هدایت شده از علیرضا پناهیان
🔴 اگر جاافتاده بود که مبنای مشارکت «تکلیف» است نه «حق»، امروز نمیگفتند «مشارکت کم است، چون دعوای جناحی نیست!»
🔴 ما فکر میکردیم شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی است، نگو انگیزۀ انتخابات، شرکت در یک جنگ و دعواست که اگر دعوا نباشد کسی برای تماشا نمیآید!
🔴 حالا اگر جنگ و دعوا باشد، معمولاً چهکسی میبَرد؟ هرکسی محکمتر فحش بدهد یا تیکه بیندازد. آیا چنین کسی، بهتر کار میکند؟!
🔻علیرضا پناهیان در همایش مبلغین - ۱۴۰۰.۰۳.۰۵
➖در جامعۀ ما رسماً توسط برخی فرقههای سیاسی تلاش شده که سیاست از دیانت جدا بشود و سالها کار کردهاند که در این کشور گفته نشود «شرکت در انتخابات یک تکلیف است».
➖شهید سید محمد باقر صدر، که تنها کسی است که امام برای او سه روز عزای عمومی اعلام کرد، میفرماید تفاوت آزادی در اسلام با آزادی در غرب این است: در غرب آزادی را یک «حق» میدانند، اما آزادی در اسلام یک «تکلیف» است! تو وظیفهات است که خودت را آزاد بکنی. دوزخ الهی منتظر تو خواهد بود اگر اجازه بدهی آزادیت را مستکبران و زورگویان عالم ببرند و بدزدند. این در اسلام «تکلیف» است ولی در غرب «حق» است، و بعد ایشان میفرماید: وقتی گفتند حق است، یعنی آدم میتواند از حق خودش صرفنظر کند.
➖در کشور ما برای بسیاری از مردم جا انداختند که انتخابات حق است و نه تکلیف، تا در موقع خودش بگویند ما از این حق صرفنظر میکنیم، یا ما دلمان نمیخواهد از حقمان استفاده کنیم، یا ما دلمان میخواهد از این حقمان اینجوری استفاده کنیم. حوزۀ علمیه و ما طلبهها هم موفق نبودیم جلوی این تحریف بزرگ را بگیریم.
➖اینقدر موضوع حق را در مقابل تکلیف قرار دادند تا تکلیف به محاق برود و اصلاً دِمُده بشود، و بیکلاسی تلقی بشود که کسی بگوید «انتخابات تکلیف الهی است». حتی انتخابات را یک تکلیف اجتماعی و عقلانی هم نمیخواهند معرفی کنند تا در فرهنگ سیاسی جامعه دلبخواهیها در انتخابات تعیینکننده باشد.
➖ضرورت انسانی و الهی شرکت در انتخابات را انکار و پنهان میکنند و انتخابکردن را امری عقلانی معرفی نمیکنند، تا بتوانند به موقع، با عوامفریبی در انتخاب مردم تأثیر بگذارند و منافع ملت را چپاول کنند. اینها پایههایی است که باید درست بشود.
➖انتخابات را در ذهن مردم طوری جا انداختند که انگار طرف میخواهد رنگ لباسش را انتخاب کند! مگر شما در انتخاب مرجع تقلید میتوانید دلبخواهی از روی قیافه یا هنر سخنوریِ او انتخاب کنید؟
➖الان طوری شده که میگویند «اگر تنوع در نامزدها نباشد، مشارکت پایین میآید» بله تنوع اثر دارد ولی به چه قیمتی؟ آیا واقعاً باید افراد بدون صلاحیت با انواع ترفندهای دروغ و دغل وارد بشوند تا مشارکت افزایش پیدا کند؟! ما فکر میکردیم شرکت در انتخابات یک تکلیف الهی است، نگو انگیزۀ انتخابات، شرکت در یک جنگ و دعواست که اگر دعوا نباشد کسی برای تماشا نمیآید!
➖حالا اگر جنگ و دعوا باشد، معمولاً چهکسی میبَرد؟ هرکسی محکمتر فحش بدهد یا تیکه بیندازد. اما مگر کسی که محکمتر فحش بدهد و بدتر تیکه بیندازد، بهتر کار میکند؟! دیدید که مملکت را این جماعتِ تیکهبینداز و عوامفریب به چه روزی رساندند.
