فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تصاویری دیدنی از سنگ تمام پایتخت شور و شعور حسینی برای ذوالفقار حزب الله لبنان
🔷اولین همایش بین المللی ذوالفقار حزب الله لبنان، سید مصطفی بدرالدین، فرمانده شاخه نظامی حزبالله لبنان
🔸جبهه جهانی شباب المقاومة با همکاری هیئت ثارالله زنجان
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کارشناس صهیونیست: ایران از اقوام مختلف تشکیل شده پس به چند کشور تجزیه خواهد شد/چهارشنبه سوری روز تغییر حکومت است!
🔹کارشناس عراقی: کسانی این حرف ها را میزنند که رژیمشان از اقوام نامحدودی تشکیل شده و هر شخص دو گذرنامه دارد/چهارشنبه سوری، جشنی ایرانی است و ربطی به تظاهرات ندارد!/ کاوش مدیا
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
♦️خطیبزاده: توافق موقت در وین مطرح نیست
🔹سخنگوی وزارت خارجه: چیزی به نام طرح گام به گام یا توافق موقت در مذاکرات وین مطرح نیست. طرف مقابل هیچ ایرادی در متون ایران نگرفت، نه تعجیل داریم و نه اجازه میدهیم کسی با وقت و انرژی ما در وین بازی کند.
🔹گفتوگوهای وین آخر این هفته از سرگرفته میشود و تاریخ دقیق آن در گفتوگوی آقای باقری و مورا قطعی خواهد شد.
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
🔴 آیا دولت رئیسی در 100روز اول توانسته اتفاق راهبردی رقم بزند؟
👤 #مهدی_جهانتیغی
🔹 صد روز به یک معنا، زمان معناداری برای رقم زدن اتفاقات راهبردی توسط یک دولت نیست. اما می توان به جرات گفت که ابراهیم رئیسی در صد روز اول دولت خود، اتفاقات راهبردی قابل توجهی رقم زده است.
1️⃣ تغییر نگاه راهبردی قوه مجریه به مردم
🔸 حسن روحانی در اوج نارضایتی مردم، سکان قوه مجریه را تحویل ابراهیم رئیسی داد. رئیس دولت سیزدهم اولین و شاید بزرگترین کار راهبردی که در این صد روز انجام داد، تغییر نگاه دولت به مردم بود.
✅ سفرهای کم خرج و امیدوارکننده آخر هفته به استان ها، بازدید های سرزده، گفتگوهای مستقیم و بیواسطه با اقشار مختلف مردم، مدیریت عوارض زلزله در هرمزگان و اندیکا، مدیریت بحران حمله سایبری به پمب بنزین ها و اصرار به اینکه دولت دیگر مردم را در طرح های اقتصادی و سیاسی غافلگیر نخواهد کرد، از مهمترین مصادیقی است که می توان از تغییر نگاه راهبردی قوه مجریه به مردم یاد کرد. جالب آنکه پس از مدت ها رضایت عمومی از قوه مجریه در ایران روند صعودی پیدا کرده است.
2️⃣ عبور از مین های گذاری های راهبردی دولت روحانی!
🔹 روحانی در حالی دولت را به رئیسی تحویل داد که انبوهی از معضلات راهبردی و مین های بزرگ کار گذاشته شده را می توان سر راه دولت سیزدهم دید.
🔸 برجام، کمبود ذخایر کالاهای اساسی و دارو، بودجه مین گذاری شده و نامتناسب با شرایط روز ایران، هرکدامیک به تنهایی می توانست دولت را در صد روز اول دچار بحران راهبردی بکند. جالب آنکه دولت رئیسی نه تنها از این مین گذاری ها عبور کرده بلکه درآمد دولت از مالیات واردات، صادرات، فروش نفت در همین فاصله کوتاه فراتر از اواخر دولت روحانی بوده و حتی تورم کاهش پیدا کرده است.
3️⃣ دستاوردهای ملموس با تغییر راهبردی در سیاست خارجه
✅ با تغییر جهت راهبردی سیاست خارجه دولت رئیسی، عضویت دائم در سازمان شانگهای، امضای قرارداد سوآپ گازی سهجانبه با ترکمنستان و آذربایجان، تقویت نقش ایران در سازمان اکو، واردات واکسن از طریق دیپلماسی فعال، افزایش فروش نفت، بازگرداندن میلیلاردها دلار از اموال بلوکه شده ایران در خارج از کشور، رقم خورد. مهمترین تفاوت راهبردی دولت رئیسی با دولت روحانی در سیاست خارجه را باید در همین «دستاوردهای ملموس» دانست.
