محمد تقی رادمان
۱-قیمت تمام شده محصولات فولاد مبارکه چقدر است ؟ ( آنالیز تک تک محصولات را منتشر کنید) ۲- تحت چه ساز
پاسخ آقای طیب نیا مدیر عامل فولاد مبارکه به بنده ؛
سلام برادر
متاسفانه مسایل درست و نادرستی را در هم آمیخته اید.
قیمت تمام شده ما شفاف در صورت های مالی هست، به نظر میرسه اگر هدفتان خیره و اصلاح، اول باید اطلاعات خودتون را بدون جهت گیری از صنعت و صورتهای مالی و ... کامل کنید و بعد تحلیل هایی را جهت روشنگری به دیگران ارایه کنید.
شما حتی عدد ۱۲۲همت که سود تلفیق است را با سود شرکت اشتباه گرفته اید و این عدد نه چندان بزرگ در مقایسه با اندازه بزرگترین بنگاه و هولدینگ جمهوری اسلامی را ناشی از گرانفروشی محصولات دانسته اید.
اینکه به راحتی دیگران را «افسادطلب» می دانید و خود را مصلح و به همین دلیل راحت هر طور دوست داشتید قضاوت می کنید از اخلاق بچه مسلمان ها به دور است.
من از شما سوالی دارم
اگر شرکتی سود دهد عیب است یا حسن؟
شما ابتدا باید بفرمایید سود متعارف و حاصل عملکرد خوب مدیریت در نظر جنابعالی و کارشناسان و در فضای اقتصادی امروز کشور چقدر است؟
بر این اساس بفرمایید هولدینگی مثل مبارکه با سرمایهگذاری هدفمند در زنجیره و صدها شرکت معدنی و صنعتی وخدماتی دیگر چقدر سود بدهد از نظر شما خوب است؟
بعد بفرمایید بر اساس صورتهای مالی سود خود مبارکه فارغ از سرمایه گذاری هایش چقدر بوده است؟
پس از پاسخ به این سوال و البته در صورت بالا بودن سود از مقدار متعارف، سوالی که اول باید پاسخ داده شود این است که آیا این سود حاصل رانت است یا یارانه و یا بهره وری؟
اگر حاصل بهرهوری است که چقدر خوب و ارزشمند، اگر یارانه هم نقش داشته که باز اشکال ندارد، در اقتصاد یارانه خوب و بد همینجا تعریف می شود، یارانه ای که دود نشده و تبدیل به تولید و سود و اشتغال و درآمد ملی شده و خودکفایی کشور را رقم زده یارانه هدفمند و ارزشمندی است. بعد حتی اگر پاسخ این شد که حاصل رانت است، باید ببینیم این سود حاصل از رانت، کجا هزینه شده؟
در پاسخ به سوال اول باید بگویم با توجه به افزایش چند صد درصدی قیمت انرژی برق و گاز صنعت فولاد طی چند سال اخیر و مقایسه سودآوری مبارکه و روند کاهشی سود سایر شرکتهای فولادی طی یکی دو سال اخیر همزمان با افزایش قطعی برق و گاز در طول سال و این مطلب که تنها شرکتی که توانسته علیرغم افزایش محدودیت ها در این شرایط از صد درصد ظرفیت عبور کند فولاد مبارکه است به این نتیجه می رسیم که این سود حاصل استفاده کامل از ظرفیتها، توسعه ها و سرمایه گذاری های هوشمند و افزایش بهره وری است. لطفاً دقت کنید، در اقتصاد و شرکت داری بحث مقیاس تولید و استفاده حداکثری و بهینه از ظرفیت تولید در قیمت تمام شده و سود مبحث تعیین کننده ومهمی است. در حال حاضر اگر فولاد مبارکه را جدا کنیم مابقی شرکت های فولادی به طور میانگین با ضریب بهره برداری زیر ۶۰ درصد کار می کنند. در سایر صنایع انرژی بر خصوصا چندسال اخیر که قطعی گاز و برق بیشتر شده این اوضاع اسفبار تر است.