➖اگر در مناظرهها، تیکه انداختن و فحشدادن، بیشتر از «داشتنِ برنامه» نقش دارد و مناظرهگری مهمتر از داشتن برنامه است، پس ما هنوز به انتخابات حقیقی نرسیدهایم. اگر حتماً و حتی با زیر پا گذاشتن قانون، باید همۀ فرقههای سیاسی در انتخابات حضور داشته باشند، پس هنوز به انتخابات مطلوب و صحیح نرسیدهایم.
➖در یک جامعه سالم، برای یک انتخابات حقیقی، اصلاً تبلیغات زیادی مضر است، اغواگری هم ممنوع است، چهرسد به دوقطبیسازیهای کاذب که بدتر از همه است. انتخابات حقیقی، انتخاباتی است که بستر انتخاب صحیح برای مردم پدید بیاید.
➖اگر در جامۀ ما جابیفتد که اصل شرکت در انتخابات یک تکلیف است، آنوقت دچار خیلی از این چالشها نمیشویم، مثلاً اینکه الان برخی میگویند «از همۀ فرقههای سیاسی حضور ندارند!»
➖خب همۀ فرقههای سیاسی آدمهای دارای صلاحیت میفرستادند! آیا نمیتوانستند کسانی را بفرستند که عزیزترین کسانشان مقیم کشورهای استکباری نباشند؟ این دیگر تقصیر نظام که نیست! مردم که نباید تاوانش را پرداخت کنند!
➖اصل مشارکت و مسئلۀ انتخابات نباید تحت تاثیر جنگ و دعوای فرقههای سیاسی مخرب قرار بگیرد. انگیزۀ مشارکت باید یک انگیزۀ سالم انسانی و الهی باشد تا جامعه به سعادت و به منافع خودش برسد.
#انتخابات
@Panahian_ir
هدایت شده از علیرضا پناهیان
🔴 این انتخابات، فصلی ایجاد کرده برای انتخاب حقیقیتر؛ یعنی انتخابی که دوقطبیسازی دروغین در آن نباشد
🔴 انتخاباتی که رقابت تندِ جناحی و دوقطبی در آن باشد، نوعاً منجر به انتخاب صحیح نمیشود
🔴 دشمنان جمهوریت نظام، همانها هستند که میگویند «اگر ما یکبار در انتخابات نباشیم، دیگر دموکراسی نیست!»
🔻علیرضا پناهیان در همایش مبلغین - ۱۴۰۰.۰۳.۰۵ - قسمت دوم
➖اتفاق خوبی که در این انتخابات افتاده این است که رقابت بین نامزدها، رقابت تند دوقطبی نیست. اگرچه رقابت بین برخی جریانهای مختلف سیاسی هست. چرا این خوب است؟ برای اینکه انتخاباتی که رقابت تند جناحی و دوقطبی در آن باشد، نوعاً منجر به انتخاب صحیح نمیشود؛ به دلائل مختلف.
➖جناحکشی سیاسی، دو قطبیسازی کاذب و دروغین، مثل دوقطبی اصلاحطلب و اصولگرا-که کاملاً دروغین است- موجب میشود هیچوقت از مردم جامعه، رأی خوب بیرون نیاید. چون طرفداران هر دو جناح مجبورند به «مقبولترین» فرد رأی بدهند نه لزوماً «شایستهترین» فرد.
➖در صورتی که انتخابات، شدیداً دو قطبی شود، مردم برای پیروزی بر رقیب رأی میدهند نه بر اساس شایستهسالاری. خُب این چه طرز رأیدادن است؟ بگذارید مردم واقعاً تشخیص بدهند کدام فرد برای مدیریت کشور شایستهتر است؟
➖این انتخابات یک فصلی را ایجاد کرده برای انتخاب حقیقیتر؛ یعنی انتخابی که دعواهای جناحی و دوقطبیسازیهای کاذب و دروغین در آن نباشد.
➖هرچند اگر دعواهای انتخاباتی شدید باشد، نامزدها جنجالآفرینی میکنند و هیجان انتخابات بیشتر میشود، اما نوعاً انتخابهای خوبی را بهدنبال نخواهد داشت. در هیجانات برآمده از منازعات تند انتخاباتی، هم رشد سیاسی اتفاق نمیافتد و هم معمولاً هر کسی بیشتر دیگران و یا نظام را تخریب کند، رأی میآورد، نه کسی که توان بیشتری برای حل مشکلات دارد.