4️⃣ تغییرات راهبردی در حوزه مبارزه با کرونا
🔹روحانی در حالی مدیریت بحران کرونا را با هفتصد کشته در روز تحویل دولت رئیسی داد که درمان کرونا را هم گروگان سیاست خارجه خود و برجام کرده بود. اما جدی ترین اتفاق در حوزه مقابله با کرونا، وارادت غیرقابل مقایسه واکسن و واکسیناسیون گسترده مردم توسط دولت رئیسی در قیاس با دولت روحانی بود.
💢 دولت رئیسی طی صد روز 1000 درصد بیشتر از دولت روحانی واکسن وارد کرد و در همین مدت 700 درصد هم مرگ و میر حاصل از کرونا را در ایران را کاهش داد. این سرعت واردات واکسن و افزایش قایل توجه واکسیناسیون جامعه در صد روز، سبب کسب رکوردهای جهانی برای ایران در مبارزه با کرونا شد و به عنوان یک اتفاق راهبردی مورد تحسین کارشناسان قرار گرفت.
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
⭕️ شما یادتون نمیاد این اصلاح طلبا که امروز نوسان گیر لحظه به لحظه بازار شدن و گرونی هارو گردن دولت رئیسی می اندازن یه زمان انتهای تحلیلشون از ارزونی و گرونی قیمتها: بایدنی و ترامپی بود!
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
تکاپوی ۱۰۰ روزه دولت
و پاتک غرب و غربگرایان - ۱
1- اگر سنجش «صد روز فعالیت دولت»، در مقایسه با شرایط ناگوار چند سال اخیر باشد، و به این شرایط، جنگ ترکیبی دشمن و برخی خیانتهای داخلی را هم اضافه کنیم، باید گفت عملکرد دولت جدید، موفقیتآمیز بوده است. شیوع افسار گسیخته کرونا در ماههای پایانی دولت سابق، آمار مرگ و میر روزانه را به بیش از 700 نفر رساند و اگر این روند ادامه مییافت، میتوانست آمار را به بیش از هزار نفر برساند و درِ کسب و کارها را تخته کند. به صفهای آزار دهنده در مقابل اورژانس بیمارستان ها، داروخانهها و مراکز واکسیناسیون، صفهای گوشت و مرغ و تخم مرغ و روغن و... را هم اضافه کنید که از اختلال در سامانه مدیریت حکایت میکرد.
2- اما سوءمدیریت، ابعاد دیگری هم داشت. دولت مدعی تدبیر، در ۴ ماه پایانی، با تشدید چاپ پول، پایه پولی را ۵۸ هزار میلیارد تومان دیگر افزایش داد. حجم نقدینگی از ۴۳۰ هزار میلیارد در سال ۹۲، به ۴۰۶۷ هزار میلیارد تومان رسید و فقط در سال پایانی، ۴۰/۵ درصد (۶۳۷ هزار میلیارد تومان) افزایش یافت. دولت همچنین رکورد استقراض از بانک مرکزی را با افزایش ۱۲ برابری شکسته و فقط در ۵ ماه پایانی، بیش از ۵۵ هزار میلیارد تومان از تنخواه بانک مرکزی استفاده کرده بود. در عین حال، معادل ۵۰ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی قرض گرفت و تسویه نکرد. در عین حال، با فروش پرحجم اوراق، پرداخت ماهانه ۱۱ هزار میلیارد تومان سود (۵۰۰ هزار میلیارد برای چهار سال آینده) را به ارث گذاشت. و البته رقم کلی بدهی بر جا مانده، بیش از ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان است.
