✨﷽✨
🔻 ما در بیماریهای ظاهری یک مقدار هوش داریم که وقتی بچهمان تب کرد به فلان دکتر ببریم و اگر فلان بیماری سخت را گرفت از راههای دیگری اقدام کنیم؛ اما در بیماریهای روحیمان این کارها را نمیکنیم، چون فلهای به آن نگاه میکنیم و قواعد را هم نمیدانیم، به درمانش هم فلهای نگاه میکنیم.
🔸 انتظارمان هم این است که وقتی یک دور تسبیح را گرداندیم زمین به آسمان برسد و آسمان به زمین بیاید و همه درهای عالم غیب به روی ما باز شود چون ما چند صفحه قرآن را خواندیم یا یک تسبیح را دور زدیم.
🔹 ما نه بیماریاش را شناختیم و نه درمان را شناختیم، نه حجمش را میدانیم و نه وزنش را میدانیم، نه جنسش را و نه فصلش را میدانیم و در نهایت نیز حاضر نیستیم از ساختار خودساخته خود دست برداریم.
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✍ امام سجّاد علیه السلام:
خدا رحمت كند عبّاس را! او ايثار كرد و جانانه جنگيد و جان خويش را فداى برادرش كرد
📚الخصال، صفحه68
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی که گناه میکنیم چه حسی داریم؟
👤استاد قرائتی
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✨﷽✨
🟢 چگونه بفهمیم که عبادت ما، «عبادت» است نه «عادت»؟
🔸اخلاق معنایش این است که انسان اراده خودش را بر عادات و بر طبایع خود غلبه بدهد؛ یعنی اراده را تقویت کند به طوری که اراده بر آنها حاکم باشد.
🔹حتی اراده باید بر عادات خوب هم غالب باشد، چون کار خوب اگر کسی به آن عادت پیدا کرد خوب نیست.
🔸مثلا ما باید نماز بخوانیم اما نباید نماز خواندن ما شکل عادت داشته باشد. از کجا بفهمیم که نماز خواندن ما عادت است یا نه؟ باید ببینیم آیا همه دستورات خدا را مثل نماز خواندن انجام میدهیم؟ اگر اینطور است، معلوم میشود که کار ما به خاطر امر خداست.
🔹اما اگر ربا را میخوریم و در عین حال، نماز را هم با نافلههایش میخوانیم، یا اگر خیانت به امانت مردم میکنیم ولی زیارت عاشورایمان هم ترک نمیشود، میفهمیم که اینها عبادت نیست، عادت است.
📝 استاد مطهری، اسلام و نیازهای زمان، ج۱، ص۲۱۱
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
﷽| اشخاص بهجای ارزشها!
یکی از مصیبتهای زمان ما این است که اشخاص دارند کمکم جانشین ارزشها میشوند. این خطرناک است. انقلاب ما انقلاب ارزشهاست.
من مکرر در رابطه با خودم و دوستانم عرض کردم که دوستان عزیز! مبادا ما را به جای ارزشها بنشانند! عکس مسئله صحیح است. "اعرف الحق تعرف اهله" تعلیم اسلام و تعلیم مولا این است. تو ارزشها را بشناس و اشخاص را با ارزشها بسنج. بحثها باید بر محور ارزشها باشد، حمایتها باید از ارزشها باشد، درودها باید بر ارزشها باشد.
📚سیدمحمد حسینی بهشتی، حزب جمهوری اسلامی(گفتارها، گفتگوها و نوشتارها)، ص۱۰۳ / تشکیلات بهشتی، ص۵۳۹
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
🔴اینگونه نفس امام در کالبد تلوزیون دمیده شد
🔹یادداشت حاج آقای برقعی درباره موفقیت عجیب معلی در جذب مخاطب: زمان شاه در خانه پدری ما یکی از بستگان تلوزیون آورده بود. پدربزرگ ما که حال و هوای عرفانی داشت هم تلوزیون و هم صاحب تلوزیون را از خانه بیرون کرد. پدر بزرگ عزیز ما میگفت:«تلوزیون شاه چشم شیطان است.»
🔹در فضای مجازی دیدم که خبر آمده برنامه معلی حدود نصف جمعیت ایران را پای تلویزیون نشانده است و رکوردش در تاریخ تلوزیون کمنظیر است. قبل از هر چیزی در دلم گفتم روح امام عزیز ما شاد، او بود که نفسش در کالبد جسم شیطانی مانند «تلویزیون شاه» دمیده شد و اثری در اندازه مانند معلی متولد شد. همه دیدهاند و اشک ریختند. من روی دوستانم در شبکه سه را میبوسم که اینگونه امام حسین(علیه السلام) را به اهتزاز در آوردند.
🖤بهترین کار برای آخرت، پیش فرستادن خیرات است و بهترین خیرات، تربیت فرزندان صالحی است که انسان از خود به یادگار میگذارد.
📖بقره:۲۲۳
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
﷽
✅ نقش اعتراف به ربوبیّت خداوند در استقامت و پایداری❗️
✍اگر بخواهیم «ربّ» را به فارسی ترجمه کنیم، «پرورشدهنده» میشود. در اصطلاح به آن کسی که شیئ را پرورش میدهد، «ربُّالشّیئ» میگویند.
✍حال «پرورش» یعنی چه؟ ما خلاصه اش میکنیم و میگوییم: پرورش دادن یعنی جلب منفعت و دفع ضرر از شیئ.