➖متاسفانه برخی افراد دلسوز هم میگویند که الان انتخابات رقابتی نیست! درحالیکه واقعاً رقابت بین افراد دارای سلایق مختلف هست. بله، برخی جریانها نماینده در بین کاندیداها ندارند که باید به فکر میبودند و اشخاص واجد صلاحیتهای اولیه را وارد انتخابات میکردند.
➖بله؛ اینبار رقابت بین جناحهای کاذب، و بین کسانی که میخواهند با اغواگری و تخریب در مناظرات شرکت کنند، وجود ندارد، اما باز هم اختلاف نظر بین نامزدها و اختلاف بین مشیِ مدیریتی آنها بهطور جدی وجود دارد.
➖اگر ما بدون این دوقطبیهای کاذب و هیجانهای تند جناحی، و علیرغم عملیات روانی دشمن، یک انتخابات پرشور داشته باشیم برای ایجاد تحول در جامعه، واقعاً بُرد کردهایم و مردم پیروز شدهاند.
➖اینبار رقیب اصلی همه نامزدها، دشمنان انتخابات هستند که میخواهند به بهانۀ نبود رقابت شدید و تندِ دوقطبی، مردم را از شرکت در انتخابات دلسرد کنند. دشمنان جمهوریت نظام همانها هستند که میگویند اگر ما یکبار در انتخابات نباشیم دیگر دمکراسی نیست.
➖همه میدانند اینهایی که فریادشان درآمده است که «وای جمهوریت نظام از بین رفت!»، نامزدهای مورد نظرشان که تایید صلاحیت نشدند، در نظرسنجیها مجموعاً ده درصد آراء را هم ندارند.
#انتخابات
@Panahian_ir
♦ سلسله جلسات وبیناری دوره دانش افزایی و توانمندسازی اساتید فقه و اصول حوزه علمیه خراسان
🔻روش نظامسازی فقهی برای تحقق دولت اسلامی/ استاد قوامی
🔻 قواعد فقهی کاربردی در فقه سیاسی/ استاد اراکی
🔻 تبیین کیفیت ارتباط فقه، اصول و فلسفه در نظام سازی دینی/ استاد زمانی
🔻 تحلیل بررسی جریانهای فقهی معاصر برای نظام سازی دینی/ استاد خسروپناه
🔻 بررسی رابطه فقه، سیاست و حکومت همراه با نقد ادله موهمه منع تشکیل حکومت اسلامی/ استاد باقریکیا
🔻 نقش زمان و مکان در اجتهاد در اندیشه امام خمینی/ استاد نوروزی
:📅 زمان: ۵ تا ۱۲ خرداد ماه، ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۰
💠 لینک ورود به جلسه
asatid.lms2.hozehkh.com
🔰نشست ها و همایش های علوم انسانی اسلامی
🆔http://eitaa.com/joinchat/4179165216C0d3b9d3403
✅ دانلود رایگان نرمافزار «مشكات» (مجموعه آثار علامه مصباح یزدی)
📚متن ۱۰۰ جلد از آثار آیت الله مصباح یزدی (قدسسره) در موضوعات تفسیر و علوم قرآن، شرح روایات و سیره معصومان، فلسفه و منطق، كلام و فلسفه دین، اخلاق و عرفان، مدیریت، علوم سیاسی، حقوق و مسایل اجتماعی و فرهنگی همراه با امكانات پژوهشی.
🛒جهت دانلود نرم افزار به صورت رایگان:
http://mesbahyazdi.ir/meshkat.zip
#علامه_مصباح
🌹
هدایت شده از موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه خواهران
🚨مناسبتی
📢تاکید مقام معظم رهبری خوب درس خواندن:
📃لازم ترین لازم...
"آن چیزی که من توصیه میکنم این است که بچهها از استعداد و وقت خودشان استفاده کنند؛ خوب درس بخوانند. ما بیشترین چیزی که امروز لازم داریم، این است که بچهها به طور جدی درس بخوانند. "
#روابط_عمومی
🌺🌺
🌴
@masoumiyeh
🔻در این کتاب میتوانید با دیدگاههای دو دسته از صاحبنظران درباره اخلاق فناوری اطلاعات (#اخفا) آشنا شوید. کسانی چون جانسون که اخلاق سنتی را کافی می دانند و کسانی چون منر که معتقد به انقلاب اخلاقی در عصر فناوری اطلاعات هستند.
🔻 انتشارات دانشگاه قم، ۱۳۹۳
مطالعه این کتاب را به علاقمندان پیشنهاد میکنم. از معدود آثار مهمی است که در باره #اخفا (اخلاق فناوری اطلاعات) به فارسی منتشر شده است.
