ساواک سازمانی برای وحشت و ترور
ساواک مهمترین نهاد امنیتی و اطلاعاتی رژیم پهلوی بود که در اسفند 1335 تأسیس شد و پس از تصویب قانون آن در مجلس سنا و مجلس شورای ملی، در فروردین 1336 کار خود را رسماً آغاز کرد.
رژیم پهلوی هدف از تشکیل این سازمان را مبارزه علیه کمونیسم و ایجاد امنیت عنوان کرد. اما با گذشت زمان اهداف این سازمان گسترش پیدا کرد و به سازمانی فراقانونی تبدیل شد که مستقیماً زیر نظر شخص شاه هدایت میشد.
در ابتدا تعلیماتی که مأموران ساواک در آمریکا و بعدها در اسرائیل میدیدند علاوه بر آموزشهای عمومی پلیسی و اطلاعاتی، تعلیمات ویژهی مبارزه با روشهای جاسوسی روسها و کشف رمزهای پیچیدهی جاسوسی آنها را شامل میشد؛ با این حال از اوایل دهه 1340 و به خصوص پس از سال 42، ساواک به تدریج از صورت یک سازمان اطلاعاتی و ضد جاسوسی خارج شد و بخش عمدهای از آن بهصورت یک پلیس مخفی برای مبارزه با مخالفان سیاسی رژیم درآمد.
از اواخر دههی1340 و اوایل دههی 1350 آغاز مبارزات چریکی علیه رژیم شاه بود. رژیم شاه در پاسخ به این وضعیت، ابزارهای سرکوب خود را افزایش میداد بدین ترتیب که همراه با تشدید سیاست سرکوب ساواک، کمیتهی مشترک ضد خرابكاری نیز بدان افزوده شد.
#دشمن_ملت
#شاه_دزد
✍ دکتر خدادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴عواقب تعلّل
تعلل در برابر کشف حجابها چه عوارضی دارد؟ / با اقلیت کشف حجابکنندگان چه برخوردی کنیم؟
#واجب_مظلوم_حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
❌ وقاحت زن وقیح(مسئول یک داروخانه) در آمل/ وزارت بهداشت و دادستان آمل منتظر چی هستند؟!
مسئول داروخانهای در خیابان ولایت آمل وقتی کشف حجاب کرده با تذکر یکی از مراجعهکنندگان مواجه میشود نه تنها از ارائه خدمت به وی خودداری میکند بلکه پس از پرخاشگری، به وسیله عواملش، تذکر دهنده را از داروخانه اخراج میکند!
وزارت بهداشت و دادستان آمل اگر با این دریدگیها و تخلفات علنی و عمدی فواحش برخوردی قانونی نکنند، رسما به دیگر هتاکان سیگنال میدهند که ما عرضه دفاع از حکم خدا، قانون و حریم جامعه را نداریم.
منتظر اقدامات انجام شده و انتشار آن هستیم.
🔸🔸🔸🔸
#بسماللهالرحمنالرحیم
وَيَسْأَلُونَكَ عَن ذِي الْقَرْنَيْنِ قُلْ سَأَتْلُو عَلَيْكُم مِّنْهُ ذِكْراً (83)کهف
و از تو درباره ذوالقرنين مى پرسند. بگو: به زودى از او يادى بر شما خواهم كرد.
🌿🌿🌿
تفسیرنور:
«قَرن»، دو معنا دارد: يكى دوران طولانى و ديگرى به معناى شاخ حيوان، و ذوالقرنين را از آن جهت بدين وصف ناميده اند كه يا حكومت طولانى داشته و يا آنكه دو رشته موى خود را مثل دو شاخ مى بافته و يا روى كلاه او دو شاخك قرار داشته است. همچنين ممكن است مراد از «قَرنَين» شرق و غرب جهان باشد،(91) كه چون او به تمام شرق و غرب عالم سلطه پيدا كرده بوده «ذوالقرنين» ناميده شده است.
امام باقرعليه السلام فرمودند: «ذوالقرنين» پيامبر نبود، ليكن مرد صالحى بود كه خدا او را دوست مى داشت و او قوم خود را به تقوا سفارش مى كرد. مردم بر يك طرف سر او ضربه اى وارد كردند و او تا مدّتى ناپديد شد، پس از آن به سوى مردم بازگشت و دعوت خود را تكرار كرد، مردم به سمت ديگر سر او ضربه اى زدند. آنگاه امام فرمود: در ميان شما نيز شخصى با اين خصوصيات است.(92) بنابراين به خاطر اين دو ضربه به ذوالقرنين معروف بوده است.