اما سوال دوم در مورد نحوه هزینه کرد این سود، حدود ۴۳ درصد آن بین ده هامیلیون سهامدار توزیع شده که عمدتا هم با توجه به ترکیب سهامداری فولاد، اقشار ضعیف جامعه و صندوق های بازنشتگی و تامین اجتماعی و خود دولت هستند. مابقی سود هم به طرح های توسعه زیرساختی مثل نیروگاه و خرید لکوموتیو و تکمیل زنجیره از اکتشافات معادن تا بخشهای دیگر خطوط از جمله تولید ورق های خودرویی و رنگی و الکتریکی و... اختصاص یافته که سود آوری شرکت را طی سالهای بعد بیشتر هم می کند. مالبات و ... هم که در جای خود پرداخت شده، در مورد ارز هم که کاملا بر مبنای قواعد بانکمرکزی عمل شده است و حتی یکدلار خارج از این قواعد فروش نرفته. در مورد فروش هم که قیمت و خریدار و تناژ قابل تحویل به خریدار براساس سهمیه و مصرفش و هم تناژ عرضه حداکثری، همه تحت نظارت کامل و تعیین شده توسط وزارت صمت است.
تصور می کنم در شرایط اقتصادی موجود با این نرخ تورم ۴۰ تا ۵۰ درصدی در کشور و نرخ
سود بانکی که در عمل برای گیرنده ۳۰ تا ۴۰ درصد هزینه دربر دارد و با لحاظ حجم عظیم سرمایه گذاری انجام شده در فولاد مبارکه این سود حاصل شده نه تنها بالا نیست که محل تامل است.
@Radmanminer
با سلام
ضمن تشکر از توضیحات در مورد عملکرد کیفی شرکت ، لطفا ؛
۱-مستندات یا لینکهایی که حاوی مستندات مورد سوالات بنده بودند رو ارسال کنید تا در مورد اعداد بحث کنیم .
۲- لطفا مجددا سوالات بنده رو مطالعه بفرمائید و پاسخ مربوط عنایت کنید
۳- هر چند سوالات شما پاسخ سوالات من نبود، اگر اجازه بدید پاسخ کیفی شما در مورد عملکرد شرکت رو در کانالم منتشر کنم .
۴- قطعا با این نگاه توسعه ای شما شرکتتان اگر ۵۰۰۰ درصد هم سود کند خدمت به اقتصاد و مردم محروم و خرج توسعه شرکت خواهد شد اما سود از چه طریقی ؟ با چه ساز و کاری ؟ تا کجا؟
۵- بحث ما بر سر فروش کامودیتی ها به قیمت رقابت خورده در بورس کالا و بالاتر از قیمتهای جهانی به صنایع داخلیست که یکی از علل تورم است .
۶- در مورد نرخ و میزان بازگشت سرمایه هم لطفا با عدد و رقم توضیح بدید
۷- در مورد نظارت شکلی و اسمی وزارت صمت هم بحث بسیار است که ربطی به موضوع ما ندارد .
۸- بنده با اختصاص یارانه به تولید مشکلی ندارم ، بحث بر سر میزان یارانه دریافتی و قیمت فروش محصول است
اصولا یارانه باید به تولید کننده ای داده بشه که با حداقل سود محصول رو میفروشه با هدف سرپا ماندن، نه فروش محصول با ۵۰۰ یا ۶۰۰ یا ۱۰۰۰ درصد سود !
فلسفه یارانه سوخت و انرژی اینطوری زیر سوال خواهد رفت .
@Radmanminer
♦️ راهی که آقای #قالیباف بعنوان ریاست مجلس میرود همان راهی است که آقای ناطقنوری در سال ۷۶ و آقای علی لاریجانی درسال ۹۲ پیش رفتند و به نام میانهروی و اعتدال، چشم دیدهبانی و نظارتی مجلس را کور کردند!
سرانجام کار، هضم خود آنها در جریان اصلاحات بود نه سودی برای ملت! #دولت_وفاق_ملی اسم رمزِ حذف نقش نظارتی مجلس و تقسیم کیک قدرت بین برخی جریانات سیاسی است نه تلاشی برای اتحاد و انسجام ملی!
