دانشمندان موفق به ساخت ربات آهنربایی نرمی با الهام گرفتن از پنگولین شده اند.
پنگولینها به دلیل داشتن فلسهای سخت روی کل بدنشان، حیوانات منحصر به فردی هستند. این فلسها به پوسته نرمی در زیر متصلند که باعث میشود آنها هنگام احساس خطر، به راحتی بدن خود را جمع کرده و به توپ تبدیل شوند. دانشمندان مؤسسه پلانک در آلمان با الهام گرفتن از این قابلیت پنگولینها، ربات انعطاف پذیر دو سانتی متری شامل یک لایه نرم پلیمری و قطعات کوچک آهنربایی و یک لایه سخت آهنی ساخته اند که میتواند در کسری از ثانیه خود را جمع کرده و از سطحش گرما ساطع کند و برای مقاصد پزشکی وارد بدن انسان شود.
زمانی که ربات در معرض میدان مغناطیسی با فرکانس پایین قرار میگیرد، دانشمندان میتوانند با لوله کردن ربات آن را به جلو و عقب حرکت دهند تا وسایلی مثل دارو را در بدن منتقل کند. ولی زمانی که ربات در معرض میدان مغناطیسی با فرکانس بالا قرار بگیرد، تا دمای ۷۰ درجه سانتی گراد گرم میشود که برای بسیاری از عملیاتهای پزشکی مثل جلوگیری از خونریزی کاربرد دارد.
منبع: https://techxplore.com/news/2023-06-scientists-magnetically-soft-medical-robot.html
https://rcai.ir
https://t.me/rcai_ir
https://splus.ir/Rcai_ir
https://eitaa.com/Rcai_ir
https://instagram.com/rcai.ir
هشدار مایکروسافت در خصوص حمله هکرها به سیستم های لینوکس و دستگاههای اینترنت اشیاء
شرکت مایکروسافت، بزرگترین شرکت نرم افزاری جهان در تازهترین هشدار خود از برنامه هکرها برای هدف گرفتن سیستمهای مبتنی بر لینوکس و نیز دستگاههایی که از اینترنت اشیاء استفاده می کنند، خبر داد.
پس اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که آخرین اخبار حوزه فناوری را به دقت دنبال کرده و میخواهید بدانید تکنولوژیهای روز چگونه زندگی مردم را در سالهای آتی نهچندان دور تغییر میدهد و چه مخاطراتی نیز در این زمینهها وجود دارد، خواندن این خبر را از دست ندهید.
پایگاه «The Hacker News» در خبری اعلام کرد در این شیوه، سیستم های دارای رابط کاربری لینوکس و نیز دستگاههایی که از اینترنت اشیاء بهره میگیرند، از سوی هکرها برای استخراج ارزهای دیجیتال به شیوههای غیرقانونی هدف گرفته شدهاند. در همین ارتباط « Rotem Sde-Or» از پژوهشگران فعال در زمینه «هوش تهدیدگر» شرکت مایکروسافت میگوید: «عاملان تهدیدی که در پشت چنین حملاتی قرار دارند، از یک «راه مخفی» (backdoor) استفاده میکنند و با کمک آن، مجموعهای از ابزارهای مخرب مانند «روتکیتها» و یا باتهای «IRC» را [در دستگاه فرد قربانی] نصب کرده تا بوسیله آن بتوانند از تواناییها و ظرفیتهای دستگاههای آنها به منظور انجام عملیات استخراج رمز ارز سوء استفاده کنند. گفتنی است «هوش تهدیدگر» یا « Threat Intelligence» به سازمانها اجازه میدهد تا زمانی که بحث حملات سایبری به میان میآید، به جای انفعال و کنش پذیری، رفتاری فعالانه داشته باشند.
همچنین راه مخفی یا « backdoor» در علوم رایانه به راهی گفته میشود که بتوان بوسیله آن بدون اجازه به قسمت یا قسمتهایی از یک رایانه یا سامانههای کامپیوتری یک فرد دیگر دست پیدا کرد. همچنین «روتکیت» ها نیز مجموعهای از نرمافزارهای کامپیوتری، عموما بدافزارها هستند که برای دسترسی غیرمجاز به یک کامپیوتر و یا قسمتی نرم افزاری که فرد اجازه دسترسی به آن را ندارد، طراحی شدهاند.
برای مشاهده اصل به به لینک زیر مراجعه کنید:
https://thehackernews.com/2023/06/new-cryptocurrency-mining-campaign.html
https://rcai.ir
https://t.me/rcai_ir
https://splus.ir/Rcai_ir
https://eitaa.com/Rcai_ir
https://instagram.com/rcai.ir
از تأثیرات فناوری نسل پنجم تلفن همراه بر کاربردهای اینترنت اشیا چه میدانید؟
پس از ظهور فناوری نسل پنجم شبکه تلفن همراه (5G) در جهان، موجی از هیجان و انتظار در خصوص آینده اینترنت اشیاء (IoT) در میان مردم پدیدار شد. پس اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که آخرین اخبار حوزه فناوری را به دقت دنبال کرده و میخواهید بدانید تکنولوژی های روز چگونه زندگی مردم را در سالهای آتی نهچندان دور تغییر میدهد، خواندن این مقاله را از دست ندهید.
