#سیره_خانواده_تراز
#مادران_تمدن_ساز
🔷امام خمینی (ره) :
شریفترین شغل در عالم ، بزرگ کردن یک بچه است ، و تحویل دادن یک انسان است به جامعه .
#سیره_خانواده_تراز
#حیا
🔷 حیا شناسی
🔹درک نظارت
مسأله حضور و نظارت از مهمترين و اساسى ترين مفاهيم حيا است. حيا فقط هنگامى برانگيخته مىشود كه عنصر نظارت وجود داشته باشد. البته صرف وجود نظارت به عنوان واقعيتى خارجى ، براى برانگيختن حيا كافى نيست . حيا هنگامى برانگيخته مى شود كه نظارت موجود از طرف شخص «درك» شود و حتّى ممكن است احساس وجود نظارت موجب برانگيخته شدن حيا شود بدون آنكه ناظرى وجود داشته باشد. پس «درك نظارت موجود» و يا دست كم «احساس وجود نظارت» شرط لازم براى حيا است نه صرف وجود ناظر . در حقیقت اگر «بدانيم» كسى ناظر است ، حيا نيز برانگيخته مىشود. امام صادقعليه السلام مىفرمايد: دانستم كه خداوند بر من مطلع است ، پس شرم كردم: وعلمت أنّ اللَّه عزوجل مطّلع علي فاستحييت.
در اين حديث شريف به خوبى روشن است كه « آگاهى » از اطلاع خداوند ، مقدم بر حيا است. صرف وجود نظارت كافى نيست بايد شخص از وجود آن نظارت آگاهى داشته باشد. بر همين اساس مىتوان نتيجه گرفت كه راه برانگيختن حيا در افراد ، توجه دادن آنان به نظارت است.
🔹 تكريم ناظر
مسأله ديگر اينكه براى برانگيختگى حيا ، گذشته از لزوم «وجود ناظر» و گذشته از لزوم «درك نظارت» ، نكته سومى كه لازم است ، محترم بودن ناظر است. اگر ناظرى وجود داشته باشد ولى داراى ارزش و احترامى نزد فرد نباشد ، حتّى اگر علم به حضور وى داشته باشد ، از او حيا نمى كند. چون تكريم و احترام او را لازم نمى داند و بى حرمتى نسبت به او را روا مى دارد .
حرمت داشتن ناظر لازمه حياى از او است و هر چه درجه حرمت و احترام ناظر بالاتر برود ، ميزان حياى از وى نيز بيشتر مى شود و از اينرو مقدار حيايى كه شخص از يك فرد غريبه دارد ، با حيايى كه از پدر ، مادر ، معلم ، عالم دينى و يا اولياى الهى دارد ، متفاوت است.
از آن جا كه حرمت فرد ناظر نيز از عوامل اساسى در حياى از ناظر است ، در مواردى كه پيشوايان دينى صحبت از نظارت فرشتگان كرده و قصدشان بر اين بوده كه حياى مردم را نسبت به آنان برانگيزانند ، از آنان به «فرشتگان كرام» تعبير كرده اند و از مردم خواسته اند تا آنان را « تكريم » كنند. مسلّم است كسى كه كريم دانسته نشود ، شايسته تكريم نيز دانسته نمىشود و قطعاً از او شرم نيز نخواهد شد.
همچنين از امام على عليه السلام آمده كه هر كس از خودش حيا نكند ، براى خودش ارزش قايل نيست. اين نشان مى دهد انسان از كسى حيا مى كند كه براى او ارزش و احترام قايل باشد و اگر از او شرم نكرد ، معلوم مى شود كه ارزشى براى وى قايل نبوده و بى حرمتى نسبت به وى را جايز شمرده است. به همين جهت در پارهاى از روايات آمده كه هر كس بداند خداوند او را مى بيند و با اين حال در محضر او معصيت كند ، در حقيقت خداوند را خوارترينِ ناظرها دانسته است.
در اين دسته از روايات اولاً مسأله «درك نظارت» خدا آمده است و ثانياً تصريح شده كه نگهنداشتن حيا در برابر خداوند ، نشانه بى ارزش دانستن خداوند است .