🔘داود مدرسیان
@Radmanminer
♦️نامه ی سازمان بازرسی کل کشور به وزیر اقتصاد بابت تسهیلات غیر متعارف در دوران گذار دولت سیزدهم به چهاردهم به کارکنان بورس
پ ن ؛ اینا که عددی نیست . به وامهای کم درصدی که ۱ سال پایانی مسئولیت آقای جعفری در سازمان ایمیدرو داده شد مراجعه کنید 😊
@Radmanminer
♦️وفاق ملی از دید قالیباف رو بذارید کنار وفاق ملی اینها
خدا عاقبت این مملکت رو با این وفاقتون ختم به خیر کنه
پ ن ؛
فقط من موندم اون چادر چیه رو سر شما!!
@Radmanminer
♦️فساد بانکداری در کشور، در سایه بی تفاوتی و بی اعتنایی حاکمیت و دستگاه های حاکمیتی نسبت به عدالت و حقوق الهی و حقوق انسانی.... ⁉️
♦️بانکها ۹۱.۵ هزار میلیارد به خودشان وام دادند
انتشار گزارش تسهیلات پرداختی بانکها و موسسات اعتباری به کارکنان خود در سال ۱۴۰۲ نشان میدهد بانکها در سال قبل ۹۱.۵ همت به کارمندان، مدیران و هیات مدیره خودشان وام (اصل وام به همراه سود) داده اند.
در راستای تکلیف قانون بودجه سال ۱۴۰۳، بانک مرکزی گزارش مجموع مبالغ پرداختشده بانکها و موسسات اعتباری به کارکنان، مدیران و اعضای هیئت مدیره آنان در سال ۱۴۰۲ را بصورت تفکیکی منتشر کرد.
گزارش تسهیلات شبکه بانکی به کارکنان خود به تفکیک هر بانک روی سایت بانک مرکزی بخش آمارهای بانکی منتشر شد.
@Radmanminer
♦️به نظر شما اگر این آخوندک جوان در فتنه ی ۸۸ یا ۱۴۰۱ توسط اغتشاش گران با ضربات چاقو کشته میشد یا با ماشین زیر گرفته میشد ( که یکی از دوستان نزدیک و روحانی بنده با همین کیفیت شهید شد) باز هم دنبال رفع حصر یا رفع فیلترینگ سکوهای فتنه انگیزی بود ؟؟
البته که شهادت در راه خدا لیاقت می خواهد و کسانی که در بزنگاهها طرف ثروت و قدرت هستند و نماز را پشت علی ( ع) می خوانند و شام را سر سفره معاویه می خورند حسابشان متفاوت است .
به نظر شما فیلترینگ در کفه دیگر ترازوی حصر است ؟؟
پ ن ؛ این گفته ی ایشان نشان می دهد که خود منافقین و فتنه گران و ایادیشون هم معتقدند که چه ارکان فتنه آزاد شوند و چه سکوهای فتنه انگیزی آزاد شوند در یک حد است .
حالا شما انتخاب کنید کدام فتنه انگیزتر و جذابتر است؟؟ 😁
@Radmanminer
32.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️بارها گفته ام باز هم می گویم
همسایگان افغانستانی ما ، میهمانان عزیز ما و نور چشم ما هستند.
وظیفه انسانی ماست که با آنها با کرامت رفتار کنیم و آنها را عزیز بداریم . و البته با هر کس غیر از این عمل کرد برخورد نمائیم .
ضمنا آنها در عمل ( سازندگی و جنگ و ...) اثبات کرده اند که سرمایه های اجتماعی ما هستند .
#مهمانان_همزبان_ما
@Radmanminer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ کشف سکه های عصر ساسانی در شهر شکی جمهوری باکو
یک چوپان در شهر شکی در نزدیکی مرزهای گرجستان و جمهوری داغستان روسیه، سکه های نقره عصر ساسانی متعلق به قرن هفتم میلادی را کشف کرده و قصد فروش آنها را داشت که توسط پلیس دستگیر شد.
