199937_-211770.rar
4.43M
🖼 مجموعه پوستر با موضوع «جنگ احزاب و شرایط امروز کشور»
#انقلاب_اسلامی
#جنگ_احزاب
#پوستر
#فایل_چاپی
#مکتوب
@Roshana1357
330754_-211771.rar
8.46M
📄 بروشور با موضوع «جنگ احزاب و شرایط امروز کشور»
#انقلاب_اسلامی
#جنگ_احزاب
#بروشور
#فایل_چاپی
#مکتوب
@Roshana1357
👓 پیشنمایش بنر و استند با موضوع «جنگ احزاب و شرایط امروز کشور»
#انقلاب_اسلامی
#جنگ_احزاب
#پیش_نمایش
#فایل_چاپی
#مکتوب
@Roshana1357
265472_-211773.zip
23.23M
📊 بنر و استند چاپی با موضوع «جنگ احزاب و شرایط امروز کشور»
#انقلاب_اسلامی
#جنگ_احزاب
#بنر
#استند
#فایل_چاپی
#مکتوب
@Roshana1357
1248512_-211775_210910_132330.pdf
271.6K
📓 *خلاصه کتاب «تبهکاران اقتصادی، فساد، خشونت و فقر ملتها»*
⛔️ مقابله با شئون و جنبه های مختلف فساد، یکی از پیششرطهای مهم و اصلی موفقیت در هر عرصهای است. عرصه اقتصاد مقاومتی نیز از این قاعده مستثنی نیست. میزان مفاسد اقتصادی و قانونشکنی از جمله مشهورترین و فراگیرترین مؤلفههای محیط کسب و کار شناخته میشود که مقابله با آن به بهبود این محیط و در ادامه هموارکردن مسیر دستیابی به اقتصاد مقاومتی کمک شایان توجهی خواهد نمود.
📚 کتاب «تبهکاران اقتصادی، فساد، خشونت و فقر ملتها» حاصل تحقیقات ده ساله «ادوارد میگل» استاد اقتصاد دانشگاه برکلی کالیفرنیا و «ریموند فیسمن» استاد اقتصاد دانشگاه کلمبیای نیویورک است که به سفارش گروه مطالعات محیط کسب و کار مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و به همت دکتر فرخ قبادی ترجمه شده است.
✅ در این کتاب از فساد اقتصادی و خشونت و جنگهای محلی پایانناپذیر به عنوان دو مانع اصلی رشد اقتصادی یاد شده است. این خلاصه، مربوط به فصلهایی از این کتاب است که در آن فساد اقتصادی در اشکال گوناگون آن مورد بحث و بررسی قرار گرفته و علل و انگیزههای این پدیدهی مخرب و برخی راهکارهای مقابله با آن تشریح شده است.
♨️ در این خلاصه نمونههایی جذاب از رابطه فساد اقتصادی با توسعه نیافتگی، که برای خواننده ایرانی نیز ناآشنا نیست، تشریح و تحلیل میشوند.
#اقتصاد
#اقتصاد_مقاومتی
#فساد_اقتصادی
#توسعه_نیافتگی
#خلاصه_کتاب
#کتاب
#مکتوب
#PDF
@roshana1357
🔲⭕️در ایران دانشگاه ها دقیقا به چه دردی می خورند؟
مجتبی لشکربلوکی
فکرش بکنید شما رییس یک دپارتمان در دانشگاه MIT (مؤسسه فناوری ماساچوست) یکی از سه دانشگاه برتر جهان باشی ولی آن را رها کنی. چرا؟ چون فکر می کنی که این مدل از دانشگاه به درد نمی خورد! کریستین ارتیز وقتی دانشگاه آرمانی خود را تصویر میکند، جایی بدون سخنرانی، بدون کلاس و بدون رشته را تصویر می کند. دانشجویان در فضایی بزرگ و باز روی مشکلاتی سخت و عملی کار میکنند. اگر به مطالعهای نیاز باشد به اینترنت مراجعه میکنند و نه استاد. این تصور، با الگوی سنتی تحصیلات عالی فاصله زیادی دارد اما بهزودی به یک واقعیت تبدیل خواهد شد: او کارش در بهترین دانشگاه جهان را رها کرده تا دانشگاهی جدید ایجاد کند.
در بیست سال گذشته دهها نمونه از این گونه موسسات در شیلی تا چین افتتاح شده. اگرچه حوزههای کاری آنها متفاوت است، اما یک حرف مشترک دارند: مخالفت با روش سنتی آموزش. دانشجویان به صورت تیمی روی پروژهها کار میکنند و تلاش می کنند مسائل واقعی را حل کنند. شرکتها اغلب حامیان مالی این پروژهها هستند.
