eitaa logo
قطرات
91 دنبال‌کننده
353 عکس
289 ویدیو
24 فایل
«ما هیچیم؛ هرچه هست، اوست.» - ارتباط: @AmuHesam110 - بهخوان: https://behkhaan.ir/profile/AmuHesam110?inviteCode=7gFK2I18mE1V
مشاهده در ایتا
دانلود
حاصل بداهه سرایی امشب در گروه وزین « فرزانگان نیک اندیش » با بیت مطلعی از شاعر گرانقدر ، استاد « دانشفروز » « می سُراید تب شعرم غم تنهایی خویش می گدازد دلم از آتش رسوایی خویش » جان ، به لب گشته از این آتش هجران و فراق گو‌ چه سازد دل من ، در شب شیدایی خویش عمر بی حاصل من رفت و نیامد خبری زآنکه بیداد کند با قد رعنایی خویش یاد شعرم همه از شِکوِه و فریاد پر است بس که دم می زنم از غمکده برپایی خویش هر شب از کوچه ی معشوقه ی خود می گذرم مات مات است بصرم زین همه برپایی خویش آنکه جادوی بتان را به نگاهی بشکست گو که اعجاز کند با ید بیضایی خویش دل به مرجان لبش بسته شد از روز ازل گرچه بازم ندهد آن دل اهدایی خویش خان و مانم ، تن و جانم همگی رفته به باد مانده نایی ز نی ام زان همه دارایی خویش نه دگر شور و نه شعری نه دگر صبر و قرار دلکم داده ز دست آن همه کارایی خویش بیقرارم که سری شب تو به خوابم بزنی که به خوابم بدمی نفحه ز لالایی خویش بداهه چهارشنبه ۹۹/۵٫۲۲ ساعت ۲۲:۳۰ -رضارضایی « بیقرار »
هرکه بودم هرکه هستم برکسی مربوط نیست بر امام مهربان خود آورده‌ام💔
امروز کتاب مستر همفر رو خوندم..جاسوس بریتانیا در کشور‌های اسلامی. به نقل از برخی افراد این کتاب جعلیه.. برخی هم میگن که منبع اصلی کتاب موجود نیست. با فرض جعلی بودن و دروغین بودن کتاب هم که پیش میریم،به نکات جالبی برمی‌خوریم که توی همین روزگار خودمونم باهاش دست و پنجه نرم می‌کنیم و سرگذشت استعمار کثیف بریتانیا و جنگ‌های روانیش رو حس میکنیم. بعد هم اینکه از قول مترجم،این کتاب ابتدا تحت عنوان «اعترافات همفر» در جریان جنگ جهانی دوم به چاپ رسیده بود که بعدها فرانسوی‌ها و بعد یک شخص بیروتی به زبان عربی و بعدش هم به زبان فارسی این کتاب ترجمه میشه و نکته‌ش هم اینه که نسخه اصلی خاطرات الان مفقود شده و در دسترس نیست.
قطرات
امروز کتاب مستر همفر رو خوندم..جاسوس بریتانیا در کشور‌های اسلامی. به نقل از برخی افراد این کتاب جعل
نکات خیلی جالبی رو بیان می‌کنه و از شیوه‌ای که باعث شد محمد عبدالوهاب(موسس فرقهٔ وهابیت) رو منحرف کنه،صحبت می‌کنه صحبتای جالبی به چشم میخوره. (این دو صفحه رو با عشق تقدیم می‌کنم به برائتی‌های کم عقل😀)
بخشی از کار مستر همفر مطالعه راجع به مسلموناست..در اونجا هم به نقطهٔ ضعف و هم به نقطهٔ قوت مسلمونا توجه شده. برای ازبین بردن نقات قوت هم نکات جالبی به چشم میخوره..این نکات رو هم تو کتاب «پروتکل دانشوران صهیون» هم میشه به وضوح دید.
دوتا از ضرب‌المثل‌های معروف رو هم آقای همفر زحمت پخشش رو میکشن و اهمیت امر به معروف و نهی از منکر رو کاهش میدن😃
قطرات
امروز کتاب مستر همفر رو خوندم..جاسوس بریتانیا در کشور‌های اسلامی. به نقل از برخی افراد این کتاب جعل
در کل کتاب کوتاه و خوندنی‌ایه که خوندنش،هرچند با احتمال جعلی بودنش،برای یک مسلمون واجبه.
قطرات
بخشی از کار مستر همفر مطالعه راجع به مسلموناست..در اونجا هم به نقطهٔ ضعف و هم به نقطهٔ قوت مسلمونا ت
protocol.pdf
حجم: 759K
👆🔗پروتکل‌های دانشوران صهیون🔗👆 ❇️ «ممکن است کسی در اعتبار و صحت سند آن پروتکل خدشه کند، لیکن وقتی آدم دستگاه صهیونیسم و شبکه‌ تبلیغاتی صهیونیسم را ملاحظه می‌کند، می‌بیند عملاً همین کار را می‌کنند؛ حالا اگر هم برایشان واجب نشده، به‌نحو مستحب دارند انجام می‌دهند.» رهبرمعظم انقلاب؛ ۱۳۹۰/۱۰/۱۴ 💠 رهبر انقلاب، بارها در بیاناتشان به کلماتی همچون: پروتكل‌هاى صهيونيستى، شبكه‌ تبليغاتى صهيونيسم، ديكتاتورى جهانى، شبكه‌ فاسد و خبيث صهيونيستى، شبكه‌ شيطانى و خطرناك صهيونيستى اشاره کرده‌اند؛ تا به حال چقدر در مورد شبكه صهيونيستی حاكم بر جهان تأمل و فكر كرده‌ايد؟! آيا مثلث زر، زور و تزوير حاكم بر جهان را می‌شناسيد؟! پروتكل های صهيونیسم را چطور؟! 🔻کتاب پروتکل‌های دانشوران صهیون در قالب یک فایل پی دی اف، تقدیم عزیزان می‌شود.
موذنا به امید که میزنی فریاد تو هم بخواب که ما خویش را به خواب زدیم -فاضل نظری
دانید اینان چیستند؟