دولت با این وجود، در ماههای پایانی اصرار داشت بهجای مهار تورم و حفظ قدرت خرید عمومی، حقوقها را افزایش دهد که در تشدید نقدینگی و تورم تقریبا ۵۰ درصدی موثر بود. کارشناسان میگویند آثار «زنجیره سوءتدبیر»، دست کم تا اواخر امسال ادامه خواهد داشت. از طرف دیگر، آمار تجارت کالایی (بدون نفت خام) در فروردین ۹۹ نشان میداد ارزش صادرات نسبت به سال قبل، با ۳۶ درصد کاهش مواجه شده و از 2/592 میلیارد دلار، به 1/652 میلیارد دلار کاهش یافته است. همزمان خبرگزاری ها گزارش دادند کاهش صادرات نفت ایران در ماه آوریل (فروردین/ اردیبهشت امسال) رکورد زده و به ۷۰ هزار بشکه رسیده است.
3- دولت آقای رئیسی اوایل شهریور ماه، در چنین شرایط دشواری تشکیل شد و در همین سه ماه توانست با وجود کسری بودجه تحمیلی، صفهای واکسن و دارو و مرغ و گوشت و روغن را با مدیریت نسبی بازار جمع کند؛ هر چند که در ابتدای مسئولیت دشوار ساماندهی و با ثبات سازی اقتصاد قرار دارد. دولت در این مدت تلاش کرده، از سهم -به ارث رسیده- خود در به هم ریختن اقتصاد بکاهد. از جمله کاهش 0/3 درصدی پایه پولی، محدود کردن استفاده از منابع بانک مرکزی و کاهش خلق پول در بانکها، نظارت بر بازار، ابلاغ ضوابط جدید برای توسعه صادرات و مدیریت واردات، کاهش رسوب کالا در گمرکات و سرعت بخشیدن به ترخیص کالا.
4- اکنون در حالی که اطمینان نسبت به توانمندی «نهاد دولت» افزایش یافته، بانک جهانی در گزارش خود پیشبینی میکند اقتصاد ایران رشد بهتری را در سال میلادی پیش رو تجربه خواهد کرد: «اقتصاد ایران هر چند با چالش تورم، رکود و بیکاری، خشکسالی و اختلال در تامین انرژی برای صنعت مواجه است، توانسته با افزایش تدریجی تولید نفت و مهار کرونا، از رکود دو سال اخیر خارج شود». همچنین صندوق بینالمللی پول، در گزارش اواخر مهرماه خود پیشبینی کرد روند تورم در ایران نزولی شود و در سال میلادی پیش رو، با 11/8 درصد کاهش، به 27/5 درصد برسد.
5- گزارش سوم، مربوط به رسانه «مِنا فیوچرز» وابسته به «انستیتو خاورمیانه» در آمریکاست: «ایران بعد از سه سال تحریم و رکود، به ثبات رسیده است. برخی شاخصها مثل تورم، همچنان نگرانکننده هستند؛ اما تولید ناخالص داخلی، به محدوده رشد نزدیک شده که نشانگر تابآوری اقتصاد ایران در برابر انبوه فشارهای خارجی و داخلی است. کارشناسان توافق دارند که تنوع فعالیتهای اقتصادی، دلیل کلیدی این رویداد است. ایران روی جایگزینی واردات از طریق ایجاد ظرفیتهای داخلی - از جمله گسترش ظرفیتهای پالایشگاهی و پتروشیمی- کاهش وابستگی به منابع فناوری غرب، تجارت با چین و روسیه و گسترش تجارت با همسایگان تمرکز داشته است. این سیاستها اقتصاد ایران را به ثبات رسانده، هر چند حفظ این مسیر آسان نیست».
