◾️ همه سرخوش از وصالت، من و حسرت و خیالت...
➖️ میگویند برای آنان که به بزم محبت راه یافتهاند، هیچ عذابی سهمگینتر از آتش فراق نیست... ما مفلسان دنیا زده که ادّعایی در محبت نداشتیم، ما مشغول دنیای خود بودیم که حسین علیهالسلام ناگاه ما را از دالان بلای عظیمش، به بزم محبّان خویش کشاند. او خودش بود که ما را به یکباره میان انبوه محبانش در جادههای اربعین راه داد؛ اما حالا... این چه تقدیری است که آتش فراق را به جان محبانش انداخته است؟!
🔘 دلمان خوش بود سالی یکبار در گلستانی میان نجف تا کربلا در میان محبانش به تفرج میرویم. دلمان خوش بود به جام شرابی که هر سال از محبت او مینوشیدیم و تا سال بعد، به یادش گرم و مست بودیم.
🔳 شاید این بلای فراق، خبر از تکمیل سیرِ سالکان عزای حسینی دارد! شاید پس از سالیانی که محبانش، او را در حرمِ وسعتیافتهی اربعینش به زیارت نشستهاند، نوبت آن فرا رسیده باشد تا نور حسین علیهالسلام را نه فقط در فاصله میان نجف تا کربلا، بلکه در تمام صحنهی حیات خود به نظاره بنشینند.
☑️ امسال شاید در همین خلوتِ جانسوزِ فراق، ناگاه نور حسین علیهالسلام نه از کربلا، که از قلبت طلوع کند. شاید این فراق مقدمهای شود تا دریابیم حرم او، در قلب محبانش است. آن وقت شاید حرم او، حالا تا خانهی تکتک محبانش امتداد یابد و نور حسین علیهالسلام، عالمگیر شود. آن وقت نهفقط در لقای کربلا، که در فراق آن نیز، تو همچنان حسینی خواهی بود.
🌐 تهیه کتاب همسفر حسین با تخفیف ویژه از فروشگاه رشدا
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 دوهزار گانه الگوی پرداخت دستمزد در ایران
🔹️ دستمزد، مقولهای اقتصادی- اجتماعی است و از محورهای مهم در تعیین شاخصهای عدالت در بازار کار است. «دستمزد عادلانه» چیست؟ ابعاد و لوازم آن برای تحقق در نظام جبران خدمات بخش عمومی و خصوصی کشـور کدام است؟ به نظر میرسد پیشتر از اینها باید پرسش مبنایی دیگری مطرح کرد: ماتریس انگیزش نهادی در اقتصاد ایران به کار مولد بها میدهد یا مشوق نامولدها است؟
🔸️ اگر بخواهیم از آرمان فاصله بگیریم و از واقعیت سخن بگوییم، باید گفت امروزه شکاف معناداری میان پرداختها در بخش عمومی با بخش خصوصی وجود دارد و نابرابری ناموجه با هر توجیه و منطق به ظاهر جذابی، ظلم و تبعیض است. پدیدهی شاغلانِ فقیر و درآمدبگیران ناشی از غیر کار، دو روی یک سکهی واقعیت بازار کار در ایران هستند. بنابراین دستمزد در کشور ابزاری برای توزیع عدالت و رفع شکاف طبقاتی نبوده، بلکه به آن دامن میزند.
🔹️اما پرسشی آسان با پاسخی دشوار: چه باید کرد؟!
✍🏻 به قلم حسین سرآبادانی | پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی مرکز رشد
🔰 در سومین شماره فصلنامه «تحول اداری» | فصلنامه علمی تخصصی سازمان اداری و استخدامی کشور
📄 برای بارگیری این شماره و مطالعه ادامه مطلب میتوانید به این نشانی مراجعه نمایید.
#هسته_عدالت_اجتماعی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 ۱۷۰۰امین روز بعد از شهادت #شهید_سلیمانی
🔸️ من میخواهم به شما بگویم جملهایی که شهید رجایی شش سال پیش گفتند، کدام از ما واقعاً در دل خودمان، در درون خودمان توانش را داریم؟
🔹️ شاید هم انشاءالله خدا کمکمان بکند ولی واقعاً کدام از ما توان آن جنگی که ایشان میگفت داریم که فرمودند: :جنگ واقعی ما زمانی است که همه آلات و ابزار ما تمام شده و ما با کوکتلمولوتف بجنگیم". کدام از ما میتوانیم بجنگیم؟ کداممان آمادگی آن جنگ را داریم؟ که از این سختتر بشویم؟ از این گداختهتر بشویم؟ از این ناامیدتر بشویم؟ سلاحهایمان تمام بشود. [ولی] مقاومت بکنیم.