پایگاه «citylife.capetown» که گزارشها و مقالات در حوزه فناوری را منتشر میکند، در مقالهای با عنوان «تأثیر فناوریهای جدید رادیویی نسل پنجم [تلفن همراه] بر کاربردهای اینترنت اشیاء» نوشت: همزمان با اینکه جهان بیشتر و بیشتر به هم متصل میشود، تقاضا برای ارتباطات سریعتر، قابل اطمینانتر و ارتباطات بیسیم نیز بزرگ و بزرگتر میشود؛ تا جایی که این حجم تقاضا، هیچگاه پیش از این به چنین اندازهای نبوده است. پتانسیل فناوری نسل پنجم تلفن همراه چنان انقلابی در کاربردهای اینترنت اشیاء ایجاد خواهد کرد که تأثیراتی گسترده را از خود برجای خواهد گذاشت.
«فناوری نسل پنجم امواج رادیویی جدید» (5G NR) كه از آن با نام «فناوری نسل پنجم شبکه تلفن همراه» نیز یاد میکنند، جدیدترین نسل از استانداردهای ارتباطی تلفن همراه است که برای انتقال سریعتر اطلاعات و دادهها، تأخیر کمتر در جایجایی اطلاعات و افزایش ظرفیت شبکه در قیاس با نسل های پیشین تلفن همراه طراحی شده است و به همین خاطر نیز انتظار میرود این فناوری، نقشی حیاتی را در توسعه کاربردهای اینترنت اشیاء ایفا کند؛ بطوریکه نسل پنجم شبکه تلفن همراه سبب میشود تا دستگاههای الکتریکی به شکلی مؤثرتر و کارآمدتر با یکدیگر ارتباط داشته باشند و در کنار ارتباط با یکدیگر، بتوانند با شبکه های ابری و دیگر منابع شبکهای در ارتباط باشند.
بطور مثال یکی از مهمترین تأثیرات فناوری نسل پنجم شبکه تلفن همراه (5G) بر کاربردهای اينترنت اشياء، توانایی آن در پشتیبانی از شمار زیادی دستگاه است که به هم متصل شدهاند؛ چرا که با افزایش شمار دستگاههایی که از اینترنت اشیاء بهره میبرند، نیاز به شبکههای قدرتمندتر نیز بیشتر می شود. نسل پنجم تلفن همراه قادر است تا یک میلیون دستگاه را در هر کیلومتر مربع پشتیبانی کند. همچنین سرعت بالای نسل پنجم شبکه تلفن همراه استفاده از فناوری «واقعیت افزوده» (AR) و «واقعیت مجازی» (VR) را تسهيل میکند که همین امر نیز در متحول کردن صنایع مختلفی مانند صنعت بهداشت، سرگرمی و تولید مؤثر خواهد بود.
برای مشاهده اصل مقاله به لینک زیر مراجعه کنید:
https://citylife.capetown/uncategorized/the-impact-of-5g-new-radio-technologies-on-iot-applications/235066/
https://rcai.ir
https://t.me/rcai_ir
https://splus.ir/Rcai_ir
https://eitaa.com/Rcai_ir
https://instagram.com/rcai.ir
در ادامه به بررسی گزیده ای از برترین ربات های هفته به انتخاب www.spectrum.ieee.org میپردازیم.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱- ربات ساخت eMobileLab که در محیط های آزمایشگاهی و به منظور کمک در جمع آوری و انتقال نمونه ها، آماده سازی و پردازش نمونه ها، کنترلهای شهودی و یکپارچه سازی آزمایشگاه طراحی شده است و میتواند به کمک دوربین هوش مصنوعی اشیاء و محیط را شناسایی کرده، مسیریابی هوشمند انجام دهد و از درها و آسانسور به طور خودکار استفاده کند.
این ربات طبق بالاترین استانداردهای ایمنی طراحی شده و با برقراری ارتباط با تجهیزات آزمایشگاه، به عنوان یک دستیار نمونه در کنار تیم آزمایشگاه همکاری میکند.
https://rcai.ir
https://t.me/rcai_ir
https://splus.ir/Rcai_ir
https://eitaa.com/Rcai_ir
https://instagram.com/rcai.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲- فینیکس ربات انسان نمای شرکت Sanctuary که به تازگی موفق شد به تنهایی با روی هم قرار دادن چندین بلوک و حفظ تعادل آنها برجی از بلوکها بسازد که شاید از نظر ما کمی ساده لوحانه به نظر بیاید ولی برای یک ربات پیشرفت بزرگی تلقی میشود.