✍لذا کار مربّی این است که هر چه را که به سود تربیت شوندۀ او است، برای او جلب کرده و هر چیزی را که مضرّ است، از او دور کند و نگذارد آسیبی به او برسد.
✍ در آیۀ شریفه، این مسئله مطرح شد که(ان الذین قالوا ربنا الله) آنان که به این معنا اعتراف کرده و گفتند: (ربنا الله) ؛ یعنی قبول کردند که پرورش دهندۀشان خدا است، میتوانند استقامت و پایداری کنند. اگر این را گفتند، میتوانند پایداری کنند،(ثم استقاموا) (۱)
✍نکته این است که پایداری، زمانی برای انسان ممکن میشود که او قبول کند و بفهمد که مربّی او؛ یعنی کسی که او را پرورش میدهد، همان کسی که برایش جلب منفعت کرده و ضررها را از او دور میکند، خدا است. اگر به این رسید، میتواند پایداری کند. باید انسان بفهمد، خدا است که پرورشدهنده است. او نافع است. او ضارّ است و او است که دفع ضرر میکند.
✍مسئله این است که هرکس به ربوبیّت خدا اعتراف میکند، استقامت در رسیدن به حق و اقامۀ حق خواهد داشت. چنین کسی دیگر برای از دست دادن امور مادّی، خوف و حزن پیدا نمیکند.
✍من آیات و روایات را میآورم، خوب دقّت کنید! مطلب خیلی روشن است. چرا میترسیم و اندوهگین میشویم؟ چون «اعتراف به ربوبیّت حق» نداریم.
۱. سورۀ مبارکۀ فصلت، آیۀ 30
📚 #سلوک_عاشورایی منزل پنجم
📕 #استقامت_و_پایداری
🏷 جلسه ششم
#حاج_آقا_مجتبی_تهرانی
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✍ ای حافظ آن که از او حفاظت خواهد
📚فرازی از دعای جوشن کبیر
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir
6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آدما رو از نماز و روزه نشناسید
👤استاد قرائتی
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✨﷽✨
❣ امیر المومنین _علیه السلام _می فرماید :
✨إِذَا اسْتَوْلَى الصَّلاَحُ عَلَى الزَّمَانِ وَأَهْلِهِ، ثُمَّ أَسَاءَ رَجُلٌ الظَّنَّ بِرَجُل لَمْ تَظْهَرْ مِنْهُ حَوْبَةٌ فَقَدْ ظَلَمَ! وَإِذَا اسْتَوْلَى الْفَسَادُ عَلَى الزَّمَانِ وَأَهْلِهِ، فَأَحْسَنَ رَجُلٌ الظَّنَّ بِرَجُل فَقَدْ غَرَّرَ✨
💠«هنگامى كه صلاح و نيكى بر زمان و اهلش ظاهر گردد اگر كسى در اين حال گمان بد به ديگرى برد كه از او گناهى ظاهر نشده به او ستم كرده است و هنگامى كه فساد بر زمان و اهلش مستولى گردد هر كس گمان خوب به ديگرى ببرد خود را فريب داده است
✍اصل در جامعه اسلامى بر حسن ظن است، ولی
این به زمانى است كه چهره اسلام در محيط نمايان باشد و غالب مردم راه صلاح بپويند;
🔷اما زمانى كه فساد، غالب بر زمان شد و اكثر مردم به راه خلاف مى روند حسن ظن نسبت به افراد سبب مى شود انسان خودش را فريب دهد و بايد جانب احتياط را نگه دارد تا گرفتار توطئه ها و مفسده ها نگردد.
🔷اين بدان معنا نيست كه انسان سوء ظن خود را به اشخاص آشكار سازد و آنها را متهم كند، بلكه منظور اين است كه بدون اين كه عكس العمل منفى كه سبب اهانت به مؤمن مى شود ظاهر سازد، در عمل جانب احتياط را از دست ندهد.
✔️ گاه افرادى كه در يك زمان زندگى مى كنند با هم متفاوتند; بعضى سوابق خوبى دارند كه بايد به آنها حسن ظن داشت و بعضى داراى سوابق سوءاند كه بايد درباره آنها جانب احتياط را رعايت كرد، بنابراین معیار , فساد تمام مردم زمان نیست
✅کانال استاد قرائتی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
http://eitaa.com/joinchat/3818061843C235cbc6c5e
✳️ کار خوب باید بماند!
🔻 آیتالله حقشناس مکرر این آیه را در منبرهایشان میفرمودند: «وَلَا تَكُونُوا كَالَّتِي نَقَضَتْ غَزْلَهَا مِن بَعْدِ قُوَّةٍ أَنكَاثًا» (نحل، ۹۲) زنی بود که مَثَلِ قرآن شده است؛ بااینکه ثروتمند بود و کنیزکانی داشت، اما سبکعقل بود؛ از صبح تا غروب به خدمه میگفت پنبه بریسند تا پارچه ببافند، اما غروب میگفت هرچه ریسیده شده، باز کنید. این زن زحمت یک روز را در نیم ساعت به باد میداد. آیه میفرماید مثل او نباشید.
‼️ شب تا صبح بیدار بودی، گریه کردی، موعظه شنیدی، نماز خواندی و... ولی صبح آبروی یک نفر را میبری و زحمت خود را به هدر میدهی... کار خوب باید بماند!
👤 #آیت_الله_جاودان
📚 «دروس شرح آیات قرآن کریم» ج۱
┄┅┅❅💠❅┅┅┄
➥ @Qaraati313_ir