4_5810166848188058762.mp3
8.21M
جلسه بیستم و چهارم«#آیات_المهدی»
کارشناس: استاد نیلی پور
«ویژه ماه مبارک رمضان»
✅ با«مسابقه بزرگ مجازی والعصر» با ۵٩ جایزه نفیس، همراه شوید...👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
➡️ @bonyadmahdaviatesf
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠« #روزبرگ_شیعه »💠
موضوع امروز: « آیات المهدی ٢۴»
روز جمعه، ١۴٠٠/٠٢/١٧
✍️ مناسبت روز: امروز آخرین جمعه ماه مبارک رمضان و «روز قدس» است، روزی که مسلمانان جهان، فریاد دفاع از مظلومیت و بیزاری از استکبار، سر میدهند و همبستگی خود با ملت مظلوم فلسطین را به جهانیان اعلام مینمایند، لذا ضمن گرامیداشت این روز بزرگ که امام راحل، آن را «روز حیات اسلام» دانستهاند! سخن امروز را با یکی دیگر از «آیات المهدی» آغاز مینماییم:
«وَأَشْرَقَتِ الْأَرْضُ بِنُورِ رَبِّهَا...»: «و (در آن روز) زمين به نور پروردگارش روشن میگردد...» (زمر/۶٩)
مفسرین درباره در تفسیر «بِنُورِ رَبِّهَا» براساس آیات دیگر و روایات تفسیری، نکات مختلفی بیان کردهاند، ازجمله اینکه:
👈 «نور ربّ» بهمعنای «نور حقّ و عدالت» خداوند است که در روز قیامت، زمین را نورانى مى كند! (تفسیر نور)
👈 و يا مراد از «نور ربّ»، نوری است که بهواسطه آن، كشف اسرار و حقايق در قيامت میشود، چنانچه خداوند در آيهى ٢٢ سورهى«ق» میفرماید: «لَقَدْ كُنْتَ فِي غَفْلَةٍ مِنْ هَٰذَا فَكَشَفْنَا عَنْكَ غِطَاءَكَ فَبَصَرُكَ الْيَوْمَ حَدِيدٌ»: «و تو (ای آدم نادان) از این (روز سخت مرگ) در غفلت بودی تا آنکه ما پرده از کار تو برانداختیم و امروز چشم بصیرتت بیناتر گردید.» (تفسير الميزان)
👈 و یا مراد از «نور ربّ»، نورى است كه از مؤمنان در قیامت بر مىخيزد! چراکه در قیامت نور خورشيد و ماه گرفته مى شود؛ چنانچه خداوند در آیه ٨ سوره تحریم میفرماید: «...نُورُهُمْ يَسْعَىٰ بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَبِأَيْمَانِهِمْ...»: «(در آن روز) نور (ایمان و عبادت) آنها در پیش رو و سمت راست ایشان میرود (و راه بهشت را به آنها نشان میدهد)» (تفسير اطيب البيان)
👈 و یا «نور ربّ» را به نور امام و پیشوای در زمین تعبیر کردهاند چنانچه مفضّلبنعمر میگوید: از امام صادق (ع) شنیدم که دربارهی «وَأَشْرَقَتِ الْأَرْضُ بِنُورِ رَبِّهَا» فرمودند: «پروردگار زمین یعنی امام زمین!»، پس عرض کردم: «وقتی امام بیرون آید، چه میشود»؟ فرمودند: «آنگاه مردم از تابش خورشید و نور ماه بینیاز میشوند و به نور (هدایت) امام، راه مینوردند!»: «رَبُّ الْأَرْضِ إِمَامُ الْأَرْضِ قُلْتُ فَإِذَا خَرَجَ یَکُونُ مَا ذَا قَالَ إِذاً یَسْتَغْنِی النَّاسُ عَنْ ضَوْءِ الشَّمْسِ وَ نُورِ الْقَمَرِ وَ یَجْتَزِءُونَ بِنُورِ الْإِمَامِ» (بحارالأنوار، ج۷، ص۳۲۶/ البرهان/ نورالثقلین)
👈 و همچنین حضرت در حدیث دیگری فرمودند: «وقتی قائم (عج) قیام کند، زمین با نور خداوند، روشن گردد و مردم از نور خورشید بینیاز میگردند...»: «إِنَّ قَائِمَنَا إِذَا قَامَ أَشْرَقَتِ الْأَرْضُ بِنُورِ رَبِّها وَ اسْتَغْنَی الْعِبَادُ مِنْ ضَوْءِ الشَّمْسِ...» (بحارالأنوار، ج۵۲، ص۳۳۰/ نورالثقلین)
✍️ واما چند نکته دربارهی آیه فوقالذکر:
1️⃣ بدون شک اين آيه مربوط به قيامت است و اگر مىبينيم در بعضى از روايات اهل بيت (ع) به قيام حضرت مهدی(عج) تفسير شده در حقيقت نوعى تطبيق و تشبيه است، و تأكيدى بر اين معنى است كه به هنگام قيام حضرت، دنيا نمونهاى از صحنه قيامت خواهد شد، و عدل و داد به وسيله آن امام به حق، در روى زمين تا آنجا كه طبيعت دنيا مىپذيرد، حكمفرما خواهد شد!»
