✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «دزفول نماد مقاومت»
روز سهشنبه، ١۴٠٠/٠٣/٠۴
✍️ مناسبت روز: چهارم خرداد، سالروز مقاومت مردم قهرمان دزفول در برابر حملات وحشیانه بعثیهای عراق در زمان دفاع مقدس است، که موجب شد این تاریخ به نام «روز ملی مقاومت و پایداری» در تقویم رسمی کشور ثبت و «دزفول» به عنوان «پایتخت مقاومت ایران» نامگذاری شود! لذا ضمن گرامیداشت این روز و با سلام و صلوات به روح پرفتوح شهدای این شهر قهرمان، سخن امروز را آغاز مینمائیم؛
مردم شهید پرور دزفول در مدت هشت سال دفاع مقدس با وجود اصابت موشک های بی شمار بر پیکره شهر، نه تنها شهر خود را ترک نکردند، بلکه هر روز، بخشهای تخریب شده را بازسازی میکردند تا جایی که اراده رژیم بعثی عراق، در خالی کردن این شهر مهم و ویران کردن آن را به یکی از آرزوهای دست نیافتنی آنها، مبدل کردند!
مردم شهیدپرور دزفول در تمامی دوران جنگ تحمیلی، نه تنها شهر خود را تنها نگذاشتند و در برابر حملههای وحشیانه و موج تبلیغی و تهدیدات گسترده رژیم بعث عراق و بلندگوهای شبانه روزی حامیان آنان، ایستادگی کردند، بلکه هر هفته نماز جمعه این شهر را به امامت حضرت آیت الله قاضی (ره) باشکوهتر از گذشته برگزار نمودند!
✍️ برای درک اهمیت این موضوع، همین بس، که بدانید در دوران دفاع مقدس، بیش از ۱۷۶ موشک زمین به زمین، ۲ هزار و ۵۰۰ گلوله توپ و ۳۳۱ راکت هواپیما به دزفول اصابت کرد و بیش از ۱۹ هزار واحد مسکونی و تجاری در این شهر تخریب شد!
همچنین دشمن بعثی، ۲ لشکر از ۶ لشکر خود را، مأمور فتح دزفول کرده بود تا بتواند با استفاده از موقعیت ویژه این شهر، خوزستان را دور بزند و درنهایت این استان بسیار مهم و نفتخیز ایران را به تصرف خود درآورد! لذا اگر مقاومت مردم غیور دزفول نبود، چهبسا خوزستان سقوط می کرد و جنگ تحمیلی، سرانجام دیگری پیدا میکرد!
اما دزفول قهرمان با تقدیم ۲ هزار و ۶۱۰ شهید به اسلام و انقلاب همچون کوه، استوار و سرافراز ایستاد و به نماد مقاومت و پایداری تبدیل شد!
لذا هيأت دولت وقت به پاس مقاومت عزتمندانه مردم این شهر قهرمان، در سال ۱۳۶۵، دزفول به عنوان «شهر نمونه و الگو» در ایران اسلامی معرفی و لوح زرین این افتخار در این شهر نصب گردید!
👈 امام خمینی (ره)، رهبر کبیر انقلاب اسلامی در پنجم اردیبهشت سال ١٣۶٢ در پیامی به مردم دزفول فرمودند: «شما دزفولیها امتحان خود را دادید و از این امتحان خوب بیرون آمدید، شما دِین خود را به اسلام و انقلاب ادا کردید...»
👈 امام خامنهای (مدظلهالعالی) رهبر فرزانه انقلاب نیز در جمع مردم غیور دزفول در اسفند ماه سال ١٣٧۵ فرمودند: « مردم دزفول یکی از بهترین امتحانهای دوران انقلاب و جنگ تحمیلی را در تاریخ به یادگار گذاشتند و قهرمانی ماندگاری را به ثبت رساندند و این اثر شگفتآور، نتیجه رسوخ و نفوذ ایمان انقلابی تا اعماق روح و جان این مردم است...»
