#پهلوی
💢 جوانِ امروز حق دارد #طرفدار پهلوی باشد؟
در دوره ای که تمام دنیا، از قبایل عقب مانده آفریقایی تا #حکومتهای_عشیره_ای اعراب به سمت #دمکراسی حرکت میکنند، عده ای در فضای رسانه ای و مجازی داخل و خارج ایران با سر و صدای زیاد بدنبال #تبلیغ و بازگشت حکومت سلطنتی پهلوی هستند و میگویند پسر فلانی باید حاکم ایران باشد چون از #کمر یک شاه بدنیا آمده پس لایق ترین فرد است.
حالا جوان امروزی، متولدین دهه #هفتاد و #هشتاد که دوران حکومت پنجاه و سه ساله پهلوی را ندیده اند حق دارند از #پهلوی حمایت کنند؟
✅جوان امروزی #یادشان نیست و ندیده اند که زمان پهلوی، #حمام مانند یک کالای لوکس بود، معمولا خانواده های پولدار #حمام داشتند، یادشان نیست مردم هفته به هفته فقط در حمام عمومی به آب گرم دسترسی داشت.
#یادشان نیست و ندیده اند که در هر محله یک خانواده #خط_تلفن داشت و همسایه ها باهم از آن استفاده میکردند، یادشان نیست، داشتن تلویزیون آرزویمان بود، آن هم سیاه و سفید، #یادشان نیست برای خرید #صابون هم باید در صف می ایستادیم، یادشان نیست زمستان ها برای یک #پیت_نفت ساعتها باید در صف می ماندیم، گاز که هنوز مال از ما بهترها بود.
جوان امروزی ندیده اند که مادرها در روستاها #سر_زایمان بخاطر دوری تنها بیمارستان شهر می مردند.
✅ جوان امروزی #یادشان نیست #دخترمان را در کاباره ها #لخت میکردند تا برای #پول برقصد!
#یادشان نیست و ندیده اند فساد #اشرف و #شمس و #علیرضای پهلوی را، نسل امروز هویدا و ایادی را نمیشناسد، از فساد جهانبانیان و خانواده انصاری و رشیدیان خبر ندارد، نسل امروز زورگویی های بنیاد پهلوی و خرج های آن را ندیده است.
✅ جوان امروزی یادشان نیست و ندیده اند وقتی را که ایران پر بود از پزشکان #هندی و #پاکستانی، یادشان نیست که برای کوچکترین درمانها باید به خارج میرفتی آن هم در توان پولدارها بود.
یادشان نیست و ندیده اند روستاها آب و برق نداشتند، جاده نداشتند، خانه بهداشت نداشتند، مدرسه ها کم بود، نرخ #بیسوادی بالا بود.
✅ جوان امروزی #یادشان نیست ساواک چه غول ترسناکی بود، ندیده اند منوچهری چگونه #شکنجه میکرد، نصیری و ثابتی را نمیشناسند.
#یادشان نیست اگر یک #آمریکایی با ماشینش شهروند ایرانی را زیر میگرفت، دادگاه ایران حق نداشت او را #محاکمه کند.
#یادشان نیست که دوران پهلوی استان نفت خیز #بحرین بدون #مقاومت از ایران جدا شد و ارتش ایران حتی نتوانست یک دقیقه بجنگد تا #خاک ایران از ایران جدا نشود.
✅جوان امروزی، پهلوی را از مستندهای شبکه #منوتو و صدای آمریکا میشناسد. حق دارد چون منحوس ترین دوره تاریخی ایران را مانند یک #حسرت_طلایی ترسیم کرده اند.
راستی زمان پهلوی کل ایران چقدر #جمعیت داشت؟ کمتر از نصف الان؟ چقدر کشور درآمد داشت؟
جوان امروزی حق دارد سوال کند که #انقلاب برای ما چکار کرده است، اما قبل از هرچیز باید تحقیق کند، مطالعه کند، تاریخ بخواند آن هم مستقل نه از دریچه شبکه ای که وظیفه اش تبلیغ #سلطنت (منوتو) است.
#مباهله_قرن_21
eitaa.com/Raaze_gole_sorkh
آیا عبارت «جمهوری اسلامی» نام یک بیماری خطرناک و لاعلاج و واگیردار است؟
بارها در فضای محازی با خیل متنها و کامنتهای ناشناسی برخورد میکنیم که عبارت «جمهوری اسلامی» را چنان به کار میبرند که انگار کسی در ایرلند از حکومت پادشاهی بریتانیا حرف میزند، طوری که انگار حاکمیت در ایران یک حاکمیت غیر انتخابی، اشغالگر و خارجی است.
