در کارهای خدا چه حکمتها نهفته است!
انگار خدا برای ما که در این روزگارِ غفلتزده زندگی میکنیم، داستانِ خوبانش را با هزار شعر و شعور و حکمت درآمیخته است تا آنان که اهل دقتاند، شعارها را ببینند و رسم بندگی بیاموزند.
امروز ۳/۳/۳ یادآور #فتح خرمشهر و ۳ عنصر مهم انقلاب اسلامی یعنی #مقاومت، #ایثار و #پیروزی است؛ همان روزی که خمینی کبیر دست تقدیر خدا را در کار میدید و فرمود «خرمشهر را خدا آزاد کرد».
اینک که خدا این شهیدان گرانقدر را از قیدهای مادی دنیا #آزاد کرد، عجیب نیست این مردان #مقاوم و #ایثارگری كه از دل مردمان همیشه #پیروز ایران سر برآورده بودند، در چنین روزی به دل خاک سپرده شوند تا #فتحالفتوح خدمت صادقانهٔ خود را با شهد نوشین #شهادت در بهشت رضوان الهی به شادباش بنشینند.
ما نیز با اشک و ماتم به سوگ و حسرت بر دل بمانیم و بسوزیم از شنیدن قصههای این بزرگمردان که الگوی تمامعیار #مقاومت، #ایثار و #پیروزی را برای ملتِ امام حسین(ع) و ایرانِ امام رضا(ع) رقم زدند.
روحشان شاد و راهشان پررهرو!
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/joinchat/2843345627Cc1387e1a5b
🔸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◽️رئیس جمهور شهید ما، آیتالله رئیسی اینگونه به دنیا معرفی میشود...
🔸گزارش شبکه المیادین:
«خادم الشعب... عاش زاهداً وقضى شهيداً»
خادم مردم... زاهدانه زیست و سرانجام شهید شد.
خداوند متعال او را که الگوی تمامعیار یک خدمتگزار مردمی بود، چنان عزتی بخشید که در چشم جهانیان تبدیل به تمثالی از شعارهای اصیل انقلاب اسلامی شد.
رهبر حکیم انقلاب درباره این شهید بزرگوار فرمودند:
«ایشان مظهر شعارهای انقلاب بود».
(۱۴۰۳/۰۳/۰۲)
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/joinchat/2843345627Cc1387e1a5b
🔸
حالا که فقط چند روز از آغاز کار مجلس جدید گذشته، ضرورت و معنای واقعی این تذکرات برای همه مردم مشخص شد.
فضای سیاسی مجلس در همین شروع فعالیت چهارسالهاش چنان ناخوشایند بود که خیلیها را هم ناراحت کرد و هم نگران! نگران تقابلها و تنشهای التهابآفرین سیاسی در مجلس و در آینده تقابل با دولت جدید؛ که نهایتا آرامش جامعه را برهم میزند.
البته این به دَر گفتنها، باید به گوش دیوار هم برسد؛ که همین شروع ثبتنام انتخابات ریاست جمهوری، باید رعایت برخی از این نکات و توصیههای مهم را به آقایانی که خودشان را در #تراز_رئیس_جمهور! میبینند یادآوری کنیم.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/joinchat/2843345627Cc1387e1a5b
🔸
امام روحالله:
«ملت عزيز ما كه مبارزان حقيقى و راستين ارزشهای اسلامى هستند، بهخوبى دريافتهاند كه مبارزه با رفاهطلبى سازگار نيست؛
و آنها كه تصور مىكنند مبارزه در راه استقلال و آزادى مستضعفين و محرومان جهان با سرمایهدارى و رفاهطلبى منافات ندارد با الفباى مبارزه بيگانهاند.
و آنهايى هم كه تصور مىكنند سرمایهداران و مرفهان بىدرد با نصيحت و پند و اندرز متنبه مىشوند و به مبارزان راه آزادى پيوسته و يا به آنان كمک مىكنند آب در هاون مىكوبند.
بحث مبارزه و رفاه و سرمايه، بحث قيام و راحتطلبى، بحث دنياخواهى و آخرتجويى دو مقولهاى است كه هرگز با هم جمع نمىشوند.
و تنها آنهايى تا آخر خط با ما هستند كه درد فقر و محروميت و استضعاف را چشيده باشند.
فقرا و متدينين بىبضاعت گردانندگان و برپادارندگان واقعى انقلابها هستند.
ما بايد تمام تلاشمان را بنماييم تا به هر صورتى كه ممكن است خط اصولى دفاع از مستضعفين را حفظ كنيم.