🔸️ ما الان جنگمان، جنگ اسراف هست. از مهمات گرفته تا سلاح گرفته تا امکانات گرفته تا تغذیه گرفته تا همه چی... ولی ما اگر مثلاً این امتحانها که بر اصحاب پیغمبر میشده که مثلاً پیغمبر سنگ به شکم میبستند، اصحاب پیغمیر فضله شتر میگذاشتند داخل دهانشان و میمکیدند که از تشنگی تلف نشوند، یا اینکه هر چهار نفر با یک خرما قناعت میکردند، اگر یک همچین امتحانی بیاید واقعاً کشش داریم؟ میکشیم؟ توان داریم؟
🔰 جلسه عملیات کربلای ۵ باحضور شهید سلیمانی؛ زمستان ۱۳۶۵
#تربیت_جهادی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
♦️ #پرونده_ویژه
💠 توصیه رهبر انقلاب به تهیه پیوست عدالت برای هر قانون و تصمیم مهم دولت
🔹بنده نمیخواهم راجع به لزوم عدالت بحث کنم؛ این جزو بیّنات نظام و بیّنات نظام اسلامی و بیّنات انقلاب است؛ بحث سر این نیست. بحث سر این است که عدالت را چه جوری تأمین کنیم؟ راهکار چیست؟
🔸من چند سال قبل از این، «پیوست عدالت» را مطرح کردم؛ گفتم شما هر قانونی [تصویب میکنید]، هر تصمیمی میخواهید بگیرید ــ تصمیم مهم، قانون مهم ــ یک پیوست عدالت برایش تهیّه کنید. مرحوم آقای رئیسی یک مقداری هم در این قضیّه پیش رفت؛ ایشان کارهایی هم کردند، [منتها] نیمهکاره ماند. میخواهم این توصیه را به شما بکنم: [قوانین و تصمیمات مهم دولت] پیوست عدالت لازم دارد.
🔹پیوست عدالت یک ترتیب اداری یا یک فرم تشریفاتی نیست، یک امر واقعی است؛ [...] یعنی نگاه کنند ببینند تأثیر این قانون، تأثیر این برنامه در شکاف اجتماعی چقدر است؛ کم میکند، زیاد میکند، تأثیر میگذارد، نمیگذارد، فاصلهی طبقاتی را کم میکند، زیاد میکند؛ این را مراقبت کنند و اگر دیدند این برنامه موجب میشود که فاصلهی طبقاتی زیاد بشود، برنامه را حذف کنند، [یا] آن قسمت از برنامه را حذف کنند.
🔸«پیوست عدالت» یعنی این، نه اینکه ما یک کاغذی پیوست کنیم به قانونمان که یک شرایطی بگذاریم؛ نه، در خود قانون [باشد]؛ این کار آسانی نیست، یک کار سختی است، کار مشکلی است.
🔷🔸بنده البتّه اطّلاع پیدا کردم یک تعدادی جوان دانشگاهی فاضل و مطّلع یک نرمافزاری برای این کار تهیّه کردند که حالا اگر خواستید، مراجعه میکنید و میخواهیدشان و [اگر] مورد قبولتان قرار گرفت، مورد استفاده قرار میدهید.
🔰 بیانات رهبر انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم
✅ در ادامه طی پرونده ویژهای به معرفی پیوست عدالت و لوازم آن پرداخته خواهد شد.
#هسته_عدالت_اجتماعی
#نرم_افزار_پیوست_عدالت
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
♦️ #پرونده_ویژه 💠 توصیه رهبر انقلاب به تهیه پیوست عدالت برای هر قانون و تصمیم مهم دولت 🔹بنده نمیخو
15.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ #پرونده_ویژه
💠 پیوست عدالت؛ چه هست و چه نیست؟!