جمهوری اسلامی مثل هر نظام و حاکمیت دیگری مشکلات بسیاری دارد و ما این مشکلات را حق خودمان نمیدانیم. به نظر ما حق ما نیست که کشور دچار فساد، سوء مدیریت و چیزهایی از این جنس باشد. اما جمهوری اسلامی همان حاکمیتی است که ما به آن حاکمیت مالیات میدهیم و دعواهای حقوقیمان را به دادگاههای آن حاکمیت میبریم.
ممکن است بعضی بگویند محکمهها و حاکمیتهای جهانی بهتر هستند. ما حاکمیت جهانیای نمیبینیم مگر این که ترامپ را حاکم جهان بدانند که ما تن به حاکمیت او نیز نخواهیم داد. در مورد محکمههای جهانی هم بد نیست کمی واقعنگر باشیم. محکمههای جهانی در سی سال گذشته دربارهی پروندهی مسافران پرواز ۶۵۵ ایران ایر چه کردند؟ در برابر حملههای شیمیایی صدام به ایران و نیز به کردهای عراق چه کردند؟ محکمههای جهانی بسیار ضعیف و در عین حال دور از بیطرفی هستند و اعتماد به آنها عملا ممکن نیست.
بگذریم از این که ما عملا نمیتوانیم از دزد اتومبیلمان به دادگاه لاهه شکایت کنیم. ماجرا را باید در محکمهای در همین کشور حل کرد.
ما نمیتوانیم مدافعان چشم بستهی هیچ حاکمیتی باشیم. اما این برخورد با جمهوری اسلامی (چنان که انگار گناهی است نابخشودنی) نیز چیزی نیست جز حاصل یک پروژهی بزرگ ارعاب مردم در فضای مجازی.
👈 ما را به دوستانتان معرفی کنید.
eitaa.com/Raaze_gole_sorkh
#اختصاصی_محرمانه
🔹پس از یک ماه جنگ روانی و رویاپردازی یک طیف خاص سیاسی در کشور، بالاخره سخنگوی ریاستجمهوری روسیه همه بافتههای آنها را رشته کرد...
#دیمیتری_پسکوف سخنگوی ریاستجمهوری روسیه:
🔻خبرهای ادعایی مبنی بر آمادهسازی برای توافق میان ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه و دونالد ترامپ، همتای آمریکایی وی درباره آنچه خروج نیروهای ایرانی از سوریه خوانده شده است، تکذیب کرد.
🔻البته علاوه بر پیادهنظام داخلی، خبرگزاری «بلومبرگ» هم پیشتر به نقل از منابع خود مدعی شده بود مذاکرات پوتین و ترامپ ممکن است شامل توافقی درباره خروج نیروهای مورد حمایت ایران از #سوریه شود.
http://eitaa.com/Raaze_gole_sorkh
📝
#مسوولیت_اجتماعی
"بیست و دوم"
✍ ادامه از قسمت 22👇
در قسمتهای پیش، جوانبی از دیدگاه رفتارگرایانه در مورد عوامل فردی و انگیزشی مسوولیت پذیری اجتماعی اشاراتی داشتیم واما؛
ثانیا"؛ افراد، در وضعیت های مختلف ، رفتارهایی را تکرار می کنند که در شرایط مشابه، پاداشی مشابه به همراه داشته باشد. البته در این رابطه ممکن است فرهنگ جامعه نیز موثر باشد.
ارزش ها(تشویق و تنبیه) دو نوع اند اول، ارزشهای غریزی مانند غذاخوردن، پول گرفتن؛ امتیاز گرفتن و... دوم، ارزشهای اجتماعی که در فرآیند جامعه پذیری آموخته می شوند.
مهمترین ارزشها، ارزشهای دسته ی دوم هستند که میتوان به آنها #تایید_اجتماعی نیز عنوان گذاشت. بنابراین هر عملی که تطابق بیشتری با تایید اجتماعی داشته باشد برای فرد باارزش تر است و به همان نسبت انگیزه فرد در مشارکت و مسوولیت پذیری اجتماعی قوی تر می شود.
پس گفته شد هرچه فرد در اعمال خود پاداش و انگیزه زیادتری را بیابد، احتمال فعالیت در مسوولیت پذیری اجتماعی بیشتر خواهد شد.