مسئولين نظام ايرانِ انقلابى بايد بدانند كه عدهاى از خدا بیخبر براى از بين بردن انقلاب هر كس را كه بخواهد براى فقرا و مستمندان كار كند و راه اسلام و انقلاب را بپيمايد، فوراً او را «كمونيست» و «التقاطى» مىخوانند.
از اين اتهامات نبايد ترسيد.
بايد خدا را در نظر داشت، و تمام همّ و تلاش خود را در جهت رضايت خدا و كمک به فقرا به كار گرفت و از هيچ تهمتى نترسيد».
(۲۹ تیر ۱۳۶۷)
🏴 حرم مطهر امام خمینی(ره)
الهی شکر بابت نعمت امام و رهبر حکیم انقلاب و مردم نجیب، شریف و آگاه ایران اسلامی 🤲🏻
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/joinchat/2843345627Cc1387e1a5b
🔸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ بیانات مقام معظم رهبری پیرامون انتخاب رئیسجمهور
کلیدواژهها:
▫️معادلات پیچیده بینالمللی
▫️حفظ منافع
▫️تثبیت عمق راهبردی
▫️بروز و ظهور ظرفیتها و استعدادهای طبیعی و انسانی
▫️شیرین شدن کام مردم
▫️پر کردن حفرهها و رخنههای اقتصادی و فرهنگی
ویژگیها:
🔹رئیسجمهورِ فعال
🔹رئیسجمهورِ پُر کار
🔹رئیسجمهورِ آگاه
🔹رئیسجمهورِ معتقد به مبانی انقلاب
انشاءالله تا بیانات بعدی صادر بشه، روی همین کلیدواژهها و شاخصهها تحقیق و تفکر میکنیم 👌🌺
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/joinchat/2843345627Cc1387e1a5b
🔸
◽️ معادلات پیچیده بینالمللی
با توجه به حساسیتهای موضوع مهمی که در سیاست خارجی دنبال شده و رویکردی که باید در معادلات جدید و پیچیده دنیا و بهخصوص منطقه غرب آسیا پیگیری شود، آشنایی و شناخت کافی نسبت به سیاستهای دشمنان، دوستان منطقهای و جهانی، و سازمانهای بینالمللی نیاز است؛ که قطعا تخصص و مهارت رئیسجمهور آینده ایران اسلامی در زمینه سیاست خارجی بسیار راهگشا خواهد بود.
🚫 امروز فضای آزمون و خطا در سیاست خارجی کشور نیست!
همانطوری که دیپلمات شهید امیرعبداللهیان عزیز، با شناخت چندین و چندساله و تجربه طولانی در سیاستورزی در سطح منطقهای و جهانی، خط مشی جدیدی را در روابط سیاسی ایران و سایر کشورهای دنیا ترسیم کرده بود، تخصص و مهارتهای دیپلماتیک یک رئیسجمهور کاربلد در این عرصه، شناخت صحیح و رویکرد متناسب با نگاهِ دوراندیشانهٔ جمهوری اسلامی ایران را رقم میزند.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/joinchat/2843345627Cc1387e1a5b
🔸
◽️ حفظ منافع ملی
اینکه رئیسجمهور بعدی، در چنین فضای پیچیده بینالمللی بتواند بر حفظ منافع ملی تأکید داشته باشد، دو شاخصه مهم برای ما ترسیم میکند:
1️⃣ رئیسجمهور باید توانایی درک صحیح معادلات بینالمللی را داشته باشد و بتواند با دوراندیشی دیپلماتیک خود در بزنگاههای سیاسی و روابط خارجی دولت متبوعش، با اقتدار کامل و بدون هیچ ترس و واهمه از تهدیدهای توخالی دشمنان، تنها به حفظ منافع ملت ایران بیندیشد و راهبردهای عملیاتی خود را به انجام برساند.
2️⃣ رئیسجمهورِ آینده، باید در گذشته وجود چنین درک و دوراندیشی سیاسی را برای خود اثبات کرده و نشان داده باشد که ترجیح دادن منافع ملی نسبت به لبخندهای این و آن، یا بر خوشایند همفکران سیاسی در این جناح و آن جناح، اولویت دارد و حداقلیترین نمره در این زمینه را در کارنامه سیاسی خود به ثبت رسانده باشد.
♦️ گویاترین ملاک برای بررسی این شاخص مهم، موضوع برجام است. باید موضعگیریهای کاندیداهای ریاستجمهوری را در آن زمان بررسی کرد که تا چه حد واقعبینانه و دقیق یا سهلانگارانه و همراه با خطای راهبردی و تعریف و تمجیدهای ناروا بوده است!