💢ادامه دارد⬇️
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
تکاپوی ۱۰۰ روزه دولت و پاتک غرب و غربگرایان - ۱ 1- اگر سنجش «صد روز فعالیت دولت»، در مقایسه با شرای
🔹تکاپوی ۱۰۰ روزه دولت
و پاتک غرب و غربگرایان - ۳
10- اکنون جای طرح یک پرسش کلیدی است: در حالی که ارزیابی محافل اقتصادی غرب، بر خروج اقتصاد ایران از رکود و فشلی دلالت دارد، چرا مثلا قیمت ارز ناگهان افزایشی میشود و برخی رسانههای زرد توجیه میکنند که علت آن، مقاومت ایران در مذاکرات و پیشبینی منفی از آینده اقتصادی است؟ آیا صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی از قاطعیت ایران در مذاکرات و خباثت غرب خبر نداشته و آن ارزیابیهای مثبت را انجام دادهاند؟ یا با آگاهی از این واقعیت که ایران، اتکا به برجام و مذاکرات را در برنامه ریزی خود کنار گذاشته، اعلام کردهاند اقتصاد ایران پویاتر و با ثباتتر میشود؟ اگر گزاره دوم درست است -که همین هم هست- پس برخی نوسانات در بازار ارز و برخی بازارهای مشابه کجا مهندسی و دستکاری میشود؟
11- در جنگ ترکیبی دشمن (جنگ اطلاعاتی، اقتصادی، سیاسی و رسانهای در خدمت عملیات روانی و عملیات فریب)، موفقیتها سانسور و فراموشانده میشوند؛ مذاکرات فرسایشی وین بزرگ نمایی، اما موفقیتهای ایران در سازمان شانگهای و اکو کوچکنمایی میشود؛ با شیوع کرونا، به ملت ایران میگویند کار شما تمام است (به قول اکبر گنجی: «وظيفه ما وحشت افكني است. ما تشنه مرگ و خون مردم ايرانيم. كاري را كه شديدترين تحريمهای تاريخ نتوانست با ايران انجام دهد، ما موظفيم با كرونا هراسي انجام دهيم»)، اما وقتی دولت توانست بر این چالش بزرگ فائق آید، لاپوشانی کرده و سوژه دیگری را چاق میکنند؛ یا اگر آمریکا با حقارت از افغانستانگریخت، به جای اشاره به شکستهای پیاپی او در منطقه، سعی میکنند حس شکست و ترس را در افکار عمومی ایران بدمند و حال آنکه هدف اصلی این جنگ مغلوبه، چیدن پر و بال اقتدار منطقهای ایران اعلام شده بود.
12- هدف از سیاهنمایی آینده اقتصاد ایران «بدون برجام»، بیثبات سازی بازار و افکار عمومی، و تبدیل آن به برگ برنده آمریکا، در مذاکراتی است که به خاطر عهدشکنی، پشت در مانده است. ضمنا لابد از این طریق برخی محافل ورشکسته به تقصیر در ایران هم میتوانند علیه دولت عقدهگشایی کنند. متاسفانه سالهاست کارکرد برخی محافل داخلی، با مطامع غرب منطبق شده است. چنانکه به گزارش نشریات آمریکایی، سال 88 از دولت اوباما خواستند از توافق با ایران صرف نظر کند و تحریمهای فلجکننده را به کار ببندد. چند ماه قبل هم عضو هرزه گوی حزب کارگزاران گفت «دوست داشتم آقای ترامپ انتخاب شود؛ به خاطر فشارهایی که به ایران میآورد، بالاخره شاید یک تغییر سیاستی اتفاق بیفتد. شاید اگر فشارهای آقای ترامپ ادامه پیدا میکرد، بالاخره ما مجبور میشدیم یک تغییر سیاستهایی را داشته باشیم». به نظر شما، این طیف سیاسی آلوده، تثبیت شرایط اقتصادی کشور بیاعتنا به دغلبازی مذاکراتی غرب را میپسندند، یا به هم ریختگی آن را؟
13- برخی مقامات دولت سابق پس از تشدید جنگ اقتصادی در سال 97، بارها گفتند دشمن مشغول جنگ ارزی است و از مبداء دوبی و استانبول و اربیل فعالیت میکند و از طریق فضای مجازی بازار ارز را متلاطم میسازد. درباره عملیات میدانی- رسانهای علیه بازار ارز باید عنایت داشت که با آغاز فشار حداکثری آمریکا، استانبول و دوبی و اربیل و هرات در چهار کشور همسایه، تبدیل به مقصد قاچاق دلارهای جمعآوری شده در ایران شدند. یکی از این چهار ایستگاه، اول اکتبر 2018 (9 مهر 1397) هنگامی لو رفت که نیروهای امنیتی و دادستانی ترکیه با انجام عملیات همزمان در 40 شهر، شبکه 417 نفره قاچاق دلار از ایران به ترکیه و آمریکا را به دام انداختند. اغلب افرادی که دلارها به حساب آنها در آمریکا واریز میشد، ایرانیان یهودی تبار بودند. اتهام این شبکه، پولشویی و قاچاق و اقدام علیه ثبات اقتصادی ترکیه اعلام شد. شبیه این شبکه در هرات، اربیل و دوبی، یک کار مشترک را انجام میدادند: خرابکاری و اخلال ارزی، پولشویی و قاچاق دلار، و تروریسم اقتصادی علیه ایران... سه سال پس از لو رفتن شبکه مذکور، عملیات جدیدی با کمک مفسدان اقتصادی، سیاسی و رسانهای به اجرا درآمده که هدفش تردید افکنی، برای توقف بن بست شکنی ایران است. در مقابل، نباید در مبارزه با این عناصر زالو صفت و وطن فروش، سر سوزنی تعلل کرد.