متغیر آگاهی، عامل دیگری ست که در این زمینه مطرح است. آگاهی مهمترین عنصر در عمل فردی است. بدین لحاظ که شناخت مقدمه عمل است. تا فرد در خصوص چیزی آگاهی نداشته باشد، بدان توجهی نمیکند. لذا عنصر آگاهی و آموزش اجتماعی را میتوان از مهمترین ارکان تغییر و تحول اجتماعی و فرهنگی دانست و فقدان آن نیز، یکی از موانع جدی #رشد_اجتماعی و فرهنگی ست.
لطفا" به ادامه این گفتار در قسمت بعدی عنایت داشته باشید.
#الف_حسن_زاده
eitaa.com/Raaze_gole_sorkh
﷽
"حسبنا الله ونعم الوکیل»( آل عمران - آیه 173)
🌺ترجمه:
خدا ما را بس است و او بهترین پشتیبان ما است.
🌸تفيسر:
١-مؤمن همیشه باید در کشاکش زندگی همچو سنگ زیرین آسیا باشد، محکم و استوار، ثابت قدم و با قدرت، نه تنها خم به ابرو نیاورد که مقاومت کند، و در برابر تمام دشمنان خدا بی محابا بایستد و نترسد و نلرزد.
٢-امام صادق علیه السلام می فرماید:همانا مؤمن از پاره های آهن شدید تر و محکم تر است چرا که پاره آهن در آتش نرم می شود و تغییر حالت می دهد ولی مؤمن اگر کشته شود و دوباره زنده شود و باز هم کشته شود هرگز تغییر نمی کند و قلبش محکم و پا برجا است.
٣-حسبنا الله و نعم الوکیل: چه قدر زیبا و پر معنی است این سخن بزرگ. اگر کسی معتقد به خدا باشد و در عقیده اش راستگو باشد قطعا از هیچ قدرتی چه برونی و چه درونی نترسد
٤-ابراهیم خلیل علیه السلام آنگاه که در میان آتش انداخته شد تنها سخنش این بود: حسبنا الله و نعم الوکیل. روح القدس با آن عظمتش نزد او می آید و می پرسد: اگر درخواستی داری ما در خدمت حاضریم.
٥-پس آنکه ما را می ترساند شیطان است و ما باید همیشه از آن بیزار باشیم و به سوی رحمان روی آوریم.
٦-ترس از خدا انسان را قوی و نیرومندسازد. و اگر قلبی از خدا خشیت داشت محال است از دنیائیان و مادیان و شیاطین انسی و جنی بترسد.
منبع : مجله حوزه
🌲🌸❄️🍄🌹
"اللهُمَّ اجعَلنا مِن اَحِبّائِکَ المُخلَصینَ"
التماس دعا
eitaa.com/Raaze_gole_sorkh
#تفکر
#احترام
اینجا می خواهم اعتراف کنم عبارتِ "لیدیز فِرست" (ladies first) همیشه برایم جذّاب بوده است و نشان دهنده سبک و شیوه ای از زندگی است که به خانم ها احترام می گذارد. طبیعی است که در مقابلِ شیوه سنّتی جامعه ای که در آن، زن ها باید چند قدم عقب تر از مرد راه بروند، ضعیفه به حساب بیایند، "منزل" یا "خانواده" صدایشان بزنند، وظیفه شان این باشد که برای مردها سفره بیندازند، بعد از غذا خوردنِ مردها، تهِ سفره را ببرند داخل آشپزخانه و بخورند، ظرف ها را بشویند و ...، این فرهنگِ شیک و اتوکشیده و ژیگولِ "لیدیز فرست" باید هم خیلی متفاوت و جذّاب و امروزی به چشم بیاید. تا اینکه اینجا و آنجا، در برخی کتاب های حدیثی، چشمم به روایاتی افتاد نظیر: "ما اَکرَم النِّساء الّا کَریم وَ ما اَهانهنّ اِلّا لئیم"؛ زنان را، هر که کریم باشد، حُرمت می گذارد و احترام می کند و هر کس فرومایه باشد، به آنان توهین و بی حرمتی روا می دارد.