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/joinchat/2843345627Cc1387e1a5b
🔸
◽️ تثبیت عمق راهبردی
این کلیدواژه بکار رفته در بیانات امام خامنهای در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، دو برداشت مهم و اساسی دارد:
۱. اینکه مسیر دولت شهید رئیسی که با همت و تلاش شهید امیرعبداللهیان ریلگذاری شده، قطعاً مطلوب و مقبول رهبر حکیم انقلاب بوده است و ایشان چنین سیاست خارجی را که در معادلات پیچیده بینالمللی، منافع ملی ایران را تأمین میکرده، از رئیسجمهور آینده ایران اسلامی توقع دارند.
۲. اینکه رئیسجمهور آینده باید مسیر روابط دیپلماتیک خود و دولتش را متناسب با همین راهبرد پیش ببرد و آنچه که تاکنون در زمینه تعاملات مثبت و سازنده با همسایگان و کشورهای منطقه و همکاری با سازمانهای شرقی از جمله شانگهای، اکو، بریکس و... با سیاستورزی و تلاشهای خستگیناپذیر دو شهید عزیزمان رئیسی و امیرعبداللهیان، پدید آمده است، تثبیت کند.
لذا در انتخاب کسی که شایستگی لازم برای ادامهٔ راه شهیدِ جمهور را دارا باشد، باید به عملکرد پیشین کاندیداها در گفتمان و تعاملات آنها در روابط سیاست خارجی، و برنامههای مورد نظر در زمینه تثبیت عمق راهبردی دولت جمهوری اسلامی ایران نگاه و تأمل کنیم. علاوهبر رویکرد سیاسی در روابط خارجی، عنصر کلیدی اقتصاد و اهداف اقتصادی در نگاه سیاست بینالمللی کاندیدای اصلح نیز میتواند راهگشای انتخاب ملت در اعتماد به او باشد.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/joinchat/2843345627Cc1387e1a5b
🔸
◽️ توجه به ظرفیتها و استعدادهای طبیعی و انسانی
ایرانِ پرافتخار ما سرشار از منابع طبیعی و استعدادهای انسانی غنی و پربرکت است که اگر استفاده صحیح از منابع صورت بگیرد و میدان کافی به استعدادهای انسانی داده شود، برگ زرین افتخارات ایران روزبهروز افزایش خواهد یافت.
🔹رئیسجمهور بعدی باید کسی باشد که در نگاه او استفاده حداکثری و صحیح از منابع طبیعی جهت منفعت عمومی ملت بهخصوص مستضعفین وجود داشته باشد. همچنین در زمینه استعدادهای انسانی، چه راهبردی خواهد داشت که تمامی افراد با هر استعداد موجود، فضا و میدان کافی برای بروز و ظهور استعداد خود پیدا کنند؟!
🔹نگاه به برنامهها و کارنامه اشخاصی که کاندیدا شدهاند، گویای چنین رویکردی خواهد بود. اینکه در اطراف و پیرامون شخص کاندیدا صرفاً افراد همپیاله و هممسلک میدان داده شدهاند یا از همه اقشار و گروههای مختلف سیاسی بهرهگیری و استفاده شده است؟!
🔻مسلّماً مردم ما از نوع جهتگیری و تعامل اصلاحطلبها در این زمینه ناراضیاند که تمام مسئولین بالا تا پایین مملکت، اصطلاحاً اتوبوسی میآیند و بر منصب مدیریت وزارتخانه تا بخشداریها مینشینند!
✅ در جبهه انقلاب باید سیره شهید رئیسی در بهرهگیری و استفاده از ظرفیتهای منابع طبیعی و استعدادهای انسانی مورد عمل قرار بگیرد و کاندیدایی شایسته رأی مردم در ادامه راه شهید جمهور خواهد بود که کمترین قرابت را با جریانی که اتوبوسی میآیند و میروند، داشته باشد. کارنامه عملی اشخاص را بررسی کنید.
▫️نمونه بهرهگیری از ظرفیت منابع طبیعی، اختصاص زمینهای در اختیار دولت جهت ساخت خانههای ویلایی و رویکرد جدید دولت شهید رئیسی در این زمینه است.
▫️همچنین استفاده صحیح از دیگر منابع ملی مثل مخازن نفت و گاز و معادن و... جهت انتفاع و بهره عمومی مردم از آنهاست نه فقط ثروتمندان و گروه سیاسی خاص! در این زمینه علاوه بر کارنامه، برنامههای اعلامی از سوی کاندیداها را بررسی کنید.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/joinchat/2843345627Cc1387e1a5b
🔸
🔹 #خط_امام ۱
دنبال اشراف نمیرویم!