2️⃣ «رَبِّ» واژه ای است که در زبان عرب بجز خداوند، به حاکم و مالک و ارباب نیز اطلاق می شود و در قرآن کریم نیز به غیر خدا اطلاق شده، چنانچه در سوره يوسف، «رَبُّکَ» اشاره به «عزیز مصر» دارد، لذا در اینجا نیز «بِنُورِ رَبِّهَا» به این معناست که زمین، صاحبی دارد که آن حضرت صاحبالزمان (عج) است که با نور او روشن خواهد شد!
3️⃣ فرق واژه «اشراق» با «طلوع» این است که در مفهوم این واژه، علاوه بر طلوع، نورافشانی نیز گنجانده شده، به گونهای که درخشندگی و تابش آن بسیار زیاد بوده و در نقطه مرتفعی قرار گرفته که همه جا را روشن میکند.
4️⃣ با ظهور امام زمان (عج) و حاکميت تمام عيار توحيد بر سراسر عالم، ظلم و ظلمت رخت بر میبندد و نور علم و عدالت و شناخت حقایق، وضعیت عالَم را به گونهای روشن خواهد ساخت که متوجه میشویم تا کنون در جهل و تاریکی بودهایم!
5️⃣ تنها راه نجات بشریت از تاریکیها، ظهور خورشید هستی و نورافشانی حضرت است، بنابراین باید زمینههای طلوع خورشید را فراهم کرد.
✍️ در پایان باید بدانیم دوران غیبت، دوران تاریکی دنیاست، لذا در این دوره باید مراقبت بیشتری بکنیم و از آنجا که امام زمان (عج)، «نور» است، در دوران غيبت به ميزانی که با ایشان ارتباط نزدیکتر داشته باشیم، سرزمین وجودمان، نور و خير و برکت و رحمت خواهد گرفت!
✅ با«مسابقه بزرگ مجازی والعصر» با ۵٩ جایزه نفیس، همراه شوید👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
🗓️ #تقویم_معارفی_شیعه
☀️ شنبه - ١٨ اردیبهشت ١۴٠٠
🌙 السبت، 25 رمضان 1442
Saturday 08 May 2021🌲
👈امروزمتعلق استبه پیامبراکرم(ص)
🕋 اذکار روز:
- یا رَبَّ الْعالَمین (١٠٠ مرتبه)
- یا حی یا قیوم (١٠٠٠ مرتبه)
- يا غنی (١٠۶٠ مرتبه) برای غنی شدن
❇️ وقایع مهم روز:
🔹 روز بیست و پنجم ماه مبارک رمضان
🔹 روز جهانی صليب سرخ و هلال احمر
🔹 روز بیماریهایخاص و صعبالعلاج
👇👇👇👇👇👇👇
هرروز با تقویم معارفی روزبرگ شیعه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
🔰 «#گلبرگ_احکام»
مناسبت: «ماه مبارک رمضان»
موضوع: «#احکام_روزه»
❓شستن سر در زیر شیر آب در حال روزه، چه حکمى دارد؟
✅ نظر مشهور مراجع: آنچه روزه را باطل مىکند، فرو بردن سر زیر آب است، به طورى که یک مرتبه آب، همه سر را فراگیرد؛ اما شستن سر زیر شیر و زیر دوش اشکالى ندارد.