انتشارات دانشگاه قم، ۱۳۹۳
👈🏾شما هم اگر منبعی می شناسید معرفی کنید
@harahmati
*#تکریم_زنان* ✨🌸
رهبر انقلاب اسلامی:
🧕 "اسلام به معنای واقعی زن را تکریم کرده است. اگر روی نقش مادر و حرمت مادر در درون خانواده تکیه میکند، یا روی نقش زن و تأثیر زن و حقوق زن و وظایف و محدودیتهای زن در داخل خانواده تکیه میکند، به هیچ وجه به معنای این نیست که زن را از شرکت در مسائل اجتماعی و دخالت در مبارزات و فعالیتهای عمومی مردم منع کند."
۱۳۸۴/۰۵/۰۵
🌷🇮🇷🌷
May 11
هدایت شده از دبیرخانه هماندیشی ها
#اطلاع_رسانی
هم اندیشی ایده های پیشرفت آموزش و پرورش
پیش نشست اول
💠ارائه دهنده: حجت الاسلام والمسلمین وحید لحمی(پژوهشگر حوزه تربیت اسلامی)
💢عنوان ارائه: تاملی در تحول نظام تعلیم وتربیت
🔹سرفصل ها:
▫چالش های اصلی رویکردهای آموزشی متداول و معروف دنیا
▫تفاوت بنیادین دیدگاه اسلامی با دیدگاه غربی در علوم تربیتی
▫"مدرسه دنیا" الگوی معیار برای مدارس اسلامی
🔸ناقدین:
▫حجت الاسلام و المسلمین محمد عالم زاده نوری
▫حجت الاسلام و المسلمین مصطفی فیض
▫حجت الاسلام و المسلمین سید احمد رهنمایی
▫حجت الاسلام و المسلمین علی لطیفی
📆سه شنبه ۱۱ خرداد
🕚ساعت ۱۱ الی ۱۳
🆔لینک ورود به جلسه:
https://b2n.ir/653613
آیدی اینستاگرام
https://instagram.com/maana_hamandishi?utm_medium=copy_link
#هم_اندیشی
#تعلیم_و_تربیت
#تحول_آموزش_و_پرورش
#مرکز_علوم_نوین_اسلامی
https://eitaa.com/maana_hamandishi
هدایت شده از حوزه علمیه خواهران قم
🔹 مدیر جدید جامعه الزهرا(س) معرفی شد
http://news.whc.ir/news/view/107462
🔹 مدیر سابق جامعه الزهرا(س):
توجه به بعد تبلیغی و انسانی جامعه الزهرا(س) ضروری است
http://news.whc.ir/news/view/107461
🔹 حجتالاسلام والمسلمین ربانی:
ظرفیت زنان در مقایسه با مردان در عرصه تربیت نیرو در تمدن اسلامی قابل توجهتر است
http://news.whc.ir/news/view/107467
🔹 عضو هیئت امنای جامعهالزهرا(س):
انتخاب یک بانو برای مدیریت جامعه الزهرا(س) تصمیمی انقلابی است
http://news.whc.ir/news/view/107464
🔹 آیت الله مقتدایی:
انتخاب یک بانو برای مدیریت جامعه الزهرا(س) با ابتکار مقام معظم رهبری بود
http://news.whc.ir/news/view/107469
🔹 مدیرجامعه الزهرا(س):
اولویت راهبردی جامعه الزهرا(س) سیاستگذاری براساس بیانیه گام دوم انقلاب است
http://news.whc.ir/news/view/107468
🔹 متن حکم مسئولیت مدیر جدید جامعه الزهرا(س)
http://news.whc.ir/news/view/107470
🔰@hawzah_khaharan_qom
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم
rihu.ac.ir.Chekide Conf .pdf
2.91M
چکیده مقالات کنفرانس «رهیافت معنویت خداسو در مواجهه با کرونا»
هدایت شده از حوزه علمیه خواهران قم
🔻معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان قم، از کسب رتبه برتر کشوری در دوازدهمین جشنواره علامه حلی توسط دوبانوی طلبه قمی خبر داد.
🔹خانم طاهره حیاتی، دراین باره گفت: پایان نامه سیده مریم رضوی با عنوان "بررسی تولید غذاهای اصلاحشده ژنتیکی از منظر اخلاقی با تأکید بر منابع اسلامی" و پایان نامه معصومه ستوده آرانی با عنوان "مناسبات قبیله خزاعه با بنی هاشم (از دوره جاهلیت تا شهادت امام رضا(ع))" در این دوره از جشنواره علامه حلی، حائز رتبه برتر کشوری شدند.