آرام آرام دیدم چه کلاه گشادی سرَم رفته است. تا آن روز فکر می کردم اگر برای نمونه جلویِ درِ ورودی ساختمان یا آسانسوری به خانم ها تعارف کنم تا ابتدا وارد شوند، پذیرایی و آغازِ سخن را از آن ها شروع کنم، یا به هر شکل و مصداقِ دیگری به احترام و تکریمِ خانم ها بپردازم، خیلی اروپایی و خارجی رفتار کرده ام!
از این مثال کوچک و ساده می فهمیم نمونه های بسیار دیگری نیز در زندگی روزمره همه ما هست که معارف دینی و تعلیمات اخلاقی و سیره پیشوایان دین، برای آن راهکار دارد و ما نتوانسته ایم آنها را به شکل مصداقی و عملیاتی و کاربردی تبیین و ارائه کنیم...
✒ #محمدرضا_زائری
📖 #سبک_زندگی
به ما بپیوندید و
با ما همراه باشید در
#راز_گل_سرخ 👇
Https://eitaa.com/Raaze_gole_sorkh
🌹
من خود دلم از مهر تو لرزید، وگرنه
تیرم به خطا میرود اما به هدر نه!
دلخونشدهی وصلم و لبهای تو سرخ است
سرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه
با هرکه توانسته کنار آمده دنیا
با اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!
بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرور
پشت سر من حرف زیاد است! مگرنه؟
یک بار به من قرعهی عاشق شدن افتاد
یک بار دگر، بار دگر، بار دگر ... نه
#فاضل_نظری
eitaa.com/Raaze_gole_sorkh
🔴حاکم دوبی خاطره ای جالب
را در کتاب خود نقل کرده است:
«در دهه 1980 ، اجلاسی متشکل از برخی مقامات عربی برگزار شده بود. همه درباره جنگ ایران و عراق و بحران فلسطین صحبت می کردند و من خواستم فضا را عوض کنم.
بنابراین رو به مقامات حاضر در اجلاس کردم و گفتم که چرا به جای این بحث ها، فکری به حال توسعه منطقه نمی کنیم و مثلاً چرا سعی نمی کنیم دوبی را به شهری توریستی تبدیل کنیم که از سراسر دنیا به سویش بیایند؟
واکنش مقامات عربی جالب بود؛
یکی شان که وزیر بود، پاسخ داد:
آخر دوبی چه دارد که بتوان آن را به جاذبه توریستی تبدیل کرد؟ چیزی جز صحرای برهوت و خورشید سوزان و شرجی دریا و شن های داغ؟ »
شاید هر کس دیگری جز شیخ محمد بود، با خود می اندیشید که عجب سخن یاوه ای گفتم!
راست می گویند، شهر و کشور من چه جاذبه ای برای گردشگران دارد؟
اما شیخ، آن کنایه را نادیده گرفت و حتی به موتور محرکی برای خودش تبدیل کرد تا با عمل به گفته اش، جواب آن وزیر طعنه گو را بدهد.
او به کشورش بازگشت و در حالی که صدای وزیر در گوشش می پیچید که دوبی چه جاذبه ای دارد، با خود گفت: «جاذبه را باید ساخت!» و بدین ترتیب، گام های زیربنایی را برداشت.
بهترین مشاوران را فراخواند.
شرکت هواپیمایی امارات را تأسیس کرد.
دوبی را به بهشت سرمایه گذاران تبدیل کرد.
هتل ها یکی پس از دیگری ساخته شدند
و آن صحرای برهوت، به زمینی گران قیمت تبدیل شد که تاجران برای متر مترش ، با یکدیگر چانه می زدند، مراکز خرید را به مدرن ترین شکل ممکن ساخت، کوشید تفریحاتی که توریست ها به دنبال آن هستند را در بهترین کیفیت فراهم کند و ...
سال ها بعد، آن وزیر عربی که سخنان شیخ محمد را مسخره کرده بود، برای گذراندن ایام تعطیلات خود به همراه خانواده به دوبی رفت."
حاکم دوبی در صفحه لینکدین خود نوشت:
ما امروز بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان را با سرمایه گذاری 500 میلیارد درهمی (150 میلیارد دلاری) راه اندازی کردیم که قرار است تا پایان سال 2030 تکمیل شده و 5000 مگاوات برق تولید کند.
25% از برق دوبی در سال 2030، محصول انرژی پاک خواهد بود و تا سال 2050 این میزان به 75% افزایش خواهد یافت.
ما در سال 2050 شهری با کمترین میزان تولید کربن خواهیم بود.