📚 فرهنگ حيا ، ص51(با تلخیص)
shahadatemamjavad13990431.fadaee.mp3
6.52M
#امام_جواد_علیه_السلام
#علیبنمهزیار
#درک_فاصلهها
#حقیقت_توسل
🔷کلید تغییر
🎙حجتالاسلام دکتر فدائی
🔹خطاب به علی بن مهزیار: یا علی! احسن الله جزاک، و اسکنک جنته، و منعک من الخزی فی الدنیا و الاخرة، و حشرک الله معنا.
🔹یا علی! قد بلوتک و خبرتک فی النصیحة و الطاعة و الخدمة، و التوقیر و القیام بما یجب علیک، فلو قلت: انی لم أر مثلک لرجوت أن أکون صادقا،
🔹فجزاک الله جنات الفردوس نزلا، فما خفی علی مقامک، و لا خدمتک فی الحر و البرد فی اللیل و النهار.
🔹فاسأل الله...
✅ ای علی!
1⃣خداوند پاداشت را نیکو گرداند و
2⃣در بهشتش ساکن نماید و
3⃣از خواری در دنیا وآخرت تو را محافظت فرماید و
4⃣با ما محشورت سازد.
ای علی! تو را آزمایش کردهام در پند دادنها و فرمانبرداری وخدمتگذاری واحترام گذاردن، وانجام آنچه بر تو واجب است، و اگر بگویم همانند تو را ندیدهام، امیدوارم که سخن درستی گفته باشم. پس خداوند سکونت در بهشت های فردوس را به تو پاداش دهد. مقام و منزلت تو و نیز خدمتگذاریات در سرما و گرما، در شب و روز، از من پنهان نیست.
5⃣از خداوند میخواهم آنگاه که تمامی مردم را در قیامت گرد آورد، تو را مشمول رحمتی قراردهد که همه بدان غبطه خورند. به درستی که او شنوندهی دعاهاست.
🔹«اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مِيزانَ الاَعْمالِ»
🔹قرآن میفرماید: "و زنوا بالقسطاس المستقیم" همه چیز خودتان وزن کنید... بسنجید.
#مقایسه
#نسبت_تلاش_من_با_طرح_معصوم
#نیتها_و_انگیزهها
#پیوندها
#خصلتها
#رفتارها
🔹 شهادت جواد الائمه علیه السلام تسلیت باد
#رزق_علمی
#هویت_مستقل
#عدم_وابستگی
#عزت_نفس_خداسو
#دلبستگی_ایمن_به_خدا
🔷 امام جواد علیه السلام:« عِزُّ الْمُؤْمِنِ غِناه عَنِ النّاسِ:» .
📗بحارالأنوار، ج ۷۲ ، ص ۱۰۹ ، ح ۱۲
https://eitaa.com/Rooshdaneh/17826
#سیره_خانواده_تراز
🖌استاد پسندیده
📜 امام جواد(ع) و روش تابآوری
کسی لباس گرانقیمت امام جواد(ع) را برای ایشان میبُرد. در میان راه، لباس را دزدیدند. فرد، نامهای به امام(ع) نوشت و جریان را بازگو کرد.
✍🏻 امام جواد(ع) به خطّ مبارک خودشان جواب نامه را نوشتند که مبتنی بر چند اصل بوده و راهکاری برای افزایش صبر و تابآوری است:
🔹 اصل اول:
«خدامالکی و امانتداری انسان»:
«همانا جانها و اموال ما از هدیههای گوارای الهی و امانتهای به ودیعه گذاشتۀ اویند.»
🔸 اصل دوم:
«بهرهمندی-پاداش»:
(تا هست) ما را از آن، در سرور و به صورت غبطهآوری بهرهمند میگرداند و آنچه را میگیرد، با اجر و پاداش میگیرد.
🔹 اصل سوم:
«تهدید پاداش» در صورت بیصبری:
پس کسی که بیتابیاش بر بردباریاش چیره شود، اجر او از بین میرود و ما از این، به خدا پناه میبریم.
📘 الگوی اسلامی شادکامی، ص ۳۷۲.
#سواد_رسانه
#بازی_همستر
🔰 هشدار پلیس فتا به نات کوین باز ها
سردار سرتیپ دوم وحید مجید رئیس مرکز پلیس فتا بیان کرد امروز صبح تا این ساعت جمعیتی قریب بر ۳۸۳ نفر در سطح کشور شکایاتی علیه برنامه تلگرام داشتند که با انجام بازی بیت کوین کل حساب های بانکی آنها تخلیه مالی شده است.
