⭕️ اولین کیف پول رمزنگاری حلال
🔰 شرکت ISLAMICOIN یکی از پروژههای پیشرو در دنیای ارزهای دیجیتال و امور مالی اسلامی، از راهاندازی اولین کیف پول رمزنگاری حلال با ویژگیهای ویژه با نام «ISLAMIwallet» خبر داد.
🔹به گفته سازندگان، ISLAMIwallet یک کیف پول رمزنگاری است که مطابق با قوانین و مقررات شریعت راهاندازی شده است.
📍شما می توانید ISLAMICOIN، بیت کوین و سایر ارزهای رمزنگاری حلال، از جمله (توکن های غیرقابل تعویض) NFT را ارسال، دریافت و ذخیره کنید.
🔸 ویژگی منحصر بهفرد این کیف پول، قابلیت کیف پول بازیابی است. یعنی زمانی که رمز کیف پول اصلی گم شد یا هک شد، شما می توانید از کیف پول بازیابی برداشت وجه داشته باشید.
✍️ شما می توانید کیف پول بازیابی را به نام فرد دیگری بزنید تا در صورت فوت کاربر، دارنده کیف پول بازیابی میتواند در صورت عدم مسدودی مبلغ و پرداخت هزینه مطالبه و برداشت اضطراری، موجودی کیف پول را مطالبه کند.
منبع: کوین تلگراف
https://b2n.ir/j20478
🌐 تهیه شده در واحد #بین_الملل
#کیف_پول #ارز_دیجیتال #خبر
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
▪️سالروز شهادت حضرت زین العابدین امام سجاد علیه السلام تسلیت
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
🔰فضای مجازی باید امنیت روانی و آسایش آحاد جامعه را فراهم کند
🔹آیت الله کعبی:
✔️باید خروجی فضای مجازی بر جامعه، ایمان و عمل صالح باشد و این فضا باید آسایش، امنیت روانی و آرامش آحاد جامعه را فراهم کند.
✔️ به جهت اینکه فضای مجازی اهمیت ویژه ای در زمینه ارتباط اجتماعی، اشتغال، آسایش و امنیت روانی مردم دارد، باید دستگاه های متولی فضای مجازی کشور وظیفه ذاتی خود در این زمینه را به درستی انجام دهند و همچنین باید قوه قضاییه با کم کاری دستگاه های ذیربط در این مسائل برخورد جدی داشته باشد.
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
◀️ یکصد و شانزدهمین نشست از سلسله نشستهای «دین و فضای مجازی» با موضوع «نسبتسنجی اخلاق با ارزهای رمزپایه» با ارائه جناب آقای سبحان نقدی پور، پژوهشگر اخلاق فضای مجازی، به همت دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی، برگزار شد.
👇👇 مطالعه گزارش خبری این نشست در پست بعدی
#گزارش_خبری
#نشست_علمی
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
نشست 116.pdf
252K
✔️یکصد و شانزدهمین نشست از سلسله نشستهای «دین و فضای مجازی» با موضوع «نسبتسنجی اخلاق با ارزهای رمزپایه» برگزار شد .
#گزارش_خبری
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
💢 #معرفی_استارتاپهای_اسلامی
8️⃣1️⃣ استارتاپ خدمات بانکی «Insha»
🔰 این استارتاپ خود را به عنوان اولین سرویس بانکداری موبایلی بدون بهره اروپا معرفی کرده است. در واقع بانک اسلامی است که در آن میتوان تراکنشهای پولی خود را انجام دهید.
📍 به گفته بنیانگذاران این استارتاپ، Insha حداقل کمیسیون ممکن را برای تمام خدمات اضافی خود دریافت میکند.
✍️ انشا همچنین دارای چندین ویژگی منحصربهفرد با هدف بهرهمندی از بازار هدف مسلمانان است، از جمله دارا بودن برنامه پرداخت صدقه و زکات، جستجوی نزدیکترین مسجد و قبلهنما.
🔻 سه بخش جذاب این استارتاپ به شرح ذیل میباشد:
1️⃣ بخش «Insave» این امکان را به شما می دهد که پس از هر خرید به طور خودکار 1٪، 5٪ یا 10٪ از مبلغ خرید را به حساب پس انداز inSave خود انتقال دهید.
