نکته جالب و مهم
در این دوره کلاس های ما برخلاف نوبت های گذشته تا الان ۱۱ دانش آموز سال آخری با اصرار خودشان ثبت نام کرده اند. تا الام عموم شرکت کنندگان در کلاس ها بالا ۱۸ سال بوده اند، از تعدادی دانش آموز علت را پرسیدم"چرا میخواهید در این کلاس باشید؟" پاسخ شان جالب است!
در محیط مدرسه از طرف معلم شبهه پخش میشود و این دانش آموزان دوست دارند بتوانند پاسخ دهند! ☝️☝️عمق فاجعه را ببینید.
#ترم_زمستان
علیرضا زادبر
نوبت قبل هم نوشتم: یک زمانی جامعه تحلیل نداشت و مسیر را خطا میرفت، اما امروز جامعه با انفجار و انبا
این مطلب را روز قبل از سخنرانی رهبری نوشتم☝️☝️☝️
🔻گرای رهبری و یادداشتی که ننوشتم
امین فرجاللهی، فعال رسانهای:
🔹رهبری امروز گفتهاند: «علاج پروپاگاندا تبیین است/ وسوسهای را که روی آن جوان و نوجوان اثر میگذارد باتوم که نمیتواند برطرف کند، آن وسوسه را تبیین میتواند برطرف کند.»
🔹حقیقتا چند دقیقه بعد خواندنش خواستم مطلبی بنویسم با عنوان «تبیین یا پروپاگاندا؟ آیا خواص گرای رهبری را درست فهم میکنند؟» و در آن کلی حرف بزنم. از اینکه اساسا مدتها است رسانهها و فعالین انقلابی به جای "تحلیل دادن به جامعه" و "تبیین افکار"، فقط دارند "کنشگری" میکنند و "پروپاگاندایی" عمل میکنند.، به تعبیر دیگر دچار کارهای فرمی شدهاند که همه چیز دارد جز "تحلیل و تبیین". و بگویم از ایدهی تاریخی_تبیینیای که چندماه است پیش فلان افراد بردهام و جوابهایی که شنیدهام. خلاصه که خیلی دوست داشتم حرف بزنم درباره این خطی که رهبری دادند.
🔹ولی دیدم این حرف رهبری هم مثل بقیه حرفهای ایشان مورد استقبال همان قرارگاهها و افراد کلیشهای مدعی قرار خواهد گرفت و در لبیک به فرمان ایشان هشتگی میسازند و ترند میکنند و برخی از چهرههای مدعی هم احتمالا نامهای و مصاحبهای میکنند که ما ندای شما را شنیدیم و به روی چشم. بیست و سی هم گزارشی از همهی اینها کار میکند. همه هم خشنود و راضی؛ این وسط نه کسی صدای ما را میشنود و نه از ایدههایمان استقبال میکند و نه تحویلمان میگیرد که بیا تو هم در این میدان جهاد تبیین، حداقل در همان حیطه تاریخ تیری بینداز. به قول فاضل نظری:
همچون انار خون دل از خویش میخوریم
غمپروریم، حوصلهی شرح قصه نیست
علیرضا زادبر
🔻گرای رهبری و یادداشتی که ننوشتم امین فرجاللهی، فعال رسانهای: 🔹رهبری امروز گفتهاند: «علاج پروپاگ
این یادداشت تکمیل همان قبلی و سخنرانی امروز رهبری است☝️
در یک فاصله زمانی کوتاه حتما به تک تک پیام های مربوط به ثبت نام کلاس ترم زمستان پاسخ داده خواهد شد. هیچ پیامی بی پاسخ و ناقص نخواهد ماند.
❌از شبهه تا فتنه
در جامعه چه زمانی برای افراد فضا غبارآلود، مبهم و وسوسه انگیز میشود تا در نهایت به فتنه ختم شود!؟ فتنه نتیجه وجود "شبهه" در جامعه است. شبهه به معنای پوشیدگی و مشابهت است. یعنی چیزی که حق و باطل در آن معلوم نیست. شبهه اگر بی پاسخ بماند، در ذهن فرد به حقیقت قطعی و تثبیت شده تبدیل میشود. برای رفع فتنه ها ابتدا باید رفع شبهه کرد. بستر و ابزار تولید شبهه چیست؟ تبلیغات اُختاپوسی و همه جانبه که در شبانه روز در ذهن مخاطب پمپاژ میشود.
یکی از پرکاربردترین شبهات، شبهات تاریخی است. تصویرسازی های دروغین و جعلی از گذشته، قهرمان سازی، تولید حسرت نسبت به گذشته و.... حتی نسبت به وقایع سالهای اخیر که به ما نزدیک هستند. به این مثال دقت کنید: دانشجویی در نقد شهید سلیمانی میگفت: داعش را ایران بوجود آورد تا برای آمریکا مزاحمت ایجاد کند و بعد داعش برای ایران تقابل ایجاد کرد و از کنترل خارج شد!