❓اگر روزه دار به نامحرم نگاه کند، آیا روزه او باطل مى شود؟
✅ همه مراجع: خیر، روزه اش صحیح است.
تذکر: هرچند با این عمل، از نظر شرعی روزه باطل نمیشود اما مسلماً از ثواب و ارزش روزه کاسته مى شود؛ از این رو برای بهرهبرداری حداکثری، لازم است انسان، چشم، گوش، زبان، قلب و همه اعضای خود را از ارتکاب خلاف و گناه حفظ کند!
📚 منبع: leader.ir
✅ با«مسابقه بزرگ مجازی والعصر» با ۵٩ جایزه نفیس، همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
37.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلسه بیستم و پنجم«#آیات_المهدی»
کارشناس: استاد نیلی پور
«ویژه ماه مبارک رمضان»
✅ با«مسابقه بزرگ مجازی والعصر» با ۵٩ جایزه نفیس، همراه شوید...👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
➡️ @bonyadmahdaviatesf
4_5785123624029522647.mp3
7.45M
جلسه بیستم و پنجم«#آیات_المهدی»
کارشناس: استاد نیلی پور
«ویژه ماه مبارک رمضان»
✅ با«مسابقه بزرگ مجازی والعصر» با ۵٩ جایزه نفیس، همراه شوید...👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
➡️ @bonyadmahdaviatesf
«#مسابقه_بزرگ_مجازی_والعصر»
با ۵٩ جایزه نفیس به عدد ابجد نام مبارک حضرت مهدی (عج)
محتوای مسابقه: ٣٠ آیه از «آیات المهدی» که هر روز در ماه مبارک رمضان به صورت متنی، صوتی و تصویری به حضور شما گرامیان تقدیم میگردد.
ضمناً سؤالات مسابقه در روزهای پایانی ماه، در همین کانال اعلام خواهد شد.
https://eitaa.com/ROOZBARG
➡️ @bonyadmahdaviatesf
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠« #روزبرگ_شیعه »💠
موضوع امروز: « آیات المهدی ٢۵»
روز شنبه، ١۴٠٠/٠٢/١٨
✍️ مناسبت روز: امروز، روز جهانی «صلیب سرخ» و «هلال احمر» و «روز ایثار و فداکاری برای نجات مصدومین و گرفتاران» در سطح جهان است؛ در ایران اسلامی نیز «هلال احمر» با تربیت و بکارگیری نیروهای متعهد، مؤمن، فداکار و ایثارگر میکوشد تا صفیر صلح و دوستی و فرشته نجات مصدومین و گرفتارانی باشد که در چنگال حوادث روزگار و در شرایط دشوار و ناگوار زندگی گرفتار شدهاند! لذا ضمن گرامیداشت این روز و تقدیم سلام و صلوات به روح بلند شهدای هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، سخن امروز را با یکی دیگر از «آیات المهدی» آغاز مینمائیم:
«هَلْ يَنْظُرُونَ إِلاَّ السَّاعَةَ أَنْ تَأْتِيَهُمْ بَغْتَةً وَ هُمْ لا يَشْعُرُونَ»: «آنـهـا چـه انتظارى مىكشند؟ جز اينكه قيامت ناگهان به سراغ آنها آيد در حالى كه خبر ندارند!» (زخرف/۶۶)
این آیه در وصف حالِ غافلان بیخبری است که منکر قیامت بودند، ولی قیامت برای آنها به صورت ناگهانی و بدون آمادگی و خبر آنها رخ میدهد!