✍️ به راستی که استقامت و پایداری و دفاع جانانه مردم سلحشور دزفول، در راه حق، علاوه بر افتخار و پیروزی در دنیا، پاداش فراوان الهی را برای آنها به ارمغان آورد، چنانچه امام صادق(ع) میفرمایند: «هرگاه مؤمنان به بلایی و مشکلی گرفتار شوند، و در این راه، استقامت و پایداری نمایند، پاداشی همچون پاداش هزار شهید به آنها داده میشود!» (اصولکافی، ج٢، ص٩٢)
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #تقویم_معارفی_شیعه
☀️ چهارشنبه - ٠۵ خرداد ١۴٠٠
🌙 الأربعاء، 14 شوال 1442
Wednesday 26 May 2021🌲
👈 امروز متعلق است به امام کاظم، امام رضا، جواد الائمه، امام هادی (علیهمالسلام)
🕋 اذکار روز:
- یا حَیُّ یا قَیّوم (١٠٠ مرتبه)
- حسبی الله و نعم الوکیل (١٠٠٠ بار)
- یا متعال (۵۴١ مرتبه) برای عزت
❇️ وقایع مهم روز:
🔹 شب شهادت حضرت حمزه سیدالشهداء (ع)
👇👇👇👇👇👇👇
هرروز با تقویم معارفی روزبرگ شیعه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #گلبرگ_احکام
موضوع: «#احکام_نماز_جماعت»
❓در نماز جماعت براى اينكه مأموم به سجده امام برسد، آيا مىتواند در ذكر ركوع يك بار «سبحان الله» بگويد و به سجده برود يا خير؟
✅ بايد ذكر را كامل بگويد و خود را به سجده برساند و در صورتى كه به سجده اول نرسيده، در سجده دوم ملحق شود.
❓اگر به هنگام نماز جماعت مشكلى براى امام جماعت پيدا شود بهطورى كه نتواند به نماز ادامه دهد، در اين صورت وظيفه مأمومين چيست؟
✅ اگر در صف جلو فرد واجد شرايطى بود و جلو ايستاد، مأموم مىتواند بقيه نماز را با او ادامه دهد و يا فرادا بخواند.
❓اگر امام جماعت در حين نماز اشتباه كند مثلاً در ركعت دوم پس از سجده دوم بدون خواندن تشهد بلند شود در اين صورت چگونه بايد او را متوجه اشتباه كرد؟
✅ لازم نيست او را متوجه كنيد، شما به وظيفه خود اقدام نماييد.
📚استفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «حمزه، سیدالشهداء (ع)»
روز چهارشنبه، ١۴٠٠/٠٣/٠۵
✍️ مناسبت روز: امروز مناسبت خاصی نداریم، اما فردا (١۵ شوال)، سالروز جنگ اُحد و شهادت حضرت حمزه سیدالشهداء (ع)، و همچنین سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) است که ضمن عرض تسلیت، انشاالله سخن امروز را به حضرت حمزه (ع) و روزبرگ فردا را به حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) اختصاص میدهیم؛
✍️ حضرت حـمزه (ع) فرزند جناب عبدالمطلب (ع) و عموی پیامبر (ص) و از اولین مسلمانان و یکی از شجاع ترین مردان عرب و از قهرمانان رشید و افسران دلیـر اسـلام بـودند که در سختترین شرایط، دست از دفاع از دین و رسول خدا بر نداشتند تا به فیض شهادت نائل گردیدند!
