوری بیگانه، از ایرانی بودن خود اظهار پشیمانی می کند.
🔹 او عملا با این کار، ایران را کشوری مناسب برای سعادت ندانسته و تابعیت ایران و ایرانی بودن را در خور دخترش نمی بیند.
شهرت بدون ظرفیت اینگونه مساله ساز می شود که به زعم یک عده ساده لوح، ایران را شایسته ماندن و تبعیت نمی داند.
عجیب تر از همه اینکه اکثر متوهمان و خودشيفتگانی که، غرب را محور پیشرفت و سعادت می بینند، در ایران عزیز رشد کرده اند و متاسفانه با سیاست های غلط الگوسازی از سلبریتی ها، محبوبیت یافته اند.
🔹 این اتفاقات خیلی دور از انتظار بعضی سلبریتی های منفعت پرست نیست، اما آنچه انتظار نمی رود رخوت و بی تفاوتی رسانه ی ملی است که در این رخدادها می بایست موضعی برتر داشته و برخورد در خور شان داشته باشد.
♦️ در مجموع به چند نکته اشاره می کنم.
🔹 اول اینکه لزومی ندارد، یک نفر به عنوان سردمدار طنز و اجرای برنامه های پر بیننده، دارای چنان پایگاهی شود که هر نوع عمل او دارای بازتابی گسترده بوده و برخی آنها را الگوی خود بدانند. ( اصلاح برخی سیاست های صدا و سیمای ملی)
در حقیقت می توان با تربیت نیروهای متعهد و متخصص و یا حتی تقسیم کار بین مجريان و هنرپيشگان، موجب سرشکن شدن محبوبیت افسار گسیخته بعضی سلبریتی های مساله ساز شد.
🔹 ثانیا مردم ما باید به این درک و فهم برسند که لزوما هرکسی که ثروت زیاد، صدای خوب و یا ظاهری جذاب دارد، شایسته الگو شدن نیست. شایسته کشور ما نیست که یک هنر پیشه، قریب به شش میلیون فالوور داشته باشد و میانگین سن شرکت کنندگان در مساجد، به چهل یا پنجاه سال برسد.
به امید روزی که الگوی واقعی، ظهور کند و ان شاء الله آن روز خیلی دیر نیست.
👤مصطفی احمدی✍️
🌐 @Peirovir
👤 نظر علامه طباطبایی در مورد آثار دکتر شریعتی
📝 حضرت آیت الله علامه حاج سید محمدحسین طباطبایی(دام ظله)
با تقدیم سلام مفتخراً و محترماً به عرض آن حضرت میرساند. اخیرا در تهران شایع کردهاند نعوذ با … حضرتعالی نوشتههای علی شریعتی را تأیید کرده و فرمودهاید کوچکترین ایرادی در آن دیده نمیشود. استدعا دارم بذل توجهی فرموده برای روشن شدن حقایق و نجات عدهای از ضلالت نوشتهای مرقوم بفرمایید.
Q حاج حسین
♦️ بسمه تعالی
اینجانب نوشتههای دکتر شریعتی را هرگز تصدیق نکرده و چنین سخنی به احدی نگفتهام و نوع مطالب ایشان اشتباه و طبق مدارک دینی اسلامی غیرقابلقبول میباشد.
🔹 حضرت علامه طباطبایی در پاسخ به نامه ی دیگری نیز چنین نوشته اند: «ما با دکتر شریعتی عداوت ذاتی نداریم، مسأله این است که در لابه لای تألیفاتشان مطالبی دیده می شود که با موازین اسلام قابل توجیه نیست. مانند اینکه می گوید: انسان خویشاوند خداست، در حالی که قرآن کریم صریحاً می فرماید: «و خرقوا له بنین و بنات بغیر علم» و می فرماید: «و جعلوا بینه و بین الجنه نسباً» عقیده ای است از عقاید بت پرستان.