دنبال آدم صالح میرویم.
این آدم صالح، دولت صالح پیش میآورد.
دولت فاسد نمیآورد.
📢 بشنوید
♦️دانلود با کیفیت بالا
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/joinchat/2843345627Cc1387e1a5b
🔸
◽️ شیرین شدن کام مردم
هرچه یک رئیسجمهور تلاش کند، ماحصل آن باید در شیرین شدن کام مردم ظهور یابد؛ گرچه شهید جمهور آیتالله رئیسی عزیز و همکارانش در دولت سیزدهم، گامهای مثبتی در زمینههای مختلف برداشتند، اما هنوز به شیرین شدن کام مردم بهخصوص در زمینه معیشت منجر نشده است و خدمات آن شهیدِ خستگیناپذیر، با شهادتش نیمهتمام ماند.
▪️ امروز اگر بناست رئیسجمهوری راه دولت صالح سلف خویش را ادامه دهد، چه در گفتمان و چه در کارنامه و برنامهاش باید اثر حضور مردم پررنگ باشد. کسی میتواند کام مردم نازنین ایران را شیرین کند، که دغدغه حقیقی و همت همیشگیاش مردم بوده باشد.
▫️اساس تفکر او بر محور مردم و تقویت عناصر مردمی جهت پیشرفت و ارتقای معیشت آنان باشد که سرانجام به افزایش تولید و بهرهوری و قدرت بخشیدن به نهضت مستضعفان برسد.
▪️باید کسی را انتخاب کنیم که حلقههای قدرت سیاسیون را برهم زده باشد و از باندبازی و تیم تشکیل دادن بدون حضور مردم در اطرافش پرهیز داشته باشد.
▫️نگاهش به همه مردم یکسان باشد و کارنامهاش از پست و مقام دادن به وابستگانش پاک باشد.
🔻گفتمان، رفتارهای عمومی، سوابق مسئولیتی و حلقه سیاسی اطرافیان میتواند گویای نوع نگاه یک نامزد ریاستجمهوری به مردم باشد.
🔻مقوله عدالت هم یکی از شاخصههای مهم ارزیابی همین توجه به مردم است...
گاهی لازم است رئیسجمهور بین پیشرفت برخی پروژهها و طرحها و یا ناعدالتی در حق بخشی از مردم بهویژه مستضعفین، تصمیمگیری کند.
اعتقاد او و عملکرد گذشتهاش و همچنین حلقه اطرافیان، بر این تصمیم اثر خواهد گذاشت!
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/joinchat/2843345627Cc1387e1a5b
🔸
🔹 #خط_امام ۲
متعهد به اسلام باشد.
سوابق خوب داشته باشد.
غربزده و شرقزده نباشد.
مسلمانِ پیرو احکام اسلام باشد.
دلسوز و خدمتگزارِ ملت باشد.
با اجانب پیوند نداشته باشد.
📢 بشنوید
♦️دانلود با کیفیت بالا
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/joinchat/2843345627Cc1387e1a5b
🔸
هدایت شده از بصیرت محور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام جواد علیه السلام
با نُه سال سن
قدرتمند ترین حاکم بنی عباس را
بیچاره کرد.
#بصیرت_محور
📍 http://Eitaa.com/basirat_mehvar
▫️قالَ الْإِمَامُ الْجَوَادُ(ع): «إِنَّ الْقَائِمَ مِنَّا هُوَ الْمَهْدِيُّ الَّذِي يَجِبُ أَنْ يُنْتَظَرَ فِي غَيْبَتِهِ وَ يُطَاعَ فِي ظُهُورِهِ وَ هُوَ الثَّالِثُ مِنْ وُلْدِي».
▫️امام جواد(ع): «قائم ما همان مهدی است که باید در غیبتش او را انتظار کشند و در ظهورش او را فرمان برند و او سومین فرزند از اولاد من است».
(کفایة الأثر، ص۲۸۱)
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
30M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙 داستان عجیب تواضعِ عالِم و محدًث بزرگ شیعه، جناب علی بن جعفر (فرزند امام صادق و عموی امام رضا علیهما السلام) در سن کهولت، به امام جواد (علیهالسلام) در سن نوجوانی
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
▪️آدمیزاد همیشه دو دوتا چهارتا میکند تا برای امورِ عالَم قاعده و قانون بتراشد؛ حال آنکه در محضر خدا قاعدهای جز اراده و مشیّتِ حکیمانهٔ او وجود ندارد.
▪️اگر خدا بخواهد نورِ امامت را در وجودِ گوهری چون جوادالأئمه(ع) قرار دهد، برایش حرف و حدیثِ دیگران جوهری ندارد.