2️⃣ بخش «insight» به کمک هوش مصنوعی مقدار خرید شما را مدیریت کرده و تذکر میدهد که برای هر کالا به چه میزان از داراییتان، مجاز به هزینهکرد هستید.
3️⃣ بخش «inShare» به شما در جهت انجام امور خیریه و نیازمندیهای منطقه زندگیتان برای انجام امور بشردوستانه کمک میکند.
🔹 دفتر مرکزی این استارتاپ در شهر برلین، آلمان است و در سال 2019 تأسیس شد.
منبع: گت انشا
https://www.getinsha.com/
🌐 تهیه شده در واحد #بین_الملل
#استارتاپ_اسلامی #امور_مالی #آلمان
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
#اطلاعیه
بسم الله الرحمن الرحیم
#واحد_پژوهش دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی ضمن تشکر از متقاضیان محترم همکاری پژوهشی با «دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکزِ ملی فضای مجازی» که به ارسال رزومه مبادرت ورزیدند، بهاطلاع میرساند؛ تمامی رزومههای ارسالی، توسط کارشناسان دفتر مورد بررسی قرار گرفتهاست و نتایج، بطور مستقیم به اطلاع منتخبین رسیده است.
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
⭕️ فراخوان سازمان ملی امنیت سایبری عربستان از استارتاپها برای راهاندازی شتاب دهنده امنیت سایبری
🔰 سازمان ملی امنیت سایبری از استارتاپ های عربستانی خواسته است تا از طریق وب سایت این سازمان برای راهاندازی شتاب دهنده جدید خود ثبت نام کنند.
🔹 شتاب دهنده ها بخشی از برنامه CyberIC عربستان برای توسعه بخش امنیت سایبری است و یکی از ابزارهای اصلی است که NCA با آن قصد دارد اکوسیستم امنیت سایبری داخلی خود را تقویت کند.
📍 این برنامه به منظور افزایش تعداد استارتاپهای امنیت سایبری از طریق پیوند دادن آنها با سرمایه گذاران طراحی شده است و تقریباً 40 استارتاپ در این زمینه را در عرض سه سال هدف قرار می دهد.
✍️ هدف این شتاب دهنده تقویت کارآفرینی، بومی سازی امنیت سایبری و دستیابی به راه حل های نوآورانه برای چالش های سایبری در طیف وسیعی از رشته ها، از جمله امنیت داده ها، فضای ابری و هوش مصنوعی است.
📌 این سازمان بودجهای بالغ بر بیش از 6.5 میلیون ریال سعودی (1.7 میلیون دلار) برای حمایت مالی از شرکتها و بیش از 500 ساعت دوره آموزشی را برای توجیه و راهنمایی اختصاص داده است.
منبع: عرب نیوز
https://b2n.ir/x64646
🌐 تهیه شده در واحد #بین_الملل
#استارتاپ #سایبری #عربستان
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
●إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْءٌ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ.
هر گاه عالمی بمیرد رخنهای جبران ناپذیر در اسلام ایجاد میشود كه تا روز قيامت هيچ چيز آن را فرو نمیپوشد.
رحلت استاد اخلاق و عالم ربانی، حضرت آیتالله ناصری (رحمةالله علیه) را به پیشگاه حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، مقام معظم رهبری (مدظله) و دوستداران و ارادتمندان به ایشان، تسلیت عرض مینماییم.
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
🔴 افتتاح اولین منطقه Google Cloud در مالزی
🔰 شرکت گوگل قصد دارد منطقه ابری خود را در مالزی راه اندازی کند تا به تقاضای رو به رشد خدمات ابری در سطح محلی و جهانی پاسخ دهد.
🔹 منطقه ابری با مکانهای ارتباطی اختصاصی Google Cloud در Cyberjaya و کوالالامپور تکمیل خواهد شد که ارتباط مستقیم بین شبکه داخلی سازمانهای مالزی و شبکه جهانی Google Cloud را فراهم میکند.
