36.mp3
2.71M
🌹🕊🥀🌴🥀🕊🌹
#کتاب_صوتی
#خاطرات_ارتشبد_فردوست
💐 #قسمت36💐
#کپی و #استفاده از صوت با ذکر #صلوات ، #بلامانع است .
شادی روح #امام_راحل و #شهدا
#صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم
💐 #بهمن_ماه🇮🇷
🌹 #ماه_خون_و_قیام🇮🇷
🌼 #ماه_پیروزی🇮🇷
🌺 #انقلاب_اسلامی🇮🇷
💠کانال_ما_رابه_اشتراک_
بگذارید👇👇
@rastegarane313
20.mp3
16.37M
🌹🕊🥀🌴🥀🕊🌹
#کتاب_صوتی
#تپه_های_برهانی
#خاطرات
#سیدحمیدرضا_طالقانی
💐 #قسمت_آخر💐
#کپی و #استفاده از صوت با ذکر #صلوات ، #بلامانع است .
شادی روح #امام_راحل و #شهدا
#صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم
💠کانال_ما_رابه_اشتراک_
بگذارید👇👇
@rastegarane313
🌺💐🌴🌼🌴💐🌺
#سلام_بر_مهدی_فاطمه
بر چهره پر ز نور مهدی #صلوات
بر جان و دل صبور مهدی #صلوات
تا امر فرج شود مهیا بفرست
بهر فرج و ظهور مهدی #صلوات
#اللهم_صل_علی_محمد_و_آل_محمد
#و_عجل_فرجهم
💠کانال_ما_رابه_اشتراک_
بگذارید👇👇
@rastegarane313
✅ برگی از تاریخ
روایتی از حوادث و وقایع در ارتش جمهوری اسلامی ایران
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
❇️ پیدایش نشانه هایی از تغییر مواضع برای ارتش
✍ارتشبد قره باغی، رئیس ستاد بزرگ ارتشداران در روز 18 بهمن 1357 طی سخنانی خطاب به فارغ التحصیلا ن دانشگاه پدافند ملی بار دیگر بر جایگاه غیرسیاسی ارتش تاکید کرد و به نظامیان دستور داد که از سیاست کناره گیری کنند، این در حالی بود که قره باغی به عنوان عضو شورای سلطنت دارای مقام سیاسی نیز بود.
✍در روز 17 بهمن نیز تیمسار ربیعی فرمانده نیروی هوایی، دربین پرسنل نیروی هوایی اعلام کرد که حتی خود او در مقام فرماندهی نیروی هوایی در سیاست فعالیت نمی کند.
✍در 19 بهمن گزارش شد که پس از راهپیمایی بزرگ مردم به طرفداری مهندس بازرگان، ملاقاتی بین بختیار و بازرگان با حضور مقام های ارشد نظامی صورت می گیرد، بدین ترتیب در آن زمان تصور می شد که ارتش برای نخستین بار به طور مستقیم در مذاکرات سیاسی شرکت کرده است. در خبرهای آن روز نقش ارتش ناگهان به مراتب بیش از پیش اهمیت یافته تعریف شد.
✍در شب 20 بهمن در پی ابراز احساسات هما فران دوشان تپه نسبت به پخش برنامه تلویزیونی مربوط به بازگشت امام خمینی (س) درگیری سختی بین آنها و گارد شاهنشاهی در گرفت و مردم برای کمک به آنها وارد پادگان شدند.
#ارتش_انقلابی
#شهدای_برزول
#دعوت_کنید
#آدرس_رانشردهید👇👇👇
@rastegarane313
🛎جالبه! اسراییل تو بوق کرده که ایران تو ۶ سال گذشته ۱۵۴ میلیون دلار به حماس کمک کرده. بیاید اصلا ۶ میلیون بذاریم روش گردش کنیم!
✅ما ۸۰ میلیون نفریم، به عبارتی از جیب هر ایرانی ۲ دلار هزینه شده که میشه ۱۱۰ هزار تومن. که اگر تقسیم بر ۶ سال کنیم میشه سالی کمتر از ۲۰ هزار تومن به ازای هر ایرانی! اونم حماسی که یه تنه اسراییل رو سرویس کرده.
⁉️میخواید بدونید این مقدار کمک چقدر جوکه؟ فقط بدونید که هزینههای آمریکا ازض ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۱۸ تو منطقهی ما فارغ از کمکهای مستقیمش به اسراییل، از ۵ هزار میلیارد تا ۷ هزار میلیارد دلار اعلام شده!
❌یعنی ۴۳ هزار برابر و به قول ترامپ دستاوردشون چی بوده؟ تقریباً هیچ!
#دعوت_کنید
#آدرس_رانشردهید👇👇👇
@rastegarane313
🔺آخرین جمعه ماه رجب را از دست ندهید:
سيّد از پيامبر روايت كرده: هركه در روز جمعه ماه رجب بين نماز ظهر و عصر چهار ركعت نماز بخواند به اين صورت كه در هر ركعت يكبار سوره ي ᐸحمد> و هفت بار ᐸآيه الكُرسي> و پنج مرتبه ᐸسوره توحيد> سپس ده بار بگويد:
ᐸأَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِي لا إِلَهَ إلا هُوَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَهَ>
حق تعالي براي او از روزي كه اين نماز را خوانده تا روزي كه از دنيا برود براي هر روز هزار كار نيك بنويسد ، و در عوض هر آيه اي كه خوانده است شهري در بهشت از ياقوت سرخ ، و به جاي هر حرف قصري در بهشت از گوهر سپيد عطا كند، و براي او زنان زيباروي بهشتي را به همسري او درآورد و از او خشنود گردد بي آنكه برايش خشمي به دنبال داشته باشد ، و در زمره ي عبادت كنندگان به شمار آيد ، و سرانجام او را به سعادت و آمرزش پايان دهد . . .
💠کانال_ما_رابه_اشتراک_
بگذارید👇👇
@rastegarane313
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مقتدرانه #معرفی_عملیات
🌱امواج پر تلاطم اروند، با موج انسان های مصمم و با اراده ،در یک شب زمستانی بسیار سرد که سرمایش تا استخوان ها نیز نفوذ می کرد ،با هم آمیخته شده بود تا عملیاتی را با عنوان عملیات والفجر ۸ در ساعت ۲۲
مورخ ۶۴/۱۱/۲۰ رقم بزند.
🇮🇷امروز سالروز آغازعملیات عظیم والفجر ۸ در منطقه فاو با رمز یا فاطمه الزهرا(س) می باشد که در نتیجه ی آن شبه جزیره فاو آزاد شد.
#یادوخاطره_شهدای_بزرگوار_شهربرزول_این_عملیات_گرامی_میداریم
#دفاع_مقدس
#والفجر_هشت
#شهدای_برزول
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #دعوت #انقلاب_مردم #دفاع_مقدس
🌾🌺🌾🌿🌴🌷🌻🌺🌾🌿
#دعوت_کنید
#آدرس_رانشر_دهید👇👇👇
@rastegarane313