🔹 و می گوید خدا و طبیعت و انسان یک واحد حقیقی است که رهسپار کمال است و صریحاً در کتاب زادگاه من، معاد را انکار می کند و در وصف معراج خود می گوید: استادان مسیحی من مرا وارد بهشت کردند و در بهشت می گشتم در حالی که دستم در دست آنها بود! در صورتی که قرآن صریحاً مسیحی را کافر می داند و می فرماید کافر داخل بهشت نمی شود و نظایر این اشتباهات که زیاد هم هست».[اسناد انقلاب اسلامی، ج ۲، ص ۲۰۷]
🔸 پی نوشت: علامه طباطبایی بر این باور بود که آثار دکتر شریعتی صرف نظر از ارزشی که داشته و دارد، با اشکالاتی اساسی مواجه است. در حقیقت، ایشان نیز ضعف اندیشههای شریعتی را در اسلامشناسی آن میداند که موجب میشود تا نگاهی مارکسیستی و چپ را در غالب سخنان و نوشتارهای وی بیابیم.
🌐 @Peirovir
👤 نظر علامه طباطبایی در مورد آثار دکتر شریعتی
♦️ باسمه تعالی . . . اینجانب نوشتههای دکتر شریعتی را هرگز تصدیق نکرده و چنین سخنی به احدی نگفتهام و نوع مطالب ایشان اشتباه و طبق مدارک دینی اسلامی غیرقابل قبول میباشد.
🔹 حضرت علامه طباطبایی در پاسخ به نامه ی دیگری نیز چنین نوشته اند: «ما با دکتر شریعتی عداوت ذاتی نداریم، مسأله این است که در لابه لای تألیفاتشان مطالبی دیده می شود که با موازین اسلام قابل توجیه نیست. مانند اینکه می گوید: انسان خویشاوند خداست، در حالی که قرآن کریم صریحاً می فرماید: «و خرقوا له بنین و بنات بغیر علم» و می فرماید: «و جعلوا بینه و بین الجنه نسباً» عقیده ای است از عقاید بت پرستان.
🔹 و می گوید خدا و طبیعت و انسان یک واحد حقیقی است که رهسپار کمال است و صریحاً در کتاب زادگاه من، معاد را انکار می کند و در وصف معراج خود می گوید: استادان مسیحی من مرا وارد بهشت کردند و در بهشت می گشتم در حالی که دستم در دست آنها بود! در صورتی که قرآن صریحاً مسیحی را کافر می داند و می فرماید کافر داخل بهشت نمی شود و نظایر این اشتباهات که زیاد هم هست».
📚 [اسناد انقلاب اسلامی، ج ۲، ص ۲۰۷]
🌐 @Peirovir
🚨 استقلال یا وابستگی مسئله این است
🔘 استقلال حوزه علمیه اعم از مادی به معنای تامین منابع و بودجه و معنوی به معنای برنامهریزی، تصمیم سازی، تصمیم گیری و غیره غالباً در دو سطح مطرح میشود که در ذیل اجمالاً به آنها خواهیم پرداخت.
◽️ سطح اول: استقلال حوزه از دولتها و قوا...
◾️ سطح دوم: استقلال حوزه از نظام اسلامی
♦️ استقلال و عدم وابستگی به معنای اول درست و صحیح است
و استقلال و عدم وابستگی به معنای دوم غلط و نادرست است.
🔹 استقلال حوزه به معنای اول درست است چون علیرغم اینکه قوه مجریه رکن مهمی از نظام اسلامی است اما هنوز و با گذشت سالیان متمادی آنگونه که باید دچار انقلاب نشده است و برخی از ساختارها و رویکردهای درون قوهای هنوز آنطور که باید اسلامی نیست لذا وابستگی به این قوه نادرست و چه بسا خطرناک خواهد بود. بگذریم از اینکه متصدیان دولتها در ادوار مختلف با چه کم و کیفی به اداره دولت پرداختهاند.