📌 امکانات Google Cloud از برنامههای دولت مالزی برای فاز بعدی توسعه اقتصادی این کشور با ارائه قابلیتهای دیجیتالی کردن خدمات سازمانها و ایجاد مزیتهای رقابتی جدید پشتیبانی خواهد کرد.
🔸 این اقدام به دنبال تحقیقاتی بود که AlphaBeta به سفارش گوگل انجام داد، نتیجه این پژوهش این شد که اجرای کامل پروژه فضای ابری مالزی می تواند تا سال 2030 در حدود 257.2 میلیارد رینگیت ارزش اقتصادی سالانه در مالزی ایجاد کند. این مقدار معادل 17 درصد از تولید ناخالص داخلی در مالزی خواهد بود.
✍️ وزیر دارایی مالزی گفت: مالزی برای دستیابی به جاهطلبیهای دیجیتال خود، از جمله اجرای موفقیتآمیز 5G برای ارتقای قابلیتهای فناوری خود به سطح بعدی، جدی است.
📍وی افزود: «برای این منظور، پیشنهاد Google Cloud برای ایجاد یک منطقه ابری جدید در مالزی نه تنها مکمل ابتکارات دیجیتالی ما خواهد بود، بلکه مستقیماً به کسبوکارها، و افراد قدرت میدهد به دستاوردهای بیشتری دست یابند.
منبع: عرب نیوز
https://b2n.ir/a42047
🌐 تهیه شده در واحد #بین_الملل
#فضای_ابری #مالزی
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
شبکه های اجتماعی و تبلیغات تجاری.pdf
543.2K
💠 " فقه شبکه های اجتماعی"
#پیشنهاد_موضوع_پژوهش📚📚
⏪ با عنوان
«بررسی چالش های شرعی و مؤلفه های الگوی مطلوب « تبلیغات تجاری و رسانه ای در شبکه های اجتماعی »
(قالب پیشنهادی: #پایان_نامه)
👈 برای آشنایی با #بیان_مسأله و سؤالات فرعی موضوع پیشنهادی، فایل را مطالعه کنید!
👈 واحد پژوهش دفتر مطالعات اسلامی فضای مجازی، از انجام پژوهش های پیشنهادی توسط پژوهشگران محترم، حمایت علمی، مادی و معنوی بعمل می آورد.
☑️ تهیه شده در میز " #مسأله_شناسی " #واحد_پژوهش دفتر مطالعات اسلامی فضای مجازی
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
8️⃣ گزیدهای از سلسلهجلسات #فضای_مجازی_و_تمدن_نوین_اسلامی
با موضوع:
آزادی و فضای مجازی (3)
🔺فضای مجازی در درجه بالاتری از ارتباط متنی و کلامی قرار دارد. در این دنیای شبیهسازیشده، قادرند با مدلهای گرافیکیِ حتی مبتنی بر متن، دوبعدی یا سهبعدی به نام «آواتار» با یکدیگر تعامل داشته باشند؛ در حدّی که بتوانند با هم زندگی کنند.
🔺فضای مجازی، دنیایی شبیهسازیشده به تقلید از دنیای فیزیکی است، اما از نوع سفارشی.
🔸در دنیای غیرمجازی، برخی حوادث را نمیتوانیم پیشبینی کنیم و آنها را بهنحو مطلوب خود پیش ببریم، اما در فضای مجازی هرآنچه اتفاق میافتد، با اراده طراح آن است و طبیعی است اتفاقات در آن، حسب سفارش و انتظار رقم میخورد؛ مانند بازیای خیالی. در این فضا ناممکنهای دنیای غیرمجازی میتوانند ممکن شوند. همچنین ممکن است هنجارهای اجتماعی وجود نداشته باشد یا متفاوت باشد.
🔸این شبیهسازی، از فنّاوریهای موجود در بازیهای رایانهایِ مبتنی بر گرافیک و انیمیشن به شکل گسترده استفاده میکند؛ لذا فضای مجازی بسیار سریع از متن به تصویر، و از تصاویر دوبعدی به سمت تصاویر سهبعدی در حال حرکت است. اغراق نیست اگر بگوییم بیش از شصت درصد از حجم آنچه در این فضا تبادل میشود، برپایه تصویر است.