👈 حضرت حمزه (ع) به معنای واقعی حامی پیامبر (ص) بودند و از حضرت در برابر بت پرستان مکه دفاع میکردند! و سران قریش و بزرگان آن قـبیله از ابهّت و شجاعت ایشان، همواره در بیم و هـراس بـودند؛ بهگونهای که در تاریخ آمده: روزی برای شکار در خارج از مکه بودند و پس از بازگشت، خبردار شدند، ابوجهل به پیامبر اسلام، توهین و جسارت کرده است، پس به سراغ ابوجهل رفته و در مقابل جمعی از بزرگان قریش، با کمان خود، محکم بر فَرق او زده و سَر او را شکافتند و فریاد زدند: «به پیامبر خدا، ناسزا میگویی؟! من به او ایـمان آوردهام و بـه راهی که او رفته است، می روم! اگر قـدرت داری با من ستیز کن!» [فرازهایی از تاریخ پیامبر اسلام، ص ١١۴]
همچنین مورخین آوردهاند که «ابولهب» و همسر او که از هر فرصتی برای آسیب زدن به پیامبر (ص) استفاده میکردند، روزی بـچّه دان گوسفندی را بر سر آن حضرت ریختند، و خبر به حضرت حمزه (ع) رسید، ایشان هم بلادرنگ، بچهدان گوسفندی را آوردند و در برابر مردم بر سر ابولهب، خالی کردند! (همان)
👈 حضرت حمزه، جنگجویی فوقالعاده بودند و در غزوات مختلف همچون: غزوه بـنی قـینقاع، غزوه ذوالعشیره و غزوات بدر و احد، چون شیری خشمگین در راه دین و پیامبر خدا شجاعانه جنگیده و قهرمانان عرب را یکی یکی از پای درمیآورند، چنانچه در غزوه بَدر، بزرگترین قهرمان قریش یعنی «شیبه» را به درک واصل نمودند! [طبقات محمد بن سعد، ص١۶]
👈 پس از شهادت ناجوانمردانه حضرت حمزه به دست غلامی وحشیِ «هند»، دختر عتبه؛ او به انتقام کشتن پدرش در جنگ بدر، جگر حضرت حمزه را در آورد و تکه ای از آن را در دهان گذاشت! لذا او را «آکلة الاکباد: خورنده جگرها» لقب دادند! [تاریخ پیامبر اسلام ، دکتر آیتی، ص٢٩۵]
👈 رسول خدا وقتی بر سر جسد حـمزه سیدالشهداء رسـیدند و ایشان را با آن وضعیت دیـدند، بسیار محزون شده و فرمودند: «هـرگز به مصیبت کسی مثل تو گرفتار نخواهم شد و هرگز در هیچ مقامی، سخت تر از این بر من نگذشته است!» سپس مدتی در کنار جسد حضرت ایستاده و فرمودند: «جـبرئیل نـزد من آمد و به من خبر داد که در میان هفت آسمان نوشته شده: حـمزة بـن عبدالمطلب، اسدالله و اسد رسوله»: «حمزه فرزند عبدالمطلب، شیر خدا و شیر رسول خداست!» [همان ص٣٢٣]
همچنین حضرت فرمودند: «پروردگار من، مرا با سه نفر از اهل بـیتم بـرگزید: علی بـن ابی طالب، جعفر بن ابی طالب و حمزه بن عبدالمطلب» و نیز فرمودند: «هـر که مرا زیارت کند و عمویم حمزه را زیارت نکند، همانا به من جـفا کـرده اسـت!» [همان ص٣٢۴]
👈 امام محمد باقر (ع) نیز حضرت حمزه (ع) را «سیدالشهداء» نامیده و فرمودند: بر سـاق عرش الهی نوشته شده «حمزه، شیر خدا و شیر رسول خدا و سـید شـهداست!» [کلیات منتهیالامال، ص ١٣٨]
✍️ و سخن امروز را با سلام و درود به روح بلند حضرت حمزه (ع) به پایان میرسانیم:
📖 السَّلامُ عَلَیکَ یا عَمَّ رسول الله، صَلَّی الله علیه و آلِه، اَلسَّلام عَلَیکَ یا خَیرَ الشُّهَداء، السَّلامُ عَلَیکَ یا اَسَدُالله وَ اَسَدُ رَسـولِه، اَشهَدُ اَنَّکَ قَد جاهَدتَ فِی الله عَزَّوَجَلَّ، وَجُدتَ بِنَفسِکَ، وَنَصَحتَ رَسولَ الله وّ کُنتَ فیما عِندَاللهِ سُبحانَهُ راغِباً ، بِاَبی اَنتَ وَ اُمّی؛ (مفاتیح الجنان)
📜سلام بر تو ای عموی رسول خدا که درود خدا بر او و آلش باد! سـلام بـر تو ای بهترین شهید راه اسلام! سلام بر تو ای شیر خدا و شیر رسول خدا!