🔸 اما استقلال به معنای دوم به این جهت غلط و نادرست است که نظام اسلامی عصر غیبت تحت ولایت مطلقهی فقیه و تحت امر نائب امام زمان عج است و حسابش از حساب دولتها جدا است؛ لذا با توجه به اینکه حوزه علمیه مهد انقلاب و انقلابیون بوده است و این درهم تنیدگی رسالت حوزه و نظام اسلامی و باورِ سیاست عین دیانت و دیانت عین سیاست همواره خط بطلانی میباشد بر جدایی حوزه از نظام اسلامی.
♦️ البته ناگفته نماند که حوزه علمیه در عمل آنطور که باید خود را با دستگاه ولایت و نظام اسلامی همساز نکرده است که این مسئله نیز به کوتاهی خوبان حوزه و کارشکنی خناسان سکولار برمیگردد.
⛔️ لذا باید هوشیار باشیم که ندای استقلال حوزه از چه حنجرهها و با چه انگیزههایی سر داده میشود.
👤#حسین_کاوه✍️
🌐 @Peirovir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 با موی بلوند، ناخن بلند و بدون حجاب جرم میکنند
ولی در دادگاه با چادر محاکمه می شوند ⁉️
🌐 @Peirovir
هدایت شده از قیام
✅ روشنامه اجمالی تدوین برنامه تشکیلاتی
💠 انواع برنامه ریزیها (این سطح بندی به فراخور نظام اجتماعی، و شرایط و نیاز مجموعه ها مختلف می باشد)
1️⃣ راهبردی: عبارتاستاز، تعيين اهداف کلان، اصلی و حياتي تشکیلات و طريقه نيل به آنها، با توجه به شرایط درونی و عوامل محيطي و لحاظ آيندۀ تشکیلات. اين برنامه ريزي خطوط راهنمایي و جهت گيري كلي تشکیلات را تعیین مي سازد.
2️⃣ عملياتی: عبارتاست از، تعيين فعّاليّتهاي لازم جهت نيل به اهداف راهبردی، از طريق منابع موجود و راهکارهای معیّن و لحاظ شده. برنامه ريزي عملياتي به فعلیت درآوردن تصميمات در چهارچوب ها و جهت گیری برنامه ی راهبردی می باشد.
♦️ نکته: هر برنامه راهبردی جهت تحقق نيازمند برنامه عملياتي است، تا بتوانیم مسائل نظری را عملی کرده و به اجرا در آوریم.
🔘 خلاصه: برنامه ریزی راهبردی فرایندی است که با توجه به شرایط و جایگاه موجود تشکیلات و ترسیم کمی و کیفی جایگاه مطلوب آن، لوازم و چگونگی گذار از وضعیت موجود و رسیدن به وضعیت مطلوب را در سطوح مختلف بیان می کند.
💠 ارکان اصلی برنامه راهبردی (جهت اختصار از ذکر مسائل و مؤلفه های دیگر برنامه ریزی راهبردی پرهیز کرده ایم)
1️⃣ رسالت: بیانگر علت وجودی و اهدف کلان، که منعکس کنندۀ باورها، ارزشها و سیاست هاي اصلي تشکیلات می باشد.
2️⃣ مأموريّت: تمام آنچه که تشکیلات جهت انجام رسالتش خود را مکلف به انجام آن می داند، مختصر و جامع بیان می کند.
3️⃣ چشم انداز: آنچه ميخواهيم بشويم، تصویری از تشکیلات در پایان افق برنامه ریزی و ترسیم جایگاه تشکلیلات در آینده.
4️⃣ بیانیه ماموریت: در واقع بيانية مأموريّت زمینه ی فعالیت ها و اهداف اصلی تشکیلات را مشخصا تبیین و تشریح می کند.
5️⃣ ارزش ها: اصولی کلی که از نظر فردی و اجتماعی در تشکیلات نوعی رفتار مناسب و برتر شمرده می شوند و در هر حال معیارهای ثابت تشکیلات برای تصمیم گیری ها هستند که سیاست های تشکیلات ذیل و در چارچوب آن تعیین می گردنند.
