فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 روایت ویژه یک خبرنگار از آسمانیهایی که دیروز با رهبر انقلاب دیدار کردند.
🌸چرا انقلاب کردیم؟
♻️ از پدرم پرسیدم برای چی انقلاب کردید؟ گفت:
1. انقلاب کردیم اول برای #اسلام. برای اینکه پهلوی به هویت شیعی ما حملهور شده بود، اول با زور و چکمه بعد با تبلیغات و رسانه به جان دین مان افتاده بودند. از حجاب تا روضه عاشورا. در عصری بودیم که بردن نام #حسین(علیه السلام) در این کشور قدغن بود. میخواستیم به عصری برسیم که میلیونها نفر در #اربعین به زیارت سمبل انسانیت و آزادگی بروند. میخواستیم به مقام انسانیت برسیم.
2. انقلاب کردیم برای #ایران. برای استقلال ایران. کشورمان زیر لگد انگلیسیها و امریکاییها له شده بود. 50 هزار مستشار امریکایی از ما کاپیتولاسیون و حق توحش میگرفتند و شاه مملکت بدون اجازه آنها آب نمیخورد!
3. انقلاب کردیم برای ایران. برای خاک ایران. شاه، سرزمین #بحرین و 32 جزیره زیبای آن را به انگلیسیها و وهابیها بخشید و گفتند دخترمان بود شوهرش دادیم. انقلاب کردیم تا بقیه خاک وطن را شوهر ندهند.
4. انقلاب کردیم برای عزت و حیثیتمان. در عصری که بر سر در باشگاههای انگلیس در ایران در وطن خودمان مینوشتند: ورود سگ و ایرانی ممنوع.
5. انقلاب کردیم برای نجات #فرهنگ و فکرمان. در عصری که تعداد کابارهها و قمارخانهها و فاحشهخانهها از تعداد کتابخانهها و دانشگاهها بیشتر بود، انقلاب کردیم تا فکر و فرهنگ ایرانی لگدمال نشود. #شاه حقیری داشتیم که صریحا میگفت: شما #زنان هرگز میکلآنژ یا باخ نداشتید. شما حتی یک آشپز بزرگ نداشته اید.. شما هیچ چیز بزرگ و فوقالعاده عرضه نکردهاید. هیچ چیز."
6. انقلاب کردیم برای حفظ #نجابت دختران و پسرانمان. از چنگ حکومتی که دستاوردش برای زنان ایران «شهر نو» بود و 50 هزار #فاحشه رسمی. از شر حکومتی که از خود شاه تا برادران و خواهرش اشرف، مافیای بینالمللی مواد مخدر بودند و درخت نحس اعتیاد را در ایران کاشتند.
7. انقلاب کردیم برای نجات از عقب ماندگی #علمیمان. از کشوری که 57 سال تحت سلطنت پهلوی بود و 68 درصد مردمش بیسواد نگه داشته بودند، در حالیکه آمریکا ناسا داشت، هند ماهواره به فضا فرستاده بود، ترکیه متروی 50 ساله داشت ولی ما هیچ نداشتیم. تا برسیم به کشوری که طی 40 سال 93 درصد مردمش باسواد شوند. و رتبه علمی 16 ام جهان باشیم.
8. انقلاب کردیم برای #رفاه. از عصری که نیمی از جمعیت ایران سوءتغذیه داشتند و بجای خانه، در یک "اتاق" زندگی میکردند. (فیلمفارسیها شاهد است)، از عصری که نیازهای اولیه زندگی (آب و برق و گاز و یخچال و کولر) یک آرزو بود. تنها 45 شهر ایران آب لوله کشی داشت، 96 درصد روستاها برق نداشت، تنها 9 شهر گاز لولهکشی داشت. از عصری که 46 درصد مردم ایران زیر خط فقر زندگی میکردند، مترو و سیستم فاضلاب و موشک و زیردریایی و.. رویا بود! تا برسیم به عصری که همه 1100 شهر ایران و 34 هزار روستا آب دارند، همه شهرها و تمام روستاهای بالای 40 خانوار برق دارند. 95 درصد جمعیت ایران گاز دارند و برای رفع فقر، از کمیته امداد تا بهزیستی و صدها خیریه ساختیم.
9. انقلاب کردیم برای حتی #سلامتی و بهداشتمان. از عصری که مردم ما درگیر شپش بودند، حتی وقتی #فرح همسر شاه را پشه سالک گزید، و برایمان از هند و بنگلادش و پاکستان پزشک و پرستار میآوردند. از عصری که سن امید به زندگیمان فقط 54 سال بود! تا برسیم به عصری که سن امید به زندگیمان به بالای 75 سال رسیده. و جزء 10 کشور دارای بهترین سیستم پزشکی هستیم.