گواهی می دهم که تو در راه دین خدای عزّوجل به جهاد پرداختی و جان خود را نثار و رسول خدا را یـاری کـردی و به آنچه نزد خداست، مشتاق بودی! پدر و مادرم به فدای تو باد!
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #روزشمار_انتخابات
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
3️⃣2️⃣ روز مانده تا انتخابات و تشکیل #دولت_جوان_حزباللهی
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
🔆 حضرت آیتاللهالعظمی امام خامنهای (مدظلّهالعالی):
🗳 «... شورای نگهبان در حرف و اقدام و کار خودش، امین و مؤتمن است و همه موظفند که به چشم امین به آن نگاه کنند؛ (البته) هر قاضی عادلی هم وقتی كه قضاوت میكند، ممكن است يك نفر در دلش به او اعتراض داشته باشد (چون بين ماها عصمت كه نيست) و (شاید) آن اعتراض، بحق هم باشد؛ اما حكم قاضی، حكم يك امين مؤتمن است و بايستی عملاً مورد اعتماد قرار بگيرد؛ امروز وضع شورای نگهبان اينطور است؛ هم در قوانين، هم در تصرفات اجرايی و شبه اجرايی، از اين قبيلی كه ما در باب انتخابات مشاهده میكنيم؛ بايستی مورد اعتماد و قبول و ائتمان مردم باشد و بحمدالله هست و هيچ كس نبايد به خودش اجازه بدهد كه از اين موقعيت و مقام شامخ معنوییی كه قانون برای شورای نگهبان معين كرده، حَطّی انجام بدهد و نسبت به آن، خدشهیی وارد كند...»
🗒 سخنان معظمله مورخ ۴ اسفند ١٣٧٠.
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
🚨 تا فرصت باقیست برای افزایش آمادگی، بصیرت و هوشیاری خود و دیگران بکوشیم...
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #تقویم_معارفی_شیعه
☀️ پنجشنبه - ٠۶ خرداد ١۴٠٠
🌙 الخميس، 15 شوال 1442
Thursday 27 May 2021🌲
👈 امروز متعلق است به امام عسکری (علیهالسلام)
🕋 اذکار روز:
-لااِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبین(١٠٠بار)
- یا غفور یا رحیم (١۰٠٠ مرتبه)
- یا رزاق (٣٠٨ مرتبه) برای وسعت رزق
❇️ وقایع مهم روز:
🔹 سالروز جنگ اُحد و شهادت حضرت حمزه سیدالشهداء(ع) (٣ ه ق)
🔹 ردالشمس توسط، امیرالمؤمنین (ع)، (٨ ه ق)
🔹 سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، (٢۵٢ ه ق)
👇👇👇👇👇👇👇
هرروز با تقویم معارفی روزبرگ شیعه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #گلبرگ_احکام
موضوع: «#احکام_نماز_جماعت»
❓اگر كسى تکبيرهالاحرام را قبل از امام بگويد حکمش چيست؟
✅ نماز خود را بايد به صورت فرادا بخواند.
❓در نماز جماعت آيا واجب است نيّت كنيم به فلان امام جماعت اقتدا مىكنيم؟
✅ بايد امام را معين نماييد، ولى دانستن اسم او لازم نيست مثلاً اگر نيّت كنيد: «اقتدا مىكنم به امام حاضر» نمازتان صحيح است.
❓نظر جنابعالی درباره انجام کارهای مستحبی مثل نماز مستحب یا دعای توسل و یا سایر دعاهای طولانی که قبل یا بعد از نماز جماعت و یا در اثنای آن در نماز خانه ادارات دولتی برگزار میشود و بیشتر از نماز جماعت طول میکشد، چیست؟
✅ دعاها و اعمال مستحبى زائد بر فريضه الهى نماز جماعت که از شعائر اسلامى است، اگر منجر به تضييع وقت ادارى و تأخير در انجام کارهاى واجب شود، اشکال دارد.