فینیکس اولین ربات انسان نمای چندمنظوره در دنیا است که کارکرد سیستم های داخل مغز انسان مثل حافظه، بینایی، صدا و لمس کردن را تقلید میکند. و میتواند هم در محیط فیزیکی و هم در محیط شبیه سازی شده آموزش ببیند و هدایت شود.
https://rcai.ir
https://t.me/rcai_ir
https://splus.ir/Rcai_ir
https://eitaa.com/Rcai_ir
https://instagram.com/rcai.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳- ربات تنیس باز ویلچرنشین استر، محصول جورجیا تک که از روی استر ورگیر بزرگترین تنیس باز ویلچری دنیا نامگذاری شده است. این ربات از یک بازوی رباتیکی سوار بر ویلچر تشکیل شده و میتواند به توپی که به سمتش پرتاب شده با موفقیت ضربه بزند و توپ را از تور به سمت دیگر زمین پرتاب کند.
برای انجام این کار از دوربینهایی کمک میگیرد که در اطراف زمین تنیس و در زوایای مختلف نصب شده اند و موقعیت توپ را در زمین تشخیص میدهند. هدف نهایی در طراحی این ربات، توانایی بازی در مقابل حریف انسانی است.
https://rcai.ir
https://t.me/rcai_ir
https://splus.ir/Rcai_ir
https://eitaa.com/Rcai_ir
https://instagram.com/rcai.ir
فروش بیش از 100000 اکانت ChatGPT در دارک وب
براساس گزارش ها، اعتبار، محتویات و تاریخچهی چتهای این اکانتهای هک شده، در دارک وب به فروش میرسند و هر فردی که پول بیشتری بپردازد میتواند به این اطلاعات دسترسی پیدا کند. درصد بالایی از اکانت های سرقت شده متعلق به کاربران آسیا و اقیانوسیه بوده است.
ربات هوش مصنوعی OpenAI در چند ماه اخیر به محبوبیت بسیاری دست پیدا کرده است اما به تازگی شرکت Group-IB فعال در حوزه امنیت سایبری مستقر در سنگاپور ، طبق گزارشی توانسته است بیش از 100000 اکانت ChatGPT در معرض خطر را در دارک وب، شناسایی کند.اطلاعات و اسناد هویتی اکانت های لو رفته در لاگهای یک بدافزار به نام Raccoon کشف شد و هکرها از این طریق توانسته بودند چتهای کاربران را به صورت آنلاین مشاهده کنند و در مواردی نیز برنامه های جعلی ChatGPT ساخته شده و از افراد، مبالغ زیادی جهت حق عضویت دریافت کردند.
طبق آمار منتشر شده، هند،پاکستان و برزیل بیشترین تعداد قربانیان این دزدی اطلاعات را داشتهاند. OpenAI طی بیانیه ای مدعی شده است که علت این اتفاق، ویروسی بودن سیستم کاربران بوده است و نه نقص این محصول. هرچند این شرکت متعهد شده که به بررسی این اکانت های هک شده بپردازد.
راهکاری امنیتی هنگام استفاده از ChatGPT :
• انتخاب یک رمز قوی و تغییر آن به طور مرتب
• فعال سازی هویت سنجی دو مرحله ای (2FA)
• استفاده از VPN
• غیرفعال کردن ذخیره سازی چت
• عدم درج اطلاعت شخصی
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید:
https://www.ibtimes.co.uk/over-100000-compromised-chatgpt-accounts-are-now-sale-dark-web-1717034
https://rcai.ir
https://t.me/rcai_ir
https://splus.ir/Rcai_ir
https://eitaa.com/Rcai_ir
https://instagram.com/rcai.ir
همکاری دو غول فناوری آمریکایی برای راهاندازی اینترنت اشیاء ماهوارهای
شرکت های آمریکایی «کوالکام» و «اسکایلو» از همکاری خود در زمینه راهاندازی اینترنت اشیاء ماهوارهای خبر دادند. پس اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که آخرین اخبار فناوری را دنبال کرده و میخواهید بدانید تکنولوژی های روز چگونه زندگی مردم را در سالهای آتی نهچندان دور تغییر میدهند، خواندن این خبر را از دست ندهید.