✍️ مفسرین این آیه را از «آیات المهدی» دانستهاند و آن را به وقوع ناگهانی ظهور و قیام حضرت مهدی (عج) نیز تفسیر کردهاند! چنانچه در روایتی، زراره میگوید: از امام باقر (ع) دربارهی آیه: «هَل ینظُرُونَ إِلا السَّاعَةَ أَن تَأْتِیهُم بَغْتَةً» سؤال کردم! امام فرمودند: «منظور از آن قیام حضرت قائم (عج) است که ناگهان بهسراغشان آید!»: «... قَالَ هِیَ سَاعَهًُْ الْقَائِمِ (عج) تَأْتِیهِمْ بَغْتَةً» (بحارالأنوار، ج۲۴، ص۱۶۴/ البرهان)
👈 امام زمان (عج) نیز در توقیع خود به شیخ مفید (ره) در این رابطه فرمودند: «پس هر يك از شما بايد كارى كند كه به محبّت ما نزديك شود و از آنچه او را به ناپسندى و ناخشنودىِ ما نزديك مىكند، بپرهيزيد! چراكه امر قیام ما، ناگهانى و بىآمادگى است و هنگامى است كه توبه سودى نمىبخشد و پشيمانى از گناه، كسى را از كيفر ما رهايى نمىدهد!»: «فَلْیَعْمَلْ کُلُّ امْرِئٍ مِنْکُمْ بِمَا یَقْرُبُ بِهِ مِنْ مَحَبَّتِنَا وَ یَتَجَنَّبُ مَا یُدْنِیهِ مِنْ کَرَاهَتِنَا وَ سَخَطِنَا فَإِنَّ أَمْرَنَا بَغْتَةٌ فُجَاءَةٌ حِینَ لَا تَنْفَعُهُ تَوْبَةٌ وَ لَا یُنْجِیهِ مِنْ عِقَابِنَا نَدَمٌ عَلَى حَوْبَة» [الإحتجاج (للطبرسی)، ج٢، ص ۵٩۶].
✍️ اما چند نکته درباره آیه فوقالذکر:
1️⃣ در این آیه، دو وصف قیامت ذکر شده است: «ناگهانی بودن» و «بیخبری مردم از زمان وقوع آن»: «بَغْتَةً وَ هُمْ لا يَشْعُرُونَ»
2️⃣ از آنجایی که این آیه بر زمان قیام امام زمان (عج) نیز تطبیق داده شده، روشن میشود قیام حضرت نیز مانند قیامت، ناگهانی و غیر منتظره است!
3️⃣ چون قیام حضرت ولیعصر (عج)، غیر منتظره است، منتظران باید هر لحظه آمادگی ظهور ایشان را داشته باشند!
4️⃣ طبق این آیه، کسی از زمان ظهور خبر ندارد و توقیت و وقت معلوم نمودن برای ظهور، باطل است؛ البته گاهی شواهدی مبنی بر نزدیکی آن بیان میشود که به معنای ایجاد آمادگی برای ظهور است.
✅ با«مسابقه بزرگ مجازی والعصر» با ۵٩ جایزه نفیس، همراه شوید👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
🗓️ #تقویم_معارفی_شیعه
☀️ یکشنبه - ١٩ اردیبهشت ١۴٠٠
🌙 الأحد، 26 رمضان 1442
Sunday 09 May 2021🌲
👈 امروز متعلق است به امیرالمؤمنین (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س)
🕋 اذکار روز:
- یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام (١٠٠ بار)
- ایاک نعبد و ایاک نستعین(١٠٠٠ بار)
- یا فتاح (۴٨٩ بار) برای فتح
❇️ وقایع مهم روز:
🔹 روز بیست و ششم ماه مبارک رمضان
🔹 روز بزرگداشت شیخ کلینی (ره)
🔹 روز اسناد ملی و میراث مکتوب
👇👇👇👇👇👇👇
هرروز با تقویم معارفی روزبرگ شیعه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
🔰 «#گلبرگ_احکام»
مناسبت: «ماه مبارک رمضان»
موضوع: «#احکام_روزه»
❓س ٧٩۵: آیا تبعیت از اهل سنت در وقت افطار روزه در مراسم عمومی و مجالس رسمی و غیر آن، جایز است؟ اگر مکلّف تشخیص دهد که این متابعت از موارد تقیه نیست و دلیلی برای التزام به آن وجود ندارد، وظیفهاش چیست؟
✅ پاسخ: تبعيت از ديگران در افطار روزه بدون احراز دخول وقت افطار، جايز نيست، و اگر از موارد تقيه باشد افطار جايز است، ولى روزه آن روز قضا دارد، و جايز نيست بهطور اختيارى افطار نمايد مگر بعد از آنکه داخل شدن شب و پايان يافتن روز را با يقين حسى و يا با حجت شرعى احراز نمايد.