ما صندوق 500 میلیون درهمی (150 میلیون دلاری) تحقیقات را برای انرژی پاک و صندوق سبز دوبی با سرمایه 100 میلیارد درهم (30 میلیارد دلار) را برای سرمایه گذاری در انرژی پاک راه اندازی کردیم.
اگه کارهای تو الهام بخش رویا
پردازی بیشتر، یادگیری بیشتر
کار کردن بیشتر، و ارتقای
دیگران است، تو یک رهبری
جان آدامز
دومین رئیس جمهور آمریکا
با مدیران نامدار ایران همراه شوید
eitaa.com/Raaze_gole_sorkh
یاد بگیریم که بگوییم «نه»
صدر اعظم هلند در نشست مطبوعاتی در دیدار با ترامپ حرف ترامپ را قطع کرد و گفت «نه».
این اقدام تا حدی بی سابقه بوده است. جایی که صدر اعظم لازم دانست صحبت ترامپ را قطع و تکذیب کند، همان جایی بود که ترامپ از تعرفههای تجاری صحبت میکرد.
حتی متحدان ایالات متحده در پیمانهایی مانند ناتو نیز فهمیدهاند باید در برابر این شرور پرمدعا حافظ منافع ملی خودشان باشند و این کار را با جدیت انجام بدهند نه با لبخند و گل و بوسه.
👈 ما را به دوستانتان معرفی کنید.
eitaa.com/Raaze_gole_sorkh
🌹پاسخ قاطع رهبر انقلاب به اظهارات عجیب وزیر اطلاعاتِ روحانی
🔹#رهبر_انقلاب: بعضی خیال میکنند که برخورد با مفاسد اقتصادی، مخل #امنیت اقتصادی است. این عکس قضیه است؛ این درست نقطهی مقابل حقیقت است.
🔸#علوی، وزیر اطلاعات روحانی: دستگیری و زندانی کردن برای برخورد با بدهکاران بانکی و فعالان اقتصادی متخلف اشتباه است./نباید تحت عنوان برخورد با مفاسد اقتصادی، #آرامش فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران را به مخاطره انداخت.
eitaa.com/Raaze_gole_sorkh
توبهی ذلیلانه طرحی عملی است؟
پیش از این نیز در مورد این که نه دلیلی برای توبه کردن از رفتار کشورمان در برابر اسراییل وجود دارد و نه حتی اگر دلیلی داشته باشد این کار عملی و مفید است صحبت کرده بودیم. در این متن در حد اشاره به دو واقعهی تاریخی میکوشیم نشان بدهیم خوشبینی به تصورات خام و مبتنی بر کارکرد مهربانی و لبخند عاقلانه نیست و در عمل آنچه روابط را تعیین میکند معادلات قدرت است نه میزان ادب و محبت و احترام.
مورد مصر بعد از کمپ دیوید: 🇾🇪
مصر پیش از ۱۹۴۸ کشوری آباد و با فرهنگ قلمداد میشد. ریشههای بومی حیات اجتماعی در این کشور به وضوح بارور بودند و تبادل نه چندان محبتآمیز فرهنگی و اجتماعی با فرانسه هر مصیبتی که در پی داشت، به جهش و نشاط اجتماعی و فرهنگی مصر انجامیده بود. مصر رهبر فکری جهان عرب به شمار میرفت و به همین دلیل و نیز به دلایل جغرافیای سیاسی و انسانی عملا رهبر نبرد اعراب با اسراییل شد.
نبرد با اسراییل به پیروزی نینجامید و مصر دچار واخوردگی و عدم اعتماد به نفسی شد که با حضور نیروهایی چون سادات و مبارک آخرین ذرههای روحیهی ملی مصر نیز از بین رفت.
در چنین شرایطی دو نوع خوشبینی مفرط و بی فایده در دو گروه از مردم مصر تقویت شد. گروه اول آنان بودند که تصور میکردند جنگ با اسراییل مقولهای صرفا متافیزیکی است و باید همه فریادکشان بر سر اسراییل بریزند و در ده دقیقه ریشهی اسراییل را بکنند. ریشههای عملیاتی گروههای تکفیری همین جا پدید آمد. یا جهاد میکنید (و در واقع یعنی به کنوانسیونهای غیر اجرایی ما میپیوندید) یا کافر شدهاید و خونتان حلال است.