🔺چرا آواتار؟ زیرا در این دنیای سهبعدیِ شبیهسازیشده و بازیگونه، افراد میتوانند چهره خود یا شخصیت موردعلاقهشان را روی هویتهای مجازی قرار دهند و به نوعی با آنها همزیستی داشته باشند یا با آنها همزادپنداری داشته باشند.
✔️هر آنچه در فضای مجازی رخ میدهد، زاییده ذهن بشر است.
🔺هوش مصنوعی میتواند رفتار مشابه رفتارهای هوشمند انسانی داشته باشد و فرایندهای تفکری و شیوههای استدلالی انسانی را به صورت تجربی ـ و نه عقل کلی ـ شبیهسازی کند؛ همچنین توانایی یادگیری دارد.
🔸هرآنچه در فضای مجازی رخ میدهد، جنبه صددرصد فیزیکی دارد و متافیزیک نیست. درواقع فضای مجازی، ترکیبی از فنّاوریهای سخت و نرم است.
🔺 مجاز، نقطه مقابل حقیقت (صدق خارجی) است، نه نقطه مقابل فیزیک؛ همچنین، نقطه مقابل واقعیت هم نیست. در فضای مجازی همهچیز براساس قاعده حرکت و قانون زمان و مکان روی میدهد که در این دنیا با آن زیست میکنیم و مانند عالم مجرد نیست.
🔺فضای مجازی تعارضی با هستیشناسی توحیدی ندارد؛ چون فضای مجازی هم یکی از مخلوقات و آیات الهی شمرده میشود. در این فضا هیچ اتفاقی خارج از خالقیت و ربوبیت الهی رخ نمیدهد. ممکن است بخشی از فضای مجازی، باطل (مقابل حق و صدق) باشد، اما به این معنا نیست که اتفاقی خارج از تسلط و حکومت الهی روی میدهد.
✔️ برای مشاهده فیلم کامل جلسه سوم روی لینک زیر کلیک کنید:
aparat.com/v/Pesjk
🔸 تهیه شده در #واحد_آموزش
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
🔴 پیشبینی رشد سریع فینتک اسلامی در سالهای آینده
🔰 گزارش جهانی فینتک اسلامی در سال ۲۰۲۲ نشان داد: ارزش بازار جهانی فینتک اسلامی ۷۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱ بوده است که ۰.۸ درصد از کل بازار جهانی فینتک را تشکیل میدهد.
🔹 این گزارش که توسط شرکت Dinar Standard و Elipses تهیه شده است، پیش بینی میکند که حجم تبادلات مالی بازار فین تک اسلامی تا سال 2026 به 179 میلیارد دلار برسد.
🔸موفقیت پلتفرم وام دهی همتا به همتا مطابق با شریعت استارتاپ Qradus نشان داد که بازار فینتک اسلامی با سرعت در حال پیشرفت است و فرصتی مناسب برای حضور هر چه بیشتر در بازارهای مالی جهانی را بدست آورده است.
📍 اگر فینتک اسلامی همان مسیر رشد سریعی را که تا کنون طی کرده است ادامه دهد، بدون شک این بخش میتواند به عنوان یک جایگزین مناسب برای سرمایهگذاری مسلمانان و حتی غیر مسلمانان سراسر دنیا معرفی شود.
✍️ فینتک اسلامی هر فناوری مالی را که بر اساس اصول شریعت بنا نهاده شده باشد را پوشش میدهد و در آن گرفتن بهره در قبال وام، پرداخت بهره و سرمایهگذاری در کسبوکارهای مرتبط با الکل، تنباکو و قمار ممنوع است.
منبع: فایننس
https://b2n.ir/z38598
🌐 تهیه شده در واحد #بین_الملل
#فینتک #اسلام #خبر
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
💢 #معرفی_استارتاپهای_اسلامی
9️⃣1️⃣ استارتاپ آموزشی Rabata
🔰 این استارتاپ در حوزه آموزش اسلامی زنان فعالیت میکند. Rabata بستری را برای زنان مسلمان سراسر جهان فراهم میکند با استفاده از فضای آموزشی کاربردی به یک فعال فرهنگی اثرگذار تبدیل شوند.
🔹 این استارتاپ تلاش دارد از طریق برگزاری کلاسهای آنلاین، دانش و تربیت اسلامی را در بین زنان مسلمان ترویج دهد.