✍ #محمد_ایمانی
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 مقایسه عملکرد نمایندگان مجلس قبل و بعد از شفاف شدن عملکردشان
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
🔻دیشب رئیسی با مردم چه گفت؟
🔺روزی مردم دنبال واکسن بودند اما امروز دولت دنبال مردم است تا واکسن بزنند
🔹برای تهیه واکسن من خودم با کشورها تماس گرفتم و پیگیری کردم.
🔺شخصا پیگیر طرح جذب پزشک متخصص هستم
🔹دسترسی به خدمات پزشکی ارزان و پزشک متخصص یک مسئله جدی است. در اولین جلسه شورای انقلاب فرهنگی این مسئله مطرح شد و در این باره تصمیمگیری شده است.
🔹شخصا در این کارگروه شرکت میکنم و برای رفع مشکل کمبود پزشک متخصص تصمیم میگیریم.
🔺ماهانه ۱۰ هزار میلیارد تومان از فاکتورهای دولت قبل را پرداخت میکنیم
🔹در روزهای پایانی مرداد، وزرای دولت قبل نگرانِ پرداخت حقوق کارکنان دولت بودند اما امروز بدون استقراض از بانک مرکزی علاوه بر پرداخت حقوق کارکنان، فاکتورهای دولت قبل را پرداخت میکنیم.
🔺در تلاشیم با اقدامات ضدتورمی، گرانی را کنترل کنیم
🔹اقداماتی انجام شده تا مردم بتوانند کالاهای موردنیاز خود را با قیمت مصوب به صورت اینترنتی بخرند. تمام تلاش ما این است که ثبات اقتصادی در کشور حاکم شود و این موضوع دستیافتنی است.
🔺مصمم هستیم که دست دلالان را قطع کنیم
🔹در قانون ۸ میلیارد دلار برای کالاهای اساسی پیشبینی کرد اما دولت قبل آن را در ۵ ماه مصرف کرد. تلاش میکنیم ارز ۴۲۰۰ تومانی را به جای دلالان به مردم بدهیم. ما مردم غافلگیر نمیکنیم.
🔺باید هزینههای دولت کاهش و درآمدها افزایش یابد
🔹با کسری بودجه جدی مواجه هستیم؛ اگر حل نشود مشکلات جدی خواهیم داشت. هم دولت کمک کند و هم مجلس چرا که دولت پرخرج قابل قبول نیست.
🔹آمایش سرزمینی و عدالت در توزیع بین مناطق برخوردار و کمتر برخوردار رضایت همگانی را به دنبال دارد که ممکن است نارضایتی عدهای را بدنبال داشته باشد اما رضایت همگانی برای ما مهم است.
🔺مردم را در تصمیمات اقتصادی غافلگیر نمیکنیم
🔹دولت دستهای ناسالم اقتصادی را قطع میکند؛ شکل دادن سامانه جامع تجارت از آرزوهاست.
🔹وقتی دولت را تحویل گرفتیم کل ارز ترجیحی خرج شده بود؛ مردم را در تصمیمات اقتصادی غافلگیر نمیکنیم.
🔹در قانون ۸ میلیارد دلار برای کالاهای اساسی پیشبینی کرد اما دولت قبل آن را در ۵ ماه مصرف کرد.
🔹تلاش میکنیم ارز ۴۲۰۰ تومانی را به جای دلالان به مردم بدهیم.
🔺به اندازه دهها سال پروژه نیمه تمام داریم
🔹دولت ما دولت مردمی است و باید ارتباط با مردم را افزایش دهیم.
🔹قبل از سفر به هر استان، مشکلات آن ارزیابی و بررسی میشود.