10. انقلاب کردیم برای #آزادی. تا از شر چنگال آهنین #ساواک نجات یابیم. یک سازمان تروریستی وحشی که به اذعان شخص شاه 3000 زندانی سیاسی داشت. از حکومت وحشت شاهنشاهی که فالاچی، خبرنگار آمریکایی متعجبانه به شاه میگوید: «مردم ایران با شنیدن اسم شاه در خیابانها #وحشت میکنند. میترسند کلمهای بر زبان آورند.»
11. انقلاب کردیم برای اینکه #مردم باشیم، نه رعیت. برای نجات از 2500 سال شاهنشاهی که مردم در آمد و شد این شاه و آن شاه، هیچ کاره بودند تا حکومت در دست ما مردم باشد. برای اینکه شاه مان با کودتا و دستور اجنبی نیاید. برای اینکه از رئیس جمهور تا خبرگان از مجلس تا شورای شهر و شورای مدرسه کودکانمان را خودمان انتخاب کنیم.
12. انقلاب کردیم برای تشکیل حکومتی که ثمره 1400 سال صبر و خون دل خوردن #شیعه و مسلمانان راستین است. تا به جرم مسلمان بودن و شیعه بودن کشته نشویم. انقلاب کردیم تا نام خدا و پیامبر و امیرمومنان را بر ماذنهها بشنویم. تا طعم حکومت عدل و مرحمت را بچشیم. تا با #ظالم در هر جای جهان بجنگیم و پناه مظلومان باشیم. تا کانون انسانیت و مهربانی و مبارزه با شیاطین بزرگ و کوچک باشیم.
✍️ دکتر الهه خانی
#رویداد_تاریخی
#بصیرانه
🔹اعلام حكم تحريم تنباكو از جانب "ميرزاي بزرگ شيرازي"
پس از درگذشت شيخ مرتضي انصاري، شاگردان و بزرگان روحانيت شيعه، ميرزاي شيرازي را به عنوان مرجع تقليد شيعيان معرفي نمودند. يكي از بزرگترين قسمت هاي زندگاني وي، مبارزه با استعمار انگليس و واگذاري تنباكو است. ميرزاي شيرازي با ارسال پيام براي ناصرالدين شاه قاجار، وي را از مفاسد امتياز انحصار تنباكو، برحذر نمود. ولي تذكرات ناصحانه ي وي تأثيري در شاه نداشت. سرانجام ميرزاي بزرگ براي نجات اسلام و مسلمانان و حفظ مملكت ايران از شرّ دشمنان، فتواي تاريخي خود را در تحريم تنباكو به شرح ذيل صادر نمود: "اليوم، استعمال تنباكو و توتون بأيّ نحو كان در حكم محاربه با امام زمان(عج) است."
مردم مسلمان پس از اطلاع از اين فتوا، مغازه هاي توتون فروشي را بستند و تمام قليانها را جمع كردند. حكومت وقت با اين حكم شرعي به مبارزه برخاست و سرانجام، همگام با نهضت عمومي مردم، ناصرالدين شاه به ناچار تسليم شد و قرارداد امتياز تنباكو را لغو كرد.
#رویداد_تاریخی
#والفجر_هشت
🔹عملیات والفجر 8 و فتح فاو
20 بهمن 1364
منطقه فاو بر ارزش سیاسی - نظامی، به لحاظ فراهم سازی امکان حضور مقتدرانه ایران در خاک عراق و موقعیت جغرافیایی و طبیعی آن، دارای ارزش استراتژیک نیز میباشد. عملیات والفجر ۸ در تاریخ ۲۰ بهمن ۱۳۶۸با هدف آزادسازی این منطقه شروع شد و با خلق حماسهای تاریخی و کاری که به لحاظ دانش نظامی مدرن غیر ممکن مینمود با عبور رزمندگان اسلام از رودخانه خروشان اروند و فتح فاو پایان یافت. فتح فاو از نظر سیاسی، بسیار مهم و استراتژیک بود و توازن نظامی جنگ ایران و عراق را به سود ایران رقم زد.