پ ن ؛
منتظر باشید جاعلان باکو و اوباش وابسته به آنها در ایران برای این سکه ها هویت ترکی جعل کنند
🔘مقاومت اسلامی قفقاز
@Radmanminer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️علت قطعی برق این روزها
👈اول این دو مصاحبه را ببینید
👈بعد بگذارید کنار ناترازی برق کشور
👈بعد بگذارید کنار قطعی برق بخش مسکونیِ این روزها و دادن برق به صنعتی که مجوزهای بی رویه برایش صادر شده
که البته ما ۴ سال است داریم فریاد میزنیم که مجوز ندهید ( چون زیر ساخت و خوراک و انرژی و آب و ... ندارند) 👇
https://www.aparat.com/v/y564hai
و 👇
https://www.aparat.com/v/z833vn8
و👇
https://radmanminer.com/steel-permits/
👈بعد بگذارید کنار عهدنامه ی ذلت بار و استعماری پاریس که در دولت روحانی امضاء شد و موجب عدم توسعه ی نیروگاههای سوخت فسیلی کشور و نهایتا موجب به بار آمدن وضعیت فعلی شد.
حالا دولت جدید هم می خواهد با تعهد به این عهدنامه ننگین و استعماری و فشار ناشی از کمبود برق آن به مردم، راه قبلی ها را برود .
پ ن ؛
اینها را گفتم که بدانید از کجا می خورید
@Radmanminer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ما دو پیاله ایم که لبریز باده ایم
این دو پیاله را به ملک هم نداده ایم
تا وقت میکنیم حسینیه می رویم
ما سالهاست شیعه ی گریان جاده ایم
با هر سلام صبح به آقای بی کفن
انگار روبروی حرم ایستاده ایم
با رعیتی خانه ی ارباب با وفا
احساس میکنیم که ارباب زاده ایم
شکر خدا که نان شب ما حسین شد
ممنون لطف مادر این خانواده ایم
بال ملائک است که ما را میاورد
یعنی سواره ایم اگر چه پیاده ایم
داریم با حسین حسین پیر میشویم
خوشحال از این جوانی از دست داده ایم
#شب_زیارتی_ارباب
@Radmanminer
در کانال خبر فوری سراسری مطلبی در مورد گران فروشی فولادی ها خواندم که از منظری جدید به موضوع نگاه می کرد
هر چند ایرادات شکلی( مثل استفاده اشتباه از عبارت حقوق مالکانه بجای حقوق دولتی معادن و ...) داشت اما جدید و جالب بود.
مطلب این بود👇؛
در متن لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ که سال قبل توسط مجلس تصویب شد تصریح شده که کسری تراز عملیاتی بودجه سال آینده ۳۰۷ هزار میلیارد تومان است.
دیشب در مباحثم گفتم که فقط ۱۰۰ میلیون تن سالیانه سنگ آهن از معادن ما برداشت میشه که ارزش دلاریش معادل ۱۰ میلیارد دلار هست که حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومن میشه!
(تاکید میکنم فقط سنگ آهن به این قیمت نه تمام معادن ما)
در حالی که حقوق مالکانه دریافتی دولت از تمام معادن کشور در بودجه ۵۳ هزار میلیارد تومن تعیین شده.
چی میخوام بگم؟
یعنی اگر فقط سنگ آهن رو به قیمت واقعی ۴۵۰ همت در اختیار این شرکتها قرار میدادن و پولش رو میگرفتن نه تنها کسری بودجه ۳۰۷ همتی ما جبران میشد بلکه حدود ۱۵۰ همت دیگه هم اضافه داشتیم.
مجدد تاکید میکنم فقط سنگ آهن!
حالا در نظر بگیرید کلی معادن دیگه هم داریم که جمعا دارن ۵۳ همت بابتشون میگیرن.
بعد میگن پول نداریم حقوق بازنشسته ها و کارگرها و معلمها و... رو زیاد کنیم.
حالا ما موافق نیستیم به این شرکتها به قیمت واقعی بدن چون ورشکست میشن🙂 اما لااقل به مردم خودمون که نباید به قیمت جهانی اونم به دلار بفروشن.