🎙️ دکتر محمدصادق ترابزاده | پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی مرکز رشد
🔹️ فضای پیوست عدالت در کشور دارای دو مشکل جدی است: یکی بیتوجهی مسئولان به نرمافزار پیوست عدالت است. حتی اگر صحبت و ادعایی هم میشود، کمتر حمایتی از اجرا و پیشبرد آن تا به امروز مشاهده شده است. مشکل دوم، تصورات غلط و ناقص در زمینه پیوست عدالت است. پیوست عدالت داخل در سیاستها است؛ نه الصاق به آنها؛ و پیوستنگاری فعالیتی دلبخواهی نیست، بلکه کاملاً نظریهبنیان است.
🔸️ در این ارائه، دکتر محمدصادق ترابزاده ضمن بیان سیر تطور مطالبات مقام معظم رهبری در زمینه عدالت اجتماعی، در خصوص مسیر طیشده در هسته عدالت اجتماعی سخن میگوید؛ از نظریه اسلامی عدالت تا شاخصهای ترکیبی عدالت اجتماعی و پیوست عدالت.
🎞️ مشاهده فیلم کامل ارائه در صفحه آپارات مرکز رشد
#هسته_عدالت_اجتماعی
#نرم_افزار_پیوست_عدالت
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 «کار کارشناسی» برای تحقق حکمرانی خردمندانه
🔹️ تمرکز بر «کار کارشناسی» و پیگیری سیاستهای کلی نظام با تأکید بر قانون برنامه هفتم توسعه، از جهتگیریهای برجسته رئیس جمهور در ایام انتخابات بود. رویکردی که در اولین دیدار رهبر معظم انقلاب با اعضای دولت چهاردهم نیز مورد تأکید و تمجید قرار گرفت و از آن بهعنوان یک ظرفیت برای استقرار نظام حکمرانی خردمندانه و اندیشهورزانه یاد شد.
🔸️ با این وجود استقرار نهاد مبتنی بر کار کارشناسی در نظام حکمرانی ملی، در عین فرصتهای فراوان، در معرض تهدیدها و چالشهای متعددی هم هست. نوشته حاضر تلاش دارد از این منظر برخی از مهمترین لوازم استقرار نهاد کار کارشناسی در دولت چهاردهم را با توجه به توصیه و هشدار رهبری انقلاب مورد بحث و بررسی قرار دهد.
✍🏻 به قلم حسین سرآبادانی | پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی مرکز رشد
📄 برای مطالعه ادامه مطلب میتوانید به این نشانی مراجعه نمایید.
📌 منتشر شده در خبرگزاری تحلیلی ایران | خبر آنلاین
#هسته_عدالت_اجتماعی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
♦️ #پرونده_ویژه 💠 پیوست عدالت؛ چه هست و چه نیست؟! 🎙️ دکتر محمدصادق ترابزاده | پژوهشگر هسته عدالت ا
21.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️#پرونده_ویژه
💠 چتر عدالت بر همه سیاستها
🎙️ حجت الاسلام و المسلمین قنبریان | استاد حوزه و دانشگاه
🔹️ عدالت در تمام مسیر و جریان شکلگیری ایده یک سیاست یا مداخله تا تدوین و تصویب و نهایتاً اجرای آن باید دخالت و سریان داشته باشد. پیوست به دنبال عدالت در تمام این فرآیند است.
🔸️عدالت نه مسئلهای فرعی است و نه مسئلهای در عرض سایر مسائل. عدالت ربطهی طولی با همه مسائل دارد. هر مسئلهای باید متأثر از عدالت باشد. در آن نقض آشکار بیعدالتی انجام نشود. عدالت بیشتری تأمین شود یا حداقل ضرب به عدالت نزند.
🔹️ پیوست عدالت بهدنبال احراز موافقت یک قانون یا لایحه با عدالت است. اگرچه امکان احراز موافقت قطعی نیست اما حداقل میتوان موافقت اطمینانی را بررسی و تأیید کرد.
🎞️ مشاهده فیلم کامل بیانات حجت الاسلام و المسلمین قنبریان در صفحه آپارات مرکز رشد
#هسته_عدالت_اجتماعی
#نرم_افزار_پیوست_عدالت
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 ۱۷۰۷امین روز بعد از شهادت #شهید_سلیمانی
♦️ #خبری_در_راه_است...
📄 در شماره جدید فصلنامه مدیریت جهادی میخوانیم:
🔹️ عواملی که باعث میشود انسان شخصیت خودش را میسازد، آرمانهای خودش را تعریف میکند و برای خودش تعیین هدف میکند، اول آرزو است و دوم اراده است. آرزو و اراده دو عامل مهمی هستند که پیوسته شخصیت انسان را تحت تاثیر خود دارد. ریشهی استقامت یا تزلزل انسان هم به همین دو عامل برمیگردد.