▪️فقط مشیّتِ اوست که میتواند کودکی نُهساله را بر مَسندِ امامت بنشاند؛ بیآنکه سابقهای در علم و تقوا و انجام واجبات بدان معنا که در بزرگانِ قوم جاریست، از او دیده شده باشد.
▪️یا همین موعودِ بابرکتِ جمعههای انتظار که سالهاست واسطهٔ فیض الهی بر کائنات است و مدتها از امامت او بر زمین و زمان میگذرد.
▪️انگار گاهی خدا میخواهد به این بشرِ مغرور بفهماند که «الْعِزَّةُ لِلَّهِ».
▪️هرچه آدمی تلاش کند عزتی برای خودش دست و پا کند، بیآنکه بر حق باشد، جز خواری نصیب او نمیشود.
▪️و اگر بخواهند کسی را که بر حق است، به ذلت بیندازند، خدا جامهٔ عزت را بر قامت او خواهد پوشاند.
▪️چه در نینوا عریانش کرده باشند، چه او را به زندان و سیاهچال انداخته باشند، چه بر سن و سالش خرده گرفته باشند.
🏴 شهادت جوادالائمه علیهالسلام تسلیتباد 🏴
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
🔹 #خط_امام ۳
▫️سوابق اشخاص را ملاحظه کنید.
◾️لیاقت داشته باشد و مملکت را طوری که خدا میخواهد اداره کند.
▫️تعهد به اسلام داشته باشد.
◾️اعتقاد به قوانین اسلام و خضوع در مقابل قانون اساسی داشته باشد.
✅ معتقد و وفادار به ولایت فقیه باشد.
❌ از تفرقه بپرهیزید.
📢 بشنوید
♦️دانلود با کیفیت بالا
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
◽️ پر کردن حفرهها و رخنههای اقتصادی و فرهنگی
آخرین کلیدواژه رهبر حکیم انقلاب مبنی بر ضرورت رئیسجمهوری که امروز نیاز کشور و مردم ماست، همین حفرهها و رخنههای اقتصادی و فرهنگی بود که در تبیین آن و تشخیص اصلح بودن یک نامزد ریاست جمهوری، دو نکته رویکردی و عملکردی قابل تأمل است:
1️⃣ رویکرد: در مدیریت کلان کشوری، علاوه بر امور روزمره که نیازهای امروز ملت است، توجه به نواقص و ضعفهای گذشته که امام خامنهای از آنها به حفره و رخنه تعبیر کردند، یکی از مهمترین ویژگیهای رئیسجمهور بعدی ماست؛ رئیسجمهور باید کسی باشد که با کارشناسی و نگاه دقیق فراتر از روزمرههای کشور را دیده باشد و رویکردش گویای عزم و اراده راسخ در پر کردن همین حفرهها و رخنهها در عرصه اقتصاد و فرهنگ باشد. این نگاه رویکردی با بررسی برنامه یک نامزد و دیدگاههایش قابل تحلیل است.
2️⃣ عملکرد: این نگاه عملکردی ناظر به کارنامه عملی اشخاص است که با بررسی گذشتهٔ او، میتوان عیار او را در شناخت حفرهها و رخنهها سنجید که در مدیریتهای سابق خود، با توجه به حیطه اختیارات و قدرتی که داشته است، نسبت به حفرهها و رخنههای اقتصادی و فرهنگی چگونه عملکردی از خود به ثبت رسانده است؟ آیا اساساً در مدیریتهای پیشین، صرفا نگاه روزمره به امور داشته است یا نگاه آیندهنگرانه همراه با جبران نواقص؟!
♦️ مثلا کسانی که در مجلس سابقهای از آنها ثبت شده، توانستهاند با وضع قوانین جدید یا پیگیری و اصلاح قوانین موجود، حفرهها و رخنههای اقتصاد و فرهنگ را پر کنند یا خیر؟!
♦️ یا اگر در دولت مسئولیتی داشته است، توانسته با عملکرد خود براساس حدود اختیاراتش در این زمینه گام بردارد یا خیر؟!
🔰 زمینههای اقتصادی: مسئله تورم، ساختار بودجه، نظام مالیاتی، رشد و جهش تولید با محوریت کالاهای اساسی، مدیریت واردات کالاهای غیرضروری، مردمیسازی اقتصاد و انتفاع عمومی از سرمایه و تولید، هدایت سرمایهها به سمت تولید، افزایش بهرهوری در زمینه تولید، افزایش بهرهوری آب و مدیریت کشاورزی، برطرف کردن عوامل فسادزا و جلوگیری از سوءاستفادهها، رفع تبعیض و فاصله طبقاتی، گسترش عدالت و توجه ویژه به آن و...