6️⃣ سیاست ها: اصول عملی متغیر که ذیل و در چهارچوب ارزش ها تعریف می شوند و با تعیین رویکرد و خط مشی در شرایط مختلف، حافظ اساس تشکیلات می باشند، تا تشکیلات بتواند به خوبی به وظایف خود عمل کرده و ادامه کار بدهد.
7️⃣ اهداف: همان نتیجه های نهایی و محقق شده یِ مطلوب و مقصود تشکیلات می باشند که در پاسخ به سوال چه باید بکنیم؟ بیان می شوند که جهت دستیابی و تحقق آنها، در حالت کمی به بلند مدت، میان مدت، و کوتاه مدت تقصیم می گردند.
8️⃣ راهبرد ها: همان طرق و روش های رسیدن به اهداف کلان یا بلند مدت می باشند که برخلاف اهداف حالت کمی ندارند و در پاسخ به سوال چگونه باید انجام بدهیم؟ بیان می شوند که کیفیت راهکار ها را در سطح برنامه عملیاتی نیز تعیین میکنند.
👤#حسین_کاوه
✍️ توجه بفرمایید که این متن مختصر خلاصه شده دهها صفحه مطلب میباشد، لذا در واژهگزینی غرض هایی وجود دارد که بدون مطالعهی دقیق فهم آن مشکل خواهد بود . . .
🌐 @QYAMIR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😱 چی فکر می کردیم . . . چی شد ! ! !
🌵 درخت دولت تدبیر میوه ندارد از سایهاش استفاده کنید 😜
🌐 @Peirovir
👤 امام خمینی کبیر ره: در شروع مبارزات اسلامی اگر میخواستی بگویی شاه خائن است، بلافاصله جواب میشنیدی که شاه شیعه است!
🔹 عدهای مقدسنمای واپسگرا همه چیز را حرام میدانستند و هیچکس قدرت این را نداشت که در مقابل آنها قد علم کند.
🔸 خون دلی که پدر پیرتان از این دسته متحجر خورده است هرگز از فشارها و سختیهای دیگران نخورده است.
📜 گزیدهای از منشور روحانیت . . .
🌐 @Peirovir
🔘 هر گردی گردو نیست . . . ❗️
♦️ چند سالی است که شاهد پدیدهی نو ظهور آخوند سلبریتی و حزب اللهیهای سوسول در بدنه جوان مذهبی جامعه هستیم که منش و رفتار آنها توسط مرعوب شدگان در برابر فرهنگ غرب و یا نان به نرخ روز خوران تبدیل به یک نوع سبک زندگی به اصطلاح اسلامی شده است که با توجه به "الناس على دین ملوكهم" در دوران روحانی مچکریم با شیب تند رو به اوج گرفتن است.
♦️ متولیانی که با بسنده کردن ظاهری به ریش و انگشترِ عقیق و یقهی بسته کار را تمام شده تلقی میکردند بستر را برای به وجود آمدن طیفی در قشر جوان مذهبی با لیدری آقازادهها هموار نمودند که باعث شد افراد بی کفایتی صرفا با ظاهری اسلامی آن هم با پوششهای مذهبی مارک و برند گران قیمت که بدون کرم ضد آفتاب هم بیرون نمیآیند در پست سوگلی برخی مسئولین امر مشغول مثلا خدمت شوند.
🔹 این روحانیون و حزب اللهی نماها با مسائل مختلف به شدت عوام زده برخورد میکنند آن هم نه عوام دنیای حقیقی بلکه عوام دنیای مجازی و به جای اینکه دغدغهشان اسلامی کردن مردم و جامعه باشد کمر همت به مردمی یا به عبارت دقیقتر عرفی کردن اسلام بستهاند.
🔸 زیستگاه اصلی این موجودات فعلا شبکههای اجتماعی است لذا باید مراقب بود که دامن جریان اصیل حزب اللهی و روحانیت انقلابی به این لکهی . . . آلوده نشود.