تفسير نمونه با توجّه به اظهارات چند مورّخ يونانى و چند فراز از تورات (كتاب اشعيا، فصل 46، شماره ى 28 و 11) و كشف مجسمه ى كورش در قرن نوزدهم ميلادى كه تاجى با دو شاخ بر سر داشت، ذوالقرنين را با كورش بيشتر تطبيق مى دهد، ولى مرحوم شعرانى، در حاشيه تفسير ابوالفتوح، ذوالقرنين را همان اسكندر مقدونى مى داند كه از سيزده سالگى شاگرد ارسطو بوده است. و صاحب تفسير الميزان او را همان كورش مى داند.
به هر حال در اينكه ذوالقرنين چه مدّت حكومت كرده و نام واقعى او چيست و چند سال عمر كرده وآيا بشر بوده يا فرشته، پيامبر يا عبد صالح؟ اسكندر بوده يا كورش؟ چرا ذوالقرنين نام دارد؟ امكاناتش چه بوده، محدوده ى حكومتش كجا بود؟ طول و عرض و مشخصات سدى كه ساخت چه بود؟ چه زمانى بود؟ آيا اين سدّ همان ديوار چين است يا نه؟ سخنان بسيارى بيان شده وبحث در جزئيّات آن چندان مفيد نيست. بايد دنبال هدف ها رفت، نه مسائل جزئى كه در آنها هيچ رشدى نيست.
-----
91) چنانكه عربها مى گويند: «قرنى الشمس» يعنى دو شاخ آفتاب كه مراد شرق و غرب عالم است.
92) تفسيرنورالثقلين ؛ كمال الدين صدوق.
🌿🌿🌿
- انبيا مرجع مردم وپاسخگوى سؤالات آنان بوده اند. «يسئلونك عن ذى القرنين»
- رهبر ومبلّغ دينى بايد با تاريخ و حوادث مهم آشنا باشد. «يسئلونك...»
آنكه پيشواى مردم شد، از او سؤالات مختلفى مى كنند، چنانكه در آيات ديگر سؤال از روح مطرح است.
- سؤالات بجا و منطقى مردم را بى پاسخ نگذاريم. «سأتلوا»
- در پاسخ سؤال ها، شتابزده جواب ندهيم. «سأتلوا»
- تاريخ وبازگويى آن، به اندازه اى كه در آن تذكّر و عبرت باشد ارزشمند است. «سأتلوا عليكم منه ذكراً»
- پرسش هاى مردم، زمينه ى نزول بعضى از آيات بوده است. «يسئلونك... قل...»
#اللهمصلعلیمحمدوآلمحمدوعجلفرجهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 پیچ تاریخی قطعی است
این بر همه واجبه که ببینن
🌺سخنان مقام معظم رهبری
#لبیک_یا_خامنه_ای
4_5857162745413110926.mp3
7.21M
🎙حجت الاسلام عالی
🔷کربلایی کاظم ساروقی و داستان حافظ قرآن شدن در یک شب
#امام_زمان
💜💚 الإمامُ الصّادقُ عليه السلام :
ما يَمنَعُ الرّجُلَ مِنكُم أن يَبَرَّ والِدَيهِ حَيَّينِ أو مَيِّتَينِ : يُصَلِّي عَنهُما ، و يَتَصَدَّقُ عَنهُما ، و يَحِجُّ عَنهُما ، و يَصومُ عَنهُما ، فيكونُ الّذي صَنَعَ لَهُما ، و لَهُ مِثلُ ذلكَ ، فَيَزيدُهُ اللّه ُ عَزَّ و جلَّ ببِرِّهِ و صِلَتِهِ خَيرا كَثيرا ؟! .
[الكافي : 2/159/7.]
امام صادق عليه السلام :
چه مانعى دارد كه يكى از شما به پدر و مادرش، زنده باشند يا مرده، نيكى كند.از طرف آنها نماز بخواند، از جانب آنها صدقه بدهد، از طرف آنها حج بگزارد و از طرف آنها روزه بگيرد، تا ثوابش هم به آنها برسد و هم به همان اندازه براى خودش ثواب منظور شود و خداوند عزّ و جلّ به واسطه نيكوكارى و صله او خير و بركت فراوانى برايش بيفزايد؟
🤲اللهم عجل لولیک الفرج
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
🌳شجره آشوب« قسمت چهل و یکم » 📌بررسی نفوذی های بنی امیه در حکومت امیرالمومنین علیه السلام 🔻حضرت در
🌳شجره آشوب« قسمت چهل و دوم»
📌بررسی نفوذی های بنی امیه در حکومت امیرالمومنین علیه السلام
🔻در روایت فوق، به صراحت امام دستور می دهد که عایشه باید در همان خانه ای که رسول خدا با وی در آن وداع کرد، زندگی کند. به این معنی که نباید در مدینه در هرجا که خواست آزادانه برود. این عبارت به معنای حصر در خانه است.