🔰 زمینههای فرهنگی: چالش تحمیلی حجاب، فضای رها شدهٔ مجازی، برخورد با هنجارشکنان دینی، توجه به همبستگی و اتحاد ملی، جنگ نرم و مقابله با توطئههای رسانهای دشمن، پرهیز از نفرتپراکنی، امید آفرینی و آگاهیبخشی نسبت به دستاوردها، تولیدات رسانهای فاخر، جلوگیری از شایعهسازی و سوءاستفاده عوامل دشمن، دیوانسالاریِ غلط و معوج و عاری از وجدان کار و عاری از سواد و آگاهی، سبک زندگی ایرانی اسلامی، احیای اخلاق اسلامی، مصرف کالای ایرانی، و...
✅ در روزهای تبلیغات و مناظرات انتخاباتی به گفتمان و برنامههای نامزدهای ریاست جمهوری مبنی بر پرکردن این حفرهها و رخنههای اقتصاد و فرهنگ توجه کنیم؛ تطبیق گفتمان بر عملکرد سابق هم راهگشای انتخاب اصلح خواهد بود.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
#صف_اول #قاليباف (۱)
اولین حضور رسانهای دکتر محمدباقر قالیباف با شعار «دولت خدمت و پیشرفت» در برنامه صف اول به مرور سوابق ایشان گذشت.
🔹امتیازات آقای قالیباف در این گفتگو، تسلط بر بیان، اشارات مختلف به بهرهگیری از فناوریهای روز و تکنولوژیهای نوین، گشادهرویی و آراستگی ظاهر بود که با بیان عملکرد جهادی و انقلابیشان از جوانی تاکنون شروع شد و با یادآوری تلاشها و خدماتشان از ابتدای انقلاب و حضور در جبهههای جنگ تا فرماندهی هوافضای سپاه و نیروی انتظامی، شهرداری تهران و نمایندگی و ریاست مجلس شورای اسلامی ادامه یافت.
نکاتی درباره برخی دیدگاهها:
▫️نظر آقای قالیباف در بحث توسعه و پیشرفت، اصلاح جدی نداشته است و همچنان تقدم توسعه و به تعبیر خودشان تولید ثروت و بزرگتر کردن کیک اقتصاد بر مقوله عدالت مشهود است. گرچه اذعان به برقراری عدالت دارند ولی تقدم توسعه و پیشرفت بر عدالت از گفتار ایشان عیان است.
▫️تکیه بر کارنامه عملی محور اصلی تبلیغات ایشان است که با مشاوره اطرافیان بر پررنگ کردن این مسئله، منجر به کنایه و طعنه زدن بر دیگر کاندیدای جبهه انقلاب شده است. آقای قالیباف کارنامه را اساس کار میداند و در بخشی از صحبتهای خود میگوید: «ممکن است یک سخنرانی خوب و یک طرح خوب هم بدهیم اما آیا در ۴۵ سال گذشته ما جایی این برنامه را به منصه ظهور گذاشتیم؟ مردم از این منفعتی بردند؟» که طعنه واضحی به دکتر جلیلی است. در حالی که به اذعان بسیاری از کارشناسان و مشاهدات مردم، برخی از همان برنامههای تخصصی مطرحشده از سوی آقای جلیلی در دولتهای ۱۱-۱۲ و۱۳ به مرحله اجرا درآمده و ظهور عملی یافته است.
قول معروف | علیرضا رنجبر
#صف_اول #قاليباف (۱) اولین حضور رسانهای دکتر محمدباقر قالیباف با شعار «دولت خدمت و پیشرفت» در برنا
#صف_اول #قاليباف (۲)
▫️در مسئله برنامه، متأسفانه قریب به اتفاق کاندیداها به استثنای دکتر جلیلی، ناظر به برنامه کارشناسیشده و چکشکاری شده در طول زمان، سخن نمیگویند. مثلا دکتر قالیباف برنامه خود را همان برنامه هفتم توسعه اعلام میکند که این سؤال را ایجاد میکند که برنامه ایشان در پیادهسازی همین برنامه هفتم توسعه کشور چیست؟ آیا لزوماً برنامهها و سندهای راهبردی نیاز به برنامه عملیاتی و اجرایی ندارد؟ قرار است مدیریت کشور را با همان روزمرههای سابق و بر همان ریلی که تاکنون مسیر طی شده است، ادامه دهید؟ عنایت به کارنامه همراه با برنامه جامع و عملیاتی کارشناسیشده حایز نمره بالاست نه کارنامه بهتنهایی و نه برنامه بهتنهایی.