خب این قدر مسلم تحریف است، تحریف یک گزاره تاریخی دور نیست، نزدیک ماست، همین چند سال پیش، با وجود این حجم سند و انسانهای زنده براحتی یک شبهه تاریخی ایجاد می کنند و همین سخن چند دهه دیگر به واقعیت مسلم تبدیل میشود.
چاره چیست؟
رفع فتنه، رفع شبهه میخواهد. مطالعه و تبیین می طلبد. داشتن یک نظام فکری و تاریخی میخواهد. ذهنیت درست تاریخی نیاز است. و همه اینها از کجا آغاز میشود: از شناخت. بدون شناخت رفع شبهه ممکن نیست. یکی از اهداف بر روی دهه هشتادی ها تولید شبهه تاریخی در اذهان آنان است که مدام به پیش از "جمهوری اسلامی" حسرت بخورند! و تصویر سفیدی از گذشته داشته باشند.
#علیرضا_زادبر
@jaryanshenasi_11
علیرضا زادبر
نکته جالب و مهم در این دوره کلاس های ما برخلاف نوبت های گذشته تا الان ۱۱ دانش آموز سال آخری با اصرا
متاسفانه این مدل پیام بسیار زیاده
علیرضا زادبر
#پوستر #اطلاع_رسانی 🔶 ثبت نام هشتیمن دوره کلاس های آنلاین و آفلاین تاریخ سیاسی معاصر با هدف ارتقای
♦️ مجموع افراد شرکت کننده در کلاس مجازی جریان شناسی تاریخ و تحلیل سیاسی در #تلگرام و #ایتا که با نهایی شدن ثبت نام وارد کانال اختصاصی شده اند ۲۷۳ نفر...
چند نکته:
حدود ۶۵ درصد دانشجو، طلبه و خانه دار از رشته و گرایش ها مختلف(لیسانس، دکتری و دانشجوی دکتری)(اکثریت با رشته های فنی، مهندسی، پزشکی و اقلیت با علوم انسانی)
تعداد ثبت نام ایرانیان خارج از کشور در این نوبت کمتر از قبل بوده است. ( تا الان فقط ۷ نفر)
تعداد دانش آموزان پایه ۱۱ و ۱۲ که داوطلب شرکت در کلاس بوده اند از همه دوره های قبل بیشتر است.
علیرضا زادبر
♦️ مجموع افراد شرکت کننده در کلاس مجازی جریان شناسی تاریخ و تحلیل سیاسی در #تلگرام و #ایتا که با نها
برخی از دوستان صوت جلسات را یکجا میخواهند اما سوال دارند که...☝️
علیرضا زادبر
.
کلانتر و قورباغه
.
در قرن و عصری که قبائل برهنه آفریقایی و آدمخواران آمازون هم به سمت دمکراسی، رای مردم و شایسته سالاری حرکت می کنند، پس از شاهزاده رضا پهلوی از شاهزاده قجر هم رونمایی شد. در واقع وقتی رضا پهلوی با آن ویژگی ها میتواند مدعی پادشاهی شود، این بنده خدا جناب بابک میرزای قجر نیز در خلوت خود می گوید: "من از رضا چه کم دارم!؟ تازه من از مادرم پول توجیبی نمی ستانم و مستقلم!!
.
این حکایت، حکایت ثابت تاریخ سیاسی ماست. هر بار قدرت مرکزی با خلل روبر شود فورا مدعیان قدرت از قوم و قبائل گوناگون بدلیل برتری خون و وراثت سر بیرون می آورند. اگر از رضا پهلوی و بابک قجر پرسیده شود براساس کدام صلاحیت عقلی، منطقی و عرفی شما شایسته پادشاهی هستید؟ پاسخ خواهند داد بخاطر خون پدر و قاعده وراثت! یعنی اگر پدر و جد رضا یا بابک فی المثل بقال، نقال، راننده اسنپ، پیک موتوری، معلم پیش دبستانی یا فوتبالیست بودند، این دو به خودت اجازه پیشوایی ملت ایران را می دادند؟ تعجب میکنم از مدعیان روشنفکری و عقلانیت که مدام بر طبل شایسته سالاری می کوبند و در قرن حاضر از "شاهزادگی و وراثت" دفاع می کنند! دو هزار پانصد سال این مملکت در دست شاه و شاهزاده بود، اگر میتوانستند کاری برای ایران کنند به اندازه کافی وقت داشتند، اگر میتوانستند کاری کنند در هر دوره یک بخش از خاک کشور جدا نمی شد. پس از دو هزار و پانصد سال یک بار مردم حکومتی بر سر کار آوردند، بازگشت به قبل یعنی شکست تاریخی یک ملت، بله، جمهوری اسلامی باید ضعف ها و کاستی ها را جبران کند اما معنای اشکالات فعلی این نیست که به عقب بازگردیم!
وقتی در کلانتر در شهر نباشد قورباغه هم هفت تیر کش میشود
#علیرضا_زادبر
@jaryanshenasi_11