📚استفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز: «السیدالکریم (ع)»
روز پنجشنبه، ١۴٠٠/٠٣/٠۶
✍️ مناسبت روز: امروز ١۵ شوال، سالروز رحلت حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) است، لذا با سلام و صلوات بر روح بلند ایشان، سخن امروز را آغاز مینمائیم؛
حضرت عبدالعظیم (ع)، از امامزادگان عظیمالشأن و محدثین جلیل القدر و رُوات بزرگوار شیعه هستند که شرافت نَسَب را با فضیلت علم و تقوی به هم آمیخته و خدمات ارزشمندی به مکتب اهلبیت عصمت و طهارت (ع) تقدیم نمودهاند؛ چنانچه مرحوم شیخ عباس قمی (ره) مینویسد: «ایشان به علو مقام و جلالتِ شأن، معروف و از اَکابر مُحدثین و اَعاظم علماء و از زُهاد و عُباد، و از اصحاب حضرت امام جواد و امامهادی (ع) بودهاند...». [منتهی الآمال، ج۱، ص۴۶۱] .
👈 تبار حضرت عبدالعظیم (ع) با چهار واسطه، به سبط اکبر پیامبر خدا (ص) و خاندان وحی می رسد؛ (رجال النجاشی، ج۱، ص۲۴۸) که با نگاهی گذرا به زندگی و سیره خاندان حسنی، میتوان گفت که این خاندان نورانی، همواره در کرامت طبع، عزّت نفس و خدمت به محرومان شهره بودهاند؛ لذا ایشان نیز همچون جد بزرگوارشان امام حسن مجتبی (ع)، چند مرتبه تمام اموال خویش را میان فقرا و بینوایان تقسیم نموده و همواره بیچارگان را مدد و یاری می رساندند و به لقب «السیدالکریم» معروف شدند. [زندگانی حضرت عبدالعظیم، رازی، ص۲٩]
✍️ براساس آنچه در تاریخ تولد و وفات حضرت آمده، ایشان میبایست دوران حیات پنج امام همام، از امام کاظم (ع) تا امام عسکری (ع) را درک کرده باشند؛ اما آنچه قطعی و مسلّم است، ایشان محضر امام رضا، امام جواد و امام هادی (ع) را درک نموده و از آنها احادیث فراوانی نقل کردهاند. [معجم رجال الحدیث، ج۱۰، ص۴۹]
ضمناً با نگاهی گذرا به تاریخ زندگانی ایشان، این مطلب کاملاً روشن میشود که حضرت عبدالعظیم نسبت به ائمه اطهار در زمان خود، اخلاص و اعتقاد راسخ داشته و حضرات معصومین (ع) نیز علاقه و اعتماد و اطمینان ویژه به ایشان داشتهاند! چنانچه این موضوع در پیام امام رضا (ع) که توسط ایشان برای شیعیان فرستادند، کاملاً روشن و هویداست!
همچنین حدیث «عرض دین» ایشان، خدمتِ امامهادی (ع) و تصدیق آن حضرت بر اعتقادات عبدالعظیم (ع) ، دلیلی بزرگ بر ایمان و قداست و ثبات عقیده ایشان به ائمه هدی (ع) و مذهب حنیف جعفری است!