کاربرا با نصب اپلیکیشن تلگرام بر روی تلفن همراه خود؛ دسترسی به کل اطلاعات می دهند و این باعث میشود کاربر با هک حساب مواجه شود.
همچنین قابل ذکر است که پلیس فتا هیچ مسئولیتی در قبال برنامه های فیلتر شده در سطح کشور را ندارد و نصب و فعالیت هرنوع از این برنامه ها در کشور ایران ممنوع و تبعات آن بر عهده کاربر می باشد.
4.2M
#سواد_رسانه
#سواد_سیاسی
#جنگ_شناختی
#ارز_دیجیتال
🔶 اهداف بازی همستر (ارز دیجیتال) از منظر بینالمللی و داخلی
🔹 محورهای موضوعی
1⃣ ارز دیجیتال چیست؟
2⃣ ارز دیجیتال، بستر کنترلهای سایبرنتیکی در اقتصاد: اکانوسایبرنتیک
🌐 https://www.aparat.com/v/nuj3539
3⃣ راهبرد جیمز ریکاردز برای جایگزینی ارز دیجیتال بهجای دلار در راستای هژمون جهانی آمریکا؛
4⃣ نقش جریان اطلاعات تلگرامی در جهتدهی به انتخابات سال ۱۳۹۶؛
5⃣ همستر: بازگردانی مردم به تلگرام برای مدیریت شناخت سیاسی - اجتماعی کشور در مسائل مختلف از جمله انتخابات؛
6⃣ نگاه جریان گلوبالیست به اقشار مردم در نظم نوین جهانی؛
🔹کانال تمدننگار
🌐 نشانی:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سواد_علم_آموزی
#امام_جواد
🔷 پرستیدن گوینده و نویسنده
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«اگر نوشتهای، گفتهای را کسی ميخواند يا گوش ميدهد که برابر آن عمل کند، طبق بيان نوراني امام جواد(سلام الله عليه) دارد آن گوينده يا نويسنده را ميپرستد. «مَنْ أَصْغی إِلی ناطِق فَقَدْ عَبَدَهُ»، اگر آن گوينده، حق ميگويد اين حق را عبادت کرده است و اگر باطل ميگويد باطل را عبادت کرده است؛ لذا ما هر کتابی را که ميخواهيم بخوانيم، هر سخنی را که ميشنويم، هر تبليغی را که به ما عرضه کردهاند، بايد عرضه کنيم بر کتاب و سنت الهی. اگر مطابق با دين بود، ميپذيريم. نبود به اهلش رد ميکنيم يا اگر هم شک داشتيم به اهلش رد ميکنيم. اين بيان نوراني وجود مبارک امام جواد سلام الله علیه است.»
🔹درس اخلاق ٩٨/۵/١٠
#پدردختری
#بوقت_خانواده
#والدگری
#سواد_عاطفی
🔷 کیفیت رابطه عاطفی پدران و ارتباط آن با سلامت روانی دختران
🔸رفتار پدر با دختر نیازمند مهارت خاصی است. فرزندپروری یکی از مهارتهایی است که هر والدی نیاز به یادگیری آن دارد. رفتار پدر با دختر در مراحل رشدی مختلف، متغیر بوده و در هر دوره الزامات خاص خود را دارد. یعنی در هر سنی، والدین با توجه به نیازهای کودک باید به او توجه نشان دهند و رفتارشان را تغییر دهند.
🔹 این نقش از همان لحظهای که فرزند دختر به دنیا می آید آغاز می شود. یک رابطه سالم میان پدر و دختر و یک رابطه نا سالم میان این دو عضو خانواده، تفاوتهای عمیقی با همدیگر دارند و این تفاوتها خودشان را در ویژگیهای روانشناختی دختر نشان میدهند.
🔸عدم حضور عاطفی یا فیزیکی پدر تأثیراتی شدیداً منفی بر دختر میگذارد. وقتی پدر حضور دارد و به دختر عشق میورزد، عزت نفس دختر افزایش قابل توجهی پیدا میکند و به توانمندیهای خودش اعتقاد پیدا میکند. سلامت رابطه پدر و دختر یک شرایط اساسی برای تقویت عزت نفس دختر است.