🔹مردم باید بدانند مصوبات هر سفر اجرایی می شود؛ ما به اندازه ده ها سال پروژه نیمه تمام داریم.
🔹اگر کسی از مردم در مقابل مسئولان صدایش بالا رفت اشکالی ندارد؛ باید فاصله ما با مردم کم شود.
🔺۱۰۰ ارتباط حضوری و تلفنی با کشورها داشتم
🔹سیاست ما با کشورها فعال و حداکثری است، با اولویت همسایگان.
🔹از زمان ارتباط با تاجیکستان، میزان تجارت ما با این کشور ۳ برابر شده است.
🔹قراردادهایی با کشورهای مختلف بسته ایم که هنوز اعلام نکردهایم.
🔹ما ۵ سال بود که با ترکمنستان مشکل داشتیم اما در سفر اخیر با حسننیت مشکلات حل شد و قرارداد سوآپِ گازی امضا کردیم.
🔺مردم به عملکرد دولت نمره بدهند
🔹مردم باید به عملکرد دولت نمره بدهند؛ مردم به شرایطی که دولت را گرفتیم آگاه هستند
🔹روزی ۷۰۰خانواده ایرانی داغدار میشدند، میگفتند تخصیص ارز امکان ندارد و به خاطر تحریم به ما واکسن نمیدهند؛ ما واکسیناسیون را در اولویت قرار دادیم و خدا را شاکریم که امروز آمار ابتلا و فوت کاهش یافته است
🔹بیش از ۱۰۰میلیون واکسن تزریق شده است
🔹مردم حتما مراعات کنند چون ممکن است موج دیگری در پیش داشته باشیم
🔹شخصا با بعضی کشورها تماس گرفتم و سیل ورود واکسن به کشور آغاز شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشنایی با کی پاپ قسمت اول
موسیقی کی پاپ همزمان با موج جهانی گسترش فرهنگ جهانی کره در میان نوجوانان ایران نفوذ کرده است.
#کیپاپ #کره_جنوبی #آشنایی_با_کیپاپ #موسیقی #نوجوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رابطه این کلیپ با نسل ما
خطر ی دیگر درکمین است !
از توهین به مقدسات تا بردگی برای صاحبان قدرت و ثروت به هر قیمت
❌کیپاپ
❌فرقه سیاسی دالایی لاما
آموزههای دالای لاما جزو شاخهای از عرفانهای کاذب به شمار میآید که امروزه با توجه به رویکرد سیاسی سرکرده این فرقه، باید آن را جزو یکی از فرقههای سیاسی نام برد. دلایل آن را میتوان چنین برشمرد:
- سفر متعدد به اسرائیل
- همکاری با سازمانهای جاسوسی آمریکا
- حمایت تمام قد از صدام
- حمایت از دیوار حائل بین یهودیان و مسلمانان فلسطین
- دریافت جایزه صلح نوبل با حمایت آمریکا و صهیونیست
- جلسات متعدد با سران آمریکا و صهیونیست.
عملکرد و همکاری آیین انحرافی دالایی لاما به گونهای است که وقتی نام عرفان دالاییلاما شنیده میشود ناخودآگاه ذهن انسان به ارتباط تنگاتنگ این فرقه سیاسی با استکبار جهانی کشیده میشود. بدون شک یکی از عوامل گسترش و معروفیت این فرقه به ظاهر عرفانی در عصر حاضر پشتیبانی آمریکا و رژیم کودککش اسرائیل از تفکرات انحرافی دالایی لاما بوده است. در آخر به یکی از تفکرات انحرافی آموزههای دالایی لاما خواهیم پرداخت تا چهره حقیقی این فرقه سیاسی به وضوح مشاهده شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دالایی لاما 14؛ عارف سازمان سیا❌
▪️ بخشی از وصیت نامه شهید کشوری به مناسبت سالروز شهادت این شهید بزرگوار
#عند_ربهم_یرزقون
کاربران گرامی!
به عملکرد آقای رئیسی در این مدت نمره چند میدهید؟؟؟
لطفا در نظر سنجیشرکت کنید👇👇👇
https://EitaaBot.ir/poll/6zkp
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴غافلگیر شدن مجری شبکه سعودی اینترنشنال در پخش زنده؛ قرار نبود باز از این حرفها بزنید، میتوانید ادامه دهید اما...!