❓س ٧٩٨: اگر روزه دار جاهل باشد به اینکه تا به حد ترخص نرسیده، نباید قبل از زوال افطار کند، و قبل از حد ترخص به این اعتبار که مسافر است، افطار نماید، روزه این شخص چه حکمی دارد؟ آیا قضا بر او واجب است یا حکم دیگری دارد؟
✅ پاسخ: در فرض مرقوم، روزهاش باطل است و بايد آن را قضا کند لکن اگر از حکم مسأله، غافل بوده، کفّاره ندارد.
📚 أجوبة الاستفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
✅ با«مسابقه بزرگ مجازی والعصر» با ۵٩ جایزه نفیس، همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
4_5816782407788923250.mp3
7.5M
جلسه بیستم و ششم«#آیات_المهدی»
کارشناس: استاد نیلی پور
«ویژه ماه مبارک رمضان»
✅ با«مسابقه بزرگ مجازی والعصر» با ۵٩ جایزه نفیس، همراه شوید...👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
➡️ @bonyadmahdaviatesf
«#مسابقه_بزرگ_مجازی_والعصر»
با ۵٩ جایزه نفیس به عدد ابجد نام مبارک حضرت مهدی (عج)
محتوای مسابقه: ٣٠ آیه از «آیات المهدی» که هر روز در ماه مبارک رمضان به صورت متنی، صوتی و تصویری به حضور شما گرامیان تقدیم میگردد.
ضمناً سؤالات مسابقه در روزهای پایانی ماه، در همین کانال اعلام خواهد شد.
https://eitaa.com/ROOZBARG
➡️ @bonyadmahdaviatesf
37.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جلسه بیستم و ششم «#آیات_المهدی»
کارشناس: استاد نیلی پور
«ویژه ماه مبارک رمضان»
✅ با«مسابقه بزرگ مجازی والعصر» با ۵٩ جایزه نفیس، همراه شوید...👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
➡️ @bonyadmahdaviatesf
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
💠« #روزبرگ_شیعه »💠
موضوع امروز: « آیات المهدی ٢۶»
روز یکشنبه، ١۴٠٠/٠٢/١٩
✍️ مناسبت روز: نوزدهم اردیبهشت در تقویم به عنوان «روز بزرگداشت شیخ كليني (ره)» نامگذاری گردیده است، عالم و محدث ایرانیالاصلی که به «احیاگر مذهب شیعه» و «بزرگ پرچمدار علم حدیث» مشهور است؛
این محدث بزرگ عالم تشیع، سراسر عمر پربار و پربرکت خویش را در راه تألیف، تصنیف و رواج راه و روش اهل بیت عصمت و طهارت(ع) سپری كرد و یکی از كتب اربعه شیعه، بنام «کافی» را طی بیست سال تلاش خستگی ناپذیر تألیف نمود؛ لذا ضمن بزرگداشت نام و یاد این عالم گرانقدر، سخن امروز را با یکی دیگر از «آیات المهدی» آغاز مینمائیم:
«لَوْ تَزَيَّلُوا لَعَذَّبْنَا الَّذينَ كَفَرُوا مِنْهُمْ عَذاباً أَليما»: «اگر [كافر و مؤمن] از هم متمايز مىشدند، قطعاً كافران را به مجازات دردناكى عذاب مىکردیم!» (فتح/٢۵)
در این آیه خداوند به سنّت «تزایل» به معنای جدا شدن کامل دو گروه کافر و مؤمن از هم، اشاره مینماید، و آن را یکی از دلایل تأخیر در عذاب کافران میداند!