🔻ب. اصبغ بن نباته از امیرالمومنین نقل می کند که به عایشه فرمود: به خانه ای بازگرد که رسول خدا و پدرت تو را در آن ترک کردند (یعنی خانه خودت). عایشه نپذیرفت. امام به او فرمود بازگردد والا سخنی به تو می گویم که به خدا و رسول او پناه ببری. پس عایشه به مدینه بازگشت.
🔻 این روایت نیز، به صراحت عایشه را مجبور به بازگشت به خانه نبوی می کند. در نتیجه امر امام به بازگشت عایشه به خانه اش در مدینه تعلق گرفت، نه صرفا دستور به بازگشت به مدینه و اینکه در هر خانه ای آزادانه زندگی کند. بعدها از عایشه درمورد این کلام امام پرسیدند. او گفت : اختیار طلاق من بعد از پیامبر دست علی بود و ترسیدم او مرا طلاق دهد و دیگر از پیامبر نباشم.
🔻۴ همانطور که پیش از این اشاره کردیم، امام، عایشه را ام المومنین و عمار نیز وی را مادر خطاب کرد. این تعابیر نشان می دهد امام عایشه را کافر نمی دانست. مالک اشتر نیز چنین تعبیری را در جمل به کار برد. اما عایشه، با تندی با وی برخورد کرد. بعدها امام نیز به خوارج فرمود که عایشه، مادر شما بود؛ در نتیجه نمی توان او را به کنیزی برد...
📚 کتاب شجره آشوب
💬 نویسندگان: آقایان یوسفی و آقامیری
↩️ ادامه دارد...
حمله ناموفق به یکی از مراکز وزارت دفاع
🔹انفجار ریزپرندهها در تلههای پدافندی
روابط عمومی وزارت دفاع:
🔹شامگاه هشتم بهمن ۱۴۰۱ حوالی ساعت ۲۳:۳۰ حمله ناموفق با استفاده از ریزپرنده به یکی از مجتمعهای کارگاهی وزارت دفاع صورت گرفت و خوشبختانه با پیشبینیها و تمهیدات پدافندی صورت گرفته یکی از آنها مورد اصابت پدافند هوایی مجتمع و دو فروند دیگر آنها در تله های پدافندی گرفتار و منفجر شدند.
🔹خوشبختانه این تهاجم ناموفق تلفات جانی نداشته و آسیب جزیی به سقف کارگاه وارد نموده که به فضل الهی خللی در تجهیزات و ماموریتهای مجموعه ایجاد نکرده است.
🇵🇸 رهپویان بصیرت🇮🇷
حمله ناموفق به یکی از مراکز وزارت دفاع 🔹انفجار ریزپرندهها در تلههای پدافندی روابط عمومی وزارت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه انفجار پهپاد مهاجم توسط تله های انفجاری پدافندی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وضعیت فعلی محل انفجار در اصفهان
🔰❌ مشاجره و بحث تند مقام معظم رهبری با آیت الله منتظری در حضور امام خمینی !!! ❌
💠 وقتی آیت الله منتظری به خاطر دستگیری مهدی هاشمی دست به اعتصاب زد ، برای پایان بخشیدن به اعتصاب ایشان جلسه ای با حضور ایشان و آقای خامنه ای که آن زمان رئیس جمهور بودند و برخی افراد دیگر در حضور امام برگزار شد.
✳️ امام ابتدا ایشان را نصیحت کردند و با مهربانی با ایشان برخورد کردند اما آیت الله منتظری با بی اعتنایی رفتار کردند
👈👈 اینجا بود که مقام معظم رهبری وارد بحث جدی و تندی با آقای منتظری شدند که در صفحات بالا مشاهده می فرمائید.
📚 منبع : کتاب روشن بینی امام خمینی از ص 40 الی 43 ( اثری مهم از آیت الله ری شهری که در اواخر عمر خودشان درباره آقای منتظری آن را نوشتند ، بعد از مرگ آیت الله منتظری بنا بر وصیت ایشان کتابی از ایشان منتشر شد به نام " انتقاد از خود " که در آن بیشتر به انتقاد از دیگران و تعریف از خود پرداختند !!!! در این کتاب تناقضات زیادی دیده می شود که آیت الله ری شهری در کتابی که در اواخر عمر خود نوشتند به آنها پاسخ دادند ، این کتاب ایشان به همراه کتاب جلد چهارم خاطرات ایشان ، از بهترین و مستندترین منابع درباره داستان آقای منتظری است آن هم از زبان کسیکه در آن دوران وزیر اطلاعات بود )