اساسا چرا این شرکتها باید مالک فولادی بشن که از معادن ملی که متعلق به همه مردم ایران هست برداشت شده!
اینها نهایتا باید حق العمل فرآوری رو بگیرن نه اینکه مالک محصول بشن و پدر ملت رو دربیارن
مطلب بعد اینکه اگر این اتفاق بیفته و دلار از دست این افراد خارج بشه به یقین دلار هم به قیمت واقعی خودش که زیر ۲۰ هزار تومن هست برمیگرده و در اینصورت چون تورم نداریم بلکه برعکس قیمتها روند کاهشی پیدا میکنه دیگه نیازی نیست نگران میزان حقوق کارگران و کارمندان باشن.
🔘خبر فوری سراسری
@Radmanminer
خلاصه اش میشه اینکه باید وزارت انفال شکل بگیره و تمام انفال از معادن ، نفت و گاز ( که در قانون جزو مواد معدنی محسوب میشن) ، جنگلها و مراتع ( که امروز شدیدا قربانی ویژه خواری هستند) ، محیط زیست و ... تحت فرمان این وزارتخانه و مدیریت واحد عمل کنند تا تعارض منافع "بین دستگاهی" که امروزه باعث اینهمه حیف و میل و تجاوز به اموال و دارائیهای کشور شده از بین برود و البته که یکی از خروجی های آن جلوگیری از مفت فروشی انفال به ویژه خوارها و جلوگیری از مالکیت محصولات و گرانفروشی آنها به داخل و ماحصل آن توزیع عادلانه ثروت های عمومی بین آحاد مردم خواهد بود .
@Radmanminer
جهت استحضار ؛
در قانون معادن که در سال ۷۷ توسط ویژه خوارها تدوین و مجلس وقت هم که این لایحه را خیر الموجودین می دانسته با دستپاچگی تصویب کرده که در آن حق انفال از مواد معدنی استخراج شده یا فرآوری شده کمتر از ۱۰ درصد بهای فروش پای معدن محاسبه می گردد .
قطعا این میزان برای سال ۷۷ که دلار ۶۰۰ تومان بوده و قیمت تمام شده ی استخراج نزدیک به قیمت دلار منطقی بوده و ساز و کار معیوب و ضریب دهنده ی بورس کالا هم وجود نداشته خوب بوده اما امروز که قیمت دلار به ۶۰ هزار تومان رسیده و قیمت تمام شده تولید یک تن ماده خام معدنی فاصله فاحشی با آن گرفته و از سویی قیمت فروش محصول در داخل با ساز و کار معیوب بورس کالا بالاتر از قیمتهای جهانیست ، منطقی نخواهد بود .
اصولا حق انفالی یا حقوق دولتی مواد خام معدنی باید بر اساس ساز و کارهای موجود در فروش محصول محاسبه و دریافت شود .
یعنی مثلا اگر تولید کننده ای شن و ماسه تولید می کند و پای معدن و ریالی میفروشد بر اساس همان حقوق دولتی بدهد و اگر دیگری سنگ آهن تولید و در بورس کالا به قیمت جهانی می فروشد باید به همان نسبت حقوق دولتی بدهد که نتیجه آن همترازی و رشد اقتصادی متناسب در حاکمیت و تولید باشد .
یا بالعکس قیمت فروش سنگ آهن در بازار داخل ریالی باشد و در داخل و بر اساس سود متعارف ( بین سود بانکی تا ۱۰۰ درصد ) تعیین شود که موجب تورم نشود .
@Radmanminer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️پرتاب نیزه و رکورد شکنی سعید افروز و کسب طلای پارالمپیک با ندای یا امام رضا (ع)
❤️❤️❤️❤️
@Radmanminer
♦️سردار عبدالهی، معاون هماهنگ کننده ستادکل نیروهای مسلح: پاسخ سختی به شهادت شهید هنیه خواهیم داد؛ اما زمان آن را فرماندهی معظم کل قوا تعیین خواهند کرد.