➕ متن کامل
🔰@hawzah_khaharan_qom
مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم
هدایت شده از خاطره از مرحوم علی صفایی حائری
👌✨گفتگوی شنیدنی با حجتالاسلام حسین دست پروری مدرس حوزه و دانشگاه . در این دیدار حجت الاسلام دست پروری علاوه بر صحبت درباره دوران تحصیل خود در ایران و امریکا، به بیان خاطرات مرحوم استاد صفایی حائری پرداخت.
#استبصار #صفائی_حائری درباره مرحوم استاد صفایی: دنبال مریدبازی بودم با یک جلسه گفتگو ریشه مریدبازی را زد؛ فهمیدم نه سال اشتباه میکردم. ما با قال الصادق شروع میکنیم او با کشتی شروع میکرد... دیگران به گرد پایش نمیرسند... عهده داری و امامت میکرد ... ✨خواب بودم سخن عشق تو بیدارم کرد
مست بودم تشر قهر تو هشیارم کرد
یک زمان سر به هوا بودم و از دل غافل
تا کمند غم عشقت گر فتارم کرد 🎥 https://www.aparat.com/v/f9FY3 🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از 🔸مهمآت🔸
📚فایل PDF همه کتاب های آیت الله مرتضی مطهری
🔹بنیاد علمی و فرهنگی استاد شهید مرتضی مطهری با همکاری انتشارات صدرا برای اولین بار اقدام به تهیه نسخه PDF همه کتاب های آیت الله مرتضی مطهری باکیفیت بالا و عرضه رایگان آن در فضای مجازی نموده است.
♻️لازم به ذکر است که تاکنون نسخه های گوناگونی از متن و فایل PDF کتاب های استاد در محیط مجازی منتشر شده بود که اولا شامل همه آثار آن استاد شهید نمی شد. ثانیا دارای اغلاط فراوان تایپی و نگارشی بود و ثالثا با نسخه چاپی کتاب ها منطبق نبود. از امکانات و مزایای نسخه فعلی میتوان موارد زیر را برشمرد:
✅ تطبیق کامل نسخه PDF کتاب ها با آخرین نسخه چاپی آنها
✅ درج فهرست تفصیلی کتاب ها در کنار متن هر کتاب
✅ حجم پایین اغلب فایل ها
برای دریافت فایل PDF کتاب های آیت الله مرتضی مطهری به لینک ذیل بروید:⬇️⬇️⬇️
https://3danet.ir/morteza-motahhari-books-pdf/
🆔@mizegerd_313
هدایت شده از خبر فوری
♦️زالی: ۲.۵ میلیون ایرانی مجرد از سن ازدواج عبور کردند
علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
🔹از ۱۳ میلیون مرد و زن مجرد ایرانی ۲.۵ میلیون نفر آنان از سن ازدواج عبور کردند.
🔹کشور در آستانه سیاه چاله پیری قرار دارد و سرعت رشد سالمندی در کشور بسیار نگران کننده است که باید با یک نگاه عمیق و استراتژیک در این راستا عمل کنیم.
@AkhbareFori
https://instagram.com/fori_plus?igshid=la45abwlch90
🔴 روانشناسی رایج به شدت خرد شده ، ما مانند علم اقتصاد و جامعه شناسی، علاوه بر روانشناسی خرد، به روانشناسی کلان هم احتیاج داریم.
✅ در علومی مانند اقتصاد، جامعه شناسی و تا حدی علوم سیاسی و برخی علوم انسانی دیگر ، موضوع آن علم را در دو دسته مباحث خرد و مباحث کلان تقسیم بندی می کنند. مانند اقتصاد خرد ، اقتصاد کلان ؛ جامعه شناسی خرد، جامعه شناسی کلان ؛ البته این مرزبندی در عین اینکه واقعی هست ، برای فهم بهتر موضوعات است ، ضمن اینکه روابط تاثیر و تاثر متقابل بین موضوعات خرد و کلان وجود دارد.
⏪ اما در روانشناسی رایج متاسفانه این تقسیم بندی صورت نگرفته است و دانشجویان و اساتید این رشته به صورت مخلوط این مباحث را می خوانند ، ضمن اینکه هیچ وقت بحث مفصلی هم صورت نگرفته که چه مباحثی، در حوزه روانشناسی کلان می تواند باشد و چه مباحثی در حوزه روانشناسی خرد می تواند باشد. و مهمتر از همه اینکه ، چقدر به مباحث کلان بایستی پرداخت و چقدر به مباحث خرد پرداخت.