🏢 دفتر مرکزی این استارتاپ در شهر مینیاپولیس آمریکا قرار دارد.
🔸 بنیانگذار این مجموعه خانم دکتر Tamara Gray میباشد که عضو هیأت علمی و عضو شورای علمی مدارس دینی آمریکا است و تجربیات زیادی را در عرصه آموزش معارف اسلامی داراست.
📍 این مجموعه در سه حوزه اخلاق و تربیت دینی، آموزش و اثرگذاری اجتماعی زنان فعال میباشد.
منبع: رباطا
https://www.rabata.org/
🌐 تهیه شده در واحد #بین_الملل
#استارتاپ_اسلامی #زنان
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
▪️سالروز شهادت حضرت رقیه سلام الله علیها تسلیت
یک لحظه یادم رفت اسم من رقیه است
سیلی که خوردم عمه را هم تار دیدم
احساس کردم صورتم آتش گرفته است
خود را میان یک در ودیوار دیدم
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
1⃣ #گزارش_تصویری
📸 حضور رئیس محترم و اعضای دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی در افتتاحیه هفتمین اجلاسیه بین المللی مجمع جهانی اهلبیت و دیدار با ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران، آیت الله رئیسی
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
2⃣ #گزارش_تصویری
📸 بازدید شرکت کنندگان در هفتمین اجلاسیه محمع جهانی اهلبیت از غرفه دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی در حاشیه اجلاس
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
3⃣ #گزارش_تصویری
📸 بازدید شرکت کنندگان در هفتمین اجلاسیه مجمع جهانی اهلبیت از غرفه دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی در حاشیه اجلاس
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
4⃣ #گزارش_تصویری
📸 بازدید
حجت الاسلام دکتر ایمانی (معاون سابق علمی و فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت)
و
حجت الاسلام و المسلمین سید هاشم موسوی (نماینده مقام معظم رهبری در انگلستان)
از غرفه دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی در حاشیه هفتمین اجلاسیه مجمع جهانی اهلبیت
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
5⃣ #گزارش_تصویری
📸 بازدید
حجت الاسلام و المسلمین نواب(رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی)
حجت الاسلام شیخ عبدالله الدقاق (نماینده آیت الله عیسی قاسم در قم)
حجت الاسلام و المسلمین یحیی جهانگیری (مسئول دفتر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در قم) و دکتر سهیل اسعد(مبلغ بین المللی اسلام)
از غرفه دفتر مطالعات اسلامی از غرفه دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی در حاشیه هفتمین اجلاسیه مجمع جهانی اهلبیت
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
6⃣ #گزارش_تصویری
📸 بازدید دکتر فیروزآبادی (دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی) از غرفه دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی در حاشیه هفتمین اجلاسیه مجمع جهانی اهلبیت
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
7⃣ #گزارش_تصویری
📸 دیدار دکتر فیروز آبادی (رئیس مرکز ملی فضای مجازی) با حجت الاسلام مکی (نماینده رهبر انقلاب در کشور فرانسه) در غرفه دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی در حاشیه هفتمین اجلاسیه بین المللی مجمع جهانی اهلبیت
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
8⃣ #گزارش_تصویری
📸 بازدید حجت الاسلام سالک (نماینده محترم مجلس شورای اسلامی) و آیت الله دری نجف آبادی (نماینده محترم مجلس خبرگان) از غرفه دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی در حاشیه اجلاسیه هفتم مجمع جهانی اهلبیت
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
9⃣ #گزارش_تصویری
📸 بازدید آیت الله رمضانی (دبیر مجمع جهانی اهلبیت) از غرفه دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی در حاشیه اجلاسیه هفتم مجمع جهانی اهلبیت
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi
0⃣1⃣ #گزارش_تصویری
📸بازدید دکتر مصطفوی (قائم مقام معاونت بین الملل دفتر مقام معظم رهبری) از غرفه دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی در حاشیه اجلاسیه هفتم مجمع جهانی اهلبیت
🌐 دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی مرکز ملی فضای مجازی
🆔 @OISC_Majazi