🖌زهرا نجفی(دکتری روان شناسی و سطح سه تعلیم و تربیت اسلامی)
🔹نشانی متن کامل یادداشت :
http://rbo.ir/__a-3764.aspx
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معرفی_کتاب
🌺 کتب دیجیتالی با موضوع امام جواد (علیه السلام)
📚مجموعه ها:
🍃 دانستنی ها و کلیات امام جواد (علیه السلام)
🍃 ولادت و نسب امام جواد (علیه السلام)
🍃 زندگینامه امام جواد (علیه السلام)
🍃 سیره جوادیه امام جواد (علیه السلام)
🍃 مناظرات امام جواد (علیه السلام)
🍃 سخنان امام جواد (علیه السلام)
🍃 حکایات امام جواد (علیهالسلام)
🍃 شعر و مرثیه امام جواد (علیه السلام)
🍃 کتابشناسی جوادیه امام جواد (علیه السلام)
🍃 اصحاب و شاگردان امام جواد (علیه السلام)
🍃 علم امام جواد (علیه السلام)
Jeld 03 Final.pdf
5.53M
#معرفی_کتاب
🌸بمناسبت شهادت امام جواد علیه السلام
📚مجموعه مقالات همایش سیره و زمانه امام جواد علیه السلام (جلد سوم) که توسط انجمن تاریخ پژوهان حوزه علمیه قم و دیگر مراکز پژوهشی در سال ۱۳۹۵ برگزار گردید.
#تاریخ
🔷 اثر تاریخی از ترکیه به ایران برگردانده شد
🔹در ۱۵ خرداد،ترکیه ۵۵ اثر تاریخی که بهصورت غیرقانونی از مرزهای کشورمان خارج شده بودند را به مقام کنسولی ایران تحویل داد.
🔹این آثار از جمله یک شمشیر با قدمت احتمالی ساسانی در ارزروم و ارزنجان توسط پلیس ترکیه، کشف و ضبط شد. به تشخیص ترکیه برخی از این آثار کشفشده احتمالا به عصر مفرغ و آهن تعلق دارد.
هنوز ثمرات وجود شهید خدمت ادامه دارد.
#ایران_تمامی_ندارد
#رئیسی_شهید
-----------❀❀✿❀❀---------
@tarikh_j
#معرفی_کتاب
#ازدواج
#انتخاب_همسر
🔸سالروز ازدواج امیرالمؤمنین و حضرت فاطمه علیهم السلام، مبارک باد.
📗 برای ما شدن
🖌زهیر احمدی
🔹صحبت یک عمر زندگی است، نمی شود بیگدار به آب زد. نمیشود فقط به دل و دوست داشتن اکتفا کرد. باید عقل را هم مجاب کرد که آیا آن کسی که من در پی هستم، مناسب و متناسب با من است یا نه. فهم این تناسب به علم و آگاهی نیاز دارد. نیاز به شناخت، چیزی است که این روزها نبودش موجب از هم گسیختن خیلی از دلها شده است، باید قبل از ازدواج هر دو طرف به خوبی همدیگر را بشناسند، تا بدانند میتوانند عمری به پای هم بمانند یا نه. باید برای ما شدن را در آینه وجود یکدیگر بجویند.
کتاب برای ما شدن، کتابی است ساده و روان برای کسانی که قصد دارند مهارت های انتخاب همسر را با نگاهی متفاوت از کتاب های موجود فراگیرند.
🔸 ویژگی کتاب: پرهیز از مباحث صرفا نظری و استفاده حداکثری از موضوعات و نکات کاربردی است که موجب میشود مخاطب بتواند ارتباط بهتری با این اثر برقرار کند.
❇️انتشارات: مهرستان
نوبت چاپ: چاپ اول، اردیبهشت ۱۴۰۳
https://eitaa.com/ostadahmadi222
matlae-eshgh.pdf
14.74M
🔷اسعدالله ایامکم...
✅فایل کتاب مطلع عشق
"مجموعهای از پندها و نصایح مقام معظّم رهبری به زوجهای جوانی که توفیق یافتهاند پیوند زناشویی خود را با آهنگ کلام ایشان هماهنگ کنند."