♦️مجریان شبکه ضد ایرانی اینترنشنال سعودی زمانی که با مخالفت برخی از مهمانان خود مواجه میشوند یا به تکاپو افتاده و با کمک دیگر کارشناسان همسو در برنامه سعی می کنند حرف او را قطع کنند و یا اینگونه گاف میدهند و در برنامه زنده خود را لو میدهند!
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
🔴 از مذاکره برای رفع تحریم تا مذاکره ذیل راهبرد خنثیسازی تحریم
👤 #مسعود_براتی
🔹 در سالهای ۹۲ تا ۱۴۰۰ رویکرد حاکم بر دولت و تیم مذاکراتی ایرانی رویکرد مذاکره برای رفع تحریم بود. این رویکرد مبتنی بر این گزاره مبنایی است که تحریم پدیدهای است که تنها از طریق امتیاز دادن به امریکا و تنشزدایی با او در یک مسیر بیپایان، میتوان از اعمالش جلوگیری کرد و کشور ایران هیچ توانی برای مواجهه فعالانه با آن ندارد. این باور سبب شد تا برنامههای اصلی اقتصادی دولت متوقف حصول توافق شود.
🔸 وجود یک نگاه تاریک و ناامید به وضعیتی که توافق حاصل نشود. تا آنجا که دکتر ظریف در گفتوگو با رادیو امریکا بیان کرد که «هر توافقی بهتر از عدم توافق» است و وزارت خارجه ایران نیز در داخل ایران کمپین «نه به عدم توافق» را راهاندازی کرد.
✅ دولت روحانی برای آنکه تنشزدایی کند، از انجام اقدام متقابل که تکلیف قانونی او بود، سرباز زد. حتی در زمان خروج امریکا از برجام دولت روحانی یک سال به طور کامل صبر کرد و به تمام تعهدات هستهای عمل کرد.
🔹 نتیجه این رویکرد، دست پایین تیم مذاکره کننده در میز مذاکرات بود. طرف ایرانی از همان ابتدا میدانست که دستش خالی است و اگر مذاکره به توافق نرسد، یک شکست اقتصادی، اجتماعی و سیاسی برای دولت متبوعش حاصل خواهد شد.
🔸 اما در دور جدید مذاکرات رویکرد بهطور اساسی تغییر کرده است و باید این مذاکرات را ذیل راهبرد خنثیسازی تحریم تبیین کرد. در رویکرد جدید راه اصلی مقابله با تحریم، بیاثر کردن و خنثی کردن تحریم است. این رویکرد منجر به دست برتر تیم مذاکره کننده ایرانی در مذاکرات شده است.
✅ هیچ یک از اعضای اقتصادی دولت برنامههای خود را متوقف به نتیجه مذاکرات و حصول توافق وابسته نکردهاند. فرض پایهای برای تیم اقتصادی دولت سیزدهم، ماندگاری تحریمهاست.
🔹 دولت سیزدهم هم در نظر و هم در عمل نشان داده است نگاهش به مواجهه با تحریمها مبتنی بر خنثیسازی است و برای همین انتظار و مطالبه غیرواقعی از تیم مذاکره کننده ندارد و این وضعیت دست تیم ایران را بخوبی پر میکند و اجازه میدهد تیم مذاکره کننده با فراغ بال بیشتری روی مذاکرات تمرکز کند و برای تأمین منافع ملی ابتکار عمل بیشتری داشته باشد.
💢 دولت سیزدهم بخوبی میداند که هرچه نیاز به رفع تحریم کمتر باشد، امید به رفع واقعی و پایدار تحریمها بیشتر خواهد بود و هرچه مانند دولت قبل نیاز به رفع تحریم بیشتر باشد و نمایش داده شود، امید به رفع واقعی و پایدار تحریم دورتر خواهد شد.
🇮🇷 @Rahpooyan_basirat
⭕️ حدود یه ماه پیش دولت به دستگاه ها دستور داد اگه فیش های حقوقیتون رو ثبت نکنین از حقوق خبری نیستید عده گفتن رئیسی حالا یه چیزی گفته...
حالا خبر اومده که مدیران ۲۲ دستگاه دولتی این ماه حقوق دریافت نخواهند کرد....😂
👤 مُتوآطیـ