خوشبینی نوع دوم خوشبینی فکل کراواتی بود که گمان میکردند دشمنی با اسراییل دلیلی ندارد و اسراییل مشکل فلسطینیها است نه مصریها و دوستی با اسراییل و صلح با اسراییل به مصر کمک میکند از پیشرفتهای تکنولوژیک یک همسایهی خوب بهرهمند شده و چهارنعل در مسیر توسعه بدود.
قراداد کمپ دیوید نظر هر دو گروه را محقق کرد. تکفیریها توانستند از سرخوردگی بعد از قرارداد کمک بگیرند و عده و عده جمع کنند و فکل کراواتیها به صلح با اسراییل رسیدند.
نگاهی به وضعیت اجتماعی و فرهنگی مصر و شاخصهای توسعهی انسانی و نیز شاخصهای تکنولوژی در این کشور نشان میدهد که این دو گروه با تخیلات خام و ابلهانه عملا مصر را به فلاکت کشیدهاند.
برای نمونه، مصری که زمانی رهبر فکری فرهنگی جهان عرب بود به کشوری بدل شده که در سیاسیترین اجتماعات اعتراضیش در دوران بهار عربی مردان در گلههای سیصد نفره در روز روشن و در میدان اصلی شهر به زنان خبرنگار تجاوز کردند.
مورد پرواز ۶۵۵ ایران ایر: 🇺🇸
حادثه ۱۲ تیر ۱۳۹۷ را بخاطر بیاورید که چند روز پیش ،سی امین سالگرد کشتار مسافران هواپیمای ۶۵۵ ایران ایر بر فراز خلیج فارس بود. گزارشهای رسمی نهادهای بینالمللی به هیچ روی حتی ذرهای به نفع آمریکا نیستند و این جنایت را توجیه نمیکنند. در سی سال گذشته عملا هیچ رویارویی نظامی جدیای علیه ایالات متحده از سوی ایران رخ نداده است. در مقاطعی ما حتی مهربانانه از فرو ریختن «دیوار بلند بی اعتمادی» نیز سخن گفتیم.
در نهایت ایالات متحده در برابر این سکوت نظامی و تلاش رسانهای و دیپلماتیک برای کم کردن سطح تنش چه کرد؟ خیلی ساده میتوانست همین جنایت را بهانه کند و با دادن پیشنهادی معقول برای جبران این جنایت - مثلا محاکمهی نمایشی عوامل جنایت - وانمود کند که حسن نیت دارد. اما چرا چنین نکرد؟ ساده است. چون احساس میکند با داشتن ۷۷۰۰ کلاهک هستهای و عضویت دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد و داشتن حق وتو نیازی ندارد که از کسی عذر بخواهد.
این تصویر تلخ اما واقعی است. در عرصهی بینالملل کسی با ما بر اساس حسن نیت و ادب و مهربانیمان رفتار نخواهد کرد. عرصهی بینالملل عرصهای است مبتنی بر روابط قدرت و ضعیف بودن است که نابودکننده است نه نامهربان بودن.
👈 ما را به دوستانتان معرفی کنید.
eitaa.com/Raaze_gole_sorkh
🔴 جلسه مشاوران خاتمی در نیاوران
♦️گزیده محورهای مهم: هاشمی که مُرد ارتباط با حاکمیت برایمان سخت شده. ناطق نمی تواند نقش هاشمی را ایفا کند.
🔺 باید به حاکمیت بگوییم روحانی را حفظ کند چراکه بدون روحانی ما نیز غرق خواهیم شد.
🔺 روحانی باید از ظرفیت اصولگرایان و نیروهای آماده به خدمت بسیج برای گذر از بحران اقتصادی استفاده کند.
🔺 برای بازسازی تا انتخابات۹۸ فرصت بسیار کمی داریم و از همین الان باید برای باخت برنامه ریزی کنیم.
🔺 باید این نکته را به اروپایی ها بفهمانیم که در صورت ادامه وضع موجود، دیگر روی ظرفیت ما در داخل حساب نکنند و آماده بازگشت انقلابی ها به قدرت باشند.
🔺 حنای اصلاحات و اعتدال با سفره خالی نزد مردم رنگی ندارد.
🔺 نباید بگذاریم شعار مرگ بر گرانی در دوران ما در حافظه تاریخی مردم بماند مانند سالهای ۷۴ و ۷۵
🔺 خاتمی گفت از روحانی عبور کنیم ولی منظور او نمایش عبور از روحانی نزد افکارعمومی بود و روحانی هنوز برگ برنده ما در داخل است.
https://eitaa.com/Raaze_gole_sorkh