✍️ حضرت عبدالعظیم (ع) در زمان خود، دارای موقعیتی عظیم بوده و با بزرگان شیعه و رُوات درجه اول، ارتباط کامل داشته و با عده کثیری از اصحاب حضرات امام صادق، امام کاظم و امام رضا (ع) همنشین بودهاند؛ چنانچه علمای رِجال و فقهای بزرگ، نام ایشان را در کُتب خود آورده و ایشان را توصیف و تمجید کردهاند، و همگان وی را به خلوص عقیده و صفای باطن و اعتقاد صحیح و راسخ، ستوده و معرفی نمودهاند. [منتهی الآمال، ج۱، ص۴۶۱]
👈 برای اثبات عظمت علمی حضرت نیز، کافی است که بدانیم، امام هادی (ع)، مردم را برای حل مشکلات دینی و یافتن جواب پرسش های اعتقادی و عملیشان، به ایشان ارجاع میدادند! چنانچه «اباحماد رازی» از شیعیان و موالیان شهر ری، میگوید با مشکلات فراوان به سامراء رفتم و خدمت حضرت امام هادی (ع) رسیدم تا مسائل دینی خود را بپرسم! حضرت فرمودند: «ای اباحماد! هرگاه مشکلی از امور دینی برایت پیش آمد، جواب مشکل خود را از عبدالعظیم حسنی بخواه و سلام مرا به او برسان.» [رازی، زندگانی عبدالعظیم، ص۲۹]
👈 در عظمت معنوی و مقامات باطنی حضرت عبدالعظیم (ع) نیز همین بس که فضیلت زیارت مزار ایشان را برابر با فضیلت زیارت سیّدالشهداء (ع) دانستهاند! چنانچه شیخ صدوق (ره)، از محمد بن یحیی عطّار، نقل کرده که خدمت امام هادی (ع) رسیدم! ایشان فرمودند: «کجا بودی؟» گفتم: به زیارت قبر امام حسین (ع) رفته بودم؛ امام فرمودند: «بدان که اگر قبر عبدالعظیم حسنی را در شهر خودت، زیارت کنی، مانند کسی هستی که حسین بن علی (ع) را (در کربلا) زیارت کرده باشد!» [ثواب الاعمال، ص۱۲۴]
👈 مورخین، عُمر بابرکت حضرت عبدالعظیم (ع) را ۷۹ سال ذکر کردهاند، اما در کیفیت شهادت یا وفات حضرت عبدالعظیم (ع) اختلاف است، لذا برخی از مورخین و علماء مانند «فخر الدین طریحی» تصریح کردهاند که حضرت را در ری، زنده به گور و شهید نمودند! و برخی دیگر همچون «نجاشی» و «صاحب بن عبّاد»، آوردهاند که حضرت عبدالعظیم در اثر بیماری و به مرگ طبیعی از دنیا رفتهاند. [رجال النجاشی، ج۱، ص۲۴۷]
✍️ امروزه حرم مطهر ایشان در شهر ری، هرساله پذیرای میلیونها نفر از شیعیان و محبین اهلبیت عصمت و طهارت علیهم السلام است که مسلماً ما نیز از آرزومندان زیارت آن حضرت در آینده نزدیکیم!
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #روزشمار_انتخابات
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
2️⃣2️⃣ روز مانده تا انتخابات و تشکیل #دولت_جوان_حزباللهی_تحولآفرین
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
🔆 حضرت امام خمینی (ره):
🗳 «من با نهاد شورای نگهبان صددرصد موافقم و عقیدهام هست كه باید قوی و همیشگی باشد...» همچنین در فرازی دیگر فرمودند: «به (اعضای) شورای نگهبان تذكر میدهم كه در كار خود استوار باشید و با قاطعیت و دقت عمل فرمایید و به خدای متعال اتكال كنيد...»
بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در سخنی دیگر، خطاب به کسانی که شورای نگهبان و رأی آن را قبول نداشتند، فرمودند: «نمیشود از شما پذیرفت كه ما قانون را قبول نداریم! غلط میكنی قانون را قبول نداری! قانون تو را قبول ندارد! نباید از كسی پذیرفت كه ما شورای نگهبان را قبول نداریم! نمیتوانی قبول نداشته باشی! مردم رأی دادند به اینها؛ مردمی كه به قانون اساسی رأی دادند، منتظرند كه قانون اساسی اجرا بشود؛ نه هر كس از هر جا صبح بلند میشود، بگوید من شورای نگهبان را قبول ندارم... نه! همه باید مقید به این باشید كه قانون را بپذیرید، ولو برخلاف رأی شما باشد! باید بپذیرید...»
🗒 سخنان مورخ (۶ خرداد ١٣۶٠) و (١١ شهریور ١٣۶٣).
•┈┈••✾❀✾••┈┈•
🚨 تا فرصت باقیست برای افزایش آمادگی، بصیرت و هوشیاری خود و دیگران بکوشیم...
