تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
با حکم رئیسجمهور، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی شد 🔹اسلامی متولد ۱۳۳۵ در اصفهان و فوق لیسانس
خیلی هم خوب و عالی
اینکه یک فرد نظامی برای ریاست سازمان انرژی اتمی انتخاب می شوند حامل یک پیغام جدی برای غربی هاست!
بیشترازاین نمیخوام توضیح بدم..
چون جای بحث مفصل داره
برای شما نقد است برای ما خاطره
🌱نمیدانم چرا مدتی است خاطرات تلخ روی کار آمدن دولت احمدی نژاد برایم زنده شده. انقلابیون برای آنکه ثابت کنند خیلی آزاد اندیشند و حرند و ملاحظه نمیکنند، چه آزارهایی دادند به دولت انقلابی تازه وارد. نقدها وارد بود. درست هم بود. اما نا بجا بود. خروجی اش تشتت بود. خروجی اش به نفع جریان غربگرا بود. امروز ببینیم نقدهای ما چطور پازل مفسدین و اهل تردید و غربگرایان را پر میکند. ببینیم چطور عدالتخواه های خودحقیر پندار که رای دادن را مسخره میکردند و ماموریتشان ناامید کردن مردم از نظام است دارند از این همه ساده لوحی ما استفاده میکنند. تا تهش دست ما را در دست علیزاده ها و صبا آذرپیکها قرار دهند. تلخ است این همه اشتباه تکراری از ما خیلی تلخ است. این تکرار تاریخ خیلی تلخ است. زیاده عرضی نیست فقط دو تا خاطره را یاد آوری میکنم.
🌱سال هشتاد و هفت در ماجرای گیر دادنهای ظاهرا درست به آقای کردان و مدرک او و استیضاحش بیان دردآور و تلخی از رهبری در ذهنم مانده که آن زمان انقلابیون به روی خود نیاوردند و عبور کردند اما فوق العاده تلخ بود. و چند ماه بعد نتیجه این بی توجهی را هم دیدیم و همه ضرر کردیم. او گفت «بارها من عرض کرده ام بنی اسرائیل همان کسانی هستند که خدای متعال در قران مکرر میفرماید انی فضلتکم علی العالمین... همین بنی اسرائیل به خاطر اینکه لوس شدند، قدر نعمت خدا را ندانستند و کفران کردند کونوا قرده خاسئین و ضربت علیهم الذله و المسکنه تبدیل شدند به این..... این فضای بی بند و باری در حرف زدن در اظهارات علیه دولت ، علیه کی به خاطر اغراض اینها چیزهایی نیست که خدای متعال از اینها به آسانی بگذرد......بله اینجوری است بعضی از ظلمها بعضی از کارها هست که نتیجه و اثر آن دامن همه نه فقط دامن آن ظالم را میگیرد. بر اثر رفتار یک عده ای که در گفتار خودشان در قضاوت خودشان ظلم میکنند. باید مراقب این چیزها بود»(15 -8-87)
🌱سال هشتاد و نه نیز در ماجرای نقدها و گیردادنها به مشایی و بقایی و غیره بیانی را رهبری دارند که درد آور است «یکی از دوستان گفتند ما از دست و راست رئیس جمهور دلمان خون است. خوب، حالا دل شما خون - که خدا نکند خون باشد - اما به شما عرض بکنم؛ اینها جزو مسائل تعیین کننده و اصلی نیست. ممکن است ایراد و اشکال وارد باشد - من در این مورد هیچ قضاوتی نمیخواهم بکنم - ممکن است کسی به یک شخصی یا به یک کاری ایراد داشته باشد؛ منتها باید توجه کنیم که مسائل را اصلی - فرعی کنیم. مسائل درجهی دوم جای مسائل اصلی را در انگیزههای ما، در همت ما، در صرف انرژیای که میشود، نگیرد. من عرضم فقط این است؛ والّا من نه اعتراض میکنم به اینکه شما چرا از زید یا عمرو خوشتان میآید یا بدتان میآید؛ نه، ممکن است خوشتان بیاید، ممکن است بدتان بیاید - ایرادی ندارد - و نه اعتراض میکنم که چرا آن ایراد را یک وقت به شکلی که یک مفسدهای نداشته باشد، بر زبان آوردید؛ آن هم به نظرم اشکالی ندارد. فقط توجه کنید که این جای مسائل اصلی را نگیرد. مسائل اصلی ما چیزهای دیگری است.»
۳۱٫۵٫۸۹
🌱گوش ندادیم و گوش ندادند و خروجی اش شد هشت سال دولت غربگرایان و فتنه جویان.