👤#حسین_کاوه✍️
🌐 @Peirovir
❓ شهید یا جلاد؛ مساله اینست..
🎙 توصیه می کنم به کسانی که اهل فکرند، اهل تأمل اند و راجع به دهه 60 قضاوت می کنند، جای شهید و جلاد عوض نشود! در دهه ی شصت، ملت ایران مظلوم واقع شد.
(رهبر معظم انقلاب، 14/3/96)
💠 ملت ایران، برهه های تاریخی مختلفی را طی نموده است. دهه شصت را می توان یکی از بازه های زمانی مهم تاریخ انقلاب دانست. از سویی جنگی نابرابر بر ملت ایران تحمیل شده است و از سویی منافقین قدرت طلب که مورد بی اعتنایی و طرد مردم قرار گرفته اند، مردم را به بدترین شکل به شهادت می رسانند⚠️
🔻 بیش از 17 هزار شهید ترور در این سال ها، نتیجه این سهم خواهی متکبرانه منافقین می باشد اما...
🚨 اما مهمتر آنکه، جریانی در سال 95 و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم، با انتشار فایل صوتی حمایت آقای #منتظری از سازمان تروریستی #منافقین، این مظلومیت تاریخی ملت ایران را نشانه رفت و به تعبیر رهبر انقلاب، به دنبال عوض کردن جای شهید و جلاد بود❗️
🚧 چرا آقای منتظری، از منافقین در سال 67 حمایت کرد، مگر نه این بود که آقای منتظری سال های قبل، منافقین را به اعدام تهدید نموده بود❓
🔵چه اتقاقی در بیت منتظری افتاد که امام خمینی در نامه 6/1/68 خود از آن گلایه نمود❓ در این میان نقش لیبرال ها چه بود❓
🚨چرا عبارات و محتوای اعتراض آقای منتظری، همان عبارات و مفاد نامه نهضت آزادی به امام(ره) بود❓
📗 کتاب جدید الانتشار «روزگار قائم مقامی»، به دنبال بررسی مستند و تفصیلی این سوالات می باشد
📚 این کتاب اثر آقایان مقدمی شهیدانی و فرج نژاد، از سوی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی منتشر شده است.
🌐 @Peirovir
🚨 دولت تدبیر یا بهشت جاسوسان . . . ⁉️
1️⃣ جیسون رضائیان
در ریاست جمهوری کنار دست روحانی
2️⃣ نزار زاکا
در معاونت امور زنان کنار دست مولاوردی
3️⃣ سید امامی
در سازمان محیط زیست کنار دست ابتکار
5️⃣ دری اصفهانی
در تیم مذاکرات کنار دست ظریف
6️⃣ جاسوس . . .
در دفتر مشاور رئیس جمهور کنار دست آشنا
🌐 @Peirovir
✳️ آیا میدانید با تقواترین مردم چه کسانی هستند❓
✅ جواب: خب معلوم است . . . برخی از سلبریتیها ...
❇️ تعجب ندارد، میپرسی چرا؟ و چگونه امکان دارد⁉️
✅ بله امکان دارد . . . کوتاه برایت میگویم گوش کن. . .
🎲 وقتی یک سلبریتی با روابط باز... و آزادی که دارد از سن بلوغ تا 40 سالگی بدون ازدواج دائم و موقت زندگی میکند آیا این پرهیزگاری، پاکدامنی و عفت، تقوا محسوب نمیشود؟
🌐 @Peirovir
🔘 عقل که نداشته باشی سوارت میشوند
🔹 بدترین حال، وقتی است که بفهمی بازی خوردهای، آن هم از کسانی که برایشان سینه چاک و حنجره پاره میکردی با تصور اینکه آنها خوبان روزگارند و دغدغهای جز جلب رضایت خدا و خوشبختی مردم ندارند.
🔸 بوی تعفن جنازه برجام بلند شده است و برجامیان دست به دامن هر سدر و کافور و مشک و گلابی شدهاند که حداقل تا انتخابات پیشروی مجلس این عجوزهی بزک شده را برای فریب مردم سر پا نگهدارند.