شعار دانشگاه زپلین که در سال ۲۰۰۳ در آلمان تاسیس شد این است: «مشکلات جامعه ما هیچ نظم و انضباطی ندارند، ما هم همینطور». دانشکده الگوی جدید فناوری و مهندسی در سال ۲۰۱۷ در انگلستان افتتاح شد. این دانشگاه، استادان را بر اساس مهارت استخدام میکند و نه تعداد آثار چاپ شده. دانشجویان باید با موفقیت دوره را به پایان برسانند اما ضروری نیست که ریاضی یا فیزیک بخوانند. آنها باید هنر و علوم اجتماعی را مطالعه کنند. (برگرفته از هفته نامه وزین تجارت فردا)
☑️⭕️تحلیل و تجویز راهبردی:
۱- بهترین دانشگاه های دنیا زیر سوال هستند و به مراتب دانشگاه های ایرانی بیشتر. به عنوان کسی که ۱۲ سال در دانشگاه درس خواندم و ۱۲ سال هم در دانشگاه ها تدریس کرده ام، صادقانه می گویم نمی توانم از عملکرد دانشگاه های ایرانی دفاع کنم. به نظرم بیشتر (و نه همه) دانشگاه ها شده اند، کارخانه تولید انبوه «مدرک داران بی ادراک!» و جالب اینجاست که اراده ای هم برای تغییر وضعیت موجود نمی بینيم. به ویژه آنکه بسیاری نیز از طریق همین دانشگاه ها، به عناوین مهندس و دکتر و حتی برخی به کرسی استادی رسیده اند!
۲- بیست سال پیش در رشته مهندسی فارغ التحصیل شدم. امروز رفتم مجدد دروس دوره کارشناسی را مرور کردم و تاسف خوردم انگار زمان در دانشگاه های ما متوقف شده. برخی دروس که مطمئنم که به درد هیچ کس نمی خورد باز هم تدریس می شود. یعنی در طول این بیست سال امکان نداشت که یک نظرسنجی انجام شود که واقعا در دنیای واقعی کدام دروس به درد شما خورده و کدام نخورده؟ وقتی درسی در طول بیست سال به درد کسی نمی خورد چرا نباید حذف شود؟ عجیب نیست؟
۳- آیا می شود کاری کرد؟ بله. یک تصویر ارایه می کنم که نشان دهم میشود جور دیگری به هم به مساله نگاه کرد: این جهان را تصور کنید: من نه کارشناسی دارم و نه در جستجوی کارشناسی ارشد و دکترا هستم. می گردم متناسب با نیاز شغلی و آینده ام از بین تمام موسسات و دانشگاه ها دنیا دروسی را انتخاب می کنم و در آن ها شرکت می کنم و به جای مدرک کارشناسی، گواهینامه علمی یا فنی (Certificate) دریافت می کنم. مثلا امروز با تکنولوژی واقعیت مجازی در کلاس استراتژی پروفسور مایکل پورتر در دانشگاه هاروارد حاضر می شوم. فردا صبح برای یک درس کاملا بومی در کلاس «اقتصاد ایران» دکتر مسعود نیلی و پس فردا هم در یک پلتفرم آموزش مجازی مبتنی بر بازی (بدون استاد مشخص) در زمینه مذاکره شرکت می کنم و از همه این ها هم گواهینامه می گیرم. همچنین از همه مهم تر ۵۰٪ اطلاعات مورد نیازم را از اینترنت بدست می آورم.
در این جهان دیگر ما با دکترهای قلابی بی سواد سر وکار نداریم! مجبور نیستیم چهار سال وقت مان را صرف دروسی کنیم که ۳۰ سال پیش دیگران به غلط برای ما تشخیص داده اند. لازم نیست برای تحصیلات به یک کشور یا شهر دیگر برویم. دیگر کنکور بی معنا خواهد شد. تحصیلات من مساله محور است و نه مدرک محور. موسسات ارایه دهنده آموزش در یک محیط رقابتی مجبورند هر روز بهتر شوند و دانشگاه های مزخرف، ورشکسته و حذف خواهند شد.
این تنها راه است؟ نه. یک مثال بود برای باز شدن باب گفتگو
امکان پذیر است؟ بله. ولی نه یک شبه.
برای همه رشته ها این کار لازم است؟ در مورد برخی رشته ها مثلا علوم پایه و پزشکی باید مسیر دیگری رفت.
دانشگاه ها هیچ فایده ای نداشته اند؟ قطعا فایده داشته اند.
دانشگاه های ما حاصل کپی هستند. یک کپی قدیمی و ناقص! آنچه ما می خواهیم دانشگاه هایی است که مسائل واقعی از دنیای واقعی را حل کنند. نه اینکه کارخانه تولید مدرک باشند. جهان و بویژه ایران نیاز به دانشگاه های واقعی بدردبخور دارد.
▫️هر ایدئولوژیِ زندگیساز، نقطه اساسیاش این است که من اینجا برای کاری هستم، اگر معتقد به خداست، میگوید مرا برای کاری آوردند.