👈 اگر به دروس و سرفصلهای رشته ها و گرایش های متعدد روانشناسی و مشاوره نگاه کنید ، چیزی بیش از ۹۰ درصد عناوین دروس این رشته در حوزه مباحث خرد روانشناسی است.
🔷 ضمن اینکه در روانشناسی رایج، بیشتر پیشرفت های این علم از سنخ تنوع است تا تحول ، چرا که بیشتر تحقیقات در حوزه روانشناسی خرد، در حال انجام است و در حوزه روانشناسی کلان، تحقیقات خیلی کمی صورت می گیرد و به یک نوعی ما در روانشناسی داریم به سمت رشد افقی و تورم مباحث پیش می رویم و رشد عمودی خیلی کم داریم. البته در دنیا حرکت های خوبی به سمت روانشناسی کلان شروع شده است .
🟩 نکته قابل تامل دیگر اینکه ، وقتی به مباحث روانشناسی در دین رجوع می کنید ، می بینید در عین اینکه به موضوعات خرد هم پرداخته ، توجه بسیار ویژه و گسترده ای هم به مباحث کلان روانشناسی داشته است که مایه تعجب انسان می شود . و شاید یکی از دلایلی که خیلی ها روانشناسی و روان درمانی اسلامی را متوجه نمی شوند و گاها منکر آن می شنوند همین است که ذهن فارغالتحصیل روانشناسی در ایران، ذهن خردنگر بار آمده است و دین ، توجه زیادی به مباحث کلان روانشناسی پرداخته است و حتی به موضوعات خرد هم با نگاه کلان پرداخته است.
🟣 و نکته غم انگیز اینکه، تقریبا در ایران نوآوری در رشته روانشناسی چیزی تقریبا در حد صفر است. بجز عده قلیلی انگشت شمار از صدها استاد و هزاران فارغالتحصیل ارشد و دکترای روانشناسی و مشاوره ، بیش از ۹۹ درصد آنها ، مقلد رویکردهای مختلف تولید شده در خارج ایران هستند . البته این امر دلایل متعددی دارد ولی یکی از دلایل این تقلیدگری و وابستگی بی حد و حصر روانشناسان ایرانی ، نخواندن و یا ندانستن مباحث روانشناسی کلان است.
⏮ مباحث روانشناسی کلان، از سنخ مباحث انسان شناسی است ( یعنی فراتر از روان ) مانند مباحثی همچون هویت انسان ، ماهیت انسان ، هستی و وجود انسان ، آسیب شناسی ، رشد و ... .
❇️ فرق مباحث خرد با کلان در این هست که در مباحث روانشناسی کلان ، درباره انسان بما هو انسان بحث می شود و درباره مباحث خرد همچون مراحل رشد ، انواع آسیب ها ، شخصیت شناسی و ... بحث نمی شود.
☪ اما نطفه تحول، پیشرفت وحتی تا حد زیادی تنوع ، در مباحث کلان روانشناسی بسته می شود و در مباحث خرد روانشناسی صرفا وضوح و تبیین و تکنیک تولید می شود.
🟥 اکثر نظریه پردازان و ابداع کنندگان رویکردهای مختلف روانشناسی و روان درمانی در دنیا ، مطالعات مفصل و عمیقی در روانشناسی کلان داشته اند که تقریبا از این مباحث در دانشگاه ها و مراکز ایران چندان خبری نیست. ضمن اینکه در مباحث خرد روانشناسی هم واقعا جدی ، دقیق و عمیق وارد شده اند که این روحیه کار جدی هم در اساتید و دانشجویان ایرانی تقریبا نیست.
🙈 هر چند اگر بخواهم گزارش دقیق تری از وضعیت روانشناسی در ایران بدهم ، اینطور می توانم بگویم که روانشناسی کلان تقریبا در ایران نیست ، و بیشتر روانشناسی خرد در ایران رواج دارد البته آن هم از نوع تقلیدی و کاریکاتوری آن ، و روانشناسی در ایران بیشتر «شبه روانشناسی خرد » است.
تقریبا اکثر اساتید و مدرسان و مقاله نویسان روانشناسی در ایران ، دغدغه یکسری تکنیک های خرد دارند و تقریبا ذهن شان نسبت به مسائل کلان روانشناسی و مسائل کلان انسانی خالی خالی است ....