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #تقویم_معارفی_شیعه
☀️ جمعه - ٠٧ خرداد ١۴٠٠
🌙 الجمعة، 16 شوال 1442
Friday 28 May 2021🌲
👈 امروز متعلق است به صاحب العصر و الزمان حضرت مهدی (عج)
🕋 اذکار روز:
- اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ (١٠٠ مرتبه)
- یا ذاالجلال و الاکرام (١٠٠٠ مرتبه)
- یا نور (٢۵۶ مرتبه) برای عزیز شدن
❇️ وقایع مهم روز:
🔹 مناسبت خاصی نداریم.
👇👇👇👇👇👇👇
هرروز با تقویم معارفی روزبرگ شیعه
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #گلبرگ_احکام
مناسبت: روز جمعه
موضوع: «#احکام_نماز_جمعه»
❓معنای وجوب تخییری در مسأله نماز جمعه چیست؟
✅ معناى آن اين است که مکلّف در اداى فريضه واجب ظهر روز جمعه بين خواندن نماز جمعه يا نماز ظهر مخير است.
❓آیا شرکت مسافر در نماز جمعه افضل است؟
✅ شرکت در نماز برای او افضل است.
❓اگر مسافر باشم و نماز جمعه اقامه شود، حکم نمازم چیست، آیا نماز جمعه نیت کنم یا نماز ظهر؟
✅ بين نماز جمعه و نماز ظهر مخيّريد؛ و نماز جمعه کفايت (از نماز ظهر) میکند، هرچند مسافر باشيد.
📚استفتائات امام خامنهای (مدظلهالعالی)
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG
✅ #روزبرگ_شیعه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِم
موضوع امروز:
«رَدُّالشَّمس،فضیلتی اِنکارناپذیر!»
روز جمعه، ١۴٠٠/٠٣/٠٧
✍️ مناسبت روز: ایام نیمه ماه شوال، یادآور یکی از فضائل و کرامات انکارناپذیر حضرت امیرالمؤمنین (ع) بهنام «رَدُّ الشَّمس» است که در این واقعه به دعای حضرت علی (ع)، خورشید که در حال غروب بود، دوباره به آسمان بازگشت!
💠 شیخ مفید(ره) در روایتی از اسماء بنت عمیس، ام سلمه همسر پیامبر، جابربن عبدالله انصاری، ابوسعید خدری و برخی دیگر از صحابه پیامبر (ص) نقل کرده است: «روزی رسول خدا (ص) در منزل خویش تشریف داشتند و علی(ع) نیز در محضر ایشان بود، ناگاه جبرئیل(ع) نازل شد و به ابلاغ پیام الهی از طریق وحی پرداخت؛ در همان حال پیامبر (ص) پای امیرالمؤمنین (ع) را تکیه گاه خویش ساختند وسر بر آن نهادند، این وضعیّت تا غروب خورشید ادامه یافت، امیرالمؤمنین (ع) (که نماز ظهر را در وقت فضیلتش خوانده بودند و می خواستند نماز عصر را نیز در وقت فضیلت آن، اقامه نمایند) به ناچار در همان حالت نشسته، نماز عصر را خوانده و رکوع و سجود را با اشاره به جای آوردند، (ولی از خواندن اینگونه نماز ناراحت شدند)، وقتی که وحی پایان یافت و پیامبر (ص) به حالت عادی برگشتند، رو به علی (ع) نموده و فرمودند: آیا نماز عصرت را خواندی؟ علی (ع) عرضه داشت: ای رسول خدا، به علّت وضعیّت خاصّ شما که در حال دریافت وحی بودید نتوانستم نمازم را ایستاده بخوانم!
پیامبر (ص) فرمودند: یاعلی، دعا کن و از خدا بخواه که خورشید را برایت برگرداند تا نمازت را ایستاده و در وقت مخصوصش بخوانی، چون تو در حال فرمانبرداری از خدا و رسول خدا بودهای!