هیچی همین.
@ali_mahdiyan
🛑 تولید فیلم کوتاه "رها" در قم با موضوع تولید واکسن ایرانی
🔹تولید فیلم کوتاه رها با موضوع واکسن داخلی در استان قم آغاز شد.
🔹داستان این فیلم کوتاه درباره یکی از سازندگان واکسن کرونا و اتفاقات بین او و فرزندش با نام رها میباشد که این فیلم قصه رها را روایت میکند.
🔹این فیلم کوتاه با به تصویر کشیدن بدنه جامعه و صحبتهای عامه مردم و نظرشان نسبت به واکسن ایرانی در اپیدمی کرونا، تلاش میکند این سیر را تکمیل و به روند اعتماد مردم کمک کند و این تلاش را با درآمیختن ماجرای ساخت واکسن ایرانی با قصهای دراماتیک و عاطفی به ثمر میرساند.
همه چیز اینجا ⬇️ مهم است
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
🕌 اولین و بزرگترین کانال قمیها در ایتا
♨️ شیخ شهید و دوقطبیهای کاذب تاریخی
✍️محمدصادق ابوالحسنی
🔰 كساني كه فرصت ندارند تاريخ مشروطه را بخوانند حتما اين مقاله مهم را مطالعه كنند...
1️⃣ تاریخ مشروطه را «فاتحان» نوشتهاند
2️⃣ شیخ شهید؛ آماج حملات مورخین سکولار
3️⃣ مشروطه و دوقطبیهای کاذب تاریخی:
4️⃣ دوگانه ضداستبداد - ضداستعمار
5️⃣ دوگانه اسلامیت ـ ایرانیت
6️⃣ دوگانه: قراردادن جبهه مشروعهخواهان در برابر ملت ایران و علما
7️⃣ دوگانه مشروطهخواه–روسفیل
8️⃣ دوگانه مشروطهخواه ـ مستبد
9️⃣ سیر حرکت ضداستبدادی شیخفضلالله نوری (ره)
👇لینک نوشتار:
http://fdn.ir/58356
#تاريخ_معاصر
✌️دفتر فرهنگی۵۷:
https://eitaa.com/joinchat/1642528771Cd4c62ac002
هدایت شده از خبرگزاری فارس
میرباقری: سلمانفارسی ۳ برابر سختتر از مختار است
🔹کارگردان سلمانفارسی: امیدواریم تا پایان امسال بخش قابل توجهی از فصل میانی اثر را تمام کنیم. هر بخش از تصویربرداری در یک جغرافیا اتفاق میافتد و ما تقریبا به جنوب، شمال و شمالغربی و شرقی کشور رفتهایم.
🔹تهیهکننده سریال گفته تاکنون بیش از ۲۵ درصد سریال فیلمبرداری شده است. مدیر روابطعمومی صداوسیما هم در صفحه خود نوشته: یکبار در پشت صحنه سریال، میرباقری به من گفت سلمان ۳ برابر سختتر از مختارنامه است.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
آنچه آمریکا بعد از ۲۰ سال اشغالگری برای مردم افغانستان به جا گذاشت
🔹سفیر افغانستان در سریلانکا: ۲۵۰ هزار افغان کشته شدند. یک میلیون افغان زخمی شدند. ۵ میلیون نفر در داخل کشور آواره شدند. ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر پناهجو شدند. ۲۰ میلیون نفر نیاز به کمک فوری دارند. دولت سقوط کرد. اقتصاد فروپاشید. منتظر عواقب (اینها) در ماههای آینده باشید!
@Farsna
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
ماجرای شایعه تزریق واکسن چینی کارکنان برکت چیست
🔹در ادامه شایعات علیه واکسن کوایران برکت، برخی مدعی شدند که به مدیران و کارکنان شرکت برکت، واکسن سینوفارم زدند اما واقعیت این است که هلدینگ برکت دارای ۵۰ مدیر و کارمند است که همه آنها به صورت داوطلبانه واکسن برکت دریافت کردند.
▪️اما این شایعه از کجا آمد؟
🔹از آن جایی که وظیفه تامین واکسن کارمندان شرکتهای دارویی برعهده سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران است، این سندیکا برای ۱۰۰ شرکت داروییِ کشور از وزارت بهداشت درخواست واکسن میکند و این وزارتخانه برای تمام پرسنل این شرکتها، واکسن چینی تهیه میکند.