✍ محمود یزدانی
✅ @tavangari_ba_ghoran
بسم الله الرحمن الرحیم
🔴 دوره انتخاباتی (تواصی) با هدف توانمند سازی طلاب کشور در جهت تبلیغ موفق در عرصه انتخابات ۱۴۰۰ (مشارکت حداکثری ، انتخاب اصلح) برگزار میکند.
🔰زمان برگزاری دوره : از ساعت ۱۳ روز چهارشنبه ۱۲ خرداد الی ساعت ۲۱ روز پنجشنبه ۱۳ خرداد
♻️مکان برگزاری دوره: حوزه علمیه مروی تهران
🔔جهت ثبت نام پیام :
@tavasyi
🔔با شماره تماس :
09194857741
⛔️نکته: دوره برای طلاب تهران به صورت حضوری و برای سایر شهرستان ها به صورت مجازی برگزار میگردد .
لینک مجازی متعاقبا در کانال ذکر می شود.
#ویژه برادران و (خواهران مجازی)
💠 دوره گفتمانی عملیاتی تواصی
🇮🇷 #ستاد_ملت_امام_حسین 🇮🇷
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
هدایت شده از پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم)
#معرفی_کتاب
📖 نام کتاب: وضعیتشناسی پژوهشهای اسلامی فضای مجازی
📝 زبان اثر: فارسی
✍️ پدیدآورنده: علیرضا صدوق
📄 تعداد صفحات:289
💠 با گسترش روزافزون قلمروی تلاقی دین و مسائل مستحدثه در عصر #فضای_مجازی ، ضرورت پرداختن به پژوهشهای اسلامی در حوزههای مرتبط با این قلمرو، بیش از پیش احساس میشود. هرچند دغدغه مندان این فضا تا به حال تلاشهای قابلتوجهی در این زمینه صورت دادهاند و آثاری از خود بر جای گذاشته اند، هنوز در این عرصه با فقر شدید مطالعات اسلامی مواجهیم؛ فقری که در اثر آن، پرسشهای بیشمار فقهی، کلامی، فلسفی و اخلاقی در امور مرتبط با فضای مجازی همچنان بدون پاسخ باقی مانده است. آنچه در این بین ضروری به نظر میرسد، گردآوری آثاری است که تا به حال محققان حوزوی و دانشگاهی در این حوزه به رشته تحریر درآورده اند. روشن است که تا وقتی پیشینه پژوهشهای اسلامی فضای مجازی بهدرستی بررسی نشود، از سرعت رشد و تعمیق آثار پژوهشی جدید کاسته خواهد شد.
🔹 در این پژوهش، تمامی آثار مرتبط با فضای مجازی با رویکرد اسلامی گردآوری شده و با ارائه گزارشی جامع از آن، افزون بر معاونت و همراهی پژوهشگران در پرداختن به موضوعات این حوزه، مدیران و سیاستگذاران پژوهشی را نیز در مسیر اتخاذ تصمیمات دقیقتر یاری میکند.
#فقه_فضای_مجازی #بررسی_فقهی #وضعیت_شناسی #کتاب #پژوهش
✅دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
هدایت شده از پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم)
📱 رای نوشت/ پیامدهای اکتفا به فضای مجازی در مشارکت سیاسی
✅ تأثیر فضای مجازی بر حوزه سیاست به ویژه در عرصه انتخابات نیز به موضوعی انکارناپذیر تبدیل شده است. فضای مجازی اگرچه در نگاه اول میتواند در ایجاد جوی تحریککننده به سمت شرکت در انتخابات مؤثر باشد، اما با دقت در تأثیرات ثانوی آن میتواند آسیبهایی را متوجه انتخابات و حضور مردمی در آن نماید. این یادداشت در تلاش است به زوایای پنهان این تأثیرات بپردازد.
📌 تهیه شده در گروه مطالعات اخلاقی پژوهشگاه فضای مجازی
💡 مشروح یادداشت:
yun.ir/am7jy8
✅دفتر مطالعات اسلامی و ارتباطات حوزوی پژوهشگاه فضای مجازی
🌐 @oisc_majazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببینید|در محضر آیةالله بهجت:
💠برای سلمان شدن، بجز #محاسبه نفس راه دیگری نیست..
💠تأسف از این است که ما به اختیار خودمان، نمیخواهیم سلمان شویم..