پس دعای امیرالمؤمنین (ع) مستجاب و خورشید برای حضرت برگردانده شد تا اینکه نماز عصر را به صورت کامل و در وقت مخصوصش خواندند، آنگاه بار دیگر خورشید بجای خود بازگشت و غروب کرد! (الارشاد، شيخ مفید، ج۱، ص۳۴۵.)
✍️ این معجزه نه فقط در منابع شیعه، بلکه در منابع اهل سنت نیز تصریح شده و عالمانی همچون طحاوی، قاضی عیاض و ابنحجر عَسقلانی، ماجرای ردالشمس را در کتب خود نقل کردهاند! [فتح الباری، ج۶، ص۲۲۱و ۲۲۲] و علامه امینی(ره) نیز در کتاب «الغدیر» نام بسیاری از علمای اهل سنت را آورده که درباره حدیث رد الشمس، کتاب مستقل نوشته یا آن را در کتابهای خود نقل کردهاند! [الغدیر، ج۳، ص۱۸۳-۱۸۸]
👈 اما متأسفانه علیرغم تأکید علمای شیعه و سنی، برخی از وهابیون، نواصب و دشمنان امیرالمؤمنین (ع)، این فضیلت حضرت را نیز مانند دیگر فضائل ایشان انکار نموده و در ماجرای «ردّالشمس» شبهه وارد کردهاند که:
❓چگونه ممكن است ناگهان در گردش منظم کائنات و کرات عظيم آسمانی، خلل وارد شود و زمین و یا خورشید از مسير گردش خود خارج شوند؟!
✅ در جواب به این شبهه:
👈 اولاً بايد توجه داشته باشيم كه اين مسأله به صورت كرامت و اعجاز انجام گرفته است و پس از مدت کوتاهی خورشید به جای قبلی برگشته و خللی در سیستم هستی ایجاد نگردیده است!
👈 وثانیاً طبق اسناد موجود در عهد عتیق و برخی از منابع اسلامی، «ردالشمس» مسبوق به سابقه بوده و برای سه تن از پیامبران الهی نیز اتفاق افتاده است، از جمله:
🔹 حضرت داود (ع)؛ [بیان المعانی، ج۶، ص۳۱۸]
🔹 حضرت سلیمان (ع)؛ [تفسیر البرهان، ج۴، ص۶۵۳-۶۵۴ و تفسیر المیزان، ج۱۷، ص۲۰۳-۲۰۴ ذیل آیات ۳۰-۳۳ سوره ص]
🔹 حضرت یوشع(ع)؛ [من لایحضره الفقیه، ج۱، ص۲۰۳]
👈 در کتاب مقدس نیز آمده که در یکی از جنگهای بنیاسرائیل، حضرت یوشع (ع) به آفتاب دستور دادند که غروب نکند و در آسمان ثابت بایستد تا بنیاسرائیل بتوانند از دشمنان خود انتقام بگیرند! [کتاب مقدس، کتاب یوشع، باب ۱٠]
✍️ البته دوباره تأکید مینمائیم که «ردالشمس» یک معجزه است و در قرآن كريم نیز، وقوع امر خارق العاده و معجزه، تصديق شده و به بعضی از مصاديق آن نیز اشاره گردیده است، مانند:
✅ داستان اژدها شدن عصای حضرت موسی و بلعيدن سِحر ساحران و داستان يد بيضا؛ [سوره اعراف، آيه ۱۱۷ ـ ۱۰۷]
✅ ماجرای خون شدن آشاميدنی ها و تسلط بيماری بر قوم فرعون؛ [سوره نمل، آيه ۱۲؛ سوره اعراف، آيه ۳۳؛ سوره اسرا، آيه ۱۰۱]
✅ ویا سخن گفتن حضرت عيسی (ع) در گهواره و شفا دادن افراد نابینا و زنده كردن مُردگان،توسطِ حضرت! [سوره بقره، آيه ۲۳؛ سوره مائده، آيه ۱۱]
بنابراین «رَدُّالشَّمس» نیز همچون دیگر معجزات الهی، اتفاق افتاده و یکی از فضائل غیرقابل انکار امیرالمؤمنین (ع) است!
✅ با ما همراه شوید...👇👇👇
https://eitaa.com/ROOZBARG