▫️در بحث شفافیت و پاسخگویی، جناب آقای قالیباف تصریح میکند: «هیچ جا از مدیریت من ندیدید که خودم، خودم را به مردم پاسخگو نکنم»؛ حال سؤالی که مطرح میشود این است که آیا در قبال پرانتزهای باز شدهای که جلوی کارنامه عملی شما قرار دارد، با مردم سخن گفتهاید و پاسخگویی مناسب و بههنگام داشتهاید یا خیر؟ مصداق آخرین پرانتز باز، مسئله گران کردن کالا از سوی مجلسی که شما بر کرسی ریاست آن نشستهاید و ابلاغ آن به دولت شهید رئیسی است که تاکنون سخنی درباره آن نگفتهاید که چه کالایی بوده و علت آن چه بود؟ و چرا خودتان با مردم در میان نگذاشتید تا شهیدِ جمهور همهٔ حرف و حدیثها را به جان بخرد تا نظام آسیب نبیند؟ و پرانتزهای دیگری که همچنان با گفتار و پاسخگویی خودتان آنها را نبستهاید.
خوب است اشارهای به قضیه آیتالله صدیقی (امام جمعه تهران) کنم؛ ایشان در مسئلهای که پیش آمده بود، علیرغم هر نتیجهای که از طریق قضایی حاصل شود، لازم دانستند مستقیماً با مردم سخن بگویند و علاوه بر عذرخواهی بابت کدورت و ناراحتی مردم، به توضیح ماجرا هم پرداختند. ای کاش همین منش و سیره اخلاقی بر همه سیاسیون و صاحبمنصبان جمهوری اسلامی عادت شود.
▫️دکتر قالیباف در موضوع منصب دادن به اعضای ستاد تبلیغاتی خود، ابتدا با لفظ همکاران! سخن گفتند که تداعیکننده حضور همکاران دیروز و امروز ایشان در ستاد تبلیغات است؛ همچنین حضور نائب دوم مجلس شورای اسلامی بهعنوان رئیس ستاد انتخاباتی آقای قالیباف، کمی این سخن را که پست و مقامی به اعضای ستادها نخواهند داد به جنبه تبلیغاتی نزدیک میکند تا واقعیت.
▫️در آخر به جنبه ارتباط مسئولین و مردم با عنایت به منش و عملکرد شهید رئیسی اشاره کردند که البته عملکرد اخیر ایشان در جایگاه ریاست مجلس، با مسئله ارتباط مردمی به آن اندازه و شکلی که امروز در انتخابات ریاست جمهوری انجام میدهند، مغایر است و ای کاش همین عملکرد امروز در نوع ارتباطگیری با مردم را در طول دوران ریاست مجلس هم داشتند تا در این زمینه نمره بالاتری از مردم شریف ایران میگرفتند.
🔹یکی از دیگر نکات مثبت ایشان در این گفتگو، بهره نبردن مداوم از شهیدِ جمهور بود؛ اساساً با اینکه کاندیداها بخواهند جهت شناساندن خود، بیش از اندازه به نام دیگران بهخصوص سردار شهید سلیمانی و شهید آیتالله رئیسی، تکیه کنند موافق نیستم. عملکرد دکتر قالیباف در این زمینه شایسته بود؛ امیدوارم ایشان و دیگر نامزدهای ریاستجمهوری همین روال را ادامه دهند.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
#با_مردم #قاضیزاده (۱)
برنامه با مردم با حضور دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در اولین روز پخش برنامههای تلویزیونی سیما بر روی آنتن رفت.
🔹 با تأیید صلاحیت نشدن نمایندگان دولت سیزدهم، ظاهرا دکتر قاضیزاده هاشمی میخواهد خود را نماینده دولت سیزدهم نشان دهد که مسیر دولتش را ادامه راه شهید رئیسی اعلام میکند. این در حالیست که تاکنون هیچ حمایت خاصی از کابینهٔ دولت را در پشتیبانی از خود ندارد.
▫️ از نقاط قوت ایشان در این برنامه، پرداختن به برنامههای مورد نظر در دولت خود، بدون حاشیه و طعنه به دیگر کاندیداها بود. شعار انتخاباتی دکتر قاضیزاده «دولت مردم و دولت خانواده» است که گویای توجه و عنایت خاص ایشان به مردم با محوریت خانواده است.
🔻 ضعف در تولید برنامه با تقطیعهای ابتدایی و پرشهای ناشیانه به چشم میخورد. در بیان ایشان نیز کمی عدم تسلط به محتوا همراه با تپق وجود داشت.