🔸️ آرزو اگر آرزوی خاکی بود و آرمان آرمانِ خاکی بود انسان را در همان جایگاه خاکی نگه میدارد. اگر این آرزو یک آرزوی متعالی بود، انسان را برای خاک نگه میدارد و به اوج میبرد، این خیلی در بُعد تربیتی مهم است.
🔹️ ارادهی انسان هم تابع تعلق انسان است، تعلق نقش محوری را در اراده دارد، شما اگر دیدید، اگر خواستید انسانها را بفهمید و بشناسید و قدرت ضعف ارادی آنها را کشف کنید، باید به تعلق آنها نگاه کنید، ببینید آیا تعلق آنها یک تعلق والا و بالایی است یا یک تعلق محدود است؟ وقتی که میخواهند از انسان تعریف بکنند یا انسان را تعریف بکنند میگویند انسان موجودی متحرک که حرکت او درنتیجهی تعلق اوست، تعلق به اشیاء خاکی انسان را خاکی میکند، تعلق به موضوعات متعالی انسان را مافوق خاک قرار میدهد و متعالی میکند.
🔰 سخنرانی سردار سلیمانی در دهمین سالگرد شهادت حاج عماد مغنیه، تهران، ۲۶ بهمن ۱۳۹۶
#تربیت_جهادی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠آیین رونمایی فصلنامه مدیریت جهادی
💢شماره هفدهم و هجدهم
✅️ با موضوع تربیت جهادی و کندوکاوی پیرامون آن در آینه تاریخ
🔹با حضور حجت الاسلام علیرضا پناهیان
🗓 یکشنبه | ۱۸ شهریور | ساعت ۱۶
🏢 دانشگاه امام صادق (ع)
🔸️ در صورت تمایل به حضور در جلسه، لطفا نام و نام خانوادگی خود را به شماره همراه ۰۹۳۶۷۱۸۶۶۵۷ ارسال بفرمایید.
#تربیت_جهادی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
♦️ #پرونده_ویژه
🔰 در صفحه اول رسانه KHAMENEI.IR بخوانید:
💠 چگونه میتوان پیوست عدالت را به قاعدهای در حکمرانی کشور تبدیل کرد؟
🔹 نرم افزار پیوست عدالت اجتماعی از جمله فناوریهای طراحی شده برای پیوستنگاری برنامهها و قوانین، مبتنی بر نظریه اسلامی عدالت اجتماعی است که از اردیبهشت ۱۳۹۰ مورد مطالبه مقام معظم رهبری قرار گرفت و آخرین بار نیز ایشان در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم بر اهمیت وجود آن در لوایح قانونی و تصمیمات دولت تأکید و به طراحی این نرمافزار از سوی جمعی از جوانان دانشگاهی اشاره کردند.
🔸نرم افزار پیوست عدالت اجتماعی در هسته عدالت اجتماعی مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیهالسلام طراحی و در دو نمونه مورد کاوی شده است.
🔹رسانه KHAMENEI.IR بر همین اساس در یادداشتی از دکتر محمدصادق ترابزاده جهرمی، پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیهالسلام، راهکارهای نهادینهسازی پیوست عدالت در تصمیمات و قوانین کشور را بررسی کرده است.
📝 در بخشی از این یادداشت میخوانیم:
وقتی از نهادینه شدن پیوستنگاری عدالت اجتماعی در نظام حکمرانی کشور سخن میگوییم، توجه داریم که از یک تغییر اکوسیستم در نظام تصمیمسازی و تصمیمگیری سخن میگوییم؛ نه یک حل مسئله خرد و مقطعی یا پژوهشهایی در کنار سایر پژوهشها. در مورد این سخن میگوییم که باید در قالب یک اکوسیستم مبتنی بر نظریه اسلامی عدالت اجتماعی و برای تحقق همان عدالت اجتماعی، ساخته شود. اما آیا با نظریهپروازی و بدون ساخت ابزارهای پیوست عدالت، میتوان جریان عمومی پیوست عدالت را شکل داد؟
📄 برای مطالعه ادامه مطلب میتوانید به این نشانی مراجعه نمایید.
#هسته_عدالت_اجتماعی
#نرم_افزار_پیوست_عدالت
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu