هدایت شده از آشنایی با آثار حضرت آقا
✨انتشارات انقلاب اسلامی، وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار رهبر فرزانه انقلاب، به دلیل گرانی کاغذ و برای دسترسی آسان مخاطبان، کتابهایش را به رایگان روی اینترنت قرار داد. http://www.book-khamenei.ir/index.aspx?&siteid=1&pageid=206
🌷@Asarhazratagha🌷
4_163734564324245807.mp3
8.38M
#ای صید بی بال و پر
#محمود_کریمی
السلام علیک یا باب الحوائج یا موسی بن جعفر
🥀
#نوحه_های امام موسی کاظم
----------------
😭😭😭😭😭💔💔💔💔
«المعذب فی قعر السجون»
صلی الله علیک یا موسی بن جعفر
شهادت امام کاظم علیه السلام تسلیت🏴🏴🏴
✨ امام موسی کاظم علیه السلام فرمودند:
🔺وَ إِذَا خَرَّ بِكَ أَمْرَانِ لَا تَدْرِي أَيُّهُمَا خَيْرٌ وَ أَصْوَبُ، فَانْظُرْ أَيُّهُمَا أَقْرَبُ إِلَي هَوَاكَ فَخَالِفْهُ، فَإِنَّ كَثِيرَ الصَّوَابِ فِي مُخَالَفَةِ هَوَاكَ.
🔺وقتی مواجه با دو کار شدی و نمیدانی کدامیک بهتر و عالیتر است ببین به کدامیک میل بیشتری داری مخالفت با همان کار کن، زیرا اغلب کارهای شایسته بر خلاف هوای نفس است.
📗بحار الانوار، ج ۷۵، ص: ۵۳
منم #زندانی_مطامیر_نفس 😢
📚 جا گرفتن در مسجد
💠 سؤال: کسی که در صف نماز جماعت، سجاده میگذارد و مثلا برای وضو گرفتن می رود، آیا حق او نسبت به آن مکان، تا شروع نماز است یا تا وقتی که امام جماعت به رکوع میرود؟
✅ جواب: حق او تا زمان شروع نماز جماعت، باقی است.
#احکام_مسجد #حق_اولویت
🆔 @leader_ahkam
حضرت آقا امروز فرمودند:
پیام ملت ایران در این ۲۲ بهمن، حمایت کامل از انقلاب اسلامی و از نظام جمهوری اسلامی بود. البته صداهای مخالف و معارضی هم وجود دارد و داشت و دشمنان - امپراطوری رسانهای دنیا که دست صهیونیست و آمریکاییهاست - سعی میکنند صدای آنها را غلبه بدهند اما نه؛
#صدای_ملت بر صدای دیگران غلبه کرد ...
#شنبه_تاریخی 👌👌
🔴 نِق زدن ممنوع!!
چقدر این جملات مهم بودند. بخوانیم
👇👇
🔻 ما پیشرفت کردیم اما آیا در کنار این پیشرفتها، ضعف نداریم؟ چرا. کمبودها و ضعفهای ما کم نیست، بعضیهایش را مردم احساس میکنند. گرانی هست، تورم هست، این ضعف است. کاهش ارزش پول ملی هست. اینها ضعف است. اینها را داریم ما، ضعفهای دیگری را هم داریم در بخشهای مختلف.
🔹 ضعفها وجود دارد منتها ما دو جور میتوانیم به مسئله نگاه کنیم. درست توجه بفرمایید #به_خصوص_جوانهای_عزیزمان توجه کنند. یک طرف پیشرفتها، موفقیتها، دستاوردهاست یک طرف هم ضعفهاست.
دو جور میشود نگاه کرد. یک جور این است که نگاه کنیم به دستاوردها بفهمیم که ما توانش را داریم. بگوییم خیلی خب. با همان همتی که اینها را به دست آوردیم این ضعفها را هم با همان همت برطرف خواهیم کرد. این نگاه، #نگاه_انقلابی است.
🔹 یک نگاه دیگر این است که نگاه کنیم به ضعفها بگوییم آقا فایدهای ندارد. نگاه کن، ببین چه ضعفهایی داریم ما. فایده ندارد نمیشود کاری کرد. یا بنشینیم دست روی دست بگذاریم یا #نق_بزنیم یا فریاد بزنیم یا ضعفها را با صدای بلند چند برابر بزرگ کنیم. این نگاه، #نگاه_ارتجاعی است.
🔹 بله ضعف هست منتها شما با نگاه انقلابی به ضعفها نگاه کنید چرا با نگاه ارتجاعی نگاه میکنید؟!!
👈 #شاخص ...
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از مراقبت معنوی اسلامی 🇵🇸
✨مدل رسیدن به #شادی_پایدار مبتنی بر #استحکام_معنوی بر اساس رویکرد درمان معنوی خداسو
🔺تفاوت شادی زودگذر ورزشی و شادی پایدار
با استمداد از #حضرت_زینب علیهاالسلام 💐
🔺اگر شادی امری درونی و ذاتی است و طبق تعالیم دینی، انسان تحت حمایت خداوند است پس سئوال اصلی این است که چرا انسان دچار رنج می شود؟
🔹وقتی انسان نمیتواند برای حوادث منفی زندگی خود معنایی پیدا کند؛ دچار غم و رنج میشود. طبق آیات ابتدایی سوره شمس، هر چیزی که با فطرت انسان سازگار نباشد، مانعی برای رسیدن او به شادی است.
🔹ریشههای رنج در کودکی : تروما و حوادث زندگی یکی دیگر از عواملی است که سبب میشود انسان در کودکی از شادی فاصله بگیرد. هرقدر تجربه این حوادث بیشتر باشد و فرد نتواند این حوادث را معنا کند، به سمت ناراحتی و آشفتگی می رود. در برابر آن هرقدر انسان بتواند شاکر خداوند باشد، معنای دیگر به حوادث زندگی خود میدهد.
🔺طبق درمان معنی خداسو که میگوید درون انسان دو سازه شخصیتی قلب و عقل وجود دارد، میتوان گفت که افراد شاد، از دلبستگی صحیح برخوردارند و در عین حال عقل و ذهن آنها آزاد است. آیات آيات ۱۷ و ۱۸ سوره مباركه زمر؛ «فَبَشِّرْ عِبَادِ، الَّذِينَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُوْلَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُوْلَئِكَ هُمْ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ» به همین مطلب اشاره دارد.
🔹شخص یا موضوعی که باید قلب به آن دل بستگی پیدا کند، باید دارای چه ویژگی هایی باشد؟ این موضوع حتی در رابطه فرزند با مادر و پدر هم وجود دارد. یعنی هرقدر رابطه دلبستگی صحیح کودک به والدین درست شکل بگیرد، او در حوادث آینده از استحکام عاطفی بالاتری برخودار است که اصطلاحا از آن به «استحکام معنوی» یاد میشود.
🔺اگر بین قلب و عقل گسست ایجاد شود، عقل که وظیفه تشخیص را دارد، از دسترس قلب خارج می شود. این مسئله را ما درمان هم می توانیم ببینیم که قلبی که از عقل فاصله می گیرد، به هر چیزی چنگ میزند تا شادی و معنابخشی را برای خودش ایجاد کند و حال شخص بد و بدتر می شود و خود را با شادیهای زودگذر مشغول میکند.
🔹 اعتقاد ما (دکتر جان بزرگی) بر این است اگر جایی که قلب خالی میشود ولی خداوند را داشته باشد، امکان ندارد چیزی این قلب را از شادی خالی کند. بر این اساس است که به هر چیزی جز خداوند دل ببندیم، احتمال افول و نابودی آن است که در این رابطه تحقیقات مختلفی در دانشگاههای دنیا انجام شده است.
🔹«شادی پایدار» زمانی است که کاری را با انگیزه بالا شروع میکنیم و یقین داریم که به هدف میرسیم. سرزندگی و رضایت دو عامل مهم در شادی است که به ترتیب در ابتدای عمل و انتهای عمل قرار میگیرند. می توان گفت که سرزندگی به نیت عمل و رضایتمندی به هدف عمل مربوط است و در این مدل است که شادی پایدار ایجاد می شود.
🔺زمانی که عمل بین مبدا و معاد یا بین نیت و هدف تنظیم شود، انگیزه و رضایت هم بالا میرود. قلب ما مانند یک ظرف شیشهای است که میتواند با هر ضربهای بشکند اما تنظیم عمل بین نیت و هدف با رویکرد خداسو، استحکام لازم را به انسان میدهد و او را به وحدت درونی میرساند.
🔹شیوههای مختلف معنادهی در انسانها :
نخستین شیوه معنادهی را میتوان در کودکان مشاهده کرد. کودکان در ابتدا با احساس و لذت خود به زندگی معنا میدهند.
در مرحله دوم، انسان با کمک صرف استدلال و منطق بین پدیدهها معنا میدهد و این در معنویت سکولار مشاهده میشود.
در وهله بعدی و در بالاترین سطح انسان از طریق معنویت به پدیدهها معنا میدهد و ظرف معنادهی خود را بین مبدا و معاد تعریف کند، ظرف وجودی ما به مستحکمترین حالت ممکن میرسد. در این حالت حتی اگر اتفاق بدی برای انسان بیافتد، باز هم انسان استحکام خود را از دست نمی دهد.
🔺در ماجرای کربلا، نمونه اعلای این استحکام را میتوان در رفتار #حضرت_زینب (سلام الله علیها) مشاهده کرد که در برابر بالاترین و شدیدترین مصائب، باز هم شاکر خداوند بودند و به فرموده ایشان، جز زیبایی چیزی ندیدند.
🔹تفاوت شادی ایجاد شده در اثر #ورزش و ... با شادی پایدار : این درست که برخی از فعالیت ها مانند تفریح، ورزش و ... میتواند باعث شادی شود اما بحث بر سر ماندگاری آن است. در این نوع فعالیتها اگر بین این عمل ورزشی فاصله ایجاد شود، شادی هم گذرا است اما در معنادهی، پایداری و استحکام معنوی ما بالا میرود.
🎙دکتر جان بزرگی
https://eitaa.com/joinchat/3214344369Cface493bd3
عمری زدیم از دل صدا باب الحوائج را
خواندیم بعد از ربنا باب الحوائج را
روزی ما کرده خدا باب الحوائج را
از ما نگیرد کاش "یا باب الحوائج" را
✨قالَ الكاظِم عليه السلام:
🔺مَنْ سَرَّ مُؤْمِنا فَبِاللّه بَدَءَ وَبِالنَّبِىِّ صلي الله عليه و آله ثَنّى وَبِنا ثَلَّثَ.
📗بحارالانوار، ج 71 ص 314
🔺امام كاظم عليه السلام به على بن يقطين فرمود: هر كس مؤمنى را شاد سازد، اوّل خدا را شاد كرده است، دوّم پيامبر خدا صلي الله عليه و آله را، و در مرحله سوّم، ما را شاد کرده است.
✨سَمِعتُ أبَا الحَسَن عليه السلام يَقُول:
🔺اِنَّ لِلّهِ عِبادا فىِ الأَرْضِ يَسْعَوْنَ فىحَوائِجِ النّاسِ هـُمُ الاْمِنُونَ يـَوْمَ القِيـامَةِ.
📗وسائل الشيعه، ج 11 ص 582.
🔺معمّر بن خلاد گويد شنيدم كه امام كاظم عليه السلام مى فرمود: خـداوند را در روى زمين بندگانى است كه در تأمين نيازهاى مردم مى كوشند. آنـان در روز قيـامت، ايمـن اند.
🌷🇮🇷🌷
🔻داستان شاهزاده ای که وصیت کرد مثل امام کاظم(ع) غریبانه تشییع شود
✍ شاهزاده فرهاد میرزا عموی ناصرالدین شاه از جمله کسانی است که صحن مطهر امام موسی کاظم را با هزینه خود تعمیر و بازسازی کرد .عده ای به اوایراد گرفتندشما چرا اینقدر از پول خود را (معادل یکصد هزار مثقال طلا) برای ساخت حرم مصرف کردهاید؟
🔸شاهزاده پاسخ داد ثروتمندان دارایی شان را در بانکها ذخیره می کنند و من دارایی خود را در بانک حضرت موسی بن جعفر و امام جواد (علیهمالسلام) پس انداز کرده ام. او وصیت کرد جنازه اش را را در حرم کاظمین بدون تشریفات دفن کنند زیرا من از امام خود که غریبانه دفن شد خجالت میکشم
🔸لذا هنگامی که جنازه را به بغداد بردند دیدند به یکباره از سمت کاظمین جمعیت زیادی با پرچم ها به استقبال جنازه آمده اند .فرزندان آن مرحوم گفتند این سفارش پدرمان بود که غریبانه تشییع شود
🔸متولی حرم گفت این دستور موسی بن جعفر علیه السلام است. آن حضرت در خواب به من امر کرد که با جمعیت و تشریفات بروید و جنازه حاج فرهاد را بگیرید و با عزت تمام تشییع کنید
و این است نتیجه خدمت به خاندان رسول الله
📚 منبع: مردان علم در میدان عمل، ج۲ نعمت الله حسینی.با تلخیص
صلی الله علیک یا باب الحوائج یا موسی بن جعفر
هدایت شده از پژوهش و فناوری
🔴سرپرست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منصوب شد.
جناب آقای دکتر محمدباقر سعیدیروشن استاد تمام گروه قرآنپژوهی پژوهشکده علوماسلامی روزچهارشنبه مورخ 26بهمنماه 1401 با حکم وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری، به عنوان سرپرست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منصوب شدند.
مدیریت پژوهش و همکاریهای علمی بینالمللی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، انتخاب شایسته جناب آقای دکتر محمدباقر سعیدیروشن را به عنوان سرپرست جدید پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تبریک عرض مینماید و اهتمام شایسته تقدیر حجتالاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر علیمحمد حکیمیان در تحقق اهداف عالیه پژوهشگاه و ارتقاء شاخصهای پژوهشی، آموزشی، بین المللی و توسعهای سازمان را در کسوت رییس پژوهشگاه از سال 97 تا کنون ارج مینهد و آرزوی توفیق و سلامتی روزافزون برای هر دو بزرگوار را از ایزد منان مسئلت مینماید.
امید آن میرود با مدیریت مدبرانه جناب آقای دکترسعیدی روشن، تلاش روز افزون استادان، اندیشمندان و کارکنان خدوم پژوهشگاه به عنوان «یاوران علمی»، رشد پایدار شاخصهای عملکردی پژوهشگاه در عرصه داخلی و بینالمللی همچون گذشته استمرار یافته و پژوهشگاه همگام با سایر مجامع ومراکز علمی، ضمن دستیابی به مرجعیت علمی، بتواند پاسخگوی رهنمودها و منویات مقام معظم رهبری «مدظله العالی» در تحقق اولویتها و سیاستهای کلان نظام جمهوری اسلامی ایران در این عرصه باشد؛ و نسبت به رفع نیازها و مطالبات پژوهشی، آموزشی و فرهنگی آحاد جامعه بویژه مجامع علمی آموزشی، حوزههای علمیه و دستگاههای اجرایی راهبردهای موثر و کارآمدی را اتخاذ نماید.
🔴@research_hu
هدایت شده از مرکز تحقیقات،آموزش و مشاوره خانواده
23.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 پنجمین قسمت از سلسله گفتگوها با دکتر مسعود #جانبزرگی با موضوع:
تربیت فرزند براساس رویکرد چندبعدی معنوی
این قسمت :
علت لجبازی کودک در غذاخوردن چیست؟
📌متن کامل گفتگو در لینک زیر:
https://fcc.rihu.ac.ir/fa/news/37971
https://fa.abna24.com/story/1346549
اپلیکیشن کتابخوان "نبأ" و ۷ زبان جدید دانشنامه مجازی "ویکی شیعه" رونمایی میشود
https://fa.abna24.com/story/1346566
ویدئو/ معرفی ۷ زبان جدید دانشنامه مجازی "ویکی شیعه"
✨خصوص سیره اجتماعی امام موسی کاظم(ع):
ایشان در سیره اجتماعی خودشان به آزاد کردن بردگان و تربیت آنها اهمیت میدادند. ما شاهد وجود برخی از اصحاب مانند «احمد ابن ابی خلف» در بین اصحاب آن حضرت هستیم که امام کاظم(ع) هم خودش و هم پدر، مادر و برادرش را خرید و آزاد کرد که پس از آزاد شدن جزو اصحاب و یاران امام کاظم(ع) شدند.
#تربیت_درمتنزندگی
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از تاب آوری و تربیت
مقام معظم رهبري: من میخواهم خواهشی از مردم بکنم❗️به خانمها توصیه میکنم که همواره کتاب بخوانند:
«از جمله ی کارهای بسیار اساسی، باسواد شدن خانمها است. از جمله ی کارهای بسیار
مهم، کتابخوان شدن خانمها است. شیوه های ابتکاری پیدا کنید، برای اینکه خانمهای داخل خانه را کتابخوان شوند. متأسفانه خانمها با کتابخوانی خیلی انسی ندارند. هزاران کتاب در بازار می آید و می رود، اما اینها مطلع نمی شوند. این کتابها معارف بشری است که ذهنها را برای بهتر فهمیدن، بهتر اندیشیدن، بهتر ابتکار کردن و در موضع بهتر و صحیحتری قرار گرفتن، آماده میکند.
بیانات در دیدار با اعضای شورای فرهنگی، اجتماعی زنان، 04/10/137 🔸کتاب پیشنهادی https://b2n.ir/764078 و «همسران همراه»👇 مرحوم علامه: «ما زندگیِ پرفراز و نشیبی
داشتیم. در نجف اشرف با سختیهایی مواجه میشدیم، من از حوایج زندگی و چگونگی اداره آن بی اطالاع بودم. اداره زندگی به عهده خانم بود. در طول مدت زندگی ما، هیچگاه نشد که خانم کاری بکند که من حداقل در دلم بگویم کاش این
کار را نمیکرد، یا کاری را ترک کند که من بگویم کاش این عمل را انجام داده بود. در تمام دوران زندگی ما، هیچگاه به من نگفت چرا فلان عمل را انجام دادی؟ یا چرا ترک کردی؟» دانلود: https://b2n.ir/316516 🌷زندگی ساختنی است. باید با زندگی بسازی تا بتوانی زندگیت را بسازی🌺☘️🌱🌸
14.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویری از دفن شدن خانههای کوهرنگ زیر برف
#اخبارفوری_چهارمحال_بختیاری در فضای مجازی 👇
@akhbarchaharmahalvabakhtiari
هدایت شده از فرهنگ و اندیشه ی تمدنی
EBook_1_3.pdf
3.52M
❇️پنج گام اجرایی عملیاتی ظرفیت سازی جبهه میلیونی مردمی
#جبهه_انقلاب
#حکمرانی_مردمی
#مردمی_سازی_دولت
https://eitaa.com/tamaddone
هدایت شده از پژوهش و فناوری
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
انتخاب کتاب «مدیریت راهبردی با رویکرد اسلامی» به عنوان اثر شایسته تقدیر در بیست و چهارمین کتاب سال حوزه را به مؤلف محترم جناب آقای دکتر عباس شفیعی دانشیار گروه مدیریت پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تبریک و تهنیت عرض می کنیم.
این اثر ارزشمند در سال 1400 توسط سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شده است.
🔴چکیده:
مجموعه حاضر با عنوان «مدیریت راهبردی با رویکرد اسلامی» دارای چهار فصل است؛ در فصل نخست با عنوان «کلیات و مفاهیم» به مباحثی کلی در خصوص مدیریت راهبردی اشاره شده است، در فصل دوم با عنوان «ادبیات تحقیق»، مبانی نظری موضوع طرح گردیده است، در فصل سوم با عنوان «الگوهای مدیریت راهبردی انبیاء الهی با تأکید بر قرآن»، الگوهای دینی با بهرهگیری از منابع اسلامی بررسی شده که عمدتاً مشتمل بر انبیاء بزرگی همچون حضرت نوح(ع)، حضرت ابراهیم(ع) حضرت موسی(ع) حضرت عیسی(ع) حضرت یوسف(ع) حضرت داوود(ع) و حضرت سلیمان(ع) است ودر فصل چهارم، با عنوان «الگوهای مدیریت راهبردی پیامبر اسلام و حضرت علی (ع)»، رهیافتهای اسلامی مورد مطالعه قرار گرفته است.
🔴@research_hu
هدایت شده از پژوهش و فناوری
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
انتخاب کتاب « رویکرد اسلامی به مراحل تحول دینداری – تولد تا هجده سالگی» به عنوان اثر شایسته تقدیر در بیست و چهارمین کتاب سال حوزه را به مؤلف محترم جناب آقای دکتر محمود نوذری دانشیار گروه علوم تربیتی پژوهشکده علوم رفتاری پژوهشگاه تبریک و تهنیت عرض می کنیم.
این اثر ارزشمند در سال 1400 توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مشارکت دانشگاه فرهنگیان منتشر شده است.
🔴چکیده:
روانشناسی تحول دینداری فرایند تغییرات نظاممند در دینداری را در گستره عمر از منظر روانشناسی بررسی میکند. کتاب حاضر، رویکرد اسلامی به مراحل تحول دینداری را در سه بخش ارائه میکند. بخش اول کتاب به بیان طرح مسئله، مفاهیم کلیدی، پیشینه تحقیق، و روششناسی تحقیق اختصاص یافته است و در دو فصل، مخاطب را با مسئله پژوهش، روش و فرایند اجرای پژوهش آشنا میکند. بخش دوم به بررسی چگونگی تحول انسان و ماهیت دینداری میپردازد و در ذیل آن فصول «مبانی انسانشناختی تحول دینداری» و «مبانی دینشناختی» آمده است. بخش سوم مشتمل بر چهار فصل است، در مقدمه آن مدل مفهومی ساخت نظریه تحول دینداری و در ادامه به ترتیب تحول دینداری در کودکی اول، دوم، سوم و نوجوانی در ضمن چهار فصل تببین شده است. در خاتمه کتاب، دستاورد پژوهش در پاسخ به پرسش اصلی پژوهش، نوآوری و پیشنهادهایی برای تکمیل آن توضیح داده شده است.
🔴@research_hu
هدایت شده از پژوهش و فناوری
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
انتخاب کتاب «مهارتهای زناشویی با نگرش به منابع اسلامی» به عنوان اثر شایسته تقدیر در بیست و چهارمین کتاب سال حوزه را به خانواده بزرگ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بویژه مؤلف محترم جناب آقای دکتر محمدرضا سالاری فر دانشیار گروه خانواده پژوهشکده علوم رفتاری تبریک و تهنیت عرض می کنیم.
این اثر ارزشمند در سال 1400 توسط پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با مشارکت دبیرخانه حمایت از طرحهای پژوهشی حوزههای علمیه منتشر شده است.
🔴چکیده:
کتاب «مهارتهای زناشویی با نگرش اسلامی»به معرفی روش و فنون مناسب ارتباطی بین همسران بر اساس متون اسلامی و روانشناسی خانواده میپردازد. مهارتهای زندگی عبارت است از توانایی لازم برای رفتار مثبت و سازگارانه که به فرد توان رویارویی مؤثر با چالشهای زندگی روزانه را میدهد و او را قادر میسازد تا دانش، ارزشها و نگرشهای خود را به تواناییهای بالفعل تبدیل کند. زوجین دو دسته مهارت نیاز دارند: مهارتهای عمومی که در زندگی هر فرد به کار میآید. مهارتهای ویژه روابط زن و شوهر که به پویاییهای روابطشان مربوط است. این کتاب با توجه به تحقیقات قبلی در زمینه مهارتهای زناشویی و کتب اسلامی در اخلاق خانوادگی، چهارده مهارت زیر را ارائه کرده است: سازگاری با تفاوتهای زوجین، درک اهداف ازدواج و تعدیل انتظارات، ارتباط سالم، اداره خانه، مدیریت مالی خانواده، روابط جنسی رضایتبخش، برقراری روابط صمیمی، تنظیم روابط با والدین و خویشان، حل تعارض، مواجهه با خشونت خانگی، مواجهه با تنیدگیهای زندگی، مواجهه با رسانههای جدید، اداره امور معنوی خانواده و فرزندپروری.
🔴@research_hu
🔺قدرتمند ترین انسان
✍از وصایای امام کاظم علیه السلام به هشام:
یَا هِشَامُ لَا دِینَ لِمَنْ لَا مُرُوَّهَ لَهُ وَ لَا مُرُوَّهَ لِمَنْ لَا عَقْلَ لَهُ وَ إِنَّ أَعْظَمَ النَّاسِ قَدْراً الَّذِی لَا یَرَى الدُّنْیَا لِنَفْسِهِ خَطَراً، أَمَا إِنَّ أَبْدَانَکُمْ لَیْسَ لَهَا ثَمَنٌ إِلَّا الْجَنَّهُ فَلَا تَبِیعُوهَا بِغَیْرِهَا.
📗 تحف العقول ، ص 389
می فرماید: کسی که مروّت ندارد ، دین ندارد . مروّت یا مروئه ، همان چیزی است که در فارسی از آن به مردانگی تعبیر می کنیم. شجاعت، رسیدگی به مظلوم، پایبندی به عهد و رعایت امانت، همه اش در کلمه ی مروّت جمع است. مقابل مردانگی، نامردی است و دین ، با جوانمردی و مردانگی همراست. کسی که عقل ندارد، مردانگی ندارد؛ یعنی راهنمای مردانگیِ انسان، بایستی عقلِ او باشد. کارهای جاهلانه و سفاهت، مروّت نیست! با قدرت ترین انسانها کسی است که ، دنیا را برای خودش دارای قدر نداند. قیمتِ هستی و شخصیّت انسان، فقط بهشت است. اگر خود را به هرچه کمتر از بهشت فرو ختید، زیان کرده اید.
📚شرح حدیث از مقام معظم رهبری در مقدمه درس خارج
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از تربیت بنیادی - نگاهی متفاوت
📣 یک خبر ویژه
بمناسبت عید بزرگ مبعث
⭕️وبینار تربیت فرزند متفکر⭕️
بصورت رایگان
😍 به همراه #قرعه_کشی
🎁 و اهداء #پنج_هدیه_نقدی بمبلغ ۲۰۰ هزار تومن به افراد حاضر
🔰 مدرس: محمد مهدی الهی منش
مدیر مجموعه تربیت بنیادی
➖ طلبه درس خارج
➖ ارشد #روانشناسی
➖ مبلغ بین الملل
➖ کارشناس تربیتی #رادیو_معارف
➖مدرس دورههای تربیت فرزند با بیش از 5.000 هزار دانش پژوه از سراسر کشور
🕖 شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - ساعت ۱۰ صبح
❇️ لینک ثبت نام در وبینار👇
https://formafzar.com/form/hjb5l
🍃🍃🍃
👈عضویت در کانال👉
هدایت شده از تربیت بنیادی - نگاهی متفاوت
📣 یک خبر ویژه
بمناسبت عید بزرگ مبعث
⭕️وبینار تربیت فرزند متفکر⭕️
بصورت رایگان
😍 به همراه #قرعه_کشی
🎁 و اهداء #پنج_هدیه_نقدی بمبلغ ۲۰۰ هزار تومن به افراد حاضر
🔰 مدرس: محمد مهدی الهی منش
مدیر مجموعه تربیت بنیادی
➖ طلبه درس خارج
➖ ارشد #روانشناسی
➖ مبلغ بین الملل
➖ کارشناس تربیتی #رادیو_معارف
➖مدرس دورههای تربیت فرزند با بیش از 5.000 هزار دانش پژوه از سراسر کشور
🕖 شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - ساعت ۱۰ صبح
❇️ لینک ثبت نام در وبینار👇
https://formafzar.com/form/hjb5l
🍃🍃🍃
👈عضویت در کانال👉