🔹 درست است که مؤمن یا حداقل آدم باهوش از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود ولی به شرطی که فراموش کار نباشد و حواسش به این راهبرد جریان تزویر که موج سواری بر جهل و فراموشی مردم است نیز باشد.
👤 #حسین_کاوه
🌐 @Peirovir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨اینستکس همان ساز و کار مدیریت تحریم است
🎥 توضیح مختصر به زبان ساده و زیر دیپلم . . .
🌐 @Peirovir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 «آرش کمانگیر» با 120 رقصنده زن روی صحنه میرود؟
👯♀️ تمرین رقص و اختلاط بدون حجاب به بهانه نمایش ⁉️
✍️ واقعا تو این کشور چه خبره، مسئولین مربوطه مُردن
🌐 @Peirovir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 باندی که 30 سال کشور را بارها به خاک سیاه نشاند . . .
😡 هر بار هم با فرار به جلو دیگران را مقصر جلوه داد . . .
✍️ دیگر نمی شود کار این قماش را جهالت نامید بلکه حماقت نباشد قطعا خیانت است
🌐 @Peirovir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 ماجرای واقعی وعده آب و برق مجانی چه بود؟
📑 اسناد در لینک زیر 👇
📍http://fna.ir/a3viqp
♦️ جالبه یه بار داشتم تو جمع این مسئله رو برای یه آقای میان سالی که امام و نظام رو متهم به دروغ گویی می کرد تبیین و تشریح میکردم
🔸 ایشون وقتی کم آورد با فریاد گفت: پسرم من روز 12 بهمن خودم بهشت زهرا بودم خمینی اینها رو گفت ولی صدا و سیما جرأت پخشش رو نداره 😡
🔹 منم گفتم: ببخشیدا روز 12 بهمن کلی خبرنگار خارجی دوربین به دست بهشت زهرا بودن، فیلم روز بهشت زهرا که فقط تو انحصار صدا و سیما نیست که . . . 😜
🎞 جالبه بدونید که این کلیپ دورغین آب و برق مجانی رو اولین بار BBC پخش کرد و اگر دقت کنید اونجایی که میگه آب را مجانی، برق را مجانی . . . صورت امام رو نشون نمی ده و مردم رو نشون میده، چون از رو لب خونی میشه تشخیص داد که اون جملات مال اون سخنرانی نیست.
👤 #حسین_کاوه
🌐 @Peirovir
هدایت شده از قیام
💠 تشکل طلبگی قیام
🔘 قلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَ فُرَادَى . . . . . قرآن کریم سورۀ مبارکۀ سبأ آیۀ شریفۀ 46 . . .
♦️ بگو شما را تنها به یک چیز اندرز می دهم و آن اینکه؛ دو نفر دو نفر یا یک نفر یک نفر برای خدا قیام کنید.
🌐 @QYAMIR
💠 انقلابیگری توحیدی . . . یا طاغوتی ؟ ! ؟
🔘 چند سالی است که از دوگانه مذهبی و غیر مذهبی، حزب اللهی و غیر حزب اللهی عبور کرده و به دوگانه انقلابی و غیر انقلابی رسیدهایم و انقلابی بودن و نبودن معیار و شاخص سنجش افراد در تعیین عیار کفایت برای اقتدا، پیروی و یا حداقل تایید و حمایتها شده است.
🔘 با دیدن قرائتهای مختلف از انقلابیگری بر خود لازم دیدم در این خصوص تأملی کرده که به اختصار به عرض میرسانم و ممنون خواهم شد که از نظرات خود بنده را نیز مستفیض بفرمایید تا چراغی بر سر راه نگارنده روشن گردد و مانع گمراهی شود.
🔘 از حیث لغوی معنای مصدری کلمه انقلاب دگرگون شدن، وا گردیدن و برگشتن از حالی به حال دگر است و از معانی اسمی آن میتوان به برگشتگی، تغییر، تحول و تبدل اشاره کرد. با دقت در معانی مذکور در میابیم که نوعی فعالیت و عدم سکون در مفهوم کلمه انقلاب جاری و ساری میباشد.
🔘 با توجه به معنا و مفهوم کلمه انقلاب افرادی که متصف به این صفت میشوند نمیتوانند منفعل و ساکن باشند لاکن باید فعال، محرک و منشأ اثر باشند و به عبارت دیگر در محیط و افراد پیرامون خود اثر بگذارند و گر نه نمیشود به آنها انقلابی گفت. ناگفته نماند که این فعالیت و انقلابیگری صرفا محصور در اقدامات عملی نبوده و شامل اقدامات فکری و نظری نیز میگردد.
🔘 اما مهم تر از نفس کنشگری و فعال بودن این است که و سمت و سوی این اثرگذاری و تغییر و تحول در کدامین جهت و به کدامین مقصد است. اگر جهت و افق توحیدی بود این فرد انقلابی مثبت و اگر جهت و افق غیر توحیدی و به عبارت دقیق تر طاغوتی بود این فرد انقلابی منفی است. لذا فرد فعال و پر تلاشی که مسیر توحید و صراط مستقیم را خوب نشناسد ممکن است در جهت خلاف پارو بزند و یا آب در آسیاب دشمن بریزد.
🔘 کسی که وضعیت موجود را هر چه و هر کجا که میخواهد باشد، اگر به حال مطلوب و مورد رضایت خدا و ولی خدا برگرداند و تغییر دهد یک انقلابی توحیدی و مثبت است وگر نه کم نیستند افرادی که با تلاش و کوشش های فراوان وضعیت موجود را در جهت نفسانیات و یا اراده طواغیت تغییر میدهند و تکمیل کننده پازل و نقشه دشمن هستند.
🔘 هر کسی که منفعل و ساکن (عملی یا نظری) است قطعا انقلابی نیست؛ اما هر انقلابی (فعال و متغیر) لزوماً خوب و قابل اقتدا نیست؛ لذا توحیدی و اسلامی بودن انقلابیگری رکن اصلی و مهم است. حال به نظر شما کسی که اسلام را در حد و اندازه خودش نشناسد انقلابیگریش چگونه خواهد بود؟
👤 #حسین_کاوه
🌐 @Peirovir
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
💢نویسنده کتاب تحریفآمیز الف لام خمینی در نمایشگاه کتاب عمان
◀️نویسنده کتاب تحریفآمیز #الف_لام_خمینی با حمایت رسمی موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران عازم عمان شده است:
🔹🔸https://b2n.ir/76743
⁉️ آیا دولت و مسؤولین مربوطه تمایل دارند با ارائه چهرهای تحریف شده #لیبرال و سازشکار از امام خمینی قدس سره در جهان اسلام؛ صدور انقلاب را منحرف و خیال آمریکا و غرب را از این بابت راحت کنند؟
⁉️نویسنده الف لام خمینی در نقاط مختلفی از کتاب خودتعریف و تمجیدهای تلویحی از #رئیس_دولت_اعتدال و سایر چهرههای سیاسی زاویهدار با #خط_انقلاب داشته است؛ آیا میان این #خوشخدمتی و حمایتهای رسمی اینچنینی ارتباطی هست؟
🔻تجربه نشان داده ما و سؤالهای بیپاسخمان تنها میمانیم چراکه ارادههای رسمی و قوی برای #رشد_حبابی این کتاب تحریفآمیز و بدون مجوز وجود دارد اما در نهایت حقیقت آشکار خواهد شد.
🔹فهرست بخشی از تحریفات و اشکالات الف لام خمینی:
🔹🔸https://eitaa.com/bonyadtarikh/417
🔹مقاله اول نقد الف لام خمینی:
🔹🔸https://eitaa.com/bonyadtarikh/486
🔹مقاله دوم نقد الف لام خمینی:
🔹🔸https://eitaa.com/bonyadtarikh/487
@Bonyadtarikh
بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 ابتکاری از خانم محیط زیست دولت جاسوس خیز
🌵 مدارس طبیعت توطئهای جدید برای ترویج تفکر داروینیسم و بی دینی همراه با ختلاط جسنیتی، بی قید و بندی و غیره
👤 عبدالحسین وهاب زاده موسس مدارس طبیعت: به جای آنکه بکارت امتیازی محسوب شود، تقریبا کسر شان و شاخصی از ناتوانی جنسی محسوب شده است.
#کیلپ را حتما ببینید
🌐 @Peirovir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 جاهلیت مدرن و جهل شیک
👤 استاد علیاکبر رائفیپور . . .
🌐 @Peirovir
💠 هشدار؛ این مرجع تقلیدها خطرناک هستند⚠️
🔘 مرجع تقلید یعنی محل رجوع مردم برای کسب تکلیف در خصوص مسائلی که در آن تخصص کافی برای تشخیص سره از ناسره را ندارند. این محل رجوع میتواند یک فرد و یا یک تشکیلات و سازمان باشد. با توجه به عدم امکان متخصص شدن همه افراد در همه زمینهها ناگزیریم یا به عبارت دقیقتر لازم است برای کسب تکلیف در مسائلی که تخصص نداریم به اهل فن متعهد و متخصص مراجعه کنیم.
🔘 حال این رجوع به اهل فن و متخصص را تبعیت بدانیم یا تقلید تاثیری در اصل ماجرا ندارد زیرا این حکم از جانب عقل سلیم و وجدان بیدار صادر شده است و با تایید طبیعت و فطرت انسانی همراه است. اگر یک فیلسوف یا جراح مغز هم که باشیم در معماری ساختمان و خرابی خودرو باید به مهندس و مکانیی که کفایت آنها برای ما احراز شده است رجوع کنیم و بعد از اعتماد ادامه کار و حل مسئله را به آنها بسپاریم.
♦️ این مقدمات را عرض کردم تا مشترکات مقبولُ الطرفینی داشته باشیم جهت تکیه برای ادامه و طرح و بحث در خصوص یک مسئله مهم، که آن هم مسئلهای نیست جز مسئله حساس مرجعیت . . . ناگفته نماند که این مرجعیت منحصر در مسائل اساسی زندگی نیست بلکه به حوزههای فرعی علایق و سلایق و به عبارت دیگر خرده رفتارها و به طور کلی سبک زندگی نیز سرایت کرده و سایه افکنده است.
🔘 دست گذاشتن تئورسینهای مکاتب فلسفی و سیاسی غرب بر روی نفسانیات و تمایلات حیوانی و تمرکز بر اصالت فرد و لذت گرایی بی قید شرط موجب مرجع تراشی برای تبعیت تودهها در سبک زندگی غربی شده است. رونق گرفتن بازار مکارهها با سکههایی منقش به جمال سلبریتیهایی که به جرأت میتوان آنها را به مثابه بتهای عصر مدرنیته دانست که افسران پیاده نظام ساز برای نظام سلطه هستند بستر ساز انحراف ریل مرجعیت در جامعه ما شده است.
🔘 حال در این تعارض منافع ایدئولوژیک و تضارب آراء تئورسین های جبهه حق و باطل، الگونمایی از انسان تراز جامعه توحیدی راهی است میانبر جهت ارائه مدلی زنده برای الگو برداری مردم و خصوصا نسل جوان در سبک زندگی اسلامی که باید مورد توجه قرار بگیرد. اصالت دادن به جذابیتهای ظاهری و دامن زدن به ارزش پنداری آنها زمینه ساز کنار زدن و گوشه نشینی انسانهای خوش سیرت و خدا پسند در جامعه امروز شده که معلول میدان دادن نهادها و مسئولین به جریانهای غربزده است.
👤#حسین_کاوه✍️
🌐 @Peirovir