💠به کجا شکایت کنیم از دست خودمان؟ جز خسارت چیزی نداریم
@ejtehad_jahadi
💠محمد بن حسن اصفهانی مشهور به فاضل هندی، مؤلف کتاب ارزنده «کشف اللثام» که از مهمترین شروح اجتهادی قواعد الاحکام علامه حلی است..
🔹از نوابغ روزگار بوده و در اواخر دوره صفویه در اصفهان میزیسته است. در ۱۳ سالگی از کلیه علوم نقلی و عقلی فارغ التحصیل شد و از ۱۰ سالگی مختصر ومطول تفتازانی(در علم بلاغت) را تدریس میکرد. تا قبل از ۱۹ سالگی تالیفات ارزشمندی در انواع علوم اسلامی داشته است..
🔹آیا میدانید که آن زمان، شاید یک هزارم امکاناتی که امروز فراهم است اصلا وجود نداشت؟
🔹نه برق بود نه گاز، نه لب تاب وگوشی وانواع نرم افزارها و اینترنت و.. ، و نه شهریه وبیمه ومرکز خدمات وماشین و خونه و..
🔹خدا به کوتاهیها وناشکریهای ما طلبهها رحم کند...
@ejtehad_jahadi
عن رسول الله(ص):
🔹إذا کان أمراؤکم خیارکم وأغنیاؤکم سمحائکم وأمرکم شوری بینکم فظهر الأرض خیر لکم من بطنها🌸
🔹و إذا کان أمراؤکم شرارکم وأغنیاؤکم بخلاؤکم و أمورکم إلی نسائکم فبطن الأرض خیر لکم من ظهرها.😰
📌هرگاه زمامداران شما خوبانِ شما باشند و ثروتمندان شما سخاوتمندان شما و اداره امور شما از طریق مشورت بین شما باشد، (زندگی بر) روی زمین برای شما بهتر است از (دفن شدن در) زیر خاک.
📌اما هرگاه زمامداران شما اشرارِ شما باشند و ثروتمندان شما بَخیلانِ شما ... باشد، (دفن شدن در)زیر خاک برای شما بهتر است از(زندگی بر) روی زمین.
🌷
📢🔴📢🔴📢🔴📢
✍️ قابل توجه طلاب #گرایش_روانشناسی
🔸🔹🔶کرسی علمی ترویجی🔶🔹🔸
📚با موضوع: چیستی روانشناسی اسلامی با رویکرد جامعه نگر
🖊با ارائه دکتر کاویانی
⏰دوشنبه 10 خرداد از ساعت 17 الی 19
به صورت مجازی
#لینک_جلسه https://vc.rihu.ac.ir/ch/meeting2
هدایت شده از خانه خلاق و نوآوری اشراق
🔵 وبینار آموزشی «اهمیت رشد و توسعه فردی ویژه فعالان و استارتاپهای فرهنگی» برگزار میشود
🖌 با ارائه: جناب آقای دلاوری «معاون پشتیبانی و فناوری فرهنگی مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق»
🔰 سرفصلهای وبینار مذکور:
✅ تاثیر توسعه فردی در شکوفایی
✅ ابعاد رشد و توسعه فردی
✅ راه رسیدن به رشد و توسعه فردی
✅ اهمیت توسعه فردی در رشد استارتاپ ها و فعالیت های فرهنگی
📆 زمان برگزاری: دوشنبه ۱۷ خردادماه ۱۴۰۰ ساعت ۱۰
💠 لینک ثبتنام در وبینار:
🌐 https://noavari.dte.ir/F2nKk
#توسعه_فردی
#استارتاپ_فرهنگی
#وبینار
#مدرسه_فناوری_فانوس
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔸به #مرکز_ملی_نوآوری_و_خلاقیت_اشراق بپیوندید:👇
❇️ سایت | ایتا | اینستاگرام | آپارات | فانوس
⚠️ بزرگترین جنایت در حق زنان چیست؟
📌رهبرانقلاب:
💠 در رژیم گذشته زن را وادار میکردند که به وسیلهی #جلوهگری، برای خویش یک شخصیت کاذب درست کند. آیا جنایتی بزرگتر از این نسبت به زن وجود دارد که سر او را با آرایش و مُد و طلا و زیورآلات بند کنند و نگذارند در میدان #سیاست و اخلاق و تربیت وارد بشود؟»
۱۳۶۸/۱۰/۲۶
🌷🇮🇷🌷