این تیتر را در برخی کانالهای خبری دیدم، برای اطمینان مشروح سخنان سردار عبداللهی را در خبرگزاری تسنیم خواندم، هیچ حرفی از تعیین زمان انتقام توسط رهبری نزده بودند. فقط گفته اند پاسخ حتمی است ولی زمان آن مشخص نیست.
در روز روشن سخنان یک فرماندهی ارشد نظامی را تحریف میکنند تا مردم را فریب دهند و هزینهی عدم پاسخ به جنایت رژیم صهیونیستی را هم به گردن رهبری بیندازند.
میخواهند این تصور را در ذهن مردم جا بیندازند که جزئیات تصمیمات نظامی هم توسط رهبری گرفته میشود، در حالیکه به هیچ وجه اینطور نیست و اینگونه تصمیمات در شورای عالی امنیت ملی گرفته میشود، همانطور که عملیات وعدهی صادق و حملهی موشکی به عین الاسد تصمیم شعام بود.
البته حق دارند، وقتی رئیس جمهور مملکت در مقابل ۹۰ میلیون ایرانی، دروغ میگوید و از رهبری هزینه میکند و صدایی هم از اکثریت نمایندگان مجلس بلند نمیشود، چرا خبرگزاری اعتماد این کار را نکند؟
به نظر میرسد این روزها، هزینه کردن از رهبری و دروغ بستن به رهبری، هیچ هزینهای ندارد.
🔘 حسن عباسی
@Radmanminer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️این فیلم رو من تا الان ۱۰ بار دیدم بازم میبینم برام مطالبش جالبه و عمیقا تاثیر گذار
اما یه عده هزار بار هم ببینن بازم نمیفهمن!!
شایدم نمی خوان بفهمن!
@Radmanminer
میدری اضافهکرد: آیت الله بهشتی یکی از کارکردهایی که برای تعاونیها ذکر میکرد، این بود که انباشت دانش را به وجود میآورند؛ وقتی افراد دور هم جمع میشوند، این تعاونیها چگونگی کارکرد را از نسلی به نسل دیگر انتقال میدهند و با از بین رفتن تعاونیها همه این کارکردها از بین میرود.
وزیر کار افزود: آنچه ما ضربه خوردیم و امروز خلأ بزرگ در نظام حمایت اجتماعی ما وجود دارد، از بین رفتن محله در همه شهرها و کلان شهرها و شهرهای بالای ۳۰۰ هزار نفر است که حتی همسایه، همسایه را نمیشناسد.
وی گفت: تعاونیها وقتی رشد میکنند که سطح حداقلی از ارتباطات اجتماعی وجود داشته باشد و وقتی ارتباطات اجتماعی در محله نداریم، نمیتوانیم تعاونی مصرف و مسکن داشته باشیم.
به گفته میدری، تعاونی توزیعی و تعاونیهایی که جنبه حمایت دارند نیز باید در یک بستر جغرافیایی شکل بگیرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامهداد: اگر بتوانیم تعاونیها را احیا کنیم، محلهها دوباره زنده میشوند و ارتباطات در ادارات و جاهایی که انسانها با هم ارتباط دارند، شکوفا تر میشود.
وی افزود: در حوزه حمایت اجتماعی بر این اعتقادیم که بعد از خانواده مهمترین نهاد اجتماعی ما محله است و برای این تاکید بر مسجد و نماز جماعت میشود، این ارتباط اجتماعی زمینهساز تحول است.
پ ن ؛
آفرین بر این وزیر فهیم ✌️
@Radmanminer
♦️امت حزبالله و مردم مسلمان ایران بیدار باشد و بداند که #جام_زهر عبور از حجاب حکم اسلام و قرآن را عدهای از خواص اصولگرا و اصلاح طلب به ولی فقیه زمان، دارن تحمیل میکنن و با رفتن حجاب، دیگر حکومت اسلامی و اقامه احکام الهی معنا ندارد و چند صباحی دیگر اسلام نیز از نظام اسلامی حذف میشود. خطر جدی است.
@Radmanminer
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️آقای هاشمی !
تو از دید منِ اروپایی یه بی ناموس و کثافتی!
@Radmanminer