eitaa logo
فصلنامه قرآنی کوثر
155 دنبال‌کننده
970 عکس
227 ویدیو
507 فایل
ارائه معرفی مجله قرانی کوثر و مباحث قرآنی جدید
مشاهده در ایتا
دانلود
سبک زندگی قرآنی (۴) پاسخ مناسب به بدرفتاری دیگران خداوند در قرآن می‌فرماید: و لا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَ لاَ السَّيِّئَةُ ادْفَعْ بِالَّتي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذي بَيْنَكَ وَ بَيْنَهُ عَداوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَميمٌ (فصلت:۳۴) هرگز نيكى و بدى يكسان نيست؛ بدى را با نيكى دفع كن، ناگاه (خواهى ديد) همان كس كه ميان تو و او دشمنى است، گويى دوستى گرم و صميمى است!بی‌گمان عمل به این آیه شریَف بسیاری از اختلافات اجتماعی و کینه و کدورت‌های بی‌مورد را برطرف خواهد کرد.
سبک زندگی قرآنی (۵) به یاد حق داران بر خود باشیم ️ از پیامبر گرفته تا امام واز علما گرفته تا شهداء واز والدین گرفته تا خویشان، همه بر گردن ما حق دارنند حداقل پاسداشت آنها به یاد آنها بودن وذکر خیر آنها کردن است. از رسول الله(صلی الله علیه و آله) روایت شده است : ميت در قبر مانند كسی است كه در دريا غرق شده باشد، هرچه را ديد چنگ به آن ميزند، كه شايد نجات يابد و منتظر دعای كسی است كه به او دعا كند. و از دعای زندگان نورهايی مانند كوهها داخل قبور اموات ميشود. و اين مثل هديه است كه زندگان از برای يكديگر ميفرستند. پس چون كسی از برای ميتی استغفاری يا دعايی كرد، فرشته‌ای آن را بر طبقی ميگذارد و از برای ميت ميبرد و ميگويد: ️ اين هديه‌ای است كه فلان برادرت يا فلان خويشت برای تو فرستاده است و آن ميت به اين سبب شاد و خوشحال ميشود برای شادی اونهایی که چشمشون به دستان ماست، هدیه ای بفرستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکته ای از گفته های استاد اخلاق آیه الله فاطمی نیا رحمه الله علیه
1_2264186063.pdf
1.23M
بررسی تحلیلی راهبردها وراهکارهای انس ماندگار کودکان ونوجوانان با قرآن حجه الاسلام دکتر سید محمد رضا علاءالدین
سبک زندگی قرآنی(۶) مومن با تعقل ودوراندیشی فرصت های خود را صرف عمل صالح می کند وایمان دارد که پاداش عمل صالح،۱۰ برابرارزش آن است:مَنْ جَآءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثَالِهَا(انعام:۱۶۰) مومن با باور بر توحید در مالکیت ورزاقیت به انفاق واحسان می پردازد ایمان دارد که پاداش مال دادن درراه خدا،۷۰۰برابر آن است:(مَثَلُ الَّذِينَ يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنْبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِي كُلِّ سُنْبُلَةٍ مِائَةُ حَبَّةٍ(بقره:۲۶۱) مومن با توحید در عبودیت به اقامه بندگی وعبودیت خدا به خصوص نماز شب می پردازد وایمان دارد که پاداش نمازشب، چشمهاراخیره میکند: فلَا تَعْلَمُ نَفْسٌ مَآ أُخْفِيَ لَهُمْ مِنْ قُرَّةِ أَعْيُنٍ (سجده: ۱) مومن با باور بر توحید در ربوبیت به اقامه تربیت اعتقادی ومعنوی انسانها می پردازد وایمان دارد که ارزش تربیت یک انسان ،به قدر تربیت همه: است( مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَآ أَحْيَاالناس جمیعا)(مائده:۳۲) واینچین مومنانی با ایمان وعمل صالح ، محبوب دلها: می شوند (سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَٰنُ وُدًّا)(مریم: ۹۶) وخدابه اهل ایمان وعمل صالح،زندگی پاک وپاداش معادل بهترین عملشان عطامیکند:( فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَيَاةً طَيِّبَةً وَلَنَجْزِيَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ)(نحل:۹۷)
سبک زندگی قرآنی(۷) مومن با حال توبه واستغفار به جلب برکات الهی می پردازد وایمان دارد که نتیجه استغفار،باران،متاع حسن،مال واولاد است:(أَنِ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُوٓا إِلَيْهِ يُمَتِّعْكُمْ مَتَاعًا حَسَنًا)هود:۳) (يُرْسِلِ السَّمَآءَ عَلَيْكُمْ مِدْرَارًا)(نوح:۱۱) (وَيُمْدِدْكُمْ بِأَمْوَالٍ وَبَنِينَ وَيَجْعَلْ لَكُمْ جَنَّاتٍ وَيَجْعَلْ لَكُمْ أَنْهَارًا)(نوح:۱۲) وایمان دارد که نتیجه توبه وایمان،تبدیل گناهان به حسنات است( إِلَّا مَنْ تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ عَمَلًا صَالِحًا فَأُولَٰٓئِكَ يُبَدِّلُ اللَّهُ سَيِّئَاتِهِمْ حَسَنَاتٍ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا )(فرقان:۷۰)
سبک زندگی قرآنی(۸) ازپیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه وآله و سلم روایت شده است(هرکس به شما خوبی کرد جبران کنید، اگر چیزی برای جبران نداشتید آنقدر به درگاه خدا برایش دعا کنید تا یقین کنید جبران کرده‌اید. هرکس از شما خواهشی داشت و شما را به خدا قسم داد برایش برآورده کنید. وسائل الشیعه (ط-آل البیت) جلد۱۶ صفحه۳۰۷.
🔶 سبک زندگی قرآنی زوجین از زبان آیت الله العظمی حاج آقا مجتبی تهرانی (ره) زندگی قرآنی زوجین با سه محور سامان می گیرد ورشد وتعالی می یابد. ۱-خدا را فراموش نکنید. ۲-با هم رفیق باشید ۳- چشم خطاپوش داشته باشید اول، به طور کلّی، زندگی منهای خدا تمامش مشکلات است، گوش کردید! زندگی منهای خدا؛ یعنی اگر خدا یادتان برود، سراسر زندگی‏ تان مشکل است. امّا زندگی به اضافۀ خدا، هیچ مشکلی ندارد، این را که می‏ گویم، گوش کنید! قبل از هر چیزی، در زندگی ‏تان به خدا توجه کنید! هر اتّفاقی افتاد، تکیه گاه ‏تان خدا باشد و بدانید تمام مشکلات شما حل می‏ شود و زندگی بسیار شیرینی خواهید داشت. این مطلب اوّل، دوّم، از این به بعد شما مثل دو تا رفیق با هم هستید، توجّه کنید! من مکرّر خدمت امام(رضوان الله علیه) می‏ رفتم. ایشان این جمله را تحت این قالب می‏ گفت: با هم بسازید. این، تعبیر ایشان بود. هر چی می کردیم، می‏ گفت: با هم بسازید، همان رفاقت، هیچ‏ گاه شما از موضع تردید با همدیگر برخورد نکنید؛ نه شما حضرت زهرا(علیه سلام الله) هستید، نه ایشان امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) هر دو در زندگی خطاکارید؛ توجه کنید چه عرض کردم! مثل دو تا رفیق که باشید، حاضرید از حق خودتان برای ایشان بگذرید، ایشان هم حاضرند از حق خود برای شما بگذرند. دو تا رفیق چه‏ طوری هستند؟ همیشه دلش می خواهد آن راحت تر باشد. توجه کنید چه عرض کردم! ایشان باید همیشه راحتی شما را در نظر بگیرد؛، شما هم همیشه راحتی ایشان را؛ مثل دو تا رفیق. ان‏ شاءالله از این به بعد با هم زندگی بکنید! این دو توصیه در زندگی خیلی اساسی است؛ والّا از پایگاه حقوقی و شرعی اگر بخواهید با هم برخورد بکنید، به شما می‏ گویم که این زندگی، زندگی نیست، صاف به شما می‏ گویم؛ نمی‏ گویم که شما حق نداری. شما حقّ شرعی بر عهده ایشان داری، ایشان هم حقّ شرعی دارد. سوم، در زندگی باید زن و شوهر هر دو چشم خطاپوش داشته باشند. گوش کنید چه می‏ خواهم بگویم؛ یعنی جنابعالی اگر خطا کردی، ایشان باید نادیده بگیرد؛ ایشان اگر خطا کرد، شما نادیده بگیرید، چشم خطاپوش در زندگی خیلی مؤثر است، بخصوص راجع به بچه ‏ها یتان ان ‏شاءالله بعداً، توجه کنید؛ یعنی خطا را نادیده بگیرید و به روی خودتان نیاورید، اما، این توصیه به این معنا نیست که شما همدیگر را در زندگی نسازید، نه، هنگامی‏ که خطا سر زد، به روی هم نیاورید، بخصوص جلوی افراد دیگر که به رو آوردن خیلی بد است، بعضی وقت ها که پیش هم نشسته‏ اید گل می‏ گویید و به قول ما، گل می‏ شنوید، با زبانی شیرین و خوب، نه زخم زبان؛ نه زهر دار، به همدیگر تذکّر با خوشی بدهید، توجه کنید چه عرض کردم! مثلاً طرف متوجه بشود که چی شده بود. توجه کنید! سه تا توصیه گفتم. اوّل، خدا را فراموش نکنید. دوم، با هم رفیق باشید و سوم چشم خطاپوش داشته باشید. ان ‏شاءالله، زندگی خیلی خوبی خواهید داشت؛ بحقّ محمد و آل محمد، و ان شاءالله من را هم دعا خواهید کرد!
سبک زندگی قرآنی در پرتو امر به معروف ونهی از منکر در بیانات ایه الله العظمی‌ امام خامنه ای( مد ظله العالی) ۱- درس خواندن، ورزش کردن، محبت، عبادت، دفاع از نظام اسلامی، صدقه، همکاری جمعی و .... همه از انواع معروف هاست! ۲- اگر به شما فحش دادند به خاطر خدا تحمل کنید. ۳-در دلتان از آن منکر بدتان بیاید و به آن معروف علاقه‌مند باشید. ۴-زبان گزنده نداشته باشید، برای جذب مردم به معروف هاسخنرانی نکنید با عمل صالح خود هدایتگر باشید ۵-خجالت نکشید، نترسید، دچار ضعف نفس نشوید، منتظر دستگاه‌های دولتی هم نباشید. ۶-به هیچ عنوان حق اِعمال خشونت یا برخورد فیزیکی ندارید، به هیچ عنوان! ۷- اگر حرفتان اثر نکرد دفعه‌ های بعد از گفتن ناامید نشوید. ۸-دیگران را وادار کنید به امر به معروف و نهی از منکر، تاثیر چند نفر خیلی بیشتر است. ۹- باهوش باشید، نگذارید کسی به نام این فریضه چهره مومنین را تخریب کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام ودرود خدا وانبیاء واولیاء ومومنین بر حضرت ابوالقاسم محمد مصطفی( صلی الله علیه واله وحضرت خدیجه کبری ( سلام الله علیها) ودختر بزرگوارشان حضرت صدیقه طاهره زهرای مرضیه سلام الله علیها
1_2264186558.pdf
1.1M
گزارشی از کرسی نظریه پردازی پیرامون( بررسی بهترین ومطلوبترین شیوه های موثر در نظام تعلیم وتربیت قرآنی با رویکرد به مخاطب کودک ونوجوان) دکتر حسین علی جانثاری