🌸ازدواج حضرت #فاطمه (سلام الله علیها) و حضرت #علی (علیه السلام) از مهمترین اتفاقات #تاریخ_شیعه و #زندگی بانوی دوعالم است
🔷️زیرا سلسله امامان شیعه ثمره این ازدواج هستند و ازدواج حضرت فاطمه زهرا با امیرالمومنین علی علیه السلام اتفاق مهمی در تاریخ شیعیان است.
امام علی(علیه السلام) در هنگام #حیات حضرت فاطمه(سلام الله علیها) #همسر دیگری #اختیار نکردند!
🔶️در تقویم ایران اول ذیالحجه، سالروز ازدواج حضرت فاطمه و حضرت علی (علیه السلام) است و بهعنوان روز ازدواج نامگذاری شده است...
🎊ازدواج حضرت علی با حضرت فاطمه بهفرمان خداوند، از امتیازاتی است که رسول اکرم بر آن #مباهات میکردند، در این پیوند پر میمنت، فرشتگان آسمان در سرور و شادمانی و بهشتیان به زینت و زیور آراستهشده بودند، حضرت فاطمه زهرا دختر پیغمبر اکرم و از دوشیزگان ممتاز عصر خویش بود... پدر و مادرش از اصیلترین و شریفترین خانوادههای قریش بودند، از حیث جمال ظاهری و کمالات معنوی و اخلاقی از پدر و مادر شریفش ارث میبرد و به عالیترین کمالات انسانی آراسته بود
🔷️پیش از حضرت علی علیهالسلام افرادی مانند ابوبکر و عمر آمادگی خود را برای ازدواج با دختر پیامبر اکرم اعلام کرده بودند و هر دو از پیامبر اکرم یک پاسخ شنیده بودند و آن اینکه درباره ازدواج حضرت زهرا منتظر #وحی_الهی است! مطابق با احادیث، پیامبر اکرم به #وحی_الهی، حضرت فاطمه را به ازدواج علی علیهالسلام درآورد..
https://eitaa.com/Rooshdaneh/17844
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معرفی_کتاب
#مقتدرانه
#پیشرفت
#جایگاه_زن_در_اسلام_و_انقلاب
📗 گام تمدن ساز
📗صعود چهل ساله(براساس آمارهای بین المللی)
🖌راجی
✅ معرفی کتاب با طعمی جدید
16972-fa-hamsargozini-va-manabe-khodyar.pdf
3.51M
#ازدواج
#معرفی_کتاب
📗 همسرگزینی و منابع خودیار
منابع خودیار( کتاب، نرم افزار، کانال، سایت و...)
🖌 به کوشش: م ح قدیری
همراه نمودار و آدرس سایت و پیج و..
🛎 فرمت های دیگر را از سایت قائمیه دریافت نمایید.
✅ سالروز ازدواج امیرالمؤمنین علیه السلام و حضرت زهرا سلام الله علیها، روز ازدواج گرامی باد.
#آموزش_پیش_از_ازدواج_PME
#مهارت_زندگی
#سیره_خانواده_تراز
🔷 چرایی آموزش پیش از ازدواج
🖌استاد علی صفایی حائری:
كسى كه مىخواهد آش بپزد يا رانندگى كند،بدون آموزش وارد نمىشود. آيا مىشود عمرى از دو طرف را بدون آموزش و شناخت ضعفها و نيازها و شناخت روش برخوردها و گفت و گوها به تباهى كشيد؟ راستى كه در ساعتهاى انشاء و در دورههاى تحصيلى مىتوان طرز برخورد و صلح و قهر و ظرفيت و خشونت و حلم و صبر و يا شتاب و تندى را آموخت. اين كه چگونه صلح كنيم و يا اين كه چگونه درگير شويم و چه وقت سخت گيرى كنيم و... مىتواند موضوعات تأمل برانگيزى باشد و حتى بچههاى لجوج و ناهنجار را به تأمل وادارد. آموزش مسائل زندگى و مشكلات و برخوردها، اساس آموزش است. آدمها به طور طبيعى مىتوانند مثل پرستوها، چلچلهها و كبوترها به يكديگر جذب شوند، ولى عامل غريزه نمىتواند تمامى زندگى آدمها را بچرخاند، كه نياز به آموزش و تعليم و مشورت و نظارت، از اينجا ضرورت دارد.
📗 روابط متکامل زن و مرد، ص 18