🔻 نگاه مردمیسازی ایشان در بخشهای اقتصادی و ذینفع کردن مردم از درآمد شرکتهای بزرگ و انفال عمومی رویکرد مثبتی است؛ اما نظریه مردمیسازی انتصاب یا عزل مسئولین منطقهای با رأی مردم همان منطقه، قابل انتقاد است چرا که اساساً چنین ساختاری در قانون وجود ندارد و تعیین نوع این انتصابات مربوط به قانونگذار است. همچنین در ماجرای سوده همدانی که ایشان نقل کردند، صرف خواست مردم در عزل یک والی موجب نشد که امیرالمؤمنین(ع) آن والی را عزل کند؛ بلکه محرز شدن تخلف او سبب عزل وی گردید که آقای قاضیزاده این مسئله را به خواست مردم مرتبط دانست نه تخلف والی!
قول معروف | علیرضا رنجبر
#با_مردم #قاضیزاده (۱) برنامه با مردم با حضور دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در اولین روز پخش ب
#با_مردم #قاضیزاده (۲)
♦️ در معنویت و خلوص نیت ایشان به تأسی از شهیدِ جمهور حرفی نیست اما بیش از حد مایه گذاشتن از شهید آیتالله رئیسی و امام رضا(ع) که در این برنامه ارائه شده از سوی دکتر قاضیزاده بارها و بارها در بیان و همچنین تصاویر استفاده شده در پسزمینه، خوشایند نیست و بهتر است ایشان تمرکز خود را بر اثبات توانمندی خود در عرصه مدیریت کلان کشور بگذارد.
▫️ یکی از نکاتی که آقای قاضیزاده هاشمی میتواند بر آن تکیه کند، نوع مدیریت و ثمرات فعالیتشان در بنیاد شهید و امور ایثارگران است که آخرین سابقه مدیریتی ایشان محسوب میشود. بهترین رویکرد برای ایشان، بیان توانمندیها و خلاقیتهایی است که در عرصه مدیریت بنیاد شهید داشتهاند تا موجب شده باشد مشکلات خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران برطرف گردد. گرچه هنوز حمایت چشمگیر و ویژهای هم از سوی خانوادههای شهدا و ایثارگران از دکتر قاضیزاده دیده نشده است.
برنامه تلویزیونی با مردم
با حضور دکتر سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی
۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - شبکه یک
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
#گفتگوی_ویژه #پزشکیان (۱)
اولین برنامه گفتگوی ویژه خبری میزبان دکتر مسعود پزشکیان بود. این گفتگو با محوریت برنامه هفتم توسعه و موضوعات اقتصادی و عدالت انجام شد.
🔹 حضور سادهٔ دکتر پزشکیان در این گفتگو نشان از همان باطن بیغل و غش ایشان بود. بیان ساده و ذکر مثالهای عوامانه و استفاده از آیات قرآن و روایات در صحبتهای ایشان، همچنین بهرهگیری از برخی کلمات خارجی، هم نقطه قوت اوست و هم تلاشی در جهت جذب اقشار مختلف جامعه از مخاطب عام تا نخبگان است که شاید همین نوع بیان و صحبتهای از دلبرآمده را بتوان تنها نقطه قوت ایشان دانست.
▫️ البته سخن گفتن ایشان از استانها و مناطق کمبرخوردار و ضرورت توجه به آنها و بها دادن به مسئله عدالت در قبال این مناطق، و همچنین موضوع مهاجرت نخبگان و ایجاد شرایطی که زمینه ماندگاری و فعالیت این نخبگان در کشورمان باشد نیز از نقاط مثبت آقای پزشکیان در این گفتگو بود.
🔻 اما نکته مهم و اساسی این گفتگو، همان بود که آقای دکتر در ابتدا به آن اشاره کرد و آبِ پاکی بر دست اصلاحطلبها ریخت و تیرِ خلاص بر هویت وجودی خودش بهعنوان کاندیدای ریاستجمهوری زد. آنجا که گفت: «ما قرار نیست برنامه جدید بنویسیم؛ قرار نیست سیاست جدیدی را در کشور اعلام بکنیم؛ سیاستهای کلی مشخص هست و هر دولتی که بیاید باید برنامههایی که دولت نوشته و قانون شده را در جهت آن سیاستهای کلی اجرا کند».
این بیان، نشان از بیبرنامگی جدی و عدم تسلط آقای پزشکیان به امورات کشور بود و عدم توانمندی ایشان را در راهبرد و مدیریت قوه مجریه آشکار کرد.