🔹در بین این حدود ۱۰۰ شرکت دارویی، ۱۲ شرکت زیرمجموعه برکت قرار داشتند که برای آنها نیز واکسن سینوفارم درنظر گرفته شد. از ۳۶۰۰ پرسنل این ۱۲ شرکت نیز حدود ۶۰۰ نفر واکسن چینی تزریق کردند و ۳۰۰۰ نفر دیگر اعلام کردند تا زمان دریافت واکسن ایرانی برکت منتظر میمانند.
🇮🇷 کانال قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی
🍂https://eitaa.com/joinchat/3716612112C36b9d1b2f5
هدایت شده از آغاز شمارش معکوس ظهور
کشور برای آزمون و خطا فرصت بسیار دارد... نگرانی بی معناست.
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
کشور برای آزمون و خطا فرصت بسیار دارد... نگرانی بی معناست.
این جمله کنایه آمیزاست که درپست بعدی پاسخ خواهیم داد👇
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
کشور برای آزمون و خطا فرصت بسیار دارد... نگرانی بی معناست.
سلام علیکم حاج آقای عزیز.
بزرگوارنگرانی هایی که ناشی از اعمال سلیقه وجناح بازیست کشور رو به مرز هلاکت وناامیدی میرسونه.
امروز به شدت نیازه که کشور رو ازحالت یاس خارج کرد واین اِن قلت کردن ها به عزل ونصب ها چیزی جز نا امیدی برای مردم نمیاره واین دولت اگرهزاران هزارکار درست وخوب هم برای این کشور انجام بدهد دیگه دیده نمیشه چون از اول عینک سیاه زدیم به چشم مردم با این ان قلت کردن های بی مورد ودیگه خوبی ها هم سیاه دیده میشه.
امروز هرکسی دوست داره طبق سلیقه ی خودش دولت تشکیل بشه و وقتی اینطور نمیشه درحالت خوشبینانه سریع دلخور میشه اگرنگیم از نظام ناامید میشه وحتی دشمن میشه.
بعضیا فانتزی شون این بود که آقای جلیلی حتما باید معاون اول بشه واگراین طور نشه دیگه این دولت بدرد نمیخوره.
بله بنده خودم آقای جلیلی رو قبول دارم ولی آقای رئیسی هم قبول دارم وامروز اون چیزی که ازهمه چیز مهمتره حمایت ازآقای رئیسیه تا بتونه امید رو به مردم برگردونه.آقای جلیلی هم خداییش اینچیزی که بعضیا دنبالشن رو نمیخواد.
پس با اشکال های صدمن یه غاز مردم رو ازاینی که هست مایوس تر نکنیم که درواقع شاخه ای رو میبریم که خودمون روش نشستیم واینبار دیگه کشور درشرایط عادی نیست.اگردوباره دولت بیفته دست لیبرال ها دیگه کارانقلاب بسیارسخت میشه.
نمیخوایم بگیم نقد دلسوزانه وازروی بصیرت نکنید میگوییم نقدهایی که نامید کننده است نداشته باشیم ولو اینکه اون نقد به حق باشد.نقدنابجانکنیم.
رفاعه بن شداد چی شد که مخالفت هاش شروع شد؟
چون مختارباسلیقه ی اون پیش نرفت.
امروز بجای اینکه این حُسن آقای رئیسی که داره فراجناحی عمل میکنه رو بُلد کنیم ناخواسته داریم جناحی عمل میکنیم چون اولا برخلاف دیدگاه رهبری همه چیز رادر کشور(مخصوصادردولت قبل) سیاه میبینیم وحال آنکه این مساله به طور کلی صادق نیست.
امروز دیگه مساله دولت نیست اگر این دولت با خرده گیری های جزئی ما ازحیث جنگ رسانه ای زمین بخوره ولو اینکه به اندازه ۴۰سال هم کارکنه،علاوه براینکه اونهمه زحمت دیده نمیشه همچنین دیگه نمیگن دولت خراب بود میگن نظام هم دستش تو دست خلاف کارهاست،ولو اینکه دولت بسیارخوب هم عمل کرده باشه.یعنی یک خسارت مضاعف.
اگراینبارجنگ رسانه ای رو باختیم تقریباهمه چیزراباخته ایم حداقل اگرنگوییم همه چیز راباخته ایم، کار دیگه به شدت سخت میشه.
لذا تامیتونید از نا امید کردن مردم جلوگیری کنید.
از طرفی درحین امید دادن اینقدر برای مردم انتظار نسازیم که اگر این دولت نتونست به اون انتظارهای بالا برسه مردم دوباره به ناامیدی برسند.
لذا هرمساله ای که بوی ناامیدی میده ازسمت دشمنه چه انتظاربیش ازحد ساختن چه بیش از حد گیردادن وتزریق ناامیدی.
#رئیسی
#عزل_ونصب
#جلیلی
#امید
#ناامیدی
#انقلاب
🔴مطالبهی #محاکمه_روحانی دوباره به مطلب داغ این روزهای فضای مجازی تبدیل شده
🔹دستگاه قضایی باید بداند محاکمه روحانی و اجرای عدالت خواست قلبی همه مردم ایران است
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
🔴مطالبهی #محاکمه_روحانی دوباره به مطلب داغ این روزهای فضای مجازی تبدیل شده 🔹دستگاه قضایی باید بدان
کی اینو سریع پخشش کرد گروه های دیگه من اینو فرستادم که نقدش کنم
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
🔴مطالبهی #محاکمه_روحانی دوباره به مطلب داغ این روزهای فضای مجازی تبدیل شده 🔹دستگاه قضایی باید بدان
این کارها خطاست؛خطای راهبردی.
اگرقرار برمحاکمه باشه قوه قضاییه خودش انجام میده دیگه بسیج کردن مردم نمیخواد مسایل قضایی باید درمحاکم قضایی ورسمی مطالبه بشه نه اینکه با احساسات مردم گره بخوره که انجایی خطرناک میشه که سلیقه های مردمی داخل میشه ومردم هم همه یک سلیقه ندارند لذا عملا بسیاری ازمردم رو در مقابل نظام قرارداده ایم واین خطای راهبردی است.
#محاکمه_روحانی
هدایت شده از رضا
وقت نیست مفصل توضیح بدم که این مسائل چقدر میتونه خطرناک بشه
هدایت شده از رضا
برادر من اگرخائن است قوه قصائیه ونمایندگان خودشون انجام میدن نیاز به بسیج کردن میلیونی مردم نیست.
این بسیج کردن مردم درسطح وسیع خطای راهبردیست
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
🔴مطالبهی #محاکمه_روحانی دوباره به مطلب داغ این روزهای فضای مجازی تبدیل شده 🔹دستگاه قضایی باید بدان
همچنین اینکه روحانی خائن است یانه باید درمحکمه قضائی اثبات شود نه با مسائل احساسی.
بنده خودم به شدت مخالف روحانی هستم اما این مسایل نباید احساسی شود که خطرناک است.
حیف که نمیتونم خیلی توضیح بدم.
روحانی بخاطر تفکرغرب گرایی که داشت بسیار کشور رو به عقب برگردوند
اماتفکرغرب گرایی یک کارخلاف قانون نیست که طرف رو به این دلیل محاکمه کنند.
بله ممکنه هم هست بخاطر ادله ی دیگه اورا محاکمه کنند اما اونهم باید درمحاکم رسمی بررسی شود.
صحبت من این هست این مسایل را احساسی نکنید که نتیجه اش شوراندن مردم برعلیه نظام میشود چون قرارنیست به تمام احساسات وتمام سلیقه ها نظام لبیک بگه.
#محاکمه_روحانی
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
🔴مطالبهی #محاکمه_روحانی دوباره به مطلب داغ این روزهای فضای مجازی تبدیل شده 🔹دستگاه قضایی باید بدان
من نه با محاکمه مخالفم نه باعدم محاکمه بحث من اینه این مسایل رو از محاکم رسمی خارج نکنید این مسایل را تبدیل به مطالبه ی میلیونی ازطرف مردم نکنید این کارخطرناکیست
#محاکمه_روحانی
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
🔴مطالبهی #محاکمه_روحانی دوباره به مطلب داغ این روزهای فضای مجازی تبدیل شده 🔹دستگاه قضایی باید بدان
هرکسی این پست بنده رو فرستاده گروه های دیگه لطفا تشریف بیاره پی وی سریعا
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
🔴مطالبهی #محاکمه_روحانی دوباره به مطلب داغ این روزهای فضای مجازی تبدیل شده 🔹دستگاه قضایی باید بدان
شمانوع برخورد رهبری درقضیه ی عزل بنی صدر برید بخونید تا متوجه بشید.
علاوه براینکه بنده بحثم روی محاکمه کردن یا نکردن روحانی نیستم شاید نظام تصمیم بگیرد که محاکمه کند یا محاکمه نکند مثل میرحسین موسوی وکروبی و... .
امروز فرض کنید به هردلیلی نظام نخواست فعلا روحانی رو محاکمه کنه اونوقت وقتی شما مردم رو تحریک کرده اید برای محاکمه اونوقت مردم رو عملا درمقابل نظام قرارداده اید یه مقدار اندیشه کنید برادر شما که میبینم دلسوز انقلاب هستید.
میگم فرض کنید به هردلیلی نظام فعلا صلاح ندانست این کار راانجام بدهد،اونوقت شمابااین جمعیت میلیونی که تحریکش میکنید چه کارمیخواهید بکنید؟
بنده بارهاگفته ام که من نه مخالف محاکمه هستم ونه دنبال محاکمه باتحریک مردم.
بحث محاکمه یاعدم محکامه باید در محاکم رسمی صورت بگیرد و جمعیت میلیونی ساختن جز هزینه تراشی برای نظام هیچ عاید دیگری ندارد.
قوه قضائیه ثابت کرده اگر نیازبه محاکمه باشه محاکمه میکنه مثل برادر رئیس جمهور و برادر شمخانی و... .
حتما نوع برخورد آقا درقضیه بنی صدر رو بخونید.
بنده درپست های بعدی میفرستم رفتارآقا دراین زمینه الگوست.
#محاکمه_روحانی
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
شمانوع برخورد رهبری درقضیه ی عزل بنی صدر برید بخونید تا متوجه بشید. علاوه براینکه بنده بحثم روی محا
♦️از «عزل» تا «استیضاح و طرح عدم کفایت»
(بازخوانی یک پرونده عبرت آموز)
14 اسفند سال 59 در سالگرد مرگ مصدق، دانشگاه تهران آبستن حوادث عجیبی بود. مراسمی که با سخنرانی رییس جمهور وقت و قبح شکنی و تفرقه انگیزی های گسترده ای از سوی بنی صدر و طرفدارانش همراه بود. اینرا می توان از شعارهای هنجارشکنانه در یافت شعارهایی از قبیل:
🔻چوب، چماق، شکنجه دیگر اثر ندارد
🔻حزب چماق بدستان در پیشگاه ملت، افشا باید گردد
🔻زندانی سیاسی، آزاد باید گردد
🔻مسلمان به پا خیز، حزب شده رستاخیز
🔻نصر من الله و فتح قریب، مرگ بر این حزب مردم فریب
🔻چماقدار، چماقدار مرگت فرا رسیده
🔻کیش، کیش، چماقدار
🔻مرگ بر بهشتی
🔻سردسته چماقداران بهشتی
🔻بنیصدر، بنیصدر حکم جهادم بده
🔻ما پیرو قرآنیم، ما حزب (جمهوری اسلامی) نمیخواهیم
🔻طالقانی رو کی کشته؟ بهشتی چشم درشته
علاوه ی بر این شعارها، سخنرانی بنی صدر کاملا تفرقه آمیز بود. آنهم در شرایطی که صدام از 31 شهریورماه حملاتی گسترده علیه ایران انجام داده و بخش های زیادی از کشور را تحت اشغال رژیم بعث قرار داده بود ضمن اینکه تجزیه طلبان و سایر گروه ها نیز مشغول فعالیت علیه کشور بودند. با این شعارها و سخنرانی تفرقه انگیز و زیر سوال بردن سپاه و بسیج و سایر نهادهای انقلابی از سوی سخنران، طبیعی بود که در پایان جلسه درگیری شدیدی بین طرفداران بنی صدر و مخالفین اش به وجود آید و عده ای هم زخمی شوند!
حرکات بنی صدر و طرفدارانش که در روز پنجشنبه 14 اسفند اتفاق افتاد، کافی بود تا سخنران فردای نماز جمعه تهران شمشیر را از رو بسته و هر آنچه که از دهانش بیرون می آید نثار بنی صدر و جبهه ملی و منافقین کند. کافی بود تا مثل فلان سخنران های...و بهاریون و سایرینی که فقط نوک دماغشان را می بینند و تقوای سیاسی ندارند و می گویند امام جامعه یک وظیفه دارد و ما هم یک وظیفه، دست به افشاگری علیه بنی صدر بزند و آبروی او را با خاک یکسان کند.
اما خطیب نماز جمعه 15 اسفند کسی نبود جز سید علی خامنه ای؛ کسی که یک اسلام شناس و زمانه شناس به تمام معناست. کسی که می داند شرایط کشور بسیار حساس است و نباید بر آتش تفرقه و تنازع و مباحث فشل آمیز بدمد، می داند که بنی صدر هنوز تنفیذ امام امت را دارد و باید در خفا انتقادات را بیان کرد نه در جَلوت و آشکارا
همین گونه هم می شود و ایشان علی رغم دانستن اسرار مستند زیادی علیه بنی صدر بدون اینکه افشاگری خاصی علیه او انجام دهند همه را دعوت به اتحاد و عدم تفرقه می کنند. به بخشی از سخنرانی ایشان عنایت کنید:
«به من خبر دادهاند که همان عناصر خبیثى که اجتماع دیروز را به صحنهى درگیرى بدل کردند، هم عناصر مؤمن و متّقى را کتک زدند هم به نهادهاى انقلابى و چهرههاى انقلابى اهانت کردند و خواستند خودشان را طرفدار رئیسجمهور معرفى کنند، امروز هم درصدد آن هستند که در این اجتماع معنوى و روحانى و در این صحنهى عظیم عبادت الهى، به همان خباثتها و رذالتها دست بزنند. من به عنوان بندهى کوچک خدا و برادر کوچک شما، هیچ قوّهى قهریهاى ندارم که جلو آنها را بگیرد، براى شما مردم هم تکلیفى نمىتوانم معین بکنم. اما مىتوانم حکم خدا را بگویم. در اثناء خطبه و در حال نماز سکوت و استماع واجب است و متخلف، متخلّفِ از اسلام است و پس از پایان نماز هرگونه شعار تفرقهانگیز، به سود امریکاست و هر فریادى که مردم را به هیجان بیاورد و دشمنى آنها را به جاى امریکا و عناصر مزدورش، به داخل ملت متوجه کند، فریاد شیطان است. در اثناى خطبه جز تکبیر و جز صلوات، آن هم در هنگام لازم، از حلقوم کسى صدایى نباید برآید و پس از نماز جز شعار توحید و جز شعار نفرت از امریکاى قدّار و هرچه در این مضمون باشد، نباید داده بشود. این نباید، نبایدِ رسالهى عملیه است، ضامن اجراى آن ایمان شما و دلهاى صادق و پاک شماست.» (سخنرانی رهبری در نماز جمعه 15 اسفند 59)
ادامه دارد...
✍️محمد علی رنجبر
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
♦️از «عزل» تا «استیضاح و طرح عدم کفایت» (بازخوانی یک پرونده عبرت آموز) 14 اسفند سال 59 در سالگرد مر
ادامه👈
♦️از «عزل» تا «استیضاح و طرح عدم کفایت»
(بازخوانی یک پرونده عبرت آموز)
بعد از غائله 14 اسفند و افزایش اختلافات بنیصدر با شهید بهشتی، نخستوزیر و دیگر مسئولان نظام در دوران جنگ تحمیلی، امام خمینی (ره) دستور به تشکیل هیات حل اختلاف داد.
امام خمینی (ره) با اتخاذ تصمیمی راهبردی و دوراندیشانه و پدرانه، برای حفظ نظام و رفع تنشها حکم کردند که بنیصدر، شهید بهشتی، هاشمیرفسنجانی و شهید رجایی حق سخنرانی در مراسم عمومی ندارند و برای حل اختلاف، هر یک از این افراد نمایندهای را معرفی کنند تا هیئتی تشکیل شود که بر اعمال آنان نظارت کند. ایشان همچنین آیتالله مهدویکنی را به عنوان نماینده خود در این هیات منصوب کردند.
امام با توجه به شناخت از قرآن و نحوه مدیریت نفاق و منافقین کاملا حساب شده در در پیام انتصاب آیتالله مهدویکنی چنین نوشتند: «جنابعالی را به نمایندگی خویش تعیین نمودم تا با نمایندهای که جناب آقای بنیصدر و نماینده دیگری که جناب حجت الاسلام آقای بهشتی و جناب حجت الاسلام آقای هاشمی رفسنجانی و جناب آقای رجایی تعیین می نمایند، موارد تخلفات از حقوق قانونی هر یک را رسیدگی بنمایید. و نیز در زمان جنگ که زمانی استثنایی است به اقوال و اعمال هر کس که موجب اختلاف و تشنج در کشور میشود رسیدگی بنمایید و نیز در همین زمینه مطبوعات و رسانههای گروهی را مورد بررسی قرار دهید تا هر کس و هر چه به حسب رأی اکثریت متخلف و تخلف به شمار آمد در مرتبه اول به آنان تذکر دهید تا در اصلاح خود بکوشند و در مرحله بعد به وسیله رسانههای گروهی به مردم شریف کشور معرفی و در تمام موارد فوق به دادستان کل کشور گزارش دهید.
و دادستان کل کشور شرعاً موظف است تا با بی طرفی کامل پس از طی کردن مراحل قانونی موافق موازین شرعی و قانونی با آنان عمل نمایند، انتظار می رود که آنچه را که بر عهده آقایان گذاشته شده است که یک تکلیف شرعی است قاطعانه و بدون غمض عین عمل نمایند. لازم به تذکر است که برای اتحاد بیشتر بین نمایندگان هیچ کدام از سه نماینده در خارج از جلسه حق بازگو کردن نظر خود و اظهار مخالفت با رأی اکثریت را که موجب تضعیف هیئت گردد، نداشته و در صورت تخلف که موجب جنجال است دادستان کل کشور با خود نماینده متخلف چون سایرین عمل خواهد نمود.»
پس از سخنرانی بنی صدر در جمع پرسنل نیروی هوایی شیراز و دو مصاحبه جنجالی مطبوعاتی و رادیو تلویزیونی وی، هیئت حل اختلاف تشکیل جلسه داد و بنیصدر را به عنوان کسی که از بیانیه 10 مادهای امام خمینی (ره) و قانون اساسی تخلف کرده معرفی کرد.
در بخشی از بیانیه هیئت حل اختلاف آمده بود «... متأسفانه رئیس جمهور جناب آقای بنیصدر در سخنرانی خود برای پرسنل پایگاه هوایی شیراز و همچنین در دو مصاحبه اخیر... برخورد منطقی و اصولی نداشته و از بیانیه 10 مادهای تخلف نمودهاند و از قانون اساسی نیز تخلف داشتهاند که امضا نکردن مصوبه مجلس در مورد سرپرستی وزارتخانههای بیسرپرست دلیل آن است.»
پس از آن بنیصدر رأی آن هیئت را رد میکند. امام خمینی نیز در سخنرانی در تاریخ ۶ خرداد ۱۳۶۰ می فرمایند:
«قانون معین شدهاست. نمیشود از شما پذیرفت که ما قانون را قبول نداریم. غلط میکنی قانون را قبول نداری، قانون تو را قبول ندارد.»
و این پایان ماجرا نبود
ادامه دارد...
✍️محمد علی رنجبر
#بینش_راهبردی
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
ادامه👈 ♦️از «عزل» تا «استیضاح و طرح عدم کفایت» (بازخوانی یک پرونده عبرت آموز) بعد از غائله 14 اسفن
♦️از «عزل» تا «استیضاح و طرح عدم کفایت»
(بازخوانی یک پرونده عبرت آموز)
بخش پایانی
در پست قبلی عرض شد که مدیریت و درایت امام امت در ایجاد نهادسازی و رفع اختلافات با ارائه شیوه ای منطقی و عقلایی و دعوت مخالفین بنی صدر به شرح صدر و سعه صدر جواب داد.
چرا که بنی صدر با هیاتی که خود نیز نماینده ای در آن داشت مخالفت کرده و از رای آن هیات تمکین نکرد.
امام عالم به قرآن می دانستند که نفاق و منافق چهره خود را رو خواهد کرد لذا رهبری عزیز و سایر مخالفین بنی صدر را به صبر دعوت می کردند.
اما وقتی بنی صدر مجبور شد چهره منافق خود را نشان دهد، امام امت در تاریخ 20 خرداد سال 60 او را از فرماندهی کل قوا عزل کرد.
با عزل بنی صدر از فرماندهی کل قوا و موافقت ضمنی امام امت با ارائه طرح عدم کفایت در مجلس، نمایندگان نیز 11 روز بعد یعنی در 31 خرداد سال 60 با اکثریت آراء رای به عدم کفایت سیاسی بنی صدر دادند.
جالب اینجاست، در این روز سید علی خامنه ای بعد از 17 ماه صبر و تحمل و بیان انتقادات در جلسات خصوصی، آشکارا و با سخنان متقن و مستدل و مستند خودشان، نقشی محوری در رای نمایندگان علیه بنی صدر داشتند. تلاشی مقدس که منجر به عصبانیت منافقین شد و شش روز بعد در ششم خرداد به ترور نافرجام ایشان در مسجد ابوذر انجامید.
آیتالله خامنهای سخنان خود را با آیهای از قرآن با این مضمون شروع کردند که «اگر منافقان در کنار شما بمانند و به جهاد با دشمن بیایند، جز بر سستی و ناتوانی شما نخواهند افزود و در میان صفوف شما تفرقه و تشتت خواهند افکند».
ایشان سپس ادامه دادند: «در این لحظات حساسی که یکی از سرنوشتسازترین صفحات تاریخ ایران رقم زده میشود، از خدا میخواهم که مرا به آنچه رضای او است هدایت کند و از طغیان زبان و دل و غلبه هوی و هوس نگه دارد و اکنون که پس از یک سکوت و بردباری طولانی و دردناک فرصت و تکلیف گفتن و افشاکردن داده است نیز مانند گذشته ما را مدد رساند و یاری کند. مخاطب این سخن شما نمایندگان مردمید و آنگاه همه ملت ایران و بالاخره تاریخ و نسلهای آینده که در کار ما به دقت و طلبکارانه نظر خواهند کرد و من با این توجه در محضر خدا و در حضور شما و همه کسانی که این سخن را خواهند شنید اعلام میکنم که اینجانب آقای بنیصدر رئیسجمهور را دارای کفایت سیاسی برای اشغال پست خطیر ریاستجمهوری نمیدانم».
در ادامه رهبری عزیز 14 دلیل بر بی کفایتی بنی صدر اقامه می کنند که رئوس آنها عبارتند از:
دلایل بیکفایتی بنی صدر:
1 – عدم احترام به نهادهای قانونی
2- رعایت نکردن حرمت جمهوری و رئیس جمهور
3- استفاده از هر ابزاری در مقابله با مخالفان
4- سیاست گرایی به جای حقیقت گرایی
5- صادق و راستگو نبودن
6- بیقدر و منزلت کردن امام و امت
7- رعایت نکردن حیثیت جمهوری در خارج از کشور
8- مشاوران بدنام و مشکوک
9- افشای اسرار اقتصادی کشور
10- ایجاد تشنج در کشور پیش از جنگ
11- بیتوجهی به خط رهبری انقلاب
12- حرکت به سمت قدرت مطلقه و استبداد
13– اخلالگری و شورش
14– خصلتهای ناپسند فردی از جمله غرور
(برای مطالعه بیشتر به متن سخنرانی آیت الله خامنه ای مراجعه کنید)
ای کاش دوستان ما هم عنایت داشتند که تا عزل و موافقت امام امت نباشد نمی شود، طرح استیضاح و عدم کفایت را در مجلس مطرح کرد و در شرایط جنگی کشور را اسیر منازعات و تفرقه افکنی های خسته کننده کرد.
چه اینکه قرآن فرمود:
سوره مبارکه الأنفال آیه ۴۶
وَأَطيعُوا اللَّهَ وَرَسولَهُ وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَتَذهَبَ ريحُكُم ۖ وَاصبِروا ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصّابِرينَ﴿۴۶﴾
و (فرمان) خدا و پیامبرش را اطاعت نمایید! و نزاع (و کشمکش) نکنید، تا سست نشوید، و قدرت (و شوکت) شما از میان نرود! و صبر و استقامت کنید که خداوند با استقامت کنندگان است!
#محاکمه_روحانی
#تحریک_احساسات
#خطای_راهبردی
رفتاررهبری الگوست برای ما.
کسی که اینهمه سعه ی صدر به خرج میده به موقعش میشه پرچم دارطرح عدم کفایت رئیس جمهور.منتها بجارفتارمیکنه از امام امت جلوتر نمیفته تند نمیره.عقب هم نمیفته نگاهش به ولایته وهوشمندانه برخورد میکنه👆👆
نوع برخورد آقارو درقضیه بنی صدر ازاینجا بخونید👆👆👆
تحلیل دینی سیاسی اقتصادی
🔴مطالبهی #محاکمه_روحانی دوباره به مطلب داغ این روزهای فضای مجازی تبدیل شده 🔹دستگاه قضایی باید بدان
#محاکمه_روحانی
#تحریک_احساسات
#خطای_راهبردی
چرا امیرالمومنین با کشتن عثمان مخالف بود؟
نه اینکه حضرت نمیخواست با عثمان در دادگاه عدل برخورد کند خیر بحث کشاندن این مسایل به دامن مردم بود که کار را خطرناک میکرد.
هرچند این مساله با مساله عثمان تفاوت های بسیاری دارد.
منتها درکش سخته جاانداختنشم درجایی که طرف آتش کینه اش نسبت به روحانی غلیان میکنه سخته.
درفیلم مختاریادتونه مختار با اون افرادی که زدن خلیفه ی زبیری رو کشتن چطور برخورد کرد؟
دراین مساله فکر کنید که چرا مختاراونطوربرخورد کرد؟
کاری نداریم به اینکه این مساله درتاریخ آمده یانه میخوام بگم کار مختار دراونجا عقلانی بود یا کار اون مردمی که ریختن سر خلیفه زبیری وکشتنش؟
وکارگردان عقلانی بودن این مساله رو به خوبی به تصویرکشیده بود.
بحث مختار دقیقا مربوط به این بود که این مسائل باید در محاکم رسمی باشه نه با احساسات مردم که خطرناکه ولو اینکه این مساله درتاریخ نیامده باشه میگم به عقلانی بودن یانبودن این عملکرد مختار درفیلم بیاندیشید.