#کتاب_طرح_کلی_اندیشه_اسلامی_در_قرآن
#کتب_سیر_مطالعاتی
#کتاب_اول
@roshana1357
پرسشگری دربارۀ اندیشهورزی و کارسازی آیتالله خامنهای.pdf
100.9K
🔻پرسشگری دربارۀ اندیشهورزی و کارسازی آیتالله خامنهای
،،،،،،،،،،،،،،،،،
من میتوانم از لحاظِ معرفتی، خودم را در موقعیّتهایی که به آنها «معتقد» نیستم قرار دهم و از آن زوایهها، به مسأله نگاه کنم. بهبیاندیگر، میتوانم بهطورِ «موقتی» و «ساختگی»، با مبادی و چشماندازِ نظریِ خودم، بیگانه شوم و بهعنوانِ یک «منتقدِ فرضی»، از بیرون و غیرمتعهدانه به مسأله نگاه و دربارهاش قضاوت کنم. از طریقِ این «بازیِ تخیّلی»، حدس میزنم که یک فردِ دگراندیش، ممکن هست چه «اشکالها» و «ایرادها»یی را مطرح کند. البتّه بهطورِ معمول، خودم هم چندی بعد، پاسخِ این قبیل اشکالات رو میدهم. شاید اینکه آیتالله خامنهای توصیه کرده بود که شبهات را بهصورتِ «پیشاپیش»، پاسخ بدهید، چه تلاشی بوده باشد. در اینجا نیز تلاش کردم تا در مقامِ یک «مخالف»، سربرآورم و طرحِ «اشکال» کنم.
https://eitaa.com/roshana1357
هدایت شده از پاتوق پیشرفت و نوآوری
درباره خیلی چیزها باید حرف زد و قصد دارم تا کمی در باب #ایران_آینده بنویسم. اصلا چرا باید در باب آینده و در باب این #تمدن_نوین_اسلامی_ایرانی نوشت؟
بعضی وقت ها به این فکر میکنم که چرا ما اینقدر اعتماد به نفس خودمان را از دست داده ایم و چرا در مقیاس جهانی فکر نمی کنیم؟ چرا برای کارهای کوچک و بزرگمان افق بلندی نداریم و این اصالت و تمدن چند هزار ساله، چرا در رفتار و گفتار ما تجلی ندارد؟
امام در پیام سالگرد حج خونین، چقدر زیبا میگوید که "نباید #شهادت را تا این اندازه به سقوط بکشانیم که بگوییم در عوض شهادت فرزندان اسلام تنها خرمشهر و یا شهرهای دیگر آزاد شد. تمامی اینها خیالات باطل ملی گراها است. ما هدفمان بالاتر از آن است. ملیگراها تصور نمودند ما هدفمان پیاده کردن اهداف بین الملل اسلامی در جهان فقر و گرسنگی است. ما میگوییم تا شرک و کفر هست، مبارزه هست. و تا مبارزه هست، ما هستیم. ما بر سر شهر و مملکت با کسی دعوا نداریم. ما تصمیم داریم پرچم «لا اله الّا الله» را بر قلل رفیع کرامت و بزرگواری به اهتزاز درآوریم."
اما #آینده خیلی روشن و امید بخش است...
ادامه دارد
#محسن_دوباشی
بیست و سوم دیماه هزار و چهارصد
هدایت شده از پاتوق پیشرفت و نوآوری
انقلاب اسلامی یک پدیده نوآورانه در قرن جدید است و توجه به این موضوع خیلی مهم است. برخی افراد دائما بر طبل #ما_نمیتوانیم می کوبند اما فراموش میکنند که در سال ۵۷ پدیده ای اتفاق افتاد که در نوع خود بی نظیر بود. این وجه نوآورانه و بدیع چیست؟
ایجاد #جامعه_اسلامی و #تمدن_اسلامی یعنی احیا تفکر #اسلام_سیاسی ؛ یک عده ای از قرن ها پیش سعی کردند #اسلام را از #زندگی از #سیاست از #مدیریت #جامعه دور کنند و #انقلاب_اسلامی توانست شروعی بر یک پایان باشد. شروع عصر جدیدی در زندگی بشر و پایانی بر جدایی دین از بطن زندگی اجتماعی بود.
وقتی ما توانستیم یکبار چنین اتفاقی را محقق کنیم #ما_چرا_نتوانیم یک اتفاق جدید دیگر در دولت سازی، جامعه سازی و تمدن سازی داشته باشیم.
این موضوع بسیار مهم و قابل تامل است و در باب آن باید گفتگو کرد.
ادامه دارد...
#محسن_دوباشی
بیست هفتم دیماه هزار و چهارصد
@mohsen_dobashi
هدایت شده از پاتوق پیشرفت و نوآوری
برای رسیدن به یک تصویر زیبا، جزئیات مهم است و اگر ما صرفا به کلیات بپردازیم، تصویر کار هم به همان اندازه کلی و مبهم است. توجه به جزئیات در طی مسیر از موضوعاتی است که به آن بی توجه هستیم و این یکی از آسیب های جدی ما است. قبول کردن یک مسئولیت مهم نیست، چگونه قبول کردن و برای هر روز و هر ساعت و هر دقیقه برنامه داشتند همه و همه از توجه به جزئیاتی ناشی میشود که به ظاهر خیلی مهم نیست اما در واقع همین جزئیات است که کار بزرگ را به زمین خواهد زد.
البته این بحث توجه به جزئیات و توفیق در قدم های کوچک، موضوعی است که مفصل به آن خواهم پرداخت
#محسن_دوباشی
بیست و هشتم دیماه هزار و چهارصد
@mohsen_dobashi