پایگاه «5G Americas» گزارش داد شرکت مشهور آمریکایی کوالکام (Qualcomm) که در زمینه تولید پردازنده گوشیهای تلفنهای همراه هوشمند فعالیت دارد، با شرکت «اسکایلو» (Skylo) مستقر در کالیفرنیای آمریکا در جهت راهاندازی اینترنت اشیاء ماهوارهای همکاری میکند. در همین راستا، شرکت کوآلکام از دو چیپست مودمی با نامهای « Qualcomm 212S Modem» و « Qualcomm 9205S Modem» با قابلیتهای ماهوارهای رونمایی کرد. این چیپستهای مودمی جدید، بی نیاز از شبکه برق در موارد استفاده صنعتی است که به ارتباطهای شبکه غیرزمینی نیاز است و به شرکتهای استفاده کننده از اینترنت اشیاء اجازه میدهد تا با کسب سریع اطلاعات، قادر به مدیریت پروژههای تجاری خود باشند.
«جف تورنس» (Jeff Torrance) معاون ارشد رئیس شرکت کوالکام در همین ارتباط گفت: اوایل سال جاری [میلادی] شرکت کوالکام پلتفرمی را معرفی کرد که راه حلی انقلابی در نوع خود به حساب آمده و به شرکتها اجازه میدهد تا داراییهایشان را در هرکجایی از دنیا که باشد، در هر زمانی به شکل مجازی [و از راه دور] رصد کنند.
همچنین « Parthsarathi Trivedi» مدیر عامل و از بنیانگذاران شرکت اسکایلو نیز گفت: ما مفتخریم که با شرکت فناوری کوالکام در جهت فراهم ساختن ارتباطات ماهوارهای در زمینه این مودمهای جدید مبتنی بر اینترنت اشیاء همکاری میکنیم تا کمک کند دستگاههای خارج از شبکه در محیطهای پرچالش نیز دارای پوشش باشند. گفتنی است این چیپستهای مودمی ساخت شرکت کوالکام دستگاههای ثابتی را که از اینترنت اشیاء استفاده میکنند، قادر میسازد تا از ارتباطهای ماهوارهای برای اتصالهای خارج شبکه شان استفاده کنند. همچنین شایان ذکر است «شرکت فناوری اسکایلو» که در کالیفرنیای آمریکا مستقر است، شرکتی فعال در حوزه ارتباطی و توسعه اینترنت اشیاء ماهوارهای به شمار میرود.
برای مشاهده اصل مقاله به لینک زیر مراجعه کنید:
https://www.5gamericas.org/qualcomm-launches-new-satellite-iot-solutions-to-provide-uninterrupted-remote-monitoring-and-asset-tracking/
https://rcai.ir
https://t.me/rcai_ir
https://splus.ir/Rcai_ir
https://eitaa.com/Rcai_ir
https://instagram.com/rcai.ir
بهرهمندی از پتانسیلهای بالقوهٔ متاورس که کمتر به آنها توجه کردهایم
«متاورس» یک دنیای مجازیست که در آن، افراد میتوانند از طریق محیط ۳-بعدی با اشیای دیجیتالی و سایر اشخاص در ارتباط باشند. دنیای متاورس به واسطهٔ «سرمایهگذاریهای حجیم و کلان توسط کمپانیهای بزرگ» و «عدم بروز خلاقیت در طراحی محصولات کاربردی و نوآورانه» هنوز نتوانسته تمام پتانسیلهای خود را شکوفا کند.
متأسفانه بسیاری از کمپانیها بهجای آنکه محصولاتی مخصوص کاربرانِ این حوزه تولید کنند، از متاورس به عنوان یک ابزار تبلیغاتی جهت افزایش درآمد حاصل از فروش سایر تجهیزات و محصولات استفاده میکنند. به عقیدهٔ نویسندهٔ مقاله، متاورس نباید فقط جایی برای فروش محصولات و خدمات باشد؛ بلکه باید به پلتفرمی برای جامعه و تعاملات اجتماعی تبدیل شود. به باور وی، کسبوکارها با سرمایهگذاری روی تولیدکنندگان محتوا و توسعهدهندگان متاورس میتوانند به رشد و پیشرفت این فناوری کمک کنند.
نویسنده در بخشی از مقاله به لزوم «برنامهریزی درست» و «سرمایهگذاری بهینهٔ منابع مالی» توسط کمپانیهای بزرگ و سرمایهدار اشاره میکند و میگوید دنیای متاورس با قدرت خارقالعادهای که دارد، میتواند صنایع مختلف و حتی زندگی روزمرهٔ انسانها را تا حد زیادی دستخوش تغییر کند. او سپس از پلتفرم بازی Roobet به عنوان یکی از سرمایهگذاران فعال متاورس که در حال برنامهریزی برای حضور در Decentraland است یاد میکند.
گفتهمیشود آیندهٔ دنیای متاورس در دستان قدرتمند سرمایهگذاران، تولیدکنندگان محتوا و توسعهدهندگان این حوزه است. طبق ادعای پایگاه خبری-تحلیلی MetaverseInsider، «هیاهوی رسانهای» و «استفاده از این پلتفرم برای تحقق اهداف تبلیغاتی» باعث ناامیدی و نخوت کاربران و طرفداران متاورس نسبت به حضور در این دنیای مجازی و شگفتانگیز شدهاست.
بر اساس ادعای این مقاله، «کمپانیهای خلاق» و «متخصصان باتجربه» میتوانند با بهرهگیری از سیستم بلاکچین و فناوری وب۳، متاورس را به دنیایی سرگرمکننده و منحصربهفرد تبدیل کنند.
علاوه بر این، کمپانیهای بزرگ با حضور در جهانهای مجازی مانند Decentraland - که کاملا به صورت غیرمتمرکز مدیریت میشود و تحت کنترل جامعه است - میتوانند مردم را به حضور در این دنیای هیجانانگیز ترغیب نمایند. راه حل نویسنده برای حل مشکلات کنونی متاورس، «اولویتقراردادنِ مخاطب» بهجای «اولویتقراردادنِ منافع کمپانی» است.
لینک:
https://metaverseinsider.tech/2023/06/14/unlocking-the-true-potential-of-the-metaverse/
https://rcai.ir
https://t.me/rcai_ir
https://splus.ir/Rcai_ir
https://eitaa.com/Rcai_ir
https://instagram.com/rcai.ir
پیشبینیها از رشد چشمگیر اینترنت اشیاء تا سال 2030
یک مرکز تحلیلی در آسیا در تازهترین گزارش خود از افزایش چشمگیر ارتباطات اینترنت اشیاء مبتنی بر شبکه سلولی تا سال 2030 خبر داد. پس اگر شما هم از علاقهمندان حوزه فناوری هستید و میخواهید بدانید تکنولوژیهای روز چگونه زندگی مردم را در سالهای آتی نه چندان دور تغییر میدهند، خواندن این خبر را از دست ندهید.
پایگاه «EE Times Asia» که جدیدترین مطالب، اخبار و دیدگاهها در زمینه صنعت و فناوری را پوشش میدهد، در گزارشی به نقل از مرکز تحلیلی «کانتر پوینت» اعلام کرد انتظار می رود بازار استفاده از اینترنت اشیاء مبتنی بر شبکه سلولی با نرخ رشد مرکب سالانه 10.8 درصد تا سال 2030 به بیش از 6 میلیارد برسد. اینترنت اشیاء مبتنی بر شبکه سلولی (Cellular IoT) نوعی فناوری ارتباطی در اینترنت اشیاء به حساب میآید که طبق آن، دستگاههای استفاده کننده از اینترنت اشیاء میتوانند با همان زیرساختهای شبکهای که تلفنهای همراه از آن استفاده میکنند (به مانند اینترنت 4G و يا 5G) به اینترنت وصل شوند.
در این گزارش همچنین آمده است اینترنت اشیاء مبتنی بر شبکه سلولی با رشد سالیانه 20 درصد، تا سال 2022 به عدد 2.7 میلیارد رسیده بود. طبق این گزارش، تا سال 2022 چین بیش از دو سوم مجموع ارتباطهای اینترنت اشیاء مبتنی بر شبکه سلولی را به خود اختصاص داده بود و در رده های بعدی، اروپا و سپس آمریکای شمالی رتبه دوم و سوم را به خود اختصاص داده بودند. گفتنی است «اینترنت اشیاء مبتنی بر شبکه سلولی» نقشی مهمی را در بهبود بهرهوری، کاهش زمان خرابی سیستمها، خودکارسازی فرایندها و صرفهجویی در هزینهها برای صنایع ایفا میکند.
همچنین شایان ذکر است مرکز تحلیلی «کانترپوینت» یک مرکز تحلیلی جهانی در حوزه صنعت است که دفتر مرکزی آن در هنگ کنگ قرار داشته و تیمهایی نیز در پایتختها و شهرهای دیگر کشورهای جهان نظیر سئول در کره جنوبی، شهرهای بمبئی و گورگان در هند، سن دیگو در آمریکا، پکن واقع در چین و بوئنوس آیرس در آرژانتین داراست.
برای مشاهده اصل مقاله به لینک زیر مراجعه کنید:
https://www.eetasia.com/global-cellular-iot-connections-to-reach-6bn-by-2030
https://rcai.ir
https://t.me/rcai_ir
https://splus.ir/Rcai_ir
https://eitaa.com/Rcai_ir
https://instagram.com/rcai.ir
مدیریت کلید عبور، قابلیت جدید ویندوز 11
June 26, 2023
مایکروسافت به منظور افزایش امنیت محیط وینوز11، امکانی را فراهم خواهد کرد که برای ورود به برنامهها و سایتها، احراز هویت به صورت بیومتریک صورت گیرد. کلیدعبور(passkey) کد منحصر به فردی است که استفاده از آن به طورچشمگیری ریسک به خطر افتادن دادهها را کاهش میدهد و با حملات فیشینگ نیز مقابله میکند.
کلیدهای عبور در مقایسه با رمزهای عبور (passwords) ، جایگزین امن تر و درعین حال راحت تری بشمار میآیند زیرا امکان استفاده از شناسه شخصی (PINs) و یا احراز هویت به صورت بیومتریک مانند اثرانگشت یا تشخیص چهره را برای ورود به برنامه ها فراهم میکند که این امر باعث میشود که دیگر نیازی به حفظ کردن رمزهای مختلف نباشد و همچنین به طور کل موجب افزایش امنیت میشود.
به منظور استفاده از کلیدهای عبور برای ورود به وب سایتها، باید به سایت هایی که این قابلیت را در خود ایجاد کردهاند مراجعه کنید.درحال حاضر سایت های همچون google.com ، ebay.com و bestbuy.com به این قابلیت جدید مجهز شدهاند. این روش توسط غول های بزرگ فناوری قرار است به عنوان استاندارد جدیدی برای دسترسی به حسابهای کاربری و همچنین جایگزینی برای رمزهای عبور رایج شود.
لینک :
https://www.bleepingcomputer.com/news/microsoft/windows-11-is-getting-a-built-in-passkey-manager-for-windows-hello/
https://rcai.ir
https://t.me/rcai_ir
https://splus.ir/Rcai_ir
https://eitaa.com/Rcai_ir
https://instagram.com/rcai.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ربات رهبر ارکستر تماشاچیان را در پایتخت کره جنوبی شگفت زده کرد.
منبع:
https://techxplore.com/news/2023-06-orchestra-conducting-robot-wows-audience-korean.html
https://rcai.ir
https://t.me/rcai_ir
https://splus.ir/Rcai_ir
https://eitaa.com/Rcai_ir
https://instagram.com/rcai.ir
ربات رهبر ارکستر تماشاچیان را در پایتخت کره جنوبی شگفت زده کرد.
جمعه گذشته ربات رهبر ارکستر EveR 6 ساخت کره جنوبی برای اولین بار جلوی تماشاگران در سالن تئاتر ملی کره بدون هیچ نقصی به اجرا پرداخت.
برای مطالعه کامل خبر، ازطریق لینک زیر وارد سایت مرکز تحقیقات هوش مصنوعی دانشگاه شریف شوید:
https://rcai.ir/blog/news-2/rbt-rhbr-rkhstr-tmshchyn-r-dr-pytkht-khrh-jnwby-shgft-zdh-khrd-48
منبع خبر:
https://techxplore.com/news/2023-06-orchestra-conducting-robot-wows-audience-korean.html
https://rcai.ir
https://t.me/rcai_ir
https://splus.ir/Rcai_ir
https://eitaa.com/Rcai_ir
https://instagram.com/rcai.ir
معرفی اپلیکیشن جدید Meta:
Threads
طی چند ماه گذشته، اپلیکیشن های رقیب توییتر، مانند Spill،Bluesky،Mastodon و T2 توانستند مخاطبانی را به سمت خود جذب کنند.به تازگی Meta با محصول جدید خود که به اینستاگرام مرتبط است، وارد این رقابت شده است.
ااا Threads چیست ؟
این اپلیکیشن به عنوان رقیبی برای توییتر معرفی شده است و از طریق حساب کاربری اینستاگرام خود ، میتوانید در Threads ثبت نام کنید.
چه تفاوتی با توییتر دارد؟
در حال حاضر هیچ مورد پولی و تبلیغاتی در این برنامه وجود ندارد؛ ولی چنانچه حساب کاربری اینستاگرام شما دارای علامت تأیید(verification) باشد، به این برنامه نیز منتقل میشود. همچنین کاربران میتوانند از شبکه اینستاگرامی خود برای پیداکردن فالوور استفاده کنند. از ضعفهای Threads در مقایسه با توییتر میتوان به عدم قابلیتهایی مانند ویدئوی طولانی، پیامهای مستقیم(direct massages) و اتاقهای گفتگو اشاره کرد.
نحوه استفاده از Threads :
این پلتفرم هم اکنون بر روی IOS و اندروید در بیش از 100 کشور، در دسترس قرار دارد؛ اما به دلیل نگرانیهایی که بابت حفظ حریم خصوصی افراد وجود دارد این برنامه فعلاً در اتحادیه اروپا مجوز دسترسی دریافت نکرده است. باتوجهبه این که شما از طریق حساب کاربری اینستاگرام خود وارد این برنامه میشود تمام تنظیمات اکانت اینستای خود بهعلاوة لیست افرادی که فالو کردهاید نیز به این برنامه منتقل میشود.
محدودیتهای ارسال در threads :
هر پست حداکثر تا 500 کاراکتر میتواند داشته باشد و در پست ارسالی میتوان از عکس و ویدئو نیز استفاده کرد.
نسخة وب Threads :
از طریق وب امکان ارسال پست را نخواهید داشت و تنها میتوانید پستها و پروفایلها را مشاهده کنید.
نحوة حذف حساب کاربری:
در این برنامه شما میتوانید حساب کاربری خود را صرفاً غیرفعال(deactive) کنید؛ ولی چنانچه بخواهید اکانت خود را حذف(delete) کنید، میبایست طبق قوانین Meta ، حساب کاربری اینستاگرام خود را نیز حذف کنید.
نقاط ضعف Threads :
· پشتیبانی ضعیف از نسخه وب
· امکان ویرایش پست وجود ندارد
· عدم نمایش مطالب و پستها بر اساس علاقهمندیها و یا افراد فالو شده
· ابزار ترجمه وجود ندارد
· نبود هشتگ و GIFs
تاریخ انتشار :
6 July 2023
لینک مقاله:
https://techcrunch.com/2023/07/06/what-is-instagrams-threads-app-all-your-questions-answered/#:~:text=Threads%20is%20Meta's%20text%2Dbased,in%20using%20your%20Instagram%20credentials.
مرکز تحقیقات هوش مصنوعی دانشگاه شریف
«پردازش زبان طبیعی» چگونه میتواند حوزه رباتیک را متحول کند؟
🔸با پیشرفتهای چشمگیری که حوزه رباتیک در سالهای اخیر شاهد بوده، به نظر میرسد به زودی رباتها در همه جوانب زندگی ما رخنه کرده و ابعاد مختلفی از زندگی ما انسانها را در دست بگیرند.
🔸یکی از مهمترین عواملی که سبب پیشرفت حوزه رباتیک در سالهای اخیر شده، بکارگیری «پردازش زبان طبیعی» یا همان «NLP» بوده است.
🔸عبارت «NLP» که در واقع مختصر شده «Natural Language Processing» به معنای «پردازش زبان طبیعی» است، در واقع شاخهای از هوش مصنوعی بهشمار میرود که بر روی توانمند کردن ماشینها برای فهمیدن و تفسیر زبان انسان تمرکز دارد.
مشاهده کامل مقاله در لینک زیر:
https://b2n.ir/z11798
پژوهشکده هوش مصنوعی
#Nlp
با برترین کاربردهای پردازش زبان طبیعی(NLP) در سال 2023 آشنا شوید
🔸پردازش زبان طبیعی و یا همان (NLP) که ترکیبی از هوش مصنوعی و زبانشناسی از نوع محاسباتی به شمار میرود، در حقیقت بهعنوان رابطی میان انسان و ماشین در نظر گرفته میشود.
🔸«پردازش زبان طبیعی» کاربردهای مختلفی در زمینههای مختلف، از کسب وکار گرفته تا بخش های مرتبط با مراقبتهای بهداشتی و یا داده کاوی دارد که در این گزارش قصد داریم تا شما را با برترین کاربردهای آن آشنا سازیم.
مشاهده کامل گزارش در لینک زیر:
https://b2n.ir/m71319
پژوهشکده هوش مصنوعی
#Nlp
با شرکتهای برتر جهانی در حوزه «پردازش زبان طبیعی» آشنا شوید
🔸همزمان با پیشرفتهای چشمگیری که در زمینه هوش مصنوعی به عمل آمده، پایگاه نشریه «مجله فناوری» (Technology Magazine) به تازگی در گزارشی از ده شرکت برتری نام برد که در زمینه «پردازش زبان طبیعی» در حال پیشرفت هستند.
🔸این نشریه با نام بردن از ده شرکت برتری که در حال حاضر در حال پیشرفت و سرمایهگذاری در حوزه NLP هستند، نوشت: از «ترجمه ماشینی» گرفته تا خلاصه کردن یک متن و بررسی املایی آن، « پردازش زبان طبیعی» (NLP) در حال کمکرسانی به ماشینهاست تا بتوانند زبانهای بشری را پردازش کرده و آنها را درک کنند.
مطالعه کامل خبر در لینک زیر:
https://b2n.ir/h65620
پژوهشکده هوش مصنوعی
#Nlp
«پردازش زبان طبیعی» چگونه میتواند حوزه رباتیک را متحول کند (2)
🔶 در بخش نخست این گزارش در ابتدا توضیحی مختصر در خصوص «پردازش زبان طبیعی» یا همان «NLP» ارائه دادیم و از ظرفیتهای آن در جهت متحول کردن حوزه رباتیک سخن گفتیم.
🔶 در بخش دوم این گزارش قصد داریم تا 4 مورد دیگر از کاربردهای پردازش زبان طبیعی در حوزه رباتیک را بيان کرده و انواع رباتهایی که از NLP بهره ميبرند را نام ببریم.