✍️ مفسرین همچنین این آیه را از «آیات المهدی» و از فلسفههای تأخیر در ظهور امام زمان (عج) دانستهاند! چنانچه در روایتی ابراهیم کرخی میگوید: خدمت امام صادق (ع) عرض کردم: «آیا امیرالمؤمنین (ع) در راه دین خداوند، نیرومند و شجاع نبودند؟» حضرت فرمودند: «آری»؛ عرض کردم: «پس چرا گروهی بر ایشان غلبه کردند و حضرت از خودشان در برابر آنها دفاع نکردند؟» امام فرمودند: «یکی از آیات قرآن، مانع این کار شد!» و سپس آیه «لو تَزَیَّلوا لعَذَّبْنَا الذِینَ کَفَرُوا مِنْهُمْ عَذَابًا أَلیمًا» را تلاوت کرده و فرمودند: «خداوند در میان فرزندان کفّار و منافقان، مؤمنانی را قرار داده بود و آن حضرت بنا نداشتند تا زمانیکه آن فرزندان به دنیا بیایند با آنها بجنگد! (و آنها را نابود نمایند) لذا زمانیکه آنها به دنیا آمدند، آن حضرت با آنها که دشمنی خود را ابراز کردند، جنگیدند!
درباره قائم ما اهلبیت نیز چنین است و آن حضرت نیز زمانی ظهور خواهند کرد که مؤمنانی که در نسل کفّار هستند، متولّد شده باشند! آنگاه آن حضرت قیام کرده و آنان را خواهد کُشت!»: «...کَذَلِکَ قَائِمُنَا (عج) أَهْلَ الْبَیْتِ (ع) لَنْ یَظْهَرَ أَبَداً حَتَّی تَظْهَرَ وَدَائِعُ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فَإِذَا ظَهَرَتْ ظَهَرَ عَلَی مَنْ ظَهَرَ فَقَتَلَهُ» (بحارالأنوار، ج۲۹، ص۴۳۶/ کمال الدین، ج۲، ص۶۴۱/ البرهان/ نورالثقلین)
👈 همچنین امام صادق (ع) در روایتی دیگر دربارهی آیهی «لو تَزَیَّلوا لعَذَّبْنَا...» فرمودند: «هرگاه خداوند، کفّاری را که از نسل مؤمنان و مؤمنانی را که از نسل کفّار متولّد میشوند به دنیا آورد، آنان که کفر ورزیدند را عذاب خواهد کرد»: «...لَوْ أَخْرَجَ اللَّهُ مَا فِی أَصْلَابِ الْمُؤْمِنِینَ مِنَ الْکَافِرِینَ وَ مَا فِی أَصْلَابِ الْکَافِرِینَ مِنَ الْمُؤْمِنِینَ لَعَذَّبَ الَّذِینَ کَفَرُوا» (بحارالأنوار، ج۲۹، ص۴۳۷/ کمال الدین، ج۲، ص۶۴۲/ نورالثقلین/ البرهان)
✍️ و اما چند نکته درباره آیه فوقالذکر:
1️⃣ یکی از فلسفههای غیبت امام عصر (عج)، جاری شدن سنّت «تزایل» است؛ بدین معنا که در صلب بعضی از دشمنان امام زمان (عج)، نور مؤمنی وجود دارد که هنوز پا به عرصه گیتی نگذاشته است که اگر امام ظهور کنند و آن دشمن را پیش از ولادت فرزند مؤمنش از بین ببرند، آن مؤمن در صلب او نیز از بین میرود!
2️⃣ کار امام، پرورش انسانهاست نه از بین بردن آنها و امام نه تنها به انسانهای موجود توجه دارند، بلکه حتی به نسلهای بعدی آنها نیز توجه میکنند!
3️⃣ هیچ گاه نباید درباره حکمت الهی و سیره حکیمانه پیامبران و امامان معصوم، تردید کرد و قضاوت عجولانه نمود! چراکه فلسفهی بعضی از آنها در ظاهر معلوم نیست!
✅ با«مسابقه بزرگ مجازی والعصر» با ۵٩ جایزه نفیس، همراه شوید👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG