eitaa logo
مداحی‌پلیر
237 دنبال‌کننده
19 عکس
66 ویدیو
0 فایل
- بسم‌الله - هر کس پیِ درمان غمش کاری کرد من ، نام تورا بردم و آرام شدم .. - بخونیدمداحی/مولودی‌پلیر - بقول یه بنده‌خدایی آدم باس ساقی هزارنفر باشه و مستِ یکی ؛
مشاهده در ایتا
دانلود
45.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با جمله‌ی یموت یرنی عشق میکنم .. من با ابالحسن حسنی عشق میکنم :)
مداحی‌پلیر
خاک باش ؛ ابوتراب است علی‌ع ..
[WWW.FOTROS.IR]ma97102910.mp3
15.47M
ببین می‌توانی بمانی بمان .. عزیزم تو خیلی جوانی بمان :))💔 | *نسخه‌هیئتی
مداحی‌پلیر
تا که مادر رفت ، انگار از پدر چیزی نماند در جهان هرگز امیری این قدر تنها نشد ..
مداحی‌پلیر
#حسین‌طاهری
لعن‌الله به اونی که چادرت رو لگد کرد ..
ثُمّ بَکَیا جَمیعاً ساعة؛ سپس هر دو در واپسین خلوت عاشقانه خویش، سخت گریستند. بغض روزها فروخردهٔ سنگ‌شده در گلویشان ناگهان شکست و بالاخره اشک ریختند. سپس زهــراء چون مادری سالخورده و عطوف سر به زانوی علی گذاشت و دست‌های نحیف رنگ‌باخته‌ بر گونه‌هایش کشید که اشک نریز عزیزقلبم؛ چاره چیست؛ بگذار آخرین تصویر چشمانم از علی، همان چهره مردانه استوار باشد که هرگز چین به گوشه چشمانش نمی‌آمد. اشک‌ نریز؛ که تو خود شایسته‌تری بر اشک‌ریختن، و از طلوع‌ فردا تو مظلوم‌ترین مرد تاریخی. یکّه و تنها. همین.
فَرَجَعَ؛ تاریخ هیچ‌ننوشته که «فَرَجَعوا». تاریخ هیچ فعل جمع ننوشته. تاریخ حواس‌جمع بوده. رسم در تمام جهان است که بعد از دفن و تجهیز میت، طایفه و عشیره متوفی زیر شانه‌های خانواده‌اش را بگیرند و گلاب بر چهره‌اش بپاشند و به خانه بیاورندش. هم‌صحبتش شوند و سه روز غذا طبخ کنند و لحظه‌ای تنهایش نگذارند. تاریخ اما نوشته که «فَرَجع». تنها برگشت. بی‌هیچ همراه. سپس با خانه‌ای ساکت مواجه شد. و تاریک. و سرد. و بستری خالی از فاطمه در آن کنج مهیب و کشنده خانه. آنگاه تکیه بر دیوار زد و نشست؛ کوهی تکیه‌زده بر دیوار. گریست و شانه‌هایش لرزید و از ریش‌هایش قطره اشک چکید و زیر لب گفت که من حالا مظلوم‌ترین مرد تاریخم. همین.
هدایت شده از _نوارکاسِت
:)
25.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یاحبیبَتی أنتِ شابةَ ، إبقي :)
درد من از اینه که مردم امروز به حرم حضرت‌ زینب(س) از دست حرامی‌ها پناه آورده بودن حالا پناه‌گاه عالم حرم حضرت‌زینب هم آتیش زدن.و روضه‌ای که موقع آتیش گرفتن خیام باز تداعی‌ شد"خودم پناهِ عالمم،کدوم طرف فرار کنم..." https://t.me/Tanha_128