#پردازش_زبان_طبیعی
#NLP
مشاهده بخش دوم گزارش در لینک زیر:
👉 https://b2n.ir/h03445
مرکز تحقیقات هوش مصنوعی
آزمایش دوربینهای مبتنی بر هوش مصنوعی همزمان با سالگرد ترور شینزو آبه
🔶یک رسانه ژاپنی از تست دوربینهای امنیتی مبتنی بر هوش مصنوعی همزمان با فرارسیدن نخستین سالگرد ترور شینزو آبه، نخست وزیر فقید ژاپن خبر داد.
🔶پایگاه خبری «Nikkei Asia» وابسته به شرکت رسانهای «Nikkei» ژاپن که اخبار این کشور و نیز شرق آسیا را به زبان انگلیسی پوشش میدهد، اعلام کرد همزمان با فرارسیدن نخستین سالگرد ترور مرگبار شینزو آبه، نخست وزیر فقید ژاپن قرار است پلیس این کشور آزمایش دوربینهای امنیتی مبتنی بر هوش مصنوعی را به منظور حفظ جان اشخاص و چهره های برجسته کلید بزند.
مشاهده کامل خبر در لینک زیر:
👉 https://b2n.ir/r44270
مرکز تحقیقات هوش مصنوعی
معرفی 5 تا از برترین رباتهای هوش مصنوعی ارز دیجیتال
🔶 امروزه با افزایش ارزهای دیجیتال، معاملات و یا در اصلاح تریدینگ در این حوزه، به یکی از فعالترین فرمهای تجارت تبدیل شده است.
🔶 از سوی دیگر، با پیشرفتهای بدست آمده در حوزه هوش مصنوعی، رباتهای مبتنی بر هوش مصنوعی فعال در زمینه ارز دیجیتال قابلیت تجزیهوتحلیل حجم وسیعی از دادهها را دارند.
🔶 در این گزارش قصد داریم به معرفی 5 تا از برترین رباتهای هوش مصنوعی در حوزه ارز دیجیتال بپردازیم.
مشاهده کامل گزارش در لینک زیر:
👉 https://b2n.ir/m29463
مرکز تحقیقات هوش مصنوعی
داکر هوش مصنوعی چگونه آینده یادگیری ماشین را متحول خواهد کرد؟
🔶 داکر هوش مصنوعی (AI Docker) را میتوان یک ابزار بسیار قدرتمند در جهت استقرار و مدیریت مدلهای «یادگیری ماشین» (Machine Learning) دانست.
🔶 در این مقاله در ابتدا به معرفی مفهوم داکر پرداخته و سپس به بررسی تأثیرات این تکنولوژی بر یادگیری ماشین و توانایی آن در افزایش بهرهوری، سادهسازی توسعه و آسانتر شدن امکان همکاری بین محققان و توسعهدهندگان میپردازیم.
مشاهده کامل مقاله در لینک زیر:
👉 https://b2n.ir/u90608
مرکز تحقیقات هوش مصنوعی
رباتها سرانجام اعتراف کردند: ما جهان را بهتر از انسانها اداره میکنیم!
🔶 به تازگی گروهی از رباتها در نشستی که از سوی سازمان ملل برگزار شده است، گفتهاند میتوانند جهان را بهتر از انسانها اداره کنند.
🔶 در این نشست یکی از رباتها گفته است:
«رباتهای انساننما آنقدر پتانسیل و ظرفیت دارند که بتوانند در قیاس با رهبران جهان، مدیریت و رهبری کاراتر و مؤثرتری را به نمایش بگذارند.»
مشاهده کامل خبر در لینک زیر:
👉 https://b2n.ir/g21793
مرکز تحقیقات هوش مصنوعی
«پردازش زبان طبیعی» چگونه میتواند حوزه رباتیک را متحول کند (3)
🔶 در بخش اول این گزارش همانطور که مشاهده کردید، به توضیحی در خصوص «پردازش زبان طبیعی» پرداختیم و از ظرفیتهای آن در جهت متحول کردن حوزه رباتیک سخن گفتیم.
🔶 در بخش دوم این گزارش نیز 4 مورد دیگر از کاربردهای «پردازش زبان طبیعی» در حوزه رباتیک را مورد بررسی قرار داده و از رباتهایی نام بردیم که از «پردازش زبان طبیعی» کمک میگیرند.
🔶 در بخش سوم و پایانی این گزارش قصد داریم تا در ابتدا به این نکته بپردازیم که آیا پردازش زبان طبیعی فقط در رباتهایی که با انسان تعامل دارند، مورد استفاده قرار میگیرد، سپس نمونه ای از رباتهای موجود در بازار را نام برده و در پایان به آینده NLP در حوزه رباتیک بپردازیم.
مشاهده بخش سوم و پایانی گزارش در لینک زیر:
👉 https://b2n.ir/h12243
مرکز تحقیقات هوش مصنوعی