#روز_شمار_انقلاب
20 بهمن۱۳۵۷
🌸 با حمله مأموران گارد به پادگان نیروی هوایی تهران، جنگ خیابانی آغاز شد. به گفته همافران، وقتی که رادیو اعلام کرد فیلم ورود امام خمینی بعد از اخبار تلویزیون نمایش داده خواهد شد، آنها در سالن پادگان اجتماع کردند. با ظاهر شدن تصویر حضرت امام بر صفحه تلویزیون، طنین صلوات سالن را پر کرد و در این هنگام، افراد گارد به سوی آنها تیراندازی کردند و درگیری آغاز شد.
🌸مردم ساکن در اطراف خوابگاه همافران، هنگامی که از حمله نیروی گارد به همافران آگاه شدند، اهالی خیابانهای اطراف را نیز با خبر کردند و طولی نکشید که جمعیت انبوهی در کنار دیوار خوابگاه گرد آمدند که با فریاد اللهاکبر از همافران حمایت میکردند.
🌸 اجتماع مردم در کنار خوابگاه همافران نیروی هوایی که از ساعت ده شب آغاز شده بود همچنان ادامه یافت.
مردم از دفتر حضرت امام کسب تکلیف کردند و دفتر امام توصیه کردند که پراکنده نشوید.
🌸مأمورین صد و پنجاه و دو نفر را دستگیر کردندـ
#روز_شمار_انقلاب
تاسیس دهها دانشگاه، دانشکده و پژوهشگاه ویژه بانوان که قبلا مطلقا وجود نداشتند دستاورد انقلاب اسلامی است.
#انقلاب
#دههفجر
#ایران_مقتدر
#کلام_رهبری
#معرفی_کتاب
📙ارزش کتاب و کتابخوانی
✴️ مطالعه کتاب و جلوگیری از تضییع عمر
🔸باید به کتاب های مختلف دینی و اسلامی روی آورد. کتاب های بسیاری نوشته شده و این تألیفات گرانمایه نیاز هر مقطع سنّی را مرتفع می کند. #تاریخ پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله)، تاریخ انبیاء، تاریخ ائمه، تاریخ اولیاء، تاریخ بزرگان دین، تاریخ شخصیت های انسانی و مطالعه کتب ارزشمندی که پیرامون #حیات مادی و معنوی و جسمی و روحی انسان نگاشته شده است.
🔸عمر را نباید ضایع کرد که اگر این مسئله اتفاق بیافتد انسان روز قیامت مسئول است. مطالعه کردن در حال و در تصحیح اندیشه و فکر اخلاق انسان اثر دارد.
🔅«وَالعَصر إنَّ الإنسَانَ لَفِي خُسرٍ»؛ سوگند به عصر [ظهور پیامبر اسلام (ص)] بی تردید انسان در زیانکاری بزرگی است.»
🔸همه درون چاه خسارت هستند. چه عمل صالحی بالاتر از این است که انسان به دانایی خود بیافزاید.
🔸استفاده از عمر از واجبات الهی است و در ساحل اندیشه های بزرگان و اهل بیت و در پای سخن کتاب نشستن، بالاترین بهره وری از عمر می باشد.
✍ برگرفته از کتاب «ارزش کتاب و کتابخوانی»، تألیف حسین انصاریان.
#مطالعه_کتاب
#معرفی_کتاب
📙رمان تیک
مخاطبان اصلی مجموعه «تربیت با کتاب»، مربیان و والدینی هستند که بارها در کلاسهای تربیتی ویا در جلسه های مشاوره ، از اساتید و مشاوران
خواسته اند تا کتابی سودمند برای مطالعه خود یا فرزندانشان به آنها معرفی کنند؛ در شرایط کنونی، معرفی کتاب های خوبی که پاسخگوی نیازتربیتی والدین و مربیان باشند، کار ساده ای نیست و دشوارتر از معرفی چنین کتابی به این دو گروه ، پیشنهاد کتاب های جذاب و البته ارزشمند به نوجوان ها است. برای پر کردن این کمبود و پاسخ به نیاز سه گروه « مربیان، معلمان و مبلغان»، «والدين» و «متربیان نوجوان» باید کتاب های سودمند و دارای رویکرد تربیتی برای هر یک از این سه گروه شناسایی و معرفی شود. مجموعه تربیت با کتاب، دستاورد یک طرح پژوهشی با همین هدف است و «رمانتیک»، جلد پنجم از این مجموعه است. در این کتاب، ۱۳۰ عنوان از جذاب ترین رمان ها و کتاب های داستانی دارای پیام تربیتی برای نوجوان ها معرفی شده است. ناگفته پیداست که مخاطب این کتاب نیز والدین و مربیان هستند که با توجه به اطلاعات موجود در این اثر، می توانند خواندن این کتاب ها را به فرزندان و متربیان خود توصیه کنند.
https://eitaa.com/Rooshdaneh/11696
#معرفی_کتاب
📙روان شناس کودک خود باشید
🔹یادداشت ویراستار:
رهگذر گرامی! شاید تاکنون یک کتاب را از منظر یک ویرایشگر نظاره نکرده باشی. پس به تجربه اش می ارزد. نزدیک ۱۵ سال است که چند انتشارات را مدیریت کرده، و کتاب های بسیاری را ويراسته ام، اما کم اند نوشتارهایی که در خوانش صفحات نخستینشان، عرق ندامت بررخسارم نلغزیده باشد .... نوشتار برابر دیدگانتان، انگشت شمار اثری است که تا پایانش را با دقت و شوق خواندم و بارها نگارنده را ستوده ام. کاش این کتاب را ده سال پیش خوانده بودم؛ چه قدربه دردم مي خورد . اگر به جرأتم خرده نگیرید می گویم: «خواندن این کتاب واجب است». اگر نونهالان باغ هستی مان را دوست داریم که حتما دوست داریم، پس با راهکارهای ارائه شده نویسنده گران قدر، بکوشیم آنان را به مقصد سروقامتانی که شاخسارشان عرش را بنوازاند، بپرورانیم.
🌺دوره ۳تا۶سالگی نقش قابل توجهی در رشد شخصیت کودک دارد. در فصل اول بررسی ویژگیها و تغییرات کودکان و در فصل دوم آگاهی های گسترده درباره نیازهای کودکان و شیوه ارضای آنها و در فصل پایانی به مشکلات و اختلالات رایج کودکان پرداخته است.
هدف کتاب آشنایی با جنبه های بهنجار و نابهنجار رشد کودک و ارائه راهکار است.
https://eitaa.com/Rooshdaneh/11699
🔹میرسیم آخر...🔹
نتوان گفت که این قافله وا میماند
خسته و خُفته از این خیل جدا میماند
این رَهی نیست که از خاطرهاش یاد کنی
این سفر همرَهِ تاریخ به جا میماند
دانه و دام در این راه فراوان اما
مرغِ دل سیر زِ هر دام رها میماند
میرسیم آخر و افسانهٔ واماندنِ ما
همچو داغی به دلِ حادثهها میماند
بیصداتر زِ سکوتیم، ولی گاهِ خروش
نعرهٔ ماست که در گوشِ شما میماند
بِروید ای دلتان نیمه که در شیوهٔ ما
مرد، تا مرگِ ستم، مرگِ بلا میماند
📝 #محمدعلی_بهمنی
🌺برجستگی صفت عبودیت در میان صفات پیغمبر اکرم
🔹یکی از عناوین و اوصافی که دربارهی امام راحل عظیمالشّأن ما، کمتر بهکار رفته است و کمتر از این عنوان استفاده کردهایم، عبارت است از یک عنوان جامع که من اینجور تعبیر میکنم: مؤمنِ متعبّدِ انقلابی. ما امام را با صفات متعدّدی همواره توصیف میکنیم امّا این صفت -که ما کمتر امام را با آن توصیف کردهایم- یک صفت جامع است؛ مؤمن است، متعبّد است، انقلابی است.
... عبد است، متعبّد است؛ یعنی خود را عبد میداند در مقابل پروردگار؛ این هم صفت بسیار مهمّی است. شما ملاحظه کنید، خدای متعال در قرآن، پیغمبر اکرم را با صفات متعدّدی ستوده است: وَ اِنَّکَ لَعَلَیٰ خُلُقٍ عَظیم،
فَبِما رَحمَةٍ مِنَ اللهِ لِنتَ لَهُم؛ و صفات متعدّد دیگر که هر کدام از اینها یک فصل فراوانی از خصوصیّات پیغمبر را بیان میکند؛ ولی آن صفتی که به ما مسلمانها دستور داده شده است که هر روز دربارهی پیغمبر در نمازهایمان تکرار کنیم این است که «اَشهَدُ اَنَّ مُحَمَّداً عَبدُهُ وَ رَسولُه»؛ این نشاندهندهی اهمّیّت عبودیّت است؛ عبد بودن آنچنان برجسته است که خدای متعال این صفت را به مسلمانان تعلیم میدهد که در نماز خود، هر روز چند مرتبه تکرار کنند؛ امام دارای این صفت بود، صفت عبودیّت؛ اهل خشوع بود، اهل تضرّع بود، اهل دعا بود؛ مؤمن متعبّد.
